Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt på upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❤️ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Julklapp 3 År – Hitta de perfekta presenterna här

Vill du veta vad ska man köpa för julklapp till 3-åring? Jag har massor av tips på presenter till en 3-åring!

Att köpa julklappar till en 3-åring är ingen konst. De gillar det mesta. Tänk bara på att inte ge bort saker med smådelar. 3-åringar smakar gärna på saker. Tre snabba tips på julklappar till 3-åringar är målarbok, Pippi-saker och ett leksakskök.

Vad är bra julklappar till en 3-åring?

Roliga upplevelser som passar barn 3 år

Upplevelser som julklappar till treåringar är en fantastisk idé som ger mer än bara ett tillfälligt nöje. De skapar minnen för livet och erbjuder barnen möjligheten att lära genom lekfulla äventyr. Att ge bort ett årskort till Junibacken är som att öppna dörren till en värld där Astrid Lindgrens karaktärer blir till verklighet. Och vad kan vara mer spännande för barn än att se barnteater som väcker historierna till liv?

Dessa julklappar är inte bara en chans att ha roligt, utan de ger även barnen en chans att utveckla sin fantasi och känslomässiga intelligens. Här nedan finns några förslag på upplevelser som kan ge din treåring en jul full av magi och skratt.

Årskort junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Här får barnen leka, busa, åka sagotåg och gå på barnteater. Besök på Junibacken är matiska julklappar till barn.

Barnteater

En barnteaterupplevelse är en underbar julklapp för en treåring. Den förtrollande världen på scen stimulerar fantasin och skapar oförglömliga familjeminnen genom livfulla berättelser och karaktärer.

Böcker för barn 3 år

I en värld där fantasin är gränslös och varje sida vänder en ny värld, är böcker en gåva som ständigt ger. För en treåring är böcker portaler till äventyr, hjältedåd och sagor, där barn själva kan vara huvudpersoner eller lyssna till berättelser som väver ihop deras drömmar med verkligheten.

En bok är inte bara en julklapp, det är en reskamrat för livet, som lär ut, tröstar och inspirerar. I det här avsnittet utforskar vi berättelser som berikar treåringens värld, från personliga sagor där de själva är stjärnorna, till klassiska äventyr som aldrig åldras. Böcker är bra gåvor och du kan hitta massor av böcker för under 100 kr. Men låt oss dyka in i litteraturens magiska värld och hitta den perfekta julklappen för ditt barn.

Bästa sagan som 3-åringen kommer älska

Den bästa julklappen du kan ge en 3-åring är en bok som handlar om honom eller henne. Det finns många fina berättelser att välja mellan. Du väljer berättelse, namn på barnet och barnets utseende. Sedan trycks boken och självklart blir barnet huvudpersonen i berättelsen. Vissa av sagorna har två huvudpersoner, så de passar att ge två syskon. Barn älskar att höra berättelser om sig själva! När jag beställde denna till mitt barnbarn blev jag imponerad av hur fin kvalité boken har.

Nasse hittar en stol

Nästa julklappstips är Nasseböckerna. De är oerhört roliga och charmiga. Här hittar han en stol och försöker använda den rätt. Humor för barn. Boken ’Nasse hittar en stol’ av Sven Nordqvist är en billig och bra julklapp till en treåring. Boken erbjuder en charmig historia som barn älskar. Böcker stärker språkutveckling och skapar mysiga stunder. Kostar under 100 kr.

Bok för små barn Nasse hittar en stol

Pippibok

Pippi Långstrump är böcker som älskats av flera generationer . Treåringar kan verkligen uppskatta ”Tre berättelser om Pippi”. Pippis äventyr är fulla av humor och fantasi som kan engagera barnens sinne och inspirera till egna lekar. Dessutom är föräldra-läsning en viktig del av språkutvecklingen för små barn.

Pippi Långstrump sagobok

Max Lampa

Maxböckerna är dramatik på barnets nivå. ”Max lampa” är en barnbok som kan vara en uppskattad julklapp för en treåring. Med dess enkla och igenkännbara berättelse kan barnet relatera till Max vardagliga äventyr, vilket kan bidra till en kärlek för böcker och läsning i tidig ålder. Den passar barn som är 3-4 år och kostar strax under 100 kr.

Bok Max Lampa

Ludde

Luddeböckerna är humor för små barn. Ludde är trevlig läsning för små barn eftersom barnet för känna sig väldigt smart. Boken ”Ludde” kan vara en perfekt julklapp för en treåring. Denna klassiska barnbok med charmiga illustrationer och berättelser om hunden Ludde kan locka till skratt och mysiga stunder, vilket stimulerar barnets kärlek till läsning och berättelser.

luddebok är en kul present till små barn

Storytel talböcker

Nästa julklapp till 3-åringen (och resten av familjen) är den här prenumerationen på talböcker. Perfekt när man inte står ut med att läsa barnets favoritbok ytterligare en gång. Storytel har ett stort utbud av böcker som kommer passa alla i familjen, både barn och vuxna. Det är ett julklappstips som hela familjen har glädje av.

Målar- och Pysselsaker

I det här avnittet hittar du julklappstips med målar- och pysselsaker. Det är en fantastisk källa till kreativitet och utveckling för barn i alla åldrar, särskilt för en treåring vars värld utvidgas med varje färg de väljer och varje form de skapar. Genom att ge barnet redskap för att måla och pyssla, ger vi dem möjlighet att uttrycka sig själva och utforska sin fantasi på ett sätt som leksaker inte alltid kan. Pysselsaker är bra gåvor som du ofta kan hitta under 100 kr.

Dessa julklappar lägger grunden för finmotorik och problemlösning, samtidigt som de erbjuder en paus från den digitala världens brus. Så låt oss dyka in i en värld där färgerna är levande och möjligheterna oändliga, och välja den perfekta julklappen som håller treåringens händer och hjärna sysselsatta.

Pepparkakor dekor Djeco

Nästa julklappstips är pyssel för att dekorera pepparkakor är en kreativ julklapp som låter treåringar utöva sin finmotorik och sitt sinne för färger genom att smycka sina egna leksakspepparkakor, vilket skapar julstämning och pysselskoj. Här finns massor av dekor för att dekorera sin pepparkaka.

Pussel och bilbana i väska

Detta julklappstips tycker jag är jättegulligt. Det är ett pussel och bilbana i väska är en kreativ och praktisk julklapp för en treåring. Det är en rolig aktivitet som uppmuntrar till finmotorik och problemlösning, och eftersom det är lätt att ta med sig blir det en favoritleksak både hemma och på resor. Den passar barn som är 3-4 år. Priset ligger runt 200 kr, så man får mycket för pengarna här.

Bamse målarbok för små barn

En Bamse målarbok som julklapp till en treåring främjar kreativitet och finmotorik. Här finns kända karaktärer och roliga bilder inspirerar till timmar av färgläggning och kreativ lek. Målarböcker kostar oftast under 100 kr.

Vaxkritor

Vanliga vaxkritor brukar vara det bästa alternativet när 3-åringar ska måla. Det är en billig julklapp för under 100 lappen. Det är lätt att sudda bort på tapeter och möbler.

Play doh lera start set

En leksak som brukar kunna sysselsätta både stora och små barn länge är play doh lera. När barnet blir äldre finns det kakformar och annat att köpa till. Roliga julklappar till en treåring. Den här kostar 150 kr, så det är en ganska billig gåva.

Roliga påklädningsdockor

Vilac magnetisk påklädningsdocka är en perfekt julklapp för treåringar som stimulerar kreativitet och finmotorik. Dockan erbjuder roliga klädbyten och rollspelslekar som utvecklar barnets förståelse för kläder och kombinationer.

Pärlor trä Djeco

Djeco träpärlor i regnbågens färger är en utmärkt julklapp. De uppmuntrar till kreativitet, förbättrar finmotoriken och ger en rolig pärlstund för den lilla konstnären. Ett julklappstips som garanterar lekfull lärande. Den kostar runt 150 kr.

Aktiv Lek för barn

Aktiv lek är grunden för ett barns fysiska och kognitiva utveckling. För ett barn 3 år gammalt är världen en stor lekplats där varje rörelse och varje lek bidrar till deras växande färdigheter.

Med julklappar som en balansbräda eller en hoppborg ges barnet möjlighet att utforska, lära och växa genom rörelse. Dessa julklappstips uppmuntrar inte bara till fysisk aktivitet utan stärker också barnets självförtroende och koordination på ett lekfullt sätt. I detta avsnitt tittar vi närmare på leksaker som sätter fart på benen och skratt i magen – perfekta för att hålla den lilla kroppen i rörelse även under de kalla vinterdagarna.

Biltransport i trä

Nästa julklappstips är denna underbara biltransport i trä med gravyr är den perfekta julklappen för ditt lilla äventyrslystna barn. Här finns många fina detaljer och personlig gravyr blir den en minnesvärd gåva som garanterat kommer att föra glädje och skapa lekfulla stunder under julen. Det är såna här julklappar som barn älskar att leka med. Passar för barn 3-5 år.

Balansbräda från 3 år

Nästa julklappstips är en balansbräda av trä, som kommer bli den perfekta julklappen till en treåring för att stimulera balans och motorik. Den är en rolig och utmanande leksak som stödjer aktivt och kreativt lekande. Den passar barn som är 3-4 år.

Leksaksbilar

Dessa julklappar är ett utmärkt val för ditt barn då den främjar kreativitet, motorisk utveckling och miljövänligt lärande. Det ger ditt barn timmar av rolig och meningsfull lek. Här finns 8 fina bilar.

Hoppborg i julklapp till en 3 åring

Har dina barn också massa energi de behöver göra av med? Då kan en hoppborg vara den ultimata julklappen till dem. Min dotter hade verkligen behövt den här när hon var liten. Här kan de hoppa, skutta och krypa omkring. Det här är en hoppborg i lagom storlek att använda inomhus. Hoppborgen passar barn mellan 3 och 6 år. Ett jättebra sätt att göra av med energi när det är vinter och kallt ute.

Rollspelsleksaker till en 3 åring

Rollspelsleksaker är en portal till en värld där barnets fantasi får fritt spelrum. Genom att efterlikna de vuxnas värld med köksset, verktygslådor och städset, eller genom att kliva in i sina favoritkaraktärers skor med utklädnadskläder, kan en treåring öva på sociala roller och utveckla sin kreativitet.

Dessa leksaker är inte bara en underhållande del av barnets dagliga lek, de är också viktiga redskap för lärande och personlig utveckling. Att ge bort rollspelsleksaker i julklapp betyder att du ger en gåva som fortsätter att ge – i form av oförglömliga lekstunder och värdefulla inlärningsupplevelser.

Traktor för barn

Elbil traktor är förmodligen den dyraste julklappstips du kan hitta till en 3-åring. En eltraktor för barn, kan vara en drömjulklapp för många treåringar. Med arbetslampor och 12-voltsdrift erbjuder den en realistisk och spännande körupplevelse, och kan uppmuntra till lek och kommer ge en känsla av äventyr.

elbil traktor för barn

Köksset är perfekta julklappar

Melissa & Doug köksset är en utmärkt leksak för en treåring. Det främjar rollspel och social utveckling, och hjälper barnet att lära sig om matlagning och köksredskap på ett säkert och lekfullt sätt. Här finns en mängd redskap och tillbehör att leka med. Passar för barn 3-5 år.

Leksaksmat

Denna Melissa & Doug leksaksmatsats med matvaror och förvaring är en fantastisk julklapp eftersom den låter barnen imitera vuxna i köket. Här finns massor av ingredienser för deras middagar.

leksaksmat med många ingredienser present till barn

Teset 

Ett teset är en underbar julklapp till en treåring. Detta charmiga teset uppmuntrar till lekfulla tebjudningar och rollekar som stimulerar barnets sociala kompetens och fantasi. Det söta teddy- och kanintemat tilltalar barn och inbjuder till många timmars underhållande lek.

Grytor till leksakskök

Jabadabado köksset ”Bon Appetit” är den perfekta julklappen för en treåring som älskar att utforska och leka kök. Setet stimulerar barnets fantasi och rollspelslek, och hjälper till att utveckla såväl kognitiva som sociala färdigheter på ett lekfullt sätt. Pedagogiska leksaker som barn verkligen älskar! Passar för barn 3-5 år.

Tårta i trä

Ett bra julklappstips är en tårta. Det är en leksak som kan användas varje dag eftersom den inbjuder till oändliga lekar som tebjudningar eller födelsedagskalas. Den uppmuntrar barnet att använda sin fantasi och dela roliga stunder med vänner eller familjemedlemmar. Här kommer de leka kalas varje dag.

Leksaks godis

Retro leksaksgodis kommer vara en rolig present till treåringar. De färgglada formerna och mönstren lockar till lek och de är perfekta för små händer att hantera. Leksaksgodiset inbjuder till kreativitet och samspel med andra, vilket kan ge många timmar av underhållning.

leksaksgodis i present till barn

Glassvagn för barn

Jabadabado glassvagn kan mycket väl vara en julklapp som många treåringar önskar sig. Den är färgglad, inbjudande och uppmuntrar till lekfulla rollekar där barnet kan föreställa sig att de säljer och serverar glass, vilket är en rolig aktivitet som stimulerar fantasin och sociala färdigheter. Här vinns massor av roliga glassar och tillbehör att leka med. Passar för barn 3-5 år.

glassvagn i present till barn

Doktorsväska

Doktorsväska är bra att ha när mammas öron ska undersökas eller gurglet i pappas mage. Här kommer barnet genomföra diverse undersökningar på familjen. Att leka att man är doktor är väldigt roligt när man är liten.

Klänning Elsa för en 3 åring

En Elsa-klänning från ”Frost” kommer vara en fantastisk present till treåringar eftersom många barn i den åldern älskar att klä ut sig och leva sig in i sina favoritfilmkaraktärer. Det uppmuntrar till kreativ lek och drömmande, och för många barn blir det en skattad del av deras klädsamling.

Klänning Elsa 110-116 5-6 år

Verktygslåda för barn

En verktygslåda i trä med namngravyr är ett personligt och roligt julklappstips för en treåring. Det ger barnet känslan av att vara stor och viktig, samtidigt som det erbjuder möjligheten att utforska och härma vuxnas arbete, vilket ofta är mycket uppskattat i denna ålder. Den kostar bara 299 kr.

Städset för barn

Städleksaker kan vara den bästa julklappen enligt treåringar eftersom de tillåter barnen att härma vardagsrutiner som de ser vuxna göra, vilket är både spännande och lärorikt. Det stärker barnets självständighet och ger en känsla av delaktighet i hemmets sysslor. Detta är julklappar som kommer underlätta familjens arbete.

Pippi utklädningskläder

En bra julklapp till en 3-åring är utklädningskläder till Pippi. Många treåringar älskar att klä ut sig och leka att de är Pippi. Att klä ut sig till Pippi Långstrump kan vara särskilt roligt och inspirerande, då det ger dem möjlighet att leva sig in i rollen som den starka och självständiga figuren, vilket kan stärka deras självkänsla och fantasi. De kostar 349 kr hos Micki.

Utklädningskläder Pippi Långstrump

Pippi peruk

När man ska vara Pippi är det viktigt att ha den rätta frisyren. En Pippi-peruk är en fantastisk accessoar för maskerad och rollekar. Treåringar kan njuta av att förvandlas till den älskade karaktären, vilket stimulerar deras fantasi och lekfullhet.

Pippi Långstrump peruk

Bygg och Konstruktion till 3 åring

I detta avsnitt hittar du julklappstips för byggande och konstruktion. Det är mer än bara lek; det är barnets första steg mot att förstå världen genom form och struktur. För en treåring är byggleksaker som LEGO Duplo och träklossar inte bara roliga, de är också grundläggande för att utveckla finmotorik och rumslig förståelse.

Att lösa pussel med stora bitar, stapla färggranna regnbågar, eller konstruera en hel tågbana ger inte bara en känsla av prestation, utan också en praktisk förståelse för orsak och verkan. Dessa leksaker erbjuder en underfundig inlärning där varje bit som sätts på plats stärker barnets förmåga att tänka logiskt och kreativt. Låt oss ge våra barn verktygen att bygga sina drömmar, en kloss i taget.

Regnbåge trä

Little Dutch Rainbow i rosa är en vacker och pedagogisk julklapp för en treåring. Dess färgglada bågar lockar till kreativ lek och kan användas på många olika sätt, vilket stöder barnets utveckling av finmotorik samt kognitiva förmågor som färg- och storleksordning.

Tågbana i väska BigLittleRoom

Pussel och tågbana i praktisk väska är en perfekt julklapp för en treåring. Det stimulerar problemlösning, kreativitet och ger timmar av underhållande lek både hemma, men kommer också kunna användas på resande fot. Riktigt fina julklappar för små barn. Den kostar 200 kr.

Brio tågset

Ett BRIO World Tunnelbaneset i röd färg är en utmärkt julklapp till en treåring. Den höga kvaliteten och möjligheten till kreativ lek gör det till en hållbar och uppskattad gåva som kan underhålla och utveckla barnets problemlösning och motoriska färdigheter under många timmar.

Duplo Parkeringshus

LEGO Duplo Parkeringshus och Biltvätt med 112 delar är en fantastisk julklapp till en treåring. Detta set ger barnet möjlighet att bygga och leka med sin egen lilla bilvärld, vilket stimulerar kreativiteten och hjälper till att utveckla både finmotoriken och problemlösande färdigheter. Pedagogiska leksaker som barn verkligen älskar!

Musik och Rytm som passar barn 3 år

Musik och rytm är essentiella delar av ett barns utveckling, och att introducera treåringar till musikens glädje är en gåva som bär med sig långt in i framtiden.

Genom att ge dem musikinstrument anpassade för små händer, öppnar vi upp en värld av ljud, rytm och harmoni. Detta avsnitt handlar om att hitta de musikleksaker och -upplevelser som kan sätta igång en livslång kärlek till musik. Det finns många roliga, allt från xylofoner som plingar till trummor som dunkar, här finner vi de bästa melodierna för ditt barns första musikaliska steg.

Musikinstrument

En väska med musikinstrument är en inspirerande julklapp till en treåring. Instrumenten ger barnet möjlighet att utforska musikens värld, utveckla rytmkänsla och musikalitet samt ha roligt med att skapa egna ljud och melodier.

Xylofon

Bloomingville xylofon är en perfekt julklapp till en treåring som uppmuntrar till musikalisk utforskning, främjar kreativitet och hjälper till med utvecklingen av finmotorik och koordination genom lekfulla melodier.

Gosedjur till barn 3 år

Gosedjur är mer än bara leksaker; de är följeslagare som erbjuder tröst, väcker glädje och skapar en känsla av trygghet för barn. För en treåring kan rätt gosedjur vara en bästa vän, en del av många äventyr och en trogen tröstare i mörka nätter. Det finns många roliga att välja mellan.

Här utforskar vi världen av mjuka vänner som kanin-gosedjur i päls och lekfulla pepparkakshus från Jellycat, alla perfekt designade för att passa i en treårings famn. Dessa kramgoa vänner är inte bara en perfekt julklapp, de blir också en del av familjen och skapar minnen för livet.

Gosedjur kanin i päls

Det finns förstås massor av gosedjur att välja mellan, men den här var extra söt. En Jellycat Comfy Coat gosedjurskanin är en mjuk och tröstande vän för treåringar. Perfekt för kramar och trygghet både dagtid och som nattkompis vid läggdags.

Pepparkakshus Gosedjur

Ett pepparkakshus från Jellycat är en mysig och gosig julklapp för en treåring, som bjuder in till kramar och stärker julkänslan med sin charmiga och lekfulla design. En gåva som barn älskar.

Teknik och Digitalt Lärande

I takt med att världen blir alltmer digitaliserad öppnar tekniken nya dörrar för barns lärande. Genom teknik och digitalt lärande kan vi erbjuda våra treåringar roliga och interaktiva sätt att utforska grunderna i matematik och läsning.

Utbildande appar och talande leksaker är inte bara underhållande; de är kraftfulla verktyg som stimulerar barnets nyfikenhet och lärande. I detta avsnitt utforskar vi hur tekniska leksaker och digitala resurser kan berika och underlätta inlärningsprocessen för de små, på ett sätt som engagerar och fascinerar.

Robot hund

Pets Alive Lil’ Paw Paw är en interaktiv leksakshund som kan bli en treårings bästa vän. Den går, skäller och viftar på svansen, vilket ger barnet en känsla av kamratskap och ansvar utan kravet på riktig djurhållning.

Albert

En riktigt bra julklapp att ge treåringar (och alla barn i familjen) är Albert. Det är en smart app, utvecklad från skolans läroplan. Den hjälper ditt barn att leka in kunskap som läsning och matte. Besök deras hemsida för att läsa mer och se om de har några specialerbjudanden. Här finns det ibland erbjudanden om att man får prova appen månaden ut helt gratis. Kostar runt 100 lappen per månad om man slår ut det över året.

Dockor och Actionfigurer till små barn

Dockor och actionfigurer är mer än bara leksaker; de är nycklar till barns inre världar av fantasi och äventyr. För en treåring kan en docka eller actionfigur bli en följeslagare genom otaliga lekar och historier. Genom att ge dem tillgång till dessa små vänner, och tillhörande miljöer som dockhus och fordon, ger vi dem möjlighet att skapa egna berättelser och scenarier.

Denna typ av lek hjälper inte bara till med barnets språkutveckling och sociala färdigheter, utan ger även utrymme för emotionellt uttryck och problemlösning. Så låt oss välja en värld av dockor och figurer som inte bara representerar barnets favoritkaraktärer, utan också inspirerar till oändlig kreativitet och lärande.

Babblarna små figurer

Allting måste ju inte vara färdigt heller. Det kan också vara kul att bara köpa några små figurer och tillsammans med barnet göra ett kartonghus till dem.

Babblarna små figurer i present till barn

Herr Nilsson

Barn älskar Herr Nilsson eftersom han är en busig och äventyrlig liten apa som ofta hittar på roliga upptåg. Han representerar frihet och kamratskap, vilket tilltalar barns fantasi och lekfullhet.

Herr Nilsson Pippi Långstrumps apa gosedjur

Maileg Dockhus

En treåring kan önska sig ett Maileg dockhus i form av ett slott för att det väcker drömmar om sagor och magi. Slottet erbjuder en kunglig scen för barnets fantasifulla lek och rollspel, vilket är både roligt och utvecklande. Kul för många roliga lekstunder.

Maleg mus

Maileg-musen ”Storasyster” i tändsticksask kan bo bra i ett dockslott. Den är designad för att passa in i Mailegs förtrollade miniatyrvärld och kan bli en perfekt invånare i slottet, vilket ytterligare berikar barnets lek.

Bamse byn dockhus

Det är inte bara Pippis hus som finns som dockhus. Här är några kända karaktärer till. Här är små dockhus för bamse och hans vänner.

bamses by ett litet dockhus för barn

Dockhus Villa Villekulla

Treåringar älskar ofta Pippi -figurer och dockhuset Villa Villekulla eftersom de uppmuntrar till rollspel och kreativitet. Genom att leka med dessa ikoniska karaktärer och miljöer kan barnen återskapa och berätta sina egna historier, vilket stimulerar deras fantasi och språkutveckling. Men här finns inga möbler eller figurer med, dem måste man köpa separat.

Villa villekulla leksaker som barn tycker om att leka med

Möbler till Pippis hus säng och bord

Men det ingår inga möbler eller så i det här dockhuset, så de måste köpas separat. Ett Pippi -möbelset är en underbar gåva för en treåring eftersom det inspirerar till lekfulla äventyr och rollekar. Färgstarka möbler i barnstorlek gör lekstunden ännu mer inbjudande och fantasifull.

Möbler till Pippis Hus Villa Villekulla

Pippi och Lilla Gubben

Ett Pippi-figurset med Pippi och Lilla Gubben är en fantastisk present för en treåring. Dessa leksaker stimulerar barnets fantasi och sociala färdigheter genom rollekar och äventyr som speglar Pippis värld.

Pippi Långstrump och Lilla Gubben figurer

Plyschdocka trasdocka

Den här dockan från Eeneme med realistiska drag och kläder kan vara en uppskattad present för en treåring. Dockan stimulerar barnets empati och vårdande egenskaper genom rollekar som att byta kläder och ta hand om dockan, vilket kan vara både underhållande och pedagogiskt.

Dockvagn i trä personlig

En träbarnvagn är en underbar julklapp till en treåring. Den uppmuntrar till rollekar som efterliknar föräldrarnas beteenden, vilket är gynnsamt för barnets emotionella utveckling och inlevelseförmåga. Den är också hållbar och kan användas i många leksituationer. Den kan man dessutom göra personlig med barnets namn och det finns många fina bilder att väja mellan.

Docksäng

Sebra dockasäng med madrass är en söt och stilfull julklapp för en treåring. Den ger barnet möjlighet att ta hand om sina dockor och gosedjur genom att bädda ner dem, vilket främjar empati och ansvarskänsla genom lek.

Dockhus kycklingar

Vilken fantastisk julklapp till vår lilla treåring! Det här dockhuset med söta kycklingar från Tender Leaf Toys kommer garanterat att skapa timmar av glädje och kreativ lek. Den är så färgglad och detaljerad, perfekt för att stimulera fantasin och lära sig samtidigt. En riktig fullträff för många roliga lekstunder.

Inredning och Personliga Föremål

Inredning och personliga föremål är en viktig del av ett barns rum och dagliga liv. Genom att välja inredningsdetaljer och personliga tillhörigheter som speglar barnets personlighet och intressen, kommer vi skapa en trygg och inspirerande miljö för dem att växa och lära i.

Det kan handla om allt från en tematisk lampa som lyser upp kvällsläsningen, till en barnstol med namn som ger en känsla av ”det här är min plats”. Att ge dessa som julklappar till en treåring innebär att vi ger dem något mer än bara en sak – vi ger dem ett personligt utrymme som stödjer deras självständighet och inbjuder till kreativitet. Låt oss utforska hur vi kan göra barnrummet till en grund för lek, lärande och personligt uttryck.

Söta kuddar för barn

Denna gulliga lilla kudde finns i blått är den perfekta julklappen för små barn. Den ger tröst, mysighet och en vän att krama under de kalla vinterkvällarna, och sprider glädje och värme i julens tid.

Vägg lampa räv

Alice & Fox vägglampa i form av ett räv är en charmig julklapp som skapar en mysig atmosfär i barnrummet. Den kommer ge ett mjukt ljus och blir en vänlig nattkompis för treåringar.

Väggtext

En väggdekor med treåringens namn och tre fjärilar är en personlig och kärleksfull julklapp. Det kommer sätta en unik prägel på barnrummet och blir en uppskattad detalj som varar länge. De finns i lite olika design.

Påslakanset med babblarna

Barn brukar gilla Babblarna i den här åldern. Det är kul att se dem på tv, att ha kläder med Babblarna, gosedjur och att bädda med dem i sängen. Babblarna är en julklapp som 3-åringar gillar. Älskar barnet vilda djur, nallar eller något annat så finns det mycket att välja mellan.

Bäddset med babblarna i present till små barn

Väggdekor för barn

Väggdekalen ”Safari Grand Wild Animals” är en utmärkt julklapp för en treåring då den skapar en äventyrlig och stimulerande miljö i barnrummet. Djurmotiven är både pedagogiska och fantasieggande.

Luftballong

Super Balloon luftballong prydnadsfigur i beige är en drömlik julklapp som tar med treåringens fantasi på svindlande höjder. Det kommer vara en vacker detalj i barnrummet som inspirerar till äventyr och upptäckarglädje.

Matta för barn

En rymdraket-matta från Little Dutch kan definitivt vara en charmig inredningsdetalj i ett barnrum. Den lekfulla designen inspirerar till rymdäventyr och tillför en kreativ touch till rummets atmosfär.

Bord och stolar barn grått

Ett bord- och stolset i grått är en elegant och funktionell möbel som passar väl i ett barnrum. Det ger barnet en egen plats för lek, lärande och kreativitet, som att rita eller bygga med klossar, och kompletterar rummets inredning med sin moderna skandinaviska design.

Barnstol med brodyr

En personlig barnstol med namn är en unik och tankeväckande julklapp. Det ger barnet en känsla av att ha något som är speciellt deras eget, vilket kan vara mycket uppskattat. Stolen kommer användas dagligen vid lek eller när barnet vill sitta och bläddra i sina böcker. De finns i olika färger som man kan välja mellan.

Hjälpa till i köket pall

Inlärningstornet främjar barnets delaktighet och självständighet, och erbjuder en säker plattform för att utforska och hjälpa till i köket. En idealisk julklapp som kombinerar nytta med nöje.

Posters djur för barn

Dessa Woodland Nursery posters ger en lekfull och lärande atmosfär i barnrummet. De sex motiven med skogsfigurer är både dekorativa och inspirerande, perfekta för att stimulera en treårings fantasi. De kostar bara 299 kr.

Friluftsliv och Natur för 3 åringar

Friluftsliv och natur är essentiella delar av ett barns uppväxt, och att ge leksaker som främjar utomhuslek är en fantastisk julklapp för ett barn 3 år. Dessa julklappar bjuder inte bara in till fysisk aktivitet utan också till upptäckande och utforskande av den spännande världen utanför hemmets fyra väggar.

Att ha en egen cykel, pulka eller ett förstoringsglas uppmuntrar till äventyr och lärande i naturen, vilket kan vara både underhållande och bildande. Låt oss ge våra barn gåvan av frisk luft och nyfikenhet genom leksaker som inspirerar till ett aktivt friluftsliv och en uppskattning för vår fantastiska natur.

Cykel till små barn

En trätrehjuling är en klassisk och hållbar julklapp som garanterat kommer att glädja en treåring. Den stödjer barnets motoriska utveckling, balansförmåga och ger möjligheten till många timmar av rolig utomhuslek och rörelseglädje.

Förstoringsglas för små barn

Ett förstoringsglas av trä kommer bli en spännande julklapp till en treåring. Det väcker nyfikenhet och uppmuntrar till upptäckarglädje och utforskande av naturen. En perfekt gåva för små äventyrare som vill utforska världen runtomkring dem. Den kostar runt 150 kr.

Pulka för 3 åringar

En klassisk pulka är det smidigaste att ha med till backen. Den kan barnet själv dra utan problem. Kul lek för barn vid 3 års ålder. Den kommer också kunna användas för transport till förskolan.

Spel och pussel

Spel och pussel är en fantastisk ingång till lärande och samvaro för barn vid tre års ålder. De erbjuder inte bara underhållning utan också pedagogiska fördelar som att öva minnet, logiskt tänkande och tålamod.

Genom att introducera enkla sällskapsspel och pussel i tidig ålder, ger vi barnen verktyg för att utveckla sociala färdigheter såsom att turas om och hantera förlust på ett lekfullt sätt. Denna typ av leksaker kan även vara en brobyggare i kommunikationen mellan barn och vuxna, och mellan syskon, när man tillsammans löser problem eller tävlar mot varandra. Låt oss dyka in i en värld av spel och pussel som bjuder in till gemenskap och glädje.

Spel Bollibompa för 3 åringar

Kul och lärorikt spel från Bolibompa. Med utgångspunkt från bilderna berättar ni roliga, tokiga eller spännande historier om allt möjligt. Ett spel som kommer sätta fart på barnens kreativitet. I det här spelet finns det inget rätt eller fel, vilket är bra!

Bollibompa spel kul för barn

Spel Memory Pippi

När de väl har lärt sig reglerna blir de oslagbara. Det är inte många gånger jag har vunnit över mina barn. Ungarna minns otroligt väl vart figurerna låg. Ok, handen på hjärtat så ja…jag är fullständigt ointresserad av att hålla ordning på vart alla figurer är, så min motivaton har kanske inte alltid varit så hög.

pippi memory i present till barn

Pussel

Lättare pussel funkar bra för 3-åringar också. Det här pusslet har 15 bitar. Pusslet är gjort av trä med en ram runt, så det ska bli lättare för 3-åringen att pussla. Bilden föreställer hur Pippi och hennes vänner har kaffekalas. Pussel kostar ofta mindre än 100 kr.

Pippipussen i present till barn

Fia med knuff spel

”Fia med knuff” av trä med charmiga djurfigurer som pjäser är en utmärkt julklapp. Det stimulerar treåringens taktiska tänkande och kommer bli en rolig aktivitet för både barn och föräldrar.

Aktiv Lek för 3 åringar

Aktiv lek är en grundpelare i varje barns utveckling, och att ge julklappar som uppmuntrar till rörelse och fantasi är en investering i barnets framtida välbefinnande. För en treåring är världen full av äventyr som bara väntar på att utforskas, och leksaker som lektält, gungskotrar och käpphästar öppnar dörren till obegränsad kreativitet och fysisk aktivitet.

Med dessa julklappar kan barnet skapa sina egna sagovärldar eller ge sig ut på spännande expeditioner i vardagsrummet. I detta avsnitt samlar vi de bästa aktiva leksakerna som garanterat kommer att ge ditt barn timmar av glädje och lek.

Lektält Pippi

Ett lektält från Micki of Sweden kan vara en spännande julklapp för en treåring. Det erbjuder en egen mysig plats för lek och vila, och kan bli en scen för barnets fantasilekar, samtidigt som det är ett stilfullt tillägg i barnrummet. Kul lek för barn vid tre års ålder.

Gunghäst Scooter

Den som vill ge 3 åringar en unik julklapp som kombinerar klassisk lek med modern design bör välja denna Kids Concept gungscoter. Den är charmig, rolig och främjar barnets motorik. Den finns i olika färger. Den kommer garanterat bli en uppskattad leksak i rummet.

Bollspel

Djeco Knock’em är ett roligt och stimulerande spel som utmanar treåringars motorik och koordination. Perfekt för att utveckla koncentration och tålamod genom lekfull träning av precision och hand-öga-samordning hos barn. Den kommer bli kul både för föräldrar och barn.

Käpphäst Lilla Gubben

Det är bra att få en egen häst när man ska vara Pippi. En ”Lilla Gubben” käpphäst från Pippis värld är ett perfekt tillbehör för lek och rollspel. Den uppmuntrar till aktiva lekar och kan inspirera till många kreativa äventyr, där barnet kan leva sig in i Pippis värld.

Käpphäst Lilla Gubben Pippi Långstrumps häst är en bra presenet till barn

Rutschkana & klättervägg för yngre barn

Meow Baby stege med rutschkana och klättervägg är en fantastisk julklapp till en treåring. Den är både snygg och funktionell, och erbjuder oändliga timmar av aktiv lek som främjar barnets fysiska utveckling.

Kläder och acessoarer

Julklappar till 3-åringar behöver inte vara märkvärdiga, de älskar det mesta: Gosiga innetofflor, en badrock eller en tröja. En ryggsäck kan också vara bra att ha till utflykterna. Vill du köpa kläder så har barn vid 3 års ålder så kommer storlek 98 passa bra.

Ryggsäck med namn

En ryggsäck med namn från TeddyPost kan vara en mycket praktisk och personlig julklapp för en treåring. Den hjälper barnet att bära sina egna saker och känna sig speciell med en ryggsäck som är unikt deras egen. Den kommer också vara användbar när barnet börjar förskolan. De finns i olika färger och med olika motiv.

Jultröja

En jultröja med temat ”Jultomtens lilla hjälpare” för barn är en charmig och festlig present som passar perfekt för julsäsongen. Den är inte bara söt att se på utan ger också barnet en känsla av att vara en del av julens magi och glädje.

Så här avslutar vi vårt urval av julklappar till 3-åringar med kärlek och omtanke. Vi hoppas att dessa julklappar kommer att skapa magiska ögonblick och minnen som varar livet ut. Att se glädjen i ett barns ögon när de öppnar sin julklapp är något alldeles speciellt.

Oavsett om det är en leksak, en bok, eller något annat, så handlar julen om att dela glädje och kärlek. Så låt oss fira tillsammans, skapa fantastiska stunder och sprida värme i denna härliga tid på året. Jag önskar er alla en underbar jul fylld med skratt, kramar och kärlek.

Relaterade frågor

Vad ska man köpa i present till en 4-åring som har allt? Bra presenter till en 4-åring som har allt är aktier, böcker eller ett årskort på badhuset. Det är presenter som inte gör att det blir fler leksaker att hålla ordning på.

Jag ska köpa en present till en 4-5-åring, vad är en bra present? Bra presenter till 4-5 åringar utklädningskläder, pärlor och Duplo. De brukar också tycka om att få presenter för utelek så som en klätterställning, sandleksaker och såpbubblor.

Jag behöver tips på presenter till 3-åring! Bra presenter till en 3-åring är hoppdjur, cykel, vattenkanaler, pärlor eller en bil. Om du behöver fler tips på en bra present till en 3-åring, så har jag skrivit en sida om det. Det är tips som passar att ge barnet i present även på sommaren.

Fortsatt läsning

 • 10 Fantastiska Leksaker till en 3-Åring Pojke Inte Kan Motstå!

  10 Fantastiska Leksaker till en 3-Åring Pojke Inte Kan Motstå!

  Vilken glädje det är att se en 3-årig pojke upptäcka världen genom lek! Dock, att välja rätt leksak kan vara en utmaning. Men oroa dig inte! Vi har sammanställt en detaljerad guide för att hjälpa dig hitta roliga leksaker till en pojke som blir 3-åring. Att välja rätt leksaker för en 3-åring pojke kan vara…

  Läs mer..


 • Att Välja Den Perfekta Julklappen för En 3-årig Pojke: Din Ultimata Guide

  Att Välja Den Perfekta Julklappen för En 3-årig Pojke: Din Ultimata Guide

  Julen är här och det är dags att tänka på den perfekta julklappen för din 3-åriga pojke. Det är ingen lätt uppgift, särskilt med så många leksaker och spel tillgängliga på marknaden. Men frukta inte, vi är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet. Denna guide kommer att leda dig genom hela…

  Läs mer..


 • Present Till 3-Årig Tjej

  Present Till 3-Årig Tjej

  Vill du ha hjälp att hitta en kul present till en 3-årig tjej? Då har du hamnat rätt! Så vad är då en bra present till en 3-årig tjej? Bra presenter till en 3-årig tjej är en prinsesskrona, bollhav, en docka, ett dockkök, aktier, duplo, dockor, bilar, bollar, studsleksaker, en sångbok, bushinken, ett tält, cykel,…

  Läs mer..


Jag hoppas att du har hittat den perfekta presenten till din 3-åring här. Om du letar efter liknande julklappar för andra åldrar eller kön, tveka inte att utforska mina sidor om presenter till 3-åriga killar och tjejer. För att göra julen ännu mer spännande, kan du också kolla in mitt urval av adventskalendrar till barn. Om din lilla älskling växer snabbt och snart fyller 4 år, har vi också fantastiska presenter för 4-åriga tjejer. Och om du letar efter bra julklappar till barn i allmänhet, finns det massor av inspirerande idéer på vår sida om detta ämne. Oavsett om du behöver en gåva till en 2-åring eller en barn 4 år, har vi dig täckt med vårt sortiment av presenter till 2-åringar och 4-åringar. Slutligen, om du letar efter unika gåvor till barn som redan har allt, kommer våra julklappar till barn som har allt att ge dig de perfekta alternativen. Tack för att du besökte oss, och vi önskar dig en fantastisk tid med att sprida glädje med dina valda presenter!

Julklapp 3 År – Hitta de perfekta presenterna här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen