Present till brorsan

Att hitta riktigt bra eller roliga presenter till sin brorsa brukar alltid vara knepigt. Men här har jag samlat en del bra förslag!

Vad är en bra present till brorsan? Bra presenter till brorsan kan vara ölprovning, guldfisk eller digitalkamera, en fågelholk, startpaket för körkort, ett lyxigt rakset, att få köra speedboats, en personlig Toblerone, fickplunta eller kanske en bok om renovering.

Men fortsätt gärna läsa för fler bra tips! Till en yngre bror kan du hitta fler presentförslag här.

Vad är en bra present till brorsan?

Present till brorsan som är motorintresserad

Det finns väldigt många häftiga upplevelser du kan köpa som present till brorsan. Gillar han motorer och bilar kanske han skulle uppskatta att få köra Gokart eller sportbil.

Köra gokart

Att köra gokart är väldigt roligt. Kanske din brorsa också skulle gilla att få det i födelsedagspresent. Det är en upplevelse ni kan åka på tillsammans eller ta med hela komisgänget!

Läs mer och beställ

Köra supersportbil

Många drömmer om att äga och köra en sportbil. Kanske kan du inte ge brorsan den där bilen han drömmer om att äga, men här får han i alla fall testa att köra sin drömbil.

Läs mer och beställ

Köra rally

Kanske drömmer din brorsa om att få köra riktigt rally? Den drömmen går faktiskt att uppfylla. Under den här upplevelsen får han en teoretisk genomgång av regler, spårval och bromsteknik. Här kommer han också få lära sig hur man sladdar med hjälp av enbart gaspedalen. En kul och fartfylld present att ge brorsan.

Läs mer och beställ

Presenter till brorsan som gillar friluftsliv

Är brorsan frilufts typen kanske han skulle gilla att få en kanottur eller att utforska en grotta med hjälp av erfarna guider.

Paddla kanot i vildmarken

En bra födelsedagspresent till brorsan kan vara en upplevelse som ni delar. Här kan ni paddla kanot i vildmarken. Upptäck Tivedens Nationalpark från vattnet. Här har ni också tid att ta ett dopp eller en promenad i urskogen.

Läs mer och beställ

Fisketur

Kanske brorsan tycker om att fiska. Oavsett om han är fiskebiten eller inte så är en guidad fisketur en perfekt present till honom. Med hjälp av en mycket erfaren fiskeguide kommer ni att föras till de bästa fiskeplatserna. Efter en sådan dag kommer brorsan bli fiskeintresserad, om han inte var det redan innan. En kul present att ge brorsan (och dig själv).

Läs mer och beställ

Tält

Om brorsan gillar friluftsliv, varför inte ge honom ett tält och sticka iväg tillsammans över en helg. Fiska lite, ta några öl tillsammans och bara ha det mysigt?

Läs mer och beställ

Fler upplevelser att ge brorsan i present

Kanske skulle han gilla fallskärmshopp, att åka stridsbåt eller köra speed boats?

Hoppa fallskärm

Vill du ge brorsan en annorlunda present? Varför inte satsa på en riktig adrenalinkick som fallskärmshoppning. Själva hoppet görs i form av tandemhopp tillsammans med en erfaren fallskärmshoppare.

Läs mer och beställ

Indisk afton

Kanske en indisk afton är en bra present att ge just din brorsa? Gillar han indiskt och ni är i närheten av Stockholm så kanske detta är den perfekta presenten. Upplevelser är väldigt populära presenter och kanske tycker brorsan även om mat.

Läs mer och beställ

Åka stridsbåt

En av de mest spännande presenterna du kan köpa till brorsan är nog att få åka stridsbåt. Här får man även besöka en topphemlig militäranläggning som byggdes för att stoppa Sovjet från att invadera Sverige. Väl framme på ön så väntar en guide som tar besökarna ner i berget och visar upp logement, stridsledningslokaler, kök osv. En riktigt spännande upplevelse att ge brorsan när han fyller år!

Läs mer och beställ

Köra speadcats

Dessa båtar användes från början som livräddningsbåtar i Sydafrikas farliga kustvatten. Men ganska snart så upptäcktes båtarna av våghalsar som började använda dem som tävlingsbåtar. I förhållande till sin vikt har dessa båtar mer kraft än en Ferrari. Här får din bror en riktigt häftig upplevelse som han sent kommer glömma!

Läs mer och beställ

Teater i present till brorsan

Är brorsan den något något lugnare typen? Då kanske han skulle tycka om en upplevelse som teater och middag. Här ingår både maten och teatern i priset.

Läs mer och beställ

Bio och middag i present till bror

Att ge bort biobiljetter är ju en klassisk present att ge sin bror. Men här ingår även middag, brunch eller buffé i priset. Det finns en stor mängd restauranger att välja mellan, så han kommer garanterat att hitta mat han gillar. Det här är en perfekt present att ge sin bror.

Läs mer och beställ

Yasuragi

Strax utanför Stockholm ligger det vackra Hasseludden. Där hittar du det japanska spahotellet Yasuragi. I Japan är badritualen en viktigt del för att skapa ett kroppsligt och själsligt lugn. Här får man vila sina sinnen för att samla ny energi.

Man bor i ett fantastiskt rum med utsikt över skärgården och Stockholms inlopp. På rummet väntar en väl kyld flaska med mousserande vin. En lyxig present att ge sin brorsa!

Läs mer och beställ

Vargsafari

Eller varför inte bjuda brorsan på två dagars vargsafari där han får övernatta i tält mitt i vargarnas rike och höra dem yla på natten. En häftig upplevelse att ge i present till brorsan.

Läs mer och beställ

Rolig present till din bror

Börjar din bror komma upp i medelåldern kan du ju ge honom lite roligare saker som påminner om att han nu börjar komma upp i åldern. Ett ”gubbpaket” blir säkert väldigt uppskattat. Stoppa i en nätbrynja, korsordstidning, chips, folköl, gubbkeps, wunderbaum, fickplunta osv.

Fisketofflor

Till brorsan som gillar att fiska är dessa fisktofflor en självklar födelsedagspresent. De kommer att locka till många skratt.

Läs mer och beställ

Bra presenter till ung bror

Körkort

Om du har en yngre bror som ännu inte skaffat körkort kan det förstås vara välkommet att få ett startpaket för körkort eller en del av körkortet betalt. Att ta körkort brukar vara ganska kostsamt, så att få hjälp en bit på vägen brukar bli mycket uppskattat.

Läs mer och beställ

Rakutrustning i present till brorsan

En yngre bror kanske önskar sig sin första rakapparat. Eller kanske vill din bror raka sig som en riktig gentleman? Kanske en riktigt bra rakhyvel med rakborste och en skön rakkräm kan vara något?

Rakapparat

Kanske din bror skulle uppskatta om han fick en riktigt bra rakapparat?

Läs mer och beställ

Elegant rakset i present till brorsan

Kanske ett elegant rakset är en bra present att ge till sin bror när han fyller år. Att använda raktvål och rakborste har blivit väldigt populärt nu. Alla män vill raka sig med stil.

Läs mer och beställ

Raktvål och rakkopp

Om han redan har en bra rakhyvel kanske du istället ska satsa på en väldoftande raktvål när han fyller år? Raktvålen löddrar man till ett tjockt skum som man applicerar i ansiktet innan man rakar.

Läs mer och beställ

Rakkniv

Jag har också märkt att det är fler och fler som intresserar sig för konsten att raka sig med rakkniv. Rakkniven ska vara konstnärligt utformad och handtaget ska gärna vara av horn. Men att raka sig med kniv är inget för mannen som har bråttom.

Läs mer och beställ

Presenter till gentlemannen

Klä dig för framgång

Kläderna sägs göra mannen, hur vida det är sant är kanske svårt att säga. Men att rätt kläder kan hjälpa honom att uppnå sina mål är i alla fall sant. I boken klä dig till framgång ger modeexperten Oscar Arrsjö sina bästa tips för att bättra på klädseln i olika situationer. Det kan vara allt från jobbintervjun till släktmiddagen.

I boken finns många konkreta förslag för hur en man ska bytta upp en snygg och funktionell garderob som passar hans kroppstyp. En bok som passar bra att ge brorsan i present.

Läs mer och beställ

Den moderna gentlemannen 

I den här boken får brorsan tips och inspiration om allt från smoking till att bygga upp en basgarderob. Den här boken tar upp saker som en gentleman bör kunna. Det är allt från skovård till kostymnörderi. Självklart får han också lär sig knyta slipsen!

En bra present att ge brorsan som är mån om sitt utseende!

Läs mer och beställ

Parfym

Polo sport

Parfym är sådant som alltid går åt. Polo Sport Man, EdT från Ralph Lauren är en fräsch och sportig parfym för den moderna och aktiva mannen.

Läs mer och beställ

1 Million

1 Million, EdT av Paco Rabanne är en fräsch doft som utstrålar rikedom och lyx. Blandningen av träiga och kryddiga noter ger ett maskulint intryck med friska inslag av grapefrukt, mynta och blodapelsin. Det här är en doft som framför allt unga män brukar tycka om.

Läs mer och beställ

The One for Men

The One for Men, EdT är Dolce & Gabbanas moderna klassiker som känns maskulin och elegant. En tidlös, varm och förförisk doft som lämnar ett oförglömligt intryck.

Läs mer och beställ

Code for Men

Code for Men, EdT från Armani lanserades 2004 och har en självsäker och stilfull framtoning. Doften är orientaliskt kryddig och utstrålar elegans, styrka och maskulinitet. Ett bra val om du letar efter en populär och god parfym att ge brorsan i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Zlatan Pour Homme

Zlatan Pour Homme, EdT från Zlatan Ibrahimovic uttrycker prestation och maskulinitet med en avslappnad elegans. Doften öppnar innehåller citrus och träiga och aromatiska toner. Är din brorsa fotbollsintresserad är Zlatan parfymen du ska ge honom!

Läs mer och beställ

Presenter till brorsan som gillar datorer

Det finns väldigt roliga grejer att koppla in till datorn. Ett minikylskåp, USB-kopp värmare och liknande saker.

Minikyl

En bra present att ge brorsan är den här minikylen som du fyller med cola, så att brorsan alltid har något kallt att dricka när han sitter och spelar.

Läs mer och beställ

Musmatta med eget foto

Kanske vill du ge brorsan en fin musmatta? Välj ett fint foto på er tillsammans och tryck det på musmattan. Eller kanske ett foto på brorsan själv, där han är så ful som möjligt. Den här presenten kan göras hur fin som helst eller hur knasig som helst, det är bara att välja en kärleksfull eller rolig text och bild till musmattan.

Läs mer och beställ

Entertangent

Blir din bror också arg när han sitter och spelar? Då kanske en stor entertangent är en bra present till honom? Här kan han ta ut sin frustration utan att det uppstår någon skada.

Läs mer och beställ

Gamecard (Om han spelar WoW eller liknande spel). Ett gamecard är då månadsavgiften för att vara med och spela spelet. Sedan väljer han när han vill aktivera spelkoden som du ger honom.

När min bror tog studenten önskade han sig en bärbar dator. Jag hade inte någon budget för det. Men lyckades ändå skoja till det med honom. Vi hade sån tur att vi hittade en gammal (typ jätte jätte gammal) dator i soprummet där vi bodde. Vi satte handtag på den och vips så hade vi en jätterolig ”bärbar dator” att ge brorsan i present.

Moderkort

Det finns många roliga prylar för datornördar. Rama in ett foto på er mamma (det blir då ett moderkort).

Läs mer och beställ en ram

Present till brorsan som bor i hus

Har du en vuxen bror som skaffat sig hus är det väldigt välkommet att få utrustning och prylar för att bygga och reparera. Det kan vara presentkort på den lokala färgaffären. Så han kan köpa färg och tapeter till nästa renovering. Presentkort på IKEA då kan han ju köpa både inredning och delar till sitt nya kök för pengarna.

Här är några reparationshandböcker som jag själv skulle vilja ha. Vissa av dem var dessutom superbilliga!

Öka värdet på ditt hus

Det här är en bok för att göra sitt hus mer attraktivt och för att ge ett så högt marknadsvärde som möjligt. Hur utnyttjar man egentligen bostadens kvadratmetrar på bästa sätt?

Läs mer och beställ

Konsten att lägga golv

Det här är en bra present att ge brorsan som har hus. Här får han lära sig allt han någonsin behöver veta om att lägga golv. Här finns också enklare golvreparationer som man kan göra själv och instruktioner för hur man underhåller sitt trägolv.

Läs mer och beställ

Hobbyverkstaden

En bok om hur man bygger upp en hobbyverkstad som fungerar och är så praktisk som möjligt. Det går faktiskt att både i ett helt rum eller om man har en begränsad yta. Här är alla tips brorsan kan behöva innan han påbörjar arbetet.

Läs mer och beställ

Dörrar

I den här boken får man lära sig allt man behöver när det gäller att skaffa dörrar, reparera och underhålla dem.

Läs mer och beställ

Verktyg för att reparera och bygga. Det finns mycket en villaägare blir glad över: Långpass, vattenpass med lasersikte, mollytång, skruvdragare och andra elverktyg från Black and Decker, verktygslåda gärna på hjul (med verktyg) eller en bitssats.

Skruvdragare

En av de viktigaste saker i verktygsväg i hemmet är nog en skruvdragare eller borrmaskin. Så fort man ska montera minsta lilla möbel är det verkligen värt mödan med att plocka fram sin skruvdragare. Om din bror inte redan har en så kommer det bli en mycket välanvänd present.

Läs mer och beställ

Verktygslåda

En smart pryl att ha i hemmet är faktiskt verktygslådan. Det gör att verktygen inte ligger spridda överallt utan att de faktiskt går att hitta när man behöver dem. En verktygslåda är en bra present till brorsan oavsett om han bor i eget hus eller i en hyrd lägenhet.

Läs mer och beställ

Borrar i present till brorsan

En till praktisk present att ge brorsan är en väska med borrar i olika storlekar. Då kommer han garanterat alltid att hitta just det borr han behöver för jobbet.

Läs mer och beställ

Polygrip

Ett väldigt praktiskt verktyg att ha för många jobb i hemmet är polygripen.

Läs mer och beställ

Skruvmejslar

Är det inte hopplöst att hitta rätt mejsel när man behöver den? Här har brorsan alltid rätt verktyg till hands i en praktisk vägghållare.

Läs mer och beställ

Kap-gersåg

Ett praktiskt verktyg för husägaren är kap-gersågen. Den kan användas till allt från att såga till lister i rätt vinkel till att kapa brädorna till fasaden.

Läs mer och beställ

Ge brorsan något ät- eller drickbart i present

Picknick

En bra present till brorsan är en picknick med dig. Har ni familjer så inkluderas de förstås. Varför inte köpa en picknickkorg som du fyller med godsaker, ost, kex, vin, exotiska frukter.

Läs mer och beställ korgen

Restaurang för två

Eller en kväll med restaurangmiddag för honom och hans fru eller sambo medan ni tar hand om barnen.

Läs mer och beställ

Pubvandring

Bjud brorsan på en annorlunda pubrunda. Istället för den gamla vanliga får ni ta del av spännande historier från legendariska krogar. Här får ni både smaka på ölet och lära er om olika platsers betydelser för publivet i staden. Ni kommer garanterat att se pubbarna i ett helt nytt perspektiv.

Läs mer och beställ

Räkfrossa

Gillar han räkor? Då kommer han att älska den här räkfrossan ombord på M/S Strömma Kanal. Han får äta å mycket räkor han vill, uppleva den vackra skärgården och njuta av en spektakulär solnedgång till sjöss.

Läs mer och beställ

En vanlig present är att ge bort typ vanliga praliner från chokladaffären här är några godissorter som du kan beställa online istället.

chokladpraliner

Utsökta praliner i en vacker ask. En bra present att ge brorsan som gillar choklad och sötsaker.

Läs mer och beställ

Toblerone med egen text

En kul present att ge brorsan är en Toblerone där du kan välja en egen text.

Läs mer och beställ

Godisbox i present till brorsan

En enkel och bekväm present att ge brorsan är en godisbox som kan skickas direkt hem till honom. Här får du välja en egen bild och skriva en personlig hälsning till brorsan. Men det smidiga är ju att du inte behöver slå in paket och skicka till honom, allt är klart och han får det direkt i sin brevlåda.

Läs mer och beställ

Spelkontroll av choklad

Till brorsan som älskar tv-spel är väl den här handkontrollen helt gjord av choklad en rolig present?

Läs mer och beställ

Inredning present till brorsan

Tycker din brorsa om inredning, så varför inte ge honom en riktigt fin tavla att hänga upp på väggen. Det är nog inget han väntar sig!

Tavlor att hänga på väggen

Har din brorsa tomt på väggarna? Du vet säkert bäst av alla vad han kan tänkas gilla, så varför inte köpa honom lite trevliga tavlor att pryda väggen med? Kanske din bror vill ha en tavla med New York i present?

Läs mer och beställ

Ljusstake i present till brorsan

Kanske en snyggt designad ljusstake som Nordic Light formgiven av Design House Stockholm kan bli en uppskattad present om du ger den till brorsan.

Läs mer och beställ

Sockerskål

Har din bror ett trist hem? Då tycker jag att du ska hjälpa honom att pigga upp det lite med den här söta sockerskålen. Det kommer garanterat att få både honom och hans vänner på bättre humör.

Läs mer och beställ

Presenter till brorsan som gillar trädgård

Miniväxthus för fönstret plus såjord plus fröpåsar med kryddor. Kanske skulle han tycka att det är kul att odla chili eller paprikor? Eller ett färdigt växthus för att odla egna pumpor.

Portabelt uterum

För att kunna utnyttja trädgården sent på kvällen utan att myggen käkar upp en. Här kan man även skydda sig under de varmaste sommardagarna. En fin present att ge brorsan när han fyller år.

Läs mer och beställ

Nyttans växter

Växter har i alla tider använts både till mat, medicin, kläder, redskap, färg och som kärleksmedel. I boken beskrivs ca 1250 växter och deras användning både förr och nu. Boken innefattar både träd, buskar, örter, krukväxter, mossor, lavar och alger. En intressant bok att ge brorsan i present.

Läs mer och beställ

Frön

Om din bror gillar att odla kommer han garanterat tycka om att få ett stort paket med blandade fröer som han kan så i sin trädgård. En rolig present att ge till en trädgårdsintresserad bror.

Läs mer och beställ

Spade

För att gräva i trädgården är det viktigt att ha en bra spade. Den bör vara lätt att gräva med och ergonomisk. Om du inte kommer på någon kul present till brorsan kan en bra planteringsspade vara en god idé. Den kommer han ha mycket glädje och nytta av som husägare.

Läs mer och beställ

Alkoholrelaterade presenter till brorsan

Bartenderkurs i present till brorsan

Det här är en fyra veckors bartenderkurs där teori och praktik varvas. Många drömmer om det friare liv som bartenderkunskaper kan ge. Efter godkänd utbildning får man Cocktailskolans certifikat och är redo för arbetslivet.

Läs mer och beställ

Ölprovning

Tycker din brorsa om öl? Då tycker jag du ska köpa en ölprovning i present till honom. Den passar både de som redan är kunniga när det gäller öl och de som är nya på området. Man får lära sig både om ölbryggning, ölets historia och provsmaka en hel del öl. Du kan dessutom välja mellan olika områden när det gäller öl: Mer om öl, Tyskt, Brittiskt, Belgiskt, Veteöl, Porter & Stout, svensk öl, Ekologisk öl eller Julöl. Varför inte köpa en ölprovning till dig själv också och följa med brorsan?

Läs mer och beställ

Fickplunta med någon fin text ingraverad

Fickplunta(i normal storlek) Även den kan graveras in med ett personligt budskap. Kanske har ni något internt skämt eller saker som ni brukade kalla varandra som små. Något kul är jag övertygad om att du kan hitta att gravera in på en fickplunta i present till brorsan.

Läs mer och beställ

Bartender för en kväll

Drömmer din bror om att arbeta som bartender kanske den här upplevelsen är en bra present? Här får han massor av tips från en erfaren bartender och får lära sig att blanda drinkar.

Läs mer och beställ

Ölglas

Gillar brorsan öl? Då kan några fina ölglas bli en jättebra födelsedagspresent till honom.

Läs mer och beställ

Fickplunta

Ge brorsan en rejäl fickplunta. Han behöver inte vara nykter så ofta med den här födelsedagspresenten.

Läs mer och beställ

Whiskyprovning

Gillar din bror whiskey kan en whiskyprovning bli en uppskattad present. Här får han lära sig mer om den ädla drycken och provsmaka olika sorter.

Läs mer och beställ

Whiskyglas

Att få en flaska whisky och två graverade whiskyglas kommer han att uppskatta mycket.

Läs mer och beställ

Elektronikprylar i present till brorsan

Gillar din brorsa annorlunda eller spännande elektronikprylar? Då kan det vara en väldigt uppskattad present om du ger honom fler teknikprylar. Det finns så mycket roligt att välja mellan när man börjar titta lite.

Tile

Det här är en smart nyckelring med vars hjälp man kan spåra både telefonen, cykeln och nycklarna.

Läs mer och beställ

Fågelholk

Till brorsan som redan har allt tycker jag att du ska ge den här fågelholken med övervakningskamera. Det är spännande att kunna följa fågellivet från sin telefon.

Läs mer och beställ

Slipshängare

Till brorsan som använder slips är det kul att ge den här elektriska slipshängaren att ha i garderoben.

Läs mer och beställ

Presentkort på Ginza

Presentkort i någon ”elektronik-butik” så han kan handla någon ny och rolig pryl.

Läs mer och beställ

Robotdammsugare

Eller en robotdammsugare. Själv hade jag en under många år. Fantastisk uppfinning. Han tog sig över både trösklar, sladdar och mattkanter. Jag blev förvånad över hur rent det faktiskt blev hemma. Det gick att programmera den för att den skulle städa även när vi inte var hemma. Men tyvärr gav den upp efter många års trogen tjänst, så jag blev tvungen att köpa en ny. Det här är den ultimata teknikprylen för alla pryltokar. Ska du ge en riktigt bra present till brorsan är det en dammsugare!

Läs mer och beställ

När man inte vet vad man ska ge bort

Presentkort brukar vara bra presenter, så kan han välja något han verkligen önskar sig själv.

Ge din bror en tidning i present

En tidning kan också bli en väldigt uppskattad present. Hos Tidningskungen finns det allt möjligt att välja mellan. Om du känner dig osäker på vilken tidning han skulle bli gladast för att få så säljer de även presentkort.

Läs mer och beställ

Rolgaste prylarna i present

Tycker din brorsa om att få roliga prylar i present? Även om du inte vet vad du ska ge honom kommer du garanterat att hitta något bra här. Coolstuff har allt ifrån roliga små spel till tyngdtäcken, fotmassage, mysiga tofflor och andra coola prylar.

Läs mer och beställ

Personlig present till bror

Vill du hitta en personlig present till din bror, välj då en present med gravyr. Här kan du välja en egen text till honom. Kanske något internskämt eller namnet du kallade honom som liten.

Halsband med gravyr

Smycken som är lite tuffare och mer manliga som det här halsbandet – välj gärna att gravera in dem så att de blir ett personligt smycket till din bror. En sak som han kommer att ha kvar hela livet. Låt honom få ett alldeles speciellt minne från just den här födelsedagen!

Läs mer och beställ

Armband med gravyr

Även ett armband med gravyr är en fin och personlig present att ge en man som fyller år.

Läs mer och beställ

Slipsnål

För många män är det viktigt att klä sig med stil. Kanske är din bror en sådan man? Då kommer han tycka om att få en snygg slipsnål i present.

Läs mer och beställ

Manschettknappar

Dessa manschettknappar som är fyrkantiga i formen tycker jag är riktigt snygga. De kan dessutom graveras men ”bästa brorsan” eller något annat trevligt budskap för att det verkligen ska bli ett personligt smycke till brorsan.

Läs mer och beställ

Sedelklämma

Vill du ge brorsan en bra present så kan en sedelklämma med gravyr bli en omtyckt present.

Läs mer och beställ

Plånbok med gravyr

En pånbok där du graverar in en liten hälsning kan bli väldigt omtyckt och är en present din bror kommer ha kvar under många år.

Läs mer och beställ

Fler bra presenter till brorsan

En nostalgipresent kanske? En dvd med ett favoritbarnprogram, eller tv-serie?

  • T-shirt med ”världens bästa bror” tryckt på den. Det kommer garanterat förgylla en i övrigt tråkig dag.
  • Har han något intresse man kan ”sponsra”?
  • En ”bukett” skraplotter med hopp om högvinsten.

Funktionströja

Kanske skulle din brorsa tycka om att få en snygg funktionströja. De är varma och kan användas under skalplagg och som underställ.

Läs mer och beställ

Kalsonger i present till brorsan

Snygga kalsonger från Björn Borg. Det är aldrig fel att ha snygga underkläder. Brorsan kommer bli riktigt glad för att få påfyllning i kalsonglådan.

Läs mer och beställ

Systemkamera

Systemkamera och fotokurs för nybörjare Foto är en jättetrevlig hobby. Om man är duktig kan man faktiskt sälja sina bilder och tjäna några extra kronor.

Läs mer och beställ

Fotokurs

Om han får en ny kamera är det en bra idé att också ge honom en fotokurs, så att han snabbt lär sig hantera sin kamera. Jag är säker på att din bror kommer tycka om att fota!

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad är en bra present till bror 20 år? En bra present till brorsan som fyller 20 år är en resa till Paris, körkortspaket, en hot dog maker eller varför inte ta med honom på en räkfrossa? Fler tips på vad du kan ge i present till en 20-årig bror kan du hitta här.

Vad kan man ge i present till bror 19 år? Bra presenter att ge sin 19-årige bror är ett startpaket för körkort, hörlurar, en minikyl, presentkort på Coolstuff eller en bra bok.

Vad är en bra present till bror 30 år? Bra presenter att ge sin 30-åriga bror är en scootersafari, en mysig morgonrock, lyxig rakhyvel, enhörningstofflor eller en kul tvättsäck. Fler presenter till en 30-årig bror kan du hitta här.

Bra present till bror 35 är? Bra presenter till en 35-årig bror är ett personligt smycke, en fågelholk med övervakningskamera, en ost och ölproving, ett presentkort på Coolstuff eller en tidningsprenumeration.

Vad är en bra present till en bror 18 år? Bra presenter till en bror 18 år är ett startpaket för körkort, ny mobiltelefon, earpods, balanslina, pilbåge och en elscoter. Fler tips på vad en 18-årig bror kan önska sig hittar du här.

Vad ska jag ge i present till en bror som är 15 år? Bra presenter till sin 15-åriga bror är att få skjuta paintball, en kul väckarklocka, en parfym, popcornmaskin eller en solcellsladdare till mobilen. Fler tips på presenter till en 15-årig bror kan du hitta här.

Tips på fortsatt läsning

Jag hoppas du hittat någon bra present till brorsan på den här sidan. Om inte kanske du kan hitta inspiration här:


Present till brorsan
Rulla till toppen