Bästa Presenterna Till Hunden

När hunden fyller år eller till jul vill man kanske ge sin hund något fint, eller kanske något riktigt gott att mumsa på. Här hittar du bra presenter till hunden.

Vad är bästa presenterna till hunden?

Men låt mig berätta om några roliga presenter att ge hunden!

Grisöron

Vill du bli verkligt älskad av din hund? Då ska du köpa något gott att äta till den, som grisöron till exempel. Det brukar de flesta hundar älska.

Läs mer och beställ

Påskägg för hunden

Låt inte din bästa vän hunden gå miste om påsken. Här är hundvänliga påskägg att bjuda den på.

Läs mer och beställ

Adventskalender till hunden

Det är inte bara människor som gillar adventskalendrar. Den här innehåller 24 små godsaker att ge hunden. En varje lucka ända fram till jul.

Läs mer och beställ

Massage och borsthandske för hunden

Inte bara människor älskar att få massage. Det gör även hundar. De brukar också njuta av att få sin päls borstad. Den här borsthandsken gör att håret fastnar i den istället för att flyga runt i rummet. En borst och massagehandske är en perfekt present som både djur och husse/matte kommer att uppskatta.

Läs mer och beställ

Pool för hund

Många hundar lider väldigt mycket i sommarvärmen. Ett sätt att svalka sin fyrbenta vän är att ge den en egen pool. Den här poolen är hopvikbar och lätt att stuva undan. Bra present att ge hunden på sommaren.

Läs mer och beställ

Kylbädd för hunden

Hunden får lätt våtexem och det går inte att den badar hela tiden när det är sommar och varmt. Du kan även behöva ta till andra sätt att kyla ner den på. Ett sätt att svalka den lite är att ge den en kylbädd i present.

Läs mer och beställ

Svalkande väst i present till hunden

Den här kylvästen blöter du innan du sätter den på hunden. Den kommer sedan att hålla hunden sval under flera timmar framåt. En bra present att ge hunden om den till exempel ska med på en lång bilresa i sommarvärmen. Den ersätter förstås inte behovet av att få rikligt med vatten att dricka under resan för hunden. Men kylvästen gör resan behagligare för djuret.

Läs mer och beställ

Vattenflaska med inbyggd skål för hunden

Det här är en smart grej att köpa till hunden under den varma årstiden . Här har man inte bara vatten med sig, utan även en skål som hunden kan dricka vattnet ur.

Läs mer och beställ

GPS-spårare för hunden

Ibland händer det att hundar lyckas springa iväg. Då kan det vara bra att ha ett sätt att spåra hunden igen. Det här är en smart GPS-spårare för hundar. Fiffigt, inte minst under jaktsäsongen.

Läs mer och beställ

Automatisk hundleksak

Vissa hundar har mer energi än andra. Detta är en leksak där hunden kan roa sig själv länge. Allt du behöver göra är att fylla på med hundgodis emellanåt. Apparaten skjuter ut bollar som hunden sedan får apportera. När hunden lägger bollen i apparaten får den omedelbart en belöning. Bra present att ge till en hund med mycket överskottsenergi.

Läs mer och beställ

Fluga till hunden

Ibland, kanske till jul eller födelsedagen vill man inte bara klippa sin vän utan även ge den något extra snyggt att sätta på sig. Då kan en fluga passa bra kanske. De finns i en mängd färger som man kan välja mellan. Vilken färg passar din hund bäst?

Läs mer och beställ

Bollar

En leksak som många hundar brukar älska är bollar. MEN se till att du väljer en boll som är tillräckligt motståndskraftig för just din hund. Vissa har stor kraft i käkarna och kan lätt bita sönder tunnare bollar. Kong vet jag av egen erfarenhet att de har bollar av bra kvalité som tål att tuggas på.

Läs mer och beställ

Presenter till hundens ägare

Det var de bästa presenterna till hunden det! Det finns också många fina presenter du kan ge hundens husse och matte. Det kan vara fotoprodukter med deras älskling på, eller en nyckelring med hundens namn ingraverat.

Nyckelring med hundens namn

Varför inte ge husse eller matte en fin nyckelring med pälsklingens namn ingraverat?

Läs mer och beställ

Personlig fotomugg

Du kan också låta trycka upp en egen mugg med foto, text och färg som passar. Hunden är en familjemedlem, och vem skulle inte vilja ha en riktigt fin fotomugg både människor och djuren i familjen på?

Läs mer och beställ

Musmatta med hundbild

Beställ en musmatta med ett foto av hunden. Då kan man ta sin fyrfota vän med sig till kontoret.

Läs mer och beställ

Nyckelring med ett foto av hunden

Det är också roligt att få en egen nyckelring med ett foto på sin favorithund i present.

Läs mer och beställ

Jag hoppas du hittade en riktigt fin eller rolig present till hunden!

Relaterade frågor

Vad kan man ge för present till en kattälskare? Till kattälskaren ska du förstås ge en rolig kattmugg, eller en present till katterna. Katter brukar gilla att få leksaker som de kan jaga. Det får gärna vara bollar eller leksaker fyllda med kattmynta. Läs mer om presenter till kattälskare här.

Bästa Presenterna Till Hunden
Rulla till toppen