Present till 11-Ă„ring

Att hitta bra present till en 11-Äring Àr inte helt enkelt. DÀrför har jag tagit reda pÄ vad 11-Äringar önskar sig för presenter.

SÄ vad Àr dÄ en bra present till en 11-Äring? En bra present till en 11-Äring Àr Harry Potter-saker gÄtböcker, Rubiks kub, dinosaurieÀgg, köttÀtande vÀxt, mops, linbana, enhörning, Àgg, ljusbox lego, en spargris, skateboard, cykel och en lina att balansera pÄ.

LÄt mig berÀtta mer om de bÀsta presenttipsen för en 11-Äring hÀr!

Vad Àr en bra present till en 11-Äring?
Vad Àr en bra present till en 11-Äring?

Om du vill lÀsa mer sedan sÄ har jag Àven skrivit om presenter till en 11-Ärig kille och presenter till en 11-Ärig tjej, dÀr du kan hitta fler presentidéer. Letar du efter bra kalastips med lekar, dekorationer och godispÄsar har jag samlat mÀngder av kalastips hÀr.

Vad önskar sig en 11-Äring i present?

En 11-Äring önskar sig roliga, spÀnnande och fina presenter. De tycker om att lÀra sig nya saker och att fÄ fantastiska Àventyr i födelsedagspresent. HÀr Àr nÄgra speciellt utvalda presenter som jag tror passar riktigt bra att ge en 11-Äring pÄ födelsedagen.

Storytel talböcker

LÀs mer och bestÀll

Ge 11-Äringen en lina som man spÀnner upp mellan tvÄ trÀd. Kul att fÄ lÀra sig nÄgot nytt som imponerar pÄ alla kompisar.
Ge 11-Äringen en lina som man spÀnner upp mellan tvÄ trÀd. Kul att fÄ lÀra sig nÄgot nytt som imponerar pÄ alla kompisar.
Ett roligt spel Àr en bra present att ge en 11-Äring. Det hÀr passar Àven att spela tillsammans med kompisarna.
Ett roligt spel Àr en bra present att ge en 11-Äring. Det hÀr passar Àven att spela tillsammans med kompisarna.
Ett pingisset som du fÀster pÄ ett vanligt bord Àr en kul grej att göra tillsammans med bÄde familj och vÀnner.
Ett pingisset som du fÀster pÄ ett vanligt bord Àr en kul grej att göra tillsammans med bÄde familj och vÀnner.

En bra present som en 11-Äring önskar sig i present Àr: minikolonilott, lightbox och skateboard.

Present till 11-Äring Minikolonilott - en present som innehÄller allt man behöver för att odla egna kryddvÀxter. Frön för basilika, koriander och oregano, en örtsax, planteringskrukor och jord. Nu kommer 11-Äringen börja Àta grönsaker! I huset kan man förvara trÀdgÄrdsredskapen eller smÄ hemligheter. Innanför staketet ryms tre odlingskrukor.
En present som innehÄller allt man behöver för att odla egna kryddvÀxter. Frön för basilika, koriander och oregano, en örtsax, planteringskrukor och jord. Nu kommer 11-Äringen börja Àta grönsaker! I huset kan man förvara trÀdgÄrdsredskapen eller smÄ hemligheter. Innanför staketet ryms tre odlingskrukor.
Present till 11 Äring SÄdana hÀr ljusboxar som man kan sÀtta text pÄ sÀljer som smör i solsken. De Àr verkligen poppis bland kidsen.Jag har Ànnu inte sett meddelande i stil med ovanstÄende i alla fall. Barn har som regel rÀtt stora krav för att vara nÄgra vars enda inkomster kommer frÄn vÀlvilliga slÀktingar och tandfen. Har du tÀnkt pÄ det?
SÄdana hÀr ljusboxar som man kan sÀtta text pÄ sÀljer som smör i solsken. De Àr verkligen poppis bland kidsen.Jag har Ànnu inte sett meddelande i stil med ovanstÄende i alla fall. Barn har som regel rÀtt stora krav för att vara nÄgra vars enda inkomster kommer frÄn vÀlvilliga slÀktingar och tandfen. Har du tÀnkt pÄ det?
Present till 11 Äring SEn bra present till en 11-Äring kan ocksÄ vara en skateboard. Barn brukar gilla att göra farliga saker i hög hastighet. Saknar riskmedvetenhet, sÄ skateboard Àr en present som passar dem alldeles utmÀrkt. Men köp gÀrna till en bra skateboardhjÀlm, plÄster, vattenflaska och skydd ocksÄ! Men konstigt nog sÄ brukar de faktiskt inte slÄ ihjÀl sig!
En bra present till en 11-Äring kan ocksÄ vara en skateboard. Barn brukar gilla att göra farliga saker i hög hastighet. Saknar riskmedvetenhet, sÄ skateboard Àr en present som passar dem alldeles utmÀrkt. Men köp gÀrna till en bra skateboardhjÀlm, plÄster, vattenflaska och skydd ocksÄ! Men konstigt nog sÄ brukar de faktiskt inte slÄ ihjÀl sig!

Inredning som 11-Ă„ringar gillar

En 11-Äring har börjat intressera sig för att inreda sitt rum med fina och tuffa prylar. Det börjar bli intressant att rensa ut saker frÄn barndomen och bli lite mer vuxen liksom. DÄ kan det vara kul att fÄ lite nya fina saker att ha i sitt rum.

Lampor och hyllor

Att fÄ fina lampor och en hylla för att stÀlla de fina sakerna pÄ brukar vara en bra present till en 11-Äring som vill fÄ det lite fint i sitt rum.

En fin lampa med stÀmningsfullt ljus kan ocksÄ vara kul att inreda sitt rum med.
En fin lampa med stÀmningsfullt ljus kan ocksÄ vara kul att inreda sitt rum med.

Mysig belysning i en burk Ă€r trevlig <a class=inredning för 11-Ă„ringens rum. ” class=”wp-image-78229″/>
Mysig belysning i en burk Àr trevlig inredning för 11-Äringens rum.
En fin hylla att förvara fina saker i brukar bli en bra födelsedagspresent.
En fin hylla att förvara fina saker i brukar bli en bra födelsedagspresent.
En minikyl Àr riktigt bra inredning att fÄ till sitt rum.
Det Àr viktigt att sitta bekvÀmt framför tvn.
En saltlampa sprider ett vackert sken och lyser upp rummet.

VĂ€xter

Att odla sina vÀxter Àr nÄgot som 11-Äringar brukar tycka Àr kul. Att ha lite fina vÀxter i sitt rum, gÀrna tuffa sÄdana, Àr nÄgot som 11-Äringar gillar. VÀxter som passar att ge dem i present Àr:

Present till 11-Äring En köttÀtande vÀxt Àr nog bland det coolaste man kan ha i vÀxtvÀg i sitt rum. Med lite tur sÄ skrÀmmer den hÀr blomman bort lillebror ur rummet nÀr 11-Äringen inte Àr hemma. Vem vet, den kanske tar en tugga av lillebrorsan om han inte passar sig noga!
En köttÀtande vÀxt Àr nog bland det coolaste man kan ha i vÀxtvÀg i sitt rum. Med lite tur sÄ skrÀmmer den hÀr blomman bort lillebror ur rummet nÀr 11-Äringen inte Àr hemma. Vem vet, den kanske tar en tugga av lillebrorsan om han inte passar sig noga!
Kanske Àven en bok om odling kan vara nÄgot som 11-Äringen tycker Àr kul att fÄ i födelsedagspresent. HÀr fÄr barnet lÀra sig att odla frön, sticklingar, blomsterlökar och mycket annat. Man fÄr ocksÄ tips pÄ lÀttodlade vÀxter.
Present till 11 Ă„ring 11-Ă„riga killar Ă€lskar fortfarande dinosaurier, sĂ„ en mugg med nĂ„gon <a class=dinosaurie kommer pryda sin plats i rummet. ” class=”wp-image-100471″/>
11-Äriga killar Àlskar fortfarande dinosaurier, sÄ en mugg med nÄgon dinosaurie kommer pryda sin plats i rummet. Den gÄr alldeles utmÀrkt att placera en liten vÀxt i, Àven om det Àr en mugg.
En kul present att ge en 11-Äring som Àr intresserad av odling Àr dessa smÄ drivhus krukor dÀr hon eller han kan odla smultron, grÀslök eller nÄgot annat som hon eller han gillar.
En kul present att ge en 11-Äring som Àr intresserad av odling Àr dessa smÄ drivhus krukor dÀr hon eller han kan odla smultron, grÀslök eller nÄgot annat som hon eller han gillar.

Sötsaker i present till 11-Äring

Barn gillar godis och sötsaker. HÀr hittar du nÄgra av presenterna som 11-Äringar verkligen önskar sig:

Present till 11-Äring Sockervaddsmaskin för att kunna göra egen sockervadd hemma Àr perfekt, speciellt nÀr kompisarna kommer över eller kanske till födelsedagen. En egen sockervaddsmaskin Àr en bra present till en 11-Äring.
Sockervaddsmaskin för att kunna göra egen sockervadd hemma Àr perfekt, speciellt nÀr kompisarna kommer över eller kanske till födelsedagen. En egen sockervaddsmaskin Àr en bra present till en 11-Äring.
present till elvaÄring Popcorn maskin - En klassiker i hushÄllet. Inget hem Àr komplett utan en sÄn hÀr vacker popcornmaskin. Perfekt att ha ett hÀlsosamt alternativ till chipsen. Ge 11-Äringen en popcornmasin i present och komplettera gÀrna med en film ocksÄ.
Popcorn maskin – En klassiker i hushĂ„llet. Inget hem Ă€r komplett utan en sĂ„n hĂ€r vacker popcornmaskin. Perfekt att ha ett hĂ€lsosamt alternativ till chipsen. Ge 11-Ă„ringen en popcornmaskin i present och komplettera gĂ€rna med en film ocksĂ„.
present till elvaÄring Godismaskin Àr den ultimata inredningen i 11-Äringens rum. En sÄn dÀr godismaskin som finns pÄ tivoli och marknader fast i behÀndigare format. Att fÄ fiska upp lördagsgodiset ur den hÀr maskinen med gripklon gör att det kommer rÀcka hela veckan, eftersom det kommer ta evigheter att fiska upp det.
Godismaskin Àr den ultimata inredningen i 11-Äringens rum. En sÄn dÀr godismaskin som finns pÄ tivoli och marknader fast i behÀndigare format. Att fÄ fiska upp lördagsgodiset ur den hÀr maskinen med gripklon gör att det kommer rÀcka hela veckan, eftersom det kommer ta evigheter att fiska upp det.
Present till 11-Ă„ring En egen chokladfondu Ă€r ocksĂ„ nĂ„got som Ă€r hett efterlĂ€ngtat. Om man fĂ„r doppa fruktbitarna i <a class=choklad innan man Ă€ter dem kommer Ă€ven ett Ă€pple att smaka gudomligt! ” class=”wp-image-62606″/>
En egen chokladfondu Àr ocksÄ nÄgot som Àr hett efterlÀngtat. Om man fÄr doppa fruktbitarna i choklad innan man Àter dem kommer Àven ett Àpple att smaka gudomligt!
present till elvaÄring Att fÄ en STOR Daim Àr ocksÄ vÀldigt populÀrt. Den hÀr kommer ju rÀcka en stund eller vad tror du? Kanske kompisarna kan komma över och hjÀlpa till med uppgiften?
Att fÄ en STOR Daim Àr ocksÄ vÀldigt populÀrt. Den hÀr kommer ju rÀcka en stund eller vad tror du? Kanske kompisarna kan komma över och hjÀlpa till med uppgiften?
Vill du skicka en födelsedagspresent till 11-Äringen kan bioboxen vara en god idé. Den innehÄller bÄde biobiljetter och godis att Àta till filmen. En kul födelsedagspresent att ge en 11-Äring.
Vill du skicka en födelsedagspresent till 11-Äringen kan bioboxen vara en god idé. Den innehÄller bÄde biobiljetter och godis att Àta till filmen. En kul födelsedagspresent att ge en 11-Äring.

NÄgot att lÀgga godiset i

Ge en mugg i present till en 11-Äring. Det Àr mysigt att dricka morgonteet eller chokladen i en alldeles egen mugg. Muggar som 11-Äringar kan tÀnkas gilla Àr en anteckningsmugg mugg, en enhörningsmugg eller kanske en Pusheenmug. Fyll gÀrna muggen med godis nÀr du ger bort den. Ett tips hÀr kan vara att slÄ in den i cellofan, det blir otroligt snyggt!

Present till 11-Äring Anteckningsmugg som man skriver pÄ och sedan kan sudda
Anteckningsmugg som man skriver pÄ och sedan kan sudda
Allt som dricks i en godismugg blir mycket godare!
Allt som dricks i en godismugg blir mycket godare!
Pusheenkatterna Àr kÀnda frÄn nÀtet och brukar bli vÀldigt omtyckta.
Pusheenkatterna Àr kÀnda frÄn nÀtet och brukar bli vÀldigt omtyckta.

Uteleksaker

11-Äringar mÄr bra av att fÄ komma ut och leka lite bÄde pÄ sommaren och vintern. Det Àr bara bra att fÄ lite paus frÄn mobiltelefonen. DÀrför har jag tagit fram nÄgra förslag pÄ bra presenter som kan locka ut en 11-Äring.

Uteleksaker för vintern i present till 11-Äring

Är det vinter Ă€r det roligt med en pulka eller bob. Det Ă€r kul att kasta snöboll, speciellt om man har en snöbollsgörare. 11-Ă„ringen kommer lĂ€tt att vinna snöbollskriget i kvarteret och att göra den snyggaste snölyktan.

Present till 11-Äring En helt vanlig pulka som Àr lÀtt att dra uppför backen sjÀlv
En helt vanlig pulka som Àr lÀtt att dra uppför backen sjÀlv
En snowracer som Àr hur tuff som helst, men lite tung att dra upp.
En snowracer som Àr hur tuff som helst, men lite tung att dra upp.
Ett hemligt vapen för att vinna snöbollskrigen i kvarteret.
Ett hemligt vapen för att vinna snöbollskrigen i kvarteret.

Uteleksaker för sommaren

11-Äringar brukar tycka om att bada bÄde pÄ stranden i pÄ badhuset. Bra presenter skulle kunna vara ett kort pÄ badhuset och lite badleksaker.

Vattenleksaker

Badleksaker som 11-Äringar gillar Àr cyklop, gigantisk badring och waboba -boll som studsar pÄ vatten.

Present till 11-Äring Snygg badring i form av en munk med strössel pÄ kommer göra 11-Äringen till kung i poolen.
Snygg badring i form av en munk med strössel pÄ kommer göra 11-Äringen till kung i poolen.
Det hÀr Àr en tuff boll som kan studsa pÄ vatten. OvÀrderlig att ha med till stranden.
Det hÀr Àr en tuff boll som kan studsa pÄ vatten. OvÀrderlig att ha med till stranden.
En vattenkana dÀr barnen springer, slÀnger sig och glider pÄ den vattenfyllda kanan.
En vattenkana dÀr barnen springer, slÀnger sig och glider pÄ den vattenfyllda kanan.

Sommaren Àr en bra tid för 11-Äringar. Det Àr lÀttare att leka utomhus och det finns mÄnga roliga aktiviteter. Under sommaren Àr nog en skateboard, Äka linbana, cykla eller hoppa studsmatta det roligaste man kan hÄlla pÄ med.

Present till 11-Äring En linbana Àr en kul leksak bÄde för barn och vuxna, rÀkna med att kompisarna dyker upp.
En linbana Àr en kul leksak bÄde för barn och vuxna, rÀkna med att kompisarna dyker upp.
ApropÄ roliga leksaker en lina för att spÀnna upp mellan tvÄ trÀd och gÄ balansgÄng pÄ Àr en rolig sak att fÄ.
ApropÄ roliga leksaker en lina för att spÀnna upp mellan tvÄ trÀd och gÄ balansgÄng pÄ Àr en rolig sak att fÄ.
Vill du ge en cykel i present till 11-Äringar sÄ rekommenderas en som Àr 26 tum.
Vill du ge en cykel i present till 11-Äringar sÄ rekommenderas en som Àr 26 tum.
Present till 11-Äring Vill du ge en cykel i present till 11-Äringar sÄ rekommenderas en som Àr 26 tum.
Vill du ge en cykel i present till 11-Äringar sÄ rekommenderas en som Àr 26 tum.
En studsmatta Àr fortfarande vÀldigt kul att fÄ i present nÀr barnet fyller 11.
En studsmatta Àr fortfarande vÀldigt kul att fÄ i present nÀr barnet fyller 11.
Tycker du att barnet kunde göra mer nytta hemma? Bra, barnet kanske kan sköta vattningen av trÀdgÄrden?
Tycker du att barnet kunde göra mer nytta hemma? Bra, barnet kanske kan sköta vattningen av trÀdgÄrden?

Inneleksaker

Vad finns det för leksaker som man kan ge i present till en 11-Äring och som 11-Äringar leker med? Det finns faktiskt massor av kul leksaker. Lego, kulbanor, dinosaurieÀgg, vetenskapslÄdor och mikroskop för att bara nÀmna nÄgra.

Present till 11-Äring LÀgg dinosaurieÀggen i vatten ett dygn sÄ börjar de klÀckas. Perfekt för det barn som inte kan ta ledigt frÄn skolan för att ruva pÄ sina Àgg.
LÀgg dinosaurieÀggen i vatten ett dygn sÄ börjar de klÀckas. Perfekt för det barn som inte kan ta ledigt frÄn skolan för att ruva pÄ sina Àgg.
 Kulbana - En berg och dalbana för kulor. Samla familjen och bygg kulbanan tillsammans. Kulbanan finns i olika svÄrighetsnivÄer.
Kulbana – En berg och dalbana för kulor. Samla familjen och bygg kulbanan tillsammans. Kulbanan finns i olika svĂ„righetsnivĂ„er.
Lego Ninjago Drakgrop med ninjahjÀltarna. HÀr gÀller det att frita drakarna som drakjÀgarna tillfÄngatagit.
Lego Ninjago Drakgrop med ninjahjÀltarna. HÀr gÀller det att frita drakarna som drakjÀgarna tillfÄngatagit.

Present till 11-Äring Det hÀr en sÄ fantastisk present att de flesta 11-Äringar inte ens vÄgar drömma om att fÄ den. NÀstan alla 11-Äringar gillar Harry Potter och att fÄ stora salen pÄ Hogwarts Àr fanatiskt.
Det hÀr en sÄ fantastisk present att de flesta 11-Äringar inte ens vÄgar drömma om att fÄ den. NÀstan alla 11-Äringar gillar Harry Potter och att fÄ stora salen pÄ Hogwarts Àr fanatiskt.
Rubiks kub gÄr ut pÄ att man ska vrida och vÀnda pÄ den sÄ att alla fÀrgerna hamnar pÄ varsin sida. Observera att det hÀr Àr originalet och inte nÄgon billig kopia som Àr svÄr att vrida pÄ.
Rubiks kub gÄr ut pÄ att man ska vrida och vÀnda pÄ den sÄ att alla fÀrgerna hamnar pÄ varsin sida. Observera att det hÀr Àr originalet och inte nÄgon billig kopia som Àr svÄr att vrida pÄ.
En annan nygammal klassiker Àr fjÀdern slinky. Slinky kan gÄ ner för trapporna sjÀlv. Dess föregÄngare var gjord av metall, men den nya generationen Slinyk har fÄtt fÀrg.
En annan nygammal klassiker Àr fjÀdern slinky. Slinky kan gÄ ner för trapporna sjÀlv. Dess föregÄngare var gjord av metall, men den nya generationen Slinyk har fÄtt fÀrg.

MÄlargrejer & sÄnt

En bra present till en 11-Äring Àr pysselsaker. Förutom vanliga papper och pennor finns det annat roligt att köpa pyssels som Frigolitlera, akvarellfÀrg, magnetisk lera, skapa egna suddgummi, fina pennor osv

Present till 11-Äring PPysselbox med lite av varje i En riktigt bra present till en 11-Äring som gillar att pyssla. Det hÀr paketet kommer rÀcka lÄngt och bli till massor av fina pyssel
Pysselbox med lite av varje i En riktigt bra present till en 11-Äring som gillar att pyssla. Det hÀr paketet kommer rÀcka lÄngt och bli till massor av fina pyssel
Frigolitlera Àr en ny form av lera. Det kÀnns som smÄ frigolitkulor i den. Den hÀr leran skrÀpar inte ner och torkar inte ut och blir till en hÄrd klump som vanlig lera. Den kan formas till alla möjliga figurer och de vuxna kommer heller inte kunna hÄlla sig borta frÄn att vara med och leka.
Frigolitlera Àr en ny form av lera. Det kÀnns som smÄ frigolitkulor i den. Den hÀr leran skrÀpar inte ner och torkar inte ut och blir till en hÄrd klump som vanlig lera. Den kan formas till alla möjliga figurer och de vuxna kommer heller inte kunna hÄlla sig borta frÄn att vara med och leka.
FÀrgpennor Àr ocksÄ bra att ha nÀr man Àr 11 Är. Kanske Àr det nu roligt att fÄ lite finare mÄlargrejer Àn man hade nÀr man var mindre.
FÀrgpennor Àr ocksÄ bra att ha nÀr man Àr 11 Är. Kanske Àr det nu roligt att fÄ lite finare mÄlargrejer Àn man hade nÀr man var mindre.
Present till 11-Äring Det hÀr Àr en mÄlarbok för vuxna egentligen, men lite Àldre barn brukar gilla dem eftersom det finns sÄ mÄnga fina detaljer att mÄla. Att mÄla sÀgs minska vÄr stress. De fina bilderna Àr ett nöje att fÀrglÀgga dem.
Det hÀr Àr en mÄlarbok för vuxna egentligen, men lite Àldre barn brukar gilla dem eftersom det finns sÄ mÄnga fina detaljer att mÄla. Att mÄla sÀgs minska vÄr stress. De fina bilderna ett nöje att fÀrglÀgga dem.
 En kul present för en 11-Äring Àr en lite vuxnare mÄlarbok. I den hÀr mÄlarboken hittar du motiv frÄn berÀttelsen om Harry Potter. Att mÄla Àr vÀldigt avslappnande och en trevlig omvÀxling till pillandet pÄ telefonen.
En kul present för en 11-Äring Àr en lite vuxnare mÄlarbok. I den hÀr mÄlarboken hittar du motiv frÄn berÀttelsen om Harry Potter. Att mÄla Àr vÀldigt avslappnande och en trevlig omvÀxling till pillandet pÄ telefonen.
 En bok om origami Àr en bra present till en 11-Äring som fyller Är. Komplettera gÀrna med lite fina papper. I den hÀr boken fÄr man lÀra sig grunderna i origami med hjÀlp av tydliga och pedagogiska instruktioner som visar hur man viker steg för steg.
En bok om origami Àr en bra present till en 11-Äring som fyller Är. Komplettera gÀrna med lite fina papper. I den hÀr boken fÄr man lÀra sig grunderna i origami med hjÀlp av tydliga och pedagogiska instruktioner som visar hur man viker steg för steg.
Present till 11-Äring För 11-Äringar Àr det kul att fÄ lite spÀnnande pyssel som det hÀr paketet för att göra en egen enhörning. Det hÀr pysselpaketet innehÄller ringar och annat material som man behöver.
För 11-Äringar Àr det kul att fÄ lite spÀnnande pyssel som det hÀr paketet för att göra en egen enhörning. Det hÀr pysselpaketet innehÄller ringar och annat material som man behöver.
Cernitlera Àr en bra present till 11Äringar som gillar att pyssla. Med hjÀlp av den hÀr leran kan man göra smÄ prydnadssaker, figurer eller kanske tillverka sina egna smycken. Skapelserna hÀrdas sedan i en vanlig ugn i 100-130 grader. Att fÄ ett stort paket med mÄnga olika fÀrger pÄ leran kommer ge oÀndligt mÄnga möjligheter att skapa.
Cernitlera Àr en bra present till 11Äringar som gillar att pyssla. Med hjÀlp av den hÀr leran kan man göra smÄ prydnadssaker, figurer eller kanske tillverka sina egna smycken. Skapelserna hÀrdas sedan i en vanlig ugn i 100-130 grader. Att fÄ ett stort paket med mÄnga olika fÀrger pÄ leran kommer ge oÀndligt mÄnga möjligheter att skapa.
 Bok om att teckna manga Àr en bra present till en 11-Äring. De tittar mycket pÄ tecknade filmer och tycker att det vore kul att lÀra sig att teckna lika bra. I den hÀr boken fÄr man lÀra sig frÄn grunder hur man tecknar manga. Det hÀr kommer garanterat att bli en vÀldigt bra födelsedagspresent till en 11-Äring. Komplettera gÀrna med nÄgra bra pennor.
Bok om att teckna manga Àr en bra present till en 11-Äring. De tittar mycket pÄ tecknade filmer och tycker att det vore kul att lÀra sig att teckna lika bra. I den hÀr boken fÄr man lÀra sig frÄn grunder hur man tecknar manga. Det hÀr kommer garanterat att bli en vÀldigt bra födelsedagspresent till en 11-Äring. Komplettera gÀrna med nÄgra bra pennor.

SĂ€llskapsspel i present till 11-Ă„ring

Barn brukar gilla att spela sÀllskapsspel. HÀr Àr nÄgra spel som blir bra presenter till en 11-Äring:

Present till 11-Ă„ring Ska vi slĂ„ vad - Ett familjespel dĂ€r en deltagare utmanas att klara en uppgift. Övriga deltagare slĂ„r vad om ifall hon eller han kommer klara utmaningen eller ej. Det hĂ€r Ă€r ett familjespel som Ă€r vĂ€ldigt kul för 11-Ă„ringar eftersom vuxna och barn tĂ€vlar mot varandra pĂ„ lika villkor.
Ska vi slĂ„ vad – Ett familjespel dĂ€r en deltagare utmanas att klara en uppgift. Övriga deltagare slĂ„r vad om ifall hon eller han kommer klara utmaningen eller ej. Det hĂ€r Ă€r ett familjespel som Ă€r vĂ€ldigt kul för 11-Ă„ringar eftersom vuxna och barn tĂ€vlar mot varandra pĂ„ lika villkor.
Bondespelet - Det hÀr Àr ett klassiskt spel dÀr man börjar med ett litet torp. Man ska utveckla sina tillgÄngar och göra sÄ lönsamma affÀrer som möjligt. Du behöver se över din skog, ta hand om boskapen, skörda och sÄ. Vem kommer att sluta som slottsherre och vem gÄr i konkurs?
Bondespelet – Det hĂ€r Ă€r ett klassiskt spel dĂ€r man börjar med ett litet torp. Man ska utveckla sina tillgĂ„ngar och göra sĂ„ lönsamma affĂ€rer som möjligt. Du behöver se över din skog, ta hand om boskapen, skörda och sĂ„. Vem kommer att sluta som slottsherre och vem gĂ„r i konkurs?
 Twister - Snurra pÄ snurrpilen och lÄt den avgöra vad nÀsta drag blir. Höger fot pÄ röd prick, VÀnster hand pÄ grön prick osv. Nu gÀller det att hÄlla balansen! Vinner gör den som hÄller balansen lÀngst utan att ramla. Extra roligt blir spelet om man Àr riktigt mÄnga som spelar.
Twister – Snurra pĂ„ snurrpilen och lĂ„t den avgöra vad nĂ€sta drag blir. Höger fot pĂ„ röd prick, VĂ€nster hand pĂ„ grön prick osv. Nu gĂ€ller det att hĂ„lla balansen! Vinner gör den som hĂ„ller balansen lĂ€ngst utan att ramla. Extra roligt blir spelet om man Ă€r riktigt mĂ„nga som spelar.

Telefon och tillbehör i födelsedags present till 11-Äring

Om 11-Ă„ringen inte redan har en mobiltelefon Ă€r det just det som stĂ„r högst upp pĂ„ önskelistan. Till mobiltelefonen BEHÖVER man ocksĂ„ hörlurar, mobilskal och en powerbank. Alla kompisarna har en mobiltelefon och det finns mycket roliga spel, musik och kommunikationsmöjligheter med en telefon. En mobiltelefon Ă€r en jĂ€ttebra present till en 11-Ă„ring.

Present till 11-Äring Hittar du ingen begagnad telefon att ge 11-Äringen sÄ kanske en iPhone 7 kan passa.
Hittar du ingen begagnad telefon att ge 11-Äringen sÄ kanske en iPhone 7 kan passa.
Till mobiltelefonen Àr det allra trendigaste att ha ett skal frÄn iDeal of Sweden i marmor.
Till mobiltelefonen Àr det allra trendigaste att ha ett skal frÄn iDeal of Sweden i marmor.
Hörlurar Àr det kanske mest 11-Äringens familj som önskar för att inte behöva lyssna pÄ musiken.
Hörlurar Àr det kanske mest 11-Äringens familj som önskar för att inte behöva lyssna pÄ musiken.
Till mobiltelefonen behövs Àven ett abonnemang. Hallon tycker jag sjÀlv Àr vÀldigt bra och framför allt sÄ har de vÀldigt lÄga priser.
Vill du ge 11-Äringen ytterligare glÀdje av sin telefon kan en prenumeration pÄ ljudböcker hos Nextory vara en riktigt bra present.
Vill du ge 11-Äringen ytterligare glÀdje av sin telefon kan en prenumeration pÄ ljudböcker hos Nextory vara en riktigt bra present.
Present till 11-Äring Till mobiltelefonen Àr det ocksÄ bra att fÄ en laddare ifall laddningen tar slut
Till mobiltelefonen Àr det ocksÄ bra att fÄ en laddare ifall laddningen tar slut.
En hörlurshÄllare Àr en present som Àr bÄde praktisk och snygg i rummet.
En hörlurshÄllare Àr en present som Àr bÄde praktisk och snygg i rummet.
En lÄng laddsladd Àr bra present till en 11-Äring. DÄ behöver man inte ligga framför eluttaget.
En lÄng laddsladd Àr bra present till en 11-Äring. DÄ behöver man inte ligga framför eluttaget.

Pedagogisk present till en 11-Ă„ring

Det finns mÄnga vetenskapliga presenter att ge en 11-Äring, mikroskop, stjÀrnkikare och kemi- och elektroniklÄdor Àr roliga presenter. 11-Äringar tycker om att lÀra sig nya saker. Förutom de saker som finns att köpa sÄ Àr det ocksÄ mÄnga specialpedagoger som rekommenderar en gratis app Vector (endast för ipad). Den Àr helt gratis att ladda hem och anvÀnda faktiskt. Den var tydligen sÄ kul att min dotter svor nÀr hon inte fick spela vidare, vilket Àr ett vÀldigt bra betyg.

Vetenskapliga presenter till 11-Ă„ringen

11-Äringar Àr nyfikna av naturen och Àlskar att lÀra sig nya saker. HÀr Àr nÄgra presenttips till ett vetgirigt barn:

En stjÀrnkikare Àr en kul och pedagogisk present att ge en 11-Äring.
En stjÀrnkikare Àr en kul och pedagogisk present att ge en 11-Äring.
En bok om stjÀrnhimlen Àr en bra present till ett barn som fÄr en stjÀrnkikare.
En bok om stjÀrnhimlen Àr en bra present till ett barn som fÄr en stjÀrnkikare.
Ett mikroskop Àr en fin present till en 11-Äring.
Ett mikroskop Àr en fin present till en 11-Äring.
Det Àr kul att fÄ en kemilÄda och experimentera Àven hemma.
Det Àr kul att fÄ en kemilÄda och experimentera Àven hemma.
Att lÀra sig om elektronik Àr roligt. En elektroniklÄda kommer 11-Äringen att gilla.
Att lÀra sig om elektronik Àr roligt. En elektroniklÄda kommer 11-Äringen att gilla.
En jordglob Àr bÄde snygg inredning och ett pedagogiskt verktyg att ge barnet.
En jordglob Àr bÄde snygg inredning och ett pedagogiskt verktyg att ge barnet.

Vad tycker en 11-Äring om att lÀsa?

SpÀnnande böcker som 11-Äringar gillar: VÄlnadens röst, Den jag Àr, Rum 213, Röda spÄr och Glasbarnen.

Present till 11-Äring Prenumeration pÄ KP
Prenumeration pÄ KP Àr en bra present. Det Àr en tidning som tar upp viktiga Àmnen som kamratskap, kropp och knopp mm.
Bra bok som 11-Äringar gillar Den jag Àr
Den jag Àr handlar om Simon som har Ängest. hans vÀn Gabriella och boken handlar om deras liv och problem.
Bra bok som 11-Ă„ringar gillar Rum 213
Rum 213 – Det Ă€r ett kollo med barn dĂ€r det plötsligt börjar hĂ€nda mystiska saker. Saker försvinner och de fĂ„r ett brev med gammal handstil.
Present till 11-Äring Röda spÄr
Röda spĂ„r – Samuel rĂ„kar ut före en oförklarliga hĂ€ndelser. I ett öde hus lĂ„ngt bort dĂ€r hans pappa hyr över sommaren börjar mystiska hĂ€ndelser sĂ„ som viskningar om natten och gungstolen som rör sig.
Glasbarnen Bra bok som 11-Ă„ringar gillar
Glasbarnen – Billie och hennes mamma flyttar, men huset vill inte ha dem dĂ€r. Billie och hennes vĂ€n börjar undersöka husets historia. En natt knackar nĂ„gon plötsligt pĂ„ Billies fönster.
Bra bok som 11-Äringar gillar Bröderna LejonhjÀrta
Bröderna LejonhjĂ€rta – fin, lĂ€skig och sorglig kapittelbok. Skorpan ligger sjuk och hans bror Jonathan försĂ€krar Skropan om att nĂ€r man dör kommer man till lĂ€gereldarna och sagornas land.

Faktaböcker som 11-Äringar gillar kan handla om t.ex. vulkaner, dinosaurier eller stenar. De Àr ofta vÀldigt vetgiriga och tycker om att lÀra sig mer.

Present till 11-Ă„ring Uppslagsbok om dinosaurier
Uppslagsbok om dinosaurier
Fakta om vulkaner Bra bok som 11-Ă„ringar gillar
Fakta om vulkaner
Bra bok som 11-Äringar gillar Bergarter och Àdelstenar
Bergarter och Àdelstenar
Present till 11-Ă„ring Guinness rekordbok
Guinness rekordbok – 11-Ă„ringar Ă€lskar att lĂ€sa om alla möjliga och omöjliga rekord.
Bellmanhistorier Bra bok som 11-Ă„ringar gillar
Bellmanhistorier hör Àven det till 11-Äringarnas favoritlÀsning.
GĂ„tbok
En gÄtbok gör familjen helt förtvivlad. 11-Äringar Àlskar gÄtor och förföljer övriga familjen för att fÄ stÀlla dem!

Harry Potter

Böckerna om Harry Potter har lÀsts och Àlskats av mÄnga barn. Det Àr riktigt bra böcker att ge i present till en 11-Äring. De Harry Potter böcker som finns Àr dessa. OBS: de ska lÀsas i ordning:

Harry Potter samlardockor – Det Ă€r kul att samla pĂ„ karaktĂ€rerna frĂ„n berĂ€ttelsen om Harry Potter. Harry Potter eller Hermione som powerbank.

Present till 11-Ă„ring Samlardocka Harry Potter

Fler presenter till nĂ„gon som gillar Harry Potter – hĂ€r Ă€r nĂ„gra av de Harry Pottersaker som finns att köpa. Vill du ha fler tips hittar du det pĂ„ sidan om presenter till en Harry Potter nörd.

Marodörkartan Àr en perfekt present att ge en 11-Äring om hon eller han Àr intresserad av Harry Potter böckerna.
Marodörkartan Àr en perfekt present att ge en 11-Äring om hon eller han Àr intresserad av Harry Potter böckerna.
 Under resan pÄ tÄget till Hogwards fÄr Harry Potter stifta bekantskap med trollkarls vÀrldens godis. Chokladgrodor med samlarkort pÄ kÀnda hÀxor och trollkarlar var en av höjdarna. PÄ dessa samlarkort rör sig tyvÀrr inte karaktÀrer som de gör i boken, hÀr Àr de hologram.
Under resan pÄ tÄget till Hogwards fÄr Harry Potter stifta bekantskap med trollkarls vÀrldens godis. Chokladgrodor med samlarkort pÄ kÀnda hÀxor och trollkarlar var en av höjdarna. PÄ dessa samlarkort rör sig tyvÀrr inte karaktÀrer som de gör i boken, hÀr Àr de hologram.
Det hÀr godiset heter Betty Botts bönor i alla smaker. NÀr det stÄr i alla smaker, Àr det faktiskt vad det Àr. Ja eller i alla fall i boken sÄ smakar de snorkÄkor, ruttna Àgg eller tvÄl tillhör de mindre trevliga sorterna. Perfekt att bjuda alla sina ovÀnner pÄ. Som tur Àr fÄr man en smakförteckning.
Det hÀr godiset heter Betty Botts bönor i alla smaker. NÀr det stÄr i alla smaker, Àr det faktiskt vad det Àr. Ja eller i alla fall i boken sÄ smakar de snorkÄkor, ruttna Àgg eller tvÄl tillhör de mindre trevliga sorterna. Perfekt att bjuda alla sina ovÀnner pÄ. Som tur Àr fÄr man en smakförteckning.
Present till 11-Äring Grundpelaren i 11 Äringens Harry Potter intresse Àr förstÄs att ha den kompletta samlingen av Harry Potter filmerna pÄ hyllan. De sista filmerna Àr dock inte dubbade. Men en 11Äring brukar kunna hinna med att lÀsa ganska bra.
Grundpelaren i 11-Äringens Harry Potter intresse Àr förstÄs att ha den kompletta samlingen av Harry Potter filmerna pÄ hyllan. De sista filmerna Àr dock inte dubbade. Men en 11Äring brukar kunna hinna med att lÀsa ganska bra.
 I berĂ€ttelsen om Harry Potter anmĂ€ler sig den överambitiösa Hermione till fler lektioner Ă€n vad som finns rum för i schemat. Det löser hon genom att <a class=resa i tiden. För sina tidsresor anvĂ€nder hon ett sĂ„nt hĂ€r smycke, en sĂ„ kallad tidvĂ€ndare.” class=”wp-image-58700″/>
I berÀttelsen om Harry Potter anmÀler sig den överambitiösa Hermione till fler lektioner Àn vad som finns rum för i schemat. Det löser hon genom att resa i tiden. För sina tidsresor anvÀnder hon ett sÄnt hÀr smycke, en sÄ kallad tidvÀndare.
Att ha en bra trollstav Àr ett mÄste för varje trollkarl. NÀr trollkarlar och hÀxor fyller 11 kallas de till Hogwards. DÀrför gÀller det att du förbereder barnets packning med en trollstav ifall det skulle komma en kallelse till skolan för hÀxkonst och trolldom.
Att ha en bra trollstav Àr ett mÄste för varje trollkarl. NÀr trollkarlar och hÀxor fyller 11 kallas de till Hogwards. DÀrför gÀller det att du förbereder barnets packning med en trollstav ifall det skulle komma en kallelse till skolan för hÀxkonst och trolldom.
Pennfodral med Harry Potter
 Det kan ocksÄ vara kul att pÄ Harry Potter tv-spel i present.
Det kan ocksÄ vara kul att pÄ Harry Potter tv-spel i present.

KlÀder i present till 11-Äring

Att fÄ nya fina klÀder brukar vara uppskattat av 11-Äringar. En fin tröja, ett par jeans eller en ny T-shirt Àr nÄgot alla brukar gilla. Eller kanske ett presentkort pÄ Stadium.

Present till 11-Äring Happy Socks brukar vara en uppskattad födelsedagspresent.
Happy Socks brukar vara en uppskattad födelsedagspresent.
Lindex Àr ett bra stÀlle att hitta klÀder till barn och tonÄringar
Lindex brukar ha mycket fina klÀder till 11-Äringar
För 11-Ă„ringen som gillar mĂ€rkesklĂ€der kan Ă€ven ett presentkort pĂ„ ÅhlĂ©ns vara en fin present.

Vad ger man i present till en 11-Ă„ring som har allt?

En bra present till en 11-Äring som redan har allt Àr att du placerar lite pengar i aktier Ät honom eller henne. Det Àr en present som ökar i vÀrde och som kommer vara kul att följa vÀrdet pÄ.

Att placera pengar i aktier hos Avanza Àr en bra 11-Ärspresent.

Relaterade frÄgor

Vad Àr en bra present pÄ barnkalas? Bra presenter pÄ barnkalas Àr superstarka magneter, pysselkit för att göra egna nyckelringar, bok för att vika 100 pappersflygplan, glittriga örhÀngen och slajm. Vill du ha fler tips pÄ en bra present pÄ barnkalas hittar du det hÀr.

Vad Àr en bra present till en 11-Ärig kille? En bra present till en 11-Ärig kille Àr en kulbana, en spÀnnande bok, glassmaskin, pruttkudde, köttÀtande vÀxt eller en drönare. Fler bra presenter till en 11-Ärig kille kan du hitta hÀr.

Vad Àr en bra present till en 11-Ärig tjej? En bra present till en 11-Ärig tjej Àr en mobiltelefon, sminkspegel, badbomber, kakburk, skateboard eller en vÀgghylla. Fler presenttips till en 11-Ärig tjej finns hÀr.

Hoppas att du hittade nÄgon bra present till 11-Äring pÄ den hÀr sidan.

Tips pÄ fortsatt lÀsning!

Du hittar Àven bra presenter som kan fungera bra till 11-Äringar hÀr:

Dela gÀrna sidan!