Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp 10 år – Topplista över bästa julklapparna 2024

Senast updaterad 16 februari, 2024

Letar du efter den perfekta julklappen till en 10-åring år 2024? Då har jag flera bra förslag till dig!

När du letar efter julklappar till en 10-åring finns det många snabba och populära val att överväga, som till exempel en experimentlåda, tatueringspennor och en glassmaskin. Men om du vill ha en mer omfattande lista, kan du ta en titt på våra tips som inkluderar allt från teknikprylar och äventyrsupplevelser till kreativa pyssel och vetenskapliga leksaker. Dessa presenter är passande för både pojkar och flickor.

Vad är bra julklappar till en 10-åring?

På den här sidan hittar du de bästa julklapparna att köpa till en 10 åring 2024. Det är julklappar till barn som passar både killar och tjejer.

Upplevelser och Äventyr i Julklapp till 10 åring 2024

Denna jul, ge en 10-åring chansen att uppleva äventyr och magi. Klättring och gokartkörning erbjuder spänning och utmaningar, medan en VR-upplevelse öppnar dörren till virtuella världar. Förundras över Paradox Museums illusioner, lär er italiensk matlagning tillsammans, och utforska sagornas värld på Junibacken. Dessa julklappar till barn är inte bara gåvor, de kommer bli fantastiska barndomsminnen. Det är många som väljer att köpa upplevelser 2024.

Prova på klättring

Klättring är inte bara sport, det är ett äventyr! Kul för den äventyrslystna 10-åringen som älskar nya utmaningar.

prova på klättring i julklapp till barn 10 år

Köra gokart

Ge fartfyllda minnen med en gokart-upplevelse. Spänning och glädje väntar runt varje kurva! Passar som julklappar för barn 9 – 10 år.

VR-upplevelse för julklapp och vuxna

Nästa julklappstips är en VR-upplevelse som tar barnet till fantastiska virtuella världar, en modern och spännande teknikgåva.

VR-upplevelse i julklapp till barn 10 år

Museibesök i julklapp till barn 10 år

Ett kul julklappstips är att ge en biljett till Paradox Museum bjuder på en värld av optiska illusioner och hjärnkurvor, perfekt för nyfikna sinnen. Det kommer bli en bra julklapp för hela familjen.

Italiensk matlagning för hela familjen

Detta julklappstips är en matlagningskurs som förvandlar köket till en italiensk trattoria, en kulinariska julklappar för hela familjen.

Årskort junibacken

Ett magiskt årskort där sagor blir verklighet. Låt barnet utforska Astrid Lindgrens värld på Junibacken, en plats full av äventyr. Med ett årskort kan man åka många gånger.

Teknik och underhållning i julklapp till barn 10 år

I en värld där teknik möter underhållning, erbjuder dessa julklappar en 10-åring spännande upplevelser och kreativa äventyr. Från att uppleva stjärnhimlen inomhus till att utforska interaktiva spel och digital kreativitet, varje gåva är en dörr till nya världar och minnen. Låt oss utforska denna fusion av teknologi och lek.

Stjärnprojektor till barn 10 år

En magisk stjärnprojektor som förvandlar taket till en stjärnhimmel, kommer skapa en drömsk atmosfär.

LCD Skriv- och Ritplatta

Ett kul julklappstips är en digital ritplatta som låter barnet rita och skriva, bra för kreativa stunder. En bra gåva till barn som är 10 år gammal och gillar att rita och måla.

Kamera

Ett spännande julklappstips är en kamera som väcker fotointresset. Kreativitet och teknik i en spännande kombination.

Högtalare dödskalle

En unik och stilren högtalare med dödskallemotiv, perfekt för den musikälskande och modemedvetna 10-åringen.

Mobiltelefon till barn

En första mobiltelefon, en stor steg mot självständighet och ett praktiskt kommunikationsverktyg. Om hon eller han inte redan har en telefon så kommer detta bli den ultimata julklappen.

Mobiltelefon till barn 10 år

Nintendo Switch till barn 10 år

Detta julklappstips ger timmar av underhållning med en mängd olika spel, önskeklappen för den spelsugna 10-åringen. Det här är en julklapp till barn, som verkligen kommer bli en älskad tillhörighet.

Just dance

Ett roligt och aktivt spel för Nintendo Switch som uppmuntrar till rörelse och dans. Den här julklappen passar både de yngsta barnet och det som är 10 år.

Spel Super Mario Super Bros

Super Mario är klassiskt spel för barn. Det är lika underhållande idag som för generationer sedan.

Nintendo Switch Supermario Super bros

Konstnärliga och Kreativa Julklappar till Barn

I en värld där barns fantasi är gränslös, erbjuder avsnittet ”Konstnärliga och Kreativa” julklappar till barn 10 år gamla. Det är gåvor som inspirerar till skapande och utforskning. Dessa gåvor är perfekta för att uppmuntra barnens inre konstnärer, små uppfinnare och framtida designers. Här handlar det inte bara om att ge en leksak till barn, utan att ge verktyg som låter kreativiteten flöda och idéerna ta form. Varje pysselset och konstnärlig aktivitet är en möjlighet för barnet att uttrycka sig, lära sig nya färdigheter och upptäcka glädjen i att skapa något med egna händer. Låt oss fira julen med att ge bort gåvor som tänds barnens fantasi och kommer låta deras kreativitet blomstra.

Pyssel Cernitlera

Nästa julklappstips är cernitlera. Det är ett kreativt pyssel för att skapa egna figurer och konstverk. Bra julklapp till barn 10 år som är kreativa.

cernitlera är en bra present att ge barnen när de fyller år

Pärlor pysselset armband

Ett pärlset för att skapa egna armband kan vara ett bra julklappstips. Kul för små smyckedesigners. Till barn som är 10 år finns det många lite vuxnare smyckesset som kan passa.

Pysselset gjuta och måla

Nästa julklappstips är ett kreativt set där barn kan gjuta och måla sina egna figurer, stimulerar kreativiteten.

Syset för barn Giraff i låda

Mitt kanske roligaste julklappstips är ett charmigt syset för att skapa en söt giraff. En riktigt bra julklapp till barn, där hon eller han kommer lära sig att sy.

Solsystemet DIY set

Ett pedagogiskt byggset av solsystemet, perfekt för unga astronomiintresserade. Barn älskar dessutom att pyssla, så detta kommer bli bra julklappar både till tjejer och killar!

Akvarellpennor i julklapp till barn

Ett set av högkvalitativa akvarellpennor, roligt för unga konstnärer att utforska sin kreativitet. När barn är 10 år är det väldigt kul att få riktiga konstnärssaker.

akvarellpennor gåvoset

Tatueringspennor

Låt barnen skapa egna temporära tatueringar, ett roligt och kreativt pyssel. Med dessa julklappar kan man även dekorera yngre syskon.

tatueringspennor

Vetenskaplig och Utbildande Julklapp till Barn

Föreställ dig en jul där alla julklappar är en biljett till vetenskapliga äventyr för en 10-åring! I ”Vetenskapliga och Utbildande” avsnittet, är varje gåva ett steg mot att bli en liten Einstein. Här handlar det om att utforska stjärnor, bygga robotar och utföra experiment som skulle imponera på vilken vetenskapsman som helst. Det är en jul där lek möter lärande på ett spännande sätt! Det finns massor av fina julklappstips här!

Teleskop Forskarfabriken

Upptäck universumets under med detta teleskop. Det är fantastiska julklappar till barn!

Natthimlen : en guide till stjärnorna

En guide till stjärnhimlen, perfekt för den blivande astronomen. Lär dig känna igen stjärnbilder och planeter.

Experimentlåda Mitt första laboratorium

Ett laboratorium för små vetenskapsmän. Upptäck vetenskapens värld med roliga och lärorika experiment.

Robot bubbelmaskin

En bubbelblåsande robot som förgyller varje lekstund. Utmärkt för utomhuslek och festligheter.

Robot boll appstyrd programmering

En appstyrd programmerbar robotboll, perfekt för att introducera barn i programmeringens värld. En fantastisk julklapp till barn som ger dem ett försprång i skolan.

Appstyrd programmeringsbar robot i present till barn

Mikroskop för barn

Ett mikroskop speciellt designat för barn, bra för att utforska den spännande mikrovärlden.

Boom-Trix Komplett Startpaket

Skapa din egen bollbana med detta Boom-Trix startpaket. Timmar av kreativ och utmanande lek. Den kommer ge många timmars rolig lek.

Robot spindel Connex

Bygg din egen robotspindel och se den komma till liv. En spännande och lärorik upplevelse att ge barnen i julklapp.

Albert

Albert kombinerar lek med lärande på ett revolutionerande sätt. Det kommer bli en perfekt julklapp för den kunskapstörstiga 10-åringen.

Leksaker och Spel i Julklapp till Barn

Minns du spänningen av att öppna en julklapp och hitta just det där spelet eller den leksaken som du drömt om? I avsnittet ”Leksaker och Spel” vill vi återuppliva den känslan för varje 10-åring. Här samlar vi leksaker som sprakar av äventyr och spel som kittlar fantasin. Från radiostyrda bilar som susar genom trädgården till strategiska brädspel som förvandlar vardagsrummet till en värld av magi och skratt. Varje leksak och spel är en inbjudan till skrattfyllda stunder, värdefulla familjeminnen och timmar av kreativ lek. Låt oss skapa en jul fylld med lek, skratt och äventyr!

Radiostyrda bilar

En klassisk gåva som aldrig går ur tiden, roligt för fartfyllda äventyr. Köp den i julklapp till din favorit 10-åring! Det här är gåvan som många unga killar önskar sig.

Nerf Blasters Elite

En actionfylld leksak som uppmuntrar till aktiv lek och spännande utomhusstrider. De passar bra som julklappar till barn som är lite äldre.

Gosedjur pepparkaka

Ett mjukt och gulligt pepparkaksgosedjur, en mysig kompanjon att krama om är populära julklappar till barn.

Spionglasögon som julklapp till barn

Spionglasögon som låter barnet utforska världen på ett nytt och spännande sätt.

Labyrintboll

En utmanande och rolig labyrintboll, bra för att utveckla tålamod och problemlösningsförmåga.

rolig labyrintboll för barn

Fidget Toys

En samling av fidget leksaker, perfekta för att lindra stress och öka koncentrationen. Bra julklappar till barn som har svårt att sitta still.

Spel Vildkatten

Ett snabbt och roligt observationsspel som skärper sinnena. Roligt för spelkvällar med familjen. I år, 2024, är spel dessutom årets julklapp.

Spel vildkatten i present till barn

Exploding kittens spel

Ett spännande och humoristiskt kortspel som kombinerar strategi med skratt, perfekt för spelkvällar. Haka på trenden och köp ett spel i julklapp 2024!

Rubiks Kub 4×4 Master

En klassiker i ny tappning. Denna 4×4 Rubiks kub erbjuder timmar av klurig hjärngympa.

Med Andra Ord – Harry Potter

Ett spel som förvandlar ord till magi. Gåvan för den lilla Harry Potter-fantasten.

Mode och Personligt

Vem sa att mode och personlig stil bara är för vuxna? Tänk dig glädjen hos en 10-åring som öppnar en julklapp och hittar en mysig hoodie eller magiska enhörningstofflor, kläder och tillbehör som inte bara håller dem varma, men också låter deras fantasi löpa fritt. Och vad kan vara mer spännande än att skapa sin egen spa-dag hemma eller pryda sitt rum med en personlig tavla som fångar deras drömmar och äventyr? Dessa julklappar är inte bara ting, de är en spegling av barnets unika jag, en firande av deras individualitet och kreativitet. Låt oss denna jul ge bort gåvor som inte bara är snygga, utan också hjälper varje barn att uttrycka sig själva på sitt eget speciella sätt.

Gitarr Aukustisk

En akustisk gitarr, en fantastisk gåva för att inspirera till musikaliskt skapande och underhållning. Extra roligt är det kanske att ge musikinstrument som julklappar till barn som inte är ens egna.

gitarr i present

Spa set

Ett eget spa-set för barn, perfekt för avkopplande hemmaspa-dagar. Innehåller allt för en lyxig pyjamasdag.

Enhörningstofflor

Gå på moln med dessa magiska enhörningstofflor. Mysiga, varma och fulla av fantasi. Det är en julklapp som 10-åringen blir överlycklig för.

enhörningstofflor är en kul present

Donut handduk

En rolig och färgglad handduk med donut-motiv, gör badtiden till en festlig stund.

Enhörningskläder

Klä ut sig till en mytisk varelse med enhörningskläder. Bra för kostymfester eller bara för skojs skull.

Enhörningskläder vuxna och äldre barn

Personliga strumpor

Gör vardagen lite roligare med personliga strumpor. Ett unikt sätt att uttrycka personlighet.

Hoodie i julklapp

En mjuk och skön hoodie som är lika praktisk som trendig. Ett måste i varje 10-årings garderob.

Tröja för barn 3d tryck

Denna 3D-tryckta tröja är inte bara en klädesplagg, det är ett konstverk som bäraren kan stoltsera med.

Böcker och Litteratur är en bra julklapp

När jag tänker på julklappar, tänker jag ofta på glittrande paket under granen. Men det finns en speciell typ av gåva som inte glittrar på utsidan, men som definitivt glittrar inuti – böcker. I avsnittet ”Böcker och Litteratur” handlar det om att ge bort magi, äventyr och drömmar. Varje bok är som en hemlig dörr till en annan värld, där 10-åringar kan uppleva spännande mysterier, skratta åt Bellmans historier eller inspireras av starka karaktärer. Och tänk på magin med en Storytel-prenumeration, där varje ljudbok blir som en teaterföreställning i örat. Det är som att ge bort en hel universum av möjligheter, där varje berättelse inte bara är en historia, utan en biljett till ett obegränsat äventyr. Så i år, varför inte ge bort en resa genom fantasins och kunskapens värld?

Storytel talböcker

En prenumeration på ljudböcker som öppnar upp en värld av berättelser och äventyr.

storytel

Lassemajas detektivbyrå

Ett spännande mysterium som väntar på att lösas. Perfekt för den lilla detektiven.

cykelmysteriet

Bellmanhistorier

En bok med klassiska Bellmanhistorier som garanterat ger skratt och glädje.

Bra present till barn en bok med Bellmanhistorier

Guinnes Rekordbok

En bok fylld med fascinerande rekord som inspirerar och förvånar. Perfekta julklappar till barn i den här åldern.

Godnattsagor för rebelltjejer

Inspirerande sagor om starka kvinnor som förändrat världen. En bok som stärker och inspirerar.

godnattsagor för rebelltjejer

Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda

En samling sagor som hyllar individualitet och mod. En bok som uppmuntrar till att vara sig själv.

Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda

Tidningsprenumeration KP

Ge en prenumeration på KP, en tidning full av spännande läsning och roliga aktiviteter.

ge bort kp i present till barn

Bygg och konstruktion

I ”Bygg och konstruktion” avsnittet, blir varje julklapp en del av en 10-årings kreativa verkstad. Tänk dig glädjen när de bygger en Meccano eller en detaljrik LEGO Land Rover. Varje byggsats är en resa i kreativitet och teknik, där pussel och LEGO-set inte bara är leksaker, utan verktyg för lärande och innovation. En underbar julklapp för små byggare och framtida ingenjörer.

Meccano

En byggsats som kombinerar mekanik och lek, stimulerar intresset för teknik och konstruktion.

Verktygslåda för barn med riktiga verktyg

En verktygslåda fylld med riktiga verktyg, perfekt för den händige unge snickaren.

Pussel

Ett pussel som förvandlar vardagen till en leksaksfabrik. 1000 bitar av ren glädje och kreativ utmaning.

Kulbana GraviTrax Start Set

Ett GraviTrax-startset som erbjuder timmar av fysikbaserad lek och kreativt byggande. Det är roliga julklappar till barn och den kommer sysselsätta hela familjen.

Lego Minecraft

En Lego-version av Minecrafts värld, en kreativ byggupplevelse för den unga Minecraft-fantasten.

Fågelmatare DIY bygg en fågelmatare

Ett bygggset för att bygga en fågelmatare kan vara en rolig gåva till tioåringen.

LEGO Friends – Ridcenter i skogen

Ett LEGO-set som kombinerar byggande med lek och kreativitet, passar hästälskaren perfekt. Det är bra julklapp som kommer ta flera dagar att bygga, sedan kan lekandet börja.

Lego Land rover

En detaljrik Lego-modell av en Land Rover, en rolig byggutmaning för den teknikintresserade. Lego är bra julklappar till barn, den här är lite svårare. För barn 10 – 12 år kan föräldrarna behöva vara med och bygga.

Lego land rover svåra byggen för barn 10 - 12 år

Mat och Bakning i julklapp

När jag tänker på köket hemma, minns jag alltid doften av nybakade kakor och ljudet av skratt som ekade mellan väggarna. I avsnittet ”Mat och Bakning” handlar det om att skapa just sådana minnen. Det är här barn kan ta sina första steg som små kockar, där de kan experimentera med smaker och dekorera sina egna bakverk. Att ge bort något från detta avsnitt är som att ge bort en inbjudan till familjemys, tillfällen att lära och att dela glädjen i att skapa något tillsammans. För vad kan vara mer värdefullt än de stunder man tillbringar tillsammans i köket, skapandes magi med mjöl och socker? Låt oss denna jul inspirera till kreativitet och kärlek till matlagning hos de unga.

Bakset för barn

Skapa söta minnen i köket med detta barnanpassade bakset. Bakglädje och kreativitet i ett. En väldigt söt julklapp till barnet som älskar att baka.

Glassmaskin

Gör egna glassar hemma! Ett svalkande och kreativt nöje för varje 10-åring som älskar sötsaker. Det är en fantastisk julklapp som kommer ge nya spännande smaksensationer.

Cake Hero: recept för unga bagare

En bakbok som gör varje 10-åring till en kakehjälte. Timmar av bakglädje och lärorika recept, en underbar julklapp till en liten bagare.

Donut maker

Man behöver inte bara ge leksaeker som julklappar till barn, även såna här saker älskar de att få. En donut maker som låter barnen skapa egna söta mästerverk hemma, bra för små bagare.

Donut maker i present

Popcorn skål för mikron

Nästa julklappstips är en popcornskål som förvandlar filmkvällar till bioupplevelser. Perfekt julklapp för mysiga familjekvällar.

popcornskål för micron är en bra present

Hem och Dekoration att ge en 10 åring i julklapp

Ett hem är en värld där barns rum blir till magiska kungariken eller rymdäventyr med hjälp av en personlig tavla, där en enkel ljusslinga kan förvandla ett vanligt rum till en drömmarnas oas. Och tänk bara på hur en lampa inte bara är en ljuskälla, utan en portal till en värld av fantasi, speciellt för unga fans av sagor och magi. Att ge bort något från detta avsnitt är som att ge bort en bit av en dröm, ett verktyg för att göra vardagen lite mer magisk. Låt oss denna jul skapa hem som speglar våra barns innersta fantasier och drömmar.

Personlig Tavla i julklapp

Ge en personlig touch till barnets rum med en tavla som speglar deras fantasi – från kungariket till rymdäventyr. Föreställ dig dessa fantastiska julklappar till barn, hur deras ögon kommer glittra och det stora leendet när de avbildas som kunglighet, trollkarl eller nåogt annat!

Led ljusslinga gardin

Ett bra julklappstips till 10 åriga tjejer är ljusslingor och ljusgardiner. En ljusslinga som förvandlar rummet till en magisk plats, skapar en mysig och drömlik atmosfär.

Lampa Harry Potter

Ett bra julklappstips till barn i den här åldern är en dekorativ lampa med Harry Potter-tema, rätt present för den unga trollkarlsfanen.

Utomhus och Sport

Tänk om vi kunde förvandla varje utomhusyta till en lekplats av äventyr och skratt, en plats där en 10-åring kan utforska, leka och lära? Det handlar om att skapa oförglömliga minnen, att lära sig nya färdigheter och att uppleva världen på ett helt nytt sätt. Så låt oss ge våra barn gåvan av utomhuslek och sport – inte bara som en aktivitet, utan som en livsstil, en firande av rörelse och frihet.

Pingisset

Ett portabelt pingisset är idealiskt för den lekfulla och aktiva 10-åringen. Det är julklappar till barn, men som hela familjen kommer ha glädje av.

pingisset portabelt

Fotbollsspel

Ett fotbollsspel är en perfekt julklapp för den energiska 10-åringen. Det uppmuntrar till fysisk aktivitet och lek.

Fotbollspel med stänger

Snowboard en häftig julklapp

Nästa julklappstips är en robust snowboard för barn, perfekt för snöiga dagar och roliga vinteräventyr. Spännande julklappar till barn som älskar fart och fläkt.

Bob Snowracer

Ett kul julklappstips är en snowracer med styrning, ger en spännande och fartfylld åktur i backarna.

roliga vinterleksaker att ge barn i present

Pulka

En klassisk pulka, ett måste för lekfulla vinterdagar och snöäventyr.

Snöskulptursäck i julklapp till en 10 åring

Bygg det ultimata snöfortet eller den perfekta snögubben med denna snöskulptursäck. Timmar av rolig utelek garanterad! Detta är ett fantastiskt julklappstips om du vill göra något roligt tillsammans med barnen.

Att hitta den perfekta presenten till en 10-åring kan vara utmanande. Våra förslag täcker allt från presenter till 10-åriga tjejer och killar, till julklappar till 9-åringar och 11-åringar. Letar du efter något unikt för barn som har allt? Kolla in våra tips på julklappar till barn som har allt och bra klappar till barn. Glöm inte bort den spännande adventskalendern till barn.

God jul och lycka till i jakten på en perfekt julklapp!

Tips på fortsatt läsning

Julklappar till barnbarn

Present till pryltokig

 • Julklapp 10 år – Topplista över bästa julklapparna 2024

  Julklapp 10 år – Topplista över bästa julklapparna 2024

  Senast updaterad 16 februari, 2024 Letar du efter den perfekta julklappen till en 10-åring år 2024? Då har jag flera bra förslag till dig! När du letar efter julklappar till en 10-åring finns det många snabba och populära val att överväga, som till exempel en experimentlåda, tatueringspennor och en glassmaskin. Men om du vill ha…

  Läs mer..


 • Present 10 åring: Presentidéer för alla budgetar 2024

  Present 10 åring: Presentidéer för alla budgetar 2024

  Senast updaterad 14 februari, 2024 Vad kan man ge i present till en 10-åring 2024? Denna fråga har jag själv ställt mig ett flertal gånger. Därför har jag försökt utforska svaret på den eviga gåtan: ”Present 10 åring.” Att välja den perfekta presenten till en 10-åring behöver inte vara svårt. För teknikälskaren är en mobiltelefon…

  Läs mer..


 • Present 10-årig kille: Kreativa gåvor som imponerar!

  Present 10-årig kille: Kreativa gåvor som imponerar!

  Senast updaterad 10 februari, 2024 Letar du efter den där perfekta presenten till en 10-årig kille och känner dig lite vilsen i presentdjungeln? Oroa dig inte! Jag har varit där, gjort det, och jag kan garantera att med mina toppentips är du snart på väg att bli den coolaste presentgivaren i stan! Följ min guide…

  Läs mer..


Julklapp 10 år – Topplista över bästa julklapparna 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen