Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present Till 3-Årig Tjej

Senast updaterad 11 januari, 2024

En solig förmiddag, i ett lekfullt rum fyllt med skratt och förväntansfulla ansikten, samlas en grupp vänner för att fira en alldeles speciell dag. I centrum av rummet sitter Emma, en sprudlande 3-årig flicka med ögon som glittrar av spänning. Idag är ingen vanlig dag – det är Emmas födelsedag. Bland en berg av färgglada paket, vackert inslagna och prydda med glänsande rosetter, finns det en gåva som sticker ut. En gåva som kommer att få Emmas hjärta att klappa lite snabbare, och hennes värld att fyllas med nya äventyr.

Men vad är den perfekta presenten till en 3-årig tjej? En perfekt present till en 3-årig tjej kan vara ett lekfullt spel som Bushinken, där barnen får fylla en busig hink med bollar, eller en rolig pool för svalkande sommarlekar. För de som är mer äventyrliga, kan en studsmatta eller ett lektält med tunnel och bollhav vara en utmärkt gåva. Dessa presenter erbjuder både lek och aktivitet, perfekt för en 3-årig tjejs utveckling och nöje.

Vad är en bra present till en 3-årig tjej?

Presenter till 3-åriga flickor

Som trebarnsförälder och engagerad i barns utveckling, utforskar jag aktivt onlineforum för att hitta bra presentidéer till 3-åriga flickor. Jag kombinerar detta med att analysera trender på min egen webbplats, vilket ger mig en bred uppfattning om de mest populära och lämpliga gåvorna för denna ålder.

Låt oss utforska detta magiska ögonblick och upptäcka gåvorna som inte bara ger glädje för stunden, utan skapar minnen för livet.

Lek och Aktivitet

Spel Bushinken

Ett kul spel som passar 3-åringa flickor. Den busiga hinken spottar ut bollarna innan barnen hinner fylla på. För äldre barn finns det spadar att plocka upp bollarna med.

Spel Bushinken Mister Bucket present till 3-årig tjej

Pool

Små tjejer brukar tycka om att bada när det är sommar och varmt. En pool är en bra present till en 3 årig tjej. Ge en fantastisk present till en 3-årig tjej!

Pool LOL rosa present till 3-årig tjej

Poolpark Uppblåsbar

Ge en otrolig present till en 3-årig tjej – Bestway H2OGO Super Speedway uppblåsbar vattenpark! Denna vattenpark kommer att erbjuda henne timmar av roligt och spännande vattenlek.

En första cykel med trampor och stödjul

Ge en fantastisk present till en 3-årig tjej – en 14-tums cykel! Denna cykel är perfekt för att introducera henne till cykelvärlden och ge henne möjlighet att utforska världen på egen hand.

Cykel 14 tum svart present till 3-årig tjej

Kompisgunga

En kompisgunga är också en bra present till en 3-årig flicka (och hennes kompisar). Ge en rolig och spännande present till en 3-årig tjej – en kompisgunga! Denna kompisgunga kommer att ge henne timmar av lek och skoj utomhus.

Pulka

Att ge en pulka med ratt till en 3-årig flicka är en fantastisk presentidé. Den kombinerar rolig vinterlek med säkerhet, tack vare dess styrbarhet och stabilitet. En perfekt gåva för snöiga äventyr!

Studsmatta

En studsmatta är den naturliga samlingspunkten när kompisarna kommer förbi. Ge en fantastisk present till en 3-årig tjej – en studsmatta! Denna lekfulla och energiska present kommer att ge henne en rolig och aktiv lekupplevelse.

Alla barn älskar studsmattor, även 3-åriga tjejer present till 3-årig tjej

Lektält

Tält, bollhav och lektunnlar är kul. Här är det ännu roligare att leka om du frågar en 3-årig tjej. Ge en lekfull och spännande present till en 3-årig tjej – ett lektält med tunnel, 200 bollar och en praktisk väska!

rolilgt lektält med tunnel och bollhav present till 3-årig tjej

Hoppdjur i present till 3-åring

Hoppdjur – djur som barnet sitter på och håller det i öronen eller i handtag och som barnet sedan studsar runt med samtidigt som de sitter på djuret.

present till 3-årig tjej

Utbildning och Kreativitet

Bosch verktygslåda för barn

En uppsättning verktyg kan vara bra att ha för att hjälpa till med arbetet i hemmet. Här finns allt en 3-årig flicka behöver för att kunna spika, såga, skruva och borra. En verktygslåda för barn är en populär leksak.

Byggklossar i present till 3-årig tjej

Ge ditt barn en rolig och pedagogisk lekupplevelse med dessa välformade byggklossar. Med denna trumma av klossar kan de utforska sin kreativitet och bygga fantastiska strukturer.

Duplo grävmaskin 2-5 år

Dupo är en kul present att g en 3-åring. Ge ditt lilla byggmästare en spännande present med LEGO DUPLO Lastbil och Grävmaskin! Denna lekset kommer att stimulera deras fantasi och kreativitet samtidigt som de utvecklar sina finmotoriska färdigheter.

Duplo grävmaskin 2-5 år

Järnväg set Brio Safari

Järnväg med safaritema, djur och äventyrare! Ge en spännande present till en 3-årig tjej – Brio Safari set! Med Brio Safari kan hon skapa sitt eget vilda djurssafari och utforska spännande äventyr.

Järnväg set Brio Safari present till 3-årig tjej

Upplevelser och Äventyr

Årskort junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Här får barnen leka, busa, åka sagotåg och gå på barnteater. Junibacken är en magisk upplevelse för stora och små.

present till 3-årig tjej

Bo på varghotellet

Upplevelser i present till barn brukar bli väldigt populärt. Det finns många roliga upplevelser som passar även yngre barn. Att få ta med hela familjen och besöka varhotellet är en spännande upplevelse!

present till 3-årig tjej

Musik och Berättelser

Sångbok klassiska barnvisor

Ge en musikalisk present till en 3-årig tjej med ”Klassiska barnvisor” notboken! Denna samling innehåller välkända och älskade barnvisor som hon kan sjunga och spela tillsammans med.

present till 3-årig tjej

Pippi Långstrump – På Rymmen DVD

Gör en 3-årig tjej glad med filmen ”Astrid Lindgren – Pippi Långstrump på rymmen”! Detta spännande äventyr tar henne med på en fantastisk resa med den modiga och roliga Pippi Långstrump.

Film Pettson och Findus

Film med Pettson och Findus – Det här är en samling av 4 olika filmer med den busiga katten Findus och hans liv hemma hos Pettson. Överraska din 3-åriga tjej med Pettson och Findus-boxen! Denna underhållande filmbox är fylld med roliga äventyr som kommer att förtrolla henne.

Film findus och pettson 4-pack present till 3-årig tjej

Storytel talböcker

Vill du istället ge henne en present som inte läggs på hög? En prenumeration på Storytel kommer hon att älska! Här får hon höra en ny saga varje kväll. (inte bara hon förresten, Storytel kommer hela familjen att älska) Själv har jag tecknat ett abonemang så att både jag och min dotter kan lyssna på hur många böcker som helst.

Rollspel och Hushållslek

Glassvagn

När du ger 3-åringen en egen glassvagn i födelsedagspresent kommer du bli populär. Ge den perfekta presenten till en lekfull 3-årig tjej med denna bedårande glassvagn!

glassvagn i present till barn present till 3-årig tjej

Leksaks godis

Leksaksgodis (klubbor och kolor) i en fin påse kommer 3-åriga tjejer att tycka om! Ge den perfekta presenten till en 3-årig tjej med detta charmiga leksaksgodis från Kids Concept!

leksaksgodis i present till barn

Leksaks kakor och kakfat

Med ett sånt här fint kakfat fyllt med kakor kommer det bli dagliga kaffebjudningar. Ge den perfekta presenten till en 3-årig tjej med detta charmiga Jabadabado Kakfat med 6 st kakor!

Leksaks kakor och kakfat present till 3-årig tjej

Frukt

Till efterrätt är det både gott och nyttigt att servera en fruktsallad. Låt din lilla kock utforska världen av frukt och grönsaker med dessa fantastiska Träleksaker för Frukt! Med färgglada bitar av trä och kardborreband kan hon skära och sätta ihop olika frukter och grönsaker.

present till 3-årig tjej

Leksakstårta i trä

Du vet ju hur kul det är att fylla år? Nu kan ni upprepa födelsedagsvirandet varje dag framöver utan att tänderna tar skada. Med en fin tårta av trä kommer det bli många födelsedagar, det kan jag lova.

present till 3-årig tjej

Kök

Ge en fantastisk present till en 3-årig tjej! Med denna leksaksspis kan hon låtsas vara en mästerkock och laga mat till hela familjen. Den detaljerade designen och de realistiska funktionerna kommer att stimulera hennes fantasi och kreativitet.

Fantasi och Karaktärslek

Doktorsväska

Har du funderat över om du har många snorkråkor, kurr i magen eller om du har feber? Ger du en doktorsväska till din 3-åriga dotter kommer du få svar på dina frågor. Ge ditt barn möjligheten att leka doktor med Kids Concept doktorsväska. Med denna väska kan de ta på sig rollen som en liten läkare och undersöka sina leksaker och vänner.

Pippi peruk

En pippiperuk är en solklar succé om du ska köpa present till en 3-årig flicka. (men skorna tycker jag du kan låta bli att köpa. Dem snubblar barnen bara på) Förvandla ditt barn till Pippi Långstrump med denna häftiga Pippi-peruk!

Pippi Långstrump peruk present till 3-årig tjej

Pippi Långstrump utklädningskläder 2-4 år

En riktigt bra present till en 3-årig tjej är Pippi Långstrump utklädningskläder. I fickan på magen har Pippi sin lilla apa Herr Nilsson. (skor och peruk ingår inte) Ge din lilla Pippi Långstrump-fan den perfekta utklädningen med denna Pippi Utklädning för åldrarna 2-4 år.

Utklädningskläder Pippi Långstrump present till 3-årig tjej


Prinsessklänning Sofia

En prinsessa kan behöva ha flera klänningar att välja mellan när hon ska till dagis. Ge en förtrollande present till en 3-4-årig tjej – en Sofia Deluxe klänning från Disney Princess! Denna vackra klänning kommer att låta henne kliva in i Sofia den förstas sagovärld och leva ut sina prinsessdrömmar.

Prinsessklänning present till 3-årig tjej

Prinsesskrona

För att det verkligen ska synas att hon är prinsessa så behöver hon ha en krona. Låt en 3-årig tjej känna sig som en riktig prinsessa med en vacker prinsesskrona! Denna glittrande och förtrollande krona kommer att ge henne en extra dos av magi och lekfullhet.

prinsesskrona

Findus docka

Den busiga katten Findus påminner mycket om 3-åringar, kanske därför alla tycker om honom. Denna söta och gosiga docka är baserad på den älskade karaktären från Pettson och Findus-böckerna.

Pippi docka

Pippi är ofta en stor idol och att ha en Pippidocka brukar göra Pippi ännu mer poppis. Ge en fantastisk present till en 3-årig flicka – en mjuk Pippi Långstrump-docka som kommer att föra in magin från Astrid Lindgrens sagovärld i hennes lekar!

Docka pippi långstrump i tyg present till 3-årig tjej

Docksäng

Att ge henne en docksäng brukar vara upphov till mycket glädje. Var skulle dockorna annars sova? Och den kan användas för att förvara dockorna i när de inte används.

Realistisk docka

Ge en underbar present till en 3-årig tjej – en verklighetstrogen återfödd docka som kommer att bli hennes bästa vän! Denna docka är tillverkad med omsorg och detaljer för att ge en realistisk känsla. Med mjuk kropp, vackra kläder och söta drag kommer denna docka att ge henne timmar av glädje och lek.

present till 3-årig tjej

Lärande och Böcker

Albert

Vill du förbereda henne inför skolan? Då är det Albert du ska köpa abonnemang på. Här får hon leka och spela sig till kunskaperna. Albert är för barn mellan 3-16 år och är utvecklad efter läroplanen. Så du kan vara säker på att hon får anpassade uppgifter utifrån sin ålder.

Knacka

Knacka på – annorlunda och fin bok. På varje uppslag får barnet knacka för att komma vidare i boken. Ge den perfekta presenten till en 3-årig tjej med boken ”Knacka på” av Anna-Clara Tidholm! Detta charmiga och underhållande äventyr tar henne med på spännande resor genom olika dörrar och rum. Med färgstarka illustrationer och en engagerande berättelse kommer boken att locka till lekfullhet och fantasi.

Bok Knacka på

Bok Alfons åberg

Bok om Alfons Åberg – Alfons rör inte sågen säger pappa…gissa vad Alfons gör då! Ge den perfekta presenten till en 3-årig tjej med boken ”Baka med Alfons Åberg” av Gunilla Bergström! Den här charmiga berättelsen tar med henne på roliga och lärorika äventyr i köket tillsammans med Alfons Åberg.

bok med alfons åberg för mindre barn present till 3-årig tjej

Bok Ludde och alla djuren

Ludde och alla djuren – Luddeböckerna är humor för de små. Ulf Löfgren har en förmåga att skriva så barnet känner sig väldigt smart. Överraska den lilla djurälskaren med boken ”Ludde och alla djuren”! I denna underbara berättelse får hon följa med Ludde på hans äventyr genom bondgården och träffa alla härliga djur.

bok om Ludde och djuren för yngre barn

Ekonomisk Framtidsplanering

Aktier

Utforska möjligheterna på Avanza och ta kontroll över din ekonomi! På Avanza kan du handla aktier, fonder, sparande och mycket mer. Med deras användarvänliga plattform kan du enkelt navigera och göra smarta investeringar.

Att ge bort aktier är en bra present till en treårig flicka som redan har allt hon behöver present till 3-årig tjej

Personliga Presenter

Snyggt paraply som ändrar tryck

En liten tjej kommer älska att få det här paraplyet i present. Inte nog med att det är fint, när det regnar och paraplyet blir blött kommer det att ändra tryck också. Oerhört fascinerande! Det finns även massa andra tryck, som små flickor gillar, att välja mellan.

Bok om henne i present

Personliga böcker har blivit väldigt populärt. Här väljer du en bok och fyller i namnet på 3-åringen och beställer en bok som handlar om henne. Hon kan vara allt i från en hjälte till att resa till Afrika. Självklart är det hon som har huvudrollen här.

Födelsedagskort till 3-årig tjej

Överraska någon med ett vackert födelsedagskort från Twizler! Detta ballerinakort är perfekt för flickor och är ett fantastiskt sätt att önska någon en glad födelsedag. Ge en personlig touch till din gåva med detta eleganta och unika kort.

Jag hoppas att du hittat en bra present till den 3-åriga tjejen som du ska fira!

Relaterade frågor

Vad kan man ha för tema på barnkalaset? Bra teman är discokalas, rymdkalas, flygplanskalas, vinterkalas och prinsesskalas. Fler bra teman på barnkalaset kan du hitta här.

Vad köper man till en 3-årig tjej? Till en 3-årig tjej passar leksaker som stimulerar kreativitet och lärande, såsom rollspelsleksaker, pedagogiska spel, och leksaker för utomhuslek.

Vad ger man en treåring i present? Bra presenter till en treåring inkluderar interaktiva böcker, enkla pussel, byggklossar och leksaker som uppmuntrar till fysisk aktivitet och kreativitet.

Vad köpa till 4-årig tjej? För en 4-årig tjej är det bra att välja leksaker som utmanar hennes växande motoriska färdigheter och fantasi, som cyklar, enkla brädspel, och klä-ut sig-kläder.

Vad tycker 4-åringar om att leka med? Fyraåringar brukar gilla leksaker som låter dem utforska och skapa, såsom lekset med karaktärer, konstmaterial, och enkla vetenskapskit.

Vad leker treåringar med? Treåringar leker gärna med saker som hjälper till att utveckla deras grovmotorik och fantasi, som hoppbollar, enkla brädspel, och leksakskök.

Vad tycker en treåring om att göra? Treåringar tycker om aktiviteter som sång och dans, berättelser, och lekar som efterliknar vuxenvärlden, till exempel att leka affär eller doktor.

Tips på fortsatt läsning

 • Julklapp 3 År – Hitta de perfekta presenterna här

  Julklapp 3 År – Hitta de perfekta presenterna här

  Senast updaterad 16 februari, 2024 Funderar du på vad du ska köpa för julklapp till en 3-åring? Jag har massor av idéer på presenter som passar en treåring! När det kommer till att välja julklappar till en 3-åring är det inte så komplicerat. De flesta saker uppskattas av dem. Viktigt är att undvika presenter med…

  Läs mer…


 • Present Till 3-Årig Tjej

  Present Till 3-Årig Tjej

  Senast updaterad 11 januari, 2024 En solig förmiddag, i ett lekfullt rum fyllt med skratt och förväntansfulla ansikten, samlas en grupp vänner för att fira en alldeles speciell dag. I centrum av rummet sitter Emma, en sprudlande 3-årig flicka med ögon som glittrar av spänning. Idag är ingen vanlig dag – det är Emmas födelsedag.…

  Läs mer…


 • Present till 3-åring: Bästa presenterna för rolig och lärande lek

  Present till 3-åring: Bästa presenterna för rolig och lärande lek

  Senast updaterad 3 januari, 2024 Letar du efter riktigt bra presenter och pedagogiska leksaker till en 3-åring? Här kommer jag berätta om de bra och roliga leksaker att ge barn som fyller 3 år. En perfekt present till en 3-åring är en blandning av lek och lärande. Välj bland pedagogiska digitala alternativ som iPads med…

  Läs mer…Present Till 3-Årig Tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen