vad önskar sig en 18-årig tjej i present

Present till 18-årig tjej

Att hitta en bra present till en 18-årig tjej kan vara svårt. Så jag har tagit reda på vad de önskar sig. Här får du mina bästa tips.

Vad önskar sig då en 18-årig tjej i present? Det är förstås lite olika, men de brukar gilla att få smycken, kläder och fin lite vuxnare inredning till sitt rum. Hon tycker också att det är roligt att få lite häftigare träningsprylar i present. Men låt mig berätta om fler presenter de gärna vill ha när de fyller år.

Några snabba presenttips för den som har bråttom är till exempel:

En snygg mugg från Indiska, Powerbanken Slim charger 8000 eller ett smycke från Inori. Men fortsätt gärna läsa för fler bra presenttips till 18-åriga tjejer.

En snygg temugg i hennes stil. Köp till en påse av något gott te och stoppa i paketet!
En snygg och personlig laddare för mobiltelefonen. Kan graveras.
Ett fint halsband där du låter gravera in ett fint budskap till den 18-åriga tjejen.

En del av mina inlägg innehåller annonslänkar. Om du köper något genom någon av dessa länkar så betalar du inte en krona mer, men jag får en liten provision, som hjälper till att hålla sidan igång. Tack! Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska, Get personal, Åhléns, Bagaren och kocken, Coolstuff och Ginza

Mitt i och kanske på väg

De flesta 18-åringar är mitt i sina gymnasiestudier och börjar på allvar fundera på vad som ska komma sen, mer studier eller arbete. Det kan i många fall innebära en flytt hemifrån och längtan efter att få vara självständig finns nog där redan. Varför inte ge bort något som hon kan använda nu och sedan ta med sig om hon ska flytta.

Lampan Diamond ger en häftig och trendig känsla, finns i flera storlekar och passar faktiskt också i hallen eller som taklampa vilket gör den väldigt flexibel och smart.
När vi ändå är inne på linjen att köpa presenter som håller länge och kan användas i många år så är härliga duntäcket från Åhléns ett bra val. I den serien finns det flera olika varianter och alla har en garanti på 5 år. Ett duntäcke är en lyxig present till en 18-årig tjej.
Ullpläden Klippan från Ralph är både snygg och värmande när kvällen känns lite kylig. Finns i tre olika färger och kan lika gärna ligga som en snygg detalj över sängen som över axlarna. En pryl som garanterat kommer finnas kvar länge.

En 18-åring kan behöva skämmas bort

Jag tycker definitivt att en 18-åring kan behöva skämmas bort lite och vad passar väl inte bättre då än att skapa lite spa-känsla hemma.

Underbara doftpinnar som sprider en frisk och söt doft av apelsin och lavendel i rummet är också en snygg inredningsdetalj som gärna kan stå framme. De här håller doften i upp till 6 månader om luftfuktigheten är den rätta.
Finns det ett badkar kommer badbomberna Summer fruites tea bath fizzies göra succé. Den här påsen innehåller tio små rosa badbomber som gör vattnet väldoftande. Bara att krypa ner och njuta och varför inte föreslå att hon samlar ihop lite väninnor och gör en spakväll.
Ett gott té i en fin XL mugg från Indiska gör kvällen extra mysig. Det finns många muggar att välja mellan. Det finns en för varje smak. En personlig mugg är en bra present till en 18-årig tjej.

Det är inne att lämna det digitala

Jodå, det är faktiskt inne bland ungdomarna att samlas och lämna det digitala och istället spela sällskapsspel tillsammans. Sällskapsspelet Blank från Martinex som är lite vad det heter, blankt, eller snarare ett roligt kortspel som kan bli så mycket mer än bara ett spel och där spelarna själva bestämmer vad det ska bli. Allt från frågespel till taktik- eller familjespel. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Present till en 18-årig tjej – Träning och på språng

De flesta ungdomar tränar eller har en dröm om att börja. Activ5 smart är ett portabelt träningsredskap för isometrisk träning. Perfekt att ha med sig och kan användas var som helst bara mobilen är med eftersom den styrs av den tillhörande appen. Det finns mer än 100 övningar för hela kroppen så alla har möjlighet att hitta sin favorit. Det gör det mycket roligare att träna. Det är en perfekt present till en 18-årig tjej som gillar träning.
Till träningen, eller varför inte till vardags, är den rosa vattenflaskan To Go från Design Letters perfekt att ha med sig. Flaskan är av bpa-fri plast. Den är lätt att ha med sig i väskan för tjejen som är på språng.
Ibland passar en termosmugg bättre och då skulle nog Eva solo to go cup vara en uppskattad present. Snygg och med ett praktiskt band i toppen som den kan bäras i eller hängas på väskan.

Snygga till mobilen och se till att hon alltid är laddad

En mobil kan visserligen vara snygg i sig men oftast är det bra att ha något som gör den lite extra unik och lätt att identifiera. Då kan ett mobilskal så som Onsala vara just den där detaljen som behövs. Det här skalet passar till Iphone 6, 7 och 8. Den här är en bra present till en 18-årig tjej, ja till tjejer i alla åldrar faktiskt.

Ungdomarnas mobiltelefoner används flitigt och det i kombination av många appar gör förstås att det finns en risk att stå där med ett batteri som varnar för att det behöver laddas. Det är inte alltid som det går att hitta en kontakt, om hon nu har med sig laddaren vill säga. Ge henne en present som hjälper henne att alltid vara laddad med den rosa Powerbanken slim charger 8000. Den här är både kompakt, kraftfull och har dubbla utgångar. Inte nog med det, i priset ingår en gravyr så att presenten kan bli extra personlig. Här är även några andra mobilladdare som 18-åriga tjejer brukar tycka är riktigt snygga.

Presenter till 18-årig tjej då är ett bra ljud till musiken är ett måste

Musik är fantastiskt, underbart och gör människor glada.

Utom möjligtvis föräldrar som önskar att volymen kunde sänkas lite. Med ett par bekväma hörlurar så som Fresh N Rebel får lyssnaren ett väldigt bra ljud och de sluter dessutom tätt så att musiken hålls inom lurarna. De här är hopfällbara och förvaras i den medföljande väskan så att de håller längre. Det är en riktigt bra present till en 18-årig tjej.
Det finns förstås tillfällen då musiken ska delas med andra och den här smidiga KOSS högtalaren med Bluetooth är liten, portabel och ger ett bra ljud. Den väger inte mer än 136 gram så den är enkel att ta med sig på till exempel resor.

Smycken är aldrig fel

Det bästa med smycken är att de tar inte så mycket plats om du behöver skicka presenten via post eller med någon annan. Den andra fördelen är förstås att smycken alltid blir en uppskattad present och ett minne som 18-åringen kommer att bära med sig från dagen.

Det stilrena halsbandet Inori Precious kan du gravera in något och göra den personlig. Den levereras i en svart presentask som kan bytas ut till en lyxigare variant om du vill det. Armbandet Inori Royalty Steel går i samma stil som halsbandet och kan kombineras eller ges bort som den är. Även denna kan du gravera in något personligt på. Det smarta med det här armbandet är att om hon drar isär eller ihop lite försiktigt kan storleken justeras så att den passar de flesta. Eller kanske ett par snygga diamantörhängen är något som passar henne bättre?

Tile

Som ett smycke är Tile Sport Bluetooth-tracker från Coolstuff. Hon fäster den enkelt på nyckelknippan, väskan eller andra saker som hon alltid tappar bort. Med mobilens hjälp är det bara att lyssna efter pipet som talar om var prylen finns och inte är den dyr heller. Bra va! En kul och användbar present till en 18-årig tjej.

Smart present att ge en 18-årig tjej i födelsedagspresent

Tips på fortsatt läsning:

Kommentera gärna!