Present Till 14-Åring

Letar du efter en bra present till en 14-åring? Vad önskar sig en 14-åring i present? Det har jag tagit reda på. Vill du hitta en riktigt bra present till en 14-åring, som gör honom eller henne väldigt glad?

Så vad är då en bra present till en 14-åring? Några presenter som jag kan rekommendera är biobiljetter, godismaskin, pengar, mobil eller nya hörlurar. Det är sådant som alltid brukar gå hem hos ungdomar. Men fortsätt gärna läsa för här har jag samlat riktigt bra presenter till 14-åringar!

Vad är en bra present till en 14-åring?
Vad är en bra present till en 14-åring?

Förutom den här sidan med presenter till en 14-åring så finns det också några andra sidor som jag tror att du kan ha nytta av i jakten på den perfekta presenten, presenter till 14-årig kille, presenter till 14-årig tjej, julklappar till 14-åringar och alla hjärtans dag present till barn. Surfa in där om du behöver fler presentidéer!

Vad önskar sig en 14-åring i present?

Här är några snabba presenttips på sådant som kan beställas online.

Albert

Varför inte ge bort en app i present? Albert är en app där man på ett lustfyllt sätt lär sig matte, programmering, geografi mm. Alla barnen i familjen kan använda appen och du som förälder kan följa deras framsteg. Albert innehåller lek och spel där man lär sig saker. Det man lär sig är anpassat utifrån skolans kursplan, så du vet att hon eller han garanterat kommer att ha glädje av kunskaperna i skolan sedan.

Läs mer och beställ

Storytel talböcker

Nästa superbra present som jag tänkte tipsa om är en prenumeration på Storytel. De erbjuder ljudböcker och är marknadsledande med ett enormt utbud av böcker som passar hela familjen. Talböcker är fantastiskt på det sättet att man alltid har dem med sig och kan lyssna när det passar. Även om 14-åringen inte uttryckligen älskar böcker så kommer hon eller han att älska talböcker. Det är smidigt att lyssna på väg till skolan, en stund innan man somnar eller på rasten i skolan. Jag tror det är en av de bästa presenterna jag gett min dotter. Nu mer älskar hon böcker.

Läs mer och beställ

14-åringar gillar lyx och att få fotmassage framför tvn kommer han eller hon att gilla.
En burritofilt är rolig och mysig att ha i soffan.
Väckarklocka som låter honom eller henne vakna av naturligt ljus.
present till 14-åring - En ny mobiltelefon är den present som 14-åringar oftast önskar sig.
En ny mobiltelefon är den present som 14-åringar oftast önskar sig. Så häftig modell som möjligt förstås!
present till 14 åring - Prenumeration på
Prenumeration på choklad är present som 14-åringen blir glad för hela året.
present till 14 åring -Är du osäker på vad hon eller han önskar sig brukar biobiljetter med meny vara något de flesta gillar.
Är du osäker på vad hon eller han önskar sig brukar biobiljetter med meny vara något de flesta gillar.
present till 14-åring - Hörlurar är förbrukningsvara när det gäller tonåringar. De tycks alltid gå sönder.
Hörlurar är förbrukningsvara när det gäller tonåringar. De tycks alltid gå sönder.
present till 14 åring -Vill du överraska honom eller henne med något oväntat kan en slackline kanske vara kul
Vill du överraska honom eller henne med något oväntat kan en slackline kanske vara kul
En minikyl fylld med läsk kan vara trevligt att ha i sitt rum.

Flygtur

Vill du verkligen överraska, då kan en flygtur bli den perfekta presenten. Det här är den perfekta överraskningen för alla tillfällen födelsedagar, 50 års dagen, möhippa, osv. Här får du hjälp att överraska personen i fråga. På utsatt tid står de och väntar vid planet. Om man önskar kan man även välja till att få den här upplevelsen filmad. Här kan du även hitta alla hjärtans dag flygningar, airobatikflygningar, flygningar för flygnörden och flygningar där man själv får spaka planet. Här finns även en flygning för dem som älskade filmen Top Gun. Det här är en present som verkligen är något utöver det vanliga och som kommer göra mottagaren väldigt överraskad. Passa på att handla via Flygupplevelse.com idag och ange ”present10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Telefon i present till 14-åring

Det viktigaste på 14-åringens önskelista. Mobiltelefon!! Det är viktigt att ha en fin mobiltelefon. Mobiltelefonen är både en statussymbol, underhållning, kommunikation och en leksak idag. Om 14-åringen redan har en bra mobiltelefon som finns det mycket runt mobiltelefonen som hon eller han önskar sig på födelsedagen. Det är viktigt att ha ”rätt” mobilskal. Det måste vara lite dyrare, gärna från iDeal of Sweden. Det är också bra med ett extra skydd till framsidan av mobiltelefonen för att undvika spräckt glas.

Present till 14-åring - Den present som 14-åringen önskar sig mest av allt är en mobiltelefon. Om hon eller han inte kan få det allra senast så bör det vara en av nyare modell i alla fall. Annars är hon eller han hopplöst ute!
Den present som 14-åringen önskar sig mest av allt är en mobiltelefon. Om hon eller han inte kan få det allra senast så bör det vara en av nyare modell i alla fall. Annars är hon eller han hopplöst ute!
Till sin mobil behöver 14-åringen också ett kontantkort eller ett mobilabonnemang. Hos Hallon kan du hitta det till bra priser.
Vill du ge 14-åringen en present med mycket valuta för pengarna? Då ska du ge bort en prenumeration på ljudböcker också.
Airpods är också ett måste för 14-åringar.
Airpods är också ett måste för 14-åringar.
Present till 14-åring - Mobiltelefonskalet är inte bara trendigt, det skyddar ju telefonen också, så har man gett 14-åringen en fin mobiltelefon så är det ju dumt att inte ge dem ett mobilskal också för att skydda telefonen.
Mobiltelefonskalet är inte bara trendigt, det skyddar ju telefonen också, så har man gett 14-åringen en fin mobiltelefon så är det ju dumt att inte ge dem ett mobilskal också för att skydda telefonen.
present till fjortonåring - Sedan är det förstås bra att ha hörlurar till mobiltelefonen. Det är inte säkert att familjen står ut med alla youtubeklipp, poplåtar och ljudböcker som 14-åringar tycks älska att lyssna till.
Sedan är det förstås bra att ha hörlurar till mobiltelefonen. Det är inte säkert att familjen står ut med alla youtubeklipp, poplåtar och ljudböcker som 14-åringar tycks älska att lyssna till.
present till 14-åring - Men om kompisarna är på besök behövs förstås även högtalare, så att alla kan lyssna samtidigt. Då kommer en högtalare med ett schysst ljud väl till pass. Den här är liten i formatet med ett väldigt stort ljud.
Men om kompisarna är på besök behövs förstås även högtalare, så att alla kan lyssna samtidigt. Då kommer en högtalare med ett schysst ljud väl till pass. Den här är liten i formatet med ett väldigt stort ljud.
Present till 14-åring - "Batteriet tog slut" är en vanlig förevändning när tonåringarna inte vill svara i telefonen när föräldrarna ringer. Så se till att de har en extra powerbank också, så uppstår inte det problemet.
”Batteriet tog slut” är en vanlig förevändning när tonåringarna inte vill svara i telefonen när föräldrarna ringer. Så se till att de har en extra powerbank också, så uppstår inte det problemet.
present till fjortonåring - De kanske är lite barnsliga, men en 14-årig tjej kan absolut tänka sig att ha en högtalare i form av ett gulligt djur. De har förvånansvärt billiga och har bra ljud för att vara så pyttesmå.
De kanske är lite barnsliga, men en 14-årig tjej kan absolut tänka sig att ha en högtalare i form av ett gulligt djur. De har förvånansvärt billiga och har bra ljud för att vara så pyttesmå.
Tuff hörlurshållare att ge 14-åringen i present.
14-årigar gillar att få snygg inredning i rummet den här hörlurshållaren är lika snygg som praktisk. Nu behöver inte hörlurarna bli förstörda!
Även en extra lång sladd till mobiltelefonen är en billig men väldigt uppskattad födelsedagspresent hos 14-åringarna.
Även en extra lång sladd till mobiltelefonen är en billig men väldigt uppskattad födelsedagspresent hos 14-åringarna.
 Kanske en smart powerbank med solcellsladdare kan vara en bra present till 14-åringen.
Kanske en smart powerbank med solcellsladdare kan vara en bra present till 14-åringen.

Upplevelse i present till 14-åring

En 14-åring tycker fortfarande att det är kul att få göra roliga saker tillsammans med sina föräldrar. Så att ge dem en upplevelse i födelsedagspresent brukar därför bli väldigt uppskattat. Det är något du kan dela med 14-åringen och ha roligt tillsammans. Det kan förstås också bli uppskattat om hon eller han får ta med en kompis. Det finns många upplevelser för barn och ungdomar.

present till 14-åring - Äventyrsbana där man får klättra, åka zipline osv 5-20 meter upp i luften.
Äventyrsbana där man får klättra, åka zipline osv 5-20 meter upp i luften. En upplevelse utöver det vanliga. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
present till fjortonåring - Ge 14-åringen Silversmide
Silversmide Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Upplevelse i present till 14-åring - Att köra go-kart brukar vara en häftig <a class=
Att köra go-kart brukar vara en häftig upplevelse. Att swisha fram i hög fart nära marken. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
present till 14-åring - Att åka dressin tillsammans är en fantastisk <a class=
Att åka dressin tillsammans är en fantastisk upplevelse där ni kan njuta av naturen och stanna till på mysiga ställen efter vägen. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Upplevelse i present till 14-åring - Ta er ut från staden och njut av en guidad tur i kajak. Ni får lära er allt om hur man paddlar och turen anpassas efter deltagarnas kunskap.
Ta er ut från staden och njut av en guidad tur i kajak. Ni får lära er allt om hur man paddlar och turen anpassas efter deltagarnas kunskap. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Upplevelse i present till 14-åring - Fladdermussafari är en <a class=
Fladdermussafari är en upplevelse utöver det vanliga. Fladdermöss är ju inget man vanligen ser i naturen. Den här aktiviteten hittar du utanför Hässleholm. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Billiga presenter till en 14-åring

Har du en mindre budget kan du faktiskt hitta väldigt fina presenter till en 14-åring ändå. Här är några bra tips på fina och billiga presenter till en 14-åring.

present till 14-åring - Ljusslinga som du kan forma om till vilken text eller form du önskar.
Ljusslinga som du kan forma om till vilken text eller form du önskar.

Ljusboxar där man skriver egna meddelanden är väldigt poppis nu.
Ljusboxar där man skriver egna meddelanden är väldigt poppis nu.
inredning i present till 14-åring - Doftljus är trevligt att ha i rummet och finns faktiskt riktigt billigt.
Doftljus är trevligt att ha i rummet och finns faktiskt riktigt billigt.
En fin mugg att dricka <a class=
En fin mugg att dricka te ur blir en bra present till henne.
En ny vattenflaska är en bra present. Den här är både snygg och billig.
En ny vattenflaska är en bra present. Den här är både snygg och billig.
En smidig hängmatta att ta med till stranden eller att sätta upp i trädgården är en billig present.
En smidig hängmatta att ta med till stranden eller att sätta upp i trädgården är en billig present.
present till 14-åring - En kul och väldigt billig present att ge en 14-åring är dessa iq-pussel. Kluriga och våra att slita sig ifrån.
En kul och väldigt billig present att ge en 14-åring är dessa iq-pussel. Kluriga och våra att slita sig ifrån.
Världens minsta 1000 bitarsupssel kan kostar heller inte så mycket och är kul att få.
Världens minsta 1000 bitarsupssel kan kostar heller inte så mycket och är kul att få.
När 14-åringen ska till stranden är en wabobaboll som studsar på vatten en kul grej att ha med.
När 14-åringen ska till stranden är en wabobaboll som studsar på vatten en kul grej att ha med.
present till 14-åring - En rubiks kub är omöjligt att slita sig ifrån. En billig och
En rubiks kub är omöjligt att slita sig ifrån. En billig och rolig present att ge en 14-åring.
Även den här labyrintbollen med en liten kula i som man ska rulla på banorna inuti bollen är något som är svårt att lägga ifrån sig.
Även den här labyrintbollen med en liten kula i som man ska rulla på banorna inuti bollen är något som är svårt att lägga ifrån sig.

Present till 14-åringen som spelar mycket dataspel

Ska du fira en 14-åring som är intresserad av datorer? Då finns det väldigt många bra presenter relaterat till det som du kan köpa. Några bra presenter är t.ex. Ett nytt spel, en riktigt bra spelstol, tangentbordsdammsugare, en bra gameingmus, högtalare eller en fin musmatta.

Kokbok för gamers
En musmatta för gamers är lite större än en vanlig. De blir snabbt fula och är bra att få en ny.
En musmatta för gamers är lite större än en vanlig. De blir snabbt fula och är bra att få en ny.
Present till 14-åring - En gamingmus har många programmerbara knappar. Den här har dessutom cool belysning.
En gamingmus har många programmerbara knappar. Den här har dessutom cool belysning.
present till 14-åring - Högtalare som ger en stor ljudupplevelse vid dator
Högtalare som ger en stor ljudupplevelse vid datorn.
Present till 14-åring - Ett komplett gamingpaket - Faktiskt väldigt billigt
Ett komplett gamingpaket – Faktiskt väldigt billigt
Sitter man mycket är det skönt att ha en bra stol
Sitter man mycket är det skönt att ha en bra stol
present till 14-åring - Om hon eller han spelar mycket är det viktigt att ha bra hörlurar med mikrofon till datorn. De kostar visserligen en hel del, men de kommer också att användas väldigt flitigt. Så baserat på tiden de kommer användas så är det inte så dyrt egentlige
Om hon eller han spelar mycket är det viktigt att ha bra hörlurar med mikrofon till datorn. De kostar visserligen en hel del, men de kommer också att användas väldigt flitigt. Så baserat på tiden de kommer användas så är det inte så dyrt egentligen.
Gamers dricker gärna läsk när de sitter framför datorn. Det kommer säkert bli uppskattat med ett minikylskåp, att förvara läsken i. Det här kylskåpet har plats för 6 st 33cl burkar. Coolt att alltid ha kalla läsk när han ska spela dataspel.
Gamers dricker gärna läsk ner de sitter framför datorn. Det kommer säkert bli uppskattat med ett minikylskåp, att förvara läsken i. Coolt att alltid ha kalla läsk när han ska spela dataspel.
Present till 14-åring - För en spelare är det viktigt att ha en dator med snabb processor. Ska du ge bort en dator i present till en 14-åring som spelar duger det inte med vilken dator som helst. Titta på baksidan av spelet vilken processorkraft och så som krävs. Det är minimikravet.
För en spelare är det viktigt att ha en dator med snabb processor. Ska du ge bort en dator i present till en 14-åring som spelar duger det inte med vilken dator som helst. Titta på baksidan av spelet vilken processorkraft och så som krävs. Det är minimikravet.

Kläder i födelsedagspresent

Funderar du på att köpa kläder i present till en 14-åring? Tyvärr, det är en riktigt dålig idé. De brukar inte uppskatta att någon annan väljer ut kläder åt dem. Men om du trots allt bestämmer dig för att göra precis det skulle jag rekommendera strumpor, en morgonrock, munkjacka eller en tjock stickad tröja.

Men jag skulle faktiskt rekommendera att du istället köper ett presentkort på någon klädaffär.

Present till 14-åring - Strumpor som är riktigt färgglada brukar 14-åringar gilla att få.
Strumpor som är riktigt färgglada brukar 14-åringar gilla att få.
Till en tjej kan det bli en uppskattad present att få ett presentkort på Lindex.
Till en tjej kan det bli en uppskattad present att få ett presentkort på Lindex.
present till 14-åring -  Fårskinnstofflor kan faktiskt bli uppskattat under de kalla årstiderna.
Fårskinnstofflor kan faktiskt bli uppskattat under de kalla årstiderna.

Pedagogiska presenter till en 14-åring

Även om 14-åringen börjar bli ganska vuxen finns det ändå pedagogiska presenter att ge honom eller henne. Modellbyggen av olika slag eller ett pussel är kul att få och en pedagogisk present till en 14-åring.

present till 14-åring - En bra present att ge en 14-åring är den här kulbanan
En bra present att ge en 14-åring är den här kulbanan
Ett 1000 bitarspussel med motiv av Jan von Haasteren är en pedagogisk present till en 14-åring
Ett 1000 bitarspussel med motiv av Jan von Haasteren är en pedagogisk present till en 14-åring

Ge 14-åringen inredning i present

Inredning är faktiskt något som 14-åringar brukar uppskatta att få i present. De brukar vilja göra om sitt rum till ett mer vuxet och rensa ut saker som ser för barnsliga ut. Så saker som de gärna vill ha är t.ex:

Vuxet täcke och påslakan Att få ett riktigt snyggt påslakan och ett duntäcke gör att rummet känns mer vuxet. Med ett så snyggt påslakan behövs heller inte något överkast.

present till 14-åring - Wake up light En tuff lampa med dagsljus som väcker honom eller henne. Istället för det vanliga ilskna tjutet kan man välja naturljud. Nu kommer hon eller han vakna på mycket bättre humör än annars!
Wake up light En tuff lampa med dagsljus som väcker honom eller henne. Istället för det vanliga ilskna tjutet kan man välja naturljud. Nu kommer hon eller han vakna på mycket bättre humör än annars!
Present till 14-åring - Ett duntäcke kommer att ge sängen en lite lyxig känsla. Det här är ett duntäcke som är lite lagom tjockt och kan användas året runt. Det här är en present 14-åringen kommer använda hela livet.
Ett duntäcke kommer att ge sängen en lite lyxig känsla. Det här är ett duntäcke som är lite lagom tjockt och kan användas året runt. Det här är en present 14-åringen kommer använda hela livet.
Eftersom tonåringar sällan bäddar sängen med överkast är det trevligt att ge honom eller henne ett riktigt snyggt påslakan. Då gör det inget att påslakanet inte blir inbäddat, utan ligger synligt.
present till 14-åring - Med en tjock och skön matta får man den rätta "hotellkänslan" i rummet. Att få sätta ner fötterna på en tjock och skön matta känns mycket bättre än på ett kallt golv.
Med en tjock och skön matta får man den rätta ”hotellkänslan” i rummet. Att få sätta ner fötterna på en tjock och skön matta känns mycket bättre än på ett kallt golv.
Undanröj alla spår av att 14-åringen någonsin varit barn. Byt till vuxengardiner. Med dessa mörkläggningskardiner behövs ingen rullgardin för att få mörkt i rummet.
Undanröj alla spår av att 14-åringen någonsin varit barn. Byt till vuxengardiner. Med dessa mörkläggningskardiner behövs ingen rullgardin för att få mörkt i rummet.
 Lyxigare kuddar att lägga på sängen ger ett helt annat utseende i rummet. Varför inte dessa trendiga kuddar med flamingos? Kul present till en 14-åring som tycker om att inreda sitt rum.
Lyxigare kuddar att lägga på sängen ger ett helt annat utseende i rummet. Varför inte dessa trendiga kuddar med flamingos? Kul present till en 14-åring som tycker om att inreda sitt rum.
Present till 14-åring - Eller kanske en köttätande växt kan vara kul? Ge gärna bort den i en fin kruka som passar in i rummet.
Eller kanske en köttätande växt kan vara kul? Ge gärna bort den i en fin kruka som passar in i rummet.
Present till 14-åring - Den här snygga taklampan kommer garanterat få följa med den dagen 14-åringen flyttar hemifrån.
Den här snygga taklampan kommer garanterat få följa med den dagen 14-åringen flyttar hemifrån.
En fin lampa med stämningsfullt ljus kan också vara kul att inreda sitt rum med. inredning i present till 14-åring
En fin lampa med stämningsfullt ljus kan också vara kul att inreda sitt rum med. inredning i present till 14-åring

Ge av din tid!

14-åringar tycker om uppmärksamhet och att få av din tid. Varför inte ge bort just det. Ni kanske kan göra något tillsammans bara ni två. Ge bort ett presentkort på en fika på stan, lunch ute eller kanske en shoppingtur tillsammans med dig. Eller spela något tillsammans. 14-åringar kanske har en tuff attityd, men de vill också känna sig omtrycka och älskade.

Ge skönhetsprodukter i present till 14-åring

Presenter till 14-årig tjej

Skönhetsprodukter till tjejer brukar ju inte vara så svårt. Det är lätt att hitta makeup, hårprylar parfym, badbomber och lyxiga krämer och kroppsvårdskit.

present till 14-åring - Ett makupset i diskreta jordnära färgtoner
Ett makupset i diskreta jordnära färgtoner

Svart mascara från Max Factor går alltid åt
Svart mascara från Max Factor går alltid åt
Kanske ett större makupset med lite allt möjligt i är en kul present?
Kanske ett större makupset med lite allt möjligt i är en kul present?
present till 14-åring - Parfym från Christina Aguilera Red Sin doftar väldigt gott.
Parfym från Christina Aguilera Red Sin doftar väldigt gott.

En påse med badbomber är en lite lyxig present till en 14-årig tjej
En påse med badbomber är en lite lyxig present till en 14-årig tjej
Ett fint halsband med sten. Låt gravera in en personlig text till henne
Ett fint halsband med sten. Låt gravera in en personlig text till henne

Fler presenter till en 14-årig tjej kan du hittar här!

Present till 14-årig kille

Killar kanske önskar sig ett silverarmband med svart läderrem (lite lagom macho och snyggt på samma gång). Eller en herrdoft kanske, en liten flaska parfym typ Calvin Klein eller Million eller något annat som är fräscht och manligt. Länkarna går till parfym.se. De ligger alltid bra i pris när jag har jämfört med andra sidor och butiker på stan.

present till 14-åring - Million är en parfym unga killar ofta använder.
Million är en parfym unga killar ofta använder.
 Snyggt och tufft armband i present till 14-årig kille
Snyggt och tufft armband i present till 14-årig kille
One god <a class=
One god parfym i present till 14-årig kille

Fler presenter till en 14-årig kille kan du hitta här!

Vad tycker en 14-årig kille om att läsa

En årsprenumeration på någon tidning Kalle Anka kanske är lite barnslig, men fortfarande väldigt omtyckt

present till 14-åring - Ge bort en prenumeration på tidningen Mobil.
Ge bort en prenumeration på tidningen Mobil.
Världens historia är en spännande tidning tidning i present till 14-åring
Världens historia är en spännande tidning
tidning i present till 14-åringKalle Anka tecknade av legenden Carl Barks
Kalle Anka tecknade av legenden Carl Barks
present till 14-åring - Några inbundna serier typ Tintin
Några inbundna serier typ Tintin
Bok med Carl Barks Kalle Anka
Bok med Carl Barks Kalle Anka
Bok med Don Rosas Kalle Anka
Bok med Don Rosas Kalle Anka

Filmkvällar med kompisarna

När kompisarna kommer över och ska se på film är det bra att inte visa något alldeles för våldsamt. Sagan om ringen kanske är en passande film. Den är spännande utan att det sprutar blod hela tiden, så kompisarnas föräldrar kommer inte bli missnöjda med valet av film. Boxen består av 9 DVD filmer och extramaterial. Självklart önskar ungdomarna även något gott att äta och dricka.

present till 14-åring - Sagan om ringen är en film som passar att ge som present till 14-åringen och att visa när kompisarna kommer över. Tonåringar älskar att titta länge!
Sagan om ringen är en film som passar att ge som present till 14-åringen och att visa när kompisarna kommer över. Tonåringar älskar att titta länge!
Med en popcornmaskin får man ett hälsosamt snacks till biokvällen. Popcorn har både fibrer och sänker kolesterolvärdet.
Med en popcornmaskin får man ett hälsosamt snacks till biokvällen. Popcorn har både fibrer och sänker kolesterolvärdet.
För att det inte ska bli alltför nyttigt behöver du komplettera med lite läsk. Det går åt massor, med en sodastreamer spar snart in kostnaden.
För att det inte ska bli alltför nyttigt behöver du komplettera med lite läsk. Det går åt massor, med en sodastreamer spar snart in kostnaden.
present till 14-åring - Biobiljetter är ju förstås alltid välkommet. Ger du bort flera så kan hon eller han även bjuda med sig en kompis på bio. Om du använder länken här ingår även en biomeny.
Biobiljetter är ju förstås alltid välkommet. Ger du bort flera så kan hon eller han även bjuda med sig en kompis på bio. Om du använder länken här ingår även en biomeny.
Film i present till 14-åring Det finns många filmer som 14-åringar gillar att få. Säkrast är förstås att fråga dem vad de önskar sig för film. Ironman är en film som många 14-åringar ser i alla fall.
Det finns många filmer som 14-åringar gillar att få. Säkrast är förstås att fråga dem vad de önskar sig för film. Ironman är en film som många 14-åringar ser i alla fall.

Pengar i present till 14-åring

Pengar att få köpa vad de vill för är också väldigt uppskattat, även om det inte är så roligt att ge bort kanske. Ett bättre alternativ är kanske att öppna ett konto till dem i avanza där du sätter in lite pengar. Att redan nu få lite aktier och kunna följa ”sitt” bolag kommer vara väldigt spännande och leda till ett intresse som hon eller han inte haft annars. Aktiesparande är kul!

present till 14-åring - En fin plånbok i metall som du fyller med lite pengar kommer bli en uppskattad födelsedagspresent.
En fin plånbok i metall som du fyller med lite pengar kommer bli en uppskattad födelsedagspresent.
Plånbok i läder är en bra present. Stoppa gärna ner lite <a class=
Plånbok i läder är en bra present. Stoppa gärna ner lite pengar i present till 14-åringen också.
Eller öppna ett konto hos Avanza där du sätter in lite pengar i present till 14-åringen!
Eller öppna ett konto hos Avanza där du sätter in lite pengar i present till 14-åringen!

Kamera i present

Digitalkamera och en fotokurs för nybörjare fotografering är en väldigt rolig hobby och förhoppningsvis kommer det att leda till ett livslångt intresse när du ger bort det i present till 14-åringen. Även om hon eller han inte kommer arbeta som fotograf kommer det att vara en kul hobby och kanske något som 14-åringen kommer ha glädje av i många sammanhang.

present till 14-åring - En systemkamera av något slag. Foto är en rolig hobby
En systemkamera av något slag. Foto är en rolig hobby
Det kan också vara bra med en kurs så att hon eller han lär sig fota.
Det kan också vara bra med en kurs så att hon eller han lär sig fota. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

TV-spel som 14-åringar gillar

Tonåringar gillar att spela tv-spel. Nintendo Swich är en konsol som är väldigt populär. Kanske är det på grund av att det är en hybridkonsol som kan spelas både som handhållen enhet och att den går att koppla in på tvn. Eller för att det finns så många bra tv-spel att köpa till den.

tv-spel i present till 14-åring - Nintendo Swich
Nintendo Swich
Super smash
Super smash 
Yoshi's crafted world
Yoshi’s crafted world

Spel som 14-åringar gillar

Det är inte bara TV-spel som gäller när du pratar med 14-åringarna. Även helt vanliga brädspel kan vara kul att spela både tillsammans med familjen och med kompisarna. Här hittar du några spel som 14-åringar gillar.

spel i present till 14-åring - Ska vi slå vad - ett vadslagningsspel där man får upp ett kort med en utmaning. T.ex. säga 5 fotbollslag på under en viss tid, sitta i jägarvila en minut osv. Sedan får övriga deltagare slå vad om huruvida man klar utmaningen eller ej.
Ska vi slå vad – ett vadslagningsspel där man får upp ett kort med en utmaning. T.ex. säga 5 fotbollslag på under en viss tid, sitta i jägarvila en minut osv. Sedan får övriga deltagare slå vad om huruvida man klar utmaningen eller ej.
spel i present till 14-åring - Ett reaktionsspel där förloraren får en elstöt är ett spel som många 14-åringar vill ha. Det är både tjejer och killar som tycker att detta är kul. Reaktionsspel för mellan två och fyra spelare. När musiken tystnar gäller det att släppa för att undvika en stöt.
Ett reaktionsspel där förloraren får en elstöt är ett spel som många 14-åringar vill ha. Det är både tjejer och killar som tycker att detta är kul. Reaktionsspel för mellan två och fyra spelare. När musiken tystnar gäller det att släppa för att undvika en stöt.
spel i present till 14-åring - Ett helt vanligt brädspel: bondespelet där man ska driva upp sitt jordbruk, så och skörda. Här gäller det att förvalta sitt kapital på rätt sätt för att till sist bli den som blir slottsherre på orten. Klassiskt spel från Alga som har älskats i generationer.
Ett helt vanligt brädspel: bondespelet där man ska driva upp sitt jordbruk, så och skörda. Här gäller det att förvalta sitt kapital på rätt sätt för att till sist bli den som blir slottsherre på orten. Klassiskt spel från Alga som har älskats i generationer.

Pyssel i present till en 14-åring

present till 14-åring - Teckna manga bok, ett block och pennor till är en bra present till en 14-åring.
Teckna manga bok, ett block och pennor till är en bra present till en 14-åring.
Fina pennor som är speciellt bra för 14-åringen som gillar att teckna till exempel manga.
Fina pennor som är speciellt bra för 14-åringen som gillar att teckna till exempel manga.
Cernitlera som man kan göra små figurer och kanske smycken av är en kul present till en 14-åring.
Cernitlera som man kan göra små figurer och kanske smycken av är en kul present till en 14-åring.
present till 14-åring - Skissblock är sådant som alltid går åt när man har en konstnärlig tonåring där hemma.
Skissblock är sådant som alltid går åt när man har en konstnärlig tonåring där hemma.
Akvarellfärger brukar bli mycket uppskattat om du ger det till en konstnärlig 14-åring i present.
Akvarellfärger brukar bli mycket uppskattat om du ger det till en konstnärlig 14-åring i present.
En bok om att börja måla akvarell kan vara kul att få för den som inte provat tidigare.
En bok om att börja måla akvarell kan vara kul att få för den som inte provat tidigare.
present till 14-åring - Det här är ett coolt slime som även 14-åringar kommer gilla att leka med. Det är otroligt töjbart och kan sträckas ut nästan i oändlighet. Det går även att blåsa bubblor av faktiskt.
Det här är ett coolt slime som även 14-åringar kommer gilla att leka med. Det är otroligt töjbart och kan sträckas ut nästan i oändlighet. Det går även att blåsa bubblor av faktiskt.
En målarbok för vuxna som 14-åringen också kommer tycka om att få i present. Den innehåller fina detaljer och nya saker som dyker upp när man tittar noga.
En målarbok för vuxna som 14-åringen också kommer tycka om att få i present. Den innehåller fina detaljer och nya saker som dyker upp när man tittar noga.
När man målar akvarell behövs ett speciellt papper som hålls sträckt när man målar för att inte pappret ska skrynklas ihop av fukten. När färgen torkat kan man lossa pappret.
När man målar akvarell behövs ett speciellt papper som hålls sträckt när man målar för att inte pappret ska skrynklas ihop av fukten. När färgen torkat kan man lossa pappret. Pappret hittar du hos Amazon.

Teknikprylar som 14-åringar önskar sig

Förutom telefoner och tillbehör till sin telefon finns det även andra teknikprylar som 14-åringar vill ha. Det kan vara tuffa väckarklockor, högtalare och kanske en drönare för att tävla med kompisarna. Det är också populärt att få olika former av fordon.

present till 14-åring -För tonåringar som har svårt att vakna på morgonen kan en väckarklocka som smiter iväg när larmet går vara en bra present. För att få tyst på klockan måste den fångas in. Då kommer tonåringen garanterat vara vaken.
ör tonåringar som har svårt att vakna på morgonen kan en väckarklocka som smiter iväg när larmet går vara en bra present. För att få tyst på klockan måste den fångas in. Då kommer tonåringen garanterat vara vaken.
teknikprylar i present till 14-åring Tonåringar brukar också gilla att lyssna på musik. De här högtalarna är riktigt tuffa. De är fyllda med vatten och är upplysta. När musiken drar igång startar ljusshowen i takt med musiken.
Tonåringar brukar också gilla att lyssna på musik. De här högtalarna är riktigt tuffa. De är fyllda med vatten och är upplysta. När musiken drar igång startar ljusshowen i takt med musiken.
En drönare är en kul 14-årspresent att ge honom.
En drönare är en kul 14-årspresent att ge honom.
present till 14-åring - Hoverboard där hon eller han kan stå upp och åka. Tuff pryl att ge en 14-åring i födelsedagspresent. Går upp till 12 km per timme.
Hoverboard där hon eller han kan stå upp och åka. Tuff pryl att ge en 14-åring i födelsedagspresent. Går upp till 12 km per timme.
Minst lika uppskattat kommer det bli att även få den här hoverkarten som man kan koppla till sin hoverboard för att göra den till en bil.
Minst lika uppskattat kommer det bli att även få den här hoverkarten som man kan koppla till sin hoverboard för att göra den till en bil.
En el-scoter är en riktigkt cool present till en 14-åring. Den går i upp till 20km/ timme och kan gå 12 km på en enda laddning.
En el-scoter är en riktigkt cool present till en 14-åring. Den går i upp till 20km/ timme och kan gå 12 km på en enda laddning.

Tuffa födelsedagspresenter

Det finns naturligtvis massor av tuffa presenter att ge en fjortonåring. Men överlevnadssaker är sådant de brukar gilla. Att klara sig själv ute i skogen på det naturen har att erbjuda är något alla borde få lära sig.

present till 14-åring - Tändstål är en bra present till en 14-åring som gillar att vara ute i naturen. Kombinera gärna med överlevnadskit.
Tändstål är en bra present till en 14-åring som gillar att vara ute i naturen. Kombinera gärna med överlevnadskit.
Överlevnadskit i present till 14-åring som gillar natur och vildmark. Köp gärna boken från Bear Grylls också.
Överlevnadskit i present till 14-åring som gillar natur och vildmark. Köp gärna boken från Bear Grylls också.
Handbok skriven av Bear Grylls med den ambitiösa titeln Så överlever du allt. En bra bok om att överleva både i naturen i att ta över ett flygplan.
Handbok skriven av Bear Grylls med den ambitiösa titeln Så överlever du allt. En bra bok om att överleva både i naturen i att ta över ett flygplan.

Present till en 14-åring som har allt

Det är inte alltid så lätt att hitta på födelsedagspresenter till en tonåring som redan har allt som hon eller han behöver. Men kanske en annorlunda present, något som hon eller han kan syssla med tillsammans med kompisarna kan vara en bra idé?

present till 14-åring - Ett badmintonset för fyra personer med bollar racketar nät och förvaringsväska.
Ett badmintonset för fyra personer med bollar racketar nät och förvaringsväska.
Tennisracketar och bollar för två personer. Tennis kan vara kul sysselsättning för 14-åringar.
Tennisracketar och bollar för två personer. Tennis kan vara kul sysselsättning för 14-åringar.
Spikeball är ett kul strandspel där man servar mot ett nät på marken och försöker finta bort motståndarna.
Spikeball är ett kul strandspel där man servar mot ett nät på marken och försöker finta bort motståndarna.
present till 14-åring - En hängkoja är en kul och annorlunda present till en 14-åring som redan har allt.
En hängkoja är en kul och annorlunda present till en 14-åring som redan har allt.
Ett hänglås med fingeravtrycksläsning är något som hon eller han garanterat inte har redan.
Ett hänglås med fingeravtrycksläsning är något som hon eller han garanterat inte har redan.
Skolväskan slits fort och kan behöva bytas ut ofta. Kan vara en bra present till 14-åring som har allt redan.
Skolväskan slits fort och kan behöva bytas ut ofta. Kan vara en bra present till 14-åring som har allt redan.

Fler presenter till en 14 åring

Hoppas du fick någon inspiration och hittade bra presenter till en 14 åring!

Relaterade frågor

Vad är en bra present till en 13-årig kille? En bra present till en 13-årig kille är tv-spel, choklad, en uppblåsbar fåtölj, en bok, ett aktivitetsarmband och VR-glasögon. Fler bra presenter till en 13-årig kille finns här.

Vad är en bra present till en 16-årig kille? En bra present till en 16-årig kille är ett halsband, körlektioner, prenumeration på tidningen Illustrerad vetenskap, en pilbåge eller parfym. Fler presenttips till en 16-årig kille hittar du här.

Vad ska man ge i julklapp till en 14-årig kille? Fina julklappar till en 14-årig kille är mysiga tofflor, bonsaiträd, en parfym eller ett presentkort på någon sportbutik. Fler julklappar till en 14-åring hittar du här.

Tips på fortsatt läsning

 • Present till 14-årig tjej

  Present till 14-årig tjej

  Det är inte lätt att hitta en bra present till en 14-årig tjej! Men här ska du få några presentförslag på saker som hon kommer att gilla oavsett om hon är din, dotter, din syster eller din kompis. Så vad är då en bra present till en 14-årig tjej? Bra presenter till en fjortonårig tjej […]

  Läs mer..


 • Present till 14-årig kille

  Present till 14-årig kille

  Vad önskar sig en 14-årig kille i present egentligen? Det har jag tagit reda på! Så, vad är en bra present till en 14-årig kille? En bra present till en 14-årig kille är biobiljetter, slackline, hörlurar, en Calvin Klein parfym, ett överlevnadskit, varma tofflor, plånbok, pengar, kalsonger, ett tv- eller dataspel. Men mest av allt […]

  Läs mer..


 • Julklapp Till 14-Åring

  Julklapp Till 14-Åring

  Julklapp till 14-åring – det är faktiskt inte så svårt som du tror! Vill du hitta en riktigt bra julklapp till 14-åring? Här hittar du många julklappstips. Behöver du en julklapp akut så rekommenderar jag biobiljetter, presentkort på Spotify, sällskapsspelet Ska vi slå vad, eller nya hörlurar. Har du inte panik och behöver julklappen just precis […]

  Läs mer..


Present Till 14-Åring
Rulla till toppen