Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present 4 åring – Skapa Magi med Fantastiska Presenttips

Att hitta den perfekta presenten till en 4-åring kan vara en riktig utmaning. Med så många alternativ att välja mellan och deras snabbt föränderliga intressen kan det kännas överväldigande. Men oroa dig inte, vi har sammanställt en omfattande guide som hjälper dig att hitta den bästa presenten, oavsett deras intressen och behov. Så låt oss dyka rakt in i det!Sök inte längre: Här är ditt svar på den perfekta presenten för 4-åringen!

Söker du den bästa presenten till en 4-åring? Med skiftande intressen i denna ålder, kan valet vara svårt. Vårt urval innefattar pedagogiska leksaker som fingerfärg, Play-Doh, och Montessorileksaker, kreativa verktyg för att inspirera unga sinnen, och lekar som Loopin Louie och Råttfällan. Dessutom rekommenderar vi praktiska gåvor som en köksstol för de små hjälparna, samt lektält för äventyr inomhus. Vi har också ett brett sortiment av dockor, lekkök och leksaksservis som uppmuntrar till fantasifull lek. Upptäck vår omfattande guide för att hitta den perfekta presenten!

Vad är bra present och leksaker till en 4 åring?

Kreativitet och Konst

Pyssel

Denna fas av livet är också präglad av en fascination för färger, former och berättelser. 4-åringar kan vara fullständigt förtrollade av enkla ting som kritor och penslar, fascinerade av hur de kan använda dessa för att skapa sina egna världar på papperet.

present 4-åring

Klistermärken i djurparken

Finns med grävmaskiner, enhörningar, mattepysselböcker. Det är förstås alltid kul att få nya fina pennor också till pysselboken. Det är kul att hitta pedagogiska pysselböcker som underlättar inlärningen och att smyga på dem kunskap utan att de märker det.

Montessori leksak

Vill du ge ditt barn pedagogiska leksaker? En Montessorileksak kan vara perfekt för en fyraåring. Den hjälper dem att lära sig siffror, addition och subtraktion med matchande ringar. En utmärkt pedagogisk leksak för att introducera räkning.

Ett set med Play-doh och tillbehör

Play-Doh konditori-lekset är en kul gåva till barn som fyller 4 år. Det innehåller färgglad Play-Doh-deg och formar som stimulerar kreativitet och finmotorik. Perfekt för små bakningsentusiaster att utforska former och samarbeta med andra.

Fingerfärg är en present som 4-åringar älskar

Fingerfärg är en lekfull och inspirerande gåva till en fyraåring. Den uppmuntrar kreativitet och finmotorik med sina olika färger, möjlighet till mångsidiga mönster och enkel rengöring. Pedagogiska leksaker är perfekt för unga konstnärer som vill utforska sin skaparglädje och utveckla sina konstnärliga talanger.

Fingerfärg är en present som 4-åringar älskar

Bygglek och Konstruktion

Pedagogiska leksaker

Denna stora LEGO Fantasiklosslåda är den perfekta födelsedagspresenten till en 4-åring. Med 790 delar kan barnet skapa oändliga fantasifulla byggen och utveckla sina kreativa och problemlösningsfärdigheter på ett roligt sätt. Ge en gåva som inspirerar till timmar av lek och fantasi.

present 4-åring

Pussel kugghjul aktivitet

Detta kugghjulspussel är den ultimata gåvan till en fyraåring som älskar att bygga och skapa. Genom att passa ihop färgglada kugghjul utvecklar barnet sin finmotorik och problemlösningsförmåga på ett spännande sätt. Varje kugghjul är unikt, vilket kräver noggrant tänkande för att skapa den kompletta bilden. Tillverkat av hållbara material, tränar detta pussel också tålamod och koncentration. En utmanande och självständig lek för 4-åringar!

Duplo är roliga leksaker till en 4 åring

Duplo brukar vara en bra present. Det här är arbetsmaskiner, något som en 4 åring tycker om att leka med. Duplo är en serie av byggsatser för de minsta barnen, med stora byggelement som gör det lätt att sätta samman och skapa egna byggnader och konstruktioner.

Ram för kojbygge

Det här grottsetet är den perfekta presenten till en fyraåring! Ditt barn kommer älska att bygga och skapa sin egen grotta, både inomhus och utomhus. Det är en rolig och pedagogisk gåva som stimulerar fantasi, kreativitet och samarbetsförmåga. Med bollar, pinnar och ett skynke kan de bygga och utforska på sina egna villkor. Ge dem en gåva som ger timmar av glädje och utveckling!

Spel och Pussel

Pussel

Tänk på att presentera produkter som inte bara ger omedelbar glädje utan också bygger upp grundläggande kunskaper. Det kan vara allt från byggleksaker som utvecklar deras förmåga att förstå och följa instruktioner till pussel som tränar deras logiska tänkande.

present 4-åring

Spel Emil i Lönneberga

Spel och leksaker som kan användas tillsammans med andra barn eller vuxna ger inte bara timmar av skoj utan också möjlighet att utveckla sina sociala färdigheter. Dessa interaktiva presenter främjar delning, kommunikation och konfliktlösning på ett naturligt sätt.

present 4-åring

Fiska bajskorvar

Bajskorvsfiske är en rolig badlek för barn från 4 år och äldre. Spelet innebär att man fiskar upp ”bajs” med ett fiskespö och sprider glädje och skratt. En utmärkt presentidé för fyraåringar som älskar roliga och lättsamma lekar.

Bra present till 4-åring -Spel Fiska bajskorvar

Spel Bushinken

”Mr. Bucket” är en underhållande leksak där den skjuter ut bollar som barnen ska försöka fånga. Lämplig för barn från 4 år och uppåt, den erbjuder en enkel men rolig aktivitet som främjar koncentration och skoj. Perfekt present för fyraåringar som älskar lekfulla utmaningar.

Bra present till 4-åring -Spel Bushinken spottar ut bollar som barnet ska lägga tillbaka

Fiskspelet

”Fiskespelet” är en leksak för barn från 4 år och uppåt. Spelet går ut på att fiska upp fiskformade leksaker med en metspö. Det är en bra present till en fyraåring som gillar roliga och utmanande lekar.

Bra present till 4-åring -Spel  Fiskspelet

Råttfällan kul spel i present till en 4 åring

Råttfällan är ett underhållande och utmanande spel, perfekt för fyraåringar. Det främjar motoriska färdigheter och hand-öga-koordination samtidigt som det ger glädje. Spelet är lätt att lära och tilltalar både barn och vuxna. Uppgiften: Ta pluppar, en i taget, utan att råttfällan rör sig.

Bra present till 4-åring -Spel Råttfällan

Loopin Louie spel

Loopin Louie är ett fartfyllt actionspel perfekt för en fyraåring. Undvik piloten Louie medan du räddar hönorna, vilket utvecklar motoriska färdigheter. Lätt att lära och roligt för både barn och vuxna. En tidlös present som passar från 4 år och upp till tonåren faktiskt. Det här spelet köpte jag själv till mina barn när de var små och de spelade det även som tonåringar faktiskt.

Bra present till 4-åring -Spel Här ska man akta sina hönor för Loopin Louie

Memory

Ge en fyraåring ett memoryspel som present. Det är en rolig och utmanande aktivitet som utvecklar minne, koncentration och tänkande. Välj ett spel med färgglada bilder eller figurer som passar deras ålder och intressen. Det är en underhållande och lärorik gåva som garanterat kommer imponera på hela familjen. Barn är otroligt bra på memmory även när de är så unga som 4 år.

Bra present till 4-åring -Spel Memory

Utomhuslek och Äventyr

Bo på varghotell

En upplevelse på ett varghotell är en perfekt present till en 4-årig äventyrare med kärlek för djur och natur. Här kan barnet utforska vargar och deras livsmiljö på ett ansvarsfullt sätt genom guidade turer och aktiviteter som passar både små och stora.

Förstoringsglas

Ett vanligt förstoringsglas kan också användas för studera insekter. Ett förstoringsglas är en rolig och lärande present till ett 4-årigt barn. Barnen kan utforska och studera naturen och dess många små och spännande växter tillsammans med sitt förstoringsglas. Förstoringsglasset är enkel att använda och bära med sig på utflykter. Det är en present som kommer att uppskattas av både föräldrar och barn. En härlig present till någon som blir 4 år. Den främjar nyfikenhet och lärande för de minsta!

Besök Birka

En upplevelse på Birka Vikingastad är en unik och minnesvärd present till ett barn som blir 4 år. Birka Vikingastad är en interaktiv utställning som tar besökaren tillbaka i tiden till vikingatiden.

En vanlig rund pool

När det är varmt ute är det skönt att kunna svalka sig i sin egen pool. Komplettera även med glass för att göra upplevelsen komplett. Tänk på att det är bra att placera poolen i skuggan för att barnen inte ska sitta länge i direkt solsken.

Rutschkana

Min dotter var en riktig energiknippe som liten. För att kanalisera hennes energi köpte jag en rutschkana och en studsmatta för inomhusbruk. Hon älskade att åka rutschkana, gjorde det gång på gång. Det hjälpte och det gick ha henne i möblerade rum sedan.

Rutschkana stor grö Hörby Bruk

Kompisgunga

Kompisgunga för ett eller flera barn samtidigt. Kompisgunga är en rund gunga från Horby Bruk som är ett utmärkt present. Den ger en rolig utomhusaktivitet för barn och vänner och främjar motorik och balans.

Såpbubbelmaskin

En såpbubbelmaskin kommer göra badet till en succé! En automatisk såpbubbelmaskin är en rolig och oförglömlig present till en 4-åring.

Vattenbana

Vattenbana där man springer, slänger sig och glider. Ett vattenrutsbaneset kan vara en rolig och utomhusaktivitet för en fyraåring. De kan bygga och skapa sina egna banor och leka med vattnet.

Sparkcykel

Sparkcykel är något de gärna vill ha i present. Även till en sparkcykel behövs hjälm och helst även skydd. De har mycket muskler och liten riskmedvetenhet. Att risken att slå sig och skrapa upp knän och händer är överhängande är inget som hindrar dem när det sätter fart.

Cykel

Barnet önskar sig förstås en egen cykel med cykelkorg, flagga och pärlor på ekrarna så att det låter roligt när man cyklar. Nalle och hinken följer gärna med på färden tryggt sittandes i cykelkorgen. Det är otroligt vilka hastigheter barn kan komma upp i! Till en 4-åring rekommenderas en cykel som är 16 tum.

Pulka med ratt

En pulka med ratt är en bra present. Vintertid är det förstås pulka, bob, skidor och skridskor som gäller. Det är mysigt att göra en heldagsutflykt till pulkabacken tillsammans med hela familjen.

Familjedag på sydpoolen

Kanske kan det passa att ge bort en dag på Sydpoolen i present 4 åring. Det är en gåva som hela familjen kommer uppskatta.

Dockor och Tillbehör

Docka

Vid val av presenter är det en god idé att leta efter varningar och åldersrekommendationer på förpackningarna. Dessa riktlinjer ger oss värdefull information om vilka produkter som är bäst anpassade för barnet.

present 4-åring

Maleg mus tvillingar

Ett gulligt lekset med två möss och tillhörande bostad.

Fantasivärldar

När de är 4 år är de i en kritisk fas av sin fantasiutveckling, där de kan omsätta enkla objekt och scener till fantastiska berättelser och äventyr.

present 4-åring

Familjen kanin

Sylvanian Families familjer är en perfekt present till ett 4-årigt barn som älskar att leka med dockor och hus. Dessa söta, mjukpälsade djur har olika yrken och personligheter och lever i små stads- eller landsmiljöer där de har sina egna hus och tillbehör.

Familjen kanin

Docksäng

Dockor förtjänar en bekväm plats att vila på natten. Ge ett litet barn en docksäng som blir deras favoritleksak. Låt dem ta hand om sina bebisar, precis som riktiga föräldrar.

Dockvagn

En dockvagn är en fantastisk fyraårspresent med realistiska funktioner. Den öppnar en värld av lek där barn kan shoppa, ta promenader och ta hand om sin docka som en riktig bebis. En rolig och utvecklande present med lång användningstid.

Docka

En docka är fantastiska att ge i present till 4 åringar. Denna högkvalitativa docka har en bedårande design. Utöver att vara rolig för lek, hjälper dockan ditt barn att utveckla empati och omsorg genom rollspel.

Utklädningskläder och Rollspel

Snickarlåda med träverktyg

Letar du efter en present till ett fyraårigt barn som är både praktisk och personlig? Varför inte överraska med en verktygslåda i trä med barnets namn ingraverat på?

Lekset och rolleksaker

Målarset, leksaker som kan byggas och omvandlas samt rolleksaker som låter dem leva ut olika roller och situationer, är alla utmärkta val.

present 4-åring

Sjörövare Pirat utrustning

Ge ditt fyraåriga barn en äventyrlig present med denna piratväska från Jabadabado. Perfekt för små piratfantaster, innehåller den allt som behövs för spännande skattjakter.

För att bli sjörövare krävs det en viss utrustning.

Doktors leksaker till 4 åring

Barn går regelbundet till barnavård centralen, får vaccinationer eller går till läkaren. Läkarbesök och undersökningar är något barn har koll på. Doktor leksaker är bra present till barn 4 år. Du kommer få dina öron och näsa undersökta helt gratis. Kanske din mage kan kurra i stetoskopet och du får lite äcklig medicin.

Mantel superhjälte silver

Ska man bli superhjälte behöver man en mantel. Vilken fyraåring skulle inte vilja bli en superhjälte och rädda världen?

Mantlar som förvandlar 4-åringen till Batman eller Spiderman

Pippi Långstrump utklädningskläder

Pippi Långstrump utklädning är en perfekt present för 4-åriga äventyrslystna barn. Med högkvalitativa kläder blir de Pippi och utforskar världen.

Utklädningskläder för den som vill bli Pippi

Pippi peruk

Ge den lilla Pippi Långstrump-fanen en autentisk utklädningsupplevelse med denna söta peruk. Tillverkad av högkvalitativt syntetiskt hår, den har den ikoniska flätan med röda tofsar.

En peruk är också bra att ha för en 4-åring.

Prinsessklänning

För de flesta 4-åriga flickor är prinsesskläder och trollstavar drömgåvor. Denna klänning är en perfekt present till en liten prinsessa som älskar att klä ut sig i vackra tyllklänningar och drömma sig bort till sagovärldar eller balettscener.

Pedagogiska och Digitala Upplevelser

Interaktiv jordglob

När vi funderar över vilken present som skulle vara mest passande för en 4-åring är det värt att rikta uppmärksamheten mot presenter som främjar interaktivitet och samarbete. 4-åringar är i en fas av intensiv inlärning genom social interaktion.

present 4-åring

Årskort junibacken

Ge en oförglömlig present till en fyraåring med ett besök på Junibacken i Stockholm. Här blir Astrid Lindgrens älskade karaktärer som Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga verklighet.

Albert

Barn brukar gilla att spela spel och leka. Varför inte ge honom eller henne en prenumeration på Albert? Albert är kunskapsspel som passar barn i alla åldrar. Här kan hon eller han leka in kunskaper.

Storytel

En fyraåring älskar ofta sagor. En utmärkt presentidé är en årlig prenumeration på ljudböcker som ger spännande läsning och främjar språkutvecklingen under hela året.

Personliga och Minnesvärda Gåvor

Ryggsäck med namn

Dessa personliga ryggsäckar är en fantastisk present till ett 4-årigt barn. Med barnets namn tryckt på dem blir de unika och speciella. Ryggsäckarna är både praktiska och roliga och kan användas för förskolan eller små äventyr.

Paraply där motivet ändras när det blir blött

En bra present som barnet säkert inte redan har är ett sådant här paraply som ändrar tryck när det regnar på det. Paraplyerna har olika motiv att välja mellan det är allt från husdjur till prinsessor.

Porträtt av barnet

Överraska ett fyraårigt barn med ett personligt barnporträtt. Ansiktet klipps in i ett konstverk där de blir en prins eller prinsessa. En minnesvärd och kärleksfull gåva som kan ramar in och visas på väggen för att bevara speciella minnen.

Porträtt av 4 åringen

Överraska det fyraåriga barnet med ett personligt porträtt. Barnets ansikte smälts samman med en annan bild, skapar en fantasifull konstverk.

Musik och Instrument

Leksaker för att främja kreativitet

När det gäller att välja den bästa presenten till en 4-åring är det svårt att överskatta värdet av att främja kreativitet och fantasifull lek.

present 4-åring

Musikinstrument kul leksaker i 4 års present

Ett paket med många musikinstrument är en kul present som barnen uppskattar. Låt oss rocka loss med det här lilla bandet! Ge din lilla rockstjärna en chans att upptäcka sin musikaliska talang med detta roliga set.

Motorik och Fysisk Aktivitet

Gungställning i stål

Egen gungställning eller gungbräda är förstås en önskepresent om man är 4 år. Varför inte köpa både gungor och rutschkana allt i ett? Du kommer få en väldigt lycklig 4-åring.

Bollar

Bollar är alltid kul när man är 4 år. De finns i en mängd olika utföranden så som hoppbollar, badboll, bowling mjuka bollar osv. Mjuka bollarna brukar gå bra att använda inomhus, ja i alla fall ända tills de hör talas om volleyboll. Då är det kört, då ryker vaser och sånt. Kan iofs vara ett effektivt sätt att bli av med den där fula porslinsvasen som du fick av fastern för två år sedan som du egentligen aldrig tyckt om.

Balansbräda

Denna balansbräda är en utmärkt present till en 4-åring. Den främjar motorisk utveckling och balanssamordning på ett roligt sätt. Brädan är gjord av trä och har en stilren design.

present 4-åring

Såpbubblor

Gigantiska såpbubblor är en kul present till någon som fyller fyra år. Gigantiska såpbubblor är en rolig present. Barnen kommer att älska att skapa stora såpbubblor och se dem flyga i luften. De här såpbubblorna är lätta att använda och ger timmar av roliga lekar utomhus.

Bowlingklot och käglor

Ett bowlingset är en rolig present till en fyraåring. Ludi’s färgglada katt-tema bowlingset är perfekt för lekfullt skoj.

Böcker och Berättelser

Personliga barnböcker

Du kanske heller aldrig hört tala som det tidigare, men det finns böcker där du kan låta titt barn bli huvudpersonen. Här anpassas väljer du barnets namn när du beställer och det blir helt plötsligt ditt barn som är berättelsens huvudperson och får i den här berättelsen hjälpa brandmännen att släcka eld och brevbäraren att dela ut posten.

Stackars Pettson

Gubben Pettson är på riktigt dåligt humör, men katten Findus är full av liv som alltid. Han vill gå och fiska och gör allt möjligt för att muntra upp Pettson. När han till sist övertalar Pettson att följa med ut på sjön, blir Pettson genast på bättre humör.

Gubben Pettson är på riktigt dåligt humör. Men katten Findus är sprallig som vanligt. Han vill gå och fiska. På alla möjliga och omöjliga sätt försöker han muntra upp Petsson för att få sin vilja igenom. När Findus till slut lyckas lura med sig Pettson ut på sjön blir Pettson genast på mycket bättre humör.

Mamma Mu

Mamma Mu är en underhållande och unik ko. I denna bok längtar hon efter sommaren och med Kråkans hjälp låtsas de att det är sommar. Plötsligt känns inte vintern lika tråkig, och att leka i snön blir en rolig överraskning. Mamma mu är humor som passar ett barn som är 4 år.

Bra present till 4-åring -Mamma Mu är en kul och annorlunda ko. I den här boken längtar Mamma mu efter sommaren. Med hjälp av sin vän Kråkan låtsas hon att det är sommar och plötsligt blir inte vintern alls lika trist. Att leka i snön är roligare än man tror.

Fordon och Transport

Säng som ser ut som en bil

Denna Batman-inspirerade bilbädd är ett drömmande val för bilentusiastiska barn. Med en häftig design och enkel montering blir den en fantastisk inredningsdetalj i barnrummet. Låt ditt barn somna i en äventyrlig batbil varje natt – en perfekt present för bilälskaren!

Radiostyrda bilar

Denna fjärrstyrda traktor, perfekt som present till 4-åringar, är en spännande möjlighet för barnet att utforska världen genom lek. Med en längd på 16 cm och fjärrkontroll erbjuder den timmar av rolig och lärorik lek samtidigt som den utvecklar koordination och motoriska färdigheter.

Arbetsfordon är bra leksaker till barn 4 år

Min dotter fick en grävare när hon var liten. Hon verkligen älskade den. Det här är mycket roliga leksaker till barn 4 år. Beställ den från Kids-World i present till honom eller henne

Biltransport

Andra leksaker som barn gillar när de är 4 år är fordon av olika slag. Det här är en biltransport med flera småbilar. Här kan bilarna köra upp på rampen för att bli borttransporterade. En fin leksak att köpa till barn 4 år. Man kan dessutom få biltransporten graverad med barnets nam.

Hot wheels set 5-pack

En fempack med Hot Wheels leksaksbilar är en rolig gåva till en barnet som älskar äventyr. Dessa högkvalitativa bilar inspirerar fantasifull lek och låter barnet skapa sina egna racingäventyr. Med fem olika bilar kan de byta ut och utforska nya äventyr varje dag. En perfekt present för bilentusiasten!

Race track för bilar

Ge ditt fyraåriga barn en spännande äventyrsbilracbana och biläventyrsleksak som ger fantasifull lek och stimulerar kreativitet och problemlösning. Leksaken främjar också finmotorik och hand-öga-koordination med sina minibilar och pusselskena. Säkerhet och underhållning i ett!

Hem och Kökslekar

Leksakstårta i trä

Du vet ju hur kul det är att fylla 4 år? Nu kan ni upprepa födelsedagsvirandet varje dag framöver utan att tänderna tar skada. Med en fin tårta av trä kommer det bli många födelsedagar, det kan jag lova.

Stol för att hjälpa till i köket

För barn som tycker om att hjälpa till i köket kan detta vara en bra present. Här kan de vara med vid köksbänken utan att ramla av stolen. Att få vara med och baka sockerkaka och slicka ur skålen är väldigt roligt när man är 4 år.

Dockkök

Ett lekkök är en utmärkt present till barn som är 4 år. Det här dubbelsidiga köket låter barnen utforska kreativ matlagning med tillbehör som kastruller och stekpanna. En rolig och pedagogisk gåva för födelsedagar eller speciella tillfällen. Säkert och hållbart.

Leksaksmat

En matleksakssats är en rolig och pedagogisk present till ett fyraårigt barn. Den inspirerar barnet att leka med mat och främjar ett positivt förhållande till mat.

Servis

En leksaksservis är en rolig och kreativ present till en fyraåring. Den inspirerar till tebjudningar för dockor och främjar social interaktion. Denna servis har en babblarnadesign och är lätt att hantera för små händer, vilket gör den perfekt för fyraåringar att dela roliga och kreativa stunder med vänner.

Grytset för barn

I köket kommer ju kastruller och pannor väl till pass. Den här Vilac grytsetet är en perfekt present till barn 4 år, som älskar att leka och använda sin fantasi. Setet innehåller köksredskap i trä som främjar kreativ lek. Det är en rolig och pedagogisk gåva som inspirerar till timmar av kul och lärande.

Sallad leksaksmat


Detta gulliga salladset är en rolig och interaktiv present till en fyraåring. Med avokado, dressing och mer kan barnet skapa fantasifulla sallader. Det främjar kreativitet och lärande om matlagning i säkra material som är lätta att rengöra och förvara. En perfekt gåva som ger lekglädje och utvecklar fantasi.

Ett gulligt set för att göra sallad i dockköket: avokado, dressing mm.

Barnrum och Dekoration

  • Matta till rummet
  • Påslakanset Spindelmannen
  • Påslakanset prinsessa
  • Nattlampa snöglob
  • Husdjursporträtt

Barnporträtt

Detta barnporträtt är en underbar present till en 4-åring. Porträttet fångar deras oskuldsfullhet och charm på ett sött och lekfullt sätt. En personlig och unik dekoration som kommer att pryda deras rum och skapa en speciell atmosfär.

Matta till rummet

En fin matta att ha i sitt rum kommer bli en populär present. Nästan alla barn drömmer någon gång om att bli astronatuer och köra sin egen rymdraket. Nu är drömmen lätt att uppfylla. Här är det bara att hoppa ombord och flyga iväg.

Påslakanset Spindelmannen

Bäddset med Spiderman brukar de tycka om att få. Överraska din lilla superhjälte med ett Spiderman påslakanset i födelsedagspresent!

Bra present till 4-åring -Bäddset med Spiderman brukar 4-åringar tycka om att få

Bäddset prinsessa

Ett fint påslakan gör nattningen lättare. Kul present till en 4 åring. För den lilla prinsessan som älskar sagor och drömmar om att en dag få bo i sitt eget slott, är Snurk Sängkläder Prinsessa den perfekta presenten.

Ett fint påslakan gör nattningen lättare.

Nattlampa snöglob

Denna bedårande nattlampa är en perfekt present för de små som önskar extra trygghet på natten. Med dess mjuka och behagliga belysning skapar den en lugn och mysig atmosfär i rummet. Dess moderna och stilrena design passar perfekt på nattduksbordet eller hyllan.

Bra present till 4-åring - En jättegullig lampa att använda på natten

Husdjursporträtt

Detta bedårande husdjursporträtt är en perfekt present till en 4-årig. Bilden fångar deras fascination för djur på ett lekfullt sätt. En personlig och unik dekoration som kommer att pryda deras rum och väcka deras fantasi.

Fantasilek

Playmobil Äventyrslekplats

Denna Playmobil City Life Äventyrslekplats är en perfekt present till barnet som fyller 4 år. Med 83 delar erbjuder den fantasifull lek och kreativitet samtidigt som den främjar motoriska färdigheter.

Lektält i födelsedagspresent till en 4 åring

Ett lektält är en fantasifull och praktisk present till ditt 4-åriga barnbarn, systerdotter eller son. Det skapar en egen mysig värld där fantasin kan blomstra. Lätt att bära med sig för lek både hemma och utomhus.

Gosedjur och Mjukdjur

Gosedjur Hund

Denna Jellycat gosedjur hund från Kids-world, 27 cm, är en utmärkt present. Otroligt mjuk och perfekt för kramar, gläder den varje liten mottagare med sin charm och höga kvalitet.

Gosedjur kanin

Denna söta lilla kanin är en underbar present. Mjuk och kramvänlig design erbjuder både tröst och lekfullhet, perfekt för små barn som älskar att klä upp sina leksaker.

Gosedjur bläckfisk

Ett roligt och annorlunda gosedjur är de här bläckfiskarna. Snygg inredning och väldigt kramvänliga. Bläckfiskarna från Bluebox är en rolig och söt present för en 4-åring. De är tillverkade av mjuk och härligt material och har en realistisk design som kommer att locka till lek.

Ett roligt och annorlunda gosedjur är de här bläckfiskarna.

Relaterade frågor!

Vad är en bra present till 4-årig pojke? En bra present till en 4-årig pojke är en kikare, en hund, en kompisgunga, böcker med Mamma Mu, play-doh-lera, träjärnväg, mantel för att klä ut sig till en superhjälte. Fler tips på en bra present till en 4-årig pojke kan du hitta här.

Vad är bra leksaker för 4-6 år? Bra leksaker för barn 4-6 är är dockköket, tillbehör och mat till dockköket, dockor, dockvagn, radiostyrd bil, trampbilar och bollar.

Vad är en bra julklapp till en 4-åring? Bra julklappar till en 4-åring är pulka, en mysig nattlampa, väggdekor, sjörövarskepp, roliga spel, sagor, briojärnväg och en bamseby. Fler tips på bra julklapp till en 4-åring hittar du här.

Vad är pedagogiska leksaker till en 4-åring? Pedagogiska leksaker till en 4-åring är Lego, Duplo, Mekano, pussel, pysselböcker för att underlätta läsinlärningen, klossar och förstoringsglas.

Tips på fortsatt läsning

Letar du efter den perfekta presenten till ett barn? Oavsett om det är en adventskalender till barn, en present till en 3-åring, Present till 2 åring, en gåva till en 5-åring eller till och med en present till ett barn som redan har allt, så har vi hjälpt dig att undersöka det hela! Vi har också spännande upplevelser för barn, hjärtliga gåvor till Alla hjärtans dag, julklappar till 4-åringar, presenter till barnkalas och ett fantastiskt urval av leksaker för 4-åringar, både tjejer och killar. Och glöm inte påskpresenter och kalaset för den glada 4-åringen! Vi har något för varje tillfälle och varje barns unika behov. Hitta den perfekta gåvan och skapa oförglömliga stunder för de små i ditt liv.

Dela gärna den här sidan om presenter till 4-åringar med andra!

Barnets utveckling 3-4 år


Present 4 åring – Skapa Magi med Fantastiska Presenttips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen