Present till 65-årig kvinna

För dig som söker efter en bra present till en 65-årig kvinna har jag samlat bra presenttips här.

Vad är då en bra present till en kvinna 65 år? Bra presenter till en kvinna som fyller 65 år är blommor, choklad, en lyxkryssning, att få åka på spa eller kanske en fågelholk med övervakning. Som nybliven pensionär kan en handbok för pensionärer också komma väl till pass.

Vad är en bra present till en 65-årig kvinna?
Vad är en bra present till en 65-årig kvinna?

Här hittar du massor utav trevliga tips på möjliga 65 års presenter till kvinnor av alla typer! Välj och vraka bland allt mellan upplevelser och prylar, inom ett brett spektra av olika prisnivåer.

Vanliga presenter till en kvinna som fyller 65 år

Blommor i 65-årspresent

En vanlig 65-årspresent till en kvinna är så klart blommor. Välj några som passar hennes stil. Kanske är det ett bra val med vita liljor? Blommor är i alla fall en vanlig present att ge någon som går i pension.

Läs mer och beställ

Blommor är en bra present att ge en 65-årig kvinna

Choklad till kvinna som fyller 65 år

En favorit bland presenterna är chokladen. Det passar utmärkt att ge bort både till födelsedagar och när någon har gått i pension. Bluebox kan skicka chokladen direkt hem till henne på hennes 65-årsdag.

Läs mer och beställ

Ge choklad i present till en kvinna som fyller 65 år

Oväntad present till kvinna 65 år som går i pension

Flygtur

Vill du verkligen överraska, då kan en flygtur bli den perfekta presenten. Det här är den perfekta överraskningen för alla tillfällen födelsedagar, 50 års dagen, möhippa, osv. Här får du hjälp att överraska personen i fråga. På utsatt tid står de och väntar vid planet. Om man önskar kan man även välja till att få den här upplevelsen filmad. Här kan du även hitta alla hjärtans dag flygningar, airobatikflygningar, flygningar för flygnörden och flygningar där man själv får spaka planet. Här finns även en flygning för dem som älskade filmen Top Gun. Det här är en present som verkligen är något utöver det vanliga och som kommer göra mottagaren väldigt överraskad. Passa på att handla via Flygupplevelse.com idag och ange ”present10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Fågelholk med övervakning i 65-årspresent

Vill du ge bort något oväntat kan en fågelholk med övervakningskamera vara en rolig present. När holken är inkopplad och uppkopplad får hon ett meddelande när det händer saker inne i holken. En kul pensionspresent att ge en kvinna.

Läs mer och beställ

En fågelholk är en bra present till en 65-årig kvinna.

Ljudböcker är en bra present till kvinna 65 år

När hon går i pension kommer hon att ha mycket fritid. Vad passar då bättre än att ge henne alla böcker hon någonsin velat läsa i pensionspresent. Med ljudböcker från Nextory är det faktiskt möjligt att ge henne alla böcker utan att det blir för dyrt.

Läs mer och beställ

Kanske hon skulle gilla att få ljudböcker i present när hon fyller 65 år.

Rolig pensionsnedräkningskalender

Läs mer och beställ

Handbok för pensionärer

En rolig bok att ge henne när hon fyller 65 år är Handbok för pensionärer. Den är skriven med glimten i ögat. Här kommer hon få lära sig allt hon behöver för sin kommande tid som pensionär. Det är allt ifrån kungalängderna till hur man kartlägger sina grannar. Att bli pensionär är kanske inte så enkelt som hon först trodde.

Läs mer och beställ

Handbok för pensionärer är en bra 65-årspresent att ge en kvinna.

Lyxiga upplevelser i present till kvinna 65 år

Yasuragi

Vill du ge bort en lyxig upplevelse i present till en kvinna som blir 65 år kanske ett besök på Yasuragi är en trevlig present?

 • Övernattning i lyxigt rum med skärgårdsutsikt
 • Spa i Japanska badet
 • 2st 50 minuters behandlingar
 • A la carte middag

Läs mer och beställ

En spaupplevelse är en bra 65-årspresent till en kvinna.

Presenter för ökat välbefinnande

Massagedyna i 65-årspresent till en kvinna

När hon fyller 65 år är det trevligt att få en massagedyna. Det ger ökad blodcirkulation och minskad värk i rygg, axlar och nacke.

Med hjälp av massagekulor och värme kommer hon få en himmelsk upplevelse och bli av med stelhet och värk.

Läs mer och beställ

Ge bort en massagedyna i present till en 65-årig kvinna.

Fermenteringskit

Kimchi och syrade grönsaker har blivit väldigt populärt de senaste åren. Det är både gott och nyttigt med syrad mat. Med det här fermenteringskitet är det enkelt att göra syrade grönsaker själv. En kul och annorlunda present som kommer ge henne ett ökat välbefinnande.

Läs mer och beställ

Ett fermenteringskit är en bra present till en 65-årig kvinna.

Fotmassage

När man har varit ute och gått länge är det trevligt att få fotmassage. Den här maskinen är ett himmelrike för hennes fötter. Det finns lite olika program och intensitetsnivåer att välja mellan. Fotmassage ger en ökad blodcirkulation i fötter och ben. Hon kommer bli både piggare, gladare och sova bättre efter fotmassage.

Läs mer och beställ

Lyxig badbalja i present till kvinna som fyller 65 år

Att krypa nr i ett varmt bad är väldigt skönt och avslappnande. Om man har ett badkar. Till den 65-åriga kvinnan som saknar badkar är det en perfekt present att ge en hopvikbar badbalja för vuxna. Badbaljan är rymlig att sitta i och när hon har badat klart är det bara vika ihop den. Att plötsligt ha ett badkar är väldigt mysigt och en 65-årspresent hon kommer älska.

Läs mer och beställ

Smycken i present till kvinna som fyller 65 år

Vill du ge ett fint smycke i present till en kvinna som fyller 65 år har jag några förslag på fina och per sonliga gåvor du kan ge henne.

En fin present till kvinna 65 år är en klocka

En 65-årig kvinna kanske skulle tycka om att få en fin klocka i födelsedagspresent. Förutom att visa tiden är klockan ett fint smycke som on kommer ha mycket glädje av. Välj en klocka som du tror passar hennes stil och smak.

Läs mer och beställ

Smycke med gravyr

En mycket personlig 65-årspresent till en kvinna får du om du väljer ett smycke med gravyr. Som det här halsbandet till exempel. Det har en vacker design och gravyren ingår i priset.

Läs mer och beställ

Fina presenter till kvinna som fyller 65 år

Doftljus med smycke i 65-årspresent till henne

Det här är en rolig present att ge henne när hon blir pensionär är det här smyckesljuset. När ljuset smält ner kan hon fiska upp ett paket med ett vackert smycke.

Smyckena är designade av danska smyckesdesign duon Friihof + Siigs. I ljusen ligger slumpmässigt utvalda halsband och öronhängen förpackade först i en smyckespåse och sedan i den värmetåliga förpackningen. 

Läs mer och beställ

Mat och dryck i present till kvinna som fyller 65 år

Det finns också mycket mat och dryck som passar bra att ge en 65-årig kvinna i present. Kanske en pizzasten, om hon gillar att laga mat. En termosmugg om hon är på språng ofta.

Pizzasten

Till kvinnan som gillar att laga mat kan det bli uppskattat med en pizzasten i 65-årspresent. Med en pizzasten kan hon laga den perfekta stenugnspizzan hemma. Pizzor med en riktigt knaprig botten och med god fyllning.

Läs mer och beställ

Termosmugg i present till kvinna som fyller 65 år

Till den 65-åriga kvinnan som ständigt är på språng kan det passa perfekt med en snygg termosmugg i födelsedagspresent. Den håller kaffet varmt. Muggen finns dessutom i många fina mönster. Välj en mugg som passar hennes stil och smak. Det finns massor av fina personliga termosmuggar i den här serien att välja mellan. En fin och personlig 65-årspresent till en kvinna som är aktiv.

Läs mer och beställ

Te i present till kvinna 65 år

Alla uppskattar en kopp rykande varmt te framåt kvällen. Här är en fin presentlåda med många goda teer att välja mellan. En bra present att ge en 65-årig kvinna. Känner du inte kvinnan i fråga speciellt väl är det en utmärkt present eftersom te är något som nästan alla människor dricker.

Läs mer och beställ

Tips på fortsatt läsning

 • Present till man 65 år

  Present till man 65 år

  Det kanske verkar svårt att hitta någon bra eller rolig present till en man som fyller 65 år. Vad är en bra present till en 65-årig man? Bra presenter att ge en man som fyller 65 år är fotmassage, att få köra tunga maskiner, en handbok för pensionärer, en golfupplevelse eller kanske en apparat som […]

  Läs mer…


 • Present Till Mamma 65 År

  Present Till Mamma 65 År

  Letar du efter en bra present till din mamma som fyller 65 år? Det brukar inte vara helt enkelt, men jag har några bra tips! Vad är då en bra present till mamma 65 år? Bra presenter till mamma på 65-årsdagen är teaterbiljetter, konsertbiljetter, att bjuda på mat, en spahelg, ansiktsbehandling, fotmassage, vanlig massage, presentkort […]

  Läs mer…


 • Present Till 70-Årig Man

  Present Till 70-Årig Man

  Är du på jakt efter en bra present till en man som fyller 70 år? Jag vet hur svårt det kan vara att hitta en bra present till en 70-årig man eftersom min pappa också fyllde 70 förra året. Men jag har tagit reda på vad som kan vara bra presenter till en 70-årig man. […]

  Läs mer…


Present till 65-årig kvinna
Rulla till toppen