Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Unika Presenter Till Träningsintresserad: Gör Träningen Roligare

Har du st√§llt dig fr√•gan ‚ÄĚVad ger man i present till en tr√§ningsintresserad kompis‚ÄĚ? Det har i alla fall jag. D√§rf√∂r har jag tagit reda p√• vad tr√§ningsintresserade m√§nniskor √∂nskar sig i tr√§nings present. Jag hoppas att du ska hitta n√•gon bra, tr√§ning present till din v√§n p√• den h√§r sidan!

Men vad är en bra present till en tränings present? En bra tränings present till någon som är träningsintresserad kan vara presentkort på träningskläder, en snygg vattenflaska, hantlar, träningsklocka, ny skor, luktdödare för skorna, eller att få prova på någon ny träningsform.

Vad är en bra träning present till någon som är träningsintresserad?

Bra present till träning intresserad

När man tränar mycket är det kul att köpa nya träningskläder. Men det är däremot ganska svårt att köpa kläder till någon annan. Därför skulle jag föreslå att du köper ett presentkort till din träningsintresserade kompis eller frågar om storleken. Med ett presentkort kan han eller hon själv välja nya träningskläder, skor, träningsredskap, en väska att ha till gymmet eller någon annan träningsrelaterad present. Här är några bra saker att ge i träning present.

Gymboll

Att ge en gymboll i present till någon som älskar träning är en genomtänkt och praktisk gåva. Den främjar flexibilitet, balans och styrka, vilket bidrar till en mångsidig och effektiv träningsrutin.

Träningsbyxor

Beställ bekväma träningsbyxor är också en väldigt bra träning present. Om hon eller han ägnar sig åt en specill sport kanske det behövs träningsbyxor. Annars kan ett par yogabyxor, eller ett par vanliga träningsbyxor vara en bra present till någon som är träningsintresserad.

Smart träning present att ge en kompis som gymmar

Det finns många smarta träningsredskap som gör att hon eller han lätt kan fixa träningen hemma. De som är det smarta med det är att träningen faktiskt blir av och att det inte finns några ursäkter ens de dagar man inte inte hinner träna. Här kan du hitta en bra tränings present.

Trex träningsredskap

Träningsredskap där man använder den egna kroppen som vikt. En smart tränings present som inte tar så mycket plats.

Träningsredskap där man använder den egna kroppen som vikt.  Smart träning present att ge en kompis som gymmar

Vad är en bra träning present

Pulsklocka

Ett annat hjälpmedel för att få till motionen är en pulsklocka. Med den mäter man pulsen för att ligga i rätt pulsintervall för att uppnå maximal fettförbränning, konditionsbyggande osv. Det kan också vara intressant att jämföra hur mycket energi man gjort av med under dagen. Det är en vattentålig pulsklocka med, GPS och aktivitetsmätning dygnet runt. Det är en jätterolig träningsrelaterad present.

Yogamatta träning present

En yogamatta är en bra present, inte bara till den som håller på med yoga. En yogamatta kan man ha för att träna på också och för att köra avslappning och stretching på. Det är skönt att slippa ligga direkt på golvet.

Hantlar träning present

Hantlar är en bra present till en kompis som är träningsintresserad. Har man bara hantlar hemma kan man få till lite träning hemma även de dagar man inte hinner gå till gymmet.

Hantlar träning present

Proteinpulver i present

Vill din kompis ha ut stor effekt av sin träning? Proteinpulver är ett bra tillskott för dem som tränar mycket. De flesta föredrar ett protein av vassle. Det tas upp snabbare i kroppen efter ett träningspass.

tränings present Proteinpulver i present

Väska i träning present

Tr√§ningsv√§ska beh√∂ver man en ny ibland ‚Äď kanske har den gamla blivit f√∂rpestad av tr√§ningsskorna eller bara blivit utsliten? Men en ny tr√§ningsv√§ska √§r kul att f√•. G√§rna med en matchande handduk eller n√•gon annan tr√§ningsrelaterad present.

STOR ryggsäck

En STOR ryggsäck är bra att ha till gymmet, på resan, eller till jobbet. Det är en träningsrelaterad present men som man kan använda till annat också. Här får man verkligen plats med ALLT man kan tänkas behöva. Ryggsäcken ser inte så stor ut på utsidan kanske, men den rymmer 45 L. Ryggsäcken är ergonomisk och har en mängd anpassningsmöjligheter. Ryggsäcken öppnas platt till 180 grader för enkel packning/uppackning. Den har massa små fack, och hållare för två vattenflaskor. Den rymmer även en dator upp till 17 tum.

Ryggsäck svart tränings present

Roliga presenter till träningsintresserad

Fisher-price träningssaker baby

Det kan också vara jätteroligt att ge en träning present till en baby. Här är både hantel, pannband, vattenflaska och Kettle bell till en baby.

Fisher-price träningssaker baby

Löparskor & Luktdödare som träning present

Står kompisens träningsskor i hallen och stinker. Då kanske en luktdödare skulle vara en trevlig present för hela grannskapet? Vill du ha fler tips på hur man får bort dålig lukt från träningsskorna hittar du det här!

Träningsskor

En användbar träning present är ett par skor. Om hon eller han håller på med någon speciell idrott kan det behövas ett par skor till den. Annars är ett par löparskor, eller walkingskor en väldgit bra present.

Luktdödare

När man tränar hårt luktar skorna illa efter ett tag. En jätte bra träning present är ett par luktdödare, som är små påsar man lägger i skorna. Det tar bort lukten.

Luktdödare

Upplevelser i present till träningsintresserad

Det finns många roliga upplevelser du kan ge i present till någon som är träningsintresserad. Det kan vara kul att prova på någon ny form av träning som hon eller han inte testat förut. Det kan också vara bra att få hjälp från en expert att se till att man springer på rätt sätt i sin löpträning.

Kitesurfing i träning present

En kul present för att hon eller han ska få lära sig grunden inom kiesurfing. Man får både teoretiska och praktiska kunskaper. Efter en intensiv dag med pumpande adrenalin kommer hon eller han vara fast för kitesurfing och längta efter mer. En jättebra tränings present.

Kitesurfing tränings present

Personlig träning för två

Att träna tillsammans är ju alltid lite skojigare. Det här är en upplevelse för två med en personlig tränare. Det här är en bra träning present till dig själv och någon annan som är träningsintresserad.

Personlig träning för två

Konditionstest i tränings present

För att optimera sin träning är deet viktigt att ha koll på sina träningszoner. Det här är ett avancerat konditionstest som många idrottare på elitnivå genomgår för att få kroppen att fungera bättre. Det är en jättebra träning present till någon som verkligen vill komma i form.

Konditionstest tränings present

Fäktning är en bra träning present

Fäktning kan vara kul att prova på! Här får man guidning av en erfaren tränare. Man får lära sig om olika vapenslag och grundläggande rörelser för sporten. Det kan vara en en kul träning present till någon som skulle vilja prova på nya saker.

Fäktning

Löpträning

Löpträning för att få in rätt teknik.  Med fokus på löpteknik, löpekonomi och löpstyrka får du och din vän chansen att bli mer fullfjädrad löpare.

Löpträning  tränings present

Poledance

I present till någon som är träningsintresserad skulle den här upplevelsen, Poledance kunna vara en bra present. Poldance är en rolig, effektiv och allsidig träningsform. Det är en bra träning present som ger styrka, smidighet, och balans.

Poledance

Testa dykning i en bassäng

Till någon som vill lära sig dyka kan en första introduktion till dykning vara en kul present. Här får man lära sig det man behöver och prova på. Det passar någon som funderar på att ta dykcertivikat.

Testa dykning i en bassäng tränings present

Golfdag med lunch

Den här upplevelsen är för alla golfare, oavsett om de precis fått grönt kort eller är vana golfare. Här får man en fantastisk golfdag och får slipa på sin teknik.

Golfdag med lunch

Testa på bågskytte

Bågskytte är en av världens äldsta tävlingsformer och har använts som vapen i de flesta kulturer i historien. Här får man prova på bågskytte. Det är en rolig present till någon du tycker om.

Testa på bågskytte

MMA-Träning Upplevelse

Ge en spännande gåva till din träningsentusiastiska vän med en upplevelse i MMA-fighting. Låt dem testa sina gränser, förbättra sina färdigheter och uppleva adrenalinkicken av denna intensiva sport. En minnesvärd present som ger action och träning i ett.

Boosta ditt välmående med en matlagningskurs

Ge din träningsentusiastiska vän en hälsosam matlagningskurs som present. Denna upplevelse låter dem utforska nyttiga och smakrika recept, förbättra sina kostvanor och njuta av en kul matlagningsupplevelse. En perfekt gåva för att främja hälsa och välbefinnande.

Träning & Hälsa: Hitta de Perfekta Presenterna för Träningsentusiaster

Letar du efter den ultimata presenten till någon som brinner för träning och hälsa? Oavsett om det är en vän, familjemedlem eller partner, har vi samlat de bästa presentidéerna för att inspirera till en aktiv livsstil. Glöm traditionella gåvor och överraska med något som verkligen främjar en hälsosam livsstil. Här är våra toppval för presenter som kommer att göra din träningsentusiast glad.

Gummiband f√∂r Hemmatr√§ning ‚Äď Presenter Tr√§ning

Gummiband är ett mångsidigt redskap som passar perfekt för hemmaträning. De erbjuder en effektiv träning för hela kroppen och tar minimalt med utrymme. Ge din träningsentusiast möjligheten att variera sin träning och utmana sig själv med gummiband av hög kvalitet.

Adventskalender för soffpotatisar

Ge den här adventskalendern till din träningsintresserade vän och överraska dem med dagliga träningsinspirationer. Varje lucka innehåller roliga utmaningar och tips som kommer att motivera och engagera dem på deras träningsresa. En perfekt present för att boosta deras hälsosamma livsstil!

rolig adventskalender för soffpotatisar

Massageapparat f√∂r Ben ‚Äď V√§rme och Kompression ‚Äď Presenttips Tr√§ning

Efter en intensiv träningspass behöver musklerna återhämtning. En massageapparat för ben med värme och kompression är den ultimata gåvan för att lindra träningsrelaterad trötthet och öka blodcirkulationen. Ge din träningsentusiast den bästa verktyget för snabb återhämtning.

Tr√§ningsv√§ska ‚Äď Presenter Tr√§ning

En träningsväska är en oumbärlig följeslagare för alla som tränar regelbundet. Den rätta väskan gör det enkelt att organisera träningskläder, skor och tillbehör. Välj en stilfull träningsväska som din vän kommer att vara stolt över att bära. Den här träningsväskan blir en extra personlig present med namn på.

Personlig vattenflaska för välgörenhet

√Ėverraska din tr√§ningsentusiastiska v√§n med en personlig vattenflaska fr√•n Eaubottle. Dessa stilrena och anpassningsbara vattenflaskor √§r inte bara funktionella, utan varje s√•ld flaska bidrar ocks√• till att borra brunnar i Afrika. En meningsfull present som b√•de hydrerar och hj√§lper till att g√∂ra en positiv skillnad i v√§rlden.

Tr√§ningstavar med Fj√§dring ‚Äď Present till Motion√§r

Träningstavar med fjädring är en innovativ present som aktiverar överkroppen under promenader. De ger en extra dimension till träningen och är perfekta för den som vill intensifiera sina träningspass.

Tr√§ningsb√§lte ‚Äď Present till Gymare

Ett träningsbälte är ett oumbärligt redskap för seriösa gymare. Det ger stöd och stabilitet under tunga lyft och ger din vän möjlighet att nå sina träningsmål på ett säkert sätt.

Hopprep ‚Äď Tr√§ningspresenter

Ett hopprep är ett enkelt men effektivt träningsredskap som passar för både nybörjare och erfarna atleter. Det är ett utmärkt verktyg för att förbättra kondition och koordination.

Mugg Kettle bell

√Ėverraska din tr√§ningsintresserade v√§n med denna inspirerande Kettlebell-mugg. Den √§r b√•de praktisk och motiverande med sin unika design. Varje kopp ger en p√•minnelse om att tr√§ningen √§r viktig och att styrka kommer fr√•n b√•de muggen och anstr√§ngningen i gymmet. En kreativ presentid√© f√∂r tr√§ningsentusiaster!

Boxbollen Original

Ge den här Boxbollen Original till din träningsintresserade vän för en rolig och effektiv träningsupplevelse. Med enkel installation kan den användas hemma eller på kontoret för att förbättra koordination och styrka. En utmärkt present för att hålla träningsmotivationen på topp!

Rockring med Vikt

√Ėverraska din tr√§ningsintresserade v√§n med denna Spralla Rockring med vikt. Det √§r en lekfull och effektiv tr√§ningspartner som hj√§lper till att st√§rka k√§rnmuskulaturen och f√∂rb√§ttra balans. En rolig och funktionell g√•va som ger extra utmaning till tr√§ningsrutinen och fr√§mjar en aktiv livsstil.

Fitness Poker

Ge detta Fitness Poker-kortspel till din träningsentusiastiska vän för en rolig och aktiv spelupplevelse. Korten har olika träningsövningar som skapar en unik twist på traditionellt poker. Ett underhållande sällskapsspel som främjar fysisk aktivitet och social interaktion. En perfekt present för att kombinera träning med glädje!

Så, oavsett om din träningsentusiast föredrar styrketräning, löpning eller yoga, har vi de perfekta presentidéerna för att stötta deras passion. Ge en gåva som visar att du bryr dig om deras hälsa och välmående. Utforska våra rekommendationer och gör din nästa present till en som kommer att bli uppskattad och använd varje dag.

Relaterade frågor

Vad ska jag ge i present till någon som är sportintresserad? Bra presenter att ge någon som är sportintresserad (se sport på TV brukar det betyda) kan det bli en bra present om han eller hon får en fotbollsresa, biljetter till någon ishockeymatch eller en present med öl och chips när någon viktig match ska visas på TV.

Jag hoppas du hittat en bra tränings present till en träningsintresserad kompis här.

Tips på fortsatt läsning


Unika Presenter Till Träningsintresserad: Gör Träningen Roligare
Rulla till toppen