Present Till 18-Årig Kille

Att hitta en riktigt bra present till en 18-årig kille är inte helt lätt. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Här ska du få de bästa tipsen!

Så, vad är en bra present till en 18-årig kille? Bra presenter att ge till en 18-årig kille är hörlurar, en klocka, magnetfiske, en wake up light, prenumeration på ljudböcker, drönare, kläder, spelet ska vi slå vad, spel med elchocker, parfym och en snygg hörlurshållare.

Presenten som fick mottagaren att g...
Presenten som fick mottagaren att gråta

Fortsätt läsa så ska jag berätta mer!

Vad är en bra present till en 18-årig kille?

Här ska få fler konkreta tips på vad en 18-årig kille önskar sig. Jag har även skrivit fler presenttips som du kanske kan ha nytta och glädje av!

Presenter som passar 18-åriga killar

Låt oss börja med några snabba presenttips till den 18-åriga killen:

Ett porträtt av honom

En present som han definitivt skulle älska är att få ett porträtt av sig själv avbildad som en superhjälte, kung eller kanske en vikingakrigare. Royalistik har massor av coola porträtt att välja mellan. Det enda du gör är att ladda upp ett foto och välja hur han ska avbildas. Vilket porträtt tror du han skulle föredra?

Läs mer och beställ

Ljudböcker

Ge bort en present som räcker hela året och köp en prenumeration på ljudböcker till honom.

Läs mer och beställ

Hörlurar trådlösa Nedis Ginza 

Ett par riktigt bra trådlösa hörlurar brukar stå högt upp på en 18-årig grabbs önskelista.

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille - Ett par riktigt bra trådlösa hörlurar brukar stå högt upp på en 18-årig grabbs önskelista.

Drönare med kamera

En drönare är också något de brukar önska sig. Jag blev förvånad över hur billiga de var.

Läs mer och beställ

Bra present till artonårig kille - En drönare är också något de brukar önska sig. Jag blev förvånad över hur billiga de var.

CBD-olja

Har han ännu inte upptäckt fördelarna med CBD olja? Då kanske han skulle uppskatta att få prova. Man droppar en droppe under tungan morgon och kväll. Hampan har fantastiska egenskaper och kan minska både depression, inflammationer och värk i kroppen. Det är många som tycker att CBD-olja har hjäpt dem. Det är i alla fall värt ett försök om man inte mår så bra.

Läs mer och beställ

Magnetfiske 

Ett paket med en superstark magnet och lina så kan han magnetfiska på sjöbotten eller i kanalen. En kul hobby som 18-åriga killar brukar älska.

Läs mer och beställ

Ett paket med en superstark magnet och lina så kan han magnetfiska på sjöbotten eller i kanalen. En kul hobby som 18-åriga killar brukar älska.

Mobiltelefon iPhone XS Max 

En ny mobil brukar stå högt upp på önskelistan när du frågar en 18-årig kille.

Läs mer och beställ

Hallon mobilabonnemang 

Ett billig mobilabonnemang kan vara bra att få också.

Läs mer och beställ

Högtalarbord med trådlös laddning

Läs mer och beställ

Present till en 18-årig kille plugg, sport och kompisar

Mycket av en 18-årings dagar går åt till pluggande och på fritiden gäller det att koppla av med kompisar, olika sportaktiviteter eller spel. Många lärare klagar idag på att ungdomarna är dåliga på att passa tider och den som haft en tonåring i huset vet hur trötta de är.

Wake up Light väckarklocka

Med en Wake-up Light väckarklocka blir det betydligt lättare att vakna. Väckarklockan är också en lampa med gryningssimulator vilket innebär att den tänds långsamt och ökar ljuset lite i taget under 30 minuter. På samma sätt som solen gör när den går upp. Och samma sak händer på kvällen då den långsamt sänker ljuset.

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille -  Med en Wake-up Light väckarklocka blir det betydligt lättare att vakna. Väckarklockan är också en lampa med gryningssimulator vilket innebär att den tänds långsamt och ökar ljuset lite i taget under 30 minuter. På samma sätt som solen gör när den går upp. Och samma sak händer på kvällen då den långsamt sänker ljuset.

Badminton set

Det är också viktigt att ha något vettigt att sysselsätta sig med när kompisarna kommer över, inte bara sitta i varsitt hörn med telefonen. Om det är sommar så kan det vara kul att spela badminton en stund ute i trädgården eller ta med badmintonsetet till stranden. Som tur är kan 4 personer spela samtidigt här.

Läs mer och beställ

Bra present till artonårig kille - Det är också viktigt att ha något vettigt att sysselsätta sig med när kompisarna kommer över, inte bara sitta i varsitt hörn med telefonen. Om det är sommar så kan det vara kul att spela badminton en stund ute i trädgården eller ta med badmintonsetet till stranden. Som tur är kan 4 personer spela samtidigt här.

Spel Ska vi slå vad 

Att spela spel är något annat som ungdomar gärna ägnar sig åt. Ska vi slå vad är ett fasligt kul spel. Man drar en lapp med en utmaning på både kunskaper, ordkunskap och fysisk styrka kan komma att prövas. Sedan slår deltagarna vad om ifall man kommer att klara utmaningen eller ej. Mest pengar vinner.

Läs mer och beställ

Att spela spel är något annat som ungdomar gärna ägnar sig åt. Ska vi slå vad är ett fasligt kul spel. Man drar en lapp med en utmaning på både kunskaper, ordkunskap och fysisk styrka kan komma att prövas. Sedan slår deltagarna vad om ifall man kommer att klara utmaningen eller ej. Mest <a class=

Spel Trivial pursuit 

Att spela traditionella spel är något som kommer tillbaka mer och mer. Det är inte ovanligt att ungdomarna stämmer träff och har spelkvällar där det klassiska Trivial Pursuit från Hasbro fortfarande spelas och där deltagarna både får skryta om sina kunskaper och lära sig nytt.

Läs mer och beställ

Bra present till en kille som fyller 18 årAtt spela traditionella spel är något som kommer tillbaka mer och mer. Det är inte ovanligt att ungdomarna stämmer träff och har spelkvällar där det klassiska Trivial Pursuit från Hasbro fortfarande spelas och där deltagarna både får skryta om sina kunskaper och lära sig nytt.

Ryggsäck svart 

En helt vanlig ryggsäck är bra både till skolan och gymmet eller om han ska bort över helgen. En ryggsäck är en bra present att ge en 18-årig kille.

Läs mer och beställ

En helt vanlig ryggsäck är bra både till skolan och gymmet eller om han ska bort över helgen. En ryggsäck är en bra present att ge en 18-årig kille.

Träningsväska olivgrön

Ett annat alternativ är den här snygga Duffel bagen från Åhléns. Bagen kan både bäras i handtagen eller med axelremmen som också följer med på köpet.

Läs mer och beställ

Bra present till artonårig kille - Ett annat alternativ är den här snygga Duffel bagen från Åhléns. Bagen kan både bäras i handtagen eller med axelremmen som också följer med på köpet.

Ryggsäck anti stöld

För dem som brukar bära omkring på sin dator är det dock bättre med den här stöldsäkra ryggsäcken. Dolda dragkedjor och omöjlig att skära igenom.

Läs mer och beställ

För dem som brukar bära omkring på sin dator är det dock bättre med den här stöldsäkra ryggsäcken. Dolda dragkedjor och omöjlig att skära igenom.

Termos mugg Stelton to go

För grabben ”on the go” som alltid är på väg och alltid har lite bråttom kan det vara smart att ge en termosmugg som den här läckra varianten som heter Stelton To Go Click. Den kan rädda många mornar. 

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille - För grabben ”on the go” som alltid är på väg och alltid har lite bråttom kan det vara smart att ge en termosmugg som den här läckra varianten som heter Stelton To Go Click. Den kan rädda många mornar.

Hover board 

En hoverboard är en kul present till en 18-årig kille. Sträckor som tidigare tagit lång tid att ta sig kommer han nu kunna avverka snabbt. Hoverboarden kan lätt stoppas ner i väskan om han t.ex. ska med tåget.

Läs mer och beställ

Bra present till artonårig kille - En hoverboard är en kul present till en 18-årig kille. Sträckor som tidigare tagit lång tid att ta sig kommer han nu kunna avverka snabbt. Hoverboarden kan lätt stoppas ner i väskan om han t.ex. ska med tåget.

Rock on hörlurshållare

En fin hörlurshållare är en smart present och snygg inredning till hans rum.

Läs mer och beställ

18-åriga killar är måna om sitt utseende

Har han inte varit mån om sitt utseende tidigare är det något som växer med tiden och framför allt ju mer ämnen det finns att vara attraktiv för.

Kalsonger Björn Borg 

Det snygga börjar redan med första plagget och vad kan väl inte vara snyggare än ett par kalsonger från Björn Borg som med bett resår i linningen.

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille - Det snygga börjar redan med första plagget och vad kan väl inte vara snyggare än ett par kalsonger Bb La Happy & Bb La Lemon från Björn Borg som med en linning som med fördel kan få sticka fram överst på byxorna.

Tröja Lyle and Scott 

Ett par snygga jeans och till det passar en Sweatshirt Crew Neck tröja från Lyle & Scott som inte sticker ut men är så där lagom stilig som han vill vara till vardags.

Läs mer och beställ

Bra present till artonårig kille -  Ett par snygga jeans och till det passar en Sweatshirt Crew Neck tröja från Lyle & Scott som inte sticker ut men är så där lagom stilig som han vill vara till vardags.

Stickad mössa

En snygg och moderiktig mössa kan du också våga ge honom i present.

Läs mer och beställ

Parfym

Kläderna gör mannen brukar man säga men även doften är ett sätt att bli attraktiv och känna sig attraktiv. Vilken doft han ska ha har förstås en del med personligheten att göra också så tänk efter lite innan du bestämmer dig för vad som passar.

Parfym Only The Brave Diesel 

Only the Brave kommer från Diesel och har en orientalisk och träig doft med en hint av läder. En klart maskulin doft.

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille - Only the Brave kommer från Diesel och har en orientalisk och träig doft med en hint av läder. En klart maskulin doft.

Parfym The One for Men

En annan doft som andas maskulinitet är The One for Men från Dolcee & Gabbana. Den här doften ger en hint örterna bergamott, koriander och basilika.

Läs mer och beställ

Bra present till artonårig kille - En annan doft som andas maskulinitet är The One for Men från Dolcee & Gabbana. Den här doften ger en hint örterna bergamott, koriander och basilika.

Parfym Herrar Versache Pour Homme

Den tredje doften jag vill tipsa om är Pour Homme från Versace som utstrålar en stark personlighet och stil. Den får sin fräschhet från citron, neroli, bergamott och rose de mail

Läs mer och beställ

Den tredje doften jag vill tipsa om är Pour Homme från Versace som utstrålar en stark personlighet och stil. Den får sin fräschhet från citron, neroli, bergamott och rose de mail

Det är inne med digitala upplevelser

Ger du ett par VR.Glasögon i present till 18-åringen kommer han med hjälp av en vanlig smartphone kunna förflytta sig till en helt annan värld. En häftig upplevelse som han nog gärna delar med sig av till vännerna. Men en 18-årig kille önskar sig också en nyare modell av mobiltelefon när han fyller år.

VR-glasögon

VR-glasögonen kom för en tid sen och de växer bara i popularitet.

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille - VR-glasögonen kom för en tid sen och de växer bara i popularitet. Ger du ett par Vooni VR Glasögon från Coolstuff i present till 18-åringen kommer han med hjälp av fjärrkontrollen och en vanlig smartphone kunna förflytta sig till en helt annan värld. En häftig upplevelse som han nog gärna delar med sig av till vännerna.

Elstötar spel reaktionsspel 

Läs mer och beställ

En bra present till en 18-årig kille hjälp att skaffa körkort

Startpaket körkort 

Äntligen är det dags att ta körkort och ett startpaket för körkort från Upplevelse.com är en bra hjälp dit. Kanske är ni många som vill gå ihop och sponsra kortet. Med det här startpaketet kan 18-åringen själv välja körskola.

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille -  Äntligen är det dags att ta körkort och ett startpaket för körkort från Upplevelse.com är en bra hjälp dit. Kanske är ni många som vill gå ihop och sponsra kortet. Med det här startpaketet kan 18-åringen själv välja körskola.

Skimsafe 

Med körkort och kreditkort är det alltid bra om han får ett bank- och kreditkortsskydd Skimsafe som ser ut som ett tunt vanligt bankkort och skyddar alla hans kort från skimming. Och bra är att det inte på verkar vare sig mobil eller magnetremsor och chip på de andra korten.

Läs mer och beställ

Bild och ljud

Högtalare Kit sound trådlös

Vad är väl inte bättre än att kunna ta med sig musiken på resan eller bara hemma mellan rummen. De små portabla högtalarna som finns idag är riktigt bra och behöver inte kosta så mycket. Den här högtalaren från Kitsound är trådlös och har en drifttid på upp till 10 timmar. Verkligen en liten högtalare med stort ljud.

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille -  Vad är väl inte bättre än att kunna ta med sig musiken på resan eller bara hemma mellan rummen. De små portabla högtalarna som finns idag är riktigt bra och behöver inte kosta så mycket. Den här högtalaren från Kitsound är trådlös och har en drifttid på upp till 10 timmar. Verkligen en liten högtalare med stort ljud.

Kamera 

Alla mobiler idag har kamera men inget slår en riktig systemkamera som Canon EOS. En riktig kamera ger så mycket mer möjligheter och tar bildintresset till en annan dimension. Att kunna fota kommer han ha mycket glädje av både privat och under sitt kommande yrkesliv. (även om han inte arbetar som fotograf)

Läs mer och beställ

Bra present till en kille som fyller 18 år Alla mobiler idag har kamera men inget slår en riktig systemkamera som Canon EOS. En riktig kamera ger så mycket mer möjligheter och tar bildintresset till en annan dimension. Att kunna fota kommer han ha mycket glädje av både privat och under sitt kommande yrkesliv. (även om han inte arbetar som fotograf)

Brusreducerande hörlurar

Ett par brusreducerande hörlurar är en bra present till en 18-årig kille som lyssnar mycket på musik. Det är helt underbart att bara kunna njuta av musiken i lurarna och stänga ute allt buller och brus. Att få sina första brusreducerande hörlurar den är dagen är en mycket minnesvärd 18-årspresent.

Läs mer och beställ

Ett par brusreducerande hörlurar är en bra present till en 18-årig kille som lyssnar mycket på musik. Det är helt underbart att bara kunna njuta av musiken i lurarna och stänga ute allt buller och brus. Att få sina första brusreducerande hörlurar den är dagen är en mycket minnesvärd 18-årspresent.

Böcker och tidningar i present till 18-årig kille

Det är svårt att ge bort läsning i present till en 18-åring. Risken är stor att han inte är så intresserad av att få böcker som någon annan valt. Vill du ge honom böcker är det nog smartare att ge bort ett presentkort på Adlibris. Tidningar som många killar och män gillar är Illustrerad vetenskap, Mobil, Världens historia och PC för alla. Men om du inte vet exakt vilken tidning som skulle passa honom så rekommenderar jag ändå ett presentkort istället.

Bra present till 18-årig kille - Prenumeration på PC för alla
Prenumeration på PC för alla
Bra present till en kille som fyller 18 årPrenumeration på Världens historia
Prenumeration på Världens historia
Presentkort på valfri tidning.
Presentkort på valfri tidning.
Bra present till en kille som fyller 18 årPrenumeration på Illustrerad Vetenskap
Prenumeration på Illustrerad Vetenskap
Prenumeration på tidningen Mobil
Prenumeration på tidningen Mobil

Minnesvärd 18-årspresent till en kille

På tala om minnesvärda 18-årspresenter. 18-årsdagen är en stor dag i livet. Från att ena veckan ha räknats som barn övergår han nu till att vara vuxen. Det är ett stort steg i livet. På 18-årsdagen är det också många som vill ge en personlig och minnesvärd 18-årspresent. Ett smycke eller en klocka är en sådan present. Här är några smycken som du kan beställa från Get Personal. När du beställer ingår det gravering av smyckena. Ett graverat smycke är fint och ger honom en väldigt minnesvärd 18-årspresent.

Manschettknappar stål

Om han inte redan varit på bal så kommer det snart och väljer han dessutom att gå vidare och plugga på universitet eller högskola så kommer ett par Manschettknappar användas mer än en gång var så säker. Det är en snygg och stilig design som du också kan gravera på och göra dem personliga med hans initialer.

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille - Om han inte redan varit på bal så kommer det snart och väljer han dessutom att gå vidare och plugga på universitet eller högskola så kommer ett par Manschettknappar användas mer än en gång var så säker. Det är en snygg och stilig design som du också kan gravera på och göra dem personliga med hans initialer.

Armband i stål för män

Ett kraftigt och snyggt armband från Inori är inte heller fel. Även detta kan graveras och göras personligt. Både manschettknapparna och armbandet är utmärkta presenter att skicka med post eller med någon annan då de inte tar så stor plats och det är presenter som kommer att finnas med i många år framöver.

Läs mer och beställ

Minnesvärd present till 18-årig kille -  Ett kraftigt och snyggt armband från Inori är inte heller fel. Även detta kan graveras och göras personligt. Både manschettknapparna och armbandet är utmärkta presenter att skicka med post eller med någon annan då de inte tar så stor plats och det är presenter som kommer att finnas med i många år framöver.

Halsband dogtag silver

Ett coolt halsband är heller inte fel. Den här dogtagen kan man låta gravera in när man beställer den. På så sätt blir det också ett väldigt personligt smycke att ge bort. Berätta för honom hur stolt du är över honom! Ett fint budskap att bära med sig, hängandes runt halsen varje dag.

Läs mer och beställ

Minnesvärd present till 18-årig kille - Ett coolt halsband är heller inte fel. Den här dogtagen kan man låta gravera in när man beställer den. På så sätt blir det också ett väldigt personligt smycke att ge bort. Berätta för honom hur stolt du är över honom! Ett fint budskap att bära med sig, hängandes runt halsen varje dag.

Herrklocka Seiko Kronograf

En klocka är det smycke som är viktigast för många män. Att köpa en fin klocka till honom kommer bli en minnesvärd 18-årspresent.

Läs mer och beställ

Bra present till 18-årig kille - En klocka är det smycke som är viktigast för många män. Att köpa en fin klocka till honom kommer bli en minnesvärd 18-årspresent.

Klocklåda

Till sin klocka behöver han en riktigt snygg klocklåda. Låt gravera den med något personlig budskap! Han kommer minnas sin 18-årsdag hela livet.

Läs mer och beställ

Minnesvärd present till 18-årig kille - Till sin klocka behöver han en riktigt snygg klocklåda.  Låt gravera den med något personlig budskap! Han kommer minnas sin 18-årsdag hela livet.

Penna classic silver

En riktigt exklusiv penna med personlig gravyr ger en unik och elegant gåva. Den kommer att bli en älskad och minnesvärd 18-årspresent.

Läs mer och beställ

Minnesvärd present till 18-årig kille - En riktigt exklusiv penna med personlig gravyr ger en unik och elegant gåva. Den kommer att bli en älskad och minnesvärd 18-årspresent.

Armband

Coola smycken är bra presenter till unga killar. Det här armbandet kommer han bära med stolthet.

Läs mer och beställ

Halssmycke

Ett halssmycke med regnbågens färger stansade. Hänget kommer tillsammans med en oxiderad kedja. En del av pengarna för varje sålt smycke går till Regnbågsfonden.

Läs mer och beställ

18-årspresent till kille upplevelse

Paddla kajak med guide 

Om du inte vet vilken smak eller vilka intressen 18-åringen har kan det ibland vara svårt att välja present. I sådana fall är en upplevelse ett uppskattat alternativ. Att ge sig ut och paddla kajak med guide till exempel är ett härligt vattenäventyr där också deltagarna får en guidning som kan ge en och annan känsla för historiska händelser på ett annat sätt.

Läs mer och beställ

Minnesvärd present till 18-årig kille - Bra present till 18-årig kille -  Om du inte vet vilken smak eller vilka intressen 18-åringen har kan det ibland vara svårt att välja present. I sådana fall är en <a class=

Båt åka ribbåt

Ett annat häftigt vattenäventyr är Ribbåt som ger en hisnande båttur i skärgård och till havs. Till båda dessa upplevelser får man låna all den nödvändig utrustning som krävs så det är bara att boka in sig. Eller varför inte boka in er båda och dela den här upplevelsen med den 18-åriga killen. Ett coolt sätt att njuta av naturen skärgården.

Läs mer och beställ

18-årspresent till kille upplevelse - Ett annat häftigt vattenäventyr är Ribbåt som ger en hisnande båttur i skärgård och till havs. Till båda dessa <a class=

Segway tur 

Att köra segway är en rolig upplevelse. Upplevelsen inleds med att ni får en genomgång av en instruktör. En segway är ett självbalanserande fordon. Genom att flytta tyngdpunkten i önskad riktning styr du hur den ska göra. Efter genomgången åker ni ut tillsammans på en tur runt stan. En segway kan köra 20km/h.

Läs mer och beställ

Minnesvärd present till 18-årig kille - Att köra segway är en rolig upplevelse. Upplevelsen inleds med att ni får en genomgång av en instruktör. En segway är ett självbalanserande fordon. Genom att flytta tyngdpunkten i önskad riktning styr du hur den ska göra. Efter genomgången åker ni ut tillsammans på en tur runt stan. En segway kan köra 20km/h.

Relaterade frågor

Vad är en bra present till en 19-årig kille? En bra present till en 19-årig kille är till exempel en parfym, en klocka, snygga kalsonger, hörlurar eller en upplevelse som ni delar.

Vad är en bra 18-årspresent till en son? Till din son vill du kanske ge en lite dyrare 18-årspresent. Ett startpaket på körkort (om han inte redan kommit igång) eller en fin klocka kanske.

Vad ska man köpa i 18-årspresent till en bror? Det beror på vilka dina ekonomiska förutsättningar är. Men kanske ett spel, parfym, VR-glasögon eller fina manschettknappar.

Vad är en bra 18-års present till pojkvän? Det beror mycket på din inkomst. Köp inget du inte har råd med! Men kanske ett par snygga kalsonger, ett graverat smycke eller en god parfym.

Tips på fortsatt läsning

Present Till 18-Årig Kille
Rulla till toppen