Present till man 65 år

Det kanske verkar svårt att hitta någon bra eller rolig present till en man som fyller 65 år.

Vad är en bra present till en 65-årig man? Bra presenter att ge en man som fyller 65 år är fotmassage, att få köra tunga maskiner, en handbok för pensionärer, en golfupplevelse eller kanske en apparat som får honom att somna lättare på kvällen. Det är gåvor som brukar bli mycket uppskattade.

Vad är en bra present till en 65-årig man?
Vad är en bra present till en 65-årig man?

Men låt mig berätta mer om presenterna!

Fina presenter till en 65 årig man

Super man porträtt

En present som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till män är porträtt på dem. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha. Kanske är det Aqua Hero, Napoleon, Kung, Adelsman, eller kanske någon superhjälte. Sedan får man hem ett snyggt porträtt att hänga på väggen. Ge honom en riktig egobost och köp ett riktigt coolt porträtt. Läs mer och beställ

Massagedyna

När kroppen känns trött och man har ont kan det kännas skönt att få koppla av lite. Varför inte unna honom en lyxig massagedyna för shiatsumassage. Här finns det ställbara massagekulor med värme för nacke axlar och rygg. Det är ett bra sätt att få kroppen avslappnad och att minska smärtan. Det här är en massagedyna med värme, vibration och många inställningsmöjligheter! En bra present till en man som fyller 65 år.

Läs mer och beställ

Fotmassage i present till en 65-årig man

En annan bra present att ge honom när han fyller 65 år är fotmassage. Den här maskinen kramar och masserar hans fötter. Den har tre olika förinställda program för att öka blodcirkulationen och det kommer hjälpa honom att bli både piggare och friskare. Den här sköna fotmassagemaskinen har tre olika program som man kan välja mellan och det går även att ställa in hur lätt eller hårt han vill att fötterna ska bli knådade.

En härlig present att få på 65-årsdagen!

Läs mer och beställ

Apparat för att somna lättare på kvällen

När vi blir äldre kan det bli svårare att somna på kvällen, då kan en ljudmaskin komma väl till pass. Här finns det 22 olika avstressande ljud att använda sig av när man ska somna. Om man inte vill ha ljudet på hela natten finns det en timer som stänger av. Han kan välja mellan avslappnade vågskvalp, vitt brus, regnsmatter osv. Med hjälp av Zenkuru Sleep Sound Machine kommer han kunna slappna av bättre och somna snabbare på kvällen.

Läs mer och beställ

Varma presenter att ge en man som fyller 65 år

Ett lyxigt och lagom varmt täcke

Varför inte ge honom ett riktigt lyxigt och lagom varmt duntäcke när han fyller 65 år? Zen Sleep har hög kvalité och produceras utan att använda farliga kemikalier eller färgämnen. Men det är viktigt att ge honom ett lagom tjockt täcke. Det tjockaste duntäcket är inte automatiskt bättre, det kanske bara blir för varmt. Så ett lagom tjockt är bäst.

Läs mer och beställ

CBD Olja 5%

Om du letar efter en naturlig lösning för att hantera hälsoproblem, så kan CBD-olja fullspektrum vara det du söker. Oljan är gjord av högkvalitativ hampa och innehåller cannabinoider, terpener och flavonoider. Dessa ämnen arbetar tillsammans för att minska ångest, smärta och sömnproblem. CBD-oljan hjälper kroppen att må bra. Det är en bra present till någon som är intresserad av att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Varför inte beställa en flaska åt dig själv också och upplev skillanden själv. Du kommer inte ångra dig! Läs mer och beställ

En varm tröja att ha i tv-soffan

En bra present till en man som fyller 65 är är en mysig tröja att ha i tv-soffan. De här tröjorna får kanske inte några pris för sin skönhet, men de är väldigt mysiga och perfekta dra på sig på kvällen om han känner sig frusen och kall.

Läs mer och beställ

Ge bort upplevelser till en man som fyller 65 år

Köra rallybil

En bra present att ge en 65-årig man i present är att få köra rallybil. Här kan han få lära sig att köra rally och att glida i svängarna med hjälp av enbart gaspedalen. Det är en bra 65-årspresent att ge en man eftersom många har drömt om att få köra rallybil ända sedan barndomsåren. Så nu är det verkligen på tiden att han får uppfylla sin dröm.

Läs mer och beställ

Golfdag & golflektion är en bra present till en man som fyller 65 år

När man slutar jobbet och plötsligt ska vara ledig är det många som tycker det blir väldigt tomt och de saknar sysselsättning. Då kan golf vara just en sådan trevlig sysselsättning som han kanske skulle tycka om att ägna sig åt som nybliven pensionär. Här får han både golflektion och lunch i priset.

Läs mer och beställ

Smarta presenter att ge en händig man

Förutom verktyg så finns det många smarta presenter du kan ge en man som fyller 65 år. Ett magnetiskt armband och ett multiverktyg är två sådana smarta prylar som han kommer bli glad för att få.

Magnetiskt armband

Ett kraftfullt magnetiskt armband för att hålla skruv, spik, bits, bultar och borrar. Här är ett smart sätt att hålla ordning på alla prylar han behöver. Armbandet kan justeras, så att det passar alla handleder. Nu behöver han inte längre hålla alla skruvar i munnen när han är uppe och klättrar på stegen.

Läs mer och beställ

Multiverktyg

Ett multiverktyg är en bra present att ge en 65-årig man som är lite händig. Det kan vara bra att ha i väskan, utan att behöva transportera kniv, tång, avbitare, flasköppnare osv. Här har de viktigaste verktygen med sig så att säga.

Läs mer och beställ

Pensionspresenter till en man som fyller 65 år

Handbok för pensionärer

En rolig pensionspresent att ge en man är den här handboken för pensionärer eller en picknickkorg. Boken är skriven med glimten i ögat och här får han lära sig kartlägga sina grannar och annat som pensionärer tros ägna sig åt.

Läs mer och beställ

Rolig pensionsnedräkningskalender

Läs mer och beställ

Fågelmatare i 65-årspresent

En sysselsättning som pensionärer tros ägna sig åt är att mata fåglarna. Det här är en smart fågelmatare som man kan placera på fönsterrutan för att bättre kunna se vilka fåglar man får besök av. En bra present att ge honom när han fyller 65 år.

Läs mer och beställ

Bra sysselsättning för en man som fyller 65 år

Prenumeration på ljudböcker

Det blir ju en hel del fritid när man blir pensionär. Då kanske han har mer tid över för att läsa böcker. De nya moderna sättet att läsa är genom att lyssna på ljudböcker. Hos Nextory kan du teckna en prenumeration på ljudböcker och ge honom i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Prenumeration på korsordstidning

Korsord är en vanlig sysselsättning bland pensionär (ja, även bland unga) men varför inte ge honom en prenumeration på en tidning som innehåller mycket korsord. Det kommer bli uppskattade presenter när han fyller 65 år.

Läs mer och beställ

Hängmatta

Det är viktigt att ta and om sig själv även som pensionär. Vila och återhämtning är viktigt. Och vart vilar man bättre än i i en hängmatta i sin egen trädgård?

Läs mer och beställ

Personliga gåvor till en 65-årig man

Ett snyggt smycke med gravyr

Vill du hitta ett snyggt och personligt smycke att ge honom i 65-årsprsent? Då kanske den här dogtagen är en bra idé. Här ingår gravyren i priset. Gravera in något roligt, personligt eller trevligt budskap till honom i present. En fin och personlig pensionspresent.

Läs mer och beställ

Ett snyggt rakset

En annan trevlig present att ge män i alla åldrar är ett trevligt rakset, med hyvel, rakskål, och rakborste. Det här är en fin 65-årspresent som han kommer bli glad för att få.

Läs mer och beställ

Matrelaterade presenter som passar att ge en 65-årig man

Bra knivar att jobba med i köket

Kanske han skulle uppskatta att få riktigt bra knivar att ha i köket. Dessa är från Global och tillverkade av det rostfria stålet Cromova 18. Global är välkända för sin höga kvalité. De håller sig vassa länge, är väldigt snygg, slitstarka och det finns en kniv som passar för varje tillfälle i köket.

Läs mer och beställ

Omelettjärn

Det här är en kul present jag hittat när jag letade efter bra presenter till en 65-årig man. Jag tycker att den är kul både för att den passar bra att ge både till mannen som älskar att stå i köket och till mannen som inte gör det. Att laga en omelett kan ju gå ganska snabbt om han inte är så intresserad av att laga mat. Men till mannen som är road av matlagning är det en fin 65-årspresent eftersom den är så ny på marknaden och det är inte så troligt att han redan har ett omelettjärn hemma.

Läs mer och beställ

Champagnekyl

65-årsdagen kommer han med stor sannolikhet fira med champagne. Vad kan då passa bättre att ge honom än en riktigt snygg champagnekyl från Georg Jensen i present. Köp gärna en flaska champagne och stoppa i den också.

Läs mer och beställ

Lakrits

Många kanske har svårt att förstå det här med lakrits och att vi svenskar äter närmre två kilo per person och år. Men älskar man lakrits så är svenskjälvlar en upplevelse utöver det vanliga. Här är den omgivande saltlakritsen fylld med salmiakkräm. Den här lakritsen är starkare än turkisk peppar. En perfekt present att ge en 65-årig man som älskar lakrits.

Läs mer och beställ

Godisbox i 65-årspresent till honom

Träffas ni inte när han fyller år är en Godisbox en bra present att köpa. Den här är fylld med choklad, godisbilar och annat gott. Den har dessutom en trisslott. Det fina med Godisboxen är att den kan skickas direkt hem till honom. På godisboxen kan du trycka en egen bild och du får med en personlig hälsning i lådan.

Läs mer och beställ

Linas matkasse är en bra present till honom

När han fyller 65 år kan det vara kul att få en matkasse i present. Den levereras direkt hem till honom, så han inte behöver tänka så mycket på mat. Kanske blir det så att han kommer bli väldigt upptagen och hitta en mängd nya sysselsättningar som pensionär.

Läs mer och beställ

Tips på fortsatt läsning

 • 70 års present till en man

  70 års present till en man

  Är du på jakt efter en bra present till en man som fyller 70 år? Jag vet hur svårt det kan vara att hitta en bra present till en 70-årig man eftersom min pappa också fyllde 70 förra året. Men jag har tagit reda på vad som kan vara bra presenter till en 70-årig man. […]

  Läs mer…


 • Present till pappa 70 år

  Present till pappa 70 år

  Att välja en present till en person som fyller 70 år kan kännas utmanande. Vad ger man någon som har upplevt så mycket och redan har det mesta? Men en present till en 70-åring behöver inte vara svår att hitta om man fokuserar på personens intressen och livsstil. Här är några idéer för present till […]

  Läs mer…


 • Present till mamma 70 år

  Present till mamma 70 år

  Att hitta en present till ens mamma när hon fyller 70 år kan vara en utmaning. Men med lite kreativitet och planering kan du hitta en present som visar hur mycket du bryr dig om henne och uppskattar allt hon har gjort för dig. När det gäller att välja en present till mamma som fyller […]

  Läs mer…


Present till man 65 år
Rulla till toppen