Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

1 år – Hitta den magiska gåvan att ge i present till 1-åring!

Att välja en present till en 1-åring är en resa in i glädjens och upptäcktens värld. Häng med mig för att hitta den perfekta gåvan som trollbinder de små och skapar varaktiga minnen den första födelsedagen.

När du letar efter en present till en 1-åring, överväg leksaker och presenter som stödjer deras utveckling, som lära-gå-vagnar, pop-up-djur, musikinstrument och byggleksaker. Praktiska gåvor som pottor, nattlampor och roliga barnbestick är också uppskattade. Kom ihåg att säkerhet är viktigt, så välj saker som är lämpliga för denna åldersgrupp.

Vad ska man ge en 1-åring i present? Satsa på pedagogiska leksaker, mjuka böcker och färgglada, säkra leksaker som stimulerar sinnena. Som erfaren mamma och mormor rekommenderar jag enkla men fantasieggande gåvor, såsom lära-gå-vagnar, dockkök och musikinstrument den första födelsedagen. En miniatyrbil eller rutschkana kan också ge spännande äventyr. Välj med omsorg för att skapa ett minnesvärt firande.

Praktiska gåvor

När det gäller praktiska gåvor för de små, är en Baby Björn potta ett utmärkt val. Baby Björn är många föräldrars förstahandsval för att underlätta barnets toalettvanor.

En annan fin present är en charmig nattlampa som med sitt mjuka sken skapar en trygg och behaglig atmosfär i barnrummet, vilket är en uppskattad gåva både av föräldrar och barn.

Dessutom är ett fint påslakanset en utmärkt ettårspresent. Det kan göra nattningen betydligt enklare och mer angenäm för både barn och föräldrar.

Kläder

En body med en rolig text är en bra 1-års-födelsedagspresent. En body är skönt att ha eftersom en vanlig t-shirt ofta glipar i magen.

Rolig body världens dyraste väckarklocka i ettårspresent

Leksaker som 1-års presenter

En vagn som kanske inte är helt klassisk är den här. Det är tryggt att hålla i vagnen när man ska lära sig gå förstås den erbjuder mycket rolig sysselsättning när barnet tar de första stapplande stegen.

En mammut både snygg inredning att ha i barnets rum och en väldigt rolig leksak. Just mammutar har mitt barnbarn blivit väldigt förtjust i. Han kryper upp på sin leksakshylla och sitter där tillsammans med sina mammutar.

gungmamut

En klassisk bultbräda där barnet slår ner spikar i brädan. Bultbräda brukar många 1 åringar tycka om.

 Eller en klassisk bultbräda där barnet slår ner spikar i brädan.

Byggleksaker

Duplo eller ”storlego” som det också kallas kan brukar sysselsätta barnen länge. Det innehåler större bitar som barnet inte kan stoppa i munnen. Men det är inte bara för födelsedagen, dettar är också bra julklappstips!

Hej Lönne träklossar är ett utmärkt val. Dessa klossar är perfekta för barn i den här åldern eftersom de är gjorda av högkvalitativt trä och är säkra att leka med.

Denna regnbåge är en träleksak som är utformad för att hjälpa till att utveckla barnets koordination och finmotorik.

Tåg är en födelsedagspresent som räcker väldigt länge. Till en ettåring räcker det att ge en grundläggande byggsats. Den kan sedan köpas till delar när barnet blir äldre.

Järnväg set Brio Safari

Leksaker för Lek och Lärande

Denna rutschkana skulle vara en perfekt lekutrustning. Den är utformad för att ge timmar av roligt och spännande lek. Perfekt om du vill ge en större gåva.

Sångpåse är en kul ettårspresent. En påse i tyg där man plockar upp en tygsymbol i taget ur påsen t.ex. en ekorre och sjunger ekorren satt i granen.

Musikleksak till 1-åringen? Nja, det kanske inte är hela sanningen – oväsenmanick skulle jag nog mer kalla det för än musikleksak. Men är det inte ditt barn så brukar det vara roligt att ge bort blandade musikinstrument. En ettåring älskar att spela musik.

Musikinstrument

Pop-up-djur är en hit bland de små! Med knappar som trycks, vrids och flyttas, bjuder de på spännande överraskningar. Mitt barn älskade att se djuren hoppa fram ur sina gömställen, ett skrattfyllt nöje som står tidens test. En klassisk leksak som lockar fram glädjen hos varje barn.

Det här är en gåva som består av fyrkantiga stapelbara boxar med olika färger och mönster. Leksaken är lämplig för barn från ett år och uppåt.

Ett leksakspiano är en perfekt leksak eftersom det är en rolig sak som kan hjälpa till att utveckla deras musikalitet. Det kan också vara en bra födelsedagspresent för att introducera barnet för musik.

Böcker 0-2 år

Jag kan verkligen rekommendera Max Lampa. Min son älskade verkligen den boken som liten. Flera gånger varje dag skulle vi läsa den. Jag vet inte hur många gånger jag vaknat av att jag har fått just Max Lampa slängd i skallen. Vi läste den så mycket att jag fortfarande, 26 år senare, kan den utantill faktiskt. Max böckerna är spännande ettårspresent.

”Klassiska Barnvisor”, skulle vara en fantastisk 1-års gåva. Den innehåller en samling av välkända och älskade barnvisor. Med denna bok kan föräldrarna och det lilla barnet sjunga med och njuta av melodier som är speciellt utvalda för de allra minsta.

 En sångbok med både gamla och nya låtar

Köksleksaker

Det här är den bästa leksaken till en ettåring. Det är en ettårspresent som barnet har glädje av LÄNGE – alla barn brukar älska att laga mat i sitt eget kök.

En låda med lite leksaksamat är en bra 1-års födelsedagspresent. Du kan räkna med att barnen kommer spendera mycket tid i köket.

Uteleksaker

Denna uppblåsbara barnpool med badleksaker är en härlig födelsedagspresent till en ettåring. Med säkerhetsmedveten design och roliga leksaker är det en perfekt introduktion till vattenlek som skapar glada stunder och minnen.

Ettåringar brukar tycka om att vara både inne och ute och leka. Ge 1-åringen presenter för utelek som t.ex. en babypulka eller sandset beroende på årstid.

Ett paket med lite sandsaker brukar vara en present som små barn uppskattar.

Personliga Gåvor

En egen tv-fåtölj är bra saker att ge små barn. Den är lättare att klättra upp i än den vanliga soffan och är lättare att rengöra när olyckan är framme.

En personlig bok är en bra present till ett litet barn. Tänk vad spännande att få läsa en berättelse som handlar om sig själv. Det kommer bli en succé! Ditt barn kommer att älska en bok som handlar om honom eller henne ute på äventyr!

 Personlig bok

En personlig ettårspresent får du också om du köper ett smycke som du låter gravera in till barnet. Ett smycke kommer hon eller han ha glädje av hela livet.

Denna personliga lådcykel med barnets namn och valt motiv är den perfekta gåvan! En unik och praktisk gåva som kommer att följa dem på spännande äventyr och skapa minnen för livet. Det kommer bli en succé!

Kanske ett guldhänge att hänga i en kedja blir en uppskattad födelsedagspresent. Bilar är något som barn bruka älska. Det är en elegant och tidlös gåva att ge bort till någon speciell.

Halsband hängsmycke bil 18k i

Bilar och fordon

Vespa i ettårspresent

Gunghästar finns även i form av en vespa. Självklart är gunghästarna tippsäkra, för lekarna kan bli ganska vilda. En vespa lockar ju dessutom fram formel 1-föraren i alla barn.

Vespa

Brandbil i 1 års present

Brandbilar i födelsedagspresent är kul, alla gillar utryckningsfordon! Varför inte ge ettåringen en brandbil för att rädda katter från träd eller en fin polisstation från stadens hjältar. Utryckningsfordon är kul presenter till ettåring.

Brandbil

Parkeringshus i ettårspresent

Ett parkeringshus brukar vara en gåva som barn leker mycket med. Just det här parkeringshuset har dessutom både tankstation och en egen helikopterplatta också.

Dockor och Gosedjur som 1 års presenter

Mysig hund

Denna bedårande hund är en kul överraskning. Med sitt mjuka och gosiga utseende kommer den att bli barnets trogna fyrbenta vän.

Trasdocka

Den här trasdockan är en unik och originell gåva. Den är perfekt för små kottar att leka med.

Handdockor i ettårspresent

Handdockor är en utmärkt överraskning eftersom de är lätta att hålla i och ger barnet möjlighet att utforska och utveckla sin nyfikenhet.

Kaniner

Söta och mjuka kaniner är något de inte kan motstå. Den här ballerinan är supersöt och något som alla små barn vill ha.

Kaniner

Pippi Långstrump

Pippi Långstrump-filmer är ofta en hit bland de små. De är inte bara underhållande, utan ger även föräldrarna en välbehövlig paus.

Pippi Långstrum är bra filmer att ge minde barn i present

Som ettårspresent är gosedjuret Herr Nilsson, Pippi Långstrumps apa, en populär gåva. Ettåringar älskar gosedjur, och när de inser att de har fått just Herr Nilsson blir han ännu mer omtyckt.

Herr Nilsson Pippi Långstrumps apa gosedjur

En annan utmärkt presentidé är en Pippi Långstrump-docka, som snabbt kan bli barnets nya idol. Denna docka är inte bara en lekkamrat hemma, utan kommer också att följa med till förskolan och på många äventyr.

Docka pippi långstrump i tyg

Fler saker att ge små barn

Väggdekor

Denna fantastiska väggdekor från Namly skulle vara en fantastisk födelsedagspresent. Med sina färgglada och livliga safari-djur skapar den en magisk och lekfull atmosfär i barnets rum.

Barnporträtt från 399 kr

Att ge denna underbara gåva till ett barn som fyller ett år är en fantastisk gest. Det blir en personlig och unik dekoration till barnets rum som kommer att väcka glädje och skapa en speciell atmosfär.

Barnfotografering

Barnfotografering är en present som föräldrarna kommer älska att du ger dem och deras barn.

Barnfotografering

Bowlingset till barn 1 år

Denna fantastiska bowlinguppsättning skulle vara en rolig och utvecklande leksak. Setet innehåller mjuka käglor i form av djur och en boll som är perfekt för små händer att greppa och rulla.

Badkritor

Dessa fantastiska badkritor skulle vara en spännande gåva. Med sina färgglada och tvättbara egenskaper kan barnet skapa sina egna konstverk direkt på badkaret eller kakelväggarna.

Tips på fortsatt läsning

Barnets utveckling 1-2 år

1 år – Hitta den magiska gåvan att ge i present till 1-åring!
Rulla till toppen