Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present 9-åring: Roliga och fina presenter 2024

Det kanske kan verka lite klurigt att hitta riktigt bra present till en 9-åring 2024? Men du ska få lite idéer så kanske du hittar något som du tycker verkar bra. Här hittar du både böcker, inredning, kläder och leksaker i present en 9 åring.

Att välja den perfekta presenten till 9-åringar 2024 kan vara en utmaning, men vi har svaret. Populära gåvor inkluderar mobiltelefoner, Nintendo-spelkonsoler, spännande kulbanor, hemma-biokvällar med en popcornmaskin, utmanande pussel, kreativa Lego-set, äventyrsupplevelser och en candy grabber. Dessutom är trendiga leksaker som pop-it och en samling av de bästa filmerna för barn alltid uppskattade. Genom att överväga dessa alternativ kan du säkerställa att din present blir en oöverträffad favorit för varje 9-åring.

Ge bort böcker och filmer i present till 9-åringar

Storytel talböcker är en bra present

Vill du att barnet ska ägna mindre tid åt spel och läsa mer? Då kanske en prenumeration på talböcker kan bli en bra present? Här finns det tusentals böcker, man kan välja mellan klassiska böcker, nyutgivna, barn, vuxenböcker osv. En gåva som passar utmärkt vid 9 års ålder.

Harry Potter är en bra present

Överraska den unga trollkarlen eller häxan i ditt liv med en magisk present som de aldrig kommer att glömma! Harry Potter Complete Box, med alla 7 fantastiska filmer på 8 skivor, tar dem med på en hisnande resa till Hogwarts och bortom.

harry potter film box i present till barn

Bok Barnens uppslagsbok om dinosaurier

Till den 9-åring som älskar dinosaurer tycker jag att du även ska köpa en uppslagsbok. Ta med den unga utforskaren på en resa tillbaka i tiden med boken ”Barnens uppslagsbok om dinosaurier och andra förhistoriska djur”.

fin uppslagsbok om dinosaurier att ge barnen i present

Spel och pussel är populära presenter till barn 9 år

Spel Diamant från 8 år

Diamant – här är du en äventyrare och ska ta dig så långt in i grottan du vågar för att få med dig så mycket diamanter som möjligt. Spelet har utsetts till årets familjespel.

roligt familjespel Diamant prinsbelönt

Spel Ska vi slå vad från 8 år

Ska vi slå vad är den perfekta presenten. Här får man både kunskapsfrågor och utmaningar. Övriga familjen slår vad om ifall man ska klara det eller ej. Mest pengar vinner.

Ska vi slå vad är ett väldigt roligt spel för hela familjen. Här får man både kunskapsfrågor och utmaningar. Övriga familjen slår vad om ifall man ska klara det eller ej. Mest pengar vinner.

Nintendo Switch

Söker du den perfekta presenten till en 9-åring? Nintendo Switch, ett av de mest önskade tv-spelen 2024, är ett utmärkt val. Det är handhållet, passar perfekt för 9-åringars skicklighetsnivå och finns med en mängd spännande spel. Ge den unga spelentusiasten ”Nintendo Yoshi’s Crafted World” och upplev en kreativ värld med Yoshi, eller välj ”Super Mario Party” för oförglömliga stunder med familj och vänner.

Konst- och hantverksmaterial

Gör dina egna smycken

En 9 årig flicka kommer älska att få det här paketet med DIY smycken i present. Det kommer att bli både halsband och armband med fina berlocker. Vid 9 års ålder börjar tjejer bli mer intresserade av smycken och sådant.

Pysselkitgör din egen enhörning

Pysselset för att göra en egen enhörning ä en bra gåva att ge en 9-åring. Med detta kit kan de skapa sin alldeles egna gulliga enhörning i rosa. Med enkla instruktioner och material som ingår kan de använda sin fantasi och skapa sin egna unika vän.

pysselset gör din egen enhörning

Fönsterdekoration i present till barn

Att göra fönsterdekorationen är något barn brukar gilla. Efter att man gjort dekorationen behöver den torka i 24 timmar. Sedan kan den sättas upp på fönstren. Tänk att kunna göra snöflingor, en tomte och paket på fönstret i sitt rum när det blir jul.

Pysselbok Karins kreativa pyssel

Smarta pyssel och steg för stegbeskrivningar. Pysselförslag med sådant man har hemma. Pyssel för en liten budget och med återvinning. Utforska den kreativa världen med Kreativa Karins pyssel!

Teknikrelaterade presenter till barn 9 år

Roliga appar att spela

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig. Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel.

Symaskin i present till barn

En rolig present att ge sitt barn är en enkel symaskin. Här kan hon eller han sy kreationer till dockorna. Kanske Barbie behöver en ny klänning eller så ibland. Även fars dag slipsen kommer att kunna skapas hemma.

Mobiltelefon till 9 åriga barn

Det alla 9 åringar önskar sig mest av allt är en MOBILTELEFON. Att få sin första mobiltelefon är en jättebra födelsedagspresent som 9 åringen verkligen kommer att bli glad för. Försök att hitta en begagnad telefon att ge bort om du tycker det är dyrt. Om du inte har en gammal mobiltelefon själv, så fråga runt i bekantskapskretsen.

Utomhusspel, bad och leksaker

En stor donut simring att leka med

Ge den unga badälskaren den bästa presenten med en Donut Badring! Med denna roliga badring kan de flyta runt och njuta av solen och vattnet.

Spel Mölkky

Man kastar sin kägla mot de andra käglorna. De olika käglorna ger olika många poäng och det gäller att vara den som först kommer till 50 poäng. Välter en kägla får du bara en poäng per kägla. Innan det blir nästa spelares tur så reser ni upp alla käglorna igen på den plats där de hamnade.

Man kastar sin kägla mot de andra käglorna. De olika käglorna ger olika många poäng och det gäller att vara den som först kommer till 50 poäng. Välter  en kägla får du bara en poäng per kägla. Innan det blir nästa spelares tur så reser ni upp alla käglorna igen på den plats där de hamnade. Detta är ett kul spel att ge i present till 9-åringen som inte är allt för dålig förlorare. Och visst är det trevligt med ett spel som inte innefattar dator eller telefon bara som omväxling tänker jag.

Klätterbana till 9 åriga tjejer och killar

Det här är en riktigt tuff present att ge en 9-åring som fyller år. En Ninjabana är inte bara roligt utan det är även träning. Man spänne upp det mellan två träd eller några andra stabila föremål.

Vattenspridare

Ge bort en stor larv som sprutar vatten. Det är praktiskt faktiskt. På det sättet kan man kyla ner barnen samtidigt som man håller sin trädgård prunkande grön.

Skateboard

En jättefin leksak till barn som fyller 9 år är en skateboard. Kanske finns det någon ramp där ni bor? Annars går det bra att åka på asfalten också förstås. Ge gärna 9 åringen en hjälm också, för här kan det komma att gå undan.

Upplevelser som present

Äventyrsbana

Ett besök på en äventyrsbana är en present som hon eller han kommer att prata länge om. Här får man klättra i Tarzan nät, ta sig fram över hängbroar och allt sker på hög höjd.

Junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Detta är en rolig present!

Byggleksaker till 9 åriga tjejer och killar

Robot leksaker i present till 9 årig pojke

En pojke kommer älska att få robot transformers i present när han fyller 9 år. Transformers är den ultimata leksaken. Robotar är coola det vet man ju, men han gillar också att bygga och så.

Minecraft Svamphuset Lego

Det här är mycket lego för pengarna! Ge bort Minecraft Svamphuset med flera ikoniska karaktärer från spelet. Det här legobygget är för åtta år plus, så även en nioåring får lite utmaning här. Lego är alltid bra leksaker att ge en 9 åring, men när det är Minecraft brukar en 9 årig kille bli extra exalterad.

Kulbana en kul leksaker till barn 9 år

En kulbana kräver mycket tålamod, den tar en stund att montera. Familjen kommer inte kunna hålla sig borta från en så kul bana.

Vetenskap och pedagogiska presenter

Mikroskop

Ett mikroskop är jättespännande att få i födelsedagspresent. Barn är nyfikna av naturen och gillar att utforska saker. Att titta på sitt eget hårstrå, ett löv, eller en fluga i förstoring är väldigt intressant.

Jordglob

Att få en egen jordglob är också väldigt fantastiskt. Då är det lätt att lära sig vart länder ligger och eftersom den står framme hela tiden kommer 9-åringen att försöka lära sig alla länderna och vart de ligger.

Kemilåda

Överraska den 9-åriga födelsedagsbarnet med denna fantastiska present! Gör deras drömmar om att skapa egna slemmiga slemdjur till verklighet. Denna spännande aktivitet är både underhållande och lärorik.

Inredning till barn 9 år

Personligt porträtt av henne

En personlig tavla med motiv ”The Magician” från Royalistik skulle kunna vara en utmärkt present till ett barn som älskar Harry Potter böckerna.

Godisautomat är kul presenter till barn

Inget rum är heller riktigt komplett utan en egen godisautomat. Fyll godismaskinen med favoritgodiset. Den här automaten kommer dessutom få lördagsgodiset att räcka längre. Det här är nog den leksak som barn 9år önskar sig mest av allt. Fylld med godis förstås!

9-åringar tycker om att få kläder i present

Spaväska till tjejer 9 år

Det här är inte någon leksak direkt. Men en present som en 9 årig tjej kommer älska. En snygg väska med spaprodukter med enhörningar på. Skönhetsprodukterna har en doft av jordgubb och vanilj. Här hittar du body lotion, badbomer, bubbelbad badsalt osv.

Enhörningstofflor

Ett par söta enhörningstofflor är något som alla 9-åringar älskar. De är både mjuka och gosiga samtidigt som de är varma. Ge den fantasifulla 9-åringen en magisk present! Dessa enhörningstofflor är det perfekta valet för att sprida glädje och mysighet.

Enhörningskläder vuxna och äldre barn

Enhörningskläder, det här ÄLSKAR 9-åringar. Vi har haft SÅ mycket tjat om det. Vill du få en lycklig 9-åring är det enhörningskläder du ska köpa.

Huvtröja 9 år

Coola hoodies passar både en 9årig kille och 9årig tjej. Ge den trendiga 9-åringen en cool och unik present! Denna 3D-tryckta sweatshirt med känguruficka är en perfekt kombination av stil och bekvämlighet.

Musik i present till 9-åringar

”Mikrofoner”

Ge den aktiva 9-åringen en rolig och energigivande present! Detta rosa handtagsrep är perfekt för att hålla dem i rörelse och aktiva. Med sin slitstarka design kan de hoppa repet både inomhus och utomhus. Det är en fantastiskt rolig aktivitet som samtidigt främjar koordination och kondition. Ge den ultimata presenten som får dem att hoppa av glädje! Skynda dig och få tag i detta hopprep innan det tar slut! Ett hopprep kan också förvandlas till ”mikrofonter” till två popidoler.

Skiva musik Melodifestivalen

Ge den musikälskande 9-åringen en riktig hit med Melodifestivalen-albumet! Detta album är fyllt med fantastiska låtar och artister från Sveriges mest populära musiktävling.

Elgitarr set

En gitarr är en kul present att ge en 9-åring. Ge den blivande rockstjärnan en fantastisk present! Detta nybörjarkit för elgitarr är den perfekta starten för deras musikaliska resa.

Stressbollar och kuber

Stressboll

Ge den stressade 9-åringen en rolig och avslappnande present! Denna banan-stressboll är perfekt för att lindra stress och spänning.

stressboll banan

Kub leksaker till 9 åring

Har du aldrig stött på en sån här kub tidigare? Det hade faktiskt inte jag heller. En utmaning, precis som dess original.

Fler roliga leksaker till barn 9 år

Harry Potter pussel

Kanske ett pussel kan passa bra att ge honom eller henne i present. Det här pusslet är hämtat från böckerna.

Mugg lamadjur

Födelsedagsfruksosten bör självklart serveras ur den här otroligt söta lamamuggen. Ge den lamaälskande 9-åringen en fantastisk present! Denna lama-mugg är både söt och praktisk. Den är perfekt för att dricka varma drycker som te, kaffe eller varm choklad.

Dröm leksaker för en kille 9 år

Vill du uppfylla en av hans stora drömmar? Då är det en radiostyrd bil som gäller när du ska köpa leksaker till en 9 årig kille.

radiostyrd bil som kör riktigt snabbt

Pussel i trä dinosaurie

Ge den pusselälskande 9-åringen en spännande present! Detta 3D-pussel i trä av ett dinosaurieskelett är både utmanande och underhållande.

FAQs

Är teknikpresenter lämpliga för 9-åringar 2024? Ja, teknikpresenter kan vara mycket lämpliga och uppskattade av 9-åringar, speciellt om de är intresserade av dataspel och elektronik.

Vad ska jag ge i födelsedagspresent till en 9-årig tjej 2024? Bra presenter till en 9-årig tjej är en gullig nattlampa, vävstol, trämodeller, en ninjabana och gosedjur. Fler tips på en bra present till en 9-årig tjej kan du hitta här.

Vad ska jag ge i födelsedagspresent till en 9-årig kille? Bra presenter att ge en 9-årig kille är skämtsaker, ett kassaskåp, en radiostyrd bil, TV-spel, godismaskin och en linbana. Fler tips på en bra present till 9-årig kille hittar du här.

Vad vill en kille 10 år ha? En 10-årig kille vill ofta ha spännande leksaker, spel och aktiviteter som stimulerar hans fantasi och fysiska färdigheter.

Vad tycker 10 åringar om? Många 10-åringar tycker om att utforska nya hobbyer, leka utomhus, spela videospel och delta i sportaktiviteter.

Vad gillar en åttaåring? Åttaåringar gillar ofta leksaker som stimulerar kreativitet och lärande, såsom byggklossar, pussel, och utbildningsspel.

Tips på fortsatt läsning

Letar du efter den perfekta presenten till en 9-åring? Oavsett om det är en födelsedagsgåva, julklapp, eller bara en liten uppmuntran, har vi samlat de bästa presentidéerna för både tjejer och killar i denna ålder.

Från spännande leksaker som passar 9-åringars nyfikenhet och utveckling, till unika och minnesvärda gåvor som kommer att glädja varje 9-årig tjej eller kille.

Hitta den perfekta julklappen för 9-åriga barn eller den ideala födelsedagspresenten som kommer att få dem att le stort.

Upptäck vårt noggrant utvalda sortiment och gör nästa present till något speciellt.

Present 9-åring: Roliga och fina presenter 2024
Rulla till toppen