Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt på upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❤️ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Present till 11-åring: Personliga och omtänksamma idéer

Att hitta bra present till en 11-åring är inte helt enkelt. Därför har jag tagit reda på vad 11-åringar önskar sig för presenter och vad som kan vara bra leksaker att ge ett barn som blir 11 år.

Så vad är då en bra present till en 11-åring? En bra present till en 11-åring är Harry Potter-saker gåtböcker, Rubiks kub, dinosaurieägg, köttätande växt, mops, linbana, enhörning, ägg, ljusbox lego, en spargris, skateboard, cykel och en lina att balansera på.

Låt mig berätta mer om de bästa presenttipsen och leksaker för 11 åringar här!

Vad är en bra present till en 11-åring?

Upplevelser i present till en 11-åring

Till en 11-åring är upplevelser en väldigt bra present och det finns dessutom väldigt många upplevelser för barn att välja mellan nu när hon eller han har blivit lite äldre.

Laserdome för två personer

Barn i den här åldern älskar när det händer saker och att få åka på äventyr. Det här är ett spännande äventyr att ta med honom eller henne på. Läs mer och beställ

Mordgåta i gamla stan

Här får ni vara med och lösa en klurig deckargåta. Ni tar er runt i Gamla Stan, samlar in ledtrådar och försöker knäcka nöten tillsammans. Det här är en upplevelse som hela familjen kan hänga med på. Läs mer och beställ

Äventyrsbana

Till den äventryliga 11-åringen passar den här upplevelsen väldigt bra. Här får man lära sig att klättra och får sedan välja ut en lämplig bana. Banorna har designats som hinderbanor och man får ta sig fram via linbanor, hängbroar och tarzannät. En kul upplevelse för en vild 11-åring! Läs mer och beställ

Spökvandring

En skrämmande och pirrig upplevelse. Här får ni veta allt ni både vill och inte vill veta om hemsökta kvarter och myter från förr. Läs mer och beställ

Vad önskar sig en 11-åring i present?

En 11-åring önskar sig roliga, spännande och fina presenter. De tycker om att lära sig nya saker och att få fantastiska äventyr i födelsedagspresent. Här är några speciellt utvalda presenter som jag tror passar riktigt bra att ge en 11-åring på födelsedagen.

Personligt porträtt av henne

En personlig tavla med motiv ”The Magician” från Royalistik skulle kunna vara en utmärkt present till ett barn som älskar Harry Potter böckerna. Tavlan har en unik och fantasifull design som förmedlar magi och mystik. Motivet på tavlan, en magiker med en mystisk ljuskälla, kommer säkert att tilltalar ett barns fantasi och kreativitet. Presenten är personlig eftersom man kan välja att lägga till ett eget foto eller text till tavlan, vilket gör det till en uppskattad och minnesvärd present. Tavlan är också ett utmärkt sätt att förmedla en kärlek till böckerna och karaktärerna i Harry Potter världen, och kan hängas upp i ett barns rum för att påminna om alla magiska äventyr. Så om du letar efter en unik och minnesvärd present till ett Harry Potter-älskande barn, kan en personlig tavla från Royalistik vara det perfekta valet. Läs mer och beställ

Zcooly en rolig mattespels app

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig. Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel. Här stöter de till exempel på bångstyra får, pruttande hamstrar och tårtbak som gör det roligt att få lära sig. Den här appen är utvecklad för alla barn mellan 5 och 12 år och är framtagen utifrån skolans läroplan. Läs mer och beställ

Albert

Albert är en trevlig prenumeration att ge barn i present. Det är en app som de använder för att spela och leka sig till kunskaper. Det gör att barnet får ett försprång i sitt lärande. Appen är framtagen utifrån skolans kursplan, så du vet att ditt barn har nytta av det han eller hon lär sig här. Läs mer och beställ

Allente streaming

Ge bort en prenumeration på Allente i present till någon som älskar att titta på film och TV-serier. Allente är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av innehåll, inklusive de senaste filmerna, populära tv-serier, sport och barnprogram. Man har tillgång till ett stort utbud av innehåll och kan titta på det han vill när man vill. De erbjuder också ett bra utbud av innehåll av filmer. En prenumeration på Allente är en present verkligen kommer uppskattas. Ge bort en möjlighet att njuta av ett brett utbud av film och TV-serier! Läs mer och beställ

Storytel talböcker

Nästa toppenpresent att ge en 11-åring är en prenumeration på Storytel. Storytel har ett stort utbud av talböcker för både vuxna och barn. Det finns böcker som är både lärorika och inspirerande.

Läs mer och beställ

Ge 11-åringen en lina som man spänner upp mellan två träd. Kul att få lära sig något nytt som imponerar på alla kompisar.
Ge 11-åringen en lina som man spänner upp mellan två träd. Kul att få lära sig något nytt som imponerar på alla kompisar. Kul leksaker för 11 åringar!
Ska vi slå vad är ett kul spel att ge barnen i present
Ett pingisset som du fäster på ett vanligt bord är en kul grej att göra tillsammans med både familj och vänner.
Ett pingisset som du fäster på ett vanligt bord är en kul grej att göra tillsammans med både familj och vänner.

En bra present som en 11-åring önskar sig i present är: minikolonilott, lightbox och skateboard.

Present till 11-åring Minikolonilott - en present som innehåller allt man behöver för att odla egna kryddväxter. Frön för basilika, koriander och oregano, en örtsax, planteringskrukor och jord. Nu kommer 11-åringen börja äta grönsaker! I huset kan man förvara trädgårdsredskapen eller små hemligheter. Innanför staketet ryms tre odlingskrukor.
En present som innehåller allt man behöver för att odla egna kryddväxter. Frön för basilika, koriander och oregano, en örtsax, planteringskrukor och jord. Nu kommer 11-åringen börja äta grönsaker! I huset kan man förvara trädgårdsredskapen eller små hemligheter. Innanför staketet ryms tre odlingskrukor.
En bra present till en 11-åring kan också vara en skateboard. Barn brukar gilla att göra farliga saker i hög hastighet. Saknar riskmedvetenhet, så skateboard är en present som passar dem alldeles utmärkt. Men köp gärna till en bra skateboardhjälm, plåster, vattenflaska och skydd också! Men konstigt nog så brukar de faktiskt inte slå ihjäl sig!

Inredning som 11-åringar gillar

Lampor och hyllor i present till barn som fyller 11 år

Att få fina lampor och en hylla för att ställa de fina sakerna på brukar vara en bra present till en 11-åring som vill få det lite fint i sitt rum.

En fin hylla att förvara fina saker i brukar bli en bra födelsedagspresent.
En fin hylla att förvara fina saker i brukar bli en bra födelsedagspresent.
En minikyl är riktigt bra inredning att få till sitt rum.
En saltlampa sprider ett vackert sken och lyser upp rummet.

Växter i present till 11 åring

Att odla sina växter är något som 11-åringar brukar tycka är kul. Att ha lite fina växter i sitt rum, gärna tuffa sådana, är något som 11-åringar gillar. Växter som passar att ge dem i present är:

En fin hylla att placera små växter på
En köttätande växt är nog bland det coolaste man kan ha i växtväg i sitt rum. Med lite tur så skrämmer den här blomman bort lillebror ur rummet när 11-åringen inte är hemma. Vem vet, den kanske tar en tugga av lillebrorsan om han inte passar sig noga!
Konserverade blommor

Sötsaker i present till 11-åring

Barn gillar godis och sötsaker. Här hittar du några av presenterna som 11-åringar verkligen önskar sig.

Baka polkagrisar

Vill du ge bort en annorlunda present? Då kanske baka polkagrisar är just den födelsedagspresenten du letar efter! Den finns inte bara i Gränna, utan även i Stockholm. Läs mer och beställ

Present till 11-åring Sockervaddsmaskin för att kunna göra egen sockervadd hemma är perfekt, speciellt när kompisarna kommer över eller kanske till födelsedagen. En egen sockervaddsmaskin är en bra present till en 11-åring.
Sockervaddsmaskin för att kunna göra egen sockervadd hemma är perfekt, speciellt när kompisarna kommer över eller kanske till födelsedagen. En egen sockervaddsmaskin är en bra present till en 11-åring.
present till elvaåring Popcorn maskin - En klassiker i hushållet. Inget hem är komplett utan en sån här vacker popcornmaskin. Perfekt att ha ett hälsosamt alternativ till chipsen. Ge 11-åringen en popcornmasin i present och komplettera gärna med en film också.
Popcorn maskin – En klassiker i hushållet. Inget hem är komplett utan en sån här vacker popcornmaskin. Perfekt att ha ett hälsosamt alternativ till chipsen. Ge 11-åringen en popcornmaskin i present och komplettera gärna med en film också.
present till elvaåring Godismaskin är den ultimata inredningen i 11-åringens rum. En sån där godismaskin som finns på tivoli och marknader fast i behändigare format. Att få fiska upp lördagsgodiset ur den här maskinen med gripklon gör att det kommer räcka hela veckan, eftersom det kommer ta evigheter att fiska upp det.
Godismaskin är den ultimata inredningen i 11-åringens rum. En sån där godismaskin som finns på tivoli och marknader fast i behändigare format. Att få fiska upp lördagsgodiset ur den här maskinen med gripklon gör att det kommer räcka hela veckan, eftersom det kommer ta evigheter att fiska upp det.
Present till 11-åring En egen chokladfondu är också något som är hett efterlängtat. Om man får doppa fruktbitarna i <a class=
En egen chokladfondu är också något som är hett efterlängtat. Om man får doppa fruktbitarna i choklad innan man äter dem kommer även ett äpple att smaka gudomligt!
Vill du skicka en födelsedagspresent till 11-åringen kan bioboxen vara en god idé. Den innehåller både biobiljetter och godis att äta till filmen. En kul födelsedagspresent att ge en 11-åring.
Vill du skicka en födelsedagspresent till 11-åringen kan bioboxen vara en god idé. Den innehåller både biobiljetter och godis att äta till filmen. En kul födelsedagspresent att ge en 11-åring.

Något att lägga godiset i

Ge en mugg i present till en 11-åring. Det är mysigt att dricka morgonteet eller chokladen i en alldeles egen mugg. Muggar som 11-åringar kan tänkas gilla är en anteckningsmugg mugg, en enhörningsmugg eller kanske en Pusheenmug. Fyll gärna muggen med godis när du ger bort den. Ett tips här kan vara att slå in den i cellofan, det blir otroligt snyggt!

Pusheenkatterna är kända från nätet och brukar bli väldigt omtyckta.
Pusheenkatterna är kända från nätet och brukar bli väldigt omtyckta.

Leksaker att ha ute

11-åringar mår bra av att få komma ut och leka lite både på sommaren och vintern. Det är bara bra att få lite paus från mobiltelefonen. Därför har jag tagit fram några förslag på bra presenter som kan locka ut en 11-åring. Här har du bra leksaker till en 11 åring.

Uteleksaker för vintern i present till 11-åring

Är det vinter är det roligt med en pulka eller bob. Det är kul att kasta snöboll, speciellt om man har en snöbollsgörare. 11-åringen kommer lätt att vinna snöbollskriget i kvarteret och att göra den snyggaste snölyktan.

Present till 11-åring En helt vanlig pulka som är lätt att dra uppför backen själv
En helt vanlig pulka som är lätt att dra uppför backen själv
En snowracer som är hur tuff som helst, men lite tung att dra upp.
En snowracer som är hur tuff som helst, men lite tung att dra upp. Kul leksaker för 11 åringar!
Ett hemligt vapen för att vinna snöbollskrigen i kvarteret.
Ett hemligt vapen för att vinna snöbollskrigen i kvarteret.

Leksaker till barn 11 år

Är du på jakt efter leksaker att ge i present till en 11 åring har jag några idéer. Vad finns det för leksaker som man kan ge i present till en 11-åring och som 11-åringar leker med? Det finns faktiskt massor av kul leksaker. Lego, kulbanor, dinosaurieägg, vetenskapslådor och mikroskop för att bara nämna några. Spel pysselsaker, inredning till rummet och andra leksaker som 11 åringar gillar.

National Geographic 3D-pussel

En 11 årig brukar gilla att få pussel i present. Det här ett 3D-pussel med några av världens mest kända byggnadsverk. Det här är roliga och lite kluriga pussel. Istället för att pussla platt på bordet byggs det här på höjden. Dessa 3D pussel från National Geographic pusslas utan lim eller verktyg, bitarna passar bra ihop ändå. Det här är lika smidigt som ett vanligt platt pussel. En kul present som passar att ge en 11-åring. Läs mer och beställ

Mirabels hus

Leksaker som passar en 11 årig flicka är lego som det här bygget. Det är roligt och lite klurigt att bygga och väldigt roligt att leka med huset och figurerna sedan. Lego är omtyckta presenter och passar välidgt bra att ge en 11 åring. Läs mer och beställ

leksaker 11 år

Jenga är kul leksaker för 11 åringar!

Jenga är ett spel där man ska dra ut en kloss och lägga den ovanpå tornet. Om tornet rasar förlorar man. Tillåter din son eller dotter att spela fortnite kommer de älska att få Jenga som fortnite version. Jenga är hur som helst roliga leksaker till en 11 åring. Läs mer och beställ

leksaker 11 år

Minecraft lego

De flesta 11 åriga killar gillar Mincraft, så ett Minecraft lego kommer blli en fantastisk present till honom. Rävstugan innehåller flera karaktärer och det är kul att leka med huset när man väl byggt ihop det. Det här är mycket lego för lite pengar. Lego är roliga leksaker som 11 åringar gillar, men den här är nog mest för en kille tror jag. Läs mer och beställ

leksaker 11 år

Pärlarmband väv leksaker för 11 åring

Det är kul att pärla band som man sedan kan göra armband av och ge i present till en kompis eller behålla själv. Här får man med massor av material för att väva med pärlorna och skapa vackra armband. En kul leksak som en 11 årig flicka kommer uppskatta. Läs mer och beställ

leksaker 11 år

Mugg och flaska i present till 11 åring

En fantastisk födelsedagspresent om du frågar en 11 årig flicka är en rosa, glittrig vattenflaska med en enhörning på. Det är viktigt att få i sig mycket att dricka heta sommar dagar och en snygg vattenflaska som den här underlättar verkligen. Den rymmer 4 dl, så den är inte så tung att bära heller. Bra att ha med sig när sommaren är som varmast. Läs mer och beställ

Vas i present till 11 åring

Det är inte bara leksaker som gäller till en 11 åring. Även inredning till hans eller hennes rum är populära födelsedagspresenter. Kanske en snygg vas att odla blomskott i blir en populär present. När man är 11 år gammal vill man ha lite fint i sitt rum också. Läs mer och beställ

leksaker 11 år

Kul leksaker för 11 åringar!

leksaker 11 år
leksaker 11 år Kul leksaker för 11 åringar!
leksaker 11 år
Kul leksaker för 11 åringar!
leksaker 11 år Kul leksaker för 11 åringar!
leksaker 11 år Kul leksaker för 11 åringar!
burrito filt

Kul sport leksaker för 11 åringar!

leksaker 11 år Kul leksaker för 11 åringar!
leksaker 11 år Kul leksaker för 11 åringar!

leksaker 11 år Present till 11-åring Lägg dinosaurieäggen i vatten ett dygn så börjar de kläckas. Perfekt för det barn som inte kan ta ledigt från skolan för att ruva på sina ägg. Kul leksaker för 11 åringar!
Lägg dinosaurieäggen i vatten ett dygn så börjar de kläckas. Perfekt för det barn som inte kan ta ledigt från skolan för att ruva på sina ägg.
Kulbana – En berg och dalbana för kulor. Samla familjen och bygg kulbanan tillsammans. Kulbanan finns i olika svårighetsnivåer.

Rubiks kub går ut på att man ska vrida och vända på den så att alla färgerna hamnar på varsin sida. Observera att det här är originalet och inte någon billig kopia som är svår att vrida på.
Rubiks kub går ut på att man ska vrida och vända på den så att alla färgerna hamnar på varsin sida. Observera att det här är originalet och inte någon billig kopia som är svår att vrida på.
leksaker 11 år En annan nygammal klassiker är fjädern slinky. Slinky kan gå ner för trapporna själv. Dess föregångare var gjord av metall, men den nya generationen Slinyk har fått färg.
En annan nygammal klassiker är fjädern slinky. Slinky kan gå ner för trapporna själv. Dess föregångare var gjord av metall, men den nya generationen Slinyk har fått färg. En kul leksak till barn 11 år.

Uteleksaker för sommaren

11-åringar brukar tycka om att bada både på stranden i på badhuset. Bra presenter skulle kunna vara ett kort på badhuset och lite badleksaker.

Vattenleksaker

Bad leksaker som 11-åringar gillar är cyklop, gigantisk badring och waboba -boll som studsar på vatten. Det här är kul leksaker för 11 åringar!

Present till 11-åring Snygg badring i form av en munk med strössel på kommer göra 11-åringen till kung i poolen. leksaker 11 år
Snygg badring i form av en munk med strössel på kommer göra 11-åringen till kung i poolen.
Det här är en tuff boll som kan studsa på vatten. Ovärderlig att ha med till stranden. Kul leksaker för 11 åringar!

Sommaren är en bra tid för 11-åringar. Det är lättare att leka utomhus och det finns många roliga aktiviteter och leksaker till en 11 åring. Under sommaren är nog en skateboard, åka linbana, cykla eller hoppa studsmatta det roligaste man kan hålla på med.

leksaker 11 år Present till 11-åring En linbana är en kul leksak både för barn och vuxna, räkna med att kompisarna dyker upp.
En linbana är en kul leksak både för barn 11 år och vuxna, räkna med att kompisarna dyker upp.
leksaker 11 år Apropå roliga leksaker en lina för att spänna upp mellan två träd och gå balansgång på är en rolig sak att få. Kul leksaker för 11 åringar!
Apropå roliga leksaker en lina för att spänna upp mellan två träd och gå balansgång på är en rolig sak att få.
Vill du ge en cykel i present till 11-åringar så rekommenderas en som är 26 tum.
Vill du ge en cykel i present till 11-åringar så rekommenderas en som är 26 tum.
Present till 11-åring Vill du ge en cykel i present till 11-åringar så rekommenderas en som är 26 tum.
Vill du ge en cykel i present till 11-åringar så rekommenderas en som är 26 tum.
En studsmatta är fortfarande väldigt kul att få i present när barnet fyller 11. Kul leksaker för 11 åringar!
En studsmatta är fortfarande väldigt kul att få i present när barnet fyller 11.
Tycker du att barnet kunde göra mer nytta hemma? Bra, barnet kanske kan sköta vattningen av trädgården?
Tycker du att barnet kunde göra mer nytta hemma? Bra, barnet kanske kan sköta vattningen av trädgården? Det här är roliga leksaker till en 11 åring

Pyssel & sånt är bra leksaker till barn 11 år

En bra present till en 11-åring är pysselsaker. Förutom vanliga papper och pennor finns det annat roligt att köpa pyssels som Frigolitlera, akvarellfärg, magnetisk lera, skapa egna suddgummi, fina pennor osv.

leksaker 11 år Present till 11-åring PPysselbox med lite av varje i En riktigt bra present till en 11-åring som gillar att pyssla. Det här paketet kommer räcka långt och bli till massor av fina pyssel
Pysselbox med lite av varje i En riktigt bra present till en 11-åring som gillar att pyssla. Det här paketet kommer räcka långt och bli till massor av fina pyssel
Frigolitlera är en ny form av lera. Det känns som små frigolitkulor i den. Den här leran skräpar inte ner och torkar inte ut och blir till en hård klump som vanlig lera. Den kan formas till alla möjliga figurer och de vuxna kommer heller inte kunna hålla sig borta från att vara med och leka.
Frigolitlera är en ny form av lera. Det känns som små frigolitkulor i den. Den här leran skräpar inte ner och torkar inte ut och blir till en hård klump som vanlig lera. Den kan formas till alla möjliga figurer och de vuxna kommer heller inte kunna hålla sig borta från att vara med och leka.
Färgpennor är också bra att ha när man är 11 år. Kanske är det nu roligt att få lite finare målargrejer än man hade när man var mindre.
Färgpennor är också bra att ha när man är 11 år. Kanske är det nu roligt att få lite finare målargrejer än man hade när man var mindre.
Present till 11-åring Det här är en målarbok för vuxna egentligen, men lite äldre barn brukar gilla dem eftersom det finns så många fina detaljer att måla. Att måla sägs minska vår stress. De fina bilderna är ett nöje att färglägga dem.
Det här är en målarbok för vuxna egentligen, men lite äldre barn brukar gilla dem eftersom det finns så många fina detaljer att måla. Att måla sägs minska vår stress. De fina bilderna ett nöje att färglägga dem.
 En kul present för en 11-åring är en lite vuxnare målarbok. I den här målarboken hittar du motiv från berättelsen om Harry Potter. Att måla är väldigt avslappnande och en trevlig omväxling till pillandet på telefonen.
En kul present för en 11-åring är en lite vuxnare målarbok. I den här målarboken hittar du motiv från berättelsen om Harry Potter. Att måla är väldigt avslappnande och en trevlig omväxling till pillandet på telefonen.
Present till 11-åring För 11-åringar är det kul att få lite spännande pyssel som det här paketet för att göra en egen enhörning. Det här pysselpaketet innehåller ringar och annat material som man behöver. leksaker 11 år
För 11-åringar är det kul att få lite spännande pyssel som det här paketet för att göra en egen enhörning. Det här pysselpaketet innehåller ringar och annat material som man behöver.
Cernitlera är en bra present till 11åringar som gillar att pyssla. Med hjälp av den här leran kan man göra små prydnadssaker, figurer eller kanske tillverka sina egna <a class=
Cernitlera är en bra present till 11åringar som gillar att pyssla. Med hjälp av den här leran kan man göra små prydnadssaker, figurer eller kanske tillverka sina egna smycken. Skapelserna härdas sedan i en vanlig ugn i 100-130 grader. Att få ett stort paket med många olika färger på leran kommer ge oändligt många möjligheter att skapa.
 Bok om att teckna manga är en bra present till en 11-åring. De tittar mycket på tecknade filmer och tycker att det vore kul att lära sig att teckna lika bra. I den här boken får man lära sig från grunder hur man tecknar manga. Det här kommer garanterat att bli en väldigt bra födelsedagspresent till en 11-åring. Komplettera gärna med några bra pennor.
Bok om att teckna manga är en bra present till en 11-åring. De tittar mycket på tecknade filmer och tycker att det vore kul att lära sig att teckna lika bra. I den här boken får man lära sig från grunder hur man tecknar manga. Det här kommer garanterat att bli en väldigt bra födelsedagspresent till en 11-åring. Komplettera gärna med några bra pennor.

Sällskapsspel i present till 11-åring

Barn brukar gilla att spela sällskapsspel. Här är några spel som blir bra presenter till en 11-åring:

Present till 11-åring Ska vi slå vad - Ett familjespel där en deltagare utmanas att klara en uppgift. Övriga deltagare slår vad om ifall hon eller han kommer klara utmaningen eller ej. Det här är ett familjespel som är väldigt kul för 11-åringar eftersom vuxna och barn tävlar mot varandra på lika villkor.
Ska vi slå vad – Ett familjespel där en deltagare utmanas att klara en uppgift. Övriga deltagare slår vad om ifall hon eller han kommer klara utmaningen eller ej. Det här är ett familjespel som är väldigt kul för 11-åringar eftersom vuxna och barn tävlar mot varandra på lika villkor.
Kul leksaker för 11 åringar! Bondespelet - Det här är ett klassiskt spel där man börjar med ett litet torp. Man ska utveckla sina tillgångar och göra så lönsamma affärer som möjligt. Du behöver se över din skog, ta hand om boskapen, skörda och så. Vem kommer att sluta som slottsherre och vem går i konkurs?
Bondespelet – Det här är ett klassiskt spel där man börjar med ett litet torp. Man ska utveckla sina tillgångar och göra så lönsamma affärer som möjligt. Du behöver se över din skog, ta hand om boskapen, skörda och så. Vem kommer att sluta som slottsherre och vem går i konkurs?
leksaker 11 år Twister - Snurra på snurrpilen och låt den avgöra vad nästa drag blir. Höger fot på röd prick, Vänster hand på grön prick osv. Nu gäller det att hålla balansen! Vinner gör den som håller balansen längst utan att ramla. Extra roligt blir spelet om man är riktigt många som spelar.
Twister – Snurra på snurrpilen och låt den avgöra vad nästa drag blir. Höger fot på röd prick, Vänster hand på grön prick osv. Nu gäller det att hålla balansen! Vinner gör den som håller balansen längst utan att ramla. Extra roligt blir spelet om man är riktigt många som spelar.

Telefon och tillbehör i födelsedags present till 11-åring

Om 11-åringen inte redan har en mobiltelefon är det just det som står högst upp på önskelistan. Till mobiltelefonen BEHÖVER man också hörlurar, mobilskal och en powerbank. Alla kompisarna har en mobiltelefon och det finns mycket roliga spel, musik och kommunikationsmöjligheter med en telefon. En mobiltelefon är en jättebra present till en 11-åring. Telefonen fungerar både för att prata med kompisar och som leksaker till en 11 åring.

storytel
Storytel talböcker
Present till 11-åring Till mobiltelefonen är det också bra att få en laddare ifall laddningen tar slut
Till mobiltelefonen är det också bra att få en laddare ifall laddningen tar slut.
snygga hörlurshållare att ge bort i present

Pedagogisk present till en 11-åring

Det finns många vetenskapliga leksaker att ge som presenter till en 11-åring, mikroskop, stjärnkikare och kemi- och elektroniklådor är roliga presenter. 11-åringar tycker om att lära sig nya saker. Förutom de saker som finns att köpa så är det också många specialpedagoger som rekommenderar en gratis app Vector (endast för ipad). Den är helt gratis att ladda hem och använda faktiskt. Den var tydligen så kul att min dotter svor när hon inte fick spela vidare, vilket är ett väldigt bra betyg.

Vetenskapliga presenter till 11-åringen

11-åringar är nyfikna av naturen och älskar att lära sig nya saker. Här är några presenttips på leksaker och annat till ett vetgirigt barn 11 år gammal.

En jordglob är både snygg inredning och ett pedagogiskt verktyg att ge barnet.
En jordglob är både snygg inredning och ett pedagogiskt verktyg att ge barnet.

Vad tycker en 11-åring om att läsa?

Spännande böcker som 11-åringar gillar: Vålnadens röst, Den jag är, Rum 213, Röda spår och Glasbarnen.

Present till 11-åring Prenumeration på KP
Prenumeration på KP är en bra present. Det är en tidning som tar upp viktiga ämnen som kamratskap, kropp och knopp mm.
Bra bok som 11-åringar gillar Den jag är
Den jag är handlar om Simon som har ångest. hans vän Gabriella och boken handlar om deras liv och problem.
Bra bok som 11-åringar gillar Rum 213
Rum 213 – Det är ett kollo med barn där det plötsligt börjar hända mystiska saker. Saker försvinner och de får ett brev med gammal handstil.
Present till 11-åring Röda spår
Röda spår – Samuel råkar ut före en oförklarliga händelser. I ett öde hus långt bort där hans pappa hyr över sommaren börjar mystiska händelser så som viskningar om natten och gungstolen som rör sig.
Glasbarnen Bra bok som 11-åringar gillar
Glasbarnen – Billie och hennes mamma flyttar, men huset vill inte ha dem där. Billie och hennes vän börjar undersöka husets historia. En natt knackar någon plötsligt på Billies fönster.
Bra bok som 11-åringar gillar Bröderna Lejonhjärta
Bröderna Lejonhjärta – fin, läskig och sorglig kapittelbok. Skorpan ligger sjuk och hans bror Jonathan försäkrar Skropan om att när man dör kommer man till lägereldarna och sagornas land.

Faktaböcker som 11-åringar gillar kan handla om t.ex. vulkaner, dinosaurier eller stenar. De är ofta väldigt vetgiriga och tycker om att lära sig mer.

Present till 11-åring Uppslagsbok om dinosaurier
Uppslagsbok om dinosaurier
Fakta om vulkaner Bra bok som 11-åringar gillar
Fakta om vulkaner
Bra bok som 11-åringar gillar Bergarter och ädelstenar
Bergarter och ädelstenar
Bellmanhistorier Bra bok som 11-åringar gillar
Bellmanhistorier hör även det till 11-åringarnas favoritläsning.
Gåtbok
En gåtbok gör familjen helt förtvivlad. 11-åringar älskar gåtor och förföljer övriga familjen för att få ställa dem!

Harry Potter

Böckerna om Harry Potter har lästs och älskats av många barn. Det är riktigt bra böcker att ge i present till en 11-åring. De Harry Potter böcker som finns är dessa. OBS: de ska läsas i ordning:

Harry Potter samlardockor – Det är kul att samla på karaktärerna från berättelsen om Harry Potter. Harry Potter eller Hermione som powerbank.

Present till 11-åring Samlardocka Harry Potter

Fler presenter till någon som gillar Harry Potter – här är några av de Harry Pottersaker som finns att köpa. Vill du ha fler tips hittar du det på sidan om presenter till en Harry Potter nörd.

Marodörkartan är en perfekt present att ge en 11-åring om hon eller han är intresserad av Harry Potter böckerna.
Marodörkartan är en perfekt present att ge en 11-åring om hon eller han är intresserad av Harry Potter böckerna.
 Under resan på tåget till Hogwards får Harry Potter stifta bekantskap med trollkarls världens godis. Chokladgrodor med samlarkort på kända häxor och trollkarlar var en av höjdarna. På dessa samlarkort rör sig tyvärr inte karaktärer som de gör i boken, här är de hologram.
Under resan på tåget till Hogwards får Harry Potter stifta bekantskap med trollkarls världens godis. Chokladgrodor med samlarkort på kända häxor och trollkarlar var en av höjdarna. På dessa samlarkort rör sig tyvärr inte karaktärer som de gör i boken, här är de hologram.
Det här godiset heter Betty Botts bönor i alla smaker. När det står i alla smaker, är det faktiskt vad det är. Ja eller i alla fall i boken så smakar de snorkåkor, ruttna ägg eller tvål tillhör de mindre trevliga sorterna. Perfekt att bjuda alla sina ovänner på. Som tur är får man en smakförteckning.
Det här godiset heter Betty Botts bönor i alla smaker. När det står i alla smaker, är det faktiskt vad det är. Ja eller i alla fall i boken så smakar de snorkåkor, ruttna ägg eller tvål tillhör de mindre trevliga sorterna. Perfekt att bjuda alla sina ovänner på. Som tur är får man en smakförteckning.
Present till 11-åring Grundpelaren i 11 åringens Harry Potter intresse är förstås att ha den kompletta samlingen av Harry Potter filmerna på hyllan. De sista filmerna är dock inte dubbade. Men en 11åring brukar kunna hinna med att läsa ganska bra.
Grundpelaren i 11-åringens Harry Potter intresse är förstås att ha den kompletta samlingen av Harry Potter filmerna på hyllan.
I berättelsen om Harry Potter anmäler sig den överambitiösa Hermione till fler lektioner än vad som finns rum för i schemat. Det löser hon genom att resa i tiden. För sina tidsresor använder hon ett sånt här smycke, en så kallad tidvändare.

Det finns många roliga leksaker med Harry Potter tema att ge barn som fyller 11 år i present. Både pussel, skrivsaker, spel och andra saker. Du kanske tror att en 11 åring är för gammal för gosedjur? Det är fel, en 11 åring vill gärna ha tex ugglan Hedvig på sin säng.

Harry potter spel för ps4 från 7 år tv-spel
leksaker 11 år pussel Kul leksaker för 11 åringar!
leksaker 11 år hedvig Kul leksaker för 11 åringar!
Kul leksaker för 11 åringar!

Kläder i present till 11-åring

Att få nya fina kläder brukar vara uppskattat av 11-åringar. En fin tröja, ett par jeans eller en ny T-shirt är något alla brukar gilla.

Present till 11-åring Happy Socks brukar vara en uppskattad födelsedagspresent.
Kanske en hoodie kan passa bra

Vad ger man i present till en 11-åring som har allt?

Ska du köpa present till någon som redan har allt? Du kanske inte är så sugen på att köpa leksaker till en 11 åring som redan har rummet fullt? En bra present till en 11-åring som redan har allt är att du placerar lite pengar i aktier åt honom eller henne. Det är en present som ökar i värde och som kommer vara kul att följa värdet på.

Att placera pengar i aktier hos Avanza är en bra 11-årspresent.

Relaterade frågor

Vad är en bra present på barnkalas? Bra presenter på barnkalas är superstarka magneter, pysselkit för att göra egna nyckelringar, bok för att vika 100 pappersflygplan, glittriga örhängen och slajm. Vill du ha fler tips på en bra present på barnkalas hittar du det här.

Vad är en bra present till en 11-årig kille? En bra present till en 11-årig kille är en kulbana, en spännande bok, glassmaskin, pruttkudde, köttätande växt eller en drönare. Fler bra presenter till en 11-årig kille kan du hitta här.

Vad är en bra present till en 11-årig tjej? En bra present till en 11-årig tjej är en mobiltelefon, sminkspegel, badbomber, kakburk, skateboard eller en vägghylla. Fler presenttips till en 11-årig tjej finns här.

Hoppas att du hittade bra presenter och leksaker till 11-åring på den här sidan.

Tips på fortsatt läsning

Du hittar även bra presenter som kan fungera bra till 11-åringar här.

Julklappar 10 år

Presenter till barn

 • Julklapp 11 åring

  Julklapp 11 åring

  Behöver du en julklapp till 11-åring? Det är inte helt lätt har jag insett. Jag har konsulterat ett antal experter, både bland pedagoger och bland barnen själva. Vad är en bra julklapp till 11-åring? En bra julklapp till en 11-åring är mobiltelefon, godis, TV-spel, stjärnkikare, elstötsspel och en sockervaddsmaksin. En 11-åring tycker också om att få…

  Läs mer..


 • Kreativa och Unika Julklappsidéer till en 11-årig Tjej

  Kreativa och Unika Julklappsidéer till en 11-årig Tjej

  Julen är runt hörnet och att hitta den perfekta presenten till dina kära kan vara en utmanande uppgift. Om du letar efter en julklapp till en 11-årig tjej har du tur! I den här artikeln kommer vi att ge dig kreativa och unika idéer för den perfekta julklappen som kommer att få henne att le.…

  Läs mer..


 • Julklapp 11 åring pojke: Den Ultimata Guiden

  Julklapp 11 åring pojke: Den Ultimata Guiden

  Hör du bjällrorna ringa? Julen närmar sig och det är dags att tänka på julklappar. Men vad ska man köpa till en 11-årig pojke? Låt oss vara ärliga, att köpa presenter till barn kan vara en utmaning, och det blir inte lättare när de blir äldre. Vi har satt ihop denna guide för att hjälpa…

  Läs mer..


Present till 11-åring: Personliga och omtänksamma idéer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen