vad är en bra present till 13-årig kille

Present till 13 årig kille

Vad önskar sig en 13-årig kille i present? Här hittar du många bra presentidéer som 13-åriga killar blir glada för att få. Några snabba presenter för den som har bråttom: choklad, kulbana, biobiljetter, solcellsladdare, en kul väckarklocka eller Nintendo Switch. Men fortsätt gärna läsa för fler tips på presenter som 13-åriga grabbar önskar sig!

Vad önskar sig en 13-årig kille i present?
Spacerails kulbana som är en rolig present till 13-åriga grabbar
biobiljettter är en bra present att ge en 13 årig kille som fyller år
Teknikpryl som en 13-årig kille önskar sig på födelsedagen är en solcellsladdare
En kul väckarklocka som 13 åriga killar tycker om att få i födelsedagspresent
Nintendo Switch i födelsedagspresent till en 13-årig kille

En del av mina inlägg innehåller annonslänkar. Om du köper något genom någon av dessa länkar så betalar du inte en krona mer, men jag får en liten provision, som hjälper till att hålla sidan igång. Tack! Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Parfym.se, Stadium, CDON och Coolstuff

Med en fot i vuxenlivet

Tjejer brukar oftast vara lite före i utvecklingen men när killarna tar steget in i tonåren börjar det hända saker. Killarna inte bara växer på längden, deras röst kan också förändras. Det kan vara jobbigt samtidigt som det är en rolig tid då intressen av olika slag tar fart.

En tonåring står med ena foten i vuxenlivet och äntligen kan han känna att andra vuxna börjar ta honom mer på allvar.

Sport, idrott och rörelser behövs

En tonåring har en kropp som plötsligt kan ränna iväg utan att han själv riktigt hinner med. Ja han kan faktiskt bli lite klumpig och slå i både fötter och annat.

Vad önskar sig en 13-årig kille i present

Att röra sig är inte bara något han behöver utan också något han själv tycker är roligt. Det kan gärna bli en match med kompisarna på fotbollsplanen eller varför inte ge honom en basketkorg som kan användas både inomhus och utomhus.

Utomhuspryl att ge en 13-årig kille i present hoverboard

En annan uppskattad utomhus pryl är en hoverboard som både är cool och tränar balansen. Den här modellen är stabil och lätt att lära sig att manövrera. Med en fart på upp till 15km/h är nog inte tonåringen svårövertalad att sticka ner till affären när mjölken är slut.

Teknik i alla dess former

13-åriga killar gillar garanterat saker som har med teknik att göra och det finns så mycket att välja mellan.

Bra presenter till en 13-årig kille fitbit träningsklocka

En riktigt tuff och läcker Fitbit klocka kan användas i alla situationer. Till och med i vattnet. Den mäter hastighet, distans och rutt och det går att göra den till en dynamisk personlig coach. Och till det går det att ladda ner upp mot 300 låtar.

Solcellsladdare är teknikprylar som 13 åriga killar önskar sig i present

Teknik kräver oftast en del kraft från batterier och då kan en snygg och behändig Solcellsladdare vara en bra present som 13-åringen lätt kan bära med sig. Efter 10 timmar i solen är den fulladdad och räcker för att få liv i en mobiltelefon och faktiskt ännu lite mer än så. Perfekt om kompisen också behöver ladda.

Låt musiken flöda

Presenter som 13-åriga killar önskar sig i födelsedagspresent hörlurar

Ett par Hörlurar till mobiltelefonen kommer att göra både tonåringen glad och omgivningen. De här av märket Sennheiser kopplar han upp med bluetooth direkt mot telefonen. Lurarna håller en hög ljudkvalitet och naturligtvis har de brusreducering som dämpar ljud från omgivningen.

Tuffa högtalare är en bra present till en 13-årig kille som fyller år

Ibland vill han förstås spela musiken så att även kompisarna kan höra, eller bara för att det är skönt. Det här häftiga Högtalare har också bluetooth och blir ett effektfullt inslag i tonårsrummet med ljuseffekter och jetstrålar som rör sig i takt med musiken.

En cool rygga att ge i present till en 13-årig kille som fyller år

Teknikprylar och annat får plats i en Snygg Fortnightrygga som är vattentät och har både USB och hörlursuttag. Det ingår dessutom en USB Förlängningssladd och en förlängningssladd för hörlurarna.

Dags att vakna

en väckarklocka som 13-åriga killar gillar att få i present när de fyller år klocka med pistol

Alla som haft med en tonåring att göra vet hur trötta de kan bli och hur svårt det kan vara att vakna på morgonen. En Kul väckarklocka kan lösa problemet några mornar i alla fall. På klockan sitter en inbyggd måltavla och som man skjuter han prick för att få tyst på larmet.

Tuffa presenter att ge en 13-årig kille på födelsedagen VR-glasögon är en bra present

Vaknar och upptäcker en ny verklighet får den tonåring göra som får ett par VR-glasögon i present. Med de här kan han flyga jetplan, dyka och åka berg-och-dalbana hemma i sitt eget rum. Hur coolt som helst. Kanske är det där idéerna om framtida utbildning och karriär föds.

Vad önskar sig en 13-årig kille Stor chokladkaka är en bra present till en 13-årig kille som gillar godis

Apropå berg-och-dalbana så för det tankarna till nöjesfält och chokladhjulet. Hur många har inte stått där och önskat att just de skulle få vinna den där största chokladkakan. Ännu bättre är väl då att ge bort en sådan choklad i present som innehåller inte mindre än 16 st 100 grams Marabou choklad.

En kamera är en bra present till en 13 årig kille när har fyller år

Ett annat sätt att upptäcka världen är genom en Systemkamera som denna med hög prestanda som gör sig bra både i foto- och filmläge.

Spela själv eller med kompisar

Nintendo Switch i födelsedagspresent till en 13-årig kille

Tv-spel går aldrig ur tiden och ett Nintendo switch är en hybridkonsol som kan användas för att spela både med och utan TV. Den är formad som en läsplatta och på så sätt perfekt att ha med sig även på långa resor.

TV-spel som 13-åriga killar tycker om att få i present
Call of Duty är ett tvspel som 13-åriga killar tycker om att få i present

Har han ett PS4 hemma kan Spiderman eller Call of duty vara den bästa presenten. De här spelen har förstås multiplayer system så att även vännerna kan vara med och spela. För att spela tillsammans är alltid roligast förstås.

Det är inte alltid som det ser ut

Present till en 13-årig kille som gillar game of throenes pusselbooll

Den som gillar Game of Thrones kommer också att gilla en sån här Pusselboll. Jo du läste rätt, det är ett pussel där de 540 bitarna bildar en boll istället för det traditionella platta pusslet som ligger på bordet.

Spacerails kulbana som är en rolig present till 13-åriga grabbar

En annan häftig sak att bygga är en Kulbana som garanterat kommer att engagera och fascinera inte bara 13-åringen utan även familj och vänner. Ibland är vägen till målet bland det roligaste och här utmanas verkligen den lusten för att sedan kunna följa och fascineras av hur kulorna tar sig fram i det man just skapat.

Trä modeller som 13 åriga killar tycker om att få i present Leonardo da Vinchi modeller

Något som också engagerar och fascinerar är Da Vincis trämodeller som tonåringen får montera själv. Tänk att tekniken redan på 1400-talet var så avancerad. Ett roligt sätt att upptäcka och även lära sig lite om några av historiens uppfinningar.

Ett överlevnadskit är en bra rpesent till en 13-årig kille köp gerber bear grylls survival kit

Ungdomar gillar äventyr och att upptäcka saker. Drömmen är kanske att få ge sig ut på fjället, i skogen eller till en öde ö. Oavsett om du tar med honom dit, om det blir närmare hem eller han får ge sig ut själv så skulle han gilla en Bear Grylls Basic Survival Kit. Det innehåller, förutom vattentäta förvaringspåsar, hela åtta överlevnadsprylar.

Killar vill också vara snygga

Det är inte bara tjejer som vill se bra ut, 13-åriga killar på väg in i vuxenlivet börjar också intressera sig för både utseende och doft.

bra parfym att ge 13-åriga killar i  födelsedagspresent Acqua id Gio for men Armani väldoftande parfym

Ska han på festligheter vill han förstås dofta lite gott också och då kan en parfym från Giorgio Armani få vilken tonåring som helst att känna sig speciell. Parfymen är både fräsch och maskulin med en doft av citrus.

present som 13-årig kille tycker om att få en plånbok fylld med pengar är en bra födelsedagspresent
Ett presentkort på sportaffär är en bra present till en 13-årig kille

Tonåringar kan ha väldigt bestämda åsikter om vad de gillar och ibland kan den bästa presenten vara en snygg Plånbok som du fyller med pengar så får han själv välja present. Eller varför inte ett Presentkort på stadium där det finns ett stort utbud av både kläder och prylar för vardag och sport.

Hittade du inga bra presenttips för den 13-årige killen som du ska fira på den här sidan? Då kanske det finns något bra här för honom:

present till 13-årig kille
present till 13-årig kille

Kommentera gärna!