Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt på upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❤️ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Julklapp Till Barnbarn

Att hitta julklappar till barnbarnen kan vara ganska knepigt tycker jag. Det finns ju så mycket fina presenter att köpa, men jag har inte råd att köpa så dyra presenter nu för tiden. Men jag ska berätta om bra julklappar att ge barnbarnen och vad jag har gett mina barnbarn i julklapp.

Vad är bra julklappar till barnbarn?

Det här med julklappar till barnbarn är svårt tycker jag. En sida av mig vill överösa dem med massor av fina leksaker. Men jag vet ju att det kan skapa en hel del problem i rummet. Leksaker är ju inte så dyra heller. Det är lätt att ge bort leksaker. Men samtidigt kan mycket leksaker skapa ett ovälkommet kaos. Så när det gäller barnbarn gäller det att hålla sig till måttliga mängder för att inte skapa ett kaos i hemmet.

Det är helt enkelt väldigt jobbigt att tillbringa timmar med att plocka leksaker. Så jag tror att det är bättre att ge honom några få och väl utvalda julklappar än att ge så många.

Vad har jag gett mina barnbarn i julklapp

Hittills har jag shoppat med måtta till barnbarnet. Jag hittade en tjej i Uppsala som virkar (jag kan visserligen virka själv, men det är mycket jobb just nu). Av henne beställde jag en barnvagnsmobil till barnbarnet.

Julklapp till barnbarn
Julklapp till barnbarn

De har valt en vagn i vitt och beige så jag valde en barnvagnsmobil i samma färger. Bebisar brukar ju föredra svart, vitt och rött. Men min dotter är lite kinkig när det blir för mycket färg. Så jag beställde en jättesöt barnvagnsmobil i vitt och beige för att matcha vagnen. Jag tror att den kommer få godkänt av min dotter. Hade jag valt efter egen smak kanske det blivit mer färggrant, men jag vill ju att hon också ska gilla den. Den var jättesöt i alla fall, eller vad tycker du?

Sedan hittade jag även några fina julklappar till mitt barnbarn när vi besökte IKEA. En larv och burkar för bebisar. Han har även fått ett dockkök som han leker mycket med. Mitt yngsta barnbarn har jag gett en docksäng som jag sydde sängkläder till.

Julklappar till mitt barnbarn
Julklappar till mitt barnbarn

Larven är något slags speldosa som man drar i båda ändar så spelar den. Den är superbra, det är jag helt säker på, eftersom 12-åringen kvalitetskontrollera den genom hela varuhuset. Då den håller för tuffa tag och föräldrar dör inte av oväsendet när den spelar. Sen är jag förstås lite förvånad varje gång jag köper något från IKEA. Deras tvättråd är längre än kassakvittot.

Julklappar till barnbarn
Julklappar till barnbarn

Förutom larven blev det burkar som man staplar på varandra. Min son fick sådana när han var liten. Båda barnen älskade dessa burkar. I alla fall att riva tornet av burkar när de hade tvingat oss föräldrar att bygga upp det först. Så det tänkte jag att min dotter skulle få syssla med.

Det några av julkapparna så här långt. Egentligen så önskar jag att jag haft mer fritid. Det hade varit roligt att kunna sy ett lapptäcke och ge honom. Men jag har jobbat så mycket nu ett tag och inte orkat sätta mig vid symaskinen när jag väl blivit ledig. Jag har köpt lite material, men det är bara inse att det inte kommer att bli något täcke för honom i år i alla fall.

Kan du sy eller virka finns det ju mycket du kan göra till ett litet barn. Även om du inte kan det själv finns det ju många andra som kan och som gärna gör det mot betalning. Titta bara på de här söta sakerna, en bitring och en napphållare som jag beställde på nätet av en tjej som virkar. Visst hade jag kunnat göra det själv. Men då måste jag först beställa delarna, välja färg och göra jobbet. Det har jag tyvärr inte ork för just nu. Ibland kan det vara bekvämt att bara beställa. Speciellt dyrt blev det inte heller faktiskt.

Har du några roliga julklappstips på julklappar du ger ditt barnbarn, så skriv gärna och berätta!

Tips på fortsatt läsning

Är du på jakt efter en bra julklapp till ditt barnbarn? Besök gärna sidan med julklappar till barn, för att hitta tips på julklappar för rätt ålder.

Har ditt barnbarn redan allt? Då kan det vara bättre att spara några kronor i aktier. Vill du ha fler julklappstips till ett barn som redan har allt så finns det några här!

En upplevelse julklapp brukar också vara väldigt populärt.

Dela gärna sidan!

Julklapp Till Barnbarn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen