Vad är en bra present till en 18-årig tjej

Present Till 18-Årig Tjej 2020

Att hitta en bra present till en 18-årig tjej kan vara svårt. Så jag har tagit reda på vad de önskar sig. Här får du mina bästa tips.

Vad önskar sig då en 18-årig tjej i present? Det är förstås lite olika, men de brukar gilla att få smycken, kläder och fin lite vuxnare inredning till sitt rum. Hon tycker också att det är roligt att få lite häftigare träningsprylar i present. Men låt mig berätta om fler presenter de gärna vill ha när de fyller år.

Vad är en bra present till en 18-årig tjej?

Jag har även skrivit ett inlägg om presenter som passar både för 18-åriga tjejer och 18-åriga killar. Besök gärna den sidan om du behöver fler presenttips!

Några snabba presenttips för den som har bråttom är till exempel:

En snygg mugg, en snygg lampa till hennes rum eller ett smycke från Inori. Men fortsätt gärna läsa för fler bra presenttips till 18-åriga tjejer.

Present till 18-årig tjej - En snygg temugg i hennes stil. Köp till en påse av något gott te och stoppa i paketet!
En snygg temugg i hennes stil. Köp till en påse av något gott te och stoppa i paketet!
present till artonårig tjej -  Lampan Diamond ger en häftig och trendig känsla, finns i flera storlekar och passar faktiskt också i hallen eller som taklampa vilket gör den väldigt flexibel och smart.
Lampan Diamond ger en häftig och trendig känsla, finns i flera storlekar och passar faktiskt också i hallen eller som taklampa vilket gör den väldigt flexibel och smart.
Ett fint halsband där du låter gravera in ett fint budskap till den 18-åriga tjejen.
Ett fint halsband där du låter gravera in ett fint budskap till den 18-åriga tjejen.

Present till 18-årig tjej

Till en tjej som fyller 18 kan det vara en bra idé att ge en skönhetsbehandling av något slag. Det är väldigt lyxigt, även om hon inte har problemhy. Det kan även vara skönt att få presentkort på massage eller spa. Hon kanske skulle gilla att få presentkort på nagelförlängning? Eller kanske presentkort på någon skönhetssalong, så hon kan välja behandling själv.

Present till 18-årig tjej - Skönhetsbehandling
Skönhetsbehandling
present till artonårig tjej - Massage
Massage
Spa
Spaweekend på Yaseragi

Till tjejen som fyller 18 kan du ge en sminkning/makeupkurs. Det är lite lyxigt att få luta sig tillbaka och bara njuta av att bli ompysslad en stund. Men hon kommer även få tips om hur hon själv ska lägga makeup och vilka färger som passar henne bäst. Eller en makeup och färganalys för att hitta hennes färger även på kläder.

Present till 18-årig tjej - Makeupkurs
Makeupkurs
present till artonårig tjej - Färganalys
Färganalys
Vill du ge henne makeup så funkar det alltid med mascara.

Mitt i och kanske på väg

De flesta 18-åringar är mitt i sina gymnasiestudier och börjar på allvar fundera på vad som ska komma sen, mer studier eller arbete. Det kan i många fall innebära en flytt hemifrån och längtan efter att få vara självständig finns nog där redan. Varför inte ge bort något som hon kan använda nu och sedan ta med sig om hon ska flytta.

Present till 18-årig tjej -   Lampan Torch ger en häftig och trendig känsla i rummet. Den är en fin inredningsdetalj och blir en mysig ljuskälla på byrån eller i fönstret i hennes rum. Lampan blir som snyggast tillsammans med en stor glödlampa av klar modell. Den har en snygg vit textilsladd.
Lampan Torch ger en häftig och trendig känsla i rummet. Den är en fin inredningsdetalj och blir en mysig ljuskälla på byrån eller i fönstret i hennes rum. Lampan blir som snyggast tillsammans med en stor glödlampa av klar modell. Den har en snygg vit textilsladd.
present till artonårig tjej -  När vi ändå är inne på linjen att köpa presenter som håller länge och kan användas i många år så är härliga duntäcket från Åhléns ett bra val. I den serien finns det flera olika varianter och alla har en garanti på 5 år. Ett duntäcke är en lyxig present till en 18-årig tje
När vi ändå är inne på linjen att köpa presenter som håller länge och kan användas i många år så är härliga duntäcket från Åhléns ett bra val. I den serien finns det flera olika varianter och alla har en garanti på 5 år. Ett duntäcke är en lyxig present till en 18-årig tjej.
 Ullpläden Klippan från Ralph är både snygg och värmande när kvällen känns lite kylig. Finns i tre olika färger och kan lika gärna ligga som en snygg detalj över sängen som över axlarna. En pryl som garanterat kommer finnas kvar länge och följa med henne till det egna hemmet sedan.
Ullpläden Klippan från Ralph är både snygg och värmande när kvällen känns lite kylig. Finns i tre olika färger och kan lika gärna ligga som en snygg detalj över sängen som över axlarna. En pryl som garanterat kommer finnas kvar länge och följa med henne till det egna hemmet sedan.

En 18-åring kan behöva skämmas bort

Jag tycker definitivt att en 18-åring kan behöva skämmas bort lite och vad passar väl inte bättre då än att skapa lite spa-känsla hemma.

Present till 18-årig tjej -  Underbara doftpinnar som sprider en frisk och söt doft av apelsin och lavendel i rummet är också en snygg inredningsdetalj som gärna kan stå framme. De här håller doften i upp till 6 månader om luftfuktigheten är den rätta. Skapar en mysig stämning i rummet.
Underbara doftpinnar som sprider en frisk och söt doft av apelsin och lavendel i rummet är också en snygg inredningsdetalj som gärna kan stå framme. De här håller doften i upp till 6 månader om luftfuktigheten är den rätta. Skapar en mysig stämning i rummet.
present till artonårig tjej -  Finns det ett badkar kommer badbomberna Summer fruites tea bath fizzies göra succé. Den här påsen innehåller tio små rosa badbomber som gör vattnet väldoftande. Bara att krypa ner och njuta och varför inte föreslå att hon samlar ihop lite väninnor och gör en spakväll.
Finns det ett badkar kommer badbomberna Summer fruites tea bath fizzies göra succé. Den här påsen innehåller tio små rosa badbomber som gör vattnet väldoftande. Bara att krypa ner och njuta och varför inte föreslå att hon samlar ihop lite väninnor och gör en spakväll.
Ett gott té i en fin mugg från Rörstrand gör kvällen extra mysig. Det finns många muggar att välja mellan. Det finns en för varje smak. En personlig mugg är en bra present till en 18-årig tjej. Köp gärna ett par påsar gott te som du stoppar ner i presenten också.
Ett gott té i en fin mugg från Rörstrand gör kvällen extra mysig. Det finns många muggar att välja mellan. Det finns en för varje smak. En personlig mugg är en bra present till en 18-årig tjej. Köp gärna ett par påsar gott te som du stoppar ner i presenten också.

Det är inne att lämna det digitala

Jodå, det är faktiskt inne bland ungdomarna att samlas och lämna det digitala och istället spela sällskapsspel tillsammans.

Present till 18-årig tjej -  Sällskapsspelet Blank från Martinex som är lite vad det heter, blankt, eller snarare ett roligt kortspel som kan bli så mycket mer än bara ett spel och där spelarna själva bestämmer vad det ska bli. Allt från frågespel till taktik- eller familjespel. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Nya regler tillkommer efter hand.
Sällskapsspelet Blank från Martinex som är lite vad det heter, blankt, eller snarare ett roligt kortspel som kan bli så mycket mer än bara ett spel och där spelarna själva bestämmer vad det ska bli. Allt från frågespel till taktik- eller familjespel. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Nya regler tillkommer efter hand.
present till artonårig tjej - Spelet ska vi slå vad är ett riktigt partyspel. Man drar olika utmaningar som de andra ska slå vad om ifall man klarar eller ej. Det kan vara utmaningar som är både fysiska och kunskapsprov. Till exempel en minuts jägarvila eller hålla en minuts tal om idrott. Den som vinner mest pengar vinner också spelet.
Spelet ska vi slå vad är ett riktigt partyspel. Man drar olika utmaningar som de andra ska slå vad om ifall man klarar eller ej. Det kan vara utmaningar som är både fysiska och kunskapsprov. Till exempel en minuts jägarvila eller hålla en minuts tal om idrott. Den som vinner mest pengar vinner också spelet.
Ett kul spel partyspel med en massa pinsamma påståenden som man ska berätta om de stämmer in eller ej. Men det handlar egentligen  inte om en kompis, utan om er som sitter runt bordet. Det kan t.ex. vara "jag har en kompis som har kissat i dushen". Då ska alla som gjort det räcka upp handen.
Ett kul spel partyspel med en massa pinsamma påståenden som man ska berätta om de stämmer in eller ej. Men det handlar egentligen inte om en kompis, utan om er som sitter runt bordet. Det kan t.ex. vara “jag har en kompis som har kissat i dushen”. Då ska alla som gjort det räcka upp handen.

Present till en artonårig tjej – Träning och på språng

De flesta ungdomar tränar eller har en dröm om att börja. Varför inte ge henne en present som gör att hon kommer igång med träningen? Det är också viktigt att dricka inte bara på träningen utan även till vardags kan det vara bra att ha en vattenflaska med sig. För kaffedrickaren kan det passa med en snygg termos att ta med.

Present till 18-årig tjej - Activ5 smart är ett portabelt träningsredskap för isometrisk träning. Perfekt att ha med sig och kan användas var som helst bara mobilen är med eftersom den styrs av den tillhörande appen. Det finns mer än 100 övningar för hela kroppen så alla har möjlighet att hitta sin favorit. Det gör det mycket roligare att träna. Det är en perfekt present till en 18-årig tjej som gillar träning.
Activ5 smart är ett portabelt träningsredskap för isometrisk träning. Perfekt att ha med sig och kan användas var som helst bara mobilen är med eftersom den styrs av den tillhörande appen. Det finns mer än 100 övningar för hela kroppen så alla har möjlighet att hitta sin favorit. Det gör det mycket roligare att träna. Det är en perfekt present till en 18-årig tjej som gillar träning.
present till artonårig tjej -  Både till träningen och varför inte till vardags, är den rosa vattenflaskan To Go från Design Letters perfekt att ha med sig. Flaskan är tillverkad av bpa-fri plast. Den är lätt att ha med sig i väskan för tjejen som är på språng. Den är dessutom väldigt snygg. Det är mycket roligare att ha med sig en snygg flaska till träningen än en gammal läskflaska som man fyllt med vatten.
Både till träningen och varför inte till vardags, är den rosa vattenflaskan To Go från Design Letters perfekt att ha med sig. Flaskan är tillverkad av bpa-fri plast. Den är lätt att ha med sig i väskan för tjejen som är på språng. Den är dessutom väldigt snygg. Det är mycket roligare att ha med sig en snygg flaska till träningen än en gammal läskflaska som man fyllt med vatten.
Ibland passar en termosmugg bättre och då skulle nog Eva solo to go cup vara en uppskattad present. Snygg och med ett praktiskt band i toppen som den kan bäras i eller hängas på väskan. I den kan hon få med sig kaffe till skolan. Men det är inte bara kaffe man kan fylla den med. Termosen passar så klart lika bra till kylda drycker som till varma. Den håller temperaturen oavsett vilket.
Ibland passar en termosmugg bättre och då skulle nog Eva Solo to go cup vara en uppskattad present. Snygg och med ett praktiskt band i toppen som den kan bäras i eller hängas på väskan. I den kan hon få med sig kaffe till skolan. Men det är inte bara kaffe man kan fylla den med. Termosen passar så klart lika bra till kylda drycker som till varma. Den håller temperaturen oavsett vilket.

Mobiltelefon och sånt i present till 18-årig tjej

Mobiltelefoner

Alla ungdomar önskar sig nog en nyare mobiltelefon i födelsedagspresent.

Present till 18-årig tjej - iPhone XS Max
iPhone XS Max
Present till 18-årig tjej -  iPhone 7
iPhone 7
iPhone XS present till artonårig tjej -
iPhone XS
iPhone 8
iPhone 8

Skal till mobilen

En mobil kan visserligen vara snygg i sig men oftast är det bra att ha något som gör den lite extra unik och lätt att identifiera. Då kan ett mobilskal så som Onsala vara just den där detaljen som behövs. Den här är en bra present till en 18-årig tjej, ja till tjejer i alla åldrar faktiskt. För tjejen som är mer intresserad av märkesgrejer ska du istället köpa de dyrare fodralen från iDeal of Sweden. Var noga med att du får rätt skal till just hennes telefonmodell bar!

Present till 18-årig tjej - Svart marmor från Onsala
Svart marmor från Onsala
Present till 18-årig tjej - Svart marmor från iDeal of Sweden
Svart marmor från iDeal of Sweden
Rosa och guld marmor från Onsala
Rosa och guld marmor från Onsala
Vit och guldmarmor   från iDeal of Sweden
Vit och guldmarmor från iDeal of Sweden
Blommigt från iDeal of Sweden
Blommigt från iDeal of Sweden

Se till att hon alltid är laddad

Ungdomarnas mobiltelefoner används flitigt och det i kombination av många appar gör förstås att det finns en risk att stå där med ett batteri som varnar för att det behöver laddas. Det är inte alltid som det går att hitta en kontakt, om hon nu har med sig laddaren vill säga. Här är även några andra mobilladdare som 18-åriga tjejer brukar tycka är riktigt snygga.

Present till 18-årig tjej - Ge henne en present som hjälper henne att alltid vara laddad med den rosa Powerbanken slim charger 8000. Den här är både kompakt, kraftfull och har dubbla utgångar. Inte nog med det, i priset ingår en gravyr så att presenten kan bli extra personlig.
Ge henne en present som hjälper henne att alltid vara laddad med den rosa Powerbanken slim charger 8000. Den här är både kompakt, kraftfull och har dubbla utgångar. Inte nog med det, i priset ingår en gravyr så att presenten kan bli extra personlig.
Köper du ett mobilskal från iDeal of Sweden har de ofta även matchande powerbbanks. Får hon ett snygg mobilskal kan en laddare i samma mönster vara väldigt uppskattat att få också. Marmor är tveklöst en av de största trenderna just nu.
Köper du ett mobilskal från iDeal of Sweden har de ofta även matchande powerbanks. Får hon ett snygg mobilskal kan en laddare i samma mönster vara väldigt uppskattat att få också. Marmor är tveklöst en av de största trenderna just nu.
Laddare från Vooni med riktigt snygg design. Ser ut som stenar och ligger väldigt skönt i handen. Den finns i två varianter. På den stora finns det två uttag för att kunna ladda två enheter samtidigt. På en enda laddning kan man ladda telefonen 6 gånger.
Laddare från Vooni med riktigt snygg design. Ser ut som stenar och ligger väldigt skönt i handen. Den finns i två varianter. På den stora finns det två uttag för att kunna ladda två enheter samtidigt. På en enda laddning kan man ladda telefonen 6 gånger.

Presenter till 18-årig tjej då är ett bra ljud till musiken är ett måste

Musik är fantastiskt, underbart och gör människor glada. Utom möjligtvis föräldrar som önskar att volymen kunde sänkas lite.

Present till 18-årig tjej - Med ett par bekväma hörlurar så som Fresh N Rebel får lyssnaren ett väldigt bra ljud och de sluter dessutom tätt så att musiken hålls inom lurarna. De här är hopfällbara och förvaras i den medföljande väskan så att de håller längre. Det är en riktigt bra present till en 18-årig tjej.
Med ett par bekväma hörlurar så som Fresh N Rebel får lyssnaren ett väldigt bra ljud och de sluter dessutom tätt så att musiken hålls inom lurarna. De här är hopfällbara och förvaras i den medföljande väskan så att de håller längre. Det är en riktigt bra present till en 18-årig tjej.
 Det finns förstås tillfällen då musiken ska delas med andra och den här smidiga KOSS högtalaren med Bluetooth är liten, portabel och ger ett bra ljud. Den väger inte mer än 136 gram så den är enkel att ta med sig på till exempel resor. Även bra när kompisar kommer och båda vill lyssna.
Det finns förstås tillfällen då musiken ska delas med andra och den här smidiga KOSS högtalaren med Bluetooth är liten, portabel och ger ett bra ljud. Den väger inte mer än 136 gram så den är enkel att ta med sig på till exempel resor. Även bra när kompisar kommer och båda vill lyssna.
Vill du ge henne en minnesvärd 18-årsdag är det de här brusreducerande hörlurarna du ska ge henne. För tjejen som gillar musik kommer livet att räknas i före och efter hon fick sina brusreducerande hörlurar. Det är underbart att kunna stänga ute allt brus och bara njuta.
Vill du ge henne en minnesvärd 18-årsdag är det de här brusreducerande hörlurarna du ska ge henne. För tjejen som gillar musik kommer livet att räknas i före och efter hon fick sina brusreducerande hörlurar. Det är underbart att kunna stänga ute allt brus och bara njuta.

Minnesvärd 18-årspresent till en tjej – smycken är aldrig fel

Det bästa med smycken är att de tar inte så mycket plats om du behöver skicka presenten via post eller med någon annan. Den andra fördelen är förstås att smycken alltid blir en uppskattad present och ett minne som 18-åringen kommer att bära med sig från dagen.

Minnesvärd 18-årspresent till tjej - Present till 18-årig tjej - Det stilrena halsbandet Inori Precious kan du gravera in något och göra den personlig. Att få ett vackert halsband med en fin text på är en väldigt minnesvärd 18-årspresent. Halsbandet levereras i en svart presentask som kan bytas ut till en lyxigare variant om du vill det.
Det stilrena halsbandet Inori Precious kan du gravera in något och göra den personlig. Att få ett vackert halsband med en fin text på är en väldigt minnesvärd 18-årspresent. Halsbandet levereras i en svart presentask som kan bytas ut till en lyxigare variant om du vill det.
Minnesvärd 18-årspresent till tjej - Armbandet Inori Royalty Steel går i samma stil som halsbandet och kan kombineras eller ges bort som den är. Även denna kan du gravera in något personligt på. Det smarta med det här armbandet är att om hon drar isär eller ihop lite försiktigt kan storleken justeras så att den passar de flesta.
Armbandet Inori Royalty Steel går i samma stil som halsbandet och kan kombineras eller ges bort som den är. Även denna kan du gravera in något personligt på. Det smarta med det här armbandet är att om hon drar isär eller ihop lite försiktigt kan storleken justeras så att den passar de flesta.
Minnesvärd 18-årspresent till tjej - Eller kanske ett par snygga diamantörhängen är något som passar henne bättre? Det är ju trots allt inte varje gång som hon fyller 18 år. Ett par fina diamantörhängen kommer definitivt bli en väldigt minnesvärd 18-årspresent. Kanske den allra finaste gåvan hon får i livet.
Eller kanske ett par snygga diamantörhängen är något som passar henne bättre? Det är ju trots allt inte varje gång som hon fyller 18 år. Ett par fina diamantörhängen kommer definitivt bli en väldigt minnesvärd 18-årspresent. Kanske den allra finaste gåvan hon får i livet.

Tile i present till 18-årig tjej

Som ett smycke är Tile Sport Bluetooth-tracker från Coolstuff. Hon fäster den enkelt på nyckelknippan, väskan eller andra saker som hon alltid tappar bort. Med mobilens hjälp är det bara att lyssna efter pipet som talar om var prylen finns och inte är den dyr heller. Bra va! En kul och användbar present till en 18 årig tjej.

Present till 18-årig tjej - Smart present att ge en 18-årig tjej i födelsedagspresent
Smart present att ge en 18-årig tjej i födelsedagspresent

Små presenter till tjej som fyller 18?

Det finns massor av små fina presenter du kan ge en tjej som fyller 18. Här är några förslag:

Present till 18-årig tjej - Väldoftande parfymer brukar alltid gå hem hos tjejer.
Väldoftande parfymer brukar alltid gå hem hos tjejer.
Badsalt är en billig men lyxig present till en 18-årig tjej.
Badsalt är en billig men lyxig present till en 18-årig tjej.
Present till 18-årig tjej - 
Smycken är något de flesta tjejer önskar sig. Dessa är i silver och rosenkvarts.
Smycken är något de flesta tjejer önskar sig. Dessa är i silver och rosenkvarts.
De här är faktiskt riktigt billiga också när du handlar hos Parfym.se
De här är faktiskt riktigt billiga också när du handlar hos Parfym.se
En nyckelring där du skriver in ett eget budskap
En nyckelring där du skriver in ett eget budskap
18-årsdagen är en viktig hädelse i livet. Dags att stanna upp och fundera över vad hon vill göra
Det kan också vara mysigt att få badbomer och sådana lyxigare grejer.
Varför inte ge henne en fin choklad och berätta vad du känner för henne.
Varför inte ge henne en fin choklad och berätta vad du känner för henne.
Kul mugg där du kan skriva ett eget meddelande till henne.
Kul mugg där du kan skriva ett eget meddelande till henne.
Ett doftljus där det dyker upp ett hemligt paket med ett smycke när hon eldat lite på ljuset.
Ett doftljus där det dyker upp ett hemligt paket med ett smycke när hon eldat lite på ljuset.

Vad ska man ge i present till en flickvän 18 år?

Vad som är en bre present till en 18-årig flickvän beror på hur din ekonomi ser ut. Går du i skolan så satsa på något litet och kärleksfullt. Du ska inte köpa en present som du knappt har råd med. Bra presenter till en 18-årig flickvän är en fin mugg som berättar vad du känner för henne, ett graverat smycke.

Ge henne något gott te och en mugg där det står Love. Tips: det blir mindre mysigt att dricka te ur en mugg det står kiss på.
Ett lyxigt kroppsvårdskit från Body shop
Om hon har hål i öronen kan det vara en bra idé att köpa örhängen.
Eller ge henne en anteckningsmugg där du skriver ett långt kärleksbrev till henne.
En bokstavstavla där du skriver något fint till henne och byter text ibland.
Är hon väldigt frusen av sig är det här värmehjärtat en given present.
Ett snyggt halsband där du graverar något kärleksfullt är en fin present till en 18-årig flickvän.
Aroma ägg som sprider väldoft
Aroma ägg som sprider väldoft

Relaterade frågor

Vad ska man ge i present till en 18-årig dotter? När det gäller ens dotter kanske man förväntas ge något extra fint när hon fyller 18. Ett startpaket till körkortet eller kanske ett fint smycke som är en minnesvärd 18-årspresent.

Vad ska man ge i present till en 18-årig syster? Det beror helt på din ekonomiska situation. Men kanske ett spel, ett fint smycke eller en upplevelse.

Dela gärna den här sidan!

Tips på fortsatt läsning:

EnglishSvenska