Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present Till 3-Årig Flicka

Att hitta den perfekta presenten till en 3-årig tjej kan vara en spännande utmaning. Vid denna ålder börjar barns personligheter och intressen blomstra, vilket öppnar upp för en värld av kreativa och pedagogiska gåvomöjligheter. I denna artikel utforskar vi unika presentidéer som inte bara glädjer och underhåller, utan också stimulerar utvecklingen hos små upptäckare.

Vad är den perfekta presenten till en 3-årig tjej? En bra present till en 3-årig tjej kan vara ett lekfullt spel som Bushinken, där barnen får fylla en busig hink med bollar, eller en rolig pool för svalkande sommarlekar. För de som är mer äventyrliga, kan en studsmatta eller ett lektält med tunnel och bollhav vara en utmärkt gåva. Dessa presenter erbjuder både lek och aktivitet, perfekt för en 3-årig tjejs utveckling och nöje.

Vad är en bra present till en 3-årig tjej?

Lek och Aktivitet till en 3-åring

Spel Bushinken

Ett kul spel som passar 3-åringa flickor. Den busiga hinken spottar ut bollarna innan barnen hinner fylla på. För äldre barn finns det spadar att plocka upp bollarna med.

Spel Bushinken Mister Bucket present till 3-årig tjej

Pool

Små tjejer brukar tycka om att bada när det är sommar och varmt. En pool är en bra present till en 3 årig tjej. Ge en fantastisk present till en 3-årig tjej!

Pool LOL rosa present till 3-årig tjej

Naturlig Planteringskitt för barn 3 år

Ett kitt för att plantera och sköta om små växter eller örter. Detta kitt innehåller allt som behövs för att börja odla, inklusive fröer, jord, krukor och verktyg, anpassade för små barnhänder.

Poolpark Uppblåsbar

Ge en otrolig present till en 3-årig tjej – Bestway H2OGO Super Speedway uppblåsbar vattenpark! Denna vattenpark kommer att erbjuda henne timmar av roligt och spännande vattenlek.

En första cykel med trampor och stödjul

Ge en fantastisk present till en 3-årig tjej – en 14-tums cykel! Denna cykel är perfekt för att introducera henne till cykelvärlden och ge henne möjlighet att utforska världen på egen hand.

Cykel 14 tum svart present till 3-årig tjej

Kompisgunga

En kompisgunga är också en bra present till en 3-årig flicka (och hennes kompisar). Ge en rolig och spännande present till en 3-årig tjej – en kompisgunga!

Pulka

Att ge en pulka med ratt till en 3-årig flicka är en fantastisk presentidé. Den kombinerar rolig vinterlek med säkerhet, tack vare dess styrbarhet och stabilitet.

Studsmatta

En studsmatta är den naturliga samlingspunkten när kompisarna kommer förbi. Ge en fantastisk present till en 3-årig tjej – en studsmatta!

Alla barn älskar studsmattor, även 3-åriga tjejer present till 3-årig tjej

Lektält

Tält, bollhav och lektunnlar är kul. Här är det ännu roligare att leka om du frågar en 3-årig tjej. Ge en lekfull och spännande present till en 3-årig tjej – ett lektält med tunnel, 200 bollar och en praktisk väska!

rolilgt lektält med tunnel och bollhav present till 3-årig tjej

Hoppdjur i present till 3-åring

Hoppdjur – djur som barnet sitter på och håller det i öronen eller i handtag och som barnet sedan studsar runt med samtidigt som de sitter på djuret.

present till 3-årig tjej

Utbildning och Kreativitet

Bosch verktygslåda för barn

En uppsättning verktyg kan vara bra att ha för att hjälpa till med arbetet i hemmet. Här finns allt en 3-årig flicka behöver för att kunna spika, såga, skruva och borra. En verktygslåda för barn är en populär leksak.

Byggklossar i present till 3-årig tjej

Ge ditt barn en rolig och pedagogisk lekupplevelse med dessa välformade byggklossar. Med denna trumma av klossar kan de utforska sin kreativitet och bygga fantastiska strukturer.

Duplo grävmaskin 2-5 år

Dupo är en kul present att g en 3-åring. Ge ditt lilla byggmästare en spännande present med LEGO DUPLO Lastbil och Grävmaskin!

Duplo grävmaskin 2-5 år

Järnväg set Brio Safari

Järnväg med safaritema, djur och äventyrare! Ge en spännande present till en 3-årig tjej – Brio Safari set! Med Brio Safari kan hon skapa sitt eget vilda djurssafari och utforska spännande äventyr.

Järnväg set Brio Safari present till 3-årig tjej

Upplevelser och Äventyr för en 3-åring

Besök på junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer.

Bo på varghotellet

Upplevelser i present till barn brukar bli väldigt populärt. Det finns många roliga upplevelser som passar även yngre barn. Att få ta med hela familjen och besöka varhotellet är en spännande upplevelse!

present till 3-årig tjej

Musik och Berättelser

Sångbok klassiska barnvisor

Ge en musikalisk present till en 3-årig tjej med ”Klassiska barnvisor” notboken! Denna samling innehåller välkända och älskade barnvisor som hon kan sjunga och spela tillsammans med.

present till 3-årig tjej

Pippi Långstrump – På Rymmen DVD

Gör en 3-årig tjej glad med filmen ”Astrid Lindgren – Pippi Långstrump på rymmen”! Detta spännande äventyr tar henne med på en fantastisk resa med den modiga och roliga Pippi Långstrump.

Film Pettson och Findus

Film med Pettson och Findus – Det här är en samling av 4 olika filmer med den busiga katten Findus och hans liv hemma hos Pettson.

Film findus och pettson 4-pack present till 3-årig tjej

Storytel talböcker

Vill du istället ge henne en present som inte läggs på hög? En prenumeration på Storytel kommer hon att älska! Här får hon höra en ny saga varje kväll. (inte bara hon förresten, Storytel kommer hela familjen att älska)

Rollspel och Hushållslek

Glassvagn

När du ger 3-åringen en egen glassvagn i födelsedagspresent kommer du bli populär. Ge den perfekta presenten till en lekfull 3-årig tjej med denna bedårande glassvagn!

glassvagn i present till barn present till 3-årig tjej

Leksaks kakor och kakfat

Med ett sånt här fint kakfat fyllt med kakor kommer det bli dagliga kaffebjudningar. Ge den perfekta presenten till en 3-årig tjej med detta charmiga Jabadabado Kakfat med 6 st kakor!

Leksaks kakor och kakfat present till 3-årig tjej

Frukt

Till efterrätt är det både gott och nyttigt att servera en fruktsallad. Låt din lilla kock utforska världen av frukt och grönsaker med dessa fantastiska Träleksaker för Frukt!

present till 3-årig tjej

Kök till barn 3 år

Ge en fantastisk present till en 3-årig tjej! Med denna leksaksspis kan hon låtsas vara en mästerkock och laga mat till hela familjen. En favorit bland leksakerna när du frågar en 3 åring.

Fantasi och Karaktärslek för en 3-åring

Doktorsväska

Har du funderat över om du har många snorkråkor, kurr i magen eller om du har feber? Ger du en doktorsväska till din 3-åriga dotter kommer du få svar på dina frågor.


Prinsessklänning Sofia

En prinsessa kan behöva ha flera klänningar att välja mellan när hon ska till dagis. Ge en förtrollande present till en 3-4-årig tjej – en Sofia Deluxe klänning från Disney Princess!

Prinsessklänning present till 3-årig tjej

Prinsesskrona

För att det verkligen ska synas att hon är prinsessa så behöver hon ha en krona. Låt en 3-årig tjej känna sig som en riktig prinsessa med en vacker prinsesskrona!

prinsesskrona

Pippi docka

Pippi är ofta en stor idol och att ha en Pippidocka brukar göra Pippi ännu mer poppis. Ge en fantastisk present till en 3-årig flicka – en mjuk Pippi Långstrump-docka som kommer att föra in magin från Astrid Lindgrens sagovärld i hennes lekar!

Docka pippi långstrump i tyg present till 3-årig tjej

Docksäng

Att ge henne en docksäng brukar vara upphov till mycket glädje. Var skulle dockorna annars sova? Och den kan användas för att förvara dockorna i när de inte används.

Realistisk docka

Ge en underbar present till en 3-årig tjej – en verklighetstrogen återfödd docka som kommer att bli hennes bästa vän! Denna docka är tillverkad med omsorg och detaljer för att ge en realistisk känsla.

present till 3-årig tjej

Teaterset

Ett teaterset med handdockor där barnet kan och uppträda. Detta främjar kreativitet och ger möjlighet till roliga familjeaktiviteter.

Lärande och Böcker för en 3-åring

Albert

Vill du förbereda henne inför skolan? Då är det Albert du ska köpa abonnemang på. Här får hon leka och spela sig till kunskaperna. Albert är för barn mellan 3-16 år och är utvecklad efter läroplanen.

Knacka

Knacka på – annorlunda och fin bok. På varje uppslag får barnet knacka för att komma vidare i boken. Ge den perfekta presenten till en 3-årig tjej med boken ”Knacka på” av Anna-Clara Tidholm!

Bok Knacka på

Bok Alfons åberg

Bok om Alfons Åberg – Alfons rör inte sågen säger pappa…gissa vad Alfons gör då! Ge den perfekta presenten till en 3-årig tjej med boken ”Baka med Alfons Åberg” av Gunilla Bergström!

bok med alfons åberg för mindre barn present till 3-årig tjej

Bok om Ludde

Luddeböckerna är humor för de små. Ulf Löfgren har en förmåga att skriva så barnet känner sig väldigt smart.

luddebok är en kul present till små barn

Ekonomisk Framtidsplanering

Aktier

Utforska möjligheterna på Avanza och ta kontroll över din ekonomi! På Avanza kan du handla aktier, fonder, sparande och mycket mer. Med deras användarvänliga plattform kan du enkelt navigera och göra smarta investeringar.

Att ge bort aktier är en bra present till en treårig flicka som redan har allt hon behöver present till 3-årig tjej

Personliga Presenter

Snyggt paraply som ändrar tryck

En liten tjej kommer älska att få det här paraplyet i present. Inte nog med att det är fint, när det regnar och paraplyet blir blött kommer det att ändra tryck också. Oerhört fascinerande! Det finns även massa andra tryck, som små flickor gillar, att välja mellan.

Bok om henne i present

Personliga böcker har blivit väldigt populärt. Här väljer du en bok och fyller i namnet på 3-åringen och beställer en bok som handlar om henne. Hon kan vara allt i från en hjälte till att resa till Afrika. Självklart är det hon som har huvudrollen här.

Födelsedagskort till 3-årig tjej

Överraska någon med ett vackert födelsedagskort från Twizler! Detta ballerinakort är perfekt för flickor och är ett fantastiskt sätt att önska någon en glad födelsedag. Ge en personlig touch till din gåva med detta eleganta och unika kort.

Jag hoppas att du hittat en bra present till den 3-åriga tjejen som du ska fira!

Relaterade frågor

Vad kan man ha för tema på barnkalaset? Bra teman är discokalas, rymdkalas, flygplanskalas, vinterkalas och prinsesskalas. Fler bra teman på barnkalaset kan du hitta här.

Vad köper man till en 3-årig tjej? Till en 3-årig tjej passar leksaker som stimulerar kreativitet och lärande, såsom rollspelsleksaker, pedagogiska spel, och leksaker för utomhuslek.

Vad tycker 3-åringar om att göra?
3-åringar älskar att utforska sin omgivning genom lek; de njuter av aktiviteter som hjälper dem att lära och utvecklas, såsom pussel, leka kurragömma, eller att måla och rita.

Vad ger man till ett barn som har allt?
Till ett barn som har allt kan du ge en upplevelsebaserade presenter som bidrar till nya minnen, till exempel en dag på zoo eller en kreativ workshop anpassad för barn i denna ålder.

Vad ska man köpa till en 2-årig tjej?
För en 2-årig tjej är perfekta presenter något som stimulerar hennes motorik och inlärning, som stora byggklossar, enkel musikleksak, eller en interaktiv bok.

Vad tycker 4-åringar om att leka med?
4-åringar tycker ofta om leksaker som låter dem använda sin fantasi, såsom dockhus, actionfigurer, eller en leksakskök där de kan efterapa vardagliga sysslor.

Vad gillar 3-åringar att leka med?
3-åringar gillar att leka med leksaker som uppmuntrar till rollspel och samspel med andra, exempelvis doktorsset, små bilar, eller mjuka djurleksaker.

Tips på fortsatt läsning


Present Till 3-Årig Flicka
Rulla till toppen