Present Till Träningsintresserad

Har du ställt dig frågan ”Vad ger man i present till en träningsintresserad kompis”? Det har i alla fall jag. Därför har jag tagit reda på vad träningsintresserade människor önskar sig i present. Jag hoppas att du ska hitta någon bra, träningsrelaterad present till din vän på den här sidan!

Men vad är en bra present till en träningsintresserad? En bra present till en träningsintresserad kan vara presentkort på träningskläder, en snygg vattenflaska, hantlar, träningsklocka, ny skor, luktdödare för skorna, eller att få prova på någon ny träningsform.

Vill du ha hjälp att hitta en roma...
Vill du ha hjälp att hitta en romantisk present
Vad är en bra present till någon som är träningsintresserad?

Presentkort på träningskläder och träningsprylar

När man tränar mycket är det kul att köpa nya träningskläder. Men det är däremot ganska svårt att köpa kläder till någon annan. Därför skulle jag föreslå att du köper ett presentkort till din träningsintresserade kompis. Då kan han eller hon själv välja nya träningskläder, skor, träningsredskap eller kanske en väska att ha till gymmet.

Beställ bekväma träningskläder från Amazon.

Ny vattenflaska

Det är kul att ha snygga prylar när man ska till träningen. Något som man behöver köpa nytt lite då och då är vattenflaskan, så att den ska vara fräsch. Det skadar ju heller inte om du hittar någon vattenflaska i snygg färg eller med en gnutta humor.

Stegräknare

För att få till vardagsmotionen kan det vara en bra grej att mäta med t.ex. en stegräknare. Köp en till dig själv också och ordna stegtävling med din träningsintresserade kompis! Vem tar flest steg av er under en dag? Kommer ni upp i de rekommenderade 10000 stegen per dag?

Smarta presenter att ge en kompis som gymmar

Det finns många smarta träningsredskap som gör att hon eller han lätt kan fixa träningen hemma. De som är det smarta med det är att träningen faktiskt blir av och att det inte finns några ursäkter ens de dagar man inte inte hinner träna.

Träningsredskap där man använder den egna kroppen som vikt.
Träningsredskap där man använder den egna kroppen som vikt.
Smart liten app med en tillhörande

Pulsklocka

Ett annat hjälpmedel för att få till motionen är en pulsklocka. Med den mäter man pulsen för att ligga i rätt pulsintervall för att uppnå maximal fettförbränning, konditionsbyggande osv. Det kan också vara intressant att jämföra hur mycket energi man gjort av med under dagen. Det är en vattentålig pulsklocka med, GPS och aktivitetsmätning dygnet runt.

Yogamatta

En yogamatta är en bra present, inte bara till den som håller på med yoga. En yogamatta kan man ha för att träna på också och för att köra avslappning och stretching på. Det är skönt att slippa ligga direkt på golvet.

Träningsväska

Träningsväska behöver man en ny ibland – kanske har den gamla blivit förpestad av träningsskorna eller bara blivit utsliten? Men en ny träningsväska är kul att få. Gärna med en matchande handduk.

Roliga presenter till träningsintresserad

Ge din träningsintresserade kompis en häftigt tvättsäck som passar hans eller hennes intressen med en boxningssäck i tvättstugan utnyttjar man utrymmet effektivt och får en kul inredningsdetalj.

Hantlar

Hantlar är en bra present till en kompis som är träningsintresserad.

Har man bara hantlar hemma kan man få till lite träning hemma även de dagar man inte hinner gå till gymmet.

Proteinpulver i present

Vill din kompis ha ut stor effekt av sin träning? Proteinpulver är ett bra tillskott för dem som tränar mycket. De flesta föredrar ett protein av vassle. Det tas upp snabbare i kroppen efter ett träningspass.

Löparskor & Luktdödare

Står kompisens träningsskor i hallen och stinker. Då kanske en luktdödare skulle vara en trevlig present för hela grannskapet? Vill du ha fler tips på hur man får bort dålig lukt från träningsskorna hittar du det här!

Löparskorna hittar du hos Amazon

Upplevelser i present till träningsintresserad

Det finns många roliga upplevelser du kan ge i present till någon som är träningsintresserad. Det kan vara kul att prova på någon ny form av träning som hon eller han inte testat förut. Det kan också vara bra att få hjälp från en expert att se till att man springer på rätt sätt i sin löpträning.

Kitesurfing

Läs mer och beställ

Personlig träning för två

Läs mer och beställ

Konditionstest

Läs mer och beställ

Löpträning för att få in rätt teknik.
Poledance
Testa dykning i en bassäng.
Golfdag med lunch
Testa på bågskytte

Relaterade frågor

Vad ska jag ge i present till någon som är sportintresserad? Bra presenter att ge någon som är sportintresserad (se sport på TV brukar det betyda) kan det bli en bra present om han eller hon får en fotbollsresa, biljetter till någon ishockeymatch eller en present med öl och chips när någon viktig match ska visas på TV.

Jag hoppas du hittat en bra present till en träningsintresserad kompis här.

Liknande inlägg

 • Adventskalender till djur

  Adventskalender till djur

  Advent är en mysig tid för oss människor. Men varför ska inte våra fyrfota vänner få uppleva det också? Självklart ska även hästen, hunden och katten få varsin adventskalender! Det är inte bara människor som ska få något extra under december. Nu finns det adventskalender för hästar, katter och adventskalender för hund att köpa också. […]

  Läs mer..


 • Present till campare

  Present till campare

  Finns det några speciella saker att köpa i present till en campare? Det finns många kul och praktiska presenter man kan ge till någon som älskar att campa. Här kommer jag fylla på med mer campingpresenter när jag hittar dem. Men vad är då bra presenter till någon som älskar camping? Bra presenter till en […]

  Läs mer..


 • Golf present – Present till golfintresserad

  Golf present – Present till golfintresserad

  Söker du efter en bra present till någon som är golfintresserad? Är du osäker på vad som är en bra golf present? Då har du kommit helt rätt! Här ska du få tips på bra presenter till en golfspelare. Så vad är då en bra present till golfintresserade? Bra presenter att golfintresserade är golfbollar av […]

  Läs mer..


Present Till Träningsintresserad
Rulla till toppen