Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

18-års Presenter – Skäm Bort Tonåringen med en fin gåva

Att fylla 18 år är en milstolpe i livet. Det är en av de största dagarna i livet för de flesta unga människor. Det är en dag som firas med familj, vänner och presenter. Oavsett om du letar efter en bra 18-års present, rolig present, billig eller dyr present till en 18-åring, så finns det många olika alternativ att välja mellan. I denna artikel kommer vi att utforska både prisvärda och lyxiga 18-års presenter. För att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten till den unga personen som firar sin födelsedag. Låt mig berätta lite mer!

Att fira en 18-årsdag är en milstolpe som markerar inträdet i vuxenvärlden. Söker du den ultimata 18 års-presenten som verkligen gör intryck? Medan många väljer traditionella gåvor som körkortspaket och sofistikerade klockor, finns det även unika alternativ. För den moderna 18-åringen kan en el-skoter eller en ljudboksprenumeration vara det perfekta valet. Även presentkort till favoritbutiker, lyxiga parfymer, smycken och vuxeninriktad heminredning står högt på önskelistan.

När du väljer, kom ihåg att reflektera den firandes unika personlighet i din gåva. Här ska du få mina bästa tips!

födelsedagspresent till 18 åring
Vad är en bra födelsedagspresent till en 18-åring?

Det är en speciell tid när någon fyller 18 år. De blir vuxna och kliver in i en ny fas i livet. Att hitta den perfekta 18 års presenten kan vara en utmaning. Men oroa dig inte – jag har många förslag. I denna artikel kommer vi att gå igenom massor av idéer och tips för att välja den perfekta presenten. Så sluta oroa dig och låt oss börja leta efter den ultimata gåvan!

18-Års present idéer för alla smaker

Oavsett om du letar efter en personlig present, något roligt eller något praktiskt, så har jag samlat massor av idéer för att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten till någon som fyller 18 år. Här är några av mina favoriter:

Dogtag till någon som fyller 18

Ett tufft smycke med en personlig text ingraverad är en bra present. Det här smycket passar både killar och tjejer. Ge ett personligt smycke i present.

Porträtt av husdjur

Detta porträtt är en fantastisk present till en 18-åring. Porträttet fångar på ett förtrollande sätt skönheten och personligheten hos deras älskade husdjur. Det blir en unik dekoration som kommer att pryda deras rum.

Powerbank

Som du kanske kan gissa finns det en hel del teknikprylar de önskar sig i födelsedagspresent. En present som alltid är välkommen är en snygg powerbank. Beställ den till 18-årsdagen!

Fotobok

Samla bilder från speciella händelser eller viktiga ögonblick i livet! Skapa en present som kommer att vara uppskattad och minnesvärd i många år framöver. En fotobok är ett vackert sätt att hylla minnen och upplevelser som man delat tillsammans.

Roliga presenter

Sheriffen av Nottingham

Spel är alltid bra presenttips till 18 åringar. Här är spelaren handlare i Nottingham och ska deklarera sina varor som de vill föra med sig in i staden. Varorna förvarar de i sin säck. Spelaren som är sheriffen måste nu avgöra vem som släpps in i staden med sina varor. Är det någon som ska inspekteras och vems varor ska konfiskeras? Här gäller det att ha ett pokerface för att vinna.

En cool tavla med honom eller henne

Den bästa 18 års presenten är nog en cool tavla med honom eller henne på kan vara en kul present. Här laddar du först upp ett foto av henne eller honom sedan väljer du motiv. Royalistik har många hel del bilder du kan välja mellan. Vill du inte beställa en superhjältetavla kanske kung/drottning eller viking kan bli bra presenter? Vilken tavla tror du passar honom eller henne bäst?

Spel med elstötar i 18 års present till kille

Ett spel som tonåringar tycks älska är det här spelet med elstötar. Här gäller det att vara snabbast för att slippa vara den som får elstöten. Lightning Reaction Reloaded är ett roligt och spännande reaktionsspel.

IQ-pussel i metall

IQ-pussel engagerar lätt hela familjen – kul present att ge!. Ett metallpussel kan vara en rolig och utmanande födelsedagspresent till någon som gillar att lösa problem och kluriga saker.

Upplevelser i present till 18 åringar

Wingsuit VR-Flight

Att ge en wingsuit VR-upplevelse som present till 18 åringar kan vara en unik och spännande present. Den här VR-upplevelsen ger möjligheten att uppleva känslan av att flyga över berg och dalar utan att behöva faktiskt hoppa ut från ett flygplan.

Coola upplevelser den bästa 18 års presenten

Upplevelser är något som alltid brukar bli väldigt uppskattat. En nyhet i år hos Upplevelse.com är skärmflygning. Det är en cool upplevelse som 18-årignen garanterat kommer att tycka om att få, även om det inte är någon klassisk 18 års present.

2 dagars överlevnadskurs

Att ge en överlevnadskurs som present kan vara en spännande och minnesvärd upplevelse för 18 åringar. Kursen lär deltagarna grunderna i överlevnad i naturen och kan vara en utmanande och krävande upplevelse.

Äventyrsbana

Det här är en upplevelse man aldrig blir för gammal för, utan det passar faktiskt alla åldrar. Här får man själv välja hur svår banan ska vara, så det blir precis så svårt man själv vill. Här kan man ta sig fram högt uppe bland träden, gå armgång, åka linbana osv. Det här är presenten för en riktigt häftig födelsedag.

Escape room

Escape room är en upplevelse som finns på många orter. Det här är en upplevelse som man delar med flera personer (ingår i priset). Det här är en spännande upplevelse att få i 18-årspresent!

ge bort en upplevelse utöver det vanliga Escaperoom

Böcker och tidningar i födelsedagspresent till en 18-åring

Ljudböcker en fin gåva till 18 åringar

Ett abonnemang på ljudböcker är också en riktigt bra present att ge i present. Då kan hon eller han lyssna på obegränsat med böcker utan att behöva sitta still hela tiden. Det går att ta med böckerna på promenad osv. En uppskattad present att ge en 18-åring.

storytel

Tidningsprenumeration

Att gissa vad hon eller han vill läsa kan vara svårt. Det brukar som regel vara bättre att ge bort ett presentkort som present till 18 åringar. Här finns det en massa tidningar att välja mellan!

En bok om personlig utveckling

Böcker är också bra presenttips till 18 åringen. Happy Project är en no-nonsense bok om självutveckling och välbefinnande som är skriven på ett lättsamt och engagerande sätt. Det är en bok om personlig utveckling som verkligen kan hjälpa någon som fyller 18 år att utvecklas som person.

Praktiska presenter

Väckarklocka i 18 års present

En användbar 18 årspresent är en klocka som han eller hon verkligen vaknar av.

El-scooter i 18 årspresent

Med en el-scoter går det snabbare och smidigare att ta sig fram. Ett perfekt sätt att ta sig till och från skolan. En el-scootern kan vara en praktisk och rolig present till någon som blir 18 år.

Startpaket för körkort i present till 18 åringar

Har man resurser för det kan det vara bra att bidra med lite extra pengar eller köpa ett startpaket för körkort så att hon eller han kommer igång att ta körkortet. En verkligt minnesvärd 18 års present! Det en av de mest eftertraktade och betydelsefulla gåvorna är möjligheten att ta körkort.

Elektronik

AirPods i 18 års presenter

Att ge AirPods som gåva kan vara en användbar och uppskattad present, särskilt om mottagaren är en musikälskare eller en person som ständigt är på språng.

Högtalare

Att ge högtalare som 18 årspresent kan vara en bra idé, särskilt om personen gillar att lyssna på musik eller anordna fester.

iPad

Att ge en iPad kan vara en fantastisk idé när han eller hon blir 18 år. Särskilt om personen är intresserad av teknik och digitala enheter. iPads är portabla datorer med en mängd olika funktioner och användningsområden.

Mobiltelefon

Att ge en telefon som födelsedagspresent kan vara en praktisk och uppskattad present, särskilt om personen behöver en ny eller uppgraderad telefon. Det finns många olika telefonmodeller tillgängliga på marknaden med varierande priser och funktioner, så det är viktigt att välja en telefon som passar din budget.

Hi-tech nyckelring

Kanske nyckelringen kan hjälpa 18-åringen som brukar tappa bort sina nycklar, plånbok eller telefon. Nu är det slut med letandet efter telefon, plånbok och nycklar!

Dator

En ny dator är det också många 18-åringar som önskar sig i present när de fyller år. Det är en rolig present som behövs både för skolarbetet, för att umgås med vänner och spela spel. En dator är ganska dyr, så kanske är ni några stycken som kan gå ihop och köpa den tillsammans i present? Även ett gaming rum till en kille kan vara en uppskattad 18-års present till kille som är gamers.

En klassisk 18 års present

Smycken en minnesvärd 18 års present

Ett elegant halsband, armband eller ett par örhängen kan vara en tidlös 18 årspresent som kan användas vid speciella tillfällen och minnas som en symbol för mognad.

Graverad penna en klassisk 18 års present

En graverad penna är en klassisk 18 års present, Hon eller han kommer glädjas åt hela livet och minnas 18 årsdagen.

reservoarpenna

Weekendbag

Den här weekendväskan är en klassisk present som man kan få med egen gravyr.

Bok en klassisk 18 års present

En klassisk bok eller en särskild utgåva av en favoritbok kan vara en fin 18 årspresent för att inspirera till läsning och reflektion. Bra och billig present till någon som fyller 18 år.

Upplevelser i 18 årspresent

En biljett till en konsert, teaterföreställning eller en spännande upplevelse som faller inom den unga vuxnas intresseområde kan vara en klassisk och rolig present till den som blir 18 år.

Köksprylar – för dem som älskar att laga mat

KitchPro Pizzaugn

Den här KitchPro Pizzaugnen kan vara en riktigt rolig och användbar 18 årspresent till någon som älskar att laga mat.

Hembakat Tidning prenumeration

Tidningen ”Hembakat” kan vara en perfekt gåva till en 18-åringar som gillar att baka och laga mat.

Mitt kinesiska skafferi Kokbok

Boken ”Mitt kinesiska skafferi” kan vara en intressant och spännande 18 årspresent till någon som gillar matlagning.

18 års presenten för den ressugna

Resa som 18 års presenter

Att ge en resa som present till tonåringen är en vanlig gåva för att markera den stora dagen, som garanterat kommer att uppskattas.

Resebok – inspiration och råd

En resebok om deras drömdestination kan vara en fantastisk 18 års present, och hjälpa dem att planera och förbereda sig för deras kommande äventyr.

Reseprylar i födelsedagspresenter till 18 åringen

Ge dem praktiska reseprylar som kan underlätta deras resande, t.ex. en resväska, nackkudde, adapter eller reseplånbok i 18 årspresent.

18-års present för den konstnärliga själen

Konstmaterial

Ge en 18 årspresent med högkvalitativa konstmaterial som målarfärger, penslar, skissblock eller lera.

Silversmide

Silversmide är en annorlunda upplevelse att ge bort i 18 årspresent. En present som kan vara både rolig och lärorik är en kurs i silversmide.

18-Års presenter för den sportiga

Sportutrustning

Ge dem den senaste sportutrustningen för deras favoritsport, t.ex. löparskor, träningskläder eller en ny racket i 18 årspresent. Att ge bort ett tennisracket-set som gåva till en 18-årig tennisspelare kan vara en användbar och uppskattad present.

Hemmagym i 10 delar

För den sportintresserade 18-åringen kan Zenkuru hemmagym vara den perfekta presenten. Detta hemmagym kommer i 10 delar och inkluderar allt som behövs för en effektiv träning hemma.

Vattenflaska med egen text

En vattenflaska kan vara en praktisk och användbar födelsedagspresent till en 18-åring som behöver hålla sig hydrerad under dagen. Dessa vattenflaskor bidrar dessutom till att bygga brunnar någonstans i Afrika. Ska du ge den i 18-års present till kille, har de även lite mer strikta färger, om du tror det passar honom bättre.

Ge bort något för hemmet som födelsedagspresenter till 18 åringen

Tavlor som 18 års presenter

Affischer och väggdekorationer kan vara en personlig och stilfull gåva till en 18-åring som vill inreda sitt rum på ett unikt och personligt sätt.

Ge bort en Snygg lampa

När man fyller 18 år brukar det bli dags att rensa ut lite i rummet, även om hon eller han fortfarande bor kvar hemma hos föräldrarna så är det kul att få presenter som gör att det ser mer vuxet ut.

Aromadiffuser i present till 18 åring

En elektrisk aromdiffusor kan vara en avkopplande och användbar födelsedagspresent till en 18-åring som vill skapa en lugn och avslappnande miljö i sitt rum.

Kläder och accessoarer är bra 18 års presenter

Hoodie i 18 års present

Kläder är en omtyckt present när de fyller 18 år. En huvtröja är alltid en uppskattad present, särskilt för en ung vuxen som kanske börjar tänka på sin egen stil och identitet. Den här huvtröjan är en unisex-modell som passar både tjejer och killar.

Strumpor med eget tryck på 18 års dagen

Letar du efter en unik och rolig 18-årspresent? Då skulle ett par strumpor med ditt eget foto kunna vara en idé! Ge bort ett par personliga strumpor, det är verkligen en unik och rolig present.

Smycken som gåva på 18 årsdagen

Armbandet Spine Silver från Efva Attling är en elegant och tidlös present. Det är tillverkat i sterling silver och har en unik design med en spjälkformad kedja som ger det en modern look.

Lek och avkoppling är bra 18 års present

Danslektion

Danskurs för två personer – kanske är det du som ska följa med 18-åringen på dans? Kanske blir det en pojk- eller flickvän som följer med och lära sig dansa.

Gå på lina

Vill du ge 18-åringen en kul och överraskande födelsedagspresent är det den här du ska köpa. En lina. Man spänner upp den mellan två träd och börja balansera. En unik och annorlunda 18 årspresent.

Tyngdtäcke i present till 18 åring

Ett tyngdtäcke förbättrar sömnen och gör att det är lättare att komma till ro på kvällen. De har högre krav när det gäller skolan och krav på att vara ständigt tillgängliga på sms och i sociala medier.

Magnetfiskeset på 18 års dagen

Med utrustning för magnetfiske kan man plocka upp lite allt möjligt spännande från havsbotten. Det är en kul present att ge bort till någon som fyller 18 år.

Vad önskar sig en 18-åring i present?

Porträtt av honom eller henne

En present som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till är porträtt på mottagaren. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha. Kanske är det Aqua Hero, Napoleon, Kung, Adelsman, Mona Lisa eller kanske någon superhjälte.

Plånbok med pengar

Pengar en klassisk 18 års present. Pengar är alltid bra att få i present. Då kan man köpa precis vad man vill. Inte så roligt att ge bort i present kanske…men 18-åringen kommer garanterat att uppskatta presenten.

FAQ: Gåvor till 18-årsdagen

Vad kan man ge i 18 års present? En 18-års present bör spegla övergången till vuxenlivet, så tänk på saker som en upplevelsepresent, teknikprylar eller något som förbereder dem för framtiden.

Vad kan man köpa till en kille i 18 års present? För en kille kan du överväga allt från senaste tekniken, sportutrustning till personliga accessoarer som en snygg klocka eller plånbok.

Hur mycket pengar ska man ge i 18 års present? Summan varierar beroende på din relation till personen, men en vanlig riktlinje är mellan 500 till 1500 kronor. Viktigast är att det känns rätt för dig.

Vad kan man köpa till sin bästa vän i 18 års present? För din bästa vän, tänk personligt och unikt; en skräddarsydd gåva, en bok med betydelse eller en gemensam upplevelse som skapar minnen för livet.

Tips på fortsatt läsning

Tips på fortsatt läsning

18-års Presenter – Skäm Bort Tonåringen med en fin gåva
Rulla till toppen