Vad önskar sig en 18 årig kille

Present till 18-årig kille

Att hitta bra presenter till 19-åriga killar är inte helt lätt. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Här ska du få de bästa tipsen!

Så, vad önskar sig en 18-årig kille i present? Det varierar förstås, men presenter som många 18-åriga grabbar vill ha är hörlurar, drönare, kläder, parfym och något fint till sitt rum. Fortsätt läsa så ska jag berätta mer!

Här ska få fler konkreta tips på vad en 18-årig kille önskar sig. Jag har även skrivit ett inlägg om presenter till 18-åringar, som passar både för killar och tjejer. Där kan du också hitta inspiration.

En del av mina inlägg innehåller annonslänkar. Om du köper något genom någon av dessa länkar så betalar du inte en krona mer, men jag får en liten provision, som hjälper till att hålla sidan igång. Tack! Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON, Coolstuff, Åhléns, Bagaren och Kocken, Parfym.se, Ginza, Upplevelse.com, Clas Ohlson och Get personal.

Låt oss börja med några snabba presenttips till den 18-åriga killen:

Ett par riktigt bra trådlösa hörlurar brukar stå högt upp på en 18-årig grabbs önskelista.
En drönare är också något de brukar önska sig. Jag blev förvånad över hur billiga de var.
Ett par mysiga fårskinnstofflor är kanske inget han raggar i, men en kall vinterkväll är de mysiga!

Present till en 18-årig kille plugg, sport och kompisar

Mycket av en 18-årings dagar går åt till pluggande och på fritiden gäller det att koppla av med kompisar, olika sportaktiviteter eller spel. Många lärare klagar idag på att ungdomarna är dåliga på att passa tider och den som haft en tonåring i huset vet hur trötta de är.

Med en Wake-up Light väckarklocka blir det betydligt lättare att vakna. Klockan är också en lampa med gryningssimulator vilket innebär att den tänds långsamt och ökar ljuset lite i taget under 30 minuter. På samma sätt som solen gör när den går upp. Och samma sak händer på kvällen då den långsamt sänker ljuset.

För skolböcker och annat kan en väska vara en bra idé. Björn Borg weekendväska är en klassisk modell tillverkad i neopren och klarar av att hanteras lite tufft. Ett annat alternativ är en Duffel bag från Åhléns som både kan bäras i handtagen eller med axelremmen.

För grabben ”on the go” som alltid är på väg och alltid har lite bråttom kan det vara smart att ge en termosmugg som den här läckra varianten som heter Stelton To Go Click. Den kan rädda många mornar. 

kaffemugg att ta med är en bra present till en 18-årig kille

18-åriga killar är måna om sitt utseende

Har han inte varit mån om sitt utseende tidigare är det något som växer med tiden och framför allt ju mer ämnen det finns att vara attraktiv för.

Det snygga börjar redan med första plagget och vad kan väl inte vara snyggare än ett par Shorts Bb La Happy & Bb La Lemon från Björn Borg som med en linning som med fördel kan få sticka fram överst på byxorna.
Ett par snygga jeans och till det passar en Sweatshirt Crew Neck från Lyle & Scott som inte sticker ut men är så där lagom stilig som han vill vara till vardags.

Kläderna gör mannen brukar man säga men även doften är ett sätt att bli attraktiv och känna sig attraktiv. Vilken doft han ska ha har förstås en del med personligheten att göra också så tänk efter lite innan du bestämmer dig för vad som passar. Only the Brave kommer från Diesel och har en orientalisk och träig doft med en hint av läder. En klart maskulin doft. En annan doft som andas maskulinitet är The One for Men från Dolcee & Gabbana. Den här doften ger en hint örterna bergamott, koriander och basilika. Den tredje doften jag vill tipsa om är Pour Homme från Versace som utstrålar en stark personlighet och stil. Den får sin fräschhet från citron, neroli, bergamott och rose de mail

Det är inne med digitala upplevelser

VR-glasögonen kom för en tid sen och de växer bara i popularitet. Ger du ett par Vooni VR Glasögon från Coolstuff i present till 18-åringen kommer han med hjälp av fjärrkontrollen och en vanlig smartphone kunna förflytta sig till en helt annan värld. En häftig upplevelse som han nog gärna delar med sig av till vännerna.
Vill han umgås utomhus med vännerna är The Small Viking Axe Game ett säkert tips. Tänk dig att kasta pil och byt ut det mot yxa istället. Tavlan man kastar på är av trä och till det medföljer ett antal små stålyxor som det gäller att träffa rätt med.
Att spela traditionella spel är något som kommer tillbaka mer och mer. Det är inte ovanligt att ungdomarna stämmer träff och har spelkvällar där det klassiska Trivial Pursuit från Hasbro fortfarande spelas och där deltagarna både får skryta om sina kunskaper och lära sig nytt.

Bra present till 18-årig kille hjälp att skaffa körkort

Äntligen är det dags att ta körkort och ett startpaket för körkort från Upplevelse.com är en bra hjälp dit. Kanske är ni många som vill gå ihop och sponsra kortet. Med det här startpaketet kan 18-åringen själv välja körskola.
Med körkort och kreditkort är det alltid bra om han får ett bank- och kreditkortsskydd Skimsafe som ser ut som ett tunt vanligt bankkort och skyddar alla hans kort från skimming. Och bra är att det inte på verkar vare sig mobil eller magnetremsor och chip på de andra korten.

Bild och ljud

Vad är väl inte bättre än att kunna ta med sig musiken på resan eller bara hemma mellan rummen. De små portabla högtalarna som finns idag är riktigt bra och behöver inte kosta så mycket. Den här högtalaren från Kitsound är trådlös och har en drifttid på upp till 10 timmar. Verkligen en liten högtalare med stort ljud.
Alla mobiler idag har kamera men inget slår en riktig systemkamera som Canon EOS M6. En riktig kamera ger så mycket mer möjligheter och tar bildintresset till en annan dimension. Att kunna fota kommer han ha mycket glädje av både privat och under sitt kommande yrkesliv. (även om han inte arbetar som fotograf)

Smycken är snyggt även på killar

Om han inte redan varit på bal så kommer det snart och väljer han dessutom att gå vidare och plugga på universitet eller högskola så kommer ett par Manschettknappar användas mer än en gång var så säker. Det är en snygg och stilig design som du också kan gravera på och göra dem personliga med hans initialer.
Ett kraftigt och snyggt armband från Inori är inte heller fel. Även detta kan graveras och göras personligt. Både manschettknapparna och armbandet är utmärkta presenter att skicka med post eller med någon annan då de inte tar så stor plats och det är presenter som kommer att finnas med i många år framöver.
Ett coolt halsband är heller inte fel. Den här dogtagen kan man låta gravera in när man beställer den. På så sätt blir det också ett väldigt personligt smycke att ge bort. Berätta för honom hur stolt du är över honom! Ett fint budskap att bära med sig, hängandes runt halsen varje dag.

Varför inte ge en upplevelse

Om du inte vet vilken smak eller vilka intressen 18-åringen har kan det ibland vara svårt att välja present. I sådana fall är en upplevelse ett uppskattat alternativ. Att ge sig ut och paddla kajak med Guide till exempel är ett härligt vattenäventyr där också deltagarna får en guidning som kan ge en och annan känsla för historiska händelser på ett annat sätt.
Ett annat häftigt vattenäventyr är Ribbåt som ger en hisnande båttur i skärgård och till havs. Till båda dessa upplevelser får man låna all den nödvändig utrustning som krävs så det är bara att boka in sig. Eller varför inte boka in er båda och dela den här upplevelsen med den 18-åriga killen.

Tips på fortsatt läsning:

Kommentera gärna!