Teman på barnkalas

Barn brukar älska att ha teman på barnkalas. Men vad finns det för teman man kan välja?

Några förslag på teman på barnkalaset är Pippikalas, rymdkalas, muminkalas, flygplanskalas. Små tjejer brukar älska att ha prinsesskalas, men det kan ju vara kul inte minst för föräldrarna att variera det hela lite.

Help to find nice gifts now

Förslag på teman på barnkalas

Många barn tycker att det är kul att ha ett tema på sitt födelsedagskalas till exempel. Om du klickar på något av kalasen får du upp förslag på inbjudningskort, klädsel, lekar, dekorationer, musik och roliga aktiviteter på barnkalaset.

Kalasförslagen är skrivna så att du har många valmöjligheter när det gäller inbjudningskort, mat, klädsel osv. På vissa kalas vill du kanske gå all in och dekorera om hela huset och andra gånger vill du kanske ha ett lite enklare barnkalas. Här hittar du ibland också förslag på klädsel för dig som förälder och ibland även roller som ni kan spela som till exempel tjuv på ett detektivkalas.

Relaterade frågor

Vad ska man leka på barnkalaset? Vill du ha tips på bra lekar på kalasen, lekar som inte är knutna till något speciellt tema på kalaset? Jag har samlat lekar för barnkalas här.

Vad ska man ge barnen för presenter? Vad som är bra presenter till barn beror förstås på vad barnet är intresserat av. Men gosedjur och pysselböcker är presenter som många gillar. Fler presenter till barn kan du hitta här.

EnglishSvenska