Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp 7-Åring

När julen närmar sig fylls våra hjärtan av förväntan, glädje och undran, särskilt för våra yngsta. För en 7-åring, som står på tröskeln mellan barndom och de större barnens värld, kan julklappen vara mer än bara en gåva. Den kan vara ett minne, en upplevelse eller kanske en dörr till en ny hobby eller passion.

Söker du den perfekta julklappen till en 7-åring? Från kreativa byggset som Lego till mjuka gosedjur och spännande slime, finns det något för varje ungt sinne. LEGO, TV-spel och brädspel är säkra vinnare som erbjuder timmar av skoj. Varför inte ge något unikt som en trollerilåda, en personlig bok, eller en stjärnprojektor som förvandlar deras rum till en glittrande galax? För den konstnärliga själen kan tavlor för barnrummet vara den perfekta presenten. Vill du inkludera hela familjen? En italiensk matlagningskurs kan vara svaret. Slutligen, låt inte missa appen Albert – ett spel där barnet kan leka och lära på samma gång.

julklappstips
julklappstips för barn 7 år

Upplevelser och Äventyr

Teleskop

Ett teleskop är en riktigt fashinerande julklapp att få. Det är häftigt att titta på stjärnhimmelen och att lära sig mer om stjärnor, planeter osv.

Familjedag på sydpoolen

Denna julklapp kommer att göra 7-åringens dag oförglömlig! En familjedag på Sydpoolen är en spännande upplevelse med roliga vattenaktiviteter och äventyr. Perfekt för att skapa minnen tillsammans!

Årskort junibacken ett bra julklappstips

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Här får barnen leka, busa, åka sagotåg och gå på barnteater. Junibacken är en magisk upplevelse för stora och små. Så den här julklappen uppskattar hela familjen, inte bara barnet som är 7 år.

Italiensk matlaging

Äntligen kan du ha lite nytta av ditt barn, på allvar! Det här är en matlagningskurs i det italienska köket. Kursen är för hela familjen och visst vore det skönt om 7-åringen kunde ta över mer av matlagningen där hemma?

Julklappstips för Lärande och Utbildning

Kemilåda Gör dina egna badbomber

Ett spännande julklappstips till 7 åringen är bdsadbomber experimentlåda från Forskarfabriken är den perfekta julklappen. Dessa roliga badbomber gör badtiden till en spännande vetenskaplig upplevelse med färgsprakande och skummande äventyr.

Interaktiv jordglob

Det är intressant att hitta olika länder, vart de ligger och se hur jorden snurrar runt sin egen axel. Men den här jordgloben är snäppet bättre. Med en telefon eller iPad kan man få veta mer information om platserna på jordgloben.

Albert

Vill du ge 7-åringen en riktigt cool julklapp? Då kan appen Albert vara en bra present. Här får hon eller han leka och spela, samtidigt som hon/han lär sig saker. Albert är en app framtagen utifrån skolans läroplan för att underlätta och främja inlärning.

Kreativitet och Konst

Personligt porträtt

Det här är riktigt coola presenter tycker jag. Här blir han eller hon avbildad som prinsessa, prins eller varför inte en trollkarl eller Elsa från Fost. Allt man behöver göra är att ladda upp ett foto på barnet och välja bland de olika motiven.

Baka med godis

Här är en underbar julklapp för barn 7 år! Kokboken ”Baka med godis” låter dem utforska spännande recept och skapa läckra godsaker.

Play-Doh

Denna julklapp kommer att förtrolla barn 7 år! Play-Doh Modellera ger timmar av skapande nöje.

Vattenfärg

Ett underbart julklappsalternativ för att uppmuntra kreativitet! Faber-Castell vattenfärger med 21 färger kommer att inspirera ditt barn att skapa fantastiska konstverk. En perfekt gåva för blivande konstnärer!

Aktiv Lek och Motion

Snöskulptursäck

En riktig favoritjulklapp är den här snöskulptursäcken. Här packar man snön hårt och drar sedan av säcken. Den här hårt packade cylindern kan man sedan använda för att tillverka perfekta snögubbar. Men bäst av allt, de kan användas för att göra ett fort av snö.

Radiostyrd bil

Denna julklapp kommer att få 7-åringen att stråla av glädje! En Rastar fjärrstyrd bil i form av en Bugatti Divo i elegant grå färg. Perfekt för spännande äventyr och racingkul! Passar både 7 åringar så väl som barn som är 12 år.

Twister

I twister gäller det att hålla koll på armar och ben. Snurran avgör vart du ska placera dem nästa gång. Se till att inte ramla.

Skridskor

Skridskor är en fantastisk julklapp för en 7-åring, perfekt för att ha kul och hålla sig aktiv under vintermånaderna.

Snöbollsgörare 

En snöbollsgörare är en rolig och praktisk present som gör det enkelt och roligt att forma perfekta snöbollar.

Pulka

En pulka är en klassisk vinterpresent som ger timmar av skoj nedför snöklädda backar.

Snowracer 

Stiga Snowracer Curve Graphite är en utmärkt leksak för 7-åringar eftersom den erbjuder en spännande kombination av lek och utomhusaktivitet.

Boxboll

Boxbollen Original är den ultimata julklappen. Den ger timmar av skoj och motion samtidigt som den förbättrar koordination och styrka.

Julklappstips med Vetenskap och Experiment

Utgrävnings set dinosaurier

Dinosaurieutgrävning Vem har inte drömt om att få bli arkeolog och få gräva fram massa spännande saker ur marken. Nu kan varenda sjuåring bli det faktiskt.

Mikroskop för barn Forskarfabriken

Nästa julklappstips till 7 åringen är mikroskopet för barn från Forskarfabriken. Det är en fantastisk julklapp till barn 7 år.

Robot bubbelmaskin 4M – KidzRobotix

4M KidzRobotix Bubble Robot är den ultimata julklappen till en 7-åring som älskar robotar och teknik.

Experimentkit

Att ge 4M KidzLabs Kökskunskap som julklapp till en sjuåring är ett fantastiskt sätt att främja deras kreativitet och vetgirighet.

Kemilåda Tvålfabrik

Tvålfabriken från Forskarfabriken är en spännande julklapp till 7 år gamla barn. Den låter barnet utforska vetenskapen bakom tvåltillverkning på ett roligt och pedagogiskt sätt.

Läsning och Berättelser

Tidningsprenumeration Bamse

Bamse är en tidning som alla 7-åringar brukar tycka om. Det är spännande äventyr som de tre vännerna får vara med om. Självklart ordnar Bamse och Skalman upp allt i slutändan!

bamse är en bra tidningsprenumeration för yngre barn

Bästa boken att ge en 7-åring i julklapp

En riktigt fin julklapp att ge en 7-åring är någon av böckerna från Min bästa bok. Man kan välja mellan olika sagor där man låter 7-åringen få vara huvudpersonen. I vissa av böckerna går det också att få med syskon och andra personer i barnets omgivning.

Storytel talböcker

Min dotter avskydde böcker, men sedan hon fick Storytel har hon börjat läsa varje dag. Och eftersom hon har en vana att läsa är det inte längre omöljigt att läsa vanliga böcker också.

När Findus var liten och försvann

I När Findus var liten och försvann berättar Pettson om hur det var när Findus kom till honom som liten kattunge. När han fick Findus så låg han i en tom kartong där det hade varit gröna ärtor. Därför fick katten namnet Findus.

 I När Findus var liten och försvann berättar Pettson om hur det var när Findus kom till honom som liten kattunge. När han fick Findus så låg han i en tom kartong där det hade varit gröna ärtor. Därför fick katten namnet Findus. Findus bekantar sig med livet på landet, men en dag när Pettson vaknar är Findus borta. Den här boken brukar vara lite svår att läsa för barnen själva, men Findus och Pettson är fantastiska sagor som funkar bra till högläsning.

LasseMaja

Nästa julklappstips till 7 åringar är böckerna om Lasse-Maja. Lasse-Maja är två barn Lasse och Maja som driver en detektivbyrå. De löser massa mysterier som de vuxna inte klarar av och räddar på så sätt den lilla staden från skurkar.

bok som barn gillar LasseMaja födelsedagsmysteriet

Traditionell och Klassisk Lek

Klossar kaplastavar

Med stavar kan man bygga lite större torn och byggnader med svårare konstruktioner. När mina barn gick på fritids byggde de enorma torn av stavar. De sista stavarna fick de lägga på ståendes på en stol. Det var en väldigt kul leksak för alla barn.

Roliga leksaker för barn gjorda av trä

Lego

Den här julklappen kommer att göra din 7-åring otroligt glad! Det är LEGO stunt set.

Batman actionfigur

Denna 30 cm Batman-actionfigur är den ultimata julklappen till ett barn som älskar superhjältar.

Barbiedocka i julklapp till 7 år gammal tjej

Denna Barbie-docka med extra kläder är en kul julklapp för en sjuåring som älskar kreativ lek och mode. Den inspirerar till fantasifull lek och kanske design av kläder.

Kulbana för barn

Quercetti Kulbana är den ultimata julklappen till ett 7 år gammalt barn.

Kulbana i present till barn

Gosedjur hund

Detta gulliga gosedjur, en fransk bulldog-valp, är den perfekta kamraten att ge i julklapp till 7 åring.

Mode och Personliga Tillbehör

Halsband

Kanske är hon lagom gammal för att få ett fint smycke också. Denna julklapp kommer att förgylla en 7-årings dag!

Smyckeskrin

Fint smyckeskrin att förvara små skatter i. Denna julklapp är en dröm för barnet, 7 år! En magisk gåva som inspirerar fantasin.

Bäddset prinsessa

Denna julklapp är drömmen för en 7-årig prinsessa! Snurk Sängkläder med prinsessmotiv kommer att göra deras sängtid extra magisk och fantasifull. En kunglig present som sprider glädje och komfort!

bäddset för prinsessor

Spel och Underhållning

Pettson och Findus

Här är den perfekta julklappen för en 7-åring: en spännande film. Denna film kommer att ta dem på en oförglömlig resa full av äventyr och underhållning. Ett fantastiskt val för barn i alla åldrar!

Film findus och pettson 4-pack

Bamse och tjuvstaden

Denna julklapp kommer att förtrolla ett 7-årigt barn! ”Bamse och Tjuvstaden” är en spännande film som tar dem med på ett äventyr med Sveriges starkaste björn.

bamse och tjuvstaden i presenet till barn film

Film Astrid Lindgrens berättelser

Denna julklapp kommer att sprida glädje och nostalgi till ditt barn! Astrid Lindgren-boxen med alla filmer är en skattkista med tidlösa äventyr som kommer att föra dem in i en magisk värld av berättelser och fantasi.

Astrid Lingrens berättelser fast på film är en bra present till barnen

Spel Den försvunna diamanten

I den försvunna diamanten bör du vara först att hitta diamanten och ta dig tillbaka till staden där allt började för att vinna spelet. Ge 7-åringar sällskapsspel i julklapp! 7-åringar brukar gilla att spela sällskapsspel tillsammans med familjen. Spel som passar är t.ex. Den försvunna diamanten, Twister, Yatzy eller Uno. Men se upp, 7-åringar är avancerade fuskare!

Spel den försvunna diamanten är en bra present till barn

Nintendo Switch

Den ultimata julklappen för ditt 7-åriga barn! En Nintendo Switch OLED i elegant vitt. Med fantastiska spel och bärbarhet kommer det att ge timmar av glädje och äventyr.

Övriga Roliga och Ovanliga Gåvor

Superhjälte mantel med ögonmask

Denna julklapp kommer att göra 7-åringen till en riktig superhjälte! En röd mantel med ögonmask är det perfekta sättet att låta deras fantasi och äventyr blomma. Spännande lek väntar!

Snöglob tummelisa

Denna julklapp kommer att förtrolla barnet, 7 år! En bedårande snöglob med Tummelisa från Kids by Friis Mini.

Trollerilåda

Top Magic XXL Trollerilåda är den perfekta julklappen till ett barn som är 7 år. Med detta trollerikit kan de lära sig magiska tricks och förvåna sina vänner och familj. En underhållande och magisk gåva!

Gör Ditt Eget Unicorn Glitter Slime

”Gör Ditt Eget Unicorn Glitter Slime” är den ultimata julklappen för barn som älskar att experimentera och skapa. Med detta kit kan de skapa sitt eget glittrande slime och samtidigt utforska sin kreativitet. En rolig och underhållande gåva!

Tomtens jumpsuit

Ge den här Tomtens jumpsuiten till din 7-åriga älskling som en perfekt julklapp.

Jultröja med LED

Överraska ditt barn 7 år med denna roliga jultröja! Den är perfekt för att sprida julglädje och skratt under högtiden.

Stjärnprojektor

En rymdlampa är en fantastisk julklapp! Den förvandlar vilket rum som helst till en galax med stjärnor, månar och färgskiftande moln.

Tips på fortsatt läsning

Julklappar till barnbarn


Julklapp 7-Åring
Rulla till toppen