Present Till 14-Åring

Letar du efter en bra present till en 14-Äring? Vad önskar sig en 14-Äring i present? Det har jag tagit reda pÄ. Vill du hitta en riktigt bra present till en 14-Äring, som gör honom eller henne vÀldigt glad?

SÄ vad Àr dÄ en bra present till en 14-Äring? NÄgra presenter som jag kan rekommendera Àr biobiljetter, godismaskin, pengar, mobil eller nya hörlurar. Det Àr sÄdant som alltid brukar gÄ hem hos ungdomar. Men fortsÀtt gÀrna lÀsa för hÀr har jag samlat riktigt bra presenter till 14-Äringar!

Vad Àr en bra present till en 14-Äring?
Vad Àr en bra present till en 14-Äring?

Förutom den hÀr sidan med presenter till en 14-Äring sÄ finns det ocksÄ nÄgra andra sidor som jag tror att du kan ha nytta av i jakten pÄ den perfekta presenten.

Vad önskar sig en 14-Äring i present?

HÀr Àr nÄgra snabba presenttips pÄ sÄdant som kan bestÀllas online.

Storytel talböcker

LÀs mer och bestÀll

14-Äringar gillar lyx och att fÄ fotmassage framför tvn kommer han eller hon att gilla.
En burritofilt Àr rolig och mysig att ha i soffan.
VÀckarklocka som lÄter honom eller henne vakna av naturligt ljus.
present till 14-Äring - En ny mobiltelefon Àr den present som 14-Äringar oftast önskar sig. SÄ hÀftig modell som möjligt förstÄs!
En ny mobiltelefon Àr den present som 14-Äringar oftast önskar sig. SÄ hÀftig modell som möjligt förstÄs!
present till 14 Ă„ring - Prenumeration pĂ„ <a class=choklad Ă€r present som 14-Ă„ringen blir glad för hela Ă„ret. ” class=”wp-image-69705″/>
Prenumeration pÄ choklad Àr present som 14-Äringen blir glad för hela Äret.
present till 14 Ă„ring -Är du osĂ€ker pĂ„ vad hon eller han önskar sig brukar biobiljetter med meny vara nĂ„got de flesta gillar.
Är du osĂ€ker pĂ„ vad hon eller han önskar sig brukar biobiljetter med meny vara nĂ„got de flesta gillar.
present till 14-Äring - Hörlurar Àr förbrukningsvara nÀr det gÀller tonÄringar. De tycks alltid gÄ sönder.
Hörlurar Àr förbrukningsvara nÀr det gÀller tonÄringar. De tycks alltid gÄ sönder.
present till 14 Äring -Vill du överraska honom eller henne med nÄgot ovÀntat kan en slackline kanske vara kul
Vill du överraska honom eller henne med nÄgot ovÀntat kan en slackline kanske vara kul
En minikyl fylld med lÀsk kan vara trevligt att ha i sitt rum.

Telefon i present till 14-Ă„ring

Det viktigaste pĂ„ 14-Ă„ringens önskelista. Mobiltelefon!! Det Ă€r viktigt att ha en fin mobiltelefon. Mobiltelefonen Ă€r bĂ„de en statussymbol, underhĂ„llning, kommunikation och en leksak idag. Om 14-Ă„ringen redan har en bra mobiltelefon som finns det mycket runt mobiltelefonen som hon eller han önskar sig pĂ„ födelsedagen. Det Ă€r viktigt att ha “rĂ€tt” mobilskal. Det mĂ„ste vara lite dyrare, gĂ€rna frĂ„n iDeal of Sweden. Det Ă€r ocksĂ„ bra med ett extra skydd till framsidan av mobiltelefonen för att undvika sprĂ€ckt glas.

Present till 14-Äring - Den present som 14-Äringen önskar sig mest av allt Àr en mobiltelefon. Om hon eller han inte kan fÄ det allra senast sÄ bör det vara en av nyare modell i alla fall. Annars Àr hon eller han hopplöst ute!
Den present som 14-Äringen önskar sig mest av allt Àr en mobiltelefon. Om hon eller han inte kan fÄ det allra senast sÄ bör det vara en av nyare modell i alla fall. Annars Àr hon eller han hopplöst ute!
Till sin mobil behöver 14-Äringen ocksÄ ett kontantkort eller ett mobilabonnemang. Hos Hallon kan du hitta det till bra priser.
Vill du ge 14-Äringen en present med mycket valuta för pengarna? DÄ ska du ge bort en prenumeration pÄ ljudböcker ocksÄ.
Airpods Àr ocksÄ ett mÄste för 14-Äringar.
Airpods Àr ocksÄ ett mÄste för 14-Äringar.
Present till 14-Äring - Mobiltelefonskalet Àr inte bara trendigt, det skyddar ju telefonen ocksÄ, sÄ har man gett 14-Äringen en fin mobiltelefon sÄ Àr det ju dumt att inte ge dem ett mobilskal ocksÄ för att skydda telefonen.
Mobiltelefonskalet Àr inte bara trendigt, det skyddar ju telefonen ocksÄ, sÄ har man gett 14-Äringen en fin mobiltelefon sÄ Àr det ju dumt att inte ge dem ett mobilskal ocksÄ för att skydda telefonen.
present till fjortonÄring - Sedan Àr det förstÄs bra att ha hörlurar till mobiltelefonen. Det Àr inte sÀkert att familjen stÄr ut med alla youtubeklipp, poplÄtar och ljudböcker som 14-Äringar tycks Àlska att lyssna till.
Sedan Àr det förstÄs bra att ha hörlurar till mobiltelefonen. Det Àr inte sÀkert att familjen stÄr ut med alla youtubeklipp, poplÄtar och ljudböcker som 14-Äringar tycks Àlska att lyssna till.
present till 14-Äring - Men om kompisarna Àr pÄ besök behövs förstÄs Àven högtalare, sÄ att alla kan lyssna samtidigt. DÄ kommer en högtalare med ett schysst ljud vÀl till pass. Den hÀr Àr liten i formatet med ett vÀldigt stort ljud.
Men om kompisarna Àr pÄ besök behövs förstÄs Àven högtalare, sÄ att alla kan lyssna samtidigt. DÄ kommer en högtalare med ett schysst ljud vÀl till pass. Den hÀr Àr liten i formatet med ett vÀldigt stort ljud.
Present till 14-Äring - "Batteriet tog slut" Àr en vanlig förevÀndning nÀr tonÄringarna inte vill svara i telefonen nÀr förÀldrarna ringer. SÄ se till att de har en extra powerbank ocksÄ, sÄ uppstÄr inte det problemet.
“Batteriet tog slut” Ă€r en vanlig förevĂ€ndning nĂ€r tonĂ„ringarna inte vill svara i telefonen nĂ€r förĂ€ldrarna ringer. SĂ„ se till att de har en extra powerbank ocksĂ„, sĂ„ uppstĂ„r inte det problemet.
present till fjortonÄring - De kanske Àr lite barnsliga, men en 14-Ärig tjej kan absolut tÀnka sig att ha en högtalare i form av ett gulligt djur. De har förvÄnansvÀrt billiga och har bra ljud för att vara sÄ pyttesmÄ.
De kanske Àr lite barnsliga, men en 14-Ärig tjej kan absolut tÀnka sig att ha en högtalare i form av ett gulligt djur. De har förvÄnansvÀrt billiga och har bra ljud för att vara sÄ pyttesmÄ.
Tuff hörlurshÄllare att ge 14-Äringen i present.
14-Ärigar gillar att fÄ snygg inredning i rummet den hÀr hörlurshÄllaren Àr lika snygg som praktisk. Nu behöver inte hörlurarna bli förstörda!
Även en extra lĂ„ng sladd till mobiltelefonen Ă€r en billig men vĂ€ldigt uppskattad födelsedagspresent hos 14-Ă„ringarna.
Även en extra lĂ„ng sladd till mobiltelefonen Ă€r en billig men vĂ€ldigt uppskattad födelsedagspresent hos 14-Ă„ringarna.
 Kanske en smart powerbank med solcellsladdare kan vara en bra present till 14-Ă„ringen.
Kanske en smart powerbank med solcellsladdare kan vara en bra present till 14-Ă„ringen.

Upplevelse i present till 14-Ă„ring

En 14-Äring tycker fortfarande att det Àr kul att fÄ göra roliga saker tillsammans med sina förÀldrar. SÄ att ge dem en upplevelse i födelsedagspresent brukar dÀrför bli vÀldigt uppskattat. Det Àr nÄgot du kan dela med 14-Äringen och ha roligt tillsammans. Det kan förstÄs ocksÄ bli uppskattat om hon eller han fÄr ta med en kompis.

present till 14-Ă„ring - Äventyrsbana dĂ€r man fĂ„r klĂ€ttra, Ă„ka zipline osv 5-20 meter upp i luften. En upplevelse utöver det vanliga.
Äventyrsbana dĂ€r man fĂ„r klĂ€ttra, Ă„ka zipline osv 5-20 meter upp i luften. En upplevelse utöver det vanliga.
present till fjortonÄring - Ge 14-Äringen en upplevelse i present.
Ge 14-Ă„ringen en upplevelse i present.
Upplevelse i present till 14-Äring - Att köra go-kart brukar vara en hÀftig upplevelse. Att swisha fram i hög fart nÀra marken.
Att köra go-kart brukar vara en hÀftig upplevelse. Att swisha fram i hög fart nÀra marken.
present till 14-Äring - Att Äka dressin tillsammans Àr en fantastisk upplevelse dÀr ni kan njuta av naturen och stanna till pÄ mysiga stÀllen efter vÀgen.
Att Äka dressin tillsammans Àr en fantastisk upplevelse dÀr ni kan njuta av naturen och stanna till pÄ mysiga stÀllen efter vÀgen.
Upplevelse i present till 14-Äring - Ta er ut frÄn staden och njut av en guidad tur i kajak. Ni fÄr lÀra er allt om hur man paddlar och turen anpassas efter deltagarnas kunskap.
Ta er ut frÄn staden och njut av en guidad tur i kajak. Ni fÄr lÀra er allt om hur man paddlar och turen anpassas efter deltagarnas kunskap.
Upplevelse i present till 14-Äring - Fladdermussafari Àr en upplevelse utöver det vanliga. Fladdermöss Àr ju inget man vanligen ser i naturen. Den hÀr aktiviteten hittar du utanför HÀssleholm.
Fladdermussafari Àr en upplevelse utöver det vanliga. Fladdermöss Àr ju inget man vanligen ser i naturen. Den hÀr aktiviteten hittar du utanför HÀssleholm.

Billiga presenter till en 14-Ă„ring

Har du en mindre budget kan du faktiskt hitta vÀldigt fina presenter till en 14-Äring ÀndÄ. HÀr Àr nÄgra bra tips pÄ fina och billiga presenter till en 14-Äring.

present till 14-Äring - Ljusslinga som du kan forma om till vilken text eller form du önskar.
Ljusslinga som du kan forma om till vilken text eller form du önskar.

Ljusboxar dÀr man skriver egna meddelanden Àr vÀldigt poppis nu.
Ljusboxar dÀr man skriver egna meddelanden Àr vÀldigt poppis nu.
inredning i present till 14-Äring - Doftljus Àr trevligt att ha i rummet och finns faktiskt riktigt billigt.
Doftljus Àr trevligt att ha i rummet och finns faktiskt riktigt billigt.
En fin mugg att dricka <a class=te ur blir en bra present till henne. ” class=”wp-image-87882″/>
En fin mugg att dricka te ur blir en bra present till henne.
En ny vattenflaska Àr en bra present. Den hÀr Àr bÄde snygg och billig.
En ny vattenflaska Àr en bra present. Den hÀr Àr bÄde snygg och billig.
En smidig hÀngmatta att ta med till stranden eller att sÀtta upp i trÀdgÄrden Àr en billig present.
En smidig hÀngmatta att ta med till stranden eller att sÀtta upp i trÀdgÄrden Àr en billig present.
present till 14-Äring - En kul och vÀldigt billig present att ge en 14-Äring Àr dessa iq-pussel. Kluriga och vÄra att slita sig ifrÄn.
En kul och vÀldigt billig present att ge en 14-Äring Àr dessa iq-pussel. Kluriga och vÄra att slita sig ifrÄn.
VÀrldens minsta 1000 bitarsupssel kan kostar heller inte sÄ mycket och Àr kul att fÄ.
VÀrldens minsta 1000 bitarsupssel kan kostar heller inte sÄ mycket och Àr kul att fÄ.
NÀr 14-Äringen ska till stranden Àr en wabobaboll som studsar pÄ vatten en kul grej att ha med.
NÀr 14-Äringen ska till stranden Àr en wabobaboll som studsar pÄ vatten en kul grej att ha med.
present till 14-Ă„ring - En rubiks kub Ă€r omöjligt att slita sig ifrĂ„n. En billig och <a class=rolig present att ge en 14-Ă„ring. ” class=”wp-image-63222″/>
En rubiks kub Àr omöjligt att slita sig ifrÄn. En billig och rolig present att ge en 14-Äring.
Även den hĂ€r labyrintbollen med en liten kula i som man ska rulla pĂ„ banorna inuti bollen Ă€r nĂ„got som Ă€r svĂ„rt att lĂ€gga ifrĂ„n sig.
Även den hĂ€r labyrintbollen med en liten kula i som man ska rulla pĂ„ banorna inuti bollen Ă€r nĂ„got som Ă€r svĂ„rt att lĂ€gga ifrĂ„n sig.

Present till 14-Ă„ringen som spelar mycket dataspel

Ska du fira en 14-Äring som Àr intresserad av datorer? DÄ finns det vÀldigt mÄnga bra presenter relaterat till det som du kan köpa. NÄgra bra presenter Àr t.ex. Ett nytt spel, en riktigt bra spelstol, tangentbordsdammsugare, en bra gameingmus, högtalare eller en fin musmatta.

Kokbok för gamers
En musmatta för gamers Àr lite större Àn en vanlig. De blir snabbt fula och Àr bra att fÄ en ny.
En musmatta för gamers Àr lite större Àn en vanlig. De blir snabbt fula och Àr bra att fÄ en ny.
Present till 14-Äring - En gamingmus har mÄnga programmerbara knappar. Den hÀr har dessutom cool belysning.
En gamingmus har mÄnga programmerbara knappar. Den hÀr har dessutom cool belysning.
present till 14-Äring - Högtalare som ger en stor ljudupplevelse vid dator
Högtalare som ger en stor ljudupplevelse vid datorn.
Present till 14-Äring - Ett komplett gamingpaket - Faktiskt vÀldigt billigt
Ett komplett gamingpaket – Faktiskt vĂ€ldigt billigt
Sitter man mycket Àr det skönt att ha en bra stol
Sitter man mycket Àr det skönt att ha en bra stol
present till 14-Äring - Om hon eller han spelar mycket Àr det viktigt att ha bra hörlurar med mikrofon till datorn. De kostar visserligen en hel del, men de kommer ocksÄ att anvÀndas vÀldigt flitigt. SÄ baserat pÄ tiden de kommer anvÀndas sÄ Àr det inte sÄ dyrt egentlige
Om hon eller han spelar mycket Àr det viktigt att ha bra hörlurar med mikrofon till datorn. De kostar visserligen en hel del, men de kommer ocksÄ att anvÀndas vÀldigt flitigt. SÄ baserat pÄ tiden de kommer anvÀndas sÄ Àr det inte sÄ dyrt egentligen.
Gamers dricker gÀrna lÀsk nÀr de sitter framför datorn. Det kommer sÀkert bli uppskattat med ett minikylskÄp, att förvara lÀsken i. Det hÀr kylskÄpet har plats för 6 st 33cl burkar. Coolt att alltid ha kalla lÀsk nÀr han ska spela dataspel.
Gamers dricker gÀrna lÀsk ner de sitter framför datorn. Det kommer sÀkert bli uppskattat med ett minikylskÄp, att förvara lÀsken i. Coolt att alltid ha kalla lÀsk nÀr han ska spela dataspel.
Present till 14-Äring - För en spelare Àr det viktigt att ha en dator med snabb processor. Ska du ge bort en dator i present till en 14-Äring som spelar duger det inte med vilken dator som helst. Titta pÄ baksidan av spelet vilken processorkraft och sÄ som krÀvs. Det Àr minimikravet.
För en spelare Àr det viktigt att ha en dator med snabb processor. Ska du ge bort en dator i present till en 14-Äring som spelar duger det inte med vilken dator som helst. Titta pÄ baksidan av spelet vilken processorkraft och sÄ som krÀvs. Det Àr minimikravet.

KlÀder i födelsedagspresent

Funderar du pÄ att köpa klÀder i present till en 14-Äring? TyvÀrr, det Àr en riktigt dÄlig idé. De brukar inte uppskatta att nÄgon annan vÀljer ut klÀder Ät dem. Men om du trots allt bestÀmmer dig för att göra precis det skulle jag rekommendera strumpor, en morgonrock, munkjacka eller en tjock stickad tröja.

Men jag skulle faktiskt rekommendera att du istĂ€llet köper ett presentkort pĂ„ nĂ„gon klĂ€daffĂ€r, ÅhlĂ©ns eller pĂ„ nĂ„gon stor sportaffĂ€r.

Present till 14-Äring - Strumpor som Àr riktigt fÀrgglada brukar 14-Äringar gilla att fÄ.
Strumpor som Àr riktigt fÀrgglada brukar 14-Äringar gilla att fÄ.
Ett presentkort pĂ„ ÅhlĂ©ns - de har bĂ„de mĂ€rkesklĂ€der och andra saker en 14-Ă„ring kan behöva.
Ett presentkort pĂ„ ÅhlĂ©ns – de har bĂ„de mĂ€rkesklĂ€der och andra saker en 14-Ă„ring kan behöva.
Till en tjej kan det bli en uppskattad present att fÄ ett presentkort pÄ Lindex.
Till en tjej kan det bli en uppskattad present att fÄ ett presentkort pÄ Lindex.
present till 14-Ă„ring -  FĂ„rskinnstofflor kan faktiskt bli uppskattat under de kalla Ă„rstiderna.
FĂ„rskinnstofflor kan faktiskt bli uppskattat under de kalla Ă„rstiderna.
klÀder i present till 14-Äring - En morgonrock skulle ocksÄ kunna fungera om du vet vilken fÀrg.
En morgonrock skulle ocksÄ kunna fungera om du vet vilken fÀrg.

Pedagogiska presenter till en 14-Ă„ring

Även om 14-Ă„ringen börjar bli ganska vuxen finns det Ă€ndĂ„ pedagogiska presenter att ge honom eller henne. Modellbyggen av olika slag eller ett pussel Ă€r kul att fĂ„ och en pedagogisk present till en 14-Ă„ring.

present till 14-Äring - En bra present att ge en 14-Äring Àr den hÀr kulbanan
En bra present att ge en 14-Äring Àr den hÀr kulbanan
Ett 1000 bitarspussel med motiv av Jan von Haasteren Àr en pedagogisk present till en 14-Äring
Ett 1000 bitarspussel med motiv av Jan von Haasteren Àr en pedagogisk present till en 14-Äring

Ge 14-Ă„ringen inredning i present

Inredning Àr faktiskt nÄgot som 14-Äringar brukar uppskatta att fÄ i present. De brukar vilja göra om sitt rum till ett mer vuxet och rensa ut saker som ser för barnsliga ut. SÄ saker som de gÀrna vill ha Àr t.ex:

Vuxet tÀcke och pÄslakan Att fÄ ett riktigt snyggt pÄslakan och ett duntÀcke gör att rummet kÀnns mer vuxet. Med ett sÄ snyggt pÄslakan behövs heller inte nÄgot överkast.

present till 14-Äring - Wake up light En tuff lampa med dagsljus som vÀcker honom eller henne. IstÀllet för det vanliga ilskna tjutet kan man vÀlja naturljud. Nu kommer hon eller han vakna pÄ mycket bÀttre humör Àn annars!
Wake up light En tuff lampa med dagsljus som vÀcker honom eller henne. IstÀllet för det vanliga ilskna tjutet kan man vÀlja naturljud. Nu kommer hon eller han vakna pÄ mycket bÀttre humör Àn annars!
Present till 14-Äring - Ett duntÀcke kommer att ge sÀngen en lite lyxig kÀnsla. Det hÀr Àr ett duntÀcke som Àr lite lagom tjockt och kan anvÀndas Äret runt. Det hÀr Àr en present 14-Äringen kommer anvÀnda hela livet.
Ett duntÀcke kommer att ge sÀngen en lite lyxig kÀnsla. Det hÀr Àr ett duntÀcke som Àr lite lagom tjockt och kan anvÀndas Äret runt. Det hÀr Àr en present 14-Äringen kommer anvÀnda hela livet.
Present till 14-Äring - Eftersom tonÄringar sÀllan bÀddar sÀngen med överkast Àr det trevligt att ge honom eller henne ett riktigt snyggt pÄslakan. DÄ gör det inget att pÄslakanet inte blir inbÀddat, utan ligger synligt.
Eftersom tonÄringar sÀllan bÀddar sÀngen med överkast Àr det trevligt att ge honom eller henne ett riktigt snyggt pÄslakan. DÄ gör det inget att pÄslakanet inte blir inbÀddat, utan ligger synligt.
present till 14-Äring - Med en tjock och skön matta fÄr man den rÀtta "hotellkÀnslan" i rummet. Att fÄ sÀtta ner fötterna pÄ en tjock och skön matta kÀnns mycket bÀttre Àn pÄ ett kallt golv.
Med en tjock och skön matta fĂ„r man den rĂ€tta “hotellkĂ€nslan” i rummet. Att fĂ„ sĂ€tta ner fötterna pĂ„ en tjock och skön matta kĂ€nns mycket bĂ€ttre Ă€n pĂ„ ett kallt golv.
Undanröj alla spÄr av att 14-Äringen nÄgonsin varit barn. Byt till vuxengardiner. Med dessa mörklÀggningskardiner behövs ingen rullgardin för att fÄ mörkt i rummet.
Undanröj alla spÄr av att 14-Äringen nÄgonsin varit barn. Byt till vuxengardiner. Med dessa mörklÀggningskardiner behövs ingen rullgardin för att fÄ mörkt i rummet.
 Lyxigare kuddar att lÀgga pÄ sÀngen ger ett helt annat utseende i rummet. Varför inte dessa trendiga kuddar med flamingos? Kul present till en 14-Äring som tycker om att inreda sitt rum.
Lyxigare kuddar att lÀgga pÄ sÀngen ger ett helt annat utseende i rummet. Varför inte dessa trendiga kuddar med flamingos? Kul present till en 14-Äring som tycker om att inreda sitt rum.
Present till 14-Äring - Eller kanske en köttÀtande vÀxt kan vara kul? Ge gÀrna bort den i en fin kruka som passar in i rummet.
Eller kanske en köttÀtande vÀxt kan vara kul? Ge gÀrna bort den i en fin kruka som passar in i rummet.
Present till 14-Äring - Den hÀr snygga taklampan kommer garanterat fÄ följa med den dagen 14-Äringen flyttar hemifrÄn.
Den hÀr snygga taklampan kommer garanterat fÄ följa med den dagen 14-Äringen flyttar hemifrÄn.
En fin lampa med stÀmningsfullt ljus kan ocksÄ vara kul att inreda sitt rum med. inredning i present till 14-Äring
En fin lampa med stÀmningsfullt ljus kan ocksÄ vara kul att inreda sitt rum med. inredning i present till 14-Äring

Ge av din tid!

14-Äringar tycker om uppmÀrksamhet och att fÄ av din tid. Varför inte ge bort just det. Ni kanske kan göra nÄgot tillsammans bara ni tvÄ. Ge bort ett presentkort pÄ en fika pÄ stan, lunch ute eller kanske en shoppingtur tillsammans med dig. Eller spela nÄgot tillsammans. 14-Äringar kanske har en tuff attityd, men de vill ocksÄ kÀnna sig omtrycka och Àlskade.

Ge skönhetsprodukter i present till 14-Äring

Presenter till 14-Ă„rig tjej

Skönhetsprodukter till tjejer brukar ju inte vara sÄ svÄrt. Det Àr lÀtt att hitta makeup, hÄrprylar parfym, badbomber och lyxiga krÀmer och kroppsvÄrdskit.

present till 14-Äring - Ett makupset i diskreta jordnÀra fÀrgtoner
Ett makupset i diskreta jordnÀra fÀrgtoner

Svart mascara frÄn Max Factor gÄr alltid Ät
Svart mascara frÄn Max Factor gÄr alltid Ät
Kanske ett större makupset med lite allt möjligt i Àr en kul present?
Kanske ett större makupset med lite allt möjligt i Àr en kul present?
present till 14-Äring - Parfym frÄn Christina Aguilera Red Sin doftar vÀldigt gott.
Parfym frÄn Christina Aguilera Red Sin doftar vÀldigt gott.

En pÄse med badbomber Àr en lite lyxig present till en 14-Ärig tjej
En pÄse med badbomber Àr en lite lyxig present till en 14-Ärig tjej
Ett fint halsband med sten. LĂ„t gravera in en personlig text till henne
Ett fint halsband med sten. LĂ„t gravera in en personlig text till henne

Fler presenter till en 14-Ärig tjej kan du hittar hÀr!

Present till 14-Ă„rig kille

Killar kanske önskar sig ett silverarmband med svart lÀderrem (lite lagom macho och snyggt pÄ samma gÄng). Eller en herrdoft kanske, en liten flaska parfym typ Calvin Klein eller Million eller nÄgot annat som Àr frÀscht och manligt. LÀnkarna gÄr till parfym.se. De ligger alltid bra i pris nÀr jag har jÀmfört med andra sidor och butiker pÄ stan.

present till 14-Äring - Million Àr en parfym unga killar ofta anvÀnder.
Million Àr en parfym unga killar ofta anvÀnder.
 Snyggt och tufft armband i present till 14-Ă„rig kille
Snyggt och tufft armband i present till 14-Ă„rig kille
One god <a class=parfym i present till 14-Ă„rig kille ” class=”wp-image-69482″/>
One god parfym i present till 14-Ă„rig kille

Fler presenter till en 14-Ärig kille kan du hitta hÀr!

Vad tycker en 14-Ärig kille om att lÀsa

En Ärsprenumeration pÄ nÄgon tidning Kalle Anka kanske Àr lite barnslig, men fortfarande vÀldigt omtyckt

present till 14-Äring - Ge bort en prenumeration pÄ tidningen Mobil.
Ge bort en prenumeration pÄ tidningen Mobil.
VÀrldens historia Àr en spÀnnande tidning tidning i present till 14-Äring
VÀrldens historia Àr en spÀnnande tidning
tidning i present till 14-Ă„ringKalle Anka tecknade av legenden Carl Barks
Kalle Anka tecknade av legenden Carl Barks
present till 14-Ă„ring - NĂ„gra inbundna serier typ Tintin
NÄgra inbundna serier typ Tintin
Bok med Carl Barks Kalle Anka
Bok med Carl Barks Kalle Anka
Bok med Don Rosas Kalle Anka
Bok med Don Rosas Kalle Anka

FilmkvÀllar med kompisarna

NÀr kompisarna kommer över och ska se pÄ film Àr det bra att inte visa nÄgot alldeles för vÄldsamt. Sagan om ringen kanske Àr en passande film. Den Àr spÀnnande utan att det sprutar blod hela tiden, sÄ kompisarnas förÀldrar kommer inte bli missnöjda med valet av film. Boxen bestÄr av 9 DVD filmer och extramaterial. SjÀlvklart önskar ungdomarna Àven nÄgot gott att Àta och dricka.

present till 14-Äring - Sagan om ringen Àr en film som passar att ge som present till 14-Äringen och att visa nÀr kompisarna kommer över. TonÄringar Àlskar att titta lÀnge!
Sagan om ringen Àr en film som passar att ge som present till 14-Äringen och att visa nÀr kompisarna kommer över. TonÄringar Àlskar att titta lÀnge!
Med en popcornmaskin fÄr man ett hÀlsosamt snacks till biokvÀllen. Popcorn har bÄde fibrer och sÀnker kolesterolvÀrdet.
Med en popcornmaskin fÄr man ett hÀlsosamt snacks till biokvÀllen. Popcorn har bÄde fibrer och sÀnker kolesterolvÀrdet.
För att det inte ska bli alltför nyttigt behöver du komplettera med lite lÀsk. Det gÄr Ät massor, med en sodastreamer spar snart in kostnaden.
För att det inte ska bli alltför nyttigt behöver du komplettera med lite lÀsk. Det gÄr Ät massor, med en sodastreamer spar snart in kostnaden.
present till 14-Äring - Biobiljetter Àr ju förstÄs alltid vÀlkommet. Ger du bort flera sÄ kan hon eller han Àven bjuda med sig en kompis pÄ bio. Om du anvÀnder lÀnken hÀr ingÄr Àven en biomeny.
Biobiljetter Àr ju förstÄs alltid vÀlkommet. Ger du bort flera sÄ kan hon eller han Àven bjuda med sig en kompis pÄ bio. Om du anvÀnder lÀnken hÀr ingÄr Àven en biomeny.
Film i present till 14-Äring Det finns mÄnga filmer som 14-Äringar gillar att fÄ. SÀkrast Àr förstÄs att frÄga dem vad de önskar sig för film. Ironman Àr en film som mÄnga 14-Äringar ser i alla fall.
Det finns mÄnga filmer som 14-Äringar gillar att fÄ. SÀkrast Àr förstÄs att frÄga dem vad de önskar sig för film. Ironman Àr en film som mÄnga 14-Äringar ser i alla fall.

Pengar i present till 14-Ă„ring

Pengar att fĂ„ köpa vad de vill för Ă€r ocksĂ„ vĂ€ldigt uppskattat, Ă€ven om det inte Ă€r sĂ„ roligt att ge bort kanske. Ett bĂ€ttre alternativ Ă€r kanske att öppna ett konto till dem i avanza dĂ€r du sĂ€tter in lite pengar. Att redan nu fĂ„ lite aktier och kunna följa “sitt” bolag kommer vara vĂ€ldigt spĂ€nnande och leda till ett intresse som hon eller han inte haft annars. Aktiesparande Ă€r kul!

present till 14-Äring - En fin plÄnbok i metall som du fyller med lite pengar kommer bli en uppskattad födelsedagspresent.
En fin plÄnbok i metall som du fyller med lite pengar kommer bli en uppskattad födelsedagspresent.
PlĂ„nbok i lĂ€der Ă€r en bra present. Stoppa gĂ€rna ner lite <a class=pengar i present till 14-Ă„ringen ocksĂ„. ” class=”wp-image-73294″/>
PlÄnbok i lÀder Àr en bra present. Stoppa gÀrna ner lite pengar i present till 14-Äringen ocksÄ.
Eller öppna ett konto hos Avanza dÀr du sÀtter in lite pengar i present till 14-Äringen!
Eller öppna ett konto hos Avanza dÀr du sÀtter in lite pengar i present till 14-Äringen!

Kamera i present

Digitalkamera och en fotokurs för nybörjare fotografering Ă€r en vĂ€ldigt rolig hobby och förhoppningsvis kommer det att leda till ett livslĂ„ngt intresse nĂ€r du ger bort det i present till 14-Ă„ringen. Även om hon eller han inte kommer arbeta som fotograf kommer det att vara en kul hobby och kanske nĂ„got som 14-Ă„ringen kommer ha glĂ€dje av i mĂ„nga sammanhang.

present till 14-Äring - En systemkamera av nÄgot slag. Foto Àr en rolig hobby
En systemkamera av nÄgot slag. Foto Àr en rolig hobby
Det kan ocksÄ vara bra med en kurs sÄ att hon eller han lÀr sig fota.
Det kan ocksÄ vara bra med en kurs sÄ att hon eller han lÀr sig fota.

TV-spel som 14-Ă„ringar gillar

TonÄringar gillar att spela tv-spel. Nintendo Swich Àr en konsol som Àr vÀldigt populÀr. Kanske Àr det pÄ grund av att det Àr en hybridkonsol som kan spelas bÄde som handhÄllen enhet och att den gÄr att koppla in pÄ tvn. Eller för att det finns sÄ mÄnga bra tv-spel att köpa till den.

tv-spel i present till 14-Ă„ring - Nintendo Swich
Nintendo Swich
Super smash
Super smash 
Yoshi's crafted world
Yoshi’s crafted world

Spel som 14-Ă„ringar gillar

Det Ă€r inte bara TV-spel som gĂ€ller nĂ€r du pratar med 14-Ă„ringarna. Även helt vanliga brĂ€dspel kan vara kul att spela bĂ„de tillsammans med familjen och med kompisarna. HĂ€r hittar du nĂ„gra spel som 14-Ă„ringar gillar.

spel i present till 14-Äring - Ska vi slÄ vad - ett vadslagningsspel dÀr man fÄr upp ett kort med en utmaning. T.ex. sÀga 5 fotbollslag pÄ under en viss tid, sitta i jÀgarvila en minut osv. Sedan fÄr övriga deltagare slÄ vad om huruvida man klar utmaningen eller ej.
Ska vi slĂ„ vad – ett vadslagningsspel dĂ€r man fĂ„r upp ett kort med en utmaning. T.ex. sĂ€ga 5 fotbollslag pĂ„ under en viss tid, sitta i jĂ€garvila en minut osv. Sedan fĂ„r övriga deltagare slĂ„ vad om huruvida man klar utmaningen eller ej.
spel i present till 14-Äring - Ett reaktionsspel dÀr förloraren fÄr en elstöt Àr ett spel som mÄnga 14-Äringar vill ha. Det Àr bÄde tjejer och killar som tycker att detta Àr kul. Reaktionsspel för mellan tvÄ och fyra spelare. NÀr musiken tystnar gÀller det att slÀppa för att undvika en stöt.
Ett reaktionsspel dÀr förloraren fÄr en elstöt Àr ett spel som mÄnga 14-Äringar vill ha. Det Àr bÄde tjejer och killar som tycker att detta Àr kul. Reaktionsspel för mellan tvÄ och fyra spelare. NÀr musiken tystnar gÀller det att slÀppa för att undvika en stöt.
spel i present till 14-Äring - Ett helt vanligt brÀdspel: bondespelet dÀr man ska driva upp sitt jordbruk, sÄ och skörda. HÀr gÀller det att förvalta sitt kapital pÄ rÀtt sÀtt för att till sist bli den som blir slottsherre pÄ orten. Klassiskt spel frÄn Alga som har Àlskats i generationer.
Ett helt vanligt brÀdspel: bondespelet dÀr man ska driva upp sitt jordbruk, sÄ och skörda. HÀr gÀller det att förvalta sitt kapital pÄ rÀtt sÀtt för att till sist bli den som blir slottsherre pÄ orten. Klassiskt spel frÄn Alga som har Àlskats i generationer.

Pyssel i present till en 14-Ă„ring

Det finns mycket pyssel och presenter som du kan ge en konstnÀrlig 14-Äring. De kan bÄde gilla att teckna, prova pÄ nya stilar och tekniker och att arbeta med t.ex. cernitlera.

present till 14-Äring - Teckna manga bok, ett block och pennor till Àr en bra present till en 14-Äring.
Teckna manga bok, ett block och pennor till Àr en bra present till en 14-Äring.
Fina pennor som Àr speciellt bra för 14-Äringen som gillar att teckna till exempel manga.
Fina pennor som Àr speciellt bra för 14-Äringen som gillar att teckna till exempel manga.
Cernitlera som man kan göra smÄ figurer och kanske smycken av Àr en kul present till en 14-Äring.
Cernitlera som man kan göra smÄ figurer och kanske smycken av Àr en kul present till en 14-Äring.
present till 14-Äring - Skissblock Àr sÄdant som alltid gÄr Ät nÀr man har en konstnÀrlig tonÄring dÀr hemma.
Skissblock Àr sÄdant som alltid gÄr Ät nÀr man har en konstnÀrlig tonÄring dÀr hemma.
AkvarellfÀrger brukar bli mycket uppskattat om du ger det till en konstnÀrlig 14-Äring i present.
AkvarellfÀrger brukar bli mycket uppskattat om du ger det till en konstnÀrlig 14-Äring i present.
En bok om att börja mÄla akvarell kan vara kul att fÄ för den som inte provat tidigare.
En bok om att börja mÄla akvarell kan vara kul att fÄ för den som inte provat tidigare.
present till 14-Äring - Det hÀr Àr ett coolt slime som Àven 14-Äringar kommer gilla att leka med. Det Àr otroligt töjbart och kan strÀckas ut nÀstan i oÀndlighet. Det gÄr Àven att blÄsa bubblor av faktiskt.
Det hÀr Àr ett coolt slime som Àven 14-Äringar kommer gilla att leka med. Det Àr otroligt töjbart och kan strÀckas ut nÀstan i oÀndlighet. Det gÄr Àven att blÄsa bubblor av faktiskt.
En mÄlarbok för vuxna som 14-Äringen ocksÄ kommer tycka om att fÄ i present. Den innehÄller fina detaljer och nya saker som dyker upp nÀr man tittar noga.
En mÄlarbok för vuxna som 14-Äringen ocksÄ kommer tycka om att fÄ i present. Den innehÄller fina detaljer och nya saker som dyker upp nÀr man tittar noga.
NÀr man mÄlar akvarell behövs ett speciellt papper som hÄlls strÀckt nÀr man mÄlar för att inte pappret ska skrynklas ihop av fukten. NÀr fÀrgen torkat kan man lossa pappret.
NÀr man mÄlar akvarell behövs ett speciellt papper som hÄlls strÀckt nÀr man mÄlar för att inte pappret ska skrynklas ihop av fukten. NÀr fÀrgen torkat kan man lossa pappret.

Teknikprylar som 14-Äringar önskar sig

Förutom telefoner och tillbehör till sin telefon finns det Àven andra teknikprylar som 14-Äringar vill ha. Det kan vara tuffa vÀckarklockor, högtalare och kanske en drönare för att tÀvla med kompisarna. Det Àr ocksÄ populÀrt att fÄ olika former av fordon.

present till 14-Äring -För tonÄringar som har svÄrt att vakna pÄ morgonen kan en vÀckarklocka som smiter ivÀg nÀr larmet gÄr vara en bra present. För att fÄ tyst pÄ klockan mÄste den fÄngas in. DÄ kommer tonÄringen garanterat vara vaken.
ör tonÄringar som har svÄrt att vakna pÄ morgonen kan en vÀckarklocka som smiter ivÀg nÀr larmet gÄr vara en bra present. För att fÄ tyst pÄ klockan mÄste den fÄngas in. DÄ kommer tonÄringen garanterat vara vaken.
teknikprylar i present till 14-Äring TonÄringar brukar ocksÄ gilla att lyssna pÄ musik. De hÀr högtalarna Àr riktigt tuffa. De Àr fyllda med vatten och Àr upplysta. NÀr musiken drar igÄng startar ljusshowen i takt med musiken.
TonÄringar brukar ocksÄ gilla att lyssna pÄ musik. De hÀr högtalarna Àr riktigt tuffa. De Àr fyllda med vatten och Àr upplysta. NÀr musiken drar igÄng startar ljusshowen i takt med musiken.
En drönare Àr en kul 14-Ärspresent att ge honom.
En drönare Àr en kul 14-Ärspresent att ge honom.
present till 14-Äring - Hoverboard dÀr hon eller han kan stÄ upp och Äka. Tuff pryl att ge en 14-Äring i födelsedagspresent. GÄr upp till 12 km per timme.
Hoverboard dÀr hon eller han kan stÄ upp och Äka. Tuff pryl att ge en 14-Äring i födelsedagspresent. GÄr upp till 12 km per timme.
Minst lika uppskattat kommer det bli att Àven fÄ den hÀr hoverkarten som man kan koppla till sin hoverboard för att göra den till en bil.
Minst lika uppskattat kommer det bli att Àven fÄ den hÀr hoverkarten som man kan koppla till sin hoverboard för att göra den till en bil.
En el-scoter Àr en riktigkt cool present till en 14-Äring. Den gÄr i upp till 20km/ timme och kan gÄ 12 km pÄ en enda laddning.
En el-scoter Àr en riktigkt cool present till en 14-Äring. Den gÄr i upp till 20km/ timme och kan gÄ 12 km pÄ en enda laddning.

Tuffa födelsedagspresenter

Det finns naturligtvis massor av tuffa presenter att ge en fjortonÄring. Men överlevnadssaker Àr sÄdant de brukar gilla. Att klara sig sjÀlv ute i skogen pÄ det naturen har att erbjuda Àr nÄgot alla borde fÄ lÀra sig.

present till 14-Äring - TÀndstÄl Àr en bra present till en 14-Äring som gillar att vara ute i naturen. Kombinera gÀrna med överlevnadskit.
TÀndstÄl Àr en bra present till en 14-Äring som gillar att vara ute i naturen. Kombinera gÀrna med överlevnadskit.
Överlevnadskit i present till 14-Ă„ring som gillar natur och vildmark. Köp gĂ€rna boken frĂ„n Bear Grylls ocksĂ„.
Överlevnadskit i present till 14-Ă„ring som gillar natur och vildmark. Köp gĂ€rna boken frĂ„n Bear Grylls ocksĂ„.
Handbok skriven av Bear Grylls med den ambitiösa titeln SÄ överlever du allt. En bra bok om att överleva bÄde i naturen i att ta över ett flygplan.
Handbok skriven av Bear Grylls med den ambitiösa titeln SÄ överlever du allt. En bra bok om att överleva bÄde i naturen i att ta över ett flygplan.

Present till en 14-Ă„ring som har allt

Det Àr inte alltid sÄ lÀtt att hitta pÄ födelsedagspresenter till en tonÄring som redan har allt som hon eller han behöver. Men kanske en annorlunda present, nÄgot som hon eller han kan syssla med tillsammans med kompisarna kan vara en bra idé?

present till 14-Äring - Ett badmintonset för fyra personer med bollar racketar nÀt och förvaringsvÀska.
Ett badmintonset för fyra personer med bollar racketar nÀt och förvaringsvÀska.
Tennisracketar och bollar för tvÄ personer. Tennis kan vara kul sysselsÀttning för 14-Äringar.
Tennisracketar och bollar för tvÄ personer. Tennis kan vara kul sysselsÀttning för 14-Äringar.
Spikeball Àr ett kul strandspel dÀr man servar mot ett nÀt pÄ marken och försöker finta bort motstÄndarna.
Spikeball Àr ett kul strandspel dÀr man servar mot ett nÀt pÄ marken och försöker finta bort motstÄndarna.
present till 14-Äring - En hÀngkoja Àr en kul och annorlunda present till en 14-Äring som redan har allt.
En hÀngkoja Àr en kul och annorlunda present till en 14-Äring som redan har allt.
Ett hÀnglÄs med fingeravtryckslÀsning Àr nÄgot som hon eller han garanterat inte har redan.
Ett hÀnglÄs med fingeravtryckslÀsning Àr nÄgot som hon eller han garanterat inte har redan.
SkolvÀskan slits fort och kan behöva bytas ut ofta. Kan vara en bra present till 14-Äring som har allt redan.
SkolvÀskan slits fort och kan behöva bytas ut ofta. Kan vara en bra present till 14-Äring som har allt redan.

Hoppas du fick nÄgon inspiration och hittade bra presenter till en 14 Äring!

Relaterade frÄgor

Vad Àr en bra present till en 13-Ärig kille? En bra present till en 13-Ärig kille Àr tv-spel, choklad, en uppblÄsbar fÄtölj, en bok, ett aktivitetsarmband och VR-glasögon. Fler bra presenter till en 13-Ärig kille finns hÀr.

Vad Àr en bra present till en 16-Ärig kille? En bra present till en 16-Ärig kille Àr ett halsband, körlektioner, prenumeration pÄ tidningen Illustrerad vetenskap, en pilbÄge eller parfym. Fler presenttips till en 16-Ärig kille hittar du hÀr.

Vad ska man ge i julklapp till en 14-Ärig kille? Fina julklappar till en 14-Ärig kille Àr mysiga tofflor, bonsaitrÀd, en parfym eller ett presentkort pÄ Stadium. Fler julklappar till en 14-Äring hittar du hÀr.

Fortsatt lÀsning

Dela gÀrna sidan!

Om du hittat bra presenter hÀr sÄ dela gÀrna sidan med andra!