Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present till 11-åring: Personliga och omtänksamma idéer

Att hitta den perfekta presenten till en 11-åring kan vara en utmaning. Därför har jag undersökt vilka presenter och leksaker som är populära bland 11-åringar. Vad önskar sig då en 11-åring?

Vad är en bra presenter till en 11-åring? Populära presenter inkluderar Harry Potter-saker, Guinnes rekordbok, Rubiks kub, dinosaurieägg, linbanor, enhörningar, LEGO och mycket mer. Låt mig guida dig genom de bästa presenttipsen och leksakerna för 11-åringar!

Äventyr och Upplevelser i present till 11-åring

Baka polkagrisar

Vill du ge bort en annorlunda present? Då kanske baka polkagrisar är just den födelsedagspresenten du letar efter! Den finns inte bara i Gränna, utan även i Stockholm.

Linbana

En linbana är en kul leksak både för barn 11 år och vuxna, räkna med att kompisarna dyker upp. Det är bra presenter till barn, saker som de verkligen älskar!

Skateboard

En bra present till en 11-åring kan också vara en skateboard. Barn brukar gilla att göra farliga saker i hög hastighet. Saknar riskmedvetenhet, så skateboard är en present som passar dem alldeles utmärkt.

Balanslina

Apropå roliga leksaker en lina för att spänna upp mellan två träd och gå balansgång på är en rolig sak att få.

Laserdome för två personer

Barn i den här åldern älskar när det händer saker och att få åka på äventyr. Det här är ett spännande äventyr att ta med honom eller henne på.

Äventyrsbana

Till den äventryliga 11-åringen passar den här upplevelsen väldigt bra. Här får man lära sig att klättra och får sedan välja ut en lämplig bana. Banorna har designats som hinderbanor och man får ta sig fram via linbanor, hängbroar och tarzannät. En kul upplevelse för en vild 11-åring!

Spökvandring

En skrämmande och pirrig upplevelse. Här får ni veta allt ni både vill och inte vill veta om hemsökta kvarter och myter från förr.

Harry Potter saker är bra presenter till barn 11 år

Hedvig samlarfigur

En Hedvig samlarfigur är en dröm för alla Harry Potter-fans. Denna detaljerade figur föreställer Harrys trogna uggla och är ett måste i samlingen. Perfekta presenter till barn som älskar sagan.

Marodörkartan

Marodörkartan är en ikonisk detalj från Potter-serien. Denna replika låter fans utforska Hogwarts hemliga gångar och passager, precis som Harry, Ron och Hermione. En spännande och interaktiv gåva.

Pussel Hogwarts 3D

Detta 3D-pussel av Hogwarts slott är en utmanande och rolig aktivitet. När det är klart blir det en fantastisk dekoration som visar upp den magiska skolan i all sin prakt. Ett perfekt sätt att föra in lite magi i vardagsrummet.

Örhängen med Hedvig

Dessa örhängen med motiv av Hedvig är en subtil och stilren hyllning till Potter-världen. Ett smycke som passar utmärkt för den som vill bära med sig en del av sin favoritberättelse varje dag.

Personligt porträtt av henne

En personlig tavla med motiv ”The Magician” från Royalistik skulle kunna vara en utmärkt present till ett barn som älskar Potter böckerna. Tavlan har en unik och fantasifull design som förmedlar magi och mystik. Motivet på tavlan, en magiker med en mystisk ljuskälla, kommer säkert att tilltalar ett barns fantasi och kreativitet.

Harry Potter filmer

Att äga hela filmserien om Harry är en skatt för alla fans. Denna kompletta samling erbjuder timmar av underhållning och en chans att återuppleva de magiska äventyren om och om igen. En fin presenter till barn i den här åldern.

Teknik och Lärande som presenter till barn

Lego ninjago

Lego Ninjago är inte bara lek, det är en värld av äventyr. Detta set erbjuder timmar av byggande och lek, där barn kan utforska ninjornas värld och skapa sina egna heroiska historier.

Mikroskop

Ett mikroskop är en dörr till vetenskapens värld. Det möjliggör upptäckten av en osynlig värld och inspirerar till lärande och utforskning. En perfekt present för det nyfikna barnet.

Bok om stjärnor

En bok om stjärnor är en inbjudan till universums underverk. Den erbjuder en fascinerande resa genom rymden och stjärnornas hemligheter, perfekt för den unge astronomen.

Stjärnkikare

Med en stjärnkikare kan barn utforska natthimlen och dess otaliga stjärnor. Det är en magisk upplevelse som fördjupar intresset för astronomi och den stora världen därute.

Laboratorium

Ett laboratorium-set inbjuder till experiment och vetenskapliga upptäckter hemma. Barn kan utforska kemiska reaktioner och fysiska lagar på ett roligt och interaktivt sätt, vilket stimulerar deras kreativitet och nyfikenhet.

Prenumeration på KP

Prenumeration på KP är en bra present. Det är en tidning som tar upp viktiga ämnen som kamratskap, kropp och knopp mm.

Rum 213

Det är ett kollo med barn där det plötsligt börjar hända mystiska saker. Saker försvinner och de får ett brev med gammal handstil.

Bröderna Lejonhjärta

Bröderna Lejonhjärta – fin, läskig och sorglig kapittelbok. Skorpan ligger sjuk och hans bror Jonathan försäkrar Skropan om att när man dör kommer man till lägereldarna och sagornas land.

Uppslagsbok om dinosaurier

En uppslagsbok om dinosaurier är den ultimata presenten för det vetgiriga barnet fascinerat av förhistoriska tider. Boken är fylld med spännande fakta, illustrationer och berättelser om dessa mäktiga varelser som en gång härskade på jorden. Perfekt för att uppmuntra till lärande och upptäckarglädje.

Guinnes Rekordbok

Guinness Rekordbok är en årlig favorit som sammanställer världsrekord inom alla möjliga kategorier, från sport till naturfenomen. Den är inte bara underhållande utan också inspirerande, och visar att allt är möjligt om man sätter sinnet till det. En spännande bok som garanterat kommer att bläddras i om och om igen.

Bergarter och ädelstenar

En bok om bergarter och ädelstenar är en skatt för den unga geologen eller smyckesälskaren. Den guidar läsaren genom en värld av glittrande kristaller, fascinerande mineraler och deras bildningsprocesser. Med vackra bilder och lärorik text är detta en perfekt introduktion till geologins underbara värld.

Hörlurar i presenter till barn

Hörlurar är en idealisk present för musikälskare och gamers. De levererar kristallklart ljud och effektiv brusreducering, vilket gör dem perfekta för långa lyssningssessioner eller för att helt förlora sig i favoritmusiken eller spelet. Ett måste för den moderna ungdomen.

Mobiltelefon

En mobiltelefon är inte bara en kommunikationsenhet utan också en portal till kunskap, underhållning och sociala medier. En ny mobiltelefon är en uppskattad gåva som erbjuder oändliga möjligheter för spel, lärande och kontakt med vänner.

Hörlurshållare

En hörlurshållare är en praktisk och stilren present som hjälper till att hålla skrivbordet organiserat. Perfekt för att förvara hörlurarna på ett säkert sätt och alltid ha dem inom räckhåll. En smart lösning för alla musikälskare.

Vetenskapskit vulkan

Ett vetenskapskit med vulkan är en explosivt rolig present som erbjuder praktisk vetenskaplig lärande. Barnen får utforska geologiska processer genom att skapa egna vulkanutbrott. Ett spännande och utbildande experiment som väcker intresse för naturvetenskap.

Storytel talböcker

Nästa toppenpresent att ge en 11-åring är en prenumeration på Storytel. Storytel har ett stort utbud av talböcker för både vuxna och barn. Det finns böcker som är både lärorika och inspirerande.

Zcooly en rolig mattespels app

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig. Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel. Här stöter de till exempel på bångstyra får, pruttande hamstrar och tårtbak som gör det roligt att få lära sig. Den här appen är utvecklad för alla barn mellan 5 och 12 år och är framtagen utifrån skolans läroplan.

Godis och ätbart som presenter till barn

Kokbok

En kokbok anpassad för unga kockar är en inspirerande present som uppmuntrar till kreativitet i köket. Med lättföljda recept och tips på hur man lagar roliga och nyttiga rätter, är det en perfekt start för den unga matentusiasten.

Choklad groda

Under resan på tåget till Hogwards får Harry stifta bekantskap med trollkarls världens godis. Chokladgrodor med samlarkort på kända häxor och trollkarlar var en av höjdarna.

Popcorn maskin

En klassiker i hushållet. Inget hem är komplett utan en sån här vacker popcornmaskin. Perfekt att ha ett hälsosamt alternativ till chipsen. Ge 11-åringen en popcornmaskin i present och komplettera gärna med en film också.

Bioboxen med godis och bioblijetter

Vill du skicka en födelsedagspresent till 11-åringen kan bioboxen vara en god idé. Den innehåller både biobiljetter och godis att äta till filmen. En kul födelsedagspresent att ge en 11-åring.

Chokladfonu

En egen chokladfondu är också något som är hett efterlängtat. Om man får doppa fruktbitarna i choklad innan man äter dem kommer även ett äpple att smaka gudomligt!

Sockervaddsmaskin

Sockervaddsmaskin för att kunna göra egen sockervadd hemma är perfekt, speciellt när kompisarna kommer över eller kanske till födelsedagen. En egen sockervaddsmaskin är en bra present till en 11-åring.

Hem och Trädgård

Vas

Det är inte bara leksaker som gäller längre. Även inredning till hans eller hennes rum är populära födelsedagspresenter. Kanske en snygg vas att odla blomskott i blir en populär present. När man är 11 år gammal vill man ha lite fint i sitt rum också. Läs mer och beställ

Burrito filt

En burrito filt är en humoristisk och mysig present. Perfekt för kyliga kvällar, denna filt får vem som helst att se ut som en inrullad burrito. Ett roligt och annorlunda sätt att hålla sig varm på.

burrito filt

Krukor

En present som innehåller allt man behöver för att odla egna kryddväxter. Frön för basilika, koriander och oregano, en örtsax, planteringskrukor och jord. Nu kommer 11-åringen börja äta grönsaker! I huset kan man förvara trädgårdsredskapen eller små hemligheter. Innanför staketet ryms tre odlingskrukor.

Köttätande växt

En köttätande växt är nog bland det coolaste man kan ha i växtväg i sitt rum. Med lite tur så skrämmer den här blomman bort lillebror ur rummet när 11-åringen inte är hemma. Vem vet, den kanske tar en tugga av lillebrorsan om han inte passar sig noga!

Konserverade blommor

Konserverade blommor är en vacker och hållbar present. De behåller sin skönhet under lång tid utan behov av vatten eller ljus. En underbar gåva som förgyller rummet och påminner om givarens omtanke.

Utomhus och Sport

Balans lina slackline

Ge 11-åringen en lina som man spänner upp mellan två träd. Kul att få lära sig något nytt som imponerar på alla kompisar. Kul leksaker för 11 åringar!

Ge 11-åringen en lina som man spänner upp mellan två träd. Kul att få lära sig något nytt som imponerar på alla kompisar.

Pingis set

Ett pingisset som du fäster på ett vanligt bord är en kul grej att göra tillsammans med både familj och vänner.

Vattenbana

En vattenbana är perfekt för varma sommardagar. Med olika banor och hinder skapar den oändliga timmar av lek och skoj utomhus. En kreativ och svalkande present.

Waboba boll

En Waboba boll som studsar på vattenytan är en rolig och unik leksak för stranden eller poolen. Det ger en ny twist på bollspel och är perfekt för aktiva dagar vid vattnet.

Badring

En badring i form av en munk är inte bara praktisk utan också oerhört fotogenisk. Den blir en hit i poolen eller på stranden och är en rolig och uppskattad present bland 11 åringar.

Cykel

Att ge en cykel i present öppnar upp för frihet och äventyr. En cykel i rätt storlek uppmuntrar till fysisk aktivitet och erbjuder ett roligt sätt att utforska omgivningen.

Vattenspridare

En vattenspridare är inte bara till för att vattna gräsmattan, den erbjuder också massor av skoj för barn under varma sommardagar. Det är ett enkelt sätt att hålla sig sval och ha roligt samtidigt.

Studsmatta

En studsmatta är en klassisk och älskad present. Den erbjuder inte bara fysisk aktivitet utan också en plats för skoj och spel. Det är en gåva som garanterat kommer att användas flitigt.

Snöbollsgörare

En snöbollsgörare är det ultimata verktyget för vinterlekar. Den gör perfekt formade snöbollar för snöbollskrig och är en rolig accessoar för kalla dagar.

Snowracer

En snowracer är en spännande och fartfylld vinterleksak. Den är perfekt för snöiga backar och ger en adrenalinfylld upplevelse. En rolig present för äventyrliga barn.

Pulka

En pulka är en vinterklassiker som erbjuder timmar av kul i backarna. Den är lätt att bära upp för backen och ger en rolig färd ner. En enkel men mycket uppskattad present.

Spel och Leksaker till 11-åringar

Hedvig gosedjur

Ett Hedvig gosedjur är en mjuk och kärleksfull present för alla Potter-fans. Perfekt att krama om natten och en trogen vän under dagen. Detaljrikedom och hög kvalitet gör den till en favorit.

Play Station spe

Ett Potter-spel för PlayStation låter fansen kliva in i trollkarlsvärlden och uppleva äventyren på egen hand. Spännande uppdrag och magiska dueller väntar i detta interaktiva spel.

National Geographic 3D-pussel

Ett 3D-pussel från National Geographic erbjuder en pedagogisk och underhållande aktivitet. Bygg ihop berömda byggnadsverk i 3D och lär dig om världens underverk samtidigt som du har roligt.

Reaktionsspel elektriskt elstöt

Ett reaktionsspel med elektrisk elstöt är en spännande utmaning som testar nervstyrka och reaktion. Ett roligt och lite nervkittlande sällskapsspel som garanterat väcker uppmärksamhet.

Twister

Twister är ett klassiskt sällskapsspel som bjuder på skratt och fysisk aktivitet. Följ pilens anvisningar och testa din balans och smidighet. Perfekt för familjespelkvällar och fester.

Bondespelet

Bondespelet är ett strategiskt brädspel där spelarna förvaltar en bondgård. Investera i djur, mark och byggnader för att bli den rikaste bonden. Lär dig om ekonomi på ett roligt sätt.

Spel ska vi slå vad

’Ska vi slå vad’ är ett familjespel fullt av utmaningar och gissningar. Spelarna testas i allt från kunskap till skicklighet, medan övriga spelare satsar på utfallet. Ett interaktivt och underhållande spel för 11 åringar.

Harry Potter Lego

Lego-set är perfekta för fans som vill bygga sin egen magiska värld. Med detaljerade figurer och ikoniska scener kan barnen återskapa sina favoritögonblick från böckerna och filmerna.

Kulbana

En kulbana är ett konstruktionsleksak där barn kan bygga sin egen berg-och-dalbana för kulor. Det uppmuntrar till kreativitet och problemlösning samtidigt som det ger timmar av underhållning.

Dinosaurie ägg

Dinosaurieägg som kläcks i vatten är en fascinerande och pedagogisk leksak. Barnen får uppleva spänningen i att ”kläcka” sin egen dinosaurie och lära sig om dessa urtida varelser.

Slinky

Slinky, den klassiska gående fjädern, är en enkel men hypnotiserande leksak. Perfekt för att experimentera med fysikens lagar eller som en rolig leksak att leka med.

Rubiks kub

Rubiks kub är ett tidlöst pussel som utmanar hjärnan. Lösa kuben är en rolig och frustrerande utmaning som utvecklar logiskt tänkande och problemlösningsförmåga. En bra present till 11 åringar.

Mirabels hus

Mirabels hus från Lego erbjuder en kreativ byggupplevelse inspirerad av den populära filmen. Detta detaljrika set inbjuder till timmar av lek och fantasi.

Jenga är kul leksaker för 11 åringar

Jenga är ett nervpirrande stapelspel där spelarna turas om att dra ut träblock utan att tornet rasar. Ett spel som kräver stadig hand och strategiskt tänkande.

Minecraft lego

Minecraft Lego låter fans skapa sina egna världar i klossform. Med karaktärer och miljöer från spelet kan barnen bygga, utforska och leva ut sina Minecraft-äventyr i verkliga livet.

Spel ska vi slå vad

Ett interaktivt familjespel där deltagarna utmanas i skicklighet och kunskap. Perfekt för kvällar fyllda med skratt och lärande tillsammans med familj och vänner.

Exploding kittens

Exploding Kittens är ett strategiskt kortspel med en stor dos humor. Spelarna drar kort tills någon får en Exploding Kitten, med många roliga och oväntade vändningar. En kul present att ge 11 åringar.

Fotbollsspel

Ett fotbollsspel, eller bordfotboll, är en klassisk och underhållande aktivitet. Spelarna kontrollerar små fotbollsspelare och tävlar om att göra mål. Perfekt för spelkvällar och familjetid.

Pyssel och Kreativitet för barn 11 år

Pärlarmband väv

Det är kul att pärla band som man sedan kan göra armband av och ge i present till en kompis eller behålla själv. Här får man med massor av material för att väva med pärlorna och skapa vackra armband. En kul leksak som en 11 årig flicka kommer uppskatta.

DIY enhörningslampa att ge bort till barn 11 år

En DIY enhörningslampa är en kreativ och personlig present som 11 åringar älskar. Med detta kit kan barnen skapa sin egen magiska lampa i form av en enhörning, vilket blir en fantastisk inredningsdetalj i rummet. Perfekt för den som älskar pyssel och enhörningar.

Färgpennor

Färgpennor av hög kvalitet är en uppskattad present för det kreativa barnet. Dessa pennor möjliggör detaljerade teckningar och livfulla konstverk. Ett utmärkt tillfälle för barnet att utveckla sin konstnärliga talang och njuta av många timmars skapande.

Frigolitlera

Frigolitlera är en innovativ och rolig leksak som inspirerar till kreativitet. Med sin unika konsistens och formbarhet kan barn skapa figurer och objekt som känns annorlunda än traditionell lera. Perfekt för skulptering och pysselprojekt hemma.

Pysselbox

En pysselbox fylld med diverse material och verktyg är den ultimata presenten för det pyssliga barnet. Boxen innehåller allt som behövs för att skapa oändliga projekt, från korttillverkning till smyckesdesign. En skattkista av kreativa möjligheter.

Kawaii origami

Kawaii origami är en unik och bedårande pysselaktivitet. Detta kit innehåller färgglada papper och instruktioner för att vika söta figurer i kawaii-stil. En rolig och utmanande aktivitet som kombinerar konsten att vika papper med japansk kultur.

Målarbok

En målarbok för lite äldre barn med komplexa och detaljerade mönster erbjuder en avkopplande och konstnärlig sysselsättning. Det är ett perfekt sätt för barn att uttrycka sin kreativitet och minska stress genom färgläggning.

Bok om att teckna manga

En bok som lär ut grunderna i att teckna manga är en inspirerande present för den konstnärliga 11 åringar. Med steg-för-steg-instruktioner och tips om karaktärsdesign, ger boken barnet verktygen att skapa egna mangafigurer och serier.

Cernitlera

Cernitlera är en polymerlera som kan användas för att skapa detaljerade och varaktiga konstverk. När leran härdas i ugn blir skapelserna solida, vilket gör det möjligt att skapa allt från smycken till miniatyrmodeller. En mångsidig och uppskattad present.

DIY enhörning

Ett DIY-paket för att skapa en egen enhörning ger barnet chansen att utforska sin kreativitet genom att skapa en unik leksak. Med alla nödvändiga material inkluderade blir detta en rolig och engagerande aktivitet. Det är riktigt bra presenter som en 11 åring älskar.

Relaterade frågor

Vad är en bra present på barnkalas? Bra presenter på barnkalas är superstarka magneter, pysselkit för att göra egna nyckelringar, bok för att vika 100 pappersflygplan, glittriga örhängen och slajm. Vill du ha fler tips på en bra present på barnkalas hittar du det här.

Vad är en bra present till en 11-årig kille? En bra present till en 11-årig kille är en kulbana, en spännande bok, glassmaskin, pruttkudde, köttätande växt eller en drönare. Fler bra presenter till en 11-årig kille kan du hitta här.

Vad är en bra present till en 11-årig tjej? En bra present till en 11-årig tjej är en mobiltelefon, sminkspegel, badbomber, kakburk, skateboard eller en vägghylla. Fler presenttips till en 11-årig tjej finns här.

Hoppas att du hittade bra presenter och leksaker till 11-åring på den här sidan.

Tips på fortsatt läsning

Du hittar även bra presenter som kan fungera bra till 11-åringar här.

Julklappar 10 år

Presenter till barn

Present till 11-åring: Personliga och omtänksamma idéer
Rulla till toppen