Present Till 30-Årig Kille

Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig.

Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en lyxig morgonrock, parfym, en necessär, ett lyxigt rakset, en fin penna, en tvättsäck, fotmassage, enhörningstofflor, en pyjamas eller att få åka stridsbåt.

Men fortsätt gärna läsa så ska du få fler tips!

Vad är en bra present till en kille som fyller 30 år?
Vad är en bra present till en kille som fyller 30 år?

30-årsdagen är något stort, nu blir han liksom vuxen på riktigt. Det finns massor av bra 30-års presenter att väja mellan. Eller kanske är du på jakt efter en julklapp till honom eller en alla hjärtans dag present, som visar just hur älskad han är. Då har jag några idéer.

Bra presenter till en 30-årig kille

Batman porträtt av honom

En present som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till män är porträtt på dem. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha. Kanske är det Aqua Hero, Napoleon, Kung, Adelsman, eller kanske någon superhjälte. Sedan får man hem ett snyggt porträtt att hänga på väggen. Ge honom en riktig egobost och köp ett riktigt coolt porträtt. Läs mer och beställ

Chili Klaus Last Man Standing Spel

En riktigt bra present till en 30 årig kille eller man är det här spelet från Chili Klaus. Här gäller det att ta sig runt spelplanen och samla poäng genom att äta starka chikikulor. Det kan bli svettigt att vara Last Man Standing. Det här är ett spel som handlar om överlevnad, lidande och att vara riktigt modig. Den som lyckas ta sig igenom chilibanan och står kvar när motståndarna storknar är vinnaren. Ett jättespännande spel som han kommer älska att spela med sina kompisar. Läs mer och beställ

Ett porträtt av honom

En present som han definitivt skulle älska är att få ett porträtt av sig själv avbildad som en superhjälte, kung eller kanske en vikingakrigare. Royalistik har massor av coola porträtt att välja mellan. Det enda du gör är att ladda upp ett foto och välja hur han ska avbildas. Vilket porträtt tror du han skulle föredra? Läs mer och beställ

CBD-olja

Har han ännu inte upptäckt fördelarna med CBD olja? Då kanske han skulle uppskatta att få prova. Man droppar en droppe under tungan morgon och kväll. Hampan har fantastiska egenskaper och kan minska både depression, inflammationer och värk i kroppen. Det är många som tycker att CBD-olja har hjäpt dem. Det är i alla fall värt ett försök om man inte mår så bra. Det här är den bästa oljan att börja med om man inte använt CBD-oljor tidigare. Läs mer och beställ

Exklusiv klocka av trä

Klockan Tactic från Treetime är en cool klocka tillverkad i trä. Den är en modern ersättare till den traditionella herrklockan. Den har funktioner som t.ex. stoppur, sekundvisare, datumvisning och visare som lyser i mörkret. Tactic har en perforerad urtavla av metall (klicka in på sidan och klicka på förstoringen så förstår du vad jag menar). Själva klockarmbandet är tillverkat av det häftiga träslaget Green sandalwood. Vistas du mycket i ljuset kommer klockan bli ljusare och mer grönaktig. Hur coolt är inte det? Läs mer och beställ

Strumpor med eget tryck

Letar du efter en unik och rolig present? Då skulle ett par strumpor med ditt eget foto kunna vara en idé! Hos Strumpmaskinen kan man välja mellan massa olika mönster på strumporna, randiga, leopard, hjärtan, pussmunnar, batik, rymden, camo, sedlar, fiskben, svenska flaggor, pride, hundtand, retro och många fler. När man valt sitt mönster laddar man upp fotot man vill ha. Du kan sedan välja storlek mellan 35-46. Du kan även få en egen text på strumporna. Ett par personliga strumpor är verkligen en unik och rolig present. Det passar både barn och vuxna, kvinnor så väl som män. Här kan du välja foton på mottagaren, dig själv, barnen, hunden, katten, eller varför inte igelkotten som bor under trappan. Man kan ladda upp flera ansikten också om man vill, så varför inte låta hela familjen vara med på strumporna? Läs mer och beställ

STOR ryggsäck

En STOR ryggsäck är bra att ha till gymmet, på resan, eller till jobbet. Det är en träningsrelaterad present men som man kan använda till annat också. Här får man verkligen plats med ALLT man kan tänkas behöva. Ryggsäcken ser inte så stor ut på utsidan kanske, men den rymmer 45 L. Den är ergonomisk och har en mängd anpassningsmöjligheter. Ryggsäcken öppnas platt till 180 grader för enkel packning/uppackning. Den har massa små fack, och hållare för två vattenflaskor. Den rymmer även en dator upp till 17 tum. Läs mer och beställ

Ryggsäck svart tränings present

Whiskyrelaterade presenter

Om han gillar whisky kan det vara en bra 30-årspresent till honom att ge något som har med whisky att göra. Det kan vara fina glas, whiskystenar, en whiskyprovning eller kanske en flaska whisky från systembolaget.

Whiskyglas Orrefors

Ge honom fina whiskyglas i present när han fyller 30 år.

Läs mer och beställ

Whiskey stenar

Whiskystenar kyler drycken utan att späda ut den.

Läs mer och beställ

Whiskyprovning

En whiskyprovning är en bra 30-årspresent till honom. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Flygtur

Vill du verkligen överraska, då kan en flygtur bli den perfekta presenten. Det här är den perfekta överraskningen för alla tillfällen födelsedagar, 50 års dagen, möhippa, osv. Här får du hjälp att överraska personen i fråga. På utsatt tid står de och väntar vid planet. Om man önskar kan man även välja till att få den här upplevelsen filmad. Här kan du även hitta alla hjärtans dag flygningar, airobatikflygningar, flygningar för flygnörden och flygningar där man själv får spaka planet. Det här är en present som verkligen är något utöver det vanliga och som kommer göra mottagaren väldigt överraskad. Passa på att handla via Flygupplevelse.com idag och ange ”present10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Parfym i 30-årspresent till kille

Parfym är en present som många män önskar sig när de fyller 30 år. Här har jag samlat några parfymer som brukar vara uppskattade. En parfym är en lyxig present som han kanske inte hade unnat sig själv.

Code for Men, EdT med en orientalisk kryddig doft
Boss Bottled, EdT doft av citrus och kanel
Acqua di Gio Homme, EdT popular doft av citrus

Kläder i present till 30-årig kille

Att ge bort kläder i 30-årspresent kan vara en bra idé! De flesta män brukar tycka om att få fina kalsonger, en morgonrock, tofflor, pyjamas eller en fin tröja.

Snygga kalsonger från Björn Borg är en bra 30-årspresent till en kille
Snygga kalsonger från Björn Borg är en bra 30-årspresent till en kille. Läs mer och beställ dem hos Amazon.
En mjuk och lyxig morgonrock är också en väldigt bra 30-årspresent
Ett par varma tofflor kommer att bli en omtyckt present. Perfekt kalla vinterkvällar.
Ett par varma tofflor kommer att bli en omtyckt present. Perfekt kalla vinterkvällar.
En stickad märkeströja är en present som många 30-åriga killar önskar sig
En stickad märkeströja är en present som många 30-åriga killar önskar sig
En snygg munkjacka från Björn Borg är också en väldigt bra <a class=
En snygg munkjacka från Björn Borg är också en väldigt bra present till honom.
Till killen som gillar Star Wars är en morgonrock en fin present.

Ge bort en upplevelse i present till 30-årig kille

En upplevelse är en bra present till en kille som fyller 30 år. Beroende på vad han är intresserad av finns det en mängd roliga upplevelser att välja mellan. Här finns upplevelser både för äventyraren, killen som gillar att fiska eller åka båt. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Snöscoter safari Upplevelse

Att åka på snöskotersafari är en bra födelsedagspresent till en 30-årig kille Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Ballongflygning

En luftballongfärd för två personer över stan är en annorlunda present Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Ost och vinprovning

För finsmakaren kanske det passar med en ost och vinprovning Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Upplevelse lerduveskytte

Att få prova på lerduveskytte är en kul födelsedagspresent Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Åka ribbåt

Kanske kan en tur i en RIBbåt bli en bra födelsedagspresent Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Teater och middag

Teater och middag är en present som alla brukar gilla Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Fisketur

En guidad fisketur skulle kunna bli en bra present. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Bo på vingård i Frankrike

Bo på vingård i Frankrike Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Åka stridsbåt 

Att få åka stridsbåt är en bra 30-årspresent Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Rallylektion 

Förverkliga hans barndomsdröm och låt honom få köra rally Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Förverkliga hans barndomsdröm och låt honom få köra rally

Sverigeresan på Göta Kanal

En extra lyxig present är det att få en kanalresa i 30-årspresent. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Författarkvällar online

Författarkväll online Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Present till 30-årig kille som önskar sig en sportbil

Är han killen som önskar sig en sportbil i födelsedagspresent? Även om du inte kan uppfylla hans dröm helt kan du faktiskt ge honom att få köra favoritbilen och en sparbössa och ett startkapital till hans dröm.

Provkör amerikanska supersportbilar Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Eller låt honom få provköra drömbilen. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
rattmuff till bilen

Ge honom lyxig rakning i 30-årspresent

En riktigt fin 30-årspresent att ge honom är ett lyxigt rakset, kanske en bok om skägg och en presentförpackning med rakolja.

En rakupplevelsse
Skäm bort honom med en presentförpackning fylld med skäggolja.
Skäm bort honom med en presentförpackning fylld med skäggolja.
Varför inte unna honom ett exklusivt rakset med hyvel och borste med gravyr.

Personliga 30-årspresenter till honom

Vill du hitta en personlig födelsedagspresent när han fyller 30 år skulle kanske ett smycke eller ett lyxigt föremål som du låter gravera in med något speciellt budskap just till honom.

present till 30-årig kille
En exklusiv skoputsarlåda med gravyr
Exklusiv  penna i Sterlingsilver med gravyr
En necessär i skinn med gravyr är en fin 30-års present till en kille
Kanske ett personlig armband kan bli en bra födelsedagspresent när han fyller 30?
Ett par manchettknappar där du graverar in en fin text till honom blir en personlig 30-årspresent.
Varför inte ge honom ett personligt smycke i 30-årspresent?
Det enda smycke som många män använder är en klocka, och då kan det vara kul med flera olika.
Ett elegant halsband i stål med en svart zirkon blir en fin 30-årspresent till en kille. Gravera in valfri text.
Han fyller ju trots allt bara 30 år en gång, så varför inte ge honom en dyrare klocka i födelsedagspresent?
Han fyller ju trots allt bara 30 år en gång, så varför inte ge honom en dyrare klocka i födelsedagspresent?
Det kan också vara en riktigt fin present att få en klockask som är graverad i 30-årspresent.
Ge honom ett oförglömligt minne från sin födelsedag! En vinkylare med gravyr och snygga champagneglas.
Är han en kille som vill ha lyx och flärd är det ett par manschettknappar i 18K guld du ska köpa!
En elegant plånbok med gravyr är en present han kommer bära med sig med stolthet.
Det kan också vara kul att få en fickplunta med en personlig inskription på.
Är det din man eller <a class=
Är det din man eller pojkvän som fyller 30 år kan det vara kul att ge en nyckelring till Mr Prefect.

Roliga 30-årspresenter till honom

Är det brorsan som fyller 30 år eller om det är din kompis som fyller så vill du kanske ge honom en riktigt rolig och minnesvärd födelsedagspresent. Då har jag samlat några kul, konstiga och tokiga presenter här.

Ett par enhörningstofflor kommer göra honom om inte glad, så i alla fall få honom att skratta.
En kul inredningsdetalj att ge i födelsedagspresent till en kille som fyller 30 är den här snygga tvättsäcken.
Det bästa sättet att visa din kompis hur mycket du tycker om honom är att köpa reflexspray och dekorera hans kläder, cykel och väska. Reflexsprayen syns inte i dagsljus.
Det bästa sättet att visa din kompis hur mycket du tycker om honom är att köpa reflexspray och dekorera hans kläder, cykel och väska. Reflexsprayen syns inte i dagsljus.
Varför inte ge honom en rejäl utmaning i födelsedagspresent? En flaska vin med ett IQ-lås. Kanske får han fira sin födelsedag, kanske inte.
Spelade han tv-spel när han var barn? Då kommer han förmodligen att älska det här retro tv-spelet med 260 spel från hans barndom.
Spelade han tv-spel när han var barn? Då kommer han förmodligen att älska det här retro tv-spelet med 260 spel från hans barndom.
Är han killen som saknar verktyg när han bäst behöver dem? Då är det här en kul 30-årspresent. Ett skruvmejselset perfekt att ha i byrån. Visst är det gullligt?
Till killen som älskar tv-spel är det en given present med en värmekänslig Super Mario <a class=
Till killen som älskar tv-spel är det en given present med en värmekänslig Super Mario mugg när han fyller 30 år.
Sitter han för länge vid datorn är det en kul idé att ge honom en hängmatta för att lägga upp fötterna på.
Varför inte överraska jobbarkompisen med knasig humor när han fyller 30 år?
Varför inte överraska jobbarkompisen med knasig humor när han fyller 30 år?
Uppblåsbart fotbollsdart
Ett paket för magnetfiske är en spännande present. Det underlättar om man vill hitta spännande saker på havsbotten.
Ett paket för magnetfiske är en spännande present. Det underlättar om man vill hitta spännande saker på havsbotten.

Kul present till 30-årig kille som gillar mat och dryck

Vi behöver alla äta eller hur, så oavsett om han gillar att laga mat eller ej är ofta en bra present att ge en 30-årig kille i födelsedagspresent. Till killen som är mindre intresserad av matlagning passar det kanske bra med en hotdogmaker. Till den riktiga matnörden är det roligare att ge en slow cocker, en kolgrill eller en odling av ostronskivlingar. Här hittar du några bra presenter till alla typer av kockar!

En gryta för långkok på svag värme - perfekt om man vill ha en vällagad gryta färdig efter arbetet
En gryta för långkok på svag värme – perfekt om man vill ha en vällagad gryta färdig efter arbetet
Till matnörden som fyller 30 år är ett hus med ostronskivling en riktigt bra födelsedagspresent.
Till matnörden som fyller 30 år är ett hus med ostronskivling en riktigt bra födelsedagspresent.
Till singelkillen som fyller 30 år är en hot dog maker en rolig och användbar födelsedagspresent.
Till singelkillen som fyller 30 år är en hot dog maker en rolig och användbar födelsedagspresent.
En bra 30-årspresent till en man som är mycket på språng är den här termosmuggen från Stelton.
En bra 30-årspresent till en man som är mycket på språng är den här termosmuggen från Stelton.
Till trädgårdsfesten önskar han sig en egen kylbrun att förvara ölen i. Kylbrunnen grävs ner i jorden och håller drycken kall.
Till trädgårdsfesten önskar han sig en egen kylbrun att förvara ölen i. Kylbrunnen grävs ner i jorden och håller drycken kall.
 En elektrisk vinöppnare är en bra 30-årspresent till en kille som gillar mat och goda viner.
En elektrisk vinöppnare är en bra 30-årspresent till en kille som gillar mat och goda viner.
Ett kit för att göra egen ost är en perfekt present för alla matnördar.
Till killen som gillar att grilla är ett ölbälte en kul födelsedagspresent.
Till killen som gillar att grilla är ett ölbälte en kul födelsedagspresent.
En unik kolgrill som inte producerar någon rök är en bra 30-årspresent till honom.
Matlagningskurs skapa magi med grönsaker Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
matlagningskurs mat från Mellanöstern Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Kanske en ölbryggningssats kan bli en uppskattad födelsedagspresent att ge honom när han fyller 30?
Kanske en ölbryggningssats kan bli en uppskattad födelsedagspresent att ge honom när han fyller 30?

Teknikprylar

En bra present till en 30-årig man brukar vara någon form av teknikpryl som han inte redan har. Vilken teknikpryl som passar honom bäst beror ju på vad han har för intresse. Kanske är han vildmarkstypen och föredrar en solcellsladdare, datanörden som önskar sig en instrumentpanel eller gillar han musik och föredrar brusreducerande hörlurar?

Till killen som lyssnar på musik, youtube och talböcker kommer ett par brusreducerande hörlurar bli en fantastisk födelsedagspresent.
En riktigt bra födelsedagspresent är en laddplatta där man bara behöver lägga mobilen på för att den ska börja laddas upp.
En riktigt bra födelsedagspresent är en laddplatta där man bara behöver lägga mobilen på för att den ska börja laddas upp.
Till killen som gillar djur och natur brukar det bli en uppskattad födelsedagspresent med en powerbank med solceller.
Till killen som gillar djur och natur brukar det bli en uppskattad födelsedagspresent med en powerbank med solceller.
En riktigt kul 30-årspresent till en kille är den här anteckningsboken där man ritar med en penna och lätt kan överföra bilden eller anteckningarna digitalt.
En bra present till en 30-årig man som lägger bort sina nycklar eller mobiltelefonen hela tiden. Med den här går det lätt att hitta sakerna. (även på ljudlöst läge)
En annan tuff elektronikpryl är wakeup light som låter honom vakna på ett mer naturligt sätt än en illvrålande väckarklocka.
En annan tuff elektronikpryl är wakeup light som låter honom vakna på ett mer naturligt sätt än en illvrålande väckarklocka.
Det kanske inte låter som en så väldigt spännande 30-årspresent till en man att ge honom en dammsugare? Men han kommer älska den!
Dammsugarrobot Neato Bovac d4 connected är lite billigare dammsugarrobot som fått bra betyg i olika tester.
Till killen som gillar att <a class=
Till killen som gillar att träna är en fitbit en bra födelsedagspresent. Klockan innehåller verkligen allt man behöver, ja förutom toalett.
Vill du hitta en bra present till killen som tittar mycket på TV? Här är presenten, en fotmassage kommer göra att han känner sig som en kung.
En kul teknikpryl är den här digitala fotoramen som kan laddas upp via mobiltelefonen. Fyll den med fina foton från 30-årsfesten!
En kul teknikpryl är den här digitala fotoramen som kan laddas upp via mobiltelefonen. Fyll den med fina foton från 30-årsfesten!

Present till händig 30-åring

Är han händig och tycker om att fixa saker hemma kanske en bok med smarta lifehacks eller lite nya verktyg kommer att göra honom väldigt glad. Men är han inte den händiga typen så kan detta istället bli riktigt dåliga födelsedagspresenter till en 30-årig kille.

En hylsnyckelsats kommer göra honom riktigt glad när han fyller 30-år!
Ett multiverktyg med olika tillbehör ett är en bra pryl att ha i garaget.
Ett multiverktyg med olika tillbehör ett är en bra pryl att ha i garaget.
Ett multiverktyg med gravyr brukar bli en väldigt uppskattad födelsedagspresent till en kille som fyller 30 år.
Leatherman multiverktyg med tång, avbitare, flasköppnare osv.

Kul leksaker att ge en 30-årig kille i present

Även en 30-årig kille önskar sig leksaker när han fyller år. Det kan vara allt från en drönare till en undervattensskoter. Kanske kan den här presenten ge honom en ny hobby eller i alla fall göra hans födelsedagsfest oförglömlig.

Undervattensskoter är en kul leksak till en 30-årig kille.
Undervattensskoter är en kul leksak till en 30-årig kille.

Att skjuta med pilbåge är kul. Kanske skulle han gilla att få en pilbåge?
Att skjuta med pilbåge är kul. Kanske skulle han gilla att få en pilbåge?
SUP paddelboard Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
En elscoter kommer han garanterat att älska att få i födelsedagspresent.

Tycker han om att fiska så kan lite fiskedrag bli en bra present till honom.
En drönare är en present som nästan alla män och killar önskar sig.

Ge honom en väska i födelsedagspresent

En födelsedagspresent som alltid går hem är en snygg väska. Kanske en snygg skinnväska till jobbet, en stöldsäker rygga eller en väska han kan han väska som han kan ha när han åker bort över helgen.

En snygg skinnväska att ha på väg till jobbet
En stöldsäker ryggsäck för datorn.
En ny riktigt fin träningsväska kan också bli en bra present
En ny riktigt fin träningsväska kan också bli en bra present

Bra sista minuten presenter till en 30-årig man

Tyvärr är det så för mig att jag inte alltid har så bra framförhållning när någon fyller år. Jag kommer på det i sista minuten ibland. Men det är ju inget man vill att mottagaren av presenten ska veta om. Jag vill att presenten ändå ska upplevas som genomtänkt. Några presenter som alla blir glada för att få är biobiljetter, prenumeration på någon bra tidning eller godis. Ok, det kanske inte känns som så kreativa och fantasifulla presenter, men både de och upplevelserna jag skrivit om tidigare på sidan går att beställa via datorn med väldigt kort varsel.

Presentkort på bio inklusive biomeny Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
En tidning som du vet att han gillar.
 Lyxiga choklad praliner
Lyxiga choklad praliner

Relaterade frågor

Vad ska jag ge i 30-årspresent till min man? När det gäller den man är gift med vill man ofta köpa någon riktigt fin födelsedagspresent när det är en jämn födelsedag. En snygg klocka, en fin teknikpryl som du vet att han önskar sig eller kanske en upplevelse.

Vad ska jag ge bort i 30-årspresent på skämt? Kul skämtpresent till en kille som fyller 30 år skulle kunna vara ett par enhörningstofflor, ölhjälm eller en hotdogmaker.

Vad är en bra 30-årspresent till en bror? Bra presenter till brorsan skulle kunna vara en bok du tror att han kommer uppskatta, en scotersafari tillsammans med honom, en god parfym eller snygga kalsonger.

Vad ska man ge i 30-årspresent till en kollega? Det beror helt på vilken stämning som råder mellan dig och kollegan. Bra presenter till en kollega som garanterat kommer att uppskattas är presentkort på bio, en termosmugg, en flaska vin eller en elegant penna. Är ni på riktigt god fot och skämtar mycket kan en fuckyoumugg vara en kul present till kollegan.

Tips på fortsatt läsning

 • 30 års present

  30 års present

  Letar du efter en 30-års present? Då har jag några bra tips som kan hjälpa dig med presentinköpet! Här kan du en rolig, fin, eller personlig 30 års present. Vad är en bra 30 års present? Bra 30 års present kan vara en pizzaugn, ett coolt smycke, öl-strumpor, en personlig tavla, gitarr, en superman morgonrock […]

  Läs mer..


 • 30-Års present till en tjej

  30-Års present till en tjej

  Letar du efter en 30-års present till en tjej? Jag har en hel del bra presenttips som jag tänkte berätta om här. Men vad är då en bra 30-års present till en tjej? En bra present till en 30-årig tjej är halsband, parfym, mysiga tofflor, en rolig väckarklocka som smiter iväg, lyxigt kroppsvårdskit, en pläd, […]

  Läs mer..


 • Present Till 30-Årig Kille

  Present Till 30-Årig Kille

  Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en lyxig morgonrock, parfym, en necessär, […]

  Läs mer..


Present Till 30-Årig Kille
Rulla till toppen