Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Den Ultimata Guiden för att Hitta den Perfekta Presenten Till 2-Årig Kille

Söker du efter bra present till en 2-årig kille, då har du kommit rätt. Jag har nämligen tagit reda på vad som kan vara bra presenter till dem. Här ska du få mina bästa presenttips.

Letar du efter en present till en 2-årig kille? Här är några bra idéer: Pippi Långstrumpsaker, trumma, böcker, Ferrari-leksak, dockkök, tågbana, träleksaker, parkeringsgarage, glasshängare, väggdekorationer, pool, pulka och en docka. Kvalitet är viktigare än kvantitet när det gäller presenter för små barn, och träleksaker som pussel, byggklossar och tågset kan stimulera deras fantasi på ett hållbart sätt.

Vad är en bra present till en 2-årig pojke?

Leksaker i present till 2-årig kille

Träleksaker är perfekta för 2-åringar eftersom de är tåliga och miljövänliga. Försök att hitta leksaker som stimulerar deras fantasi, såsom pussel, byggklossar och köksleksaker. Det är leksaker som en 2 åring brukar tycka mycket om.

Dockkök

Micki leksaksköket är en fantastisk present till alla små kockar där ute! Med detta leksakskök kan din lilla kock laga mat precis som en riktig mästerkock.

Dockkök spis vitt Micki

Leksaksmat och köksutrustning

Ska du k√∂pa en present till en liten kock? D√• har vi det perfekta presenttipset ‚Äď Melissa & Dougs k√∂ksset med hela 22 delar! Din lilla 2 √•ring kommer att √§lska att laga mat och bjuda p√• fantastiska r√§tter till hela familjen.

Klossar

En bra leksak att ge i present till en 2-årig pojke är klossar. De brukar vara väldigt roliga. Dessa Montessori-balansstenar från Jacootoys är en utmärkt presentidé till en 2-årig pojke.

Duplo grävmaskin

Dupo är en kul present att ge en 2-årig pojke. Lego Duplo lastbil och gravmaskin 10931 är perfekt för den lille byggmästaren som är redo att ta sig an sina första byggprojekt.

Duplo grävmaskin 2-5 år

Dragleksak

Små barn brukar vara mycket fascinerade av att dra omkring på leksaker i snöre. Här är en fin träanka som låter och rör sig. Den här lilla ankungen från BRIO är den perfekta presenten till den lille pojken som älskar djur och äventyr!

anka i snöre är en bra present till yngre barn

Brio tågset

Tåg är också en rolig present för en 2-årig kille att få. Börja med något litet set och så köper du till fler spårdelar, tåg och tillbehör efter hand när han blir äldre.

Biltransport i trä till 2 årig kille

Bilar är leksaker som små barn brukar älska. Den här biltransporten är gjord av trä och är väldigt robust och fin. Den passar utmärkt att ge till små barn och tål lite tuffare lekar.

Docka till en 2 åring

En docka för en 2-åring är en utmärkt gåva för att främja empati och omsorg. Mjuk, säker och färgglad, perfekt för små händer att kramas och leka med.

Gullig kanin

Denna Bukowski-kanin, KaninenAndre, är den perfekta presenten till den söta 2-åriga pojken! Med sin mjuka plysch och söta design är det svårt att inte bli förälskad i denna 40 cm stora kanin.

Vetevärmare lama

Denna vetevarmare i form av en lama-gosedjur från Warmies är en utmärkt present till den 2-åriga pojken. Denna produkt både mjuk och gosig samt en praktisk lösning för att lindra ömma magar och kalla fötter. Gosedjuret kan värmas upp i mikrovågsugnen och kommer att ge en behaglig och tröstande värme i upp till en timme.

vetevärmare lama

Herr Nilsson

Pippis Apa Herr Nilsson som gosedjur är en bra present till en 2-årig kille. Han är mysig att ha i sängen på kvällen när han ska somna. Denna docka av Herr Nilsson är en utmärkt present till en 2-årig pojke.

Böcker för små barn

Böcker är en underbar present som hjälper till att utveckla språkfärdigheter och kreativitet. Välj böcker med vackra illustrationer och enkla texter som du kan läsa tillsammans. Här är några böcker som 2-åriga killar brukar gilla att få i present.

En saga som handlar om honom

F√∂rest√§ll dig gl√§djen hos en 2-√•ring som uppt√§cker att han √§r huvudpersonen i sin alldeles egna sagobok ‚Äď en fantastisk f√∂delsedagspresent! Jag k√∂pte en s√•dan till mitt barnbarn, och han √§lskade den! I denna magiska bok fyller du i barnets namn, och vips, han blir huvudrollsinnehavaren i √§ventyr p√• bondg√•rden. Han f√•r m√∂ta bonden, nyfikna kor, gyttjebadande grisar och pipande kycklingar. Varje sida v√§cker hans fantasi till liv och ger honom en k√§nsla av att vara en del av ber√§ttelsen. Att dyka in i en v√§rld d√§r han sj√§lv √§r stj√§rnan, om och om igen, √§r en upplevelse som √§r b√•de rolig och hj√§lper honom att k√§nna sig speciell. En personlig sagobok √§r inte bara en present, det √§r en skattkista av √§ventyr och minnen!

Max Lampa

Min son fick boken ’Max Lampa’ när han var liten, och det blev snabbt hans absoluta favorit. Jag minns hur vi läste den om och om igen, så många gånger att jag fortfarande kan hela berättelsen utantill. Den här boken är verkligen en tidlös skatt och jag är övertygad om att de böcker du ger nu kommer att bli lästa tusentals gånger. De skapar inte bara minnen för stunden, utan blir kära barndomsminnen som varar livet ut.

Lilla kanin badar

Denna bok, ‚ÄĚLilla Kanin badar‚ÄĚ av J√∂rg M√ľhle, √§r en utm√§rkt presentid√© till en 2-√•rig pojke. Boken √§r b√•de f√§rgglad och pedagogisk och kommer att tilltala den lilla pojken med sina enkla och underh√•llande illustrationer.

Pekbok om Esters försvunna gosedjur

Visst är det mysigt att krypa ner i sängen på kvällen och läsa godnattsagor tillsammans när han ska somna. Pekböcker är bra för att lära sig många nya ord och trevligt att samtala med barnet om vad man ser på bilderna.

Bok Pekbok alla tre på förskolan

Filmer och böcker som en 2-årig kille gillar

Samlingsbox med Alfons √Öberg

Denna Alfonssamlingsbox på 4 skivor är en utmärkt presentidé till en 2-årig pojke. Boxen innehåller en samling av de klassiska animerade filmerna baserade på böckerna om Alfons Åberg av Gunilla Bergström.

Bamse och den flygande mattan

Denna animerade filmen ‚ÄĚBamse och den flygande mattan‚ÄĚ √§r en utm√§rkt presentid√© till en 2-√•rig pojke. Filmen bygger p√• den popul√§ra barnbokskarakt√§ren Bamse och hans v√§nner och bjuder p√• sp√§nnande √§ventyr och underh√•llning f√∂r den lilla pojken.

Pussel och spel

Pussel och spel är perfekta för att hålla 2-åringar sysselsatta och underhållna. Hitta spel som är anpassade för deras ålder och färdigheter.

Spel Memory Babblarna

Memoryspel med Babblarna. Små barn är fantastiskt duktiga på att minnas. Du kommer bli mycket imponerad när du ser dem spela och det kommer inte dröja länge förrän den 2-åriga killen slår dig i spelet.

Memory med babblarna

Pussel

Detta pedagogiska pussel är en utmärkt presentidé till en 2-årig pojke. Pusslet består av stora och färgglada träbitar som är lätta för små händer att hantera och sätta samman.

Pippi Långstrump som present till en 2-årig kille

Pippi Långstrump är en älskad och tidlös karaktär som har trollbundit generationer av barn med sina äventyr och busiga upptåg. Att ge en Pippi Långstrump-relaterad present till en 2-årig kille är ett utmärkt sätt att introducera honom till denna fantasifulla värld som uppmuntrar till lek och självständighet.

Käpphäst Lilla Gubben

Alla killar tycker om att rida på en fin käpphäst. Den här hästen heter Lilla Gubben och tillhör även Pippi Långstrump.

Käpphäst Lilla Gubben Pippi Långstrumps häst är en bra presenet till barn

Pippi peruk

När han ska vara Pippi är det bra att både vara stark och att ha en peruk med rött hår flätat till två stora utstående flätor.
Tänk dig den lilla pojken som klär upp sig som Pippi Långstrump med denna härliga peruk!

Pippi Långstrump peruk

Pippi docka

En mjuk Pippidocka kommer vara en present som den 2-åriga pojken blir glad för att få. Pippi är en av hans stora favoriter. Pippi Långstrump mjukdocka är den ultimata presenten till den lille pojken som drömmer om äventyr och spänning!

Docka pippi långstrump i tyg

Pippi Långstrump utklädningskläder 2-4 år

Med denna Pippi Långstrump utklädnad kan den lilla pojken nu känna sig som en riktig rebell och äventyrare! Klädd i sin röda klänning och med sina rufsiga flätor kommer han att se ut som den berömda karaktären som alla älskar.

Utklädningskläder Pippi Långstrump

Pippi Långstrump film


Dags att släppa loss och ta del av några härliga äventyr med Pippi Långstrump! Med denna DVD kan den lille pojken nu följa med på Pippis galna resa och uppleva allt från rymningsförsök till tjuvjakt och mycket mer.

Pippi Långstrump och Lilla Gubben figurer

Små Pippifigurer brukar vara kul att leka länge med. Köp gärna båten också. Nu kan den lille killen leka med Pippi Långstrump och hennes trogna följeslagare, Lilla Gubben, i sitt alldeles egna äventyr!

Pippi Långstrump och Lilla Gubben figurer

Pippi Långstrumps båt Hoppetossa

Pippis b√•t kommer han att √§lska. Men gl√∂m inte k√∂pa till figurerna ocks√•, f√∂r de ing√•r tyv√§rr inte. √Ąr den lille killen redo att ge sig ut p√• √§ventyr √∂ver sju haven med Pippi L√•ngstrumps ber√∂mda skepp Hoppetossa?

pippis båt i present till barn

Kreativa och konstnärliga gåvor för barn 2 år

Vaxkritor i presenter till 2 åringar

Vanliga kritor och helt blanka papper är en klassiker när man handlar presenter till en 2 åring. Det brukar de tycka är väldigt kul.

Målarset

Jaha, en 2-åring som ska måla med vattenfärger? Hoppas att du har en rejäl plastmatta att lägga under för att skydda golvet! Förutom att det är en potentiell röra, är detta set med vattenfärger också perfekt för att uppmuntra kreativitet och utveckla finmotoriska färdigheter.

Play Doh

Kolla här! Har du hört talas om Play-Doh-lera? Det är leran som aldrig torkar ut och som barnen kan forma precis vad de vill av. Perfekt för en liten konstnär-to-be!

Uteleksaker

Små barn tycker om att vara ute och leka mycket. Oavsett årstid brukar en tur till lekparken vara mycket uppskattad. Eller kanske en stunds lek i den egna trädgården. Vill du köpa leksaker som han kan använda när han är ute och leker har jag några tips på bra presenter att ge en 2-årig kille.

Sandleksaker

Kolla här då! Detta strandset kommer att göra stranddagar med lillen extra roliga.

Pool

Detta uppblåsbara barnpoolset är en perfekt present till en 2-årig kille. Med färgglada badleksaker och en rolig pool skapas timmar av lek och skoj under soliga dagar.

Babypulka

På vintern är det väldigt bra att ha en egen pulka. Den kan han både åka i och dra efter sig och fylla den med snö. Vad är bättre än att ha en pulka när man är två år gammal?

Babypulka svart Stiga

Rutschkana

Spana in denna fantastiska rutschkana ‚Äď en dr√∂m f√∂r varje energifylld tv√•√•ring! Den √§r inte bara en plats f√∂r rolig lek och kl√§ttring, utan √§ven en portal till en v√§rld av √§ventyr och fantasi. T√§nk dig de glada skratten medan de susar ner och uppfinna egna sagor ‚Äď en riktig h√∂jdare f√∂r sm√• uppt√§ckare!

Inredningsgåvor för en 2-årig kille

När det kommer till att hitta en unik och omtänksam present till en 2-årig kille kan man även överväga inredning som en fantastisk idé. Att skapa en trygg och inspirerande miljö för den lille att växa upp i är en kärleksfull gest som kommer att vara uppskattad av både barnet och hans föräldrar. Välj något som tillför en personlig touch till hans rum, som exempelvis en handgjord väggdekor med hans namn eller en vacker tavla som representerar hans favoritdjur. Eller varför inte en stjärnhimmel-projektor som skapar en magisk atmosfär och hjälper honom att somna lugnt om kvällen?

Väggnamn

En personlig och dekorativ väggdekor med barnets namn, perfekt för att sätta en personlig prägel på barnrummet. Kan designas i olika färger och teckensnitt för att matcha rummets stil.

Stjärnhimmel projektor och nattlampa

En kombinerad projektor och nattlampa som skapar en lugnande stjärnhimmel i taket. Idealisk för att lugna barn vid läggdags och bidra till en magisk sovmiljö.

Matta

En mjuk och lekvänlig matta, utmärkt för barnrummet. Kan vara pedagogisk med olika teman som vägkartor eller alfabetet, perfekt för lek och lärande.

Barnmöbler

Det kan redan nu vara bra att fundera över inredning till hans rum. Något som är bra att ha i barnrum är bord och stolar.

Mätsticka För Växande Barn

Det här är ett riktigt fynd! En mätsticka som man sätter upp på väggen för att mäta hur långt barnet har blivit. Att följa hur man växer och blir stor brukar de gilla.

Hängare För Barn

En barnanpassad hängare är en praktisk och charmig inredningsdetalj för barnrummet. Perfekt för att hålla ordning på kläder och ryggsäckar, samtidigt som den uppmuntrar till självständighet och organisering.

Bokhylla till barnets rum

En bokhylla till barnet är en bra present. Här kan man förvara både kläder eller leksaker. Leksaker sprids lätt över hemmet, så det är bra med ett eget ställe att förvara dem på.

Fåtölj För Barn

Att få en mysig fåtölj att ha framför tv:n eller i sitt eget rum brukar vara kul. Det är roligt att ha något som är ens eget och att den är i precis lagom storlek.

Present till en 2 årig kille som gillar bilar och fordon

En 2-årig pojke önskar sig bilar, arbetsfordon och tåg. Här hittar du några favoriter som de brukar tycka om. En bra bil att ge i present till en 2-årig kille kan vara sparkbilar, brandbilar o.s.v

Parkeringshus

Så du letar efter en rolig present till en liten grabb? Då har du kommit till rätt ställe! Med detta parkeringsgarage kommer han ha timmar av skoj.

Sparkbil

En oerhört charmig bil i vintage stil. Kul att sparka sig fram på men är också en snygg inredningsdetalj i barnets rum. Kolla bara in den här coola bilen!

Personliga gåvor

Kunglig tavla av honom

En unik och personlig tavla där pojken avbildas som en kunglig figur, en rolig och fantasifull present som ger en känsla av äventyr och stolthet.

Ryggsäck med namn

En praktisk och personlig ryggsäck, perfekt för dagis eller utflykter. Med barnets namn broderat, blir den en speciell och uppskattad gåva som uppmuntrar till ordning.

Fotoalbum

Skapa ett fotoalbum med bilder från deras första två och kreativa aktiviteter är alla utmärkta gåvor för att främja lärande och utveckling hos en 2-årig pojke.

Barnfotografering

Vill du ge honom en present som han och hans familj kommer att älska? Då är det en barnfotografering du ska välja. Vem vill inte ha underbara bilder av sitt barn på väggen?

Musik i present till en 2-årig kille

Små killar brukar gilla att sjunga och spela musik. En sångbok, sångpåse och musikinstrument brukar vara mycket omtyckta presenter. Att ge bort musik i present till en 2-årig kille kommer (förhoppningsvis) glädja både honom och hans föräldrar.

Sångpåse

Ur sångpåsen drar man upp en figur i taget. Varje figur motsvarar en känd barnvisa så som Bä bä vita lamm, Imse vimse spindel osv.

Sångbok klassiska barnvisor

Klassiska barnvisor är den perfekta presenten för den lilla musikälskaren i ditt liv! Med den här boken kan du lära din 2-åring alla de roliga och lättsamma sångerna som du sjöng när du var liten.

Trumma med tamburin

Alla barn älskar att spela och sjunga. En trumma med tamburin ger ett mycket behagligare ljus än om den 2-åriga killen spelar på gryta.

Trumma med tamburin till barn

Xylofon

Kolla in den här grymma xylofonen! Din lilla musikälskare kommer att älska att utforska de olika tonerna och skapa egna melodier.

Upplevelser som 2-årspresent till en kille

Att ge en upplevelse som present till en 2-årig kille är en fantastisk idé som kommer att ge honom oförglömliga minnen och lära honom att uppskatta stunderna tillsammans med familjen. Upplevelser skapar starka band och hjälper till att utveckla barnets sociala färdigheter, nyfikenhet och självförtroende. Här är några exempel på upplevelser som passar perfekt som 2-årspresenter:

Fika

Varför inte bjuda honom på fika på ett mysigt kafé. Att få gå på ett fik, få en festis och en stor bit tårta kommer vara en unik händelse i hans liv.

Junibacken Upplevelse

Junibacken är en upplevelsepark i Stockholm som riktar sig till barn och familjer. Parken har flera utställningar, teaterföreställningar, sagostunder och andra aktiviteter som inspirerar till läsning och fantasi.

Slutord

Att hitta den perfekta presenten till en 2-årig kille behöver inte vara svårt eller stressigt. Med lite kreativitet och omtanke kan du hitta den perfekta gåvan som kommer att göra hans dag extra speciell och oförglömlig. Kom ihåg att det viktigaste är att ge en present som visar din kärlek och omsorg, och som låter er skapa varaktiga minnen tillsammans.

Lycka till i jakten på den ultimata presenten till din 2-åriga kille!

Tips på fortsatt läsning

Present 1 år

Den Ultimata Guiden för att Hitta den Perfekta Presenten Till 2-Årig Kille
Rulla till toppen