Bra presenter till en 13-åring – Fina presentidéeer

13-år är en brytålder, här går gränsen mellan att vara barn till att bli mer vuxen och få mer vuxna intressen. När man ger en present till en 13-åring är det mycket viktigt att presenten inte är barnslig. Det är så tråkigt att köpa fel födelsedagspresent.

Vad är då en bra present till en 13-åring? En bra present till en 13-åring är en mobiltelefon, pengar, hörlurar, godis och biocheckar. Andra bra presenter att ge är en väckarklocka som man skjuter på, ljustavla med bokstäver, hörlurshållare eller andra saker som ger 13-åringarna fina rum.

Jag kommer berätta lite mer i detalj om både bra och dåliga presenter, så att du kan undvika de värsta fällorna när du ska köpa födelsedagspresent till 13-åringen. Jag hoppas du kommer få inspiration och hitta riktigt bra presenter till trettonåringenhär.

Vad är en bra present till en 13-åring?
Vad är en bra present till en 13-åring?

Här hittar du presenter som både killar och tjejer vill ha. Men jag har även skrivit om vad 13-åriga killar och 13-åriga tjejer önskar sig i present.

Vad önskar sig en 13-åring?

Funderar du över vad en 13-åring önskar sig? Några tips är till exempel upplevelser, hörlurar, choklad eller biobiljetter. Det är en present till 13-åring som alltid går hem. När man fyller 13 år är det mycket teknikprylar som gäller. Här ska du få några tips på saker som en 13-åring vill ha.

Storytel talböcker

Läs mer och beställ

Överlevnadskurs

Vill du ge 13-åringen en oförglömlig och mycket användbar födelsedagspresent kan en överlevnadskurs i naturen vara en fantastisk present. Här får ni lära er allt från att navigera i de svenska skogarna, bygga vindskydd, vilka växter som är ätbara och att hitta vatten.

Läs mer och beställ

Mordgåta i gamla stan

Letar du efter en annorlunda födelsedagspresent till 13-åringen? Då skulle det kanske vara kul att ge bort den här upplevelsen. Tillsammans får ni lösa mordgåtor och mördarmysterier. Här känns det som att ni är med i en historisk deckare, fast på riktigt. Med en mordgåta i hand tar ni er runt Gamla Stan, samlar in ledtrådar och försöker lösa mysteriet tillsammans.

Läs mer och beställ

Flyga vindtunnel

Nästa upplevelse som jag vill tipsa om är att flyga vindtunnel. Här får man sväva som en fågel ute i friska luften. Även om det låter som en dröm är det faktist möjligt även utan att behöva hoppa fallskärm! Här får man efter en säkerhetsgenomgång uppleva hur det är att flyga fritt i luften. Det här är födelsedagspresenten som kommer göra 13-åringens födelsedag oförglömlig.

Läs mer och beställ

Hörlurshållare

Vill du ge 13-åringen en riktigt cool present? Då är det en rockig hörlurshållare du ska ge honom eller henne! Den hindrar hörlurarna att gå sönder och är riktigt snygg.

Läs mer och beställ

Lögndetektor

En väldigt underhållande grej att göra tillsammans med sina vänner är att förhöra dem. Ja, i alla fall om man är 13 år. Med en lögndetektor kan man avslöja när bästa vännen ljuger. En väldigt billig, men rolig present till en 13-åring.

Läs mer och beställ

Vattenboll

När man ska ge en 13-åring en present så brukar annorlunda upplevelser bli väldigt uppskattade. Vattenboll är roligt både för vuxna och barn.

Läs mer och beställ

Aplampa

För en 13-åring är det viktigt att ha fint i sitt rum när kompisarna kommer på besök. Fina och annorlunda lampor brukar alltid gå hem.

Läs mer och beställ

Hörlurar

Köp ett par riktigt bra hörlurar är det många 13-åringar som vill ha

Läs mer och beställ

Stor chokladkaka

En 13-åring vill absolut inte ha barnsliga saker, men vissa saker blir man aldrig för gammal för.

Läs mer och beställ

Presentkort på bio

Bio är alltid en bra present att ge till den som fyller år. Här ingår även läsk och popcorn i priset.

Läs mer och beställ

Kulbana

Det finns också lite tuffare “leksaker” som den här kulbanan. Det brukar 13-åringar gilla att få i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Tavlor i present till en 13-åring

En 13-åring vill ofta göra om sitt rum för att få det lite mer vuxen. Att byta ut tavlor från barndomen är viktigt nu.

Läs mer och beställ

Duntäcke

Att få ett lite lyxigare duntäcke att bädda med är något som 13-åringar uppskattar. Det känns mer vuxet med ett duntäcke.

Läs mer och beställ

Varma tofflor

En 13-åring önskar sig varma tofflor. Det är skönt att trä in fötterna i när golvet är kallt.

Läs mer och beställ

IQ-pussel

IQ-pussel i trä är roliga presenter att ge en 13-åring. Det är så svårt att sluta med dem.

Läs mer och beställ

Aktivitetsarmband

Ett aktivitetsarmband är en bra present till en 13-åring när hon eller han fyller år.

Läs mer och beställ

Pengar i present till 13-åring

Känner du dig osäker på vad du ska ge en 13-åring i present? Då kanske pengar är en bra idé. Det är alltid saker som en 13-åring behöver köpa. Att få pengar är det en 13-åring önskar sig mest av allt och jag lovar att hon eller han kommer bli väldigt glad för att få det i present.

Aktier

En present som ger 13 åringen ett nytt intresse är att börja ett aktiesparande åt honom eller henne. Det är kul att följa och spännande att ser när pengarna växer. Det kanske inte hinner växa till en förmögenhet till 18 års dagen, men det kan förhoppningsvis leda till ett intresse för pengar och sparande.

Läs mer och beställ

Pengar i present till en 13-åring

Att få egna pengar att göra vad man vill för är ofta högt önskat när det är jul eller födelsedagar. Det finns många saker som en 13-åring “behöver”. Kanske är det att fika med kompisarna på stan, kanske är det att spara pengar till ett nytt tv-spel eller en ny mobil som är viktigt just nu.

Läs mer och beställ

Telefon & tillbehör i present till 13-åring

Ny mobiltelefon

Den mesta av sin vakna tid tillbringar barn och tonåringar framför telefonen idag. Då är det kanske inte så konstigt att de de önskar sig mest av allt i födelsedagspresent är en ny telefon. Det är kul att få en ny telefon trots att den gamla telefonen fungerar alldeles utmärkt.

Läs mer och beställ

Mobilabonnemang

Till mobilen behöver 13-åringen ett mobilabonnemang. Hallon har väldigt låga priser och jag har själv aldrig upplevt några problem med dem.

Läs mer och beställ

Abonnemang på ljudböcker

Vill du ge 13-åringen en riktigt fin present så ska du ge honom eller henne en prenumeration på ljudböcker också. Perfekt att lyssna på vägen till skolan, i sängen på kvällen eller när hon eller han har en stund över.

Läs mer och beställ

Högtalare

En högtalare är bra att ha, så att 13-åringen kan lyssna på musik tillsammans med kompisarna. 13-åringen har dessutom ett rykte som jobbig tonåring att leva upp till. Då är en bra högtalare ett måste i present till 13-åringen.

Läs mer och beställ

Powerbank

Alla barn och tonåringar jag känner har ständigt problem med att telefonen är urladdad. Det kan då vara bra att ha en powerbank  för att kunna ladda upp telefonen även när man inte befinner sig hemma.

Läs mer och beställ

Hörlurar med bra ljud

Tillbehör som kommer väl till pass är ett par riktigt bra hörlurar. Om 13-åringen kan lyssna på sina youtubeklipp utan att störa resten av familjen kommer alla vara glada.

Läs mer och beställ

Earpods

Allra helst vill 13-åringen ha earpods. Trådlösa hörlurar som man stoppar in i öronen.

Läs mer och beställ

Mobilskal

Mobiltelefonskalen skyddar inte bara deras älskade telefon mot att bli sönderslagen. Ett mobiltelefonskal är en väldigt trendig accessoar och har blivit något av ett måste om man vill tillhöra gruppen av trendiga elever. Olika sorters marmor och sten är väldigt poppis just nu när det gäller mobilskal.

Läs mer och beställ

Laddsladd

Det här är ett tråkigt, men ändå så viktigt tillbehör som de flesta 13-åringar behöver. Det är alltid bra att ha en extra sladd i soffan, köket, med sig till skolan osv. Sladdarna har dessutom en förmåga att gå sönder hela tiden. En lång sladd gör att hon eller han inte behöver ligga så nära vägguttaget för att ladda telefonen.

Läs mer och beställ

Kläder och accessoarer i present till 13-åring?

Att få kläder är alltid välkommet. MEN nu börjar det bli tråkigt att få kläder som någon annan har valt ut åt en. Att få ett presentkort och själv välja ut de kläder man vill ha är mycket bättre. Vill du köpa kläder i present till en 13-åring så är strumpor i glada färger, en neutral munkjacka eller ett presentkort en bra idé.

Färgglada strumpor

Om du absolut vill ge en 13-åring kläder så passar det bäst att ge bort strumpor i glada färger. Strumpor från Happy Socks är mycket poppis i sina glada mönster och färger.

Läs mer och beställ

Presentkort på Åhléns

Jag hade satsat på att köpa presentkort på Åhléns. Då kan 13-åringen välja sig både kläder och mycket mycket annat.

Läs mer och beställ

Presentkort på Lindex

Även på Lindex finns mycket kläder att välja mellan.

Läs mer och beställ

Svart ryggsäck

En tuff ryggsäck kan vara en bra present att ge en 13-åring.

Läs mer och beställ

Rosa ryggsäck

Till en 13-årig tjej skulle kanske en rosa ryggsäck funka också. Men det är viktigt att du har koll på vad som verkligen är hennes stil.

Läs mer och beställ

Med ett presentkort kommer det garanterat alltid finnas något som hon eller han vill ha. I alla fall om du har någorlunda koll på hans eller hennes stil och val av färger. Konstigt nog så har jag sett att det är väldigt poppis med strumpor i grilliga färger bland 13-åringarna. Gärna strumpor från Happy Socks. Ja, jag vet…13-åringar är svåra att köpa presenter till!

Roliga presenter

Att köpa en bra och rolig present till en 13-åring är svårt. De befinner sig i gränslandet mellan att vara barn och vuxen. Ena stunden kan de gå till lekplatsen och gunga för att i nästa stund vilja vara vuxna. Det är inte lätt att hitta presenter som inte är för barnsliga, samtidigt som de ska vara väldigt roliga! Vill du hitta en kul och annorlunda present till en 13-åring? Här är några presenttips.

El-scooter

En elscooter är en present som 13-åringar verkligen vill ha. Den går i upp till 20 km per timme. Så det är smart att se till att 13-åringen även har en hjälm som passar på honom eller henne. Skotern kan köra upp till 12 km på samma laddning.

Läs mer och beställ

Kylskåp

Ett minikylskåp för läsken är en kul present att ge till 13-åringar. Kylskåpet har plats för en burk läsk. Att ha egna läsk på rummet att ta fram när man sitter framför datorn är faktiskt rätt häftigt.

Läs mer och beställ

Roliga stressbollar

En rolig stressboll brukar också vara uppskattat av 13 åringar. Stressbollar har blivit väldigt trendigt just nu. Den här var lite rolig eftersom den är så ovanlig modell på. Ge trettonåringen en stressboll Perfekt att slita i, dra i och klämma på istället för att göra läxan.

Läs mer och beställ

Slime

En helt ny sort slime – fungerar som slime, fast bättre. Den är superstretchig och kan töjas ut till 100 gånger sin storlek. Slime som man kan blåsa bubblor av, krama ihop till en boll och sträcka ut. Burken innehåller hela 400 gram slime. Så mycket att alla kompisarna kan få vara med och leka. Som tur är klibbar inte slajmet och lämnar heller inga kladdiga fläckar efter sig som vanliga slajm.

Läs mer och beställ

Hänglås till skåpet i skolan

Perfekt present till trettonåringen som alltid glömmer nyckeln till skåpet hemma. Det här är ett hänglås med fingeravtrycksläsare. Det här hänglåset har ett batteri som räcker längre än två år. Låset fungerar faktiskt även utomhus om du vill sätta det på ett förråd eller cykel. Låset kan programmeras så att upp till tio personer kan låsa upp det med sitt fingeravtryck. Perfekt om 13-åringen delar skåp.

Läs mer och beställ

3D-penna

Med en 3d-penna kan man skapa många fina modeller. Det är bara att rita i luften för att ta sin konst till en ny nivå.

Läs mer och beställ

Uppblåsbar fåtölj

När vännerna kommer på besök är det trevligt att ha några extra stolar. Då passar dessa uppblåsbara fåtöljer perfekt.

Läs mer och beställ

Uppblåsbar kanot

För 13-åringar som gillar natur och vildmark är det bra med en uppblåsbara kanot i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Fotbollsdart

Ett fotbollsdart är en kul present att få.

Läs mer och beställ

Hoverboard

Med en hoverboard är det roligt att hjälpa till att göra små ärenden till butiken eller lägga brev på lådan.

Läs mer och beställ

Hoverkart

Extra kul är det förstås att även få detta tillbehör till sin hoverboard. Att göra om den till bil och köra omkring.

Läs mer och beställ

Badmintonset

Om sommarkvällarna är det trevligt att spela badminton tillsammans med familjen eller kompisar som kommer på besök. Här är ett badmintonset för 4 personer. Batmintonsetet innehåller fyra stycken racket, racketfodral, bollar och nät.

Läs mer och beställ

Radiostyrd bil

Att få en radiostyrd bil är kul både för tjejer och killar.

Läs mer och beställ

Labyrintboll

En labyrintboll är beroendeframkallande. Inuti bollen finns de en liten stålkula och olika banor där man ska rulla kulan. Man behöver vrida och vända på den stora bollen för att få stålkulan ända fram till mål.

Läs mer och beställ

Växter i present till 13-åringar

Tror du att 13-åringen skulle vara intresserad av växter och odling? Då kommer nog dessa presenter bli bra.

Köttätande växt

En köttätande växt är nog den absolut tuffaste blomman du kan ge en 13-åring i present.

Läs mer och beställ

Dyra presenter till 13-åringar

Det finns förstås många dyra presenter om 13-åringar önskar sig. Här är det som ofta står högst upp på önskelistan till födelsedagen. Även om du tycker att det är för dyrt att köpa så är detta presenter som en 13-åring verkligen önskar sig. De saknar ofta förståelse för hur mycket deras önskningar kan summeras ihop till eller att de har syskon som också önskar sig presenter. Det är många dyra saker som en 13-åring vill ha.

Ny mobiltelefon

Den coolaste mobiltelefonen som kommit ut på marknaden.

Läs mer och beställ

Cykel

Den tuffaste (och dyraste) cykeln bland kompisarna.

Läs mer och beställ

Play station

Ett tv-spel, PS4 är ett av flera som gäller just nu.

Läs mer och beställ

Dator

En nyare dator finns förstås på 13-åringens önskelista också. En dator behövs både till att göra läxorna och för att spela.

Läs mer och beställ

Surfplatta

En iPad att surfa på när hon eller han har mobiltelefonen på laddning. En iPad är bra eftersom den har stor skärm.

Läs mer och beställ

Kamera

Kanske en riktigt fin systemkamera i present kan gör att hon eller han intresserar sig för något mer än telefonen?

Läs mer och beställ

Upplevelser i present till en 13-åring

Du kanske kan ge 13-åringen en ny fritidsaktivitet eller ge bort en termin av en aktivitet som hon eller han redan håller på med. Det kan både vara en idrott eller andra favoritsysselsättningar. T.ex. keramik, schack, luftgevärsskytte, dans, jägarexamen, skateboard och målning. Det finns också roliga upplevelser som kan passa 13 åringar:

Köra gokart

Att köra gokart är häftigt, att känna fartvinden i håret och hur g-krafterna griper tag i kurvan. Det här kommer 13-åringen att gilla.

Läs mer och beställ

Bäversafari

Är 13-åringen intresserad av djur och natur är kanske en bäversafari den bästa upplevelsen du kan ge. En ovanlig och annorlunda present.

Läs mer och beställ

Drejningskurs

Till lite konstnärliga 13-åringar passar det att ge en drejningskurs i present. Kul att bara få prova. Kanske leder det till ett nytt intresse.

Läs mer och beställ

Äventyrsbana

Äventyrsbana är en utmaning även för 13-åringar. Som att vara på lekplatsen, men tuffare och svårare liksom. En bra present att ge en 13-åring.

Läs mer och beställ

Bio med popcorn och läsk

Bio är en present som 13-åringar tycker mycket om att få i present.

Läs mer och beställ

Rolig present till en 13-årig kompis

Är det din kompis som fyller 13 år så är det förstås bra om du kan hitta en present som du har råd att köpa. 13 åringar jobbar ju oftast inte och brukar inte ha så mycket pengar att röra sig med. Så det gäller att hitta något som är lagom dyrt liksom. Här är några förslag på billig present till en 13 årig kompis.

Doftljus

Ett lyxigt doftljus som sprider god doft i hans eller hennes rum.

Läs mer och beställ

Örhängen

Pärlörhängen i olika storlekar är en bra present att ge till en tjejkompis som har hål i öronen. Fin present att ge en tjejkompis.

Läs mer och beställ

Hängmatta

En hängmatta som kan tas med överallt eftersom den är så liten att den lätt ryms i handväskan.

Läs mer och beställ

Ljusbox nyckelring

Läs mer och beställ

Pussel

Minsta 1000-bitars pusslet.

Läs mer och beställ

Mugg

Mugg man kan skriva på.

Läs mer och beställ

Ett inramat foto

En fin ram för att placera ett fint foto på er tillsammans i.

Läs mer och beställ

Bokstavstavla

Eller kanske en meddelandetavla att hänga på väggen i sitt rum.

Läs mer och beställ

Kudde

En fin kudde att ha i sängen är något alla blir glada för.

Läs mer och beställ

Pläd

Kanske en mysig och fluffig pläd att ha i soffan.

Läs mer och beställ

Vad gillar 13-åringar att läsa?

Vill du ge 13-åringen något att läsa i present? Vet du inte exakt vilken bok eller tidning som han eller hon önskar sig, så tycker jag att du ska köpa ett presentkort i stället. Då kommer födelsedagspresenten till användning.

Tidningsprenumeration

Presentkort på en tidningsprenumeration hos Tidningskungen

Läs mer och beställ

Presentkort på böcker

Presentkort på böcker hos Amazon (de har mer än bara böcker)

Läs mer och beställ

Ljudböcker

Kanske en prenumeration på talböcker kan bli en bra present till en 13-åring.

Läs mer och beställ

Köksredskap och sånt i present till 13-åringar

Alla barn och tonåringar älskar godis och snacks. Här är några hälsosamma och några mindre hälsosamma som man kan ge i present till 13-åringar.

Popcornmaskin

En popcornmaskin av samma modell som på bio, ja fast mindre förstås.

Läs mer och beställ

Glassmaskin

Glassmaskin för att göra egen glass brukar 13-åringar gilla.

Läs mer och beställ

Sorbetmaskin

En sorbetmaskin är gör att köksarbete känns kul.

Läs mer och beställ

Nutella

Säg den 13-åring som inte älskar nutella!

Läs mer och beställ

Sockervaddsmaskin

Att ha en egen sockervaddsmaskin är kul även för 13-åringar också.

Läs mer och beställ

Presenter till 13-åringar som gillar att måla

Är hon eller han konstnärlig? Då kanske hon eller han skulle gilla att få någon slags målarsaker och konstnärsmaterial. Här har jag några förslag som passar att ge 13-åringar i present.

Målarbok

Det här är en målarbok för vuxna med mycket detaljer. Jättekul och har en lugnande effekt.

Läs mer och beställ

Blyertspennor

Lite finare blyertspennor är en bra present till 13-åringar som är konstnärligt lagda.

Läs mer och beställ

Teckna manga

Manga är ju väldigt inne, men varför inte teckna själv? Kul present till de som gillar att teckna.

Läs mer och beställ

Färgpennor

Fina färgpennor, kanske att använda till målarboken här ovanför.

Läs mer och beställ

Skissblock

Skissblock där han eller hon kan måla helt fritt.

Läs mer och beställ

Tuschpennor

Tuschpennor i fina färger är också en bra present till en 13-åring.

Läs mer och beställ

Presenter till Harry Potter fans

För de 13- åringar som fascinerats av Harry Potter böckerna finns det många bra presenter att köpa. Här är t.ex. samlarfigurer från böckerna/filmerna om Harry Potter. Fler presenter till en Harry Potter nörd hittar du här!

Hogwarts Battle spel

Läs mer och beställ

Harry Potter TP

Läs mer och beställ

Dobby

Samlarföremål med Dobby från berättelsen om Harry Potter

Läs mer och beställ

Mugg

Tuff Harry Potter mugg som är värmekänslig och byter utseende när muggen blir varm av drycken.

Läs mer och beställ

Inredning i present till 13-åringar

Att ha ett fint och snyggt rum med många fina saker i är kul när bästa kompisarna kommer på besök. Här är några saker som 13-åringar gärna vill ha i sitt rum.

Mysig filt

En fin och mysig filt är förstås bra att ha i sitt rum kalla vinterkvällar

Läs mer och beställ

Pusheenkuddar

Gulliga pusheenkuddar – katterna kända från internet.

Läs mer och beställ

Ljusbox

Ljusbox där 13-åringen kan skriva egna meddelanden.

Läs mer och beställ

Posters

Fina posters med bilder eller inspirerande texter.

Läs mer och beställ

Saccosäck

En saccosäck är mysig att ligga i och fungerar som gäststol

Läs mer och beställ

Tavlor av egna foton

Varför inte trycka upp egna tavlor med hunden hästen eller vad 13-åringen älskar mest?

Läs mer och beställ

Ljusslinga

Bra inredning att ge en 13-åring kan vara den här ljusslingan som kan omformas och bli till vilken text eller figur man öskar.

Läs mer och beställ

Saltlampa

En lampa att ha i rummet är trevligt. Just den här är gjord av en saltsten och ger ett väldigt mysigt ljus.

Läs mer och beställ

Trämodeller

En utmanande födelsedagspresent att ge en 13-åring är dessa trämodeller som Da Vinci en gång ritade

Läs mer och beställ

Duntäcke

Ett lyxigt duntäcke kan också bli en bra present till en 13-åring.

Läs mer och beställ

Påslakan

Även ett fint påslakan som är fint men absolut inte barnsligt kan vara en god idé.

Läs mer och beställ

Super Mario lampa

En Super Mario lampa är en bra present till en 13-åring som fyller år.

Läs mer och beställ

Väckarklockor

En riktigt bra present på 13-årsdagen är en väckarklocka. Dessa kommer garanterat att se till att hon eller han tar sig upp på morgonen.

Väckarklocka med prickskytte

En väckarklocka som man måste skjuta mitt i prick för att stänga av är en rolig present oavsett om 13 åringen är typen som försover sig eller inte. Väckarklockan har två olika svårighetsgrader. Det går att ställa in egna ringsignaler eller varför inte prata in ett skrikande meddelande till 13-åringen. När alarmet går fälls måltavlan upp och man måste träffa rätt flera gånger för att det ska stängas av.

Läs mer och beställ

Väckarklocka med skrikig kyckling

Här är en väckarklocka där man behöver träffa rätt får att få tyst på kycklingen som gal.

Läs mer och beställ

Väckarklocka som smiter

Kanske önskar sig 13-åringen en väckarklocka som smiter iväg när larmet går?

Läs mer och beställ

Skämtpresent till en 13-åring

Lite roliga och knasiga presenter att ge 13-åringar är till exempel dessa. Man måste ju inte vara så seriös jämt. Som förälder är man ju nästan alltid “crinch” som tonåringarna brukar påstå. Så varför bry sig? Man är ju ändå pinsam!

Enhörningstofflor

Ett par fina enhörningstofflor kommer göra 13-åringen både glad och full i skratt.

Läs mer och beställ

Sneakerstrumpor

Ett par snygga sneakerstrumpor är aldrig fel. Lite kul att ha på sig.

Läs mer och beställ

Elstötspel

Ett spel för elstötar. Tro det eller ej, 13-åringar brukar älska det.

Läs mer och beställ

Gullig högtalare

En gullig liten grishögtalare är en bra present även till en tuff 13-åring.

Läs mer och beställ

Personliga presenter till 13-åringar

Kanske det är roligast att få en personlig present. Ett fint smycke som är graverad med ett personligt budskap. Varför inte låta 13 åringen få ett smycke där det står att hon eller han är värdefull och älskad. Ett fint budskap som man gärna tar fram och läser en deppig dag. Dessa smycken från Get personal är riktigt coola. Tuffa armband och halsband som passar både för tjejer och killar.

Armband i läder

Även tuffa killar och tjejer behöver veta att de är älskade.

Läs mer och beställ

Armband med hjärta

Gravera in det i något av dessa armband och ge dem i present.

Läs mer och beställ

Dog tag

Ett snyggt halssmycke där du graverar in någon fin text.

Läs mer och beställ

Jag hoppas att du hittat en riktigt bra present till 13-åringen här!

Relaterade frågor

Vad kan man ge till en 13-årig tjej? Till en 13-årig tjej kan du t.ex. ge en ljusbox som hon skriver egen text på, örhängen, en gullig anteckningsbok, en hjärtspegel att ha på väggen, en fin mugg, mobiltelefon eller en ny skolväska. Fler presenttips till 13-åriga tjejer kan du hitta här!

Vad önskar sig en 13-årig tjej i present? En 13-årig tjej önskar sig kläder (som hon själv får välja ut), pengar, snygga saker att ha i sitt rum så som nya tavlor, gardiner, doftljus och fina sängkläder. En 13-årig tjej önskar sig även ny mobiltelefon, mobilskal från iDeal of Sweden och hörlurar till telefonen. Fler presenter som en 13-årig tjej önskar sig finns här.

Vad ska jag ge för present till en 14-årig kille? En bra present till en 14-årig kille är Björn Borgkalsonger, ett snyggt armband i läder, en kul väckarklocka, hooverboard, kajak, Tintin album och en dammsugare. Fler tips på present till en 14-årig kille kan du hitta här.

Tips på fortsatt läsning

Dela gärna presenttipsen för 13-åringar

Gillade du det du läste får du gärna dela den här sidan med andra!