Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp till någon som har allt

Vad ger man i julklapp till någon som har allt eller till någon som tjänar bra och kan köpa sig precis vad de önskar?

Att hitta den perfekta julklappen till någon som verkar ha allt kan vara en utmaning. Viktigast är att tänka på gåvans personliga värde snarare än dess pris. För de som uppskattar mat och dryck, överväg upplevelser som cognacsprovning, eller att skapa egna kulinariska mästerverk. Miljömedvetna gåvor som ekologiska fröer eller hållbar hudvård, samt personliga upplevelser som en kväll som bartender eller en privatlektion i Burlesque, erbjuder också unika alternativ.

Vad är en bra julklapp till någon som redan har allt?

När man frågar någon vad hon eller han önskar sig till jul och de svarar: ”Du behöver inte köpa något alls, jag har redan allt jag behöver”. Visst känner du då: ”Jamen Guuuuuuud så skönt!”.

Inte det? 

Vi vill oftast köpa någon liten sak i alla fall. Vi vill inte att någon ska sitta där utan att få julklappar på julafton. Och vi vill heller inte utsätta oss för risken att vi får en julklapp av den personen och inte har någon att ge tillbaka. Men handen på hjärtat så har ju de flesta av oss redan vad vi behöver. Många julklappar riskerar ju bara att bli liggandes. Varför inte köpa en julklapp som inte är en pryl som blir liggande eller som kräver underhåll av mottagaren. Men vad ger man till någon som redan har allt? 

För Mat- och Dryckesentusiaster


För mat- och dryckesentusiaster finns det en hel värld av unika och minnesvärda gåvor att utforska. Denna kategori är tillägnad den som uppskattar sofistikerade smaker och kulinariska äventyr. Här hittar du gåvor som erbjuder både traditionella och innovativa upplevelser.

Cognacsprovning Upplevelse

En exklusiv cognacsprovning som bjuder på smakrika och sofistikerade stunder. En idealisk present för cognacskännaren.

Vin och lakritsprovning

En unik kombination av vin och lakrits, en spännande smakupplevelse som är perfekt för den äventyrslystna.

Whisky karaff på hög fot

En elegant och stilfull whiskykaraff som är en perfekt inredningsdetalj för varje whiskyälskare. Ett bra tips eftersom den även kan graveras in med hans eller hennes namn.

Whisky karaff på hög fot

Svamphus ostronskivling

Trots att det blir ytterligare en pryl som behöver vårdas: odla egen svamp och gör din egen ost. Om man har det minsta gröna fingrar så rekommenderar jag svampen. Jag köpte en sån till min sambo. Det var som en liten låda som man vände på och kunde få ut 4 skördar av. Tyvärr fick vi bara en eftersom han åkte bort och lådan inte var självvattnande. Men till någon som kommer ihåg att vattna skulle jag verkligen rekommendera den. 

Middag i mörker Upplevelse

En spännande och unik middagsupplevelse i totalt mörker, vilket förhöjer smak- och sinnesupplevelserna.

middag i mörker för två

Gör din egen färskost set

Ett roligt och kreativt kit för att göra egen färskost hemma. En perfekt present för den kulinariskt intresserade.

gör din egen färskost kit

Pizzasten

En pizzasten för att skapa den perfekta pizzan hemma. En utmärkt present för pizzafantasten.

Lakrits rivsalt

En unik och spännande krydda, perfekt för lakritsälskare som vill utforska nya smaker i matlagningen.

Chokladprovning

En lyxig och lärorik chokladprovning, en söt och sofistikerad upplevelse för den som älskar choklad.

Ölprovning upplevelse

En smakfull ölprovning som erbjuder en resa genom olika ölsorter. En perfekt present för mannen som uppskattar god öl.

ölprovning

Vinprovning Upplevelse

En sofistikerad vinprovning som utforskar olika viner och deras smaker. En kulturell och smakrik upplevelse.

Korvtillverkning korvkurs

En perfekt present och praktisk upplevelse där han lär sig att göra sin egen korv. Perfekt för matentusiasten.

ge bort en korvkurs i present

Brygg Ditt Eget Öl Kit

Ett startkit för att brygga eget öl hemma, perfekt för hobbybryggaren eller den som vill testa en ny kreativ hobby.

Miljömedvetna och Hållbara Gåvor

Här hittar du något för de som har ett grönt hjärta, vare sig de är trädgårdsälskare, skönhetsentusiaster eller de som strävar efter att minska sitt miljömässiga fotavtryck i vardagen. Varje present i denna kategori är noggrant utvald för att både uppskattas av mottagaren och bidra till en mer hållbar värld.

Fröer

Perfekt för trädgårdsentusiaster, ekologiska fröer ger möjlighet att odla egna grönsaker eller blommor, vilket främjar en hållbar och självförsörjande livsstil.

Tvålogram tvål med en personlig hälsning Ekologisk

En personlig och miljövänlig present, denna ekologiska tvål är både praktisk och omtänksam, komplett med en skräddarsydd hälsning. En perfekt present till någon som redan har allt de behöver.

Ekologisk Hudvård Maria Åkerberg

En serie av högkvalitativ, svensk, ekologisk hudvård som är skonsam både för huden och miljön, perfekt för den miljömedvetna skönhetsälskaren.

Startkit Bokashi kompost

För den miljömedvetne, ett startkit för Bokashi-kompostering, ett effektivt och luktfritt sätt att omvandla köksavfall till näringsrik jord.

Kreativa och Personliga Upplevelser

handlar om att skapa minnen, upplevelser och stunder som stannar kvar länge efter att själva tillfället är över. I detta avsnitt har vi samlat gåvor som erbjuder just dessa unika och oförglömliga upplevelser.

Bartender för en kväll

En upplevelsepresent där mottagaren får lära sig konsten att mixa drinkar och vara bartender för en kväll, en rolig och interaktiv present.

upplevelse bartender för en kväll

Spela in en egen låt Upplevelse

Ge bort möjligheten att skapa musikaliska minnen med en inspelningssession, perfekt för den som drömmer om att spela in sin egen låt.

Standup med middag

Ge bort en kväll fylld med skratt och god mat, där han kan njuta av standup-komedi följt av en utsökt middag.

Teater och middag

En kulturell och kulinarisk upplevelse som kombinerar teaterns magi med en utsökt middag. Idealisk för en minnesvärd kväll.

upplevelse teater och middag i present

Gör egen glass Upplevelse

En rolig och interaktiv upplevelse där han får lära sig att göra sin egen glass. Perfekt för den kreativa och livsnjutande mannen.

HomeQuest – Lös ett mysterium hemma

En spännande och utmanande upplevelse där han får lösa ett mysterium hemma. Perfekt för den detektivsinnade och äventyrslystna.

Privatlektion Burlesque

En unik och rolig upplevelse som bjuder på skratt och nya färdigheter. Perfekt för mannen med en lekfull sida.

Köra supersportbil upplevelse

En adrenalinfylld upplevelse för mannen som älskar fart och spänning. En chans att köra en drömbil på riktigt.

Rallylektion

En adrenalinhöjande upplevelse som sätter hans körkunskaper på prov. Idealisk för äventyrslystna män som älskar hastighet.

För Hem och Trädgård

För alla som värderar hemmets lugn och trädgårdens frid, här är ett avsnitt som erbjuder en rad genomtänkta och inspirerande gåvor. Dessa presenter är utformade för att berika vardagsmiljön och skapa en känsla av harmoni och välbefinnande.

Prenumeration på en tidning

Ge bort en prenumeration på en tidning som du tror att hon eller han inte redan har.

Väderstation för Hemmet

En sofistikerad digital väderstation för hemmet, för den som är intresserad av meteorologi och naturfenomen.

Stjärnhimmel

Denna julklapp erbjuder en personlig stjärnhimmel från ett speciellt datum, en romantisk och unik present för astronomiälskare.

Växter

Oavsett om det är jul eller en födelsedag, växter är alltid en bra present. Ge gärna mottagaren en fin eller cool kruka också, så som den här flygande!

Trädgårdsbonsai Kit

Ge bort ett startkit för att odla egen bonsai, perfekt för någon med gröna fingrar som uppskattar tålamod och skönhet.

Teknik och Innovation

I en värld som ständigt förändras och utvecklas, blir teknik och innovation alltmer en del av vår vardag. Detta avsnitt är dedikerat till just den spänningen och möjligheterna som ny teknik och innovativa lösningar kan erbjuda. Här finner du gåvor som kombinerar det senaste inom tekniken med kreativa och framåtblickande idéer, perfekt för den teknikintresserade!

Abonnemang på Audioböcker

Ett årslångt abonnemang på en audiobokstjänst, perfekt för den som älskar att lyssna på böcker på språng. En bra present även om hon eller han redan har det mesta.

storytel

Virtual Reality-upplevelse

En VR-upplevelse eller VR-headset för att utforska virtuella världar, spel eller lärande program.

Hälsa och Välbefinnande

I en tid då hälsa och välbefinnande blir allt viktigare, erbjuder detta avsnitt gåvor som speglar denna växande medvetenhet. Här hittar du presenter som är utformade för att främja avkoppling, personlig vård och mental välgång. Varje present är noggrant utvald för att ge mottagaren en stund av lugn, återhämtning och självomsorg.

Elektrisk värmefilt

Ge bort en modern och praktisk värmefilt som kan användas för att lindra spänningar eller bara för att värma upp under kalla kvällar.

härlig värmefilt i soffan

Böcker är bra presenter

Presenter som också funkar att ge alla är böcker. Se till att hitta ett ämne som kan intressera honom eller henne bara.

Klassisk behandling fotbehandling kroppsscrub massage ansiktsbehandling

Fotbehandling, kroppsscrub, massage och ansiktsbehandling – den ultimata avslappningen och återhämtningen för kropp och själ.

Konst och Hantverk

Konst och hantverk är mer än bara en hobby; det är ett uttryck för kreativitet och skicklighet. Detta avsnitt är tillägnat alla som finner glädje och tillfredsställelse i att skapa med sina egna händer. Här har vi samlat gåvor som inspirerar till kreativitet och personligt uttryck, oavsett om det handlar om att forma trä, skapa keramiska konstverk eller fånga ögonblick genom linsen på en kamera.

Träsnideri Set

Ett komplett set för träsnideri inklusive verktyg och material, för den som vill börja med eller utveckla sitt hantverk.

gör din egen dalahäst kit

Handgjord Keramik

En handgjord keramikmugg eller vas från en lokal konstnär, en unik och personlig present.

Kurs i Fotografering

En onlinekurs eller workshop i fotografering för den som vill utveckla sina fotografiska färdigheter.

ge bort en fotokurs i present

Personliga presenter

När det kommer till att ge bort gåvor, finns det inget mer värdefullt än en personlig touch. I detta avsnitt har vi samlat unika och personliga presenter som inte bara glädjer mottagaren, men också bär en djupare mening och personlig koppling. Varje föremål här har potentialen att bli något mer än bara en gåva – ett minne, en symbol för en speciell relation, eller ett uttryck för individuell kreativitet och kärlek.

Smycken

Smycken är alltid bra julklappar till någon som redan har allt. Det är en julklapp som varken är stor eller skrymmande.

Personliga strumpor i present

En kul present till någon som har allt är ett par personliga strumpor.

Personlig Motorposter

Ge bort en skräddarsydd poster av hans eller hennes favoritfordon, perfekt för motorentusiasten som uppskattar unika och personliga detaljer.

Smycke med gravyr

Smycken som du låter gravera in någon fin eller rolig text på kanske. Något som är personligt för mottagaren.

Upptäcktsresande Kit

Plocka ihop ett komplett kit för äventyr och upptäckter, inklusive kompass, överlevnadskit, fältkikare och överlevnadshandbok.

Hemgjorda julklappar

Att ge bort hemgjorda saker är också väldigt lyxigt tycker jag. Några bra tips kan vara hemkokt sylt, hembakta kakor, skorpor, bröd eller en goda chokladpraliner. Att ge bort något man gjort själv är mycket mer värdefullt än att köpa samma sak i butiken. Den hemgjorda sylten är så mycket mer kärlek!

Fler DIY idéer

Kan du sy, snickra, brodera eller sticka finns det förstås stora möjligheter att tillverka fina presenter själv. Hemstickade vantar, en vetekudde (som man värmer i mikron och använder när man har ont) som du själv sytt eller en kökshandduk där du broderat in ett eget budskap. Själv önskade jag mig alltid hemstickade raggsockor i julklapp av min farmor. <3 Nu är farmor borta sedan många år och jag är vuxen och kan sticka mina egna raggsockor. Men jag minns dem med kärlek och jag försöker hitta lika fina och värdefulla julklappar till människor i min omgivning. Jag vill gärna ge bort något fint i julklapp till någon som redan har allt.

Explosion box

Är det någon du känner väldigt väl så finns det säkert mycket foton på er tillsammans. Gör en egen fotobok, explotion box eller rama in ett foto i en fin ram. Det är en present som de garanterat inte redan har.

Mugg Fotomugg med färg och text

Ge bort en personlig fotomugg där du kan lägga till både färg och text. Perfekt för att göra morgonkaffet extra speciellt med ett personligt meddelande eller foto.

Personlig nyckelring

En skräddarsydd nyckelring som kan graveras med ett namn eller ett speciellt meddelande. En enkel men betydelsefull present som bärare alltid kommer att ha med sig.

Lyxig Penna med Gravyr

En elegant penna av hög kvalitet med personlig gravyr. En tidlös och praktisk present som varar länge.

Unika och Humoristiska Gåvor

Letar du efter en present som bjuder på skratt och glädje? Då har du kommit rätt! I detta avsnitt har vi samlat unika och humoristiska gåvor som garanterat kommer att få mottagaren att le. Dessa presenter är inte bara roliga att ge bort, de är också minnesvärda och ofta en stor överraskning.

Scratch map

En interaktiv och rolig världskarta där du kan skrapa bort de länder du har besökt, idealisk för äventyrliga resenärer.

Videohälsning av favoritkändisen

Överraska med en personlig videohälsning från mottagarens favoritkändis, en oförglömlig och personlig upplevelse.

Paket med ingenting

En humoristisk present till den som har allt: ett paket med ingenting. En rolig påminnelse om att det är tanken som räknas, perfekt för någon med humor.

paket med inget

Tesil bajsrumpa

Ett bra tips på presenter är att ge en rolig och unik tesil formad som en bajsrumpa. Perfekt för teälskaren med en humoristisk ådra, garanterat att bli en konversationsstartare vid fikabordet.

Pooping Elf Godisautomat

En rolig godisautomat i form av en tomte som ”bajsar” ut godis. En perfekt kombination av humor och söthet, som säkert kommer att skapa skratt under julen.

Star Wars Death Star Pussel

Pussel är alltid en bra present, men ett Star Wars pussel är en ännu bättre i present till någon som redan har allt. Det här är ett runt pussel vilket gör det till en lite större utmaning än ett vanligt pussel. Det här pusslet består av 1000 bitar. När man har pusslat det kan man vända på bitarna och där finns ett pussel med detaljerade ritningar över stationen. En kul present till någon som redan har allt.

  

Fortsatt läsning

Julklapp till någon som har allt
Rulla till toppen