Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present 5-Åring – Gåvor & Leksaker 5 år som blir en succé!

Är du på jakt efter en bra present till en 5-åring som fyller år? Det kanske verkar svårt men jag har tagit reda på vad 5-åringar önskar sig. Leksaker 5 år kan vara allt från bilar till dockor och spel. Hitta den perfekta presenten med våra tips och idéer. Utforska en rad kreativa och lekfulla gåvor som kommer att göra barnet glatt överraskad.

Letar du efter den perfekta presenten till en 5-åring? Utforska kreativa leksaker som Lego, dockor, och spel, eller överväg roliga alternativ som en glasskiosk, personlig bok med barnet som huvudperson, eller äventyrliga gåvor som ett tält eller hoppborg för en fantastisk födelsedagsöverraskning.

Vad är en bra present till en femåring?

Vad är bra present till en 5-åring?

Letar du efter en fantastisk present till 5-åringar? Upptäck vårt urval av gåvor som är både roliga och utvecklande för barnets växande fantasi och intressen. Här är mina bästa presenttips när du ska köpa födelssedagspresent. För den äventyrslystne 5 åringen är ett tält eller en hoppborg en spännande leksaker.

Tavla med henne eller honom

Det här är en storfavorit, här får du tjejen eller killen avbildad som drottning, prinsessa, kung eller prins. Royalisik har flera olika bilder som skulle passa en 4-åring. Allt du gör är att ladda upp ett foto, välja motiv och sedan är det bara att vänta. Du får tillbaka ett fint porträtt av honom/henne och hon/han kommer vara otroligt stolt över att ha en sån här bild på väggen där hemma.

Ställning för kojbyggen

Många barn älskar att bygga koja. Denna kreativa byggnadsfastning är den perfekta presenten till barn som älskar att bygga och utforska. Man bygger ihop ställningen och täcker den med lakan och filar, vips så har de ett eget hem.

Glasskiosk en kul leksak för 5-åring

Många barn älskar glass och en egen glasskiosk är nog alla 5-åringars dröm. Här kan de både äta och sälja glass hela dagarna. Här finns det både strutglass och pinnglass. I glassvagnen finns det även olika såser att servera ovanpå glassarna. Fantastiska leksaker i trä att ge barn i present.

leksaker 5 år En glasskiosk är nog alla 5-åringars dröm. Här kan de både äta och sälja glass hela dagarna. Här finns det både strutglass och pinnglass. I glassvagnen finns det även olika såser att servera ovanpå glassarna. En fin leksak i trä att ge en 5-åring i present.

Lego Friends Mias fölstall

Denna hästträning LEGO Friends-set är en utmärkt present till barn som älskar både byggande och hästar. Det främjar kreativ lek och ger timmar av rolig och fantasifull underhållning. Perfekt för små hästälskare!

Lego fölstall för 4 år och äldre

Bästa boken i present till en 5-åring

Här är den bästa boken du kan ge ett barn. Boken handlar om honom eller henne och ser ut precis som honom eller henne. Här kan du välja namn på personerna i boken och barnet får så klart huvudrollen. Det finns många olika berättelser att välja mellan, du kan anpassa namn, kön och utseende på barnet. Vem skulle inte älska att få höra en spännande saga där man själv är huvudpersonen.

Bra present till 5 åring

Albert

Vill du underlätta barnets skolgång kan du redan nu göra något faktiskt. Albert är en prenumeration där barnen får lära sig matte, läsning och annat under lustfyllda former. Det är roliga spel och sånt som barn gillar att spela.

Meccano

Denna färgglada och pedagogiska leksak är perfekt för en 3-åring. Den främjar finmotorik och färdigheter i konstruktion medan barnet har kul och leker. En utmärkt lärande leksak!

Storytel talböcker

En annan present som kommer vara rolig hela året är en prenumeration på ljudböcker. Storytel har bra böcker både för vuxna och barn. Att läsa regelbundet ger barnet ett större ordförråd och det kommer lära sig en hel massa saker.

Bra present till 5 åring

Mugg 5 år idag

Alla barn är stolta över hur stora de är. Speciellt på födelsedagen är det viktigt att alla får veta den aktningsvärda åldern 5 år. Det här är garanterat en bra present som 5-åringen kommer älska.

Pärlor

Dessa färgglada trapärlor från Djeco är en rolig och kreativ present. De stimulerar barnets fantasi och finmotorik samtidigt som de skapar vackra smycken. Perfekt för timmar av skapande glädje!

Familjeutflykt och åka dressin

Det finns många upplevelser barn älskar, men kanske att åka dressin tillsammans med hela familjen, stanna i en vacker glänta och äta picknick och kanske ta ett dopp efter vägen.

Bra present till 5 åring

Årskort junibacken

Många barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Här får barnen leka, busa, åka sagotåg och gå på barnteater. Junibacken är en magisk upplevelse för stora och små.

Robot hund

Denna ”Pets Alive Lil’ Paw Paw Walking Puppy” är den perfekta presenten till en 5-åring som älskar djur. Den söta valpen går och skapar en rolig och interaktiv lekupplevelse som barnet kommer att älska. Många barn vill gärna ha en egen hund.

Hoppborg

Den bästa presenten du kan ge ditt barn är nog en egen hoppborg. Den här hoppborgen är uppblåsbar och har en rutschkana. Den kommer bli den självklara samlingspunkten i kvarteret och ditt barn kommer garanterat bli den mest eftertraktade kompisen.

Den bästa presenten du kan ge en 5-åring är nog en egen hoppborg. leksaker 5 år

Tavla av henne som Elsa

Att ge en personlig tavla som denna ”Frozen Princess” från Royalistik är en fantastisk presentidé till ett barn som älskar Frost-figuren. Tavlan är en unik och speciell present som kommer att förgylla barnets rum och visa deras kärlek till Frost. Här avbildas hon som Elsa i frost.

Bra present till 5 åring

Superman actionfigur

Denna Superman actiondocka är den perfekta presenten till en barnet som älskar superhjältar. Med sina imponerande krafter och detaljer inspirerar den till spännande lek och fantasifulla äventyr. Superman är här för att rädda dagen!

Vaska guld

Att få vaska guld kommer 5-åringen att älska. Det är både lite äventyrligt och väldigt spännande. Vem vet kanske blir ni rika?

Att få vaska guld kommer 5-åringen att älska.

Fika för två

Det finns inte mycket som går upp mot en trevlig fika på ett mysigt café! Ge bort en härlig fikastund till ditt barn för att fira en namnsdag, ett bra betyg i skolan eller varför inte bara unna er lite vardagslyx?

Fika för två Bra present till 5 åring

Verktygskit för barn

Kanske ni kan snickra en fågelholk eller liknande? Det är roligt att lära sig snickra. Det kan också vara bra att få några plankor, så att spikarna inte sitter i gunghästen sedan. Praktiska leksaker till barn 5 år gamla.

Kanske ni kan snickra en fågelholk eller liknande? leksaker 5 år

Trampbil

Att ge en trampbil i present är att ge dem möjligheten att utforska världen med rolig och aktiv lek. Det är en gåva många barn verkligen önskar sig.

Fint paraply som ändras i regnet

En sak som barnen garanterat önskar sig är ett paraply. Vill du göra den presenten till något alldeles extra är det ett sådant här paraply du ska välja. Det ändrar nämligen tryck när paraplyet blir blött. Det är hur spännande som helst och en present som hon eller han kommer att älska. Paraplyerna finns med många olika motiv och färger.

Bra present till 5 åring

Legobitar i present till 5-åring

Om du inte är rädd att trampa på legobitar när du går upp på natten är lego en bra present. Till skillnad från många andra presenter så kommer lego kunna användas under många år framåt. Lego är roliga leksaker till barn som fyller 5 år.

Legobitar är en bra present till en femåring leksaker 5 år

Skrållan docka kul leksaker för barn 5 år

Skrållan dockan har blivit känd för sin fantasifulla lekfullhet och tal, som gör den till en populär lekkamrat för alla äventyr. Skrållan dockan finns i flera olika varianter, med både ljust och mörkt hår, rakt eller lockigt. Till Skrållan-dockan finns det också många olika tillbehör att köpa till, som dockkläder, docksängar, barnvagnar, skor och mer.

Skrållan docka leksaker 5 år Bra present till 5 åring

Nintendo Switch

En tv-spelkonsol som ofta köps är Nintendo switch och så behöver barnen förstås även ett spel till. De brukar gilla Super Smash och Mario Kart.

TV-spel Yoshi’s crafted world

Yoshi’s world är ett tv-spel som passar att ge ynre barn. Att ge Nintendo Yoshi’s Crafted World kan vara en rolig och underhållande present som garanterat kommer att väcka glädje. Detta plattformsspel låter spelaren styra karaktären Yoshi genom en värld som är fylld av färgglada hantverksmaterial.

Yoshi's crafted world kul tv-spel för 5-åring

Sparkcykel

Att ge en sparkcykel i present till 5-åringar är att ge dem en fantastisk möjlighet till utomhuslek och rörelse. Det främjar balans, motorik och ger glädje i varje spark. Perfekt gåva för äventyrliga barn!

Super Mario

Super mario är ett annat tv-spel som de kan spela. Att ge Mario Party Superstars till en 5-åring kan vara en fantastisk present som garanterat kommer att ge många timmar av roligt och underhållande spel. Mario Party Superstars är ett multiplayer-spel som låter spelare spela som sina favoritfigurer från Mario-universumet i en serie av olika spelbord.

New Super Mario Bros. U Deluxe är en bra present till en 5-åring

Prinsessklänning

Prinsessklänningar är populära kläder när du handlar till en liten kunglighet. En prinsessklänning kan användas både till förskolan och på festen. Just rosa färg på klänningen är populärt.

Rutschkana

Denna rutschkana är den ultimata presenten till en 5åring för utomhuslek. Den ger spännande åkning och de kan göra av med lite energi, något som många barn har väldigt mycket av.

Rutschkana stor grö Hörby Bruk

Kläder

Att ge kläder i present är både praktiskt och omtänksamt. Det ger barnet bekväma och snygga kläder för olika tillfällen, samtidigt som det visar omsorg och uppmärksamhet på deras behov. En användbar och kärleksfull gåva.

Bäddset prinsessa

Ett bäddset med prinsessa brukar 5-åringar älska att få i present. Här förvandlas hon varje kväll till prinsessa. Att ge Snurk Sängkläder Prinsessa kan vara en fantastisk present som garanterat kommer att göra barnet glad och förhöja sovrummet.

Ett bäddset med prinsessa brukar 5-åringar älska att få i present.

Ryggsäck med namn

Att ge en 5-åring en ryggsäck med deras namn är en personlig och praktisk present. Den hjälper dem att organisera och känna sig speciella när de bär sina ägodelar. En unik och användbar gåva.

Påslakan pirat

Många barn vill gärna ha tuffa prylar i sitt rum. Ett bäddset med en tuff pirat på är någon de gillar. Det är något som kommer göra hans rum till något han är väldigt stolt över. Sjörövare och pirater är alltid en pouplär present.

Små barn vill gärna ha tuffa prylar i sitt rum. Ett bäddset med en tuff pirat på är någon de gillar. Bra present till 5 åring

Gosedjursräv mysiga leksaker när man fyller 5 år

Vem faller inte för den här söta lilla räven? Det är en bra present. Tyget på räven är lite strukturerat och skönt att känna på med fingrarna när hon eller han ska somna till på kvällen.

Vem faller inte för den här söta lilla räven? Ett gosedjur är en bra present till en 5-åring leksaker 5 år

Hopprep

Att ge ett hopprep barnet är att främja aktivitet och koordination. Det är en rolig gåva som uppmuntrar barnet att vara aktiv och samtidigt stärker deras hälsa och motorik. Eller så kan det användas som mikrofon vid rockkonserterna.

Vetevärmare lamadjur

När barnet är sjukt kan det vara extra mysigt med ett gosedjur som också är en vetevärmare, som det här söta laman. En vetevärmare är en varm och skön kompis när man känner sig frusen och hänging.

Bra present till 5 åring

Docka i present till 5 åring

Rubens barn har jättesöta dockor och roligast är om du kan hitta den dockan som mest liknar 5-åringe själv. Det är en väldigt populär leksak till barn som fyller 5år. Det finns både pojkdockor och flickdockor att välja mellan.

Dockvagn med barnets namn

Att ge en personlig trädockvagn med barnets namn är en underbar gåva. Den främjar rollspel och kreativitet samtidigt som den skapar en unik och minnesvärd lekupplevelse. En present som visar omtanke och kärlek.

Pippis skepp Kul leksaker till barn 5 år

Pippis skepp hoppetossa. (Här ingår inga figurer, utan de måste köpas separat.) Sjörövare och pirater är en bra födelsedagspresent. De brukar dessutom vara väldigt förtjusta i Pippi Långstrump.

Pippis skepp hoppetossa. Här ingår inga figurer, utan de måste köpas separat. leksaker 5 år

Pippi Långstrumps vänner Tommy och Annika

Pippi Långstrump, Tommy och Annika-figurer är bra presenter att ge små barn. De är en bra present både om du köper ett pipphus, ett skepp eller bara ändå. Att få bara figurerena är väldigt kreativa leksaker till barn som fyller 5 år.

Pippi Långstrump och hennes vänner Tommy och Annika är en bra present till en 5-åring

Pippi Långstrump och hästen Lilla Gubben

Pippi är den stora idolen för många barn. Vill du hitta en billig present till femåring är detta den perfekta presenten. Små figurer är bra att ha när man åker bil, eller leker i sandlådan.

Pippi Långstrump och hästen Lilla Gubben leksaker 5 år

Prinsessklänning Snövit

En Snövit-klänning är en magisk present. Med dess vackra detaljer och sagolika design kan barnet klä ut sig som sin favoritprinsessa och uppleva fantastiska äventyr i fantasins värld.

Dockhus fantastiska leksaker till barn 5 år

Självklart finns dockskåpen även som lyxbostäder. Det är inte nödvändigt att få alla dockmöbler på en gång. Barn brukar själva kunna fixa till möbler i de rum som saknas. Det kan t.ex. byggas av lego, tändsticksaskar, små burkar och annat man har hemma. De brukar kunna bli väldigt kreativa och fixa till i dockhuset, så att dockorna får det fint hemma även om huset inte kommer fullutrustat liksom. Här är ett av de finaste dockskåpen jag hittat för små barn.

Bamsebyn

Bamsebyn är ju helt enkelt bara sååå fantastiskt fin present till. Små barn älskar berättelserna om Bamse. Gå på upptäcktsfärd i Bamses värld! I denna underbara leksak från Micki Leksaker får du hela Bamsebyn på kullarna, med Bamses, Lille Skutts, Skalmans och Farmors hus. Det här en en fantastisk leksak till ett barn som är 5 år.

Bamsebyn Bra present till 5 åring

Pippi Långstrumps hus Villa Villekulla

Som du säkert vet så är Pippi Långstrump ett hett presenttips. Här måste du komma ihåg att köpa till figurer (och möbler) till pippihuset.

Pippi Långstrumps hus Villa Villekulla leksaker 5 år

Snickarset


Denna SES Creative Woodwork-set är en utmärkt present till en 5-åring som älskar att skapa och bygga. Med verktyg och trämaterial kan de utforska sin kreativitet och utveckla finmotoriska färdigheter samtidigt som de skapar egna konstverk och projekt. En fantastisk gåva för lek och inlärning.

Frost på DVD

Om du vet vad du gör så kan filmen Frost bli en bra present till en liten knatte. Den här filmen kommer förändra hans eller hennes liv. Nu kommer alla små flickor kräva att få en blå prisessklänning och de kommer sjunga i falsett.

 Frost på DVD Bra present till 5 åring

Parkeringshus

Att ge en leksaksparkeringsplats är som att öppna en motorväg till deras fantasi. Här kan de utforska och leka med bilar på ett spännande sätt som bränner gummi av kreativitet!

Fint parkeringshus i trä

Klänning Elsa 110-116 5-6 år

När den 5-åringen har sett filmen Frost MÅSTE hon ha en ljusblå klänning och sjunga i falsett. Lika bra att köpa den samtidigt som filmen.

En blå prinsessklänning är en bra present till en 5-åring När den 5-åringen har sett filmen Frost MÅSTE hon ha en ljusblå klänning och sjunga i falsett. Lika bra att köpa den samtidigt som filmen. Bra present till 5 åring

Ambulans

Kul och verklighetstrogen ambulans med ljus och ljudeffekter är bra presenttips. Det är spännande med utryckningsfordon.

Kul och verklighetstrogen ambulans med ljus och ljudeffekter är en bra present till en 5-åring leksaker 5 år

Bilmattor

Snyggaste mattan är förstås en bilmatta med vägar som barnen kan köra bilar på. Det finns även mattor med bondgård, och dinosauriemattor att välja mellan. Det är en fin födelsedagspresent!.

 Snyggaste mattan är förstås en bilmatta med vägar som barnen kan köra bilar på.  Bra present till 5 åring

Insektsburk med förstoringsglas

Att ge en insektsburk med förstoringsglas i present till en 5-åring är att uppmuntra utforskning och nyfikenhet om naturen. Det främjar lärande och ger möjlighet att upptäcka spännande insekter på nära håll.

Kulram

Denna OYOY Abacus Rainbow är en färgglad och pedagogisk present. Den främjar matematiskt tänkande och motoriska färdigheter samtidigt som den erbjuder timmar av lekfull inlärning och underhållning.

Bilbana Cars

En bilbana från Disneys bilar är en bra present. Men här behöver kanske föräldrarna vara med och bygga upp banan och se till att det inte blir för vilda lekar. Att ge en bilbana kan vara en spännande och underhållande present som garanterat kommer att ge många timmar av rolig lek.

En bilbana från Disneys bilar är en bra present till en 5-åring. Men här behöver kanske föräldrarna vara med och bygga upp banan och se till att det inte blir för vilda lekar. leksaker 5 år Bra present till 5 åring

Barnfotografering

För alla åldrar. Låt ditt barn stå i fokus under en rolig barnfotografering! Med hjälp av en professionell fotograf och en välutrustad fotostudio kan du nu få chansen att fånga vackra bilder på din solstråle.

Barnfotografering Upplevelser för barn Bra present till 5 åring

Ringspel

Denna Djeco Ring Toss är en rolig och utmanande present till mindre barn. Det är ett roligt spel som går ut på att man ska kasta ringarna över pinnarna. En kul present som går att ha både utomhus och inomhus.

Radiostyrd bil BB Junior

Radiostyrd bil för barn. Bilen har olika ljud- och ljuseffekter som en riktig Ferrari. Fjärrkontrollen ser ut som en ratt och det är lätt för barn att förstå hur man gör. Blixten mcqueen som riktig bil brukar vara populära leksaker.

Radiostyrd bil för barn. Bilen har olika ljud- och ljuseffekter som en riktig Ferrari. Fjärrkontrollen ser ut som en ratt och det är lätt för barn att förstå hur man gör. leksaker 5 år

Barbie

Barbie i fina kläder är en kul leksak till en flicka som fyller 5 år. Barbidockorna får många designade klänningar och det är väldigt kreativa leksaker. Men det är inte bara kläderna, utan även möbler och hus till Barbie som ska skapas. Barbie är en kul leksak som har älskats av många barn i flera generationer.

Ken

Ken är som vanligt klädd för sitt bröllop. En ken docka är en bra present att ge en liten pojke, nu kan han vara med tjejerna och leka, även om han inte vill ha en Barbiedocka. Ken kan lätt förvandlas även till superhjälte, och en lite pojke kan lätt delta i flickornas lek.

Barbie hus

Ett hus till Barbie och Ken brukar vara en uppskattad present. Det finns allt från slott till enklare bostäder. Det är en rolig leksak som sätter igång barnets kreativitet och uppfinninsrikedom med att skapa egna möbler och inredning.

Ett hus till Barbie och Ken brukar vara en uppskattad present. leksaker 5 år Bra present till 5 åring

Leksaksmuseet

Från 3 år . Barn älskar leksaker och äventyr, och nu kan du ge bort den ultimata presenten som kombinerar både – en resa till leksaksmuseet Bergrummet! Detta är inte vilket museum som helst, utan ett magiskt underjordiskt bergrum fyllt med över 40 000 leksaker från olika tidsperioder.

Leksaksmuseet Bra present till 5 åring

Stora pyssellådan

Många barn älskar ju att pyssla. Ett pysselsett med många roliga små saker att använda i skapandet. Massor av olika material till kretaiva aktiviteter efter fri fantasi. Allt ligger i en förvaringslåda av plast. Med kartong, glanspapper, glitterpapper, stjärnstrimlor, frigolitkropp, lim, Foam Clay, piprensare, snören, rörpärlor, pärlplattor, pompoms, stickers, ögon och schabloner är bra kreativa leksaker.

leksaker 5 år

Färgpennor Lyra Osiris 24-pack

Färgpennor kan vara bra att ha för att måla med i målarboken. Fördelen med färgpennor är ju att de går att sudda om det råkar hamna på väggar, bord och golv.

Färgpennor kan vara bra att ha för att måla med i målarboken. Bra present till 5 åring

Sydpoolen

Denna present, en familjedag på Sydpoolen, är en rolig och minnesvärd upplevelse för en 5-åring och hela familjen. Det ger en chans att bada och ha kul tillsammans hela familjen.

Doft och glitterpennor

En bra present till 5-åringar är doft- och pennor. Det är något de brukar älska att måla med. Att ge en uppsättning fruktigt doftande gelpennor kan vara en rolig och annorlunda present som garanterat kommer att sätta ett leende på barnets ansikte.

Bamse målarbok

Målarbok med Bamse världens starkaste björn. Pysselböcker är populära och faktiskt väldigt billiga persenter som passar 5-åringar. De inbjuder till lekfull inlärning och förbereder femåringarna inför skolstarten.

Färgat papper

Massor av färgade papper är en present som 5-åringar brukar gilla. De kan användas för att vika pappersflygplan, göra små askar och för att måla på.

Massor av färgade papper är en present som 5-åringar brukar gilla är en bra present till en 5-åring

Maleg mus tvillingar

Denna Maileg Royal Twins Babymöss i ett litet hus är en charmig och fantasifull present. Den främjar kreativ lek och ger möjlighet att skapa egna äventyr med söta små möss.

Penguin Go Spel

Denna Penguin Go-spel är en rolig och underhållande present att ge barnet. Spelet främjar skicklighet och taktik samtidigt som det erbjuder timmar av skratt och spännande spelupplevelser.

Startset med play-doh lera

En bra leksak till 5 års dagen är play-doh lera. Det är bra att få ett kit med många olika färger. Det är också väldigt uppskattat att få ”dega”. När man är 5 år brukar det betyda baka med Play-Doh-deg.

Fun factory

Degpress för att göra olika formar är en bra leksak att ge i födelsedagspresent. Här kan man tillverka korvar i olika mönster och form.

Degpress för att göra olika formar

Play doh dinosaurie lekset

Att ge en Play-Doh lekset i present kan vara en rolig och annorlunda present som garanterat kommer att sätta igång barnets fantasi och kreativitet.

Pussel

Att slänga in ett pussel till en 5-åring är som att skicka iväg deras lilla hjärna på en spännande detektivjakt! Problemlösning, koncentration och ca 100 pusselbitar – det blir en riktig knivig äventyrsgåva.

Bilar

Bilar Möt superstjärnan Blixten McQueen och hans bästa vän Bärgarn. Hela välden är en racingbana och Blixten är åter igen redo att ta sig an världens snabbaste och skickligaste konkurrenter. Blixten och Bärgarn ger sig in i en värld full av spännande och blixtsnabba äventyr jorden runt. Det här är den senaste filmen i serien Bilar.

Bilar Möt superstjärnan Blixten McQueen och hans bästa vän Bärgarn. Hela välden är en racingbana och Blixten är åter igen redo att ta sig an världens snabbaste och skickligaste konkurrenter. Blixten och Bärgarn ger sig in i en värld full av spännande och blixtsnabba äventyr jorden runt. Det här är den senaste filmen i serien Bilar. Bra present till 5 åring

LejonKungen

När den lilla lejonungen Simba föds är det en stor dag i lejonriket. Det kommer bli han som ska ta över efter sin pappa kung Mufasa en dag. Alla gläds åt nytillskottet, alla utom Scar, Mufasas ondsinte bror.

Bra present till 5-åring - LejonKungen När den lilla lejonungen Simba föds är det en stor dag i lejonriket. Det kommer bli han som ska ta över efter sin pappa kung Mufasa en dag. Alla gläds åt nytillskottet, alla utom Scar, Mufasas ondsinte bror. Scar önskar att det skulle vara han som var kung och satt på tronen. Simba följer sin pappa och får goda råd av sin vän Rafiki, som är en babian. Han hittar en bästa vän, Nala. Men en dag händer något som inte får hända. Pappa Mufasa är borta och plötsligt har Scar tagit över tronen. Bra present till 5 åring

Frost

I berättelsen om Frost läggs en förbannelse om att landet ska befinna sig i evig vinter. Den orädda Anna måste ge sig av för att hitta sin syster, snödrottningen Elsa, för att få slut på den iskalla förtrollningen. Hon ger sig av tillsammans med den modiga Kristoffer. Många barn (speciellt små flickor) älskar den här filmen.

 Frost I berättelsen om Frost läggs en förbannelse om att landet ska befinna sig i evig vinter. Den orädda Anna måste ge sig av för att hitta sin <a class=

Ett runt tefat

Ett helt vanlig pulka kommer hon eller han också tycka om att få i present. De är lätta att få med sig upp för pulkabacken igen. Detta är mycket uppskattade leksaker att få i 5 års present.

Snöbollsgörare

Ska man ha snöbollskrig eller göra en snölykta behövs en snöbollsgörare, då får man riktig fart på snöbollstillverkningen. Det här är leksaker som inte bara 5 åringen älskar, utan hela familjen kommer vilja vara med och leka.

Snöbollsgörare Bra present till 5 åring

Sparkcykel

En sparkcykel är en present som 5-åringen kommer gilla.

Fotbollsmål i present till femåring

Ett fotbollsmål att ha hemma i trädgården är en bra present. Här kan kompisarna ha kul tillsammans.

Bra present till 5 åring

Hajfena simdyna i present till 5-åring

Simdyna i form av en hajfena är en bra present. Den gör att han flyter i poolen, men med en hajfena kommer 5-åringen även kunna skrämmas en del. Det är en väldigt rolig lek.

Pool park

Vattenland att ha hemma i trädgården, har du budget för det så tycker jag att du ska köpa den här presenten till 5-åringen. Det kommer bli en naturlig samlingspunkt för alla kompisar.

Fotboll i present till 5 åring

En riktig fotboll är roligt för en 5-åring att få i födelsedagspresent. Vill du bli av med en ful vas du fått av någon gammal faster är det den ultimata leksaken!

Sandset i present till 5-åring

Ett sandset för att gräva i sandlådan är bra leksaker. Vill du ge 5-åringen ett extra fint sandset i present så är det det här du ska köpa. Det passar bra både för sandlådan och på stranden.

Bowling set

Leksaker som 5 åringar tycker om är bowling-utrustning. Det är roligt att spela både med kompisar och med familjen.

Pool

En helt vanlig pool är bra att ha under sommaren så barnen kan svalka sig lite.

Familjehelg I Stockholm

Vill du ta med barnen på en riktigt lyxig upplevelse? Då ska ni passa på att boka en härlig familjeweekend i Stockholm, på trendiga Hotell Generator! Ta in på ett riktigt pampigt hotell tillsammans med hela familjen och njut av två dagar fulla av sightseeing, god mat och skratt. Perfekt för er som vill unna era barn en mysig familjehelg i vår vackra huvudstad. Här finns det väldigt spännande upplevelser för barn. Kanske ett besök på Junibacken?

Bra present till 5 åring

Familjefotografering

En familjefotografering är en superbra upplevelse att ge bort som present till hela familjen! Ta med dig barnen till fotostudion och låt en rutinerad fotograf fånga er härliga familjeanda. Ni får dessutom chansen att ta med era favoritbilder hem!

Italiensk matlagningskurs i present till 5-åring

Har du en framtida kock i huset? Då har jag verkligen en upplevelse som passar er! Nu har du chansen att ta med barnen på en rolig matlagningskurs – på italiensks vis. Den här mysiga matlagningskursen är en barnvänlig upplevelse som passar perfekt för en heldag med familjen.

Bra present till 5 åring

Leksaksmuseet

Barn älskar leksaker, så ta med barnen på en utflykt ned till Bergrummet i Stockholm! Där hittar ni Stockholm Toy Museum – Europas största leksaksmuseum. Här finns över 40 000 olika föremål, utställda i en häftig, underjordisk miljö. En perfekt upplevelse som är lika rolig för barnen som den är för de vuxna.

Frisyrhuvud

5-åriga tjejer brukar var mycket intresserade av smink. Ett sminkhuvud brukar vara jätteroligt att få. Då kan de både testa olika håruppsättningar, sminka henne och testa allt på sig själva. Det är kul att kunna öppna en egen skönhetssalong där hemma. Kanske pappa behöver få en styling också. Det här är leksaker som är riktigt kul att få i 5 års present.

Brio Tåg deluxe är en bra leksak till en 5 åring

En Brio träjärnväg brukar vara väldigt roligt att bygga med för 5-åringar. Köp gärna ett set med både figurer, små hus, broar, växlar och många tåg.

En Brio träjärnväg brukar vara väldigt roligt att bygga med för 5-åringar.

Stackars Pettson

Det är en grå höstdag, och Pettson är på riktigt dåligt humör. Han har inte lust att göra någonting. Men Findus är på bra humör, och han vill gärna göra något tillsammans med Pettson. Findus föreslår att de ska ut och fiska, det brukar Pettson gilla. Men det krävs många bra idéer från Findus för att locka Pettson upp från kökssoffan och ut till sjön. Och när de äntligen är ute på sjön i sin eka mår även Pettson bra igen.

Bra present till en 5-åring: Bok med Pettson och Findus

Gosedjur Katten Findus

Katten Findus är känd som Pettsons spralliga katt i sagorna om Pettson och Findus. Findus är en mjuk och kramvänlig katt som är nyfiken och vill följa med på allt möjligt spännande. Gosedjur är förstås alltid bra leksaker när man är 5 år, men att få en katten Findus docka är något extra.

Film Roligheter Pettson och Findus

Pettson bor i ett litet rött hus och tillbringar dagarna med att hugga ved, uppfinna saker och ting, fiska och mata sina kycklingar. Egentligen har han allt han behöver. Men ibland kan Pettson ändå känna sig lite ensam. Därför blir lyckan stor när hans snälla granne Beda hälsar på med en present – en liten katt, som får namnet Findus. Ännu roligare blir det när Findus börjar tala och en stor vänskap tar sin början.

Film Roligheter Pettson och Findus

Väggdekorationer

En present som barn brukar älska är att få heminredning. Perfekt om hon eller han som fyller 5 år redan har mycket leksaker. Här är en väggdekoration med en giraff som cyklar och drar vagnar efter sig. Att ge en wallsticker i present till en kan vara en rolig och annorlunda present som garanterat kommer att sätta färg på barnets rum.

Vägglampa i present till 5 åring

På natten när det är mörkt kan det vara mysigt att ha en lampa som man kan ha tänd. Den här kan man ändra färg på och den har tre små gosedjur. Att ge en Zazu vägglampa och nattlampa i present till en 5-åring är en smart present som kommer att hjälpa barnet att känna sig trygg och säker på natten.

Musikinstrument kul leksaker i 5 års present

Ett paket med många musikinstrument är en kul present som barnen uppskattar. Låt oss rocka loss med det här lilla bandet! Ge din lilla rockstjärna en chans att upptäcka sin musikaliska talang med detta roliga Hape Mini Band-set.

Bra present till en 5-åring: Ett paket med många musikinstrument är en kul present som barnen uppskattar.

Elgitarr

För den blivande rockmusikern kan det vara bra att redan nu köpa en elgitarr. När du ger en elgitarr till en femåring är det viktigt att tänka på att det kan bli lite högljutt hemma. Men tänk på de positiva effekterna – snart kan ni starta en familjeband och rocka loss tillsammans!

Leksaksmat till dockköket frukt i låda

Till matlagningen kan det vara bra att få lite frukt. Det är bra födelsedagspresenter som barnen älskar att leka med. Låt ditt lilla matlagningsekipage experimentera med olika smaker och konsistenser, och vem vet, kanske kan de överraska dig med en liten gourmetmåltid en dag!

Dockkök uppskattade leksaker till barn 5 år

Något som 5 åringar gärna vill ha i födelsedagspresent är ett stort dockkök, gärna med spis, diskho, micro och annat. Det en rolig leksak för små barn. Till den lilla kocken som älskar att laga mat och baka kommer detta lekkök av trä vara en kul present!

Teservis är fantastiska leksaker till barn som blir 5 år

En söt servis för att bjuda kompisarna på kaffe kan också vara bra att ha. När jag var liten älskade jag att ha picknick, men mina mattallrikar och bestick var inte så roliga. Men det här presentförslaget kommer att göra picknicken mycket mer spännande!

Tårta

Barn älskar tårta! Med den här så kommer 5-åringen fira ungefär 365 födelsedagar till innan hon eller han fyller 6 år. Vill du riktigt ligga bra till hos 5-åringen så föreslår jag ett kakfat med tårta också. Ett tårtfart fyllt med cupcakes är en önskedröm för vilket barn som helst. Det här är leksaker som barn 5 år verklligen kommer älska att få leka med.

Sammanfattningsvis är leksaker för små barn bäst när de är roliga, stimulerande och säkra. Genom att välja leksaker som utmanar deras fantasi, kreativitet och problemlösningsförmåga kan man hjälpa dem att utvecklas och ha kul på samma gång.

Relaterade frågor

Vad ger man i present till en 5-årig kille? Bra presenter till en 5-årig kille är en kompisgunga, kamel, vattenbana, en lampballong, eller en dinosaurie. Jag har faktiskt skrivit en hel sida om presenter till 5-åriga pojkar här.

Vad önskar sig en 5-åring? De önskar sig ofta en cykel, pilbåge, mysiga gosedjur, utklädningskläder, lego, pysselböcker och leksaker som de ser att kompisen har.

Vad ska man ge kompisen i present på ett barnkalas? Bra presenter för barnet att ge sin kompis på barnkalaset är ett litet legobygge, en pruttkudde, en matlåda, bakformar för dinosauriekakor eller en snöbollsgöare. Fler idéer om vad barnet kan ge sin kompis som har barnkalas hittar du här.

Vad kan man ge en 5-åring för träleksaker? Bra träleksaker till en 5-åring är dockkök, träflygplan, pussel, klossar, mekano och en gitarr. Fler träleksaker kan du hitta här!

Vad vill en 5-åring ha för tema på barnkalaset? Roliga kalasteman är flygplanskalas, prinsesskalas och riddarkalas. Fler kalasteman kan du hitta här.

Tips på fortsatt läsning

Julklappar till 6 åringar

Presenter till barn

Sammanfattningsvis, oavsett om du letar efter en present till en 5-åring, oavsett om det är en kille eller tjej, eller om du vill hitta den perfekta julklappen, adventskalendern, eller en gåva till ett 4-årigt eller 6-årigt barn, finns det en mängd kreativa alternativ att välja bland. Även om det ibland kan vara utmanande att hitta något unikt till ett barn som verkar ha allt, kan du överväga att utforska upplevelser för barn eller gratis presenter som inte bara är minnesvärda utan också ger tid tillsammans. Och för speciella tillfällen som Alla hjärtans dag eller barnkalas, finns det också många roliga och kärleksfulla gåvor som passar små barn. Oavsett vad du väljer att ge, kom ihåg att det viktigaste är tanken och kärleken bakom varje present till våra små älsklingar.

Present 5-Åring – Gåvor & Leksaker 5 år som blir en succé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen