Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Sommarpresenter till barn

Snart startar sommarlovet och barnen kommer hem för att vara långlediga. Visst är det härligt men visst vore det bra om de hade roliga saker att göra! Kanske kan du hitta en bra sommarpresent som gör att de har något att göra hela sommaren.

Vad är då en bra sommarpresent till barnen? Det kan till exempel vara en linbana, en vattenspridare, en fin handduk eller pärlor. Riktigt bra sommarpresenter till barnen är presenter där de får använda kroppen, saker för stranden och sådant de kan sysselsätta sig med inomhus varma dagar. Här kommer lite fler idéer om vad man kan ge barnen som sommarpresenter.

Ge bort roliga sommarpresenter till barn

Aktiva och Sportrelaterade sommar presenter till barn

Studsmattor är klassiska sommarpresenter

En studsmatta ger timmar av hoppfull underhållning och är en hälsosam aktivitet. Kombinera med en vattenspridare för extra kul och en svalkande effekt under varma sommardagar.

På en studsmatta brukar barnen kunna roa sig länge. Både med och utan sina kompisar. Det är dessutom bra motion. En studsmatta är mycket roligt för pengarna.

Frisbee

En frisbee är mer än en skiva – den är en biljett till skoj och aktiva spel utomhus. En utmärkt present som främjar rörelse och gemenskap.

En frisbee erbjuder många timmars sysselsättning tillsammans med kompisar.

Sandleksaker en fin sommarpresent

Ge barnen verktygen för kreativ lek i sanden med ett komplett sandset. Idealisk för stranden eller sandlådan, detta set garanterar timmar av skapande lek.

Fjädrande Tekniktränare för Fotboll

Optimal för att slipa på fotbollsfärdigheter under sommaren. Denna tekniktränare ger barnen en rolig anledning att spendera mer tid utomhus.

Klättervägg

Skapa en spännande klätterutmaning hemma med en personlig klättervägg. Perfekt för att utveckla styrka och koordination, och ett säkert sätt att imponera på kompisarna.

Att ha en egen klättervägg hemma kommer göra alla kompisar avundsjuka. Den kan monteras både inne och ute. Perfekt för barn som klättrar på väggarna.

Linbanor är fantastiska sommarpresenter

Ge barnen känslan av flykt och fart med en egen linbana. En uppiggande sommaraktivitet som lovar spänning och frihetskänsla för de äventyrslystna.

En linbana är en häftig sommarpresent till barnen. Den spänns bara upp mellan två träd och sedan är det färdigt att åka. Räkna med att det dyker upp många barn.

Klätterbana

En klätterbana är den ultimata utmaningen som kombinerar nytta med nöje, perfekt för att bränna energi och främja samarbete bland barn och deras vänner.

En klätterbana tröttar ut barnen på ett effektivt sätt. Barnen och deras kompisar kan leka alla möjliga lekar där.

Kompisgunga stor

Dubbla skratten och fördubbla kulen med en kompisgunga. En underbar sommarpresent som uppmuntrar till gemenskap och utomhusaktiviteter.

Gunga plupp tarzan

Lägg till en dos äventyr i trädgården med en Tarzan-gunga. Perfekt för de små äventyrarna som vill sväva genom luften och uppleva frihetskänslan. De är bra sommarpresenter som inte kostar så mycket.

El-scooter

En el-scooter är inte bara praktisk, den är också en hit bland de äldre barnen som vill utforska omgivningen på ett modernt och spännande sätt.

Badmintonset klassiska sommarpresenter

Ett badmintonset bjuder på både skratt och fysisk aktivitet. En utmärkt sommarpresent som främjar rörelseglädje och tävlingsanda i solskenet.

Fotbollsdart uppblåsbart

Kombinera fotboll och dart i ett med fotbollsdart. En rolig och interaktiv lek som utvecklar precision och samtidigt erbjuder massor av skratt.

Fotbollsmål

Ett fotbollsmål i trädgården är en dröm för många barn. Perfekt för att öva skott och spela matcher, det är en sommarpresent som garanterat blir använd varje dag.

Fotboll

En fotboll öppnar upp för oändliga lekmöjligheter, främjar hälsa och samarbete. En klassisk och uppskattad sommarpresent som alltid är i rörelse.

Koordinationsspel Pindaloo

Pindaloo bjuder inte bara på kul utan även koordinationsträning. Ett roligt och beroendeframkallande spel som håller barnen aktiva.

Gå på lina bra sommarpresenter för äldre barn och tonåringar

Förvandla din trädgård till en äventyrspark med en slackline. Idealisk för balansträning och utomhuskul. En unik sommarpresent som bjuder in till timmar av balanserande skoj.

Att gå på lina är något som barn brukar drömma om.

Bollspel spike ball strandspel

Upplev stranden med Spike Ball, det ultimata strandspelet som förenar familj och vänner i spänning och skratt. En fantastisk gåva som garanterar aktiva och glada sommardagar.

Spikeball är ett kul strandspel att spela med kompisarna.

Frisbee golf sommarpresenter för hela familjen

Skapa oförglömliga minnen med Spralla Discgolfkorg, den ultimata presenten för att njuta av soliga dagar och friska utomhusaktiviteter. Familjevänligt och perfekt för att utveckla koordination.

Det Finns Ett Stort Utbud Av Vattenlekar och Strandaktiviteter

Bajskorvspel

Bajs är alltid lika populärt. Det här är bajskorvar man fiskar upp. Fishing for Floaters är ett kul och annorlunda spel som passar perfekt som sommarpresent till barn. Spelet går ut på att fiska efter flytande krokodilbajs med en liten håv.

Bajs är alltid lika populärt. Det här är bajskorvar man fiskar upp.

Bubble Gun Spralla såpbubblor

Låt barnen fylla sommaren med färgglada bubblor och skratt. Denna Bubble Gun är en garanterad hit för lekfulla dagar utomhus.

Vattenspridare är fantastiska sommarpresenter

Förvandla trädgården till ett skrattfyllt vattenäventyr med en larvformad vattenspridare. En underbar sommarpresent som bjuder på oändliga timmar av plaskande glädje.

Uppblåsbar kajak

Utforska vattenvägar och upplev äventyr med en uppblåsbar kajak. En idealisk present för äventyrslystna barn, som lovar spänning och utforskning under sommarlovet.

En uppblåsbara kajak är en kul sommarpresent att ge lite äldre barn.

Waboba

En Waboba-boll som studsar på vatten är den perfekta leksaken för stranden eller poolen, en rolig och unik present som garanterar timmar av underhållning.

Det här är en tuff boll som studsar på vatten. Kul sommarpresent för lite äldre barn att få.

Strandtält

Med Outlust strandtält kan familjen njuta av stranddagar utan att oroa sig för solens strålar eller vinden. Ett måste för en perfekt dag vid havet.

Fruktiga Tvättsvampar 3-pack

Gör badstunden till en fruktig fest med dessa roliga tvättsvampar. Barnen kommer att älska att bada med sina nya, färgglada vänner.

Badring donut

Gör pooltiden sötare och roligare med denna gigantiska donut badring. En flytande fristad som garanterar timmar av skoj i vattnet.

En munk med glasyr och strössel. Han eller hon blir kung i poolen.

Armpuffar

Dessa snygga och säkra armpuffar är idealiska för små simmare. Ok kanske inte 100%-igt säkra, men du får i alla fall en lite längre stund på din innan de har huvudet under vattenytan. Så de gör sommarens badäventyr lite tryggare i alla fall.

Hajfena simdyna

Med denna hajfena simdyna blir varje badtillfälle ett äventyr. Den uppmuntrar till rörelse och är ett roligt verktyg för att öva simning.

Otroligt smart simdyna. Man spänner fast den på barnet. Det smarta är att den inte är i vägen så barn brukar låta den här simdynan sitta på.

Vatten hängmatta

Njut av avkoppling på vattnet med denna bekväma vattenhängmatta. Perfekt för lata dagar vid poolen eller på stranden.

En vattenhängmatta är en annan unik sak att ha med till stranden.

Uppblåsbar vattenpark som sommarpresenter

Skapa ett vattenäventyr i din egen trädgård med en uppblåsbar vattenpark. Perfekt för heta sommardagar, erbjuder skratt och svalka. En oslagbar sommarpresent för vattenälskande barn.

Enhörning som sprutar vatten

Denna enhörningsvattenspridare sätter magi i sommarleken och erbjuder svalkande skoj. En fantastisk blickfångare och en given succé bland barnen under soliga dagar.

Varför inte pryda gräsmattan med den här två meter höga enhörningen? Barnen kommer älska den. De blir blöta och gräsmattan grönskar. Grannarna kommer dessutom att bli gröna av avund.

Vattenbana sommarpresenter som gör succé

Gör trädgården till sommarens hetaste destination med en spännande vattenbana. Idealisk för lekfulla race och skojiga stunder, den här banan är en säker vinnare för alla barn.

Kreativa och Utbildande Aktiviteter

Verktygslåda för barn med riktiga verktyg är fantastiska sommarpresenter

En bra aktivitet att göra tillsammans med sina barn är att snickra ihop en odlingslåda åt dem. Det gör du lätt genom att använda de överblivna brädor du har hemma. Täck lådan invändigt med en plastsäck som du häftar fast. Gör hål i botten, täck botten med lecakulor och häll över jord. Det är ett lagom svårt projekt och barnen kan få vara med och såga och skruva med borrmaskinen.

Målarbok Harry Potter

Dyk in i Harry Potters värld med en temamålarbok. Perfekta sommarpresenter för kreativa barn som älskar magi och äventyr.

Pärlor för pärlplattor

Med en uppsättning pärlor och pärlplattor kan barnen skapa konstverk och utveckla sin finmotorik. En rolig och kreativ sommaraktivitet.

Harry Potter böcker

Introducera barn till Harry Potters magiska värld med den första boken i serien. En fängslande läsupplevelse som garanterat blir en sommarfavorit om du ger barnen dem som sommarpresenter.

Att få en bra bok, <a class=

Pysselbok

Stimulera kreativiteten med en pysselbok som fokuserar på återanvändning. En inspirerande present som uppmuntrar till kreativt skapande och miljötänk.

Teckna manga Nosebleed Studio

Inspirera till konstnärligt skapande med en bok om att teckna manga. En perfekt present för aspirerande konstnärer intresserade av manga-stilen.

Bok för att lära sig teckna manga. Passar bättre för lite äldre barn. Kul att kunna rita fina teckningar.

Kulbana

Ge barn en utmanande och underhållande upplevelse med en kulbana. Perfekt för att främja problemlösning och kreativ lek.

Odlingskit krasse

Med Mikrogardens ekologiska odlingskit lär sig barnen om odlingens underverk. En lärorik och underhållande sysselsättning som ger gröna resultat. Köp odlingskit som sommarpresenter till barnen!

Bamse målarbok

En Bamse-målarbok är en klassisk och älskad present, perfekt för yngre barn som vill utforska sin kreativitet med en familjär och omtyckt figur.

Frön solrosor

De brukar också gilla att få vara med och fixa i trädgården. De gillar att odla sina egna jordgubbar, ärtor och morötter. För de yngre barnen är det kul att få lite egna trädgårdsredskap och egna fröer att så.

Solrosor brukar vara uppskattat att odla. De blir ju så enormt stora, det brukar barnen gilla.

Ge Bort Mat och Köksrelaterade sommarpresenter till barnen

Sockervaddsmaskiner är fantastiska sommarpresenter till barn

Skapa karnivalskänsla hemma med en egen sockervaddsmaskin. En söt och rolig sommarpresent som låter barnen bli sina egna sockervaddsmästare.

Mini Isglassform

Med KitchPro Mini-Isglassformar blir varje tugga en kylig njutning. Fantastiskt för barnen att skapa egna glasskreationer under lata sommardagar.

Sorbet maskin

Förvandla din trädgård till en svalkande oas med denna sorbetmaskin. Barnen kan experimentera med smaker och njuta av hemgjorda godsaker under soliga dagar. Ge bort sommarpresenter som gör att alla kompisar gärna tillbringar sommaren i er trädgård.

Iskuber döskalle

Ge dryckerna en spännande twist med döskalle-iskuber. Perfekta för sommarens fester, dessa iskuber skapar en känsla av äventyr och spänning.

Chips och dubbel-dippskål

Denna innovativa skål kombinerar stil med funktion, perfekt för sommarens alla fester. Ett måste för varje tillställning där snacks är i fokus.

Popcorn skål för mikron

Lékué erbjuder en snabb och enkel lösning för att göra hemmakvällarna extra speciella. Perfekt för filmkvällar eller som en rolig aktivitet tillsammans.

Hot dog maker

Förvandla köket till en snabbmatskiosk med denna Hot Dog Maker. Perfekt för att njuta av hemmagjorda hot dogs under sommarens grillkvällar. Ge bort sommarpresenter som gör hela familjen glada.

Relaterade frågor

Vad ska jag ge barnen i examenspresent? Barn som slutar 9:an eller gymnasiet ska kanske ha någon större och dyrare present. Men när man slutar ett helt vanligt skolår räcker det med nästan vad som helst för present. Det viktiga är att man blir uppmärksammad!

Presenter till barnkalas? Ska ditt barn på kalas och behöver ha med sig en bra present? Presenter till barnkalas har jag samlat lite tips för här.

Tips på fortsatt läsning

Presenter att ge lärare

Presenter till anställda

 • Present 12-årig kille: Upptäck De Coolaste Gåvorna

  Present 12-årig kille: Upptäck De Coolaste Gåvorna

  Letar du efter en passande present till en 12-årig kille? Då är du på rätt plats. Jag är här för att dela mina bästa födelsedagspresentidéer som kommer att glädja honom[…]

  Läs mer…


 • Present 15-Årig Tjej

  Present 15-Årig Tjej

  Att hitta den perfekta presenten till en 15-årig tjej kan vara både roligt och utmanande. Populära gåvor inkluderar en moped, äventyrsbanor för en spännande dag, tekniska prylar som en ny[…]

  Läs mer…


 • Present till 1-årig flicka

  Present till 1-årig flicka

  Letar du efter en bra present till en 1-årig tjej? Till en 1-årig tjej finns det massor av presenter att köpa! Här ska du få tips på fina leksaker och[…]

  Läs mer…


Sommarpresenter till barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen