Present Till 8-Åring

Letar du efter en bra present till en 8-Äring? DÄ har du hittat rÀtt. Att hitta bra presenter Àr inte alltid sÄ lÀtt, dÀrför har jag samlat de bÀsta presenttipsen hÀr.

SÄ vad önskar sig 8-Äringar i present? NÄgra presenttips Àr labyrintboll, fiska flytande bajskorvar och EazyMec. 8-Äringar gillar att bygga, bada och nÀr det Àr mycket som hÀnder. Badleksaker och uteleksaker Àr bra tips nÀr du ska köpa presenter till en 8-Äring. Men fortsÀtt gÀrna lÀsa för fler bra presenttips som passar bra till den 8-Äring som du ska fira pÄ födelsedagen.

HÀr kommer du hitta mÄnga bra presenter till 8-Äringar, men ett varningens finger
 se upp 8-Äringar kan vara ondskefulla! Men mer om det senare!

Vad Àr en bra present till en 8-Äring?

Jag har Àven skrivit inlÀgg om bra presenter till 8-Äriga pojkar och bra presenter till 8-Äriga flickor. DÀr kan du hitta mer specifika tips.

Vad önskar sig en 8-Äring för presenter?

De önskar sig roliga smÄ saker, saker för att göra rummet fint och saker för att leka lite vildare lekar utomhus. Födelsedagspresenter som innebÀr att ni gör nÄgot roligt tillsammans brukar ocksÄ bli vÀldigt populÀra.

En bok som handlar om honom eller henne

Min BÀsta bok Àr böcker dÀr du nÀr du bestÀller fÄr vÀlja namn och utseende pÄ huvudkaraktÀren i boken. Det kommer att ge en fin och personlig bok som barnet kommer Àlska att fÄ höra mÄnga gÄnger.

LÀs mer och bestÀll

Albert en kunskaps app

Det hÀr Àr en vÀldigt bra present att ge bÄde egna barn och andras. I Alberts kan man trÀna allt frÄn matte till geografi. Barnen kan pussla, spela och utföra olika uppdrag. HÀr lÀr de sig saker samtidgt som de har jÀttekul.

Jag har sjÀlv provat den hÀr tjÀnsten för min dotters rÀkning och det finns mycket kul Àven för lite Àldre barn.

Appen Àr utformad efter skolplanen och Àr ett enkelt och lustfyllt sÀtt att lÀra sig pÄ.

LÀs mer och bestÀll

Talböcker frÄn Storytel

Vill du ge barnet en fantastisk upplevelse? DÄ kanske det Àr Storytel du ska ge bort. HÀr finns det massor av böcker att vÀlja mellan. Det Àr mysigt att lyssna pÄ sagor tillsammans vid lÀggdags, eller kanske njuta av en rolig bok pÄ lÄngresan.

Jag prenumererar sjÀlv pÄ Storytel och bÄde jag och min dotter brukar lyssna mycket. De har ett enormt utbud, sÄ böckerna tar aldrig slut.

LÀs mer och bestÀll

Hoppboll

Att röra sig innebĂ€r inte promenader nĂ€r man Ă€r 8 Ă„r. Men dĂ€remot kan det locka med hopp och studs nĂ€r man Ă€r i den Ă„ldern. Det hĂ€r Ă€r en hĂ€ftig leksak som jag köpt till mina barn i nĂ„gra olika varianter. Man ska stĂ„ pĂ„ plattan och hĂ„lla fast bollen och hoppa. SvĂ„rare Ă€n man kan tro och JÄTTEKUL nĂ€r man Ă€r 8 Ă„r gammal.

LÀs mer och bestÀll

Paraply som Àndras i regnet

En present till som barnet sjÀlv kommer att Àr ett sÄdant hÀr paraply. Paraplyet Àr fint som det Àr, men nÀr regnet faller sÄ Àndras trycket pÄ paraplyet. Det finns massor av olika motiv att vÀlja mellan hÀr, prinsessor, enhörningar, rymd, moln osv. Du kommer garanterat att hitta nÄgot som barnet kommer tycka om.

LÀs mer och bestÀll

8-Äringar tycker om att fÄ röra sig och anvÀnda sin styrka. En klÀttervÀgg Àr en bra födelsedagspresent till en 8-Äring. KlÀttervÀggen kan monteras bÄde utomhus och inomhus.
8-Äringar tycker om att fÄ röra sig och anvÀnda sin styrka. En klÀttervÀgg Àr en bra födelsedagspresent till en 8-Äring. KlÀttervÀggen kan monteras bÄde utomhus och inomhus.
En coolare trampbil Àr en bra present. Det finns faktiskt i storlekar som passar Àven vuxna. De tuffaste modellerna Àr Àven försedda med motor.
Det Àr trevligt att hitta praktiska presenter ocksÄ. Det hÀr Àr en vetevÀrmare som du vÀrmer i mikron. Skönt att vÀrma sig pÄ nÀr man Àr sjuk eller frusen.
Det Àr trevligt att hitta praktiska presenter ocksÄ. Det hÀr Àr en vetevÀrmare som du vÀrmer i mikron. Skönt att vÀrma sig pÄ nÀr man Àr sjuk eller frusen.
Bra present till 8-Äring - Labyrintboll - Den lilla kulan ska rullas pÄ banan inuti bollen. Klarar 8-Äringen att fÄ den i mÄl? Det hÀr kan vara lite klurigt i början. Det Àr en present de har glÀdje av i mÄnga Är. Den krÀver full koncentration.
Labyrintboll – Den lilla kulan ska rullas pĂ„ banan inuti bollen. Klarar 8-Ă„ringen att fĂ„ den i mĂ„l? Det hĂ€r kan vara lite klurigt i början. Det Ă€r en present de har glĂ€dje av i mĂ„nga Ă„r. Den krĂ€ver full koncentration.

Present till ÄttaÄring - 8-Äringar tycker fortfarande att kiss och bajs Àr vÀldigt roligt. Av nÄgon anledning följer bajshumorn med lÄngt upp i Äldern. Att fiska bajskorvar kommer att förgylla bÄde pÄ barnkalaset och kvÀllsbadet.
8-Äringar tycker fortfarande att kiss och bajs Àr vÀldigt roligt. Av nÄgon anledning följer bajshumorn med lÄngt upp i Äldern. Att fiska bajskorvar kommer att förgylla bÄde pÄ barnkalaset och kvÀllsbadet.
Present till ÄttaÄring - Om det finns plats pÄ tomten Àr en egen linbana en bra present till en 8-Äring. SjÀlva banan Àr 12 meter lÄng och man fÀster helt enkelt upp den mellan tvÄ trÀd eller nÄgot annat stabilt.
Om det finns plats pÄ tomten Àr en egen linbana en bra present till en 8-Äring. SjÀlva banan Àr 12 meter lÄng och man fÀster helt enkelt upp den mellan tvÄ trÀd eller nÄgot annat stabilt.
Bra present till 8-Ă„ring - Skrev jag att de fortfarande har bajshumor? Det hĂ€r Ă€r en present som 8-Ă„ringar tycker Ă€r riktigt kul att fĂ„. En <a class=enhörning som bajsar godis. ” class=”wp-image-58453″/>
Skrev jag att de fortfarande har bajshumor? Det hÀr Àr en present som 8-Äringar tycker Àr riktigt kul att fÄ. En enhörning som bajsar godis.

Present till ÄttaÄring - SpÀnn upp klÀtterbanan mellan tvÄ trÀd. Kul för bÄde barn och vuxna. HÀr svingar de sig mellan olika grepp och trÀnar styrka samtidigt som de leker.
SpÀnn upp klÀtterbanan mellan tvÄ trÀd. Kul för bÄde barn och vuxna. HÀr svingar de sig mellan olika grepp och trÀnar styrka samtidigt som de leker.
Present till Ă„ttaĂ„ring - Fina prydnadskuddar med pusheen katter Ă€r kul att ha i sĂ€ngen. Pusheen katterna finns i lite olika varianter, enhörning, cool <a class=katt, kĂ€rlekskatt osv. ” class=”wp-image-57792″/>
Fina prydnadskuddar med pusheen katter Àr kul att ha i sÀngen. Pusheen katterna finns i lite olika varianter, enhörning, cool katt, kÀrlekskatt osv.
Bra present till 8-Ă„ring - Utrustning för att blĂ„sa gigantiska sĂ„pbubblor. Det Ă€r inte de vanliga pinnarna med en liten ögla i Ă€nden. HĂ€r Ă€r det en stor ögla i tyg som Ă€r vĂ€st i tvĂ„ pinnar. Öglan doppas i bubbelmixen sedan Ă€r det bara att röra öglan i vinden.
Utrustning för att blĂ„sa gigantiska sĂ„pbubblor. Det Ă€r inte de vanliga pinnarna med en liten ögla i Ă€nden. HĂ€r Ă€r det en stor ögla i tyg som Ă€r vĂ€st i tvĂ„ pinnar. Öglan doppas i bubbelmixen sedan Ă€r det bara att röra öglan i vinden.
Present till 8 Äring - Det absolut bÀsta sÀttet att fÄ lördagsgodis Àr i en godisautomat. Du vet de dÀr maskinerna som finns pÄ olika nöjesfÀlt och som med en gripklo fÄngar upp gosedjur. Den hÀr fungerar pÄ samma sÀtt. Det Àr en klo som fÄngar upp godiset.
Det absolut bÀsta sÀttet att fÄ lördagsgodis Àr i en godisautomat. Du vet de dÀr maskinerna som finns pÄ olika nöjesfÀlt och som med en gripklo fÄngar upp gosedjur. Den hÀr fungerar pÄ samma sÀtt. Det Àr en klo som fÄngar upp godiset.
Present till 8 Ă„ring - Det hĂ€r Ă€r nĂ„got 8-Ă„ringar verkligen önskar sig. Det Ă€r ett utgrĂ€vningsset för dinosaurer. Barnet fĂ„r hacka och grĂ€va sig in i gipsblocket för att sedan försiktigt frilĂ€gga dinosaurieskelettet. NĂ€r alla delar Ă€r funna kan de sĂ€ttas ihop till en hel <a class=dinosaurie. ” class=”wp-image-62417″/>
Det hÀr Àr nÄgot 8-Äringar verkligen önskar sig. Det Àr ett utgrÀvningsset för dinosaurer. Barnet fÄr hacka och grÀva sig in i gipsblocket för att sedan försiktigt frilÀgga dinosaurieskelettet. NÀr alla delar Àr funna kan de sÀttas ihop till en hel dinosaurie.

Pedagogiska leksaker till en 8-Ă„ring

Letar du efter pedagogiska leksaker till en 8-Äring sÄ Àr lego och byggleksaker det första man kommer att tÀnka pÄ. De trÀnar faktiskt upp den mattematiska och spatiala (rumsliga) förmÄgan. De konstruerar, prövar olika lösningar pÄ problem osv.

Det som gör lego sĂ„ överlĂ€gset som pedagogiskt hjĂ€lpmedel Ă€r att barn Ă€lskar det. De leker samtidigt som de lĂ€r sig. ÅttaĂ„ringar tycker om att bygga och konstruera saker. Det finns massor av fina byggleksaker som passar dem. HĂ€r Ă€r nĂ„gra förslag pĂ„ fina byggleksaker. 

Lego

pedagogisk present till 8-Äring - Ett paket med lösa legobitar som inte har en ritning eller nÄgot speciellt man ska bygga av dem Àr alltid en bra present att ge barn. Lösa legobitar kan anvÀndas mÄnga gÄnger och blir ju inte fÀrdigbyggt.
Ett paket med lösa legobitar som inte har en ritning eller nÄgot speciellt man ska bygga av dem Àr alltid en bra present att ge barn. Lösa legobitar kan anvÀndas mÄnga gÄnger och blir ju inte fÀrdigbyggt.
pedagogisk present till 8-Äring - Lego resort - ett hotell med möjlighet till bad och relax. Det finns flera rutschkanor och ett tÄg som tar turisterna frÄn ena Ànden till den andra. I hotellets lobby hittar du en juicebar, dator och telefon.
Lego resort – ett hotell med möjlighet till bad och relax. Det finns flera rutschkanor och ett tĂ„g som tar turisterna frĂ„n ena Ă€nden till den andra. I hotellets lobby hittar du en juicebar, dator och telefon.
Lego city skidort med snöskoter, skidbacke och en mÀngd Àventyr. En fin och pedagogisk present att ge en 8-Äring.
Lego city skidort med snöskoter, skidbacke och en mÀngd Àventyr. En fin och pedagogisk present att ge en 8-Äring.
pedagogisk present till 8-Äring - En nyhet i Legobranchen Àr Block Tape. Nu kan du sÀtta lego över allt! Perfekt om man vill sÀkra de finaste legobyggerna i bokhyllan. Dekorera datorn, lÄt legot slingra sig upp för skrivbordet eller sÀtt tapen pÄ kylskÄpet och bygg nÄgot fint!
En nyhet i Legobranchen Àr Block Tape. Nu kan du sÀtta lego över allt! Perfekt om man vill sÀkra de finaste legobyggerna i bokhyllan. Dekorera datorn, lÄt legot slingra sig upp för skrivbordet eller sÀtt tapen pÄ kylskÄpet och bygg nÄgot fint!
 Lego Poolparty Àr en fin present att ge en 8-Äring. De brukar gilla sÄdana hÀr smÄ vÀrdar av lego. De drömmer sig lÀtt bort och lever sig in i sin vÀrld av lego.
Lego Poolparty Àr en fin present att ge en 8-Äring. De brukar gilla sÄdana hÀr smÄ vÀrdar av lego. De drömmer sig lÀtt bort och lever sig in i sin vÀrld av lego.
pedagogisk present till 8-Äring - Lego Ninjago har mÄnga tuffa grejer. HÀr Àr det tvÄ motorcyklar utrustade med kanoner, drönare, utfÀllbara klingor, en flagga mm. Med drönaren kan de anfalla Àven frÄn luften. Kommer hjÀlten Zane kunna slÄ Mr.E pÄ den supercoola motorcykeln?
Lego Ninjago har mÄnga tuffa grejer. HÀr Àr det tvÄ motorcyklar utrustade med kanoner, drönare, utfÀllbara klingor, en flagga mm. Med drönaren kan de anfalla Àven frÄn luften. Kommer hjÀlten Zane kunna slÄ Mr.E pÄ den supercoola motorcykeln?

Mekano & sÄnt i present till barn 8 Är

Byggleksaker som mekano Àr alltid en bra idé nÀr du ska köpa present till ett barn som fyller 8 Är. Barn brukar Àlska att bygga och konstruera.

pedagogisk present till 8-Äring - Det finns Àven lite större mekano frÄn Brio. 8-Äringar brukar gilla att bygga och konstruera saker, sÄ mekano Àr en bra present till 8-Äringar. Det som Àr sÄ roligt med trÀmekano Àr att det kan bli riktigt stora byggen snabbt nÀr man bygger.
Det finns Àven lite större mekano frÄn Brio. 8-Äringar brukar gilla att bygga och konstruera saker, sÄ mekano Àr en bra present till 8-Äringar. Det som Àr sÄ roligt med trÀmekano Àr att det kan bli riktigt stora byggen snabbt nÀr man bygger.
pedagogisk present till 8-Äring - Mekano Àr en klassisk leksak dÀr du sÀtter ihop plattor och metalldelar till alla möjliga saker: bilar, bÄtar och lastbilar. Idag kan du med hjÀlp av internet hitta jÀttecoola modeller att bygga med mekano. Saker du kanske inte kommit pÄ sjÀlv.
Mekano Àr en klassisk leksak dÀr du sÀtter ihop plattor och metalldelar till alla möjliga saker: bilar, bÄtar och lastbilar. Idag kan du med hjÀlp av internet hitta jÀttecoola modeller att bygga med mekano. Saker du kanske inte kommit pÄ sjÀlv.
pedagogisk present till 8-Äring - Ett lite snabbare Mekano som heter EazyMec. Mekano Àr en leksak som rÀcker lÄngt upp i Äldrarna. Det Àr en leksaks som passar bÄde tjejer och killar att fÄ i present nÀr de Àr 8. Titta gÀrna pÄ filmsnutten hÀr sÄ ser du hur det fungerar!
Ett lite snabbare Mekano som heter EazyMec. Det Àr en leksak som rÀcker lÄngt upp i Äldrarna. De Àr en bra present till barn 8 Är. BÄde tjejer ock killar gillar det. Titta gÀrna pÄ filmsnutten hÀr sÄ ser du hur det fungerar!

Film som visar hur Eazymec funkar:

Present till 8-Äring som gillar att bli blöt

En bra present till 8-Äringar kan vara ett besök pÄ ett vattenland eller ett badhuskort. Eller varför inte en mysig dag pÄ stranden med familjen. Ta med saft och nÄgra goda mackor!

Bra present till 8-Äring - Att blöta ner sig Àr ett stort sommarnöje. Kolla in den hÀr vattenbanan. Vem vill inte ha den i sin trÀdgÄrd? Att blöta ner sig Àr nÄgot 8-Äringar tycker om. LÄt barnen fÄ vattna grÀsmattan samtidigt som de har riktigt roligt! Det hÀr Àr roligare Àn stranden!
Att blöta ner sig Àr ett stort sommarnöje. Kolla in den hÀr vattenbanan. Vem vill inte ha den i sin trÀdgÄrd? Att blöta ner sig Àr nÄgot 8-Äringar tycker om. LÄt barnen fÄ vattna grÀsmattan samtidigt som de har riktigt roligt! Det hÀr Àr roligare Àn stranden!
 NÀr man ska bada Àr det förstÄs bra att ha den rÀtta utrustningen. Om man Ànnu inte kan simma sÄ Àr det tryggt att ha ett par simpuffar sÄ man inte sjunker sÄ fort. Simpuffar köper man efter barnets vikt, sÄ se till att undersöka hur mycket 8-Äringen vÀger.
NÀr man ska bada Àr det förstÄs bra att ha den rÀtta utrustningen. Om man Ànnu inte kan simma sÄ Àr det tryggt att ha ett par simpuffar sÄ man inte sjunker sÄ fort. Simpuffar köper man efter barnets vikt, sÄ se till att undersöka hur mycket 8-Äringen vÀger.
Det finns lite tuffare flythjÀlpmedel som den hÀr hajfenan som man spÀnner fast pÄ barnets rygg. Med en hajfena kommer 8-Äringen bli garanterat coolast i simhallen. Den sitter dessutom lite sÀkrare och Àr inte i vÀgen, sÄ barnen brukar inte ta av sig fenan för att kunna leka.
Det finns lite tuffare flythjÀlpmedel som den hÀr hajfenan som man spÀnner fast pÄ barnets rygg. Med en hajfena kommer 8-Äringen bli garanterat coolast i simhallen. Den sitter dessutom lite sÀkrare och Àr inte i vÀgen, sÄ barnen brukar inte ta av sig fenan för att kunna leka.
Bra present till 8-Ă„ring - Minns du hur mycket det sved i ögonen nĂ€r man fick vatten i dem som barn. <a class=Mamma var tvungen att komma med en handduk sĂ„ man fick torka ögonen. Med ett par simglasögon slipper man fĂ„ vatten i ögonen. De hĂ€r simglasögonen passar lika bra i duschen som pĂ„ badhuset. Det Ă€r en bra present till en 8-Ă„ring! ” class=”wp-image-76803″/>
Minns du hur mycket det sved i ögonen nÀr man fick vatten i dem som barn. Mamma var tvungen att komma med en handduk sÄ man fick torka ögonen. Med ett par simglasögon slipper man fÄ vatten i ögonen. De hÀr simglasögonen passar lika bra i duschen som pÄ badhuset. Det Àr en bra present till en 8-Äring!
 För att leka i poolen kan det vara roligt att fÄ en sÄn hÀr fin badring. Med en donut kan man flyta runt med stil och imponera pÄ alla kompisarna. Med en badring i form av en donut med bÄde glasyr och strössel kommer 8-Äringen vara en kung i poolen den hÀr sommaren. Det Àr inte utan att man blir lite sugen pÄ en tugga.
För att leka i poolen kan det vara roligt att fÄ en sÄn hÀr fin badring. Med en donut kan man flyta runt med stil och imponera pÄ alla kompisarna. Med en badring i form av en donut med bÄde glasyr och strössel kommer 8-Äringen vara en kung i poolen den hÀr sommaren. Det Àr inte utan att man blir lite sugen pÄ en tugga.
En bra vattenkanna Àr anvÀndbart bÄde pÄ stranden och i trÀdgÄrden. Med en riktigt bra vattenkanna kan man blöta ner bÄde omgivningen och sig sjÀlv sig riktigt effektivt.
En bra vattenkanna Àr anvÀndbart bÄde pÄ stranden och i trÀdgÄrden. Med en riktigt bra vattenkanna kan man blöta ner bÄde omgivningen och sig sjÀlv sig riktigt effektivt.
Bra present till 8-Äring - Waboba Àr en ny hÀftig boll för strandlekar. Bollen studsar pÄ vattnet. En kul present att ge en 8-Äring i sommarpresent! Men den fÄr bara anvÀndas i vatten.
Waboba Àr en ny hÀftig boll för strandlekar. Bollen studsar pÄ vattnet. En kul present att ge en 8-Äring i sommarpresent! Men den fÄr bara anvÀndas i vatten.
Ytterligare en fin badring som Àr en fin present till en 8-Äring Àr den hÀr flamingo badringen. Det hÀr Àr en riktigt lyxig pryl nÀr man Àr 8 Är och har sommarlov.
Ytterligare en fin badring som Àr en fin present till en 8-Äring Àr den hÀr flamingo badringen. Det hÀr Àr en riktigt lyxig pryl nÀr man Àr 8 Är och har sommarlov.
Hur roligt det Àn Àr att bada sÄ kommer förÀldrarna förr eller senare tvinga barnen upp ur vattnet. DÄ Àr det bra att ha en stor handduk att torka sig med.
Hur roligt det Àn Àr att bada sÄ kommer förÀldrarna förr eller senare tvinga barnen upp ur vattnet. DÄ Àr det bra att ha en stor handduk att torka sig med.

bra present till 8 Ă„ring en vattenpistol

8-Ă„ringar kan vara ondskefulla

Men jag har lĂ€rt mig nu att 8-Ă„ringar kan vara bĂ„de ondskefulla och ljuga. Min Ă€ldsta dotter med sambo var hĂ€r pĂ„ middag. Den yngsta dottern satt i knĂ€ pĂ„ den Ă€ldsta. Plötsligt har den Ă€ldre dottern hĂ€llt ut allt vatten i glaset över den yngsta. Det skulle hon mycket vĂ€l kunnat göra
 MEN det visade sig att den yngsta hade hĂ€llt ut vattnet över sig sjĂ€lv, ljög och pĂ„stod att det var storasyster. Win-Win för henne: Hon sjĂ€lv blev blöt, storasyster fick skĂ€ll, storasyster blev sur och startade vattenkrig med henne. SĂ„ se upp sĂ„ du inte blir lurad av din 8-Ă„ring! De kanske ser oskyldiga ut, men det Ă€r de inte! 😉


Bra present till 8-Äring - Men vattenkrig Àr förstÄs jÀtteroligt speciellt om man har Àldre syskon att kriga med. Men traditionella vattenvapen Àr ganska överskattade...utrusta 8-Äringen med det bÀsta utrustningen istÀllet. Med den hÀr vattenslangen vinner man garanterat vattenkriget. Eller varför inte förena nytta med nöje lÄt barnen sköta vattningen samtidigt.
Men vattenkrig Ă€r förstĂ„s jĂ€tteroligt speciellt om man har Ă€ldre syskon att kriga med. Men traditionella vattenvapen Ă€r ganska överskattade
utrusta 8-Ă„ringen med det bĂ€sta utrustningen istĂ€llet. Med den hĂ€r vattenslangen vinner man garanterat vattenkriget. Eller varför inte förena nytta med nöje lĂ„t barnen sköta vattningen samtidigt.

LÄt barnet sköta vattningen av trÀdgÄrden! Vill du ge 8-Äringen den bÀsta presenten att leka med under sommarlovet sÄ Àr det den hÀr magiska enhörningen du ska köpa. Med en magisk enhörning kan du bÄde vattna barn och trÀdgÄrden samtidigt. Skulle inte den göra sig riktigt bra i din trÀdgÄrd? Barnen kommer att Àlska den!
LÄt barnet sköta vattningen av trÀdgÄrden! Vill du ge 8-Äringen den bÀsta presenten att leka med under sommarlovet sÄ Àr det den hÀr magiska enhörningen du ska köpa. Med en magisk enhörning kan du bÄde vattna barn och trÀdgÄrden samtidigt. Skulle inte den göra sig riktigt bra i din trÀdgÄrd? Barnen kommer att Àlska den!
Men att bada Àr inte alltid kul! Speciellt inte nÀr man misstÀnker att det inte Àr en lek, utan att man ska rengöras! Tvi! Att bli ren Àr otrevligt, man fÄr vatten i ögonen och sÄ. DÄ kan det vara kul att förvandla badet till en magisk, hÀxsoppa. LÀgg bara i en av dessa badbomber sÄ Àr det inte lÀngre svÄrt att fÄ barnet i badkaret.
Men att bada Àr inte alltid kul! Speciellt inte nÀr man misstÀnker att det inte Àr en lek, utan att man ska rengöras! Tvi! Att bli ren Àr otrevligt, man fÄr vatten i ögonen och sÄ. DÄ kan det vara kul att förvandla badet till en magisk, hÀxsoppa. LÀgg bara i en av dessa badbomber sÄ Àr det inte lÀngre svÄrt att fÄ barnet i badkaret.
Bra present till 8-Äring - Att ha en egen vattenpark hemma i trÀdgÄrden Àr en höjdare. Den hÀr har klÀttervÀgg, rutschkana och vattenkanon.
Att ha en egen vattenpark hemma i trÀdgÄrden Àr en höjdare. Den hÀr har klÀttervÀgg, rutschkana och vattenkanon.

Att fÄ en egen drönare Àr en önskedröm för mÄnga barn. Den hÀr var faktiskt inte jÀttedyr heller, sÄ man vÄgar ge den till en 8-Äring.
Att fÄ en egen drönare Àr en önskedröm för mÄnga barn. Den hÀr var faktiskt inte jÀttedyr heller, sÄ man vÄgar ge den till en 8-Äring.
Bra present till 8-Äring - En helt vanlig fotboll Àr kul att fÄ i födelsedagspresent nÀr hon eller han fyller 8. I den hÀr Äldern förstÄr de att vara försiktiga med fönsterrutorna.
En helt vanlig fotboll Àr kul att fÄ i födelsedagspresent nÀr hon eller han fyller 8. I den hÀr Äldern förstÄr de att vara försiktiga med fönsterrutorna.

uteleksaker i present till 8-Äring . Ett fotbollsmÄl att ha i trÀdgÄrden gör fotbollsmatchen extra kul. Det gÄr lÀtt att fÀlla ihop och packa ner om man vill.
Ett fotbollsmÄl att ha i trÀdgÄrden gör fotbollsmatchen extra kul. Det gÄr lÀtt att fÀlla ihop och packa ner om man vill.
uteleksaker i present till 8-Äring . Tillsammans med kompisarna kan det vara roligt att spela lite badminton pÄ sommarkvÀllarna. Setet Àr för 4 spelare.
Tillsammans med kompisarna kan det vara roligt att spela lite badminton pÄ sommarkvÀllarna. Setet Àr för 4 spelare.
Bra present till 8-Äring - Mölkky Àr ett annorlunda sort kubb, men inte riktigt. Mölkky gÄr ut pÄ att slÄ ner pinnar och fÄ en sammanlagd poÀng pÄ exakt 50.
Mölkky Àr ett annorlunda sort kubb, men inte riktigt. Mölkky gÄr ut pÄ att slÄ ner pinnar och fÄ en sammanlagd poÀng pÄ exakt 50.

En uppblÄsbar kajak Àr en kul present till en 8-Äring. KÀnner du dig orolig att slÀppa ut barnet pÄ sjön ensam finns det Àven 2-sitsiga att köpa.
En uppblÄsbar kajak Àr en kul present till en 8-Äring. KÀnner du dig orolig att slÀppa ut barnet pÄ sjön ensam finns det Àven 2-sitsiga att köpa.
En 8-Äring kan behöva softa lite ibland ocksÄ. DÄ kan en uppblÄsbar fÄtölj komma vÀl till pass. Den fungerar bÄde inne och ute.
En 8-Äring kan behöva softa lite ibland ocksÄ. DÄ kan en uppblÄsbar fÄtölj komma vÀl till pass. Den fungerar bÄde inne och ute.
Bra present till 8-Äring - NÀr vintern kommer önskar sig mÄnga 8-Äringar en snowracer i present.
NÀr vintern kommer önskar sig mÄnga 8-Äringar en snowracer i present.

uteleksaker i present till 8-Äring . En uppblÄsbar enhörningspulka Àr ocksÄ ett vÀldigt roligt sÀtt att ta sig ner för backen pÄ.
En uppblÄsbar enhörningspulka Àr ocksÄ ett vÀldigt roligt sÀtt att ta sig ner för backen pÄ.
uteleksaker i present till 8-Äring . Med en snöbollsgörare kommer 8-Äringen lÀtt att vinna alla snöbollskrig och göra kvarterets finaste snölykta.
Med en snöbollsgörare kommer 8-Äringen lÀtt att vinna alla snöbollskrig och göra kvarterets finaste snölykta.

Vad gillar en 8-Äring att lÀsa?

Böcker som 8-Äringar gillar att lÀsa behöver bÄde vara lÀttlÀsta och inte alltför barnsliga. De fÄr gÀrna innehÄlla Àventyr, hjÀltedÄd och smarta barn. GÄtböcker och Bellmanhistorier brukar ocksÄ alltid gÄ hem.

Bra present till 8-Äring - Visste du att det finns HÀxor pÄ riktigt? HÀxorna Àr omöjliga att upptÀcka om man inte kÀnner till de rÀtta ledtrÄdarna. HÀxorna Àr ute efter att förgöra alla barn. I den hÀr boken blir en liten pojke och hans mormor de som ska rÀdda alla Englands barn frÄn hÀxorna.
Visste du att det finns HÀxor pÄ riktigt? HÀxorna Àr omöjliga att upptÀcka om man inte kÀnner till de rÀtta ledtrÄdarna. HÀxorna Àr ute efter att förgöra alla barn. I den hÀr boken blir en liten pojke och hans mormor de som ska rÀdda alla Englands barn frÄn hÀxorna.
Bra present till 8-Äring - Zoe besöker sin gammelfaster pÄ lovet och rÄkar hamna i enhörningarnas magiska vÀrld. Hon upptÀcker att ön Àr i stor fara eftersom en elak sagoponny har stulit alla trollformler. Kan Zoe rÀdda ön?
Zoe besöker sin gammelfaster pÄ lovet och rÄkar hamna i enhörningarnas magiska vÀrld. Hon upptÀcker att ön Àr i stor fara eftersom en elak sagoponny har stulit alla trollformler. Kan Zoe rÀdda ön?
Nelly Rapp tvingas med pĂ„ middag hos en slĂ€kting. Men det Ă€r nĂ„got mystiskt. Hon blir upplurad pĂ„ vinden. Men hon blir rĂ€ddad av en <a class=lĂ€rare frĂ„n Monsterakademien. Nelly mĂ„ste gĂ„ igenom mĂ„nga svĂ„ra prov innan hon slutligen blir antagen till skolan som utbildar monsteragenter. ” class=”wp-image-63455″/>
Nelly Rapp tvingas med pÄ middag hos en slÀkting. Men det Àr nÄgot mystiskt. Hon blir upplurad pÄ vinden. Men hon blir rÀddad av en lÀrare frÄn Monsterakademien. Nelly mÄste gÄ igenom mÄnga svÄra prov innan hon slutligen blir antagen till skolan som utbildar monsteragenter.
Bok fullspÀckad med Bellmanhistorier. Det Àr lÀsning som 8-Äringar verkar Àlska. Familjen blir uttröttad efter 25 historier. Men det blir verkligen inte en 8-Äring som kan hÄlla pÄ i evigheter.
Bok fullspÀckad med Bellmanhistorier. Det Àr lÀsning som 8-Äringar verkar Àlska. Familjen blir uttröttad efter 25 historier. Men det blir verkligen inte en 8-Äring som kan hÄlla pÄ i evigheter.
De bÄda detektiverna Lasse och Maja hjÀlper till att beskydda invÄnarna i Valleby. I den hÀr boken fÄr barnen hjÀlpa till att hitta en diamant. 8-Äringar brukar tycka om boken och tilltalas av den eftersom hÀr Àr det tvÄ barn i deras egen Älder som Àr de smarta i berÀttelsen.
De bÄda detektiverna Lasse och Maja hjÀlper till att beskydda invÄnarna i Valleby. I den hÀr boken fÄr barnen hjÀlpa till att hitta en diamant. 8-Äringar brukar tycka om boken och tilltalas av den eftersom hÀr Àr det tvÄ barn i deras egen Älder som Àr de smarta i berÀttelsen.
En gÄtbok Àr en annan sÄn dÀr bok som 8-Äringar tycks Àlska och familjen krokna av. Den hÀr har 1117 stycken knÀppa gÄtor som barnen kommer Àlska. Boken innehÄller massa roliga illustrationer.
En gÄtbok Àr en annan sÄn dÀr bok som 8-Äringar tycks Àlska och familjen krokna av. Den hÀr har 1113 stycken knÀppa gÄtor som barnen kommer Àlska. Boken innehÄller massa roliga illustrationer.

Filmer som passar ÄttaÄringar

ÅttaĂ„ringar brukar gilla att fĂ„ filmer i födelsedagspresent. Filmerna kan ses om och om igen tills de kan dem utantill. Det Ă€r mysigt att titta pĂ„ film bĂ„de ensam och tillsammans med sina kompisar. HĂ€r Ă€r nĂ„gra förslag pĂ„ fina fimer:

Bra present till 8-Ă„ring - Shrek
Shrek
Box med massor av Astrid Lindgrens fina filmer
Box med massor av Astrid Lindgrens fina filmer
Peter Pan
Peter Pan
Bra present till 8-Äring - Skönheten och odjuret
Skönheten och odjuret
Coco
Coco
Vaiana
Vaiana

Presenter för utelek

Visst Àr det sÄ att en 8-Äring behöver rasa av sig lite, sÄ att de blir trötta. Det finns massor av kul presenter för utelek.

En sparkcykel Àr ett bra sÀtt att göra av med energi pÄ. Det gÄr snabbt och Àr roligt att köra.
En sparkcykel Àr ett bra sÀtt att göra av med energi pÄ. Det gÄr snabbt och Àr roligt att köra.
En gunga Àr ocksÄ vÀldigt kul att ha hemma. HÀr Àr en platta man sitter pÄ, sÄ det gÀller att hÄlla sig i.
En gunga Àr ocksÄ vÀldigt kul att ha hemma. HÀr Àr en platta man sitter pÄ, sÄ det gÀller att hÄlla sig i.
En Ninja klÀtterbana Àr bÄde vÀldigt jobbigt och kul att klÀttra i. Det finns mÄnga kul tillbehör.
En Ninja klÀtterbana Àr bÄde vÀldigt jobbigt och kul att klÀttra i. Det finns mÄnga kul tillbehör.
Bra present till 8-Äring - En klÀtterbana som bÄde kan monteras ute och i barnets rum. Greppen Àr anpassade för barnhÀnder. Förvandla husfasaden till en utmanande klÀttervÀgg!
En klÀtterbana som bÄde kan monteras ute och i barnets rum. Greppen Àr anpassade för barnhÀnder. Förvandla husfasaden till en utmanande klÀttervÀgg!
 Att blÄsa gigantiska sÄpbubblor Àr jÀttekul. Knepet Àr att anvÀnda ett helt annat redskap Àn det man brukar fÄ med och sÄ superbubbelblandningen dÄ!
Att blÄsa gigantiska sÄpbubblor Àr jÀttekul. Knepet Àr att anvÀnda ett helt annat redskap Àn det man brukar fÄ med och sÄ superbubbelblandningen dÄ!
Ninja klÀtterbana Àr superkul, varför inte köpa till lite tillbehör för att göra den Ànnu roligare? Köp till en t.ex. en timer för att kunna tÀvla i Ninjabanan. Eller ett nÀt!
Ninja klÀtterbana Àr superkul, varför inte köpa till lite tillbehör för att göra den Ànnu roligare? Köp till en t.ex. en timer för att kunna tÀvla i Ninjabanan. Eller ett nÀt!

Inredning i present till en 8-Ă„ring

Ja, 8-Äringar gillar faktiskt inredning. Det Àr kul att ha fint i rummet. Det kan vara fina lampor, kuddar, bÀddset eller annan inredning som de tycker om. HÀr ska du fÄ nÄgra förslag pÄ inredning som passar att ge en 8-Äring i födelsedagspresent:

Bra present till 8-Äring - Allt Àr inte vad det ser ut att vara. Det hÀr Àr faktiskt en nattlampa som ser ut som en mÄne
Allt Àr inte vad det ser ut att vara. Det hÀr Àr faktiskt en nattlampa som ser ut som en mÄne.

Dinosaurier brukar alltid gÄ hem hos 8-Äringar.
Dinosaurier brukar alltid gÄ hem hos 8-Äringar.
En super mario lampa kommer garanterat gÄ hem och göra livet till ett tv-spel
En super mario lampa kommer garanterat gÄ hem och göra livet till ett tv-spel
Bra present till 8-Äring - Barn brukar Àlska katter, Àven om man inte kan fÄ en katt sÄ kanske en söt kattkudde kan pryda sÀngen i det egna rummet.
Barn brukar Àlska katter, Àven om man inte kan fÄ en katt sÄ kanske en söt kattkudde kan pryda sÀngen i det egna rummet.

Av nÄgon anledning sÄ Àlskar barn emojis. De flesta barn brukar ha nÄgra emojiskuddar som pryder sÀngen i rummet.
Av nÄgon anledning sÄ Àlskar barn emojis. De flesta barn brukar ha nÄgra emojiskuddar som pryder sÀngen i rummet.
Med ett bÀddset Batman kommer rummet bli mycket tuffare och det blir lÀttare att gÄ och lÀgga sig och sova om kvÀllen.
Med ett bÀddset Batman kommer rummet bli mycket tuffare och det blir lÀttare att gÄ och lÀgga sig och sova om kvÀllen.
Bra present till 8-Äring - Dinosaurier fascinerar barn i alla Äldrar. Varför inte sÀtta upp en del av den pÄ vÀggarna i rummet. NÀr barnet blir Àldre plockar man bara ner dem igen.
Dinosaurier fascinerar barn i alla Äldrar. Varför inte sÀtta upp en del av den pÄ vÀggarna i rummet. NÀr barnet blir Àldre plockar man bara ner dem igen.

En ljuslÄda i form av ett moln. PÄ molnet fÄr man Àven plats med kortare meddelanden. En kul inredningsdetalj i barnens rum.
En ljuslÄda i form av ett moln. PÄ molnet fÄr man Àven plats med kortare meddelanden. En kul inredningsdetalj i barnens rum.
Kanske ett spöke kan vara mysigt att ha i sitt rum pÄ natten. Det hÀr spöket kommer förmodligen hÄlla de riktiga spökena borta.
Kanske ett spöke kan vara mysigt att ha i sitt rum pÄ natten. Det hÀr spöket kommer förmodligen hÄlla de riktiga spökena borta.

Pyssel i present till en 8-Ă„ring

Bra present till 8-Äring - Pysselset för att fÀrglÀgga och dekorera en spargris.
Pysselset för att fÀrglÀgga och dekorera en spargris.
MÄlarlÄda som innehÄller lite av varje som man kan behöva.
MÄlarlÄda som innehÄller lite av varje som man kan behöva.
Paket med mÄlarbok och pysselbok med dinosaurier.
Paket med mÄlarbok och pysselbok med dinosaurier.
Bra present till 8-Ă„ring - Stickers med emojis
Stickers med emojis
FÀrger för fönsterdekoration
FÀrger för fönsterdekoration
Pysselset för att göra en egen enhörning
Pysselset för att göra en egen enhörning

Bra spel i present till en 8-Ă„ring

8-Äringar Àlskar att spela. Speciellt nÀr de vinner i spelen. Vinner de inte kan det bli lite dÄlig stÀmning och det kan hÀnda att de grÄter en liten skvÀtt.

Bra present till 8-Äring - Bang to 10 Ett frÄgespel dÀr du kan köpa dig mer tid att svara pÄ frÄgor genom att svinga klubban skickligt. Ett helt nytt spel som vi inte Àr vana vid med frÄgor som Àr bÄde kluriga och dubbelbottnade.
Bang to 10 Ett frÄgespel dÀr du kan köpa dig mer tid att svara pÄ frÄgor genom att svinga klubban skickligt. Ett helt nytt spel som vi inte Àr vana vid med frÄgor som Àr bÄde kluriga och dubbelbottnade.
Kinaschack Ett klassiskt spel dÀr du ska förflytta dig tvÀrs över spelplanen. Du kan tjÀna steg genom att hoppa över kulor som stÄr i vÀgen. Ett taktikspel som krÀver att man Àr lite klurig för att vinna.
Kinaschack Ett klassiskt spel dÀr du ska förflytta dig tvÀrs över spelplanen. Du kan tjÀna steg genom att hoppa över kulor som stÄr i vÀgen. Ett taktikspel som krÀver att man Àr lite klurig för att vinna. 
Ett roligt familjespel dÀr man fÄr utmaningar som övriga familjen slÄr vad om ifall man kommer att klara eller ej. Har du rÀtt vinner du samma summa som du satsade, annars förlorar du den.
Ett roligt familjespel dÀr man fÄr utmaningar som övriga familjen slÄr vad om ifall man kommer att klara eller ej. Har du rÀtt vinner du samma summa som du satsade, annars förlorar du den.
Bra present till 8-Äring - Ett kul och spÀnnande spel för spelare frÄn 8 Är. Det Àr ett strategispel som passar bÄde barn och vuxna. Spelet gÄr ut pÄ att samla sÄ mÄnga skatter man kan i sin skattkista. Men att samla skatter Àr nÄgot du bara kan göra pÄ vÀg ut ur grottan. Det finns fördelar med att stanna kvar lÀnge i grottan nÀr de andra vÀnder och gÄr ut. DÄ kan du bli ensam om (och slippa dela med dig av) de riktiga fynden lÀngst in i grottan. Men det gÀller ocksÄ att vara försiktig sÄ man inte snubblar i en fÀlla och mister alla sina diamanter. Diamant Àr ett roligt och fartfyllt spel som tar dig med pÄ ett otroligt Àventyr.
Ett kul och spÀnnande spel för spelare frÄn 8 Är. Det Àr ett strategispel som passar bÄde barn och vuxna. Spelet gÄr ut pÄ att samla sÄ mÄnga skatter man kan i sin skattkista. Men att samla skatter Àr nÄgot du bara kan göra pÄ vÀg ut ur grottan. Det finns fördelar med att stanna kvar lÀnge i grottan nÀr de andra vÀnder och gÄr ut. DÄ kan du bli ensam om (och slippa dela med dig av) de riktiga fynden lÀngst in i grottan. Men det gÀller ocksÄ att vara försiktig sÄ man inte snubblar i en fÀlla och mister alla sina diamanter. Diamant Àr ett roligt och fartfyllt spel som tar dig med pÄ ett otroligt Àventyr.
Ett vanligt schack Àr ett roligt spel och redan i 8-ÄrsÄldern brukar barnen kunna bli fantastiskt duktiga pÄ schack. De kanske inte vinner mot förÀldrarna Ànnu, men vÀnta bara nÄgra Är till sÄ slÄr de dig lÀtt!
Ett vanligt schack Àr ett roligt spel och redan i 8-ÄrsÄldern brukar barnen kunna bli fantastiskt duktiga pÄ schack. De kanske inte vinner mot förÀldrarna Ànnu, men vÀnta bara nÄgra Är till sÄ slÄr de dig lÀtt!
 Loopin Louie Ett jÀtteroligt spel dÀr du ska hindra Louie att stjÀla dina hönor. Louie sitter för övrigt i ett flygplan. Om man inte gör nÄgot alls flyger Louie jÀmst med marken och stjÀl alla hönor. Men som vÀl Àr har varje spelare en katapult. NÀr Louie kommer flygande förbi din katapult ska du slÄ till sÄ att han istÀllet far upp i luften. Louie gör loopar och flyger förhoppningsvis förbi just dina hönor, över motstÄndarens katapult sÄ att hon eller han inte kan trÀffa och stjÀl en höna. Vinnare Àr den som som har kvar en höna lÀngst. Detta Àr ett spel som Àr roligt att köra Àven med bara vuxna faktiskt.
Loopin Louie Ett jÀtteroligt spel dÀr du ska hindra Louie att stjÀla dina hönor. Louie sitter för övrigt i ett flygplan. Om man inte gör nÄgot alls flyger Louie jÀmst med marken och stjÀl alla hönor. Men som vÀl Àr har varje spelare en katapult. NÀr Louie kommer flygande förbi din katapult ska du slÄ till sÄ att han istÀllet far upp i luften. Louie gör loopar och flyger förhoppningsvis förbi just dina hönor, över motstÄndarens katapult sÄ att hon eller han inte kan trÀffa och stjÀl en höna. Vinnare Àr den som som har kvar en höna lÀngst. Detta Àr ett spel som Àr roligt att köra Àven med bara vuxna faktiskt. 

Billig present till 8-Ă„ring

Ska ditt barn pĂ„ barnkalas? En present till ett barnkalas ska ju helst inte kosta för mycket. 50-100kr rĂ€cker gott. Har man tre barn och varje barn ska gĂ„ pĂ„ 25 barnkalas sĂ„ blir det VÄLDIGT MYCKET PENGAR bara för att ge presenter till kompisar.

Ska ditt barn pÄ kalas hos en 8-Äring? HÀr har jag nÄgra tips pÄ bra och billiga presenter till 8-Äringar: Pysselböcker, glitter, reflexer, nyckelring, slime, smÄ legolÄdor eller pÄsar med legogubbar, Uno, Yatzy, kortlek, plockepinn, bio, pÀrlor pennor, sÄpbubblor, mÄlarböcker, magnet, förstoringsglas, ficklampa, hÄrsaker, halsband, sudd, stickers, billiga accessoarer, doftpennor, smÄ spindlar, ormar, lÀppglans, en splashande groda eller ett ett lite roligare lypsyl, godis, en fin penna, en tidning, böcker. Det kan vara bra att samla pÄ sig lite presenter för barnkalas under Äret. Vid utförsÀljningar och bokrea kan man köpa pÄ sig lite presenter som man kan ge pÄ Ärets barnkalas. Matbutiker brukar ha en liten pysselhörna dÀr man kan göra mÄnga fynd. Vill du ha fler presenttips för barnkalas har jag samlat dem hÀr.

Pysselböcker Àr presenter som alla barn brukar gilla att fÄ.
Pysselböcker Àr presenter som alla barn brukar gilla att fÄ.
En pysselbok med enhörningar kan ocksÄ bli en bra present.
Glitter Àr nÄgot som i alla fall flickor i den hÀr Äldern gillar.
Fina reflexer Àr en bra present att ge bort.
Till nÄgon som Àr fotbollsintresserad passar dessa reflexer bra.
present till 8-Ă„ring splashande groda
present till 8-Ă„ring splashande groda
Uno Àr ett roligt spel att ge bort.
Yatzy Àr ett annat spel som bÄde vuxna och barn gillar.
En vanlig kortlek Àr ocksÄ anvÀndbart att ha.
Biobiljetter Àr en bra present till alla 8-Äringar.
Pysselset kanske kan vara en kul present?
Fina doftpennor Àr nÄgot barn brukar tycka om.
Fina doftpennor Àr nÄgot barn brukar tycka om.
Förstoringsglas Àr en annan vÀldigt rolig present.
Ficklampor Àr en bra present att ge en 8-Äring.
Magneter Àr roliga presenter att fÄ pÄ kalaset.
SÄpbubblor Àr nÄgot som alltid gÄr hem.
MÄlarbok för kreativa barn
MÄlarbok för kreativa barn

Det finns ocksÄ en sida med gratis presenter till barn dÀr du kan hitta mycket inspiration för presenter till 8-Äringar ocksÄ. Det kanske inte passar att ta med en gratis present pÄ kalas men nÀr ditt barn eller barnbarn fyller Är kan det vara anvÀndbara tips.

Fler saker att ge bort i present till 8-Ă„ring

NÄgra sista tips pÄ bra presenter till en 8-Äring:

Bra present till 8-Ă„ring - Sockervaddsmaskin
Sockervaddsmaskin
Tidningsprenumeration pÄ Bamse
Tidningsprenumeration pÄ Bamse
Pruttkudde
Pruttkudde

Har du fler tips, sÄ kommentera gÀrna inlÀgget!

Relaterade frÄgor

Vad Àr bra leksaker till en tjej 8 Är? Bra leksaker till en tjej pÄ 8 Är Àr bajskorvsfiske, en linbana, studsmatta, skateboard, enhörningsbana, lego, en mÄlarlÄda, pÀrlor för att göra egna smycken eller kanske ett kit för att göra en egen enhörning. Fler tips pÄ bra leksaker till en tjej pÄ 8 Är hittar du hÀr.

Vad Àr en bra present till en 9-Ärig tjej? Bra present till en 9-Ärig tjej Àr en mobiltelefon, en snygg lampa till hennes rum, en sjöjungfrufilt, vÀggdekor, en svan, en hÀngkoja eller kanske en vÀvstol. Fler tips pÄ en bra present till en 9-Ärig tjej kan du hitta hÀr.

Vad kan man ge i present till en 9-Ärig kille? Bra present till en 9-Ärig kille Àr en radiostyrd bil, en stjÀrnprojektor, Guinness rekordbok, tatueringspennor, dinosaurieÀgg eller kanske bajskorvsfiske. Fler tips pÄ vad man kan ge i present till en 9-Ärig kille hittar du hÀr.

Vad Àr en bra present till en 7-Äring? En bra present till en 7-Äring Àr en hoppborg, en linbana, en soptunna med slajm, en doktorsvÀska, kompisgunga, en legodinosaurie eller kanske en origamibok för att göra 100 olika flygplan. LÀs om fler presenter till en 7-Äring hÀr.

Vad finns det för pyssel till en 8-Äring? Till en 8-Äring finns det mÄnga roliga pyssel sÄ som utgrÀvningsset för dinosaurier, dekorera en spargris, pysselböcker med dinosaurier, fönsterfÀrg osv. Fler tips pÄ bra pyssel till en 8-Äring kan du hitta hÀr.

Vad Àr bra uteleksaker till ett barn 8 Är? Bra uteleksaker till en 8-Äring Àr klÀttervÀgg, trampbil, linbana, ninjanÀt och sÄpbubblor. Vill du ha fler tips pÄ uteleksaker till en 8-Äring hittar du dem hÀr.

Vad Àr en bra present till en kille 10 Är? Bra presenter till en kille 10 Är Àr en mobiltelefon, ett abonnemang pÄ talböcker, KP, kulbana, Harry Potter lego, gitarr eller en kemilÄda. Fler tips pÄ presenter till en 10-Ärig kille fÄr du hÀr.

Vad ska jag köpa för barnkalaspresenter? Bra barnkalaspresenter Àr till exempel slajm, spel eller om du passar pÄ att köpa lite böcker nÀr det Àr bokrea sÄ kan du ge bort dem nÀr det Àr kalas. Fler tips pÄ barnkalaspresenter kan du hitta hÀr.

Vad Àr en bra present till en 8-Ärig tjej? En bra present till en 8-Ärig tjej Àr en linbana, klÀtterbana, dinosaurie, gunga, bananlampa och en interaktiv enhörning. Fler tips pÄ presenter till 8-Ärig tjej hittar du hÀr.

Vad ska man köpa i present till en 8-Ärig kille? Bra present till en 8-Ärig kille Àr en vatten bazooka, fotbollsspel, studsmatta, snöbollskramare, linbana, mÄlarlÄda eller ett pysselset för att göra egna nyckelringar. Fler tips pÄ presenter till 8-Äriga killar kan du hitta hÀr.

Tips pÄ fortsatt lÀsning

HÀr Àr nÄgra till sidor som du kan hitta inspiration pÄ:

Dela gÀrna sidan!