Personliga presenter med snabb leverans

Letar du efter personliga presenter med snabb leverans? Det är inte jättelätt! Inte alla företag skickar direkt till den som ska få gåvan och det är heller inte alla presenter som blir så personliga.

Men vad finns det då för personliga presenter med snabb leverans? Jag har hittat två faktiskt! Godisboxen och Bluebox. Hos Bluebox får du presenten inslagen, får skriva en personlig hälsning och får välja vilken dag presenten ska postas. Hos Godisboxen väljer du själv motiv och du får skriva en hälsning på lådan. Hos dem tar det 1-2 dagar att leverera presenten.

personliga presenter med snabb leverans
Vad kan man köpa för personliga presenter med snabb leverans?

Att hitta personliga presenter med snabb leverans är inte helt enkelt alltså!

Varför köpa personliga presenter med snabb leverans?

När du beställer saker, så brukar de ju skickas direkt hem till dig och du får sedan slå in presenten fint, skriva ett kort med en personlig hälsning och skicka den på posten. Om man kan skippa det här mellanledet med att du ska få paketet levererat hem till dig först så går det mycket snabbare och du behöver bara betala för frakten en gång. Presenten bör alltså levereras direkt till mottagaren.

Men det finns en del nackdelar med att presenten levereras direkt hem till mottagaren. Dels känns det inte så personligt om man inte får med någon liten hälsning från dig och dels så är det tråkigt att du inte kan slå in presenten, utan den levereras som den är bara.

Personliga presenter med snabb leverans som skickas anonymt om man vill, direkt till mottagaren är det man helst vill ha.

Personlig presenter med namn

Men det kanske inte krävs att det ska vara inslaget eller innehålla en personlig hälsning för att det ska kännas som en personlig present?

Kanske räcker det om presenten är graverad med en personlig hälsning eller med mottagarens namn för att det ska bli en personlig present? Personliga presenter med gravyr kan du hitta hos Getpersonal. Hos dem kan du få en personliga presenter med snabb leverans. De erbjuder ingen presentinslagning, men du kan få de flesta sakerna levererade i en fin presentask.

Whiskyglas där du kan gravera in en personlig hälsning till mottagaren
Korthållare  som kan graveras med tex mottagarens namn.
Ett smycke som du graverar in något fint på kan bli en personlig present till honom.
En personlig present till en kvinna skulle kunna vara ett fint smycke.
Med gravyr blir ett halsband en väldigt personlig present till henne.
Det finns även armband för kvinnor som kan graveras.

Skicka en överraskning

Det är förstås alltid kul att få presenter, men allra roligast är det ju om du hittar den där personliga och bra presenten. Det behöver inte alltid vara något dyrt, men att skicka en överraskning till någon man tycker om är roligt.

Det finns många små och fina överraskningar att skicka till någon man tycker om. Det kan vara en fin och personlig kaffemugg, doftljus, bokstavstavla eller något annat till hemmet.

Ett doftljus med smycke är en annorlunda och personlig present.
En meddelandetavla där hon eller han kan skriva inspirerande citat.
Om du kan hitta en mugg som liknar honom eller henne blir det en personlig present.
Kanske är det en vän eller dotter du vill peppa med presenten?
Ge bort doftljus med någon doft du vet att mottagaren älskar.

Det finns även färdiga godisboxar med lite olika teman som är bra överraskningar att skicka på posten. De godisboxar jag tipsar om här är personliga presenter som kan levereras snabbt och de blir personliga eftersom du väljer text och bild på kartongen.

Bioboxen med biobiljetter och biogodis som levereras hem till mottagaren.
Kaffeboxen är en personlig present att ge kaffeälskaren.
Godisbox med film och godis för hemma myset.
Godisbox med film och godis för hemma myset.
Personlig godisbox till barn. Förutom godis innehåller den även små böcker.
En godisbox med sådant godis som barn brukar tycka mycket om.

Till barn finns det också personliga presenter med snabb leverans att köpa. För de yngsta passar det kanske bra med en gosig enhörning, bäddset till vagnen, pipmugg, eller en gillar ogillar napp, en svan eller kanske en bläckfisk.

Gosedjur du ger små barn bruka älskas intensivt. Fina och personliga presenter.
Roliga bestick i form av grävmaskiner är en fin och personlig present att ge ett barn.
Roliga bestick i form av grävmaskiner är en fin och personlig present att ge ett barn.
En napp med en tumme upp / tumme ner är en personlig present att ge ett litet barn.

Till lite äldre barn finns det personliga presenter som kan skickas snabbt i form av pysselset där det får göra en egen enhörning, bygga en egen ukulele, roliga matlådor, gulliga krukor att ha i fönstret, sparbössor eller vetevärmare.

Pysselkit för att göra sin egen enhörning
Pysselkit för att göra sin egen enhörning
Kul och personlig present där mottagaren bygger en egen ukulele.
Fina matlådor med dinosaurier är en bra present till ett barn.
En vetevärmare är en bra present till ett barn.
Magneter med kattrumpor som du hänger på tex kylskåpet
Magneter med kattrumpor som du hänger på tex kylskåpet

Små personliga presenter

Till de flesta finns det många små och personliga presenter att skicka. Det gäller bara att känna mottagaren väl. Kanske dricker hon eller han mycket te, fryser, älskar lakrits osv. Genom att hitta just den rätta presenten till den du vill uppvakta så blir den personlig. Här är några små personliga presenter när du ger dem till rätt person. Om du verkligen hittar en present som känns rätt kanske det inte ens behöver vara inslaget eller finnas någon hälsning med i paketet. En present som ges med kärlek och omtanke om mottagaren blir ändå personlig på något vis.

Choklad
Till någon som gått i pension kan Handbok för pensionärer vara en bra present.
Till någon du älskar kan en reflex vara en fin och kärleksfull present.

Jag hoppas du har hittat en fin och personlig present med snabb leverans, som du tycker passar just din mottagare.

Relaterade frågor

Jag letar efter personliga presenter till honom, vart hittar jag det? Personliga presenter till honom skulle kunna vara en fågelholk, ett svamphus, prenumeration på en matkasse, 40 veckor av extra kärlek allt beror på vem han här. Här hittar du personliga presenter till honom!

Vart hittar jag personliga presenter till henne? Personliga presenter till henne kan vara fina örhängen, parfym, enhörningstofflor, termosmugg med enhörningar osv. Allt beror på vem hon är. Fler tips på personliga presenter till henne kan du hitta här.

Vad är en bra present till en pojkvän? En bra present till en pojkvän skulle kunna vara hörlurar, drönare, tv-spel, cykel, väckarklocka eller en skärbräda. Fler bra presenter att ge sin pojkvän hittar du här.

Vad ska jag ge för present till mamma? Fina presenter att ge sin mamma är doftljus med smycke, badsalt, bok med lifehacks, en bok av Jonas Gardell, choklad, eller en present du gör själv. Fler tips på bra presenter till mamma hittar du här.

Vad finns det för personliga presenter till ett bröllop? Personliga presenter till ett bröllop kan vara en vinkylare som du låter gravera, en fin picknickkorg som du fyller med fina saker eller en vinprenumeration. Fler personliga bröllopspresenter hittar du här.

Personliga presenter med snabb leverans
Rulla till toppen