Julklapp Till 7-Åring

Julklapp till en 7-Ă„ring – Vad ska jag köpa? Att hitta bra julklappar Ă€r svĂ„rt! Speciellt om man inte kĂ€nner barnet i frĂ„ga sĂ„ vĂ€ldigt vĂ€l.

Men vad Àr bra julklappar till en 7-Äring? Bra julklappar att ge en 7-Äring Àr till exempel Lego, gosedjur, slime, eazymec, TV-spel, brÀdspel, handduk, spöken, trollerilÄda eller en bok som handlar om honom eller henne.

Vad Àr en bra julklapp till en 7-Äring?
Vad Àr en bra julklapp till en 7-Äring?

Men du ska fÄ fler tips pÄ julklappar till 7-Äringar.

Kanske Àr det en kompis barn du ska köpa julklapp till eller ett barnbarn som du inte trÀffar sÄ vÀldigt ofta. HÀr ska du fÄ mina bÀsta julklappstips för 7-Äriga tjejer och killar.Jag har mÄnga idéer nÀr det gÀller att hitta fina julklappar till 7-Äringar. Julklappar som passar att ge bÄde killar och tjejer.

BĂ€sta julklappen till 7-Ă„ringar

Storytel talböcker

LÀs mer och bestÀll

BĂ€sta boken att ge en 7-Ă„ring i julklapp

En riktigt fin julklapp att ge en 7-Äring Àr nÄgon av böckerna frÄn Min bÀsta bok. Man kan vÀlja mellan olika sagor dÀr man lÄter 7-Äringen fÄ vara huvudpersonen. I vissa av böckerna gÄr det ocksÄ att fÄ med syskon och andra personer i barnets omgivning. Att lÀsa om sig sjÀlv i en saga Àr jÀttespÀnnande! Sagorna handlar om allt frÄn transformers till besök pÄ bondgÄrden med gulliga djur.

LÀs mer och bestÀll

VAD ÖNSKAR SIG EN 7-ÅRING I JULKLAPP?

7-Äringar önskar sig fina saker, coola saker och roliga saker. Inte sÄ svÄrt eller hur? Eller sÄ Àr det just det som det Àr. Inte helt lÀtt att veta, speciellt inte om det Àr ett barn som du inte trÀffar sÄ ofta.

Kanske drömmer hon eller han om att fÄ en egen <a class=
Kanske drömmer hon eller han om att fÄ en egen hund?
 Att fÄ slime i julklapp Àr vÀldigt kul om du frÄgar en 7-Äring.
Att fÄ slime i julklapp Àr vÀldigt kul om du frÄgar en 7-Äring.
 En monster truck Àr bland det coolaste du kan ge en 7-Äring i julklapp.
En monster truck Àr bland det coolaste du kan ge en 7-Äring i julklapp.
My Little Pony Àr en kul julklapp till en 7-Ärig flicka.
 7-Ă„riga flickor gillar ofta att leka med Barbie dockor.
7-Ă„riga flickor gillar ofta att leka med Barbie dockor.
En Barbiedocka i regnbÄgsklÀder Àr en bra present till en 7-Ärig tjej
En Barbiedocka i regnbÄgsklÀder Àr en bra present till en 7-Ärig tjej
 En trollerilÄda Àr en fantastisk julklapp att ge en 7-Äring.
En trollerilÄda Àr en fantastisk julklapp att ge en 7-Äring.
Ett kalejdoskop Àr nÄgot som fascinerar 7-Äringen.
Ett kalejdoskop Àr nÄgot som fascinerar 7-Äringen.
En bra julklapp som en 7-Ärig kille önskar sig Àr en actiondocka.
En bra julklapp som en 7-Ärig kille önskar sig Àr en actiondocka.

PEDAGOGISK JULKLAPP TILL 7-ÅRINGAR

Det Àr kul att fÄ julklappar som gör att man lÀr sig mer. SÄdana julklappar Àr t.ex. tekniklÄdor, kemilÄdor eller experimentlÄdor. Hur ser dina hÄrstrÄn ut i mikroskop? Med ett eget mikroskop kan man undersöka bÄde hÄr, naglar och smÄsyskon pÄ riktigt nÀra hÄll. Bara fantasin sÀtter grÀnser för vad som kommer att undersökas nÀr du ger 7-Äringen ett eget mikroskop i julklapp.

Eazymec Àr en kul bygglekasak att ge 7-Äringar ju julklapp.
 Lego Àr bra julklappar som 7-Äringar önskar sig.
Lego Àr bra julklappar som 7-Äringar önskar sig.
Lite tuffare lego Àr ocksÄ en fin julklapp till en 7-Äring.
Lite tuffare lego Àr ocksÄ en fin julklapp till en 7-Äring.
ExperimentlÄda
ExperimentlÄda
En fin experimentlÄda dÀr 7-Äringen fÄr bygga en bubbelmaskin.
En fin experimentlÄda dÀr 7-Äringen fÄr bygga en bubbelmaskin.
Ett mikroskop Àr en vÀldigt spÀnnande julklapp för en 7-Äring.
Ett mikroskop Àr en vÀldigt spÀnnande julklapp för en 7-Äring.

VAD TYCKER 7-ÅRINGAR OM ATT LÄSA?

Inte ens i sagornas vÀrld Àr allt bara underbart! PÄ andra sidan bergen bor den onde Tengil. Han har gjort mÀnniskorna till slavar och i berget bor urtidsdraken Kattla. LÀs mer i den spÀnnande boken om Bröderna LejonhjÀrta. BÄde bröderna LejonhjÀrta, Findus och Pettson och Lasse-Maja böckerna passar vÀldigt bra för höglÀsning.

Lasse-Maja Àr tvÄ barn Lasse och Maja som driver en detektivbyrÄ. De löser massa mysterier som de vuxna inte klarar av och rÀddar pÄ sÄ sÀtt den lilla staden frÄn skurkar. Den hÀr boken brukar barnen klara av att lÀsa sjÀlva nÀr de vÀl har kommit igÄng med lÀsningen. Historierna Àr vÀldigt spÀnnande och med tvÄ barn som Àr smartare Àn alla vuxna tilltalar historien barnen mycket.
Lasse-Maja Àr tvÄ barn Lasse och Maja som driver en detektivbyrÄ. De löser massa mysterier som de vuxna inte klarar av och rÀddar pÄ sÄ sÀtt den lilla staden frÄn skurkar. Den hÀr boken brukar barnen klara av att lÀsa sjÀlva nÀr de vÀl har kommit igÄng med lÀsningen. Historierna Àr vÀldigt spÀnnande och med tvÄ barn som Àr smartare Àn alla vuxna tilltalar historien barnen mycket.
 I NÀr Findus var liten och försvann berÀttar Pettson om hur det var nÀr Findus kom till honom som liten kattunge. NÀr han fick Findus sÄ lÄg han i en tom kartong dÀr det hade varit gröna Àrtor. DÀrför fick katten namnet Findus. Findus bekantar sig med livet pÄ landet, men en dag nÀr Pettson vaknar Àr Findus borta. Den hÀr boken brukar vara lite svÄr att lÀsa för barnen sjÀlva, men Findus och Pettson Àr fantastiska sagor som funkar bra till höglÀsning.
I NÀr Findus var liten och försvann berÀttar Pettson om hur det var nÀr Findus kom till honom som liten kattunge. NÀr han fick Findus sÄ lÄg han i en tom kartong dÀr det hade varit gröna Àrtor. DÀrför fick katten namnet Findus. Findus bekantar sig med livet pÄ landet, men en dag nÀr Pettson vaknar Àr Findus borta. Den hÀr boken brukar vara lite svÄr att lÀsa för barnen sjÀlva, men Findus och Pettson Àr fantastiska sagor som funkar bra till höglÀsning.
Bröderna LejonhjÀrta Àr en klassiker som handlar om bröderna Skorpan och Jonathan. Skorpan Àr sjuk och ska dö. Storebror Jonathan berÀttar för skorpan om Nangijala, landet dit man kommer nÀr man dör. I Nangijala fÄr man vara med om Àventyr frÄn morgon till kvÀll. Men ödet vill annorlunda nÄgra dagar senare brinner huset dÀr de bor och Jonathan sjÀlv dör. Men precis som Jonathan berÀttat sÄ trÀffas de i Nangijala.
Bröderna LejonhjÀrta Àr en klassiker som handlar om bröderna Skorpan och Jonathan. Skorpan Àr sjuk och ska dö. Storebror Jonathan berÀttar för skorpan om Nangijala, landet dit man kommer nÀr man dör. I Nangijala fÄr man vara med om Àventyr frÄn morgon till kvÀll. Men ödet vill annorlunda nÄgra dagar senare brinner huset dÀr de bor och Jonathan sjÀlv dör. Men precis som Jonathan berÀttat sÄ trÀffas de i Nangijala.
Eller varför inte en prenumeration pÄ Bamse? En spÀnnande tidning Àr ett perfekt tillfÀlle att trÀna upp lÀsförmÄgan. Bamse Àr en tidning som alla 7-Äringar brukar tycka om. Det Àr spÀnnande Àventyr som de tre vÀnnerna fÄr vara med om. SjÀlvklart ordnar Bamse och Skalman upp allt i slutÀndan!

Rymden, rymdskepp och Ă€ventyr brukar intressera barn i den hĂ€r Ă„ldern. Även forntiden och dinosaurierna Ă€r mycket intressant.

En jordglob Àr ocksÄ en rolig present i den hÀr Äldern. Den Àr fÀrggrann och gÄr att snurra pÄ. Det Àr intressant att hitta olika lÀnder, vart de ligger och se hur jorden snurrar runt sin egen axel. En jÀttespÀnnande julklapp till en vetgirig 7-Äring.
En jordglob Àr ocksÄ en rolig present i den hÀr Äldern. Den Àr fÀrggrann och gÄr att snurra pÄ. Det Àr intressant att hitta olika lÀnder, vart de ligger och se hur jorden snurrar runt sin egen axel. En jÀttespÀnnande julklapp till en vetgirig 7-Äring.
DinosaurieutgrÀvning Vem har inte drömt om att fÄ bli arkeolog och fÄ grÀva fram massa spÀnnande saker ur marken. Nu kan varenda sjuÄring bli det faktiskt. Med det hÀr arkeologisetet kan hon eller han bedriva sin egen utgrÀvning.
DinosaurieutgrÀvning Vem har inte drömt om att fÄ bli arkeolog och fÄ grÀva fram massa spÀnnande saker ur marken. Nu kan varenda sjuÄring bli det faktiskt. Med det hÀr arkeologi-setet kan hon eller han bedriva sin egen utgrÀvning.
Med stavar kan man bygga lite större torn och byggnader med svÄrare konstruktioner. NÀr mina barn gick pÄ fritids byggde de enorma torn av stavar. De sista stavarna fick de lÀgga pÄ stÄendes pÄ en stol. Det var en vÀldigt kul leksak för alla barn.
Med stavar kan man bygga lite större torn och byggnader med svÄrare konstruktioner. NÀr mina barn gick pÄ fritids byggde de enorma torn av stavar. De sista stavarna fick de lÀgga pÄ stÄendes pÄ en stol. Det var en vÀldigt kul leksak för alla barn.
 En riktigt fin julklapp att ge en 7-Ă„ringen.
Lego Àr en annan leksak som 7-Äringar brukar tycka mycket om. Dels sÄ brukar byggsatserna alltid vara lite knepiga att bygga ihop och dels sÄ kan man ju leka med den fÀrdiga leksaken. Den hÀr byggsatsen Àr ett hÀftigt Star Wars rymdskepp dÀr du Àven fÄr med kÀnda karaktÀrer frÄn filmen.
Lego Àr en annan leksak som 7-Äringar brukar tycka mycket om. Dels sÄ brukar byggsatserna alltid vara lite knepiga att bygga ihop och dels sÄ kan man ju leka med den fÀrdiga leksaken. Den hÀr byggsatsen Àr ett hÀftigt Star Wars rymdskepp dÀr du Àven fÄr med kÀnda karaktÀrer frÄn filmen.
Ett teleskop Àr en riktigt spÀnnande julklapp att ge en 7-Äring. Det Àr hÀftigt att titta pÄ stjÀrnhimmelen och att lÀra sig mer om stjÀrnor, planeter osv. Det kan ocksÄ var kul att fÄ en bok om stjÀrnbilder i julklapp!
Ett teleskop Àr en riktigt spÀnnande julklapp att ge en 7-Äring. Det Àr hÀftigt att titta pÄ stjÀrnhimmelen och att lÀra sig mer om stjÀrnor, planeter osv. Det kan ocksÄ var kul att fÄ en bok om stjÀrnbilder i julklapp!

TV-SPEL

Att fÄ tv-spel i julklapp Àr nog den högsta formen av lycka för en 7-Äring. Det finns mÄnga fina spel som passar 7-Äringar och som inte gÄr ut pÄ att döda. TV-spel Àr en julklapp som passar bÄde tjejer och killar.

Det första valet du mÄste göra Àr vilken konsol du ska vÀlja t.ex. Playstation 4 eller Nintendo Switch. Det finns lLego-tvspel, Super Mario, Batman-tvspel, dansspel och mycket mycket annat. Det Àr inte svÄrt hitta nÄgot spel som passar varje barn.

Playstation 4 som spelas med tvn som skÀrm
Playstation 4 som spelas med tvn som skÀrm
Nintendo Switch som kan vara bÄde handhÄllen och spelas pÄ TVn
Nintendo Switch som kan vara bÄde handhÄllen och spelas pÄ TVn

Men se till att du vÀljer spel till rÀtt konsol bara nÀr du köper spel! HÀr hittar du spel för playstation 4 och för Nintendo Switch

Harry Potter spel för PS4
Harry Potter spel för PS4
Super Mario Party för Nintendo Switch
Super Mario Party för Nintendo Switch
Rayman för PS4
Rayman för PS4
Pokemon Eevee för Nintendo Switch
Pokemon Eevee för Nintendo Switch
Spiderman för PS4
Spiderman för PS4
Donkey Kong för Nintendo Switch
Donkey Kong för Nintendo Switch

GE 7-ÅRINGAR SÄLLSKAPSSPEL I JULKLAPP

7-Äringar brukar gilla att spela sÀllskapsspel tillsammans med familjen. Spel som passar Àr t.ex. Den försvunna diamanten, Twister, Yatzy eller Uno. Men se upp, 7-Äringar Àr avancerade fuskare!

I den försvunna diamanten bör du vara först att hitta diamanten och ta dig tillbaka till staden dÀr allt började för att vinna spelet.
I den försvunna diamanten bör du vara först att hitta diamanten och ta dig tillbaka till staden dÀr allt började för att vinna spelet.
Memoryspel med Pippi Àr en kul present. 7-Äringar har ett öga för detaljer.
Memoryspel med pippi Àr en kul present. 7-Äringar har ett öga för detaljer.
Uno Àr ett klassiskt familjespel dÀr det gÀller att bli av med sina kort snabbast möjligt.
Uno Àr ett klassiskt familjespel dÀr det gÀller att bli av med sina kort snabbast möjligt.
I twister gÀller det att hÄlla koll pÄ armar och ben. Snurran avgör vart du ska placera dem nÀsta gÄng. Se till att inte ramla.
I twister gÀller det att hÄlla koll pÄ armar och ben. Snurran avgör vart du ska placera dem nÀsta gÄng. Se till att inte ramla.
Yatzy Àr ett kul spel att ha med sig pÄ redan och att spela hemma. Det kan roa bÄde barn och vuxna.
Yatzy Àr ett kul spel att ha med sig pÄ redan och att spela hemma. Det kan roa bÄde barn och vuxna.

EN BRA JULKLAPP TILL 7-ÅRING ÄR PYSSEL I ALLA FORMER

Det finns mycket roligt pyssel som kan passa bra att ge 7-Äringar i julklapp. I den hÀr Äldern brukar de kunna underhÄlla sig sjÀlva lÄnga stunder med pyssel. BÄde tjejer och killar brukar gilla att pyssla. Exempel pÄ roligt pyssel för 7-Äringar Àr:

MÄlarbok för kreativa barn. MÄlarboken har mycket detaljer som 7-Äringar brukar gilla.
MÄlarbok för kreativa barn. MÄlarboken har mycket detaljer som 7-Äringar brukar gilla.
Fin pysselbok med matte Àr en bra julklapp att ge sin 7-Äring.
Fin pysselbok med matte Àr en bra julklapp att ge sin 7-Äring.
En 7-Ärig tjej brukar tycka att det Àr kul att skriva dagbok.
En 7-Ärig tjej brukar tycka att det Àr kul att skriva dagbok.
Cernitlera Àr ett roligt pyssel. Det gÄr att göra bÄde smycken och smÄ figurer av.
Cernitlera Àr ett roligt pyssel. Det gÄr att göra bÄde smycken och smÄ figurer av.
Play doh lera Àr en fin julkapp att ge 7-Äringar.
Play doh lera Àr en fin julkapp att ge 7-Äringar.
MĂ„larbok och pysselbok med <a class=dinosaurier Ă€r bra julklappar att ge en 7-Ă„ring.” class=”wp-image-82354″/>
MÄlarbok och pysselbok med dinosaurier Àr bra julklappar att ge en 7-Äring.
I julklapp till en 7-Ärig tjej kan det vara kul att ge ett paket med armbandspÀrlor.
I julklapp till en 7-Ärig tjej kan det vara kul att ge ett paket med armbandspÀrlor.
NÀr barnen ska pyssla Àr det förstÄs bra med lite fina papper.
NÀr barnen ska pyssla Àr det förstÄs bra med lite fina papper.
Glitterlim Àr kul, speciellt nÀr 7-Äringen ska göra julpyssel.
Glitterlim Àr kul, speciellt nÀr 7-Äringen ska göra julpyssel.
Till leran brukar det vara kul att fÄ en degpress ocksÄ.
Till leran brukar det vara kul att fÄ en degpress ocksÄ.
Ge 7-Äringen tuschpennor i julklapp. De finns i mÄnga fina fÀrger.
Ge 7-Äringen tuschpennor i julklapp. De finns i mÄnga fina fÀrger.
Att vika pappersflygplan brukar 7-Äringar tycka om. HÀr fÄr de med mÄnga fina papper ocksÄ.
Att vika pappersflygplan brukar 7-Äringar tycka om. HÀr fÄr de med mÄnga fina papper ocksÄ.
Det börjar nu bli nÄgorlunda sÀkert att ge barnet vattenfÀrg i julklapp.
Det börjar nu bli nÄgorlunda sÀkert att ge barnet vattenfÀrg i julklapp.
Dekorationsset för att mÄla sin egen spargris
Dekorationsset för att mÄla sin egen spargris
Till papperspysslet Àr det roligt att fÄ figurstansar ocksÄ.
Till papperspysslet Àr det roligt att fÄ figurstansar ocksÄ.

GE 7-ÅRINGEN UTOMHUSLEKSAKER

Att fÄ utomhusleksaker Àr alltid kul. Skridskor, pulka eller skidor Àr leksaker som alla 7-Äringar Àlskar. TÀnk pÄ att komplettera med en hjÀlp ocksÄ. Stora spadar att grÀva i snön med sÄ att han eller hon kan bygga vÀrldens finaste snökoja.

En helt vanlig pulka Àr det allra smidigaste nÀr en 7-Äring ska till pulkabacken
En pulka Àr det allra smidigaste nÀr en 7-Äring ska till pulkabacken
NÀr man ska grÀva snökojor Àr det bra med en riktig spade.
NÀr man ska grÀva snökojor Àr det bra med en riktig spade.
7-Äringen kommer bli kung i kvarteret och vinna alla snöbollskrig.
7-Äringen kommer bli kung i kvarteret och vinna alla snöbollskrig.
Ett tefat Àr ocksÄ kul att ha med sig till backen nÀr man ska Äka
Ett tefat Àr ocksÄ kul att ha med sig till backen nÀr man ska Äka
Ett par smarta skridskor med spÀnne pÄ gör det lÀttare att komma igÄng.
Ett par smarta skridskor med spÀnne pÄ gör det lÀttare att komma igÄng.
En snowracer Àr vÀldigt rolig att Äka pÄ, men lite bökig att fÄ upp för backen.
En snowracer Àr vÀldigt rolig att Äka pÄ, men lite bökig att fÄ upp för backen.

GE FILM I JULKLAPP TILL 7-ÅRINGARNA

Efter en lÄng dag ute i snön Àr det skönt att komma in och slappa i soffan framför en bra film. Filmer som funkar bra för 7-Äringar Àr Frost, Upp, Peter och draken, Mulan, Hitta Nemo, Den lille prinsen, Sune, Bamse och tjuvstaden eller Kalles chokladfabrik.

Frost
Frost
Mulan
Mulan
Bamse och tjuvstaden.
Bamse och tjuvstaden.
Upp
Upp
Hitta Nemo
Hitta Nemo
Samlingsbox av Astrid Lindgrens filmer
Samlingsbox av Astrid Lindgrens filmer
Peter och draken Elliott
Peter och draken Elliott
Sune
Sune
Pettson och Findus
Pettson och Findus

BIL I JULKLAPP TILL 7-ÅRING

Radiostyrd bil stÄr ofta högt upp pÄ 7-Äringens önskelista. Radiostyrda bilar Àr nÄgot som bÄde tjejer och killar tycker Àr roligt att fÄ i julklapp.

En radiostyrd bil Àr det som 7-Äringar drömmer om att fÄ i julklapp.
En radiostyrd bil Àr det som 7-Äringar drömmer om att fÄ i julklapp.
Radiostyrd audi
Radiostryd bil frÄn Disneys Cars
Radiostryd bil frÄn Disneys Cars

EN FAMILJEDAG PÅ BADHUSET MED FAMILJEN

Det Àr ocksÄ roligt att fÄ cyklop och andra vattenleksaker och att besöka badhuset tillsammans i mellandagarna.

En simdyna Àr en bra julklapp till 7-Äringar.
En simdyna Àr en bra julklapp till 7-Äringar.
En fin handduk med minoner Àr en bra julklapp till en 7-Äring.
En fin handduk med minoner Àr en bra julklapp till en 7-Äring.
Simglasögon Àr praktiskt bÄde pÄ badhuset och i duschen.
Simglasögon Àr praktiskt bÄde pÄ badhuset och i duschen.
En fin <a class=
En fin enhörning handduk Àr bra att ha nÀr man ska till badhuset.
Paket som innehÄller mÄnga vattenleksaker.
Paket som innehÄller mÄnga vattenleksaker.
Badring i form av en munk Àr sÀkert tuffast i hela poolen.
Badring i form av en munk Àr sÀkert tuffast i hela poolen.
En donuthandduk Àr smart att ha till badhuset. Den Àr garanterat lÀtt att hitta.
En donuthandduk Àr smart att ha till badhuset. Den Àr garanterat lÀtt att hitta.
Köp en kul boll som studsar pÄ vatten!
Köp en kul boll som studsar pÄ vatten!

INREDNING I JULKLAPP TILL 7-ÅRING

Inredning som 7-Äringar önskar sig i julklapp Àr t.ex. en fin klocka med Spiderman , en handduk med nÄgot fint motiv eller ett bÀddset med t.ex. Doris Batman eller enhörningar.

7-Äringar tycker om att fÄ Spiderman att inreda rummet med.
7-Äringar tycker om att fÄ Spiderman att inreda rummet med.
  Tuffa lampor Àr bra julklappar att ge 7-Äringar. Varför inte en stjÀrnprojektor?
Tuffa lampor Àr bra julklappar att ge 7-Äringar. Varför inte en stjÀrnprojektor?
En nattlampa att ge en 7-Ă„ring i julklapp
En nattlampa att ge en 7-Ă„ring i julklapp
Det finns ocksÄ vÀldigt fina sÀngklÀder att ge en 7-Ärig kille i julklapp.
Det finns ocksÄ vÀldigt fina sÀngklÀder att ge en 7-Ärig kille i julklapp.
Ett bÀddset med en prinsessa kommer hon att Àlska.
Ett bÀddset med en prinsessa kommer hon att Àlska.
Det finns massor av snygga nattlampor att ha i rummet.
Det finns massor av snygga nattlampor att ha i rummet.
Flickor brukar tycka mycket om inredning med prinsessor.
Flickor brukar tycka mycket om inredning med prinsessor.
En nattlampa att ge en 7-Ă„ring i julklapp
En nattlampa att ge en 7-Ă„ring i julklapp
 Det finns massor av snygga nattlampor att ha i rummet.
Det finns massor av snygga nattlampor att ha i rummet.

BRA JULKLAPPAR TILL 7-ÅRIGA TJEJER

MÄnga tjejer i den hÀr Äldern önskar sig halsband och ett fint smyckeskrin att förvara dem i. Smyckeskrin för barn Àr förhÄllandevis ganska dyra, kanske Àr det bÀttre att redan nu satsa pÄ ett riktigt smyckeskrin? Kanske har hon Àven hÄl i öronen. Köper du örhÀngen sÄ se till att det Àr nickelfritt.

Fint smyckeskrin att förvara smÄ skatter i
Fint smyckeskrin att förvara smÄ skatter i
Att ge henne ett halsband i Àkta silver Àr faktiskt inte sÄ dyrt!
Att ge henne ett halsband i Àkta silver Àr faktiskt inte sÄ dyrt!
Smyckeskrin i trÀ att ge en 7-Ärig tjej.
Smyckeskrin att ge en 7-Ă„rig tjej.
Kanske Àr hon lagom gammal för sin första diamant ocksÄ.
Kanske Àr hon lagom gammal för sin första diamant ocksÄ.
7-Äriga tjejer gillar att fÄ glittriga saker i julklapp
7-Äriga tjejer gillar att fÄ glittriga saker i julklapp
Det bÀsta med att vara en 7-Ärig tjej Àr att allt som glittrar Àr guld och diamanter.
Det bÀsta med att vara en 7-Ärig tjej Àr att allt som glittrar Àr guld och diamanter.

UTKLÄDNINGSKLÄDER

En riktigt bra julklapp till 7-Ă„ring Ă€r en skattkista med gamla klĂ€der i. Komplettera gĂ€rna klĂ€derna med prinsesskrona, “diamanthalsband” och en mantel för superhjĂ€lteuppdrag. Det behöver inte bil sĂ„ dyrt, men detta Ă€r en julklapp som verkligen brukar uppskattas.

En prinsessklÀnning brukar stÄ vÀldigt högt upp pÄ önskelistan.
En prinsessklÀnning brukar stÄ vÀldigt högt upp pÄ önskelistan.
Till piraten kan det vara bra med de hÀr utklÀdningsklÀderna.
Till piraten kan det vara bra med de hÀr utklÀdningsklÀderna.
En koffert att lÀgga utklÀdningsklÀder i Àr en bra julklapp till en 7-Äring.
En koffert att lÀgga utklÀdningsklÀder i Àr en bra julklapp till en 7-Äring.
För att bli superhjĂ€lte sĂ„ behöver man en mantel
resten ordnar sig!
För att bli superhjĂ€lte sĂ„ behöver man en mantel
resten ordnar sig!

GE 7-ÅRINGEN PENGAR I JULKLAPP

Att fÄ egna pengar Àr kul och att fÄ köpa precis vad man vill för dem. Eller varför inte ge 7-Äringen aktier i julklapp. Köp gÀrna nÄgot företag som barnet kÀnner till som t.ex. HM eller Cloetta. Det gör det extra roligt att följa börsutvecklingen.

Pengar till aktier Àr en jÀttebra julklapp till en 7-Äring.
Pengar till aktier Àr en jÀttebra julklapp till en 7-Äring.

RELATERADE FRÅGOR

Vad Àr populÀra leksaker att ge en 7-Ärig tjej? Det brukar vara vÀldigt populÀrt med Barbie, My Litte Pony, Studsmatta, kassaskÄp, gittrrer, discobollar och utklÀdningsklÀder. Fler populÀra leksaker till en 7-Ärig tjej hittar du hÀr.

Vad ska man ge i present till en 8-Ärig kille? Roliga presenter att ge en 8-Ärig kille Àr en kikare, en bra bok, skateboard, Lego Ninjago, pruttkudde eller en gÄtbok. Fler saker att ge i present till en 8-Ärig kille finns hÀr.

Vad Àr en bra present till en 8-Ärig tjej? Bra presenter att ge en 8-Ärig tjej Àr enhörningar, undervattensdisco, studsmatta, kompisgunga, linbana, spelet Loopin Louie eller en bananlampa. Fler idéer pÄ en bra present till en 8-Ärig tjej finns hÀr.

Vad Àr en bra julklapp att ge barn? Vad som Àr en bra julklapp att ge barn beror pÄ hur gamla de Àr. Till alla barn fungerar det att ge bÄde aktier, presentkort pÄ klÀder och böcker. Men för att hitta lite mer Äldersanpassade julklappar sÄ behöver du veta Äldern pÄ barnet ifrÄga. Bra julklappar till barn hittar du hÀr.

FORTSATT LÄSNING:

DELA GÄRNA SIDAN!