Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp 3 År – Hitta de perfekta presenterna här

Funderar du på vad du ska köpa för julklapp till en 3-åring? Jag har massor av idéer på presenter som passar en treåring!

När det kommer till att välja julklappar till en 3-åring är det inte så komplicerat. De flesta saker uppskattas av dem. Viktigt är att undvika presenter med små delar eftersom treåringar har en tendens att smaka på saker. Här är tre snabba tips på julklappar till treåringar: en målarbok, saker med Pippi Långstrump och ett leksakskök.

Vad är bra julklappar till en 3-åring?

Roliga upplevelser som passar barn 3 år

Junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer.

Böcker för barn 3 år

Bästa sagan som 3-åringen kommer älska

Den bästa julklappen du kan ge en 3-åring är en bok som handlar om honom eller henne. Det finns många fina berättelser att välja mellan. Du väljer berättelse, namn på barnet och barnets utseende. Sedan trycks boken och självklart blir barnet huvudpersonen i berättelsen.

Nasse hittar en stol

Nästa julklappstips är Nasseböckerna. De är oerhört roliga och charmiga. Här hittar han en stol och försöker använda den rätt. Humor för barn. Boken ’Nasse hittar en stol’ av Sven Nordqvist är en billig och bra julklapp till en treåring.

Målar- och Pysselsaker för barn 3 – 4 år

Målarbok för små barn

En målarbok som julklapp till en treåring främjar kreativitet och finmotorik. Här finns roliga bilder inspirerar till timmar av färgläggning och kreativ lek. Målarböcker kostar oftast under 100 kr.

Vaxkritor

Vanliga vaxkritor brukar vara det bästa alternativet när 3-åringar ska måla. Det är en billig present för under 100 lappen. Det är lätt att sudda bort på tapeter och möbler.

Play doh lera start set

En leksak som brukar kunna sysselsätta både stora och små barn länge är play doh lera. När barnet blir äldre finns det kakformar och annat att köpa till. Roliga julklappar till en treåring. Den här kostar 150 kr, så det är en ganska billig gåva.

Pärlor trä Djeco

Djeco träpärlor i regnbågens färger är en utmärkt julklapp. De uppmuntrar till kreativitet, förbättrar finmotoriken och ger en rolig pärlstund för den lilla konstnären. Ett julklappstips som garanterar lekfull lärande. Den kostar runt 150 kr.

Aktiv Lek för barn

Biltransport i trä

Nästa julklappstips är denna underbara biltransport i trä med gravyr är den perfekta julklappen för ditt lilla äventyrslystna barn. Här finns många fina detaljer och personlig gravyr blir den en minnesvärd gåva som garanterat kommer att föra glädje och skapa lekfulla stunder under julen. Kul leksaker för barn 3 – 4 år.

Balansbräda från 3 år

Nästa julklappstips är en balansbräda av trä, som kommer bli den perfekta julklappen till en treåring för att stimulera balans och motorik. Den är en rolig och utmanande leksak som stödjer aktivt och kreativt lekande. Den passar barn som är 3-4 år.

Leksaksbilar

Dessa julklappar är ett utmärkt val för ditt barn då den främjar kreativitet, motorisk utveckling och miljövänligt lärande. Det ger ditt barn timmar av rolig och meningsfull lek.

Brandbil som passar små barn

Hoppborg i julklapp till en 3 åring

Har dina barn också massa energi de behöver göra av med? Då kan en hoppborg vara den ultimata julklappen till dem. Min dotter hade verkligen behövt den här när hon var liten. Här kan de hoppa, skutta och krypa omkring.

Rollspelsleksaker till en 3 åring

Köksset är perfekta julklappar

Melissa & Doug köksset är en utmärkt leksak för en treåring. Det främjar rollspel och social utveckling, och hjälper barnet att lära sig om matlagning och köksredskap på ett säkert och lekfullt sätt. Kul leksaker för barn 3 – 4 år.

Leksaksmat

Denna Melissa & Doug leksaksmatsats med matvaror och förvaring är en fantastisk gåva eftersom den låter barnen imitera vuxna i köket. Här finns massor av ingredienser för deras middagar.

Teset

Ett teset är en underbar julklapp till en treåring. Detta charmiga teset uppmuntrar till lekfulla tebjudningar och rollekar som stimulerar barnets sociala kompetens och fantasi.

Grytor till leksakskök

Jabadabado köksset ”Bon Appetit” är den perfekta julklappen för en treåring som älskar att utforska och leka kök.

Glassvagn för barn

En glassvagn är en drömpresent för treåringar önskar sig.

Doktorsväska

Doktorsväska är bra att ha när mammas öron ska undersökas eller gurglet i pappas mage. Här kommer barnet genomföra diverse undersökningar på familjen. Att leka att man är doktor är väldigt roligt när man är liten.

Klänning Elsa för en 3 åring

En Elsa-klänning från ”Frost” kommer vara en fantastisk present till treåringar eftersom många barn i den åldern älskar att klä ut sig och leva sig in i sina favoritfilmkaraktärer.

Verktygslåda för barn

En verktygslåda i trä med namngravyr är ett personligt och roligt julklappstips för en treåring. Det ger barnet känslan av att vara stor och viktig, samtidigt som det erbjuder möjligheten att utforska och härma vuxnas arbete, vilket ofta är mycket uppskattat i denna ålder. Den kostar bara 299 kr.

Städset för barn

Städleksaker kan vara den bästa julklappen enligt treåringar eftersom de tillåter barnen att härma vardagsrutiner som de ser vuxna göra, vilket är både spännande och lärorikt.

Pippi utklädningskläder

En bra julklapp till en 3-åring är utklädningskläder till Pippi. Många treåringar älskar att klä ut sig och leka att de är Pippi. Att klä ut sig till Pippi Långstrump kan vara särskilt roligt och inspirerande, då det ger dem möjlighet att leva sig in i rollen som den starka och självständiga figuren, vilket kan stärka deras självkänsla och fantasi. De kostar 349 kr hos Micki.

Pippi peruk

När man ska vara Pippi är det viktigt att ha den rätta frisyren. En Pippi-peruk är en fantastisk accessoar för maskerad och rollekar. Treåringar kan njuta av att förvandlas till den älskade karaktären, vilket stimulerar deras fantasi och lekfullhet.

Bygg och Konstruktion till 3 åring

Regnbåge trä

Little Dutch Rainbow i rosa är en vacker och pedagogisk gåva för en treåring. Dess färgglada bågar lockar till kreativ lek och kan användas på många olika sätt, vilket stöder barnets utveckling av finmotorik samt kognitiva förmågor som färg- och storleksordning.

Brio tågset

Ett BRIO World Tunnelbaneset i röd färg är en utmärkt julklapp till en treåring. Den höga kvaliteten och möjligheten till kreativ lek gör det till en hållbar och uppskattad gåva som kan underhålla och utveckla barnets problemlösning och motoriska färdigheter under många timmar.

Duplo

LEGO Duplo är en fantastisk present till en treåring. Detta set ger barnet möjlighet att bygga och leka med sin egen lilla värld.

Musik och Rytm som passar barn 3 år

Musikinstrument

En väska med musikinstrument är en inspirerande julklapp till en treåring. Instrumenten ger barnet möjlighet att utforska musikens värld, utveckla rytmkänsla och musikalitet samt ha roligt med att skapa egna ljud och melodier.

Xylofon

En xylofon är en perfekt present till en treåring som uppmuntrar till musikalisk utforskning, främjar kreativitet och hjälper till med utvecklingen av finmotorik och koordination genom lekfulla melodier.

Gosedjur till barn 3 år

Pepparkakshus Gosedjur

Ett pepparkakshus från Jellycat är en mysig och gosig julklapp för en treåring, som bjuder in till kramar och stärker julkänslan med sin charmiga och lekfulla design. En gåva som barn älskar.

Teknik och Digitalt Lärande

Robot hund

Pets Alive Lil’ Paw Paw är en interaktiv leksakshund som kan bli en treårings bästa vän. Den går, skäller och viftar på svansen, vilket ger barnet en känsla av kamratskap och ansvar utan kravet på riktig djurhållning.

Albert

En riktigt bra present att ge treåringar (och alla barn i familjen) är Albert. Det är en smart app, utvecklad från skolans läroplan. Den hjälper ditt barn att leka in kunskap som läsning och matte.

Dockor och Actionfigurer till små barn

Herr Nilsson

Barn älskar Herr Nilsson eftersom han är en busig och äventyrlig liten apa som ofta hittar på roliga upptåg. Han representerar frihet och kamratskap, vilket tilltalar barns fantasi och lekfullhet.

Maileg Dockhus

En treåring kan önska sig ett Maileg dockhus i form av ett slott för att det väcker drömmar om sagor och magi. Slottet erbjuder en kunglig scen för barnets fantasifulla lek och rollspel, vilket är både roligt och utvecklande.

Maleg mus

Maileg-musen ”Storasyster” i tändsticksask kan bo bra i ett dockslott. Den är designad för att passa in i Mailegs förtrollade miniatyrvärld och kan bli en perfekt invånare i slottet, vilket ytterligare berikar barnets lek.

Bamse byn dockhus

Det är inte bara Pippis hus som finns som dockhus. Här är några kända karaktärer till. Här är små dockhus för bamse och hans vänner.

Dockhus Villa Villekulla

Treåringar älskar ofta Pippi -figurer och dockhuset Villa Villekulla eftersom de uppmuntrar till rollspel och kreativitet. Köp även till möbler till huset.

Plyschdocka trasdocka

Den här dockan från Eeneme med realistiska drag och kläder kan vara en uppskattad present för en treåring.

Docksäng

Sebra dockasäng med madrass är en söt och stilfull julklapp för en treåring. Den ger barnet möjlighet att ta hand om sina dockor och gosedjur genom att bädda ner dem, vilket främjar empati och ansvarskänsla genom lek.

Dockhus kycklingar

Vilken fantastisk gåva till er lilla treåring! Det här dockhuset med söta kycklingar från Tender Leaf Toys kommer garanterat att skapa timmar av glädje och kreativ lek.

Inredning och Personliga Föremål

Söta kuddar för barn

Denna gulliga lilla kudde finns i blått är den perfekta julklappen för små barn. Den ger tröst, mysighet och en vän att krama under de kalla vinterkvällarna, och sprider glädje och värme i julens tid.

Vägg lampa räv

Alice & Fox vägglampa i form av ett räv är en charmig julklapp som skapar en mysig atmosfär i barnrummet. Den kommer ge ett mjukt ljus och blir en vänlig nattkompis för treåringar.

Väggtext

En väggdekor med treåringens namn och tre fjärilar är en personlig och kärleksfull gåva. Det kommer sätta en unik prägel på barnrummet och blir en uppskattad detalj som varar länge. De finns i lite olika design.

Väggdekor för barn

Väggdekalen ”Safari Grand Wild Animals” är en utmärkt julklapp för en treåring då den skapar en äventyrlig och stimulerande miljö i barnrummet. Djurmotiven är både pedagogiska och fantasieggande.

Luftballong

Super Balloon luftballong prydnadsfigur i beige är en drömlik julklapp som tar med treåringens fantasi på svindlande höjder. Det kommer vara en vacker detalj i barnrummet som inspirerar till äventyr och upptäckarglädje.

Bord och stolar barn grått

Ett bord- och stolset i grått är en elegant och funktionell möbel som passar väl i ett barnrum. Det ger barnet en egen plats för lek, lärande och kreativitet, som att rita eller bygga med klossar, och kompletterar rummets inredning med sin moderna skandinaviska design.

Barnstol med brodyr

En personlig barnstol med namn är en unik och tankeväckande julklapp. Det ger barnet en känsla av att ha något som är speciellt deras eget, vilket kan vara mycket uppskattat. Stolen kommer användas dagligen vid lek eller när barnet vill sitta och bläddra i sina böcker. De finns i olika färger som man kan välja mellan.

Hjälpa till i köket pall

Inlärningstornet främjar barnets delaktighet och självständighet, och erbjuder en säker plattform för att utforska och hjälpa till i köket. En idealisk julklapp som kombinerar nytta med nöje.

Posters djur för barn

Dessa Woodland Nursery posters ger en lekfull och lärande atmosfär i barnrummet. De sex motiven med skogsfigurer är både dekorativa och inspirerande, perfekta för att stimulera en treårings fantasi. De kostar bara 299 kr.

Friluftsliv och Natur för 3 åringar

Cykel till små barn

En trätrehjuling är en klassisk och hållbar julklapp som garanterat kommer att glädja en treåring. Den stödjer barnets motoriska utveckling, balansförmåga och ger möjligheten till många timmar av rolig utomhuslek och rörelseglädje.

Pulka för 3 åringar

En klassisk pulka är det smidigaste att ha med till backen. Den kan barnet själv dra utan problem. Kul lek för barn vid 3 års ålder. Den kommer också kunna användas för transport till förskolan.

Spel och pussel

Spel Memory Pippi

När de väl har lärt sig reglerna blir de oslagbara. Det är inte många gånger jag har vunnit över mina barn. Ungarna minns otroligt väl vart figurerna låg. Ok, handen på hjärtat så ja…jag är fullständigt ointresserad av att hålla ordning på vart alla figurer är, så min motivaton har kanske inte alltid varit så hög.

Pussel

Lättare pussel funkar bra för 3-åringar också. Det här pusslet har 15 bitar. Pusslet är gjort av trä med en ram runt, så det ska bli lättare för 3-åringen att pussla. Bilden föreställer hur Pippi och hennes vänner har kaffekalas. Pussel kostar ofta mindre än 100 kr.

Fia med knuff spel

”Fia med knuff” av trä med charmiga djurfigurer som pjäser är en utmärkt julklapp. Det stimulerar treåringens taktiska tänkande och kommer bli en rolig aktivitet för både barn och föräldrar.

Aktiv Lek för 3 åringar

Lektält Pippi

Ett lektält från Micki of Sweden kan vara en spännande julklapp för en treåring. Det erbjuder en egen mysig plats för lek och vila, och kan bli en scen för barnets fantasilekar, samtidigt som det är ett stilfullt tillägg i barnrummet.

Gunghäst Scooter

Den som vill ge 3 åringar en unik gåva som kombinerar klassisk lek med modern design bör välja denna gungscoter.

Käpphäst Lilla Gubben

Det är bra att få en egen häst när man ska vara Pippi. En ”Lilla Gubben” käpphäst från Pippis värld är ett perfekt tillbehör för lek och rollspel.

Rutschkana & klättervägg för yngre barn

Meow Baby stege med rutschkana och klättervägg är en fantastisk julklapp till en treåring. Den är både snygg och funktionell, och erbjuder oändliga timmar av aktiv lek som främjar barnets fysiska utveckling.

Kläder och acessoarer

Ryggsäck med namn

En ryggsäck med namn från TeddyPost kan vara en mycket praktisk och personlig gåva för en treåring. Den hjälper barnet att bära sina egna saker och känna sig speciell med en ryggsäck som är unikt deras egen.

Jultröja

En jultröja med temat ”Jultomtens lilla hjälpare” för barn är en charmig och festlig present som passar perfekt för julsäsongen.

Fortsatt läsning

Julklappar till barnbarn

Jag hoppas att du har hittat den perfekta presenten till din 3-åring här. Om du letar efter liknande julklappar för andra åldrar eller kön, tveka inte att utforska mina sidor om presenter till 3-åriga killar och tjejer. För att göra julen ännu mer spännande, kan du också kolla in mitt urval av adventskalendrar till barn. Om din lilla älskling växer snabbt och snart fyller 4 år, har vi också fantastiska presenter för 4-åriga tjejer. Och om du letar efter bra julklappar till barn i allmänhet, finns det massor av inspirerande idéer på vår sida om detta ämne. Oavsett om du behöver en gåva till en 2-åring eller en barn 4 år, har vi dig täckt med vårt sortiment av presenter till 2-åringar och 4-åringar. Slutligen, om du letar efter unika gåvor till barn som redan har allt, kommer våra julklappar till barn som har allt att ge dig de perfekta alternativen. Tack för att du besökte oss, och vi önskar dig en fantastisk tid med att sprida glädje med dina valda presenter!


Julklapp 3 År – Hitta de perfekta presenterna här
Rulla till toppen