BĂ€sta Presenterna Till Hunden

NÀr hunden fyller Är eller till jul vill man kanske ge sin hund nÄgot fint ocksÄ. Eller kanske lÀngtar du efter att ta en bira tillsammans med din bÀsta vÀn?

Vad Àr bÀsta presenterna till hunden?

Men lÄt mig berÀtta om nÄgra roliga presenter att ge hunden!

PÄskÀgg för hunden

LÄt inte din bÀsta vÀn hunden gÄ miste om pÄsken. HÀr Àr hundvÀnliga pÄskÀgg att bjuda den pÄ.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender till hunden

Det Àr inte bara mÀnniskor som gillar adventskalendrar. Den hÀr innehÄller 24 smÄ godsaker att ge hunden. En varje lucka Ànda fram till jul.

LÀs mer och bestÀll!

Massage och borsthandske för hunden

Inte bara mÀnniskor Àlskar att fÄ massage. Det gör Àven hundar. De brukar ocksÄ njuta av att fÄ sin pÀls borstad. Den hÀr borsthandsken gör att hÄret fastnar i den istÀllet för att flyga runt i rummet. En borst och massagehandske Àr en perfekt present som bÄde djur och husse/matte kommer att uppskatta.

LÀs mer och bestÀll!

Pool för hund

MÄnga hundar lider vÀldigt mycket i sommarvÀrmen. Ett sÀtt att svalka sin fyrbenta vÀn Àr att ge den en egen pool. Den hÀr poolen Àr hopvikbar och lÀtt att stuva undan. Bra present att ge hunden pÄ sommaren.

LÀs mer och bestÀll!

KylbÀdd för hunden

Hunden fÄr lÀtt vÄtexem och det gÄr inte att den badar hela tiden nÀr det Àr sommar och varmt. Du kan Àven behöva ta till andra sÀtt att kyla ner den pÄ. Ett sÀtt att svalka den lite Àr att ge den en kylbÀdd i present.

LÀs mer och bestÀll!

Svalkande vÀst i present till hunden

Den hÀr kylvÀsten blöter du innan du sÀtter den pÄ hunden. Den kommer sedan att hÄlla hunden sval under flera timmar framÄt. En bra present att ge hunden om den till exempel ska med pÄ en lÄng bilresa i sommarvÀrmen. Den ersÀtter förstÄs inte behovet av att fÄ rikligt med vatten att dricka under resan för hunden. Men kylvÀsten gör resan behagligare för djuret.

LÀs mer och bestÀll!

Vattenflaska med inbyggd skÄl för hunden

Det hÀr Àr en smart grej att köpa till hunden under den varma Ärstiden . HÀr har man inte bara vatten med sig, utan Àven en skÄl som hunden kan dricka vattnet ur.

LÀs mer och bestÀll!

GPS-spÄrare för hunden

Ibland hÀnder det att hundar lyckas springa ivÀg. DÄ kan det vara bra att ha ett sÀtt att spÄra hunden igen. Det hÀr Àr en smart GPS-spÄrare för hundar. Fiffigt, inte minst under jaktsÀsongen.

LÀs mer och bestÀll!

Automatisk hundleksak

Vissa hundar har mer energi Àn andra. Detta Àr en leksak dÀr hunden kan roa sig sjÀlv lÀnge. Allt du behöver göra Àr att fylla pÄ med hundgodis emellanÄt. Apparaten skjuter ut bollar som hunden sedan fÄr apportera. NÀr hunden lÀgger bollen i apparaten fÄr den omedelbart en belöning. Bra present att ge till en hund med mycket överskottsenergi.

LÀs mer och bestÀll!

Fluga till hunden

Ibland, kanske till jul eller födelsedagen vill man inte bara klippa sin vÀn utan Àven ge den nÄgot extra snyggt att sÀtta pÄ sig. DÄ kan en fluga passa bra kanske. De finns i en mÀngd fÀrger som man kan vÀlja mellan. Vilken fÀrg passar din hund bÀst?

LÀs mer och bestÀll!

Det var de bÀsta presenterna till hunden det! Det finns ocksÄ mÄnga fina presenter du kan ge hundens husse och matte. Det kan vara fotoprodukter med deras Àlskling pÄ, eller en nyckelring med hundens namn ingraverat.

Nyckelring med hundens namn

Varför inte ge husse eller matte en fin nyckelring med pÀlsklingens namn ingraverat?

LÀs mer och bestÀll!

Personlig fotomugg

Du kan ocksÄ lÄta trycka upp en egen mugg med foto, text och fÀrg som passar. Hunden Àr en familjemedlem, och vem skulle inte vilja ha en riktigt fin fotomugg bÄde mÀnniskor och djuren i familjen pÄ?

LÀs mer och bestÀll!

Musmatta med hundbild

BestÀll en musmatta med ett foto av hunden. DÄ kan man ta sin fyrfota vÀn med sig till kontoret.

LÀs mer och bestÀll!

Nyckelring med ett foto av hunden

Det Àr ocksÄ roligt att fÄ en egen nyckelring med ett foto pÄ sin favorithund i present.

LÀs mer och bestÀll!

Jag hoppas du hittade en riktigt fin eller rolig present till hunden!

Relaterade frÄgor

Vad kan man ge för present till en kattÀlskare? Till kattÀlskaren ska du förstÄs ge en rolig kattmugg, eller en present till katterna. Katter brukar gilla att fÄ leksaker som de kan jaga. Det fÄr gÀrna vara bollar eller leksaker fyllda med kattmynta. LÀs mer om presenter till kattÀlskare hÀr.