Bra Presenter

DÀr varje gÄva blir ett minnesvÀrt ögonblick!

Present Med Foto – Perfekt Till Alla TillfĂ€llen!

Att ge bort en present med foto kan vara ett personligt och unikt sÀtt att visa sin uppskattning och vÀnskap. Det finns mÄnga olika saker man kan vÀlja att ge bort, och det Àr enkelt att hitta nÄgot som passar den man vill ge presenten till.

UpptÀck en vÀrld av unika fotopresenter som blir bestÄende minnen. FrÄn fotonyckelringar och fotobrickor, till fotoböcker och fotokalendrar, erbjuder varje present en personlig touch med dina favoritbilder. Skapa minnesvÀrda gÄvor som fototavlor, fotocollage, och fotokonst, eller överraska med egna fotomagneter och personliga fotoaccessoarer. Varje present med foto förvandlar speciella ögonblick till tidlösa minnen.

Unika fotopresenter som blir minnen för livet

Nyckelring foto

Fotonyckelringen Àr en unik och personlig present som har en bild av ens val pÄ den. Det Àr en praktisk lösning för den som vill ha sin nyckelring alltid till hands. Det Àr en bra present för den som gillar att ha sina nycklar nÀra och vill ha en unik touch. Mottagaren kan visa upp sin bild och nyckelringen var de Àn gÄr, vilket gör det till en minnesvÀrd present. Om man vill kan man Àven lÀgga till en berlock med nÄgon fin text pÄ till mottagaren.

Bricka med eget foto eller text

Fotobrickan Àr en unik och personlig present som kan anvÀndas pÄ mÄnga sÀtt. Du kan lÀgga till en bild som har betydelse för mottagaren, som en familjebild, en bild pÄ en plats eller en hÀndelse. Det Àr en vacker och funktionell present som garanterat kommer att anvÀndas och uppskattas varje dag. Materialet Àr robust och det finns mÄnga designer och format att vÀlja mellan. SÄ oavsett om det Àr som en present till mamma till mors dag eller som en present till nÄgon du Àlskar, Àr fotobrickan en minnesvÀrd gÄva som garanterat kommer att uppskattas.

Fotobok

En populÀr present Àr en fotobok, dÀr man samlar ihop sina favoritfoton och skapar en egen bok. Det finns mÄnga olika tjÀnster online dÀr man kan göra sin egen fotobok, och det finns möjlighet att lÀgga till text och design pÄ olika sÀtt. En fotobok kan innehÄlla bÄde gamla och nya foton, och kan vara ett bra sÀtt att bevara minnen och skapa nÄgot som man kan titta pÄ lÀnge.

Kalender med foto

En annan gÄva med foto Àr en fotokalender. HÀr kan man vÀlja ut sina favoritfoton och placera dem pÄ olika mÄnader under Äret. Det finns ocksÄ möjlighet att lÀgga till text och design, och en fotokalender kan vara ett bra sÀtt att fÄ se sina favoritfoton varje dag.

Fototavla

Ett annat presenttips med foto Àr en fototavla. HÀr kan man vÀlja ut ett speciellt foto och trycka det pÄ en tavla. Det finns mÄnga olika storlekar att vÀlja mellan, och det finns möjlighet att lÀgga till text och design. En fototavla kan hÀngas upp pÄ vÀggen och bli en fin detalj i rummet.

Ett eget fotocollage

En fotocollage man kan vÀlja ut ett antal foton och lÀgga dem ihop pÄ en collage, och ge bort som en poster eller tavla.

Fotokonst

Fotografisk konst man kan vÀlja ut ett speciellt foto och ge bort som en tryckt konstplansch eller tavla. VÀlj hans eller hennes favoritfoto och bestÀll en fin bild att ha pÄ vÀggen.

Gör egna fotomagneter

Fotomagneter att hÀnga pÄ kylskÄpet kan vara en speciell foto present till nÄgon man tycker om. Det kan vara pÄ hunden, foton pÄ barnbarnen eller varför inte hela slÀkten varsitt foto av dig att hÀnga pÄ kylen?

Upplevelser

Fotografiska gÄvor man kan ge bort en fotografisk upplevelse, som parfotografering, modell för en dag eller andra upplevelser dÀr hon eller han fÄr lÀra sig att fotografera sjÀlv.

Fotoalbum

Fotoalbum Àr en bra gÄva med foto, man kan samla ihop sina favoritfoton och göra ett eget fotoalbum, som man kan ge bort till nÄgon speciell.

Tröja med foto

Fototryck man kan vÀlja ut ett speciellt foto och trycka det pÄ en t-shirt, tröja eller annat plagg. Kanske kan bli en fin present att göra till hela familjen.

Kudde med foto

Fotokudde – man kan trycka ett foto pĂ„ en kudde, och ge bort som en present. Det kan vara bĂ„de med ett enda foto, eller som hĂ€r ett kollage av bilder och texter. Det Ă€r en fin present med foto som mottagaren kommer uppskatta.

Fototavla

En bra present Ă€r om man kan trycka ett foto pĂ„ en duk och ge bort som en tavla. Även tavelvĂ€ggar med en serie tavlor brukar vara populĂ€ra presenter.

Accessoarer

Fotografiska accessoarer det finns mÄnga olika accessoarer man kan trycka foton pÄ, som mobilfodral, plÄnböcker och nyckelringar.

Fototryck pÄ trÀ

Man kan trycka ett foto pÄ trÀ och ge bort som en tavla eller konstplansch. Det Àr en jÀttefin present att ge till tex farmor eller mormor. Eller kanske ett foto av familjens hund kan bli trevligt att hÀnga pÄ vÀggen.

Memory

Fotografiska spel det finns mÄnga olika spel man kan trycka foton pÄ, som schack, dam och kortlekar. Eller varför inte bestÀlla ett eget memory med dina egna bilder pÄ?

Relefon skal med eget foto

Ett mobilskal med foto som brukar bli mycket uppskattad Àr om man gör egna mobiltelefonskal med foton och egen text.

Personliga muggar med foto

Skapa en unik mugg med ditt favoritfoto. Perfekt för kaffeÀlskaren som vill njuta av personliga minnen varje morgon.

Fotosmycken

BÀr dina kÀra nÀra hjÀrtat. VÀlj ett speciellt foto som förvandlas till ett vackert smycke, en tidlös och personlig accessoar.

MĂ„la efter Nummer Kit av ett eget foto

Förvandla ditt foto till ett konstverk. Ett mÄla efter nummer kit gör det enkelt och roligt att skapa.

Evighetsrosor och fotochoklad med egen bild

Kombinera skönhet och smak. Evighetsrosor och personlig choklad med foto Àr den perfekta gÄvan för speciella tillfÀllen.

Strumpor med eget foto

Gör vardagen roligare med unika strumpor. VÀlj ett kul foto!

Foto slips

För den modeintresserade. En slips med personligt foto Àr en unik och konversationsstartande accessoar för varje tillstÀllning.

Pussel med eget foto

Skapa ett personligt pussel med ditt favoritfoto. En rolig aktivitet som blir ett fint minne nÀr det Àr fÀrdigt.

Oavsett vad man vÀljer att ge bort, Àr det viktigt att det kommer frÄn hjÀrtat och att man visar sin uppskattning. En present med foto Àr ett bra sÀtt att visa sin kÀrlek och vÀnskap, och kan vara en stor glÀdje för den som fÄr den.

Tips pÄ fortsatt lÀsning


Present Med Foto – Perfekt Till Alla TillfĂ€llen!
Rulla till toppen