Bra present till träningsintresserad

Present till träningsintresserad

Har du ställt dig frågan “Vad ger man i present till en träningsintresserad kompis”? Det har i alla fall jag. Därför har jag tagit reda på vad träningsintresserade människor önskar sig i present. Jag hoppas att du ska hitta någon bra, träningsrelaterad present till din vän på den här sidan!

Presentkort på träningskläder och träningsprylar

När man tränar mycket är det kul att köpa nya träningskläder. Men det är däremot ganska svårt att köpa kläder till någon annan. Därför skulle jag föreslå att du köper ett presentkort på t.ex. Stadium till din träningsintresserade kompis. Då kan han eller hon själv välja nya träningskläder, skor, träningsredskap eller kanske en väska att ha till gymmet.

Ny vattenflaska

svart vattenflaska i present till träningsintresserad

Det är kul att ha snygga prylar när man ska till träningen. Något som man behöver köpa nytt lite då och då är vattenflaskan, så att den ska vara fräsch. Det skadar ju heller inte om du hittar någon vattenflaska i snygg färg eller med en gnutta humor.

Stegräknare

För att få till vardagsmotionen kan det vara en bra grej att mäta med t.ex. en stegräknare. Köp en till dig själv också och ordna stegtävling med din träningsintresserade kompis! Vem tar flest steg av er under en dag? Kommer ni upp i de rekommenderade 10000 stegen per dag?

Pulsklocka

Ett annat hjälpmedel för att få till motionen är en pulsklocka. Med den mäter man pulsen för att ligga i rätt pulsintervall för att uppnå maximal fettförbränning, konditionsbyggande osv. Det kan också vara intressant att jämföra hur mycket energi man gjort av med under dagen. Polar M200 är en vattentålig pulsklocka med, GPS och aktivitetsmätning dygnet runt.

Magficka

För att inte tappa viktiga prylar i löpspåret, så som pengar, nycklar osv kan det vara bra att ha ett prylbälte eller magficka att förvara sakerna i.

Cykelhjälm

En bra present till en träningsintresserad vän är en cykelhjälm. Cyklister är helt galna, saknar förstånd och kan inte trafikregler. Var rädd om din kompis och ge honom eller henne en cykelhjälm i födelsedagspresent. Kanske hjälmen hövding passar honom eller henne. Det är som en krage man har på sig och om något händer så är det som en airbag som automatiskt löser ut och blir till en hjälm för cyklisten.

Yogamatta

En yogamatta är en bra present, inte bara till den som håller på med yoga. En yogamatta kan man ha för att träna på också och för att köra avslappning och stretching på. Det är skönt att slippa ligga direkt på golvet.

Träningsväska

Träningsväska behöver man en ny ibland – kanske har den gamla blivit förpestad av träningsskorna eller bara blivit utsliten? Men en ny träningsväska är kul att få. Gärna med en matchande handduk.

Roliga presenter till träningsintresserad

Ge din träningsintresserade kompis en häftigt tvättsäck som passar hans eller hennes intressen med en boxningssäck i tvättstugan utnyttjar man utrymmet effektivt och får en kul inredningsdetalj.

Kanske inte så mycket träning, men i alla fall en kul present att ge en träningsintresserad kompis, ett ölglas i form av en hantel.

Proteinpulver i present

Vill din kompis ha ut stor effekt av sin träning? Proteinpulver är ett bra tillskott för dem som tränar mycket. De flesta föredrar ett protein av vassle. Det tas upp snabbare i kroppen efter ett träningspass.

Luktdödare

Står kompisens träningsskor i hallen och stinker. Då kanske en luktdödare skulle vara en trevlig present för hela grannskapet?

Jag hoppas du hittat en bra present till en träningsintresserad kompis här. Annars kanske du hittar en bra present på någon av följande sidor:

Leave a Comment