Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt på upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❤️ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Julklapp Till Barn Som Har Allt

Här hittar du förslag julklappar som inte bygger på leksaksberget eller ger föräldrar mer jobb med att plocka leksaker varje kväll. Ge barnen aktiviteter, sparande eller upplevelser istället. 

Vad ger man egentligen i julklapp till ett barn som redan har allt? Köper du en julklapp till ett barn som redan har allt kommer 97% av det du köper att hamna i en låda efter en vecka. Det är kanske bättre att ge dem saker som kan leda till en ny hobby eller ett intresse de annars inte skulle haft. Det är också bra att inte göra leksaksberget så mycket större eftersom alla leksaker måste plockas ut varje dag och plockas in igen på kvällen.

Vad ger man i julklapp till ett barn som redan har allt?

Vad ger man i julklapp till barn som har allt?

Sydpoolen

Ge en julklapp med en oförglömlig upplevelse till barn som har allt. Familjedagen på Sydpoolen erbjuder skoj i vattenparken och skapar minnen som varar livet ut.

Junibacken Upplevelse

Ge en minnesvärd julklapp till barn som har allt med en upplevelse på Junibacken. Utforska sagornas värld och skapa magiska stunder tillsammans. En unik present för glädje och äventyr!

Trampolinpark


Ge en spännande julklapp till barn som har allt med en upplevelse på trampolinparken Jumpyard. Hoppa och lek i en energifylld miljö för skoj och motion. En aktiv och rolig present!

Tavla av henne som Elsa

Att ge bort en personlig tavla som denna ”Frozen Princess” från Royalistik är en fantastisk presentidé till ett barn som älskar Frost-figuren. Tavlan är en unik och speciell present som kommer att förgylla barnets rum och visa deras kärlek till Frost. Här avbildas hon som Elsa i frost. Tavlan är skräddarsydd efter kundens önskemål, vilket gör den till en riktigt unik och minnesvärd present. Att ha en tavla som denna i rummet kommer att ge en känsla av magi och drömliknande stämning. Det är en uppskattad present som kommer att glädja det lilla barnet länge efter Alla hjärtans dag. Läs mer och beställ

Ge bort en kurs eller en ny hobby

Om barnet redan har allt kan du hitta en kurs att ge barnet i julklapp istället. Det kan t.ex. vara dans, ridning, teater, målning, musik eller idrott. Det finns massor av kul kurser som man kan ge barn i julklapp. Att ägna sig åt något intresse kan dessutom vara ett bra avbrott i skärmtiden. Kursen som barnet får kanske kan leda till en ny hobby som barnet inte hade haft annars.

bra julklappar till barn är FÅ

Tid

Tid är en bristvara idag. Vi ska stressa och jobba hela tiden. Men att ge av sin tid är det finaste man kan göra. Ge bort en dag där ni tillsammans åker på pulkautflykt, Astrid Lindgrens Värld, Tom Titts eller liknande. En dag utan mobiltelefoner och andra måsten. Ta ledigt från jobbet! En sådan present är mer värdefull än att få ytterligare en leksak i leksakslådan.

bra julklapp till barn som har allt ge av din tid istället

Spara pengar

En bra julklapp till barn som redan har allt är att ge dem pengar i någon form av sparande. Öppna ett konto åt dem i Avanza och ge dem ett aktiesparande. Det är en present som ökar i värde.

Aktier hos avanza

Förbrukningsvaror

Vill du köpa något som inte bygger på leksaksberget så kan du köpa förbrukningsvaror. Köp något du själv önskade dig i den åldern: fingerfärg, teatersmink, målarböcker, tuschpennor, kritor, play-do-lera eller något annat. Titta gärna i mataffärens lekhörna, där brukar pysselsakerna finnas till lågt pris. Det brukar i alla fall vara förhållandevis billiga grejer.

Köp en låda kopieringspapper. Det brukar gå åt i pysslandet.


Upplevelse till barn som har allt

Varför inte ge bort en upplevelse om barnet redan har allt. Besök på något roligt museum, ett lekland eller någon annan aktivitet? Varför inte en tur till badet eller att gå på bio? Man kan ha mycket prylar, men kulturella upplevelser är svårt att få för mycket utav. Teater, dans musik och sportevenemang fyller inte upp någon leksakslåda.

Spel och böcker

Tvekade lite om jag skulle ta med spel och böcker på den här sidan. Men böcker finns ju hur många som helst att välja mellan. Det finns garanterat böcker som ett barn som redan har allt faktiskt inte har. Du kan dessutom göra en insats för miljön och samhället genom att inhandla dem på Myrorna. Det är också svårt att föreslå några generella spel, tidningar eller böcker som passar alla. Titta på sidorna med presenter uppdelat efter barnets ålder, så får du bättre förslag på spel och läsning.

Att ge ett spel i julklapp till barn som redan har allt, kan vara en bra idé trots allt. Visserligen ger det ytterligare en sak att hålla ordning på. Men ett spel kan vara något som hela familjen gör gemensamt och som är en trevlig samlingspunkt. Ska du köpa ett spel så kolla med barnets föräldrar först så att du inte köper ett spel som barnet redan har. Kolla också vilken ålder spelet är lämpligt för.

storytel

Ge ett barn som har allt julklappar som utökar kunskaperna

Varför inte ge barnet en experimentlåda? De brukar innehålla olika experiment om magnetism, elmotorer och elektriska experiment. Allt förklaras på ett pedagogiskt sätt. Det finns även experimentlådor inom kemi. Eller varför inte köpa ett mikroskop till barnet som har allt. Det kommer ge barnet mer kunskap och inte bara fylla leksakslådan.

Presentkort

Gör egna presentkort till barnet. Det kan t.ex. finnas kuponger för film och popcorn-kväll, spela spel, idrotta tillsammans, baka, laga mat, läsa en saga, få stanna uppe en extra timme på kvällen, äta hur mycket glass som helst.

Prenumerationer

Julklappar till barn som har allt är svårt, men varför inte ge dem tidningsprenumerationer på någon tidning som de gillar? Det är ju dessutom väldigt roligt att få post varje vecka.

Medlemskap

Ge bort ett årskort eller medlemskort för något nöjesfält, museum, lekland, bokklubb eller liknande. Många familjer vill göra såna aktiviteter men har kanske inte råd så ofta. Då kan det vara bra att spara till ett sånt kort, som blir billigare än att betala per gång, och så får barnet gå där hur mycket som helst under ett år.

Utklädningskläder

Att klä ut sig är fantastiskt roligt. Ge barnet som redan har allt en hög med gamla kläder du inte använder. Den här julklappen kommer barnet att kunna roa sig själv med långa stunder. Jättebra användning för kläder du inte själv kommer att använda mer. Kombinera gärna den här presenten med några superhjältemantlar och avlagda halsband. Barnen kommer snabbt att förvandlas till Batman, prinsessa eller Anna i Frost.

Flyttkartonger och kartonger

bra julklapp till 6 åring helt gratis

Jag skojar inte…kartonger är en fantastisk sysselsättning som kan roa barn LÄNGE. Bubbelplast, små kartonger, stora kartonger och många kartonger. De kan förvandlas till båtar, klänningar, rymdraketer, dockteatrar och slott. Att få flyttkartonger är fantastiskt roligt eftersom man kan krypa in i dem och få plats i lådan. Att få kartonger kräver visserligen mycket utrymme, men det är jättekul när barnet börjar använda sin kreativitet. Varför inte ta fram färgkritorna och måla rymdraketen också. De små kartongerna kan limmas eller tejpas fast på de stora. Varför inte leka tillsammans med barnet? Att någon vuxen tar sig tid att leka tillsammans med dem brukar uppskattas väldigt mycket. Har du förresten inte alltid drömt om en Ferrari? Ta med din medhjälpare och tejpa ihop din drömbil! Eller ge henne en brudklänning av bubbelplast.

Har du fler idéer än jag kommentera gärna inlägget med mer tips på julklappar till barn som redan har allt!

Tips på fortsatt läsning

Hittar du inte någon bra julklapp till det barn du firar jul tillsammans med på den här sidan? Då kanske det finns något här för honom eller henne:

Julklapp Till Barn Som Har Allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen