Present Till 2-Årig Kille

Letar du efter en bra present till en 2-årig kille, då har du kommit rätt. Jag har nämligen tagit reda på vad som kan vara bra presenter till dem. Här ska du få mina bästa presenttips.

Hur Konverterar Jag En Artikel Till...
Hur Konverterar Jag En Artikel Till En Video Gratis Online?

Så vad är då en bra present till en 2-årig kille? Bra presenter till en 2-årig kille är Pippi Långstrumpsaker, trumma, böcker, Ferrari, hamburgare, dockkök, tågbana, träleksaker, parkeringsgarage, glasshängare, väggdekorationer, pool, pulka och en Alfons Åberg docka.

Vad är en bra present till en 2-årig pojke?

Det blir lätt för mycket leksaker i barnens rum. Det är bättre att satsa på en leksak av bättre kvalité och som leks med länge än att köpa många presenter. Här hittar du många tips om bra presenter. Jag har också skrivit ett inlägg om presenter till 2-åringar där du kan få fler tips.

Bästa presenten till en 2-årig pojke

Riktigt bra presenter till en tvåårig pojke är en saga som handlar om honom eller någon fin inredning till hans rum. Du kanske också hittar upplevelser som passar barn till honom.

En saga som handlar om honom

En väldigt bra födelsedagspresent till en 2-årig pojke är en personlig sagobok. Här fyller du i barnets namn och sedan handlar sagan om honom. Det finns många olika spännande och roliga sagor. I den här berättelsen om bondgården hälsar barnet på bonden och hans djur. De träffar nyfikna kor och grisar som tar ett gyttjebad. I hönshuset tittar de på kycklingar osv. Att ha en sagobok som handlar om honom själv är jättespännande och han kommer vilja höra berättelsen gång på gång.

Läs mer och beställ

Barnfotografering

Vill du ge honom en present som han och hans familj kommer att älska? Då är det en barnfotografering du ska välja. Vem vill inte ha underbara bilder av sitt barn på väggen?

Läs mer och beställ

Barnmöbler

Det kan redan nu vara bra att fundera över inredning till hans rum. Något som är bra att ha i barnrum är bord och stolar. Små barn älskar att “laga mat”. Men genom att köpa bord och stolar och placera i barnets rum så kan man förhindra att hela teservisen förflyttas till övriga bostaden. När den 2-åriga pojken blir äldre kommer han också att kunna sitta och måla i sitt rum.

Läs mer och beställ

Väggdekor 

Att köpa fina väggdekorationer till rummet brukar bli väldigt uppskattat. De finns i glada färger och med dinosaurier, prinsesslott och annat som barnen gillar. Med en väggdekoration kan man förändra rummet utan att behöva tapetsera eller måla om. De kan också tas ner när barnet växer ifrån dem.

Läs mer och beställ

Mätsticka För Växande Barn

Det här är ett riktigt fynd! En mätsticka som man sätter upp på väggen för att mäta hur långt barnet har blivit. På den här mätstickan finns det fotoramar där man kan sätta in en bild på barnet när det uppnått en viss längd. Att se foton på hur man såg ut som liten och att följa hur man växer och blir stor brukar de gilla.

Läs mer och beställ

Hylla

En hylla att ha på väggen i rummet är en bra idé. Där kan han samla alla sina finaste saker, både skatterna, doppresenterna och alla de bästa böckerna.

Läs mer och beställ

Hängare För Barn

En hängare är också bra att ha i rummet. De har både utklädningskläder och vanliga kläder som är halvanvända som behöver hängas upp.

Läs mer och beställ

Bokhylla till barnets rum

En bokhylla till barnet är en bra present. Här kan man förvara både kläder eller leksaker. Leksaker sprids lätt över hemmet, så det är bra med ett eget ställe att förvara dem på. Kids Concept skåpet har två luckor och en öppen hylla. Dörrarna har ett runt hål som handtag, vilket både är dekorativt och gör det lätt att ta tag i. Bakom den stora luckan finns två hyllor som kan flyttas. Ett fäste medföljer så att skåpet kan fästas på väggen.

Läs mer och beställ

Fåtölj För Barn 

Att få en mysig fåtölj att ha framför tv:n eller i sitt eget rum brukar vara kul. Det är roligt att ha något som är ens eget och att den är i precis lagom storlek. Bra present till en 2-årig kille

Läs mer och beställ

Fika

Varför inte bjuda honom på fika på ett mysigt kafé. Att få gå på ett fik, få en festis och en stor bit tårta kommer vara en unik händelse i hans liv. Det är faktiskt väldigt lätt att bli en favorit i hans liv. Det räcker med att ta med honom på fika för att vara det stora samtalsämnet lång tid framöver.

Läs mer och beställ

Köksleksaker

Barn brukar tycka om att laga mat och att köpa ett fint dockkök är en god investering. Det kommer han ha mycket roligt med. Extra kul är det så klart om han också får med massa fina tillbehör till sitt kök. Det finns både grytor, matlagningsredskap, tårtor och teserviser som är bra present till en 2-årig kille.

Dockspisar är bra presenter till 2-åriga killar
Det finns många dockkök att välja mellan. Det är mest en smaksak vilket man väljer.
Ett dockkök är en rolig leksak som 2-åriga pojkar tycker om.
När jag själv var barn fanns dockköken i en enda färg. Nu kan de anpassas efter rummets övriga inredning. Visst är den söt?
Till dockköket är det kul att få en teservis. Denna i fina färger kommer uppskattas.
Till dockköket är det kul att få en teservis. Denna i fina färger kommer uppskattas.
Bra present till en 2-årig pojke är grytor till hans dockkök
Till sitt dockkök behöver kocken en hel del utrustning. Grytor, grytlapp, slevar och redskap är en nödvändighet.
2-åriga pojkar tycker om att leka att de  lagar mat. Ge honom egna cupcakes
Att äta sötsaker är något som barn verkligen gillar. Att få sötsaker även till dockköket är kul.
En 2-årig pojke vill gärna få leksaksmat när han fyller år
När kocken ska laga till banansoppa, äppelpaj eller någon annan delikatess är det nödvändigt att ha ingredienserna hemma.
En fin teservis att ge i present till en 2-årig pojke
En av de sötaste teserviserna jag hittat när jag letat present till en 2-årig kille. Jag gillar när leksakerna inte är en explosion av färger.
Roligaste födelsedagspresenterna som en 2-årig pojke kan få när han fyller år
Till dockköket är det ju kul att få lite mat också. Vem kan tacka nej till mat när de får en hamburgare serverad av sin 2-åriga son?
Att få många ingredienser till matlagningen är bra presenter till 2-åriga killar.
Ett multifärgat plastigt matpaket – men den har många delar och gör att barnet har ingredienser till en hel massa maträtter.

Ge fordon i present till 2-årig kille

En 2-årig pojke önskar sig bilar, arbetsfordon och tåg. Här hittar du några favoriter som de brukar tycka om. En bra bil att ge i present till en 2-årig kille kan vara sparkbilar, brandbilar os.v

Bästa presenten för en 2-årig kille är en fin bil.  Varför inte ge den 2-åriga killen ett riktigt vrålåk i present. Det kommer han garanterat älska.
Varför inte ge den 2-åriga killen ett riktigt vrålåk i present. Det kommer han garanterat älska.
Gullig retro sparkbil att ge en 2-årig pojke på födelsedagen.
En oerhört charmig bil i vintage stil. Kul att sparka sig fram på men är också en snygg inredningsdetalj i barnets rum.
Presenter som en 2-årig pojke önskar sig är brandbilar sopbilar och utryckningsfordon.
En bra present till en 2-årig pojke kan även vara mindre bilar. De brukar tycka om utryckningsfordon, sopbilar mm
En järnväg är en present som alla små barn tycker om att få i födelsedagspresent.
Tåg är också en rolig present för en 2-årig kille att få. Börja med något litet set och så köper du till fler spårdelar, tåg och tillbehör efter hand när han blir äldre.
Den klassiska trehjulingen i rött och vitt. Flaket är tippbart, men har en spärr så att han inte råkar ut för någon olycka. Rejäl och hållbar i flera generationer.

Gosedjur

Gosedjur är mysigt. De blir till kompisar som kan trösta och söva. Här är några riktigt fina gosedjur som 2-åriga killar vill ha i present.

En vanlig nalle att ge 2-åringar i födelsedagspresent. En klassisk nalle
En klassisk nalle
En mysig kanin kommer han inte tacka nej till
Gullig kanin
En bra present till en 2-årig kille är en liten hund.
Söt hund
En vetevärmare är en mysig present att ge en 2-årig pojke Kan också vara mysigt med en vetevärmare i form av ett gosedjur. Den värms i mikron och är skön att ha när man är sjuk eller frusen.
Kan också vara mysigt med en vetevärmare i form av ett gosedjur. Den värms i mikron och är skön att ha när man är sjuk eller frusen.
En vetevärmare värmer och tröstar en sjuk 2-åring.
En variant till av vetevärmargosedjur. Supermjuka, mysiga och gosiga med en svag doft av lavendel. Värms en minut i mikron.

Vad tycker en 2-årig kille om att leka med?

Det finns många roliga leksaker att köpa i present till en 2-årig kille. Han är inte alls kräsen faktiskt. Det kan vara saker så som duplo, bilar, uteleksaker, dockor, Pippi Långstrump saker osv. Han börjar hålla sina första tebjudningar och öppnar affär. Det är också kul att få leksaker för utebruk. Han kommer också gilla att få verktyg i present.

  Dupo är en kul present att ge en 2-årig pojke.
Dupo är en kul present att ge en 2-årig pojke.
Duplo brandstation är något som 2-åriga killar gillar att leka med.
Duplo brandstation är något som 2-åriga killar gillar att leka med.
Ett parkeringsgarage är en bra present till en 2-årig pojke
Parkeringshus med små bilar och en helikopterplatta med helikopter. En minivärd som 2-åriga killar älskar och kan leka länge med.
Små barn tycker om att leka Pippi
2-åringar älskar att leka att de är Pippi Långstrump. Då är det bra att ha egna Pippikläder.
Bra film att ge en 2-årig pojke i födelsedagspresent
Ska du köpa en riktigt bra film i present till en 2-årig kille är den tecknade Pippifilmen ett bra val.
Små gubbar med Pippi, Tommy och Annika som han kommer älska att leka med.
Små Pippifigurer brukar vara kul att leka länge med. Köp gärna båten också.
Leksaker som en 2-årig kille tycker om att leka med är klsosar.
En bra leksak att ge i present till en 2-årig pojke är klossar. De brukar vara väldigt roliga.
Pippis pappa Efrahim, och Prussiluskan kan vara bra att ha med på båten
Pippis pappa Efrahim, och Prussiluskan kan vara bra att ha med på båten
Får han pippis båt när han fyller år kommer han bli riktigt glad. Det är en bra födelsedagspresent till en 2-årig pojke.
Pippis båt kommer han att älska. Men glöm inte köpa till figurerna också, för de ingår tyvärr inte.
Hamburgare är en bra födelsedagspresent till en liten kille
2-åriga pojkar tycker om att leka att de lagar mat. En kul present då är att få till exempel hamburgare att laga.
Fin present till en 2-årig kille. Rutschkana som han kan ha i trädgården.
2-åriga pojkar gillar fart och fläkt. En fin rutschkana att ha i trädgården är mysigt.
Leksaker som 2-åriga pojkar tycker om att leka med är polisbilar och utryckningsfordon
Polisbilar brukar vara en uppskattad present till en 2-årig pojke. Här är en tålig i trä från Brio.
Ge en docka i present till en 2-årig kille Baddockan David
Baddockan David
Klassiska leksaker från Brio är bra födelsedagspresenter
Små barn brukar vara mycket fascinerade av att dra omkring på leksaker i snöre. Här är en fin träanka som låter och rör sig. Du kan hitta Ankan på Amazon.
Kul present till en 2-årig pojke  Väskor är något 2-åringar älskar att leka med. De kan packas ur och i många gånger på en dag. Bra att ha på resan också.
Väskor är något 2-åringar älskar att leka med. De kan packas ur och i många gånger på en dag. Bra att ha på resan också.

Musik i present till en 2-årig kille

Små killar brukar gilla att sjunga och spela musik. En sångbok, sångpåse och musikinstrument brukar vara mycket omtyckta presenter. Att ge bort musik i present till en 2-årig kille kommer (förhoppningsvis) glädja både honom och hans föräldrar.

En sångpåse kommer en 2-årig pojke bli glad för att få i födelsedagspresent
Ur sångpåsen drar man upp en figur i taget. Varje figur motsvarar en känd barnvisa så som Bä bä vita lamm, Imse vimse spindel osv.
Ge bort en riktigt fin födelsedagspresent till en 2-årig pojke
Sångbok med en samling av både moderna och klassiska barnvisor. Innehåller noter och ackord. Till boken finns även en spotifylista.
2-åriga pojkar tycker om musik och sång
Alla barn älskar att spela och sjunga. En trumma med tamburin ger ett mycket behagligare ljus än om den 2-åriga killen spelar på gryta.
Ett stort paket med olika instrument är en bra present till alla tvååringar
Ett stort paket med olika instrument
Yngre barn brukar gilla att spela musik
En xylofon brukar barnen också tycka om att få.
Ge bort musik i present till en 2-årig kille - trumma för barn
En trumma från Brio speciellt för små musiker.

Uteleksaker i present till 2-årig kille

Små barn tycker om att vara ute och leka mycket. Oavsett årstid brukar en tur till lekparken vara mycket uppskattad. Eller kanske en stunds lek i den egna trädgården. Vill du köpa leksaker som han kan använda när han är ute och leker har jag några tips på bra presenter att ge en 2-årig kille.

En hink och sandleksaker är en billig men bra present till en 2-årig kille
Ett sandset med hink, spade, kratta och sandform är en billig men väldigt uppskattad present till en 2-årig kille. De gillar att leka i sandlådan.
Bra sommarpresent att ge en 2-årig pojke när han fyller år
När det är sommar och varmt är det skönt att ha en egen pool att svalka sig i. Den här är ett riktigt lekparadis för de små.
En pulka är en bra vinterpresent till en 2-årig pojke På vintern är det väldigt bra att ha en egen pulka. Den kan han både åka i och dra efter sig och fylla den med snö.
På vintern är det väldigt bra att ha en egen pulka. Den kan han både åka i och dra efter sig och fylla den med snö.

Filmer och böcker som en 2-årig kille gillar

Visst är det mysigt att krypa ner i sängen på kvällen och läsa godnattsagor tillsammans när han ska somna. Här är några böcker som 2-åriga killar brukar gilla att få i present. Böckerna han får nu kommer att läsas tusentals gånger innan han är färdig med dem. Själv fick jag läsa Max Lampa så många gånger när min son var lite så jag kan den fortfarande utantill. Pekböcker är bra för att lära sig många nya ord och trevligt att samtala med barnet om vad man ser på bilderna. Det finns även pekböcker som innehåller en berättelse, som Alla tre på förskolan där Esters gosedjur försvunnit.

Bok i present till 2-årig kille
Max Lampa
Bok i present till 2-årig kille
Lilla kanin badar
Bok i present till 2-årig kille
Max Potta
Bok i present till 2-årig kille
Bok i present till 2-årig kille
Pekbok med de första 100 orden.
Bok i present till 2-årig kille
Pekbok om Esters försvunna gosedjur
Film i present till 2-årig kille Samlingsbox med Alfons Åberg
Samlingsbox med Alfons Åberg
Film i present till 2-årig kille
Bamse och den flygande mattan
Film i present till 2-årig kille
Pettson och Findus Juligheter

Leksaker från filmer och böcker som 2-åriga killar gillar

En häst i present till 2-årig kille
Alla killar tycker om att rida på en fin käpphäst. Den här hästen heter Lilla Gubben och tillhör även Pippi Långstrump.
Gosedjur att ge i present till en 2-årig kille
Pippis Apa Herr Nilsson som gosedjur är en bra present till en 2-årig kille. Han är mysig att ha i sängen på kvällen när han ska somna.
Ge bort utklädningskläder i present till en 2-årig kille
När han ska vara Pippi är det bra att både vara stark och att ha en peruk med rött hår flätat till två stora utstående flätor.

Det finns många bra filmer att ge små killar i present. Till många filmer finns det bra leksaker från filmen eller med bilder på med karaktärerna ur filmen. Det brukar vara mycket uppskattat att få i present. Här är några sådana presenter som passar bra att ge 2-åriga killar.

Present till 2-årig kille
Pippikläder med Herr Nilsson i fickan på magen är en kul present till en 2-årig pojke. Men skor och peruk ingår inte. Men strunta gärna i skorna, dem snubblar barnen ofta på.
Present till 2-årig kille
Alfons Åberg är en populär bok och film bland små barn. Det brukar vara kul att få en Alfonsdocka att leka med. När du köper den stöder du även Friends arbete mot mobbing.
Present till 2-årig kille
Världens starkaste och snällaste björn Bamse finns som gosedjur. Bamse brukar vara en bra present till en 2-årig pojke som fyller år. Bamse är också en mycket älskad karaktär.
En findus docka i present till 2-årig kille
Katten Findus är riktigt busig. Precis som en 2-årig pojke kan det hända att Findus inte alltid heller gör som han blir tillsagd. Det är lätt för barn att identifiera sig med Findus och de brukar älska honom.
Pussel med babblarna är en bra present till en 2-årig kille
Barnens favoriter Babblarna som pussel. Det är fyra pussel som har olika antal bitar. Babblarna. Pusslen har mellan 2 och 5 bitar och motiven är de olika babblarna karaktärerna från TV.
Memory är ett bra spel att ge en 2-årig kille i present
Memoryspel med Babblarna. Små barn är fantastiskt duktiga på att minnas. Du kommer bli mycket imponerad när du ser dem spela och det kommer inte dröja länge förrän den 2-åriga killen slår dig i spelet.
Pippidocka i present till en 2-årig kille
En mjuk Pippidocka kommer vara en present som den 2-åriga pojken blir glad för att få. Pippi är en av hans stora favoriter.

Kläder

2-åriga killar tycker mycket om att få kläder i present. Men det behöver så klart vara något tryck på kläderna om de ska vara givna favoriter. Spindelmannen, Babblarna, Pippi Långstrump och Bamse är några favoritkaraktärer som faktiskt gör det roligt att få kläder i present. Storlek 98 är för 2-åringar.

 En solhatt med Pow Patrol är ett bra födelsedagspresent till en 2-årig kille. Med en solhatt är han skyddad mot att bränna huvudet i solen och han kommer älska motivet. Hattstorlek till en <a class=2-åring är ca 50-52. ” class=”wp-image-73517″/>
En solhatt med Pow Patrol är ett bra födelsedagspresent till en 2-årig kille. Med en solhatt är han skyddad mot att bränna huvudet i solen och han kommer älska motivet. Hattstorlek till en 2-åring är ca 50-52.

Tips på fortsatt läsning

Present Till 2-Årig Kille
Rulla till toppen