Julklappar Till Vuxen Dotter

Att hitta bra julklappar kan vara svårt. Vad ger man för julklappar till en vuxen dotter?

Här hittar du många förslag på vad du kan ge en vuxen dotter i julklapp. Har du panik att hitta en bra julklapp nu? Köp presentkort på kläder eller biobiljetter. Jag kommer ge dig många fler tips på den här sidan som du kanske kan ha nytta av. För att hitta en riktigt bra julklapp till henne behöver du fundera över vad hon gillar och är intresserad av. Här kommer mina bästa julklappstips till en vuxen dotter! 

Vad är bra julklappar till en vuxen dotter?

Ge en vuxen dotter inredning i julklapp

Gillar din dotter inredning? Då kan det vara en trevlig present att få inredning i julklapp. Men här gäller det att ha en bra känsla för vad hon gillar för färg och stil. Några exempel på inredning som kan vara bra att ge en vuxen dotter i julklapp är tavlor, kuddar, en pläd, ljusstake eller en fin skål som du fyller med godis.

Porträtt av henne som drottning

Ett porträtt med henne själv som drottning, viking, superhjälte eller kanske Mona-Lisa är en kul grej som hon kommer älska. De är faktiskt inte så dyra som man skulle kunna tro. Här laddar du bara upp ett foto på henne och väljer hur du vill att hon ska avbildas. Det här har blivit en säljsuccé faktiskt! Läs mer och beställ

En tavla som passar med hennes inredningsstil och färger.
En söt liten keramikskål som du fyller med hennes favoritgodis är alltid välkommet.
Några matchande plädar att ha i soffan kan vara mysigt.
Snygga och diskreta inredningsdetaljer är en bra present till en vuxen dotter.

CBD Olja 5%

Om du letar efter en naturlig lösning för att hantera hälsoproblem, så kan CBD-olja fullspektrum vara det du söker. Oljan är gjord av högkvalitativ hampa och innehåller cannabinoider, terpener och flavonoider. Dessa ämnen arbetar tillsammans för att minska ångest, smärta och sömnproblem. CBD-oljan hjälper kroppen att må bra. Det är en bra present till någon som är intresserad av att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Varför inte beställa en flaska åt dig själv också och upplev skillanden själv. Du kommer inte ångra dig! Läs mer och beställ

Adventskalender till vuxen dotter

Glöm inte bort att precis som de yngre barnen vill en en vuxen dotter också ha en adventskalender. Det finns många fina att köpa kanske vill hon ha en sminkkalender, en adventskalender med godis eller någon av de andra adventskalendrarna för vuxna.

Läs mer och beställ

Att ge en vuxen dotter kläder i julklapp

Det kan faktiskt vara svårt att ge en vuxen dotter kläder i julklapp. Min upplevelse är att tjejer kan vara mycket mer petiga med vad de tar på sig än vad grabbar är. Men om du känner dig väldigt säker på hennes klädsmak (och storlek!) kan det vara en god idé att ge henne kläder i julklapp. Exempel på bra kläder som man kan köpa i julklapp är toppar, stickade tröjor, mössa eller vantar. Dessa klädesplagg är inte jättenoga med passformen och kan vara lättare för någon annan att välja ut. Att köpa ytterkläder, skjortor eller jeans är betydligt svårare eftersom det är plagg som passformen är väldigt viktig på.

Personliga strumpor i julklapp till en vuxen dotter

En kul julklapp är ett par personliga strumpor. Här laddar du upp ett foto, väljer strumpodell och om du vill ha någon text på strumporna. Fotot kan vara både en person eller husdjur. Det finns många fina mönster att välja mellan också, zebrarandigt, flaggor, pengar, hundtandsmöstrat, enfärgat osv. Ett par personliga strumpor är en rolig present till både ungdomar, män och kvinnor. Läs mer och beställ

En cool meps mössa kan fungera att ge till en vuxen dotter i julklapp.
Även en halsduk brukar vara välkommet om hon får i present.

Presentkort

Känner du dig osäker på hennes klädsmak eller storlek, men ändå vill ge henne kläder då kan det vara bättre att ge ett presentkort på kläder. Men presentkort på upplevelser eller kanske coola prylar är också populära julklappar.

Presentkort kan tyckas lite opersonligt, men om du ändå vill ge din vuxna dotter kläder, bidrag till möbler, eller en specifik produkt då kan faktiskt presentkort faktiskt vara att bra alternativ. Om din dotter precis flyttat hemifrån så kan ett presentkort på t.ex. IKEA vara väldigt välkommet.

Tränar hon?

Tycker din dotter om att träna? Då kan träningskläder eller en pulsklocka vara väldigt uppskattade julklappar. Eller varför inte ett hantelset för hemmaträningen? Fler tips på en bra present till någon som är träningsintresserad kan du hitta här.

En fitbit klocka är en bra present till en vuxen dotter som gillar att träna.
Vattenflaskan till gymmet behöver bytas ibland och det kan vara kul att få en ny fin flaska.
Det här träningsredskapet spänner man upp över dörrposten och använder sin kropp som motvikt. Massor av övningar att välja mellan.
Ett paket med hantlar kan vara bra att ha hemma. Det går snabbt och lätt att träna även dagar man inte hinner med att ta sig till gymmet.

Ge en vuxen dotter smink

Jag är ledsen, men det är ingen bra idé att ge bort smink. Val av färger och produkter är väldigt personligt. Här är stor risk att du väljer fel färger. Vill du ändå köpa smink till dottern satsa då på en bra svart mascara för över 100 kr. De flesta använder svart mascara. Att mascaran bör kosta över 100 kr är för att du inte vill ge henne någon skräp-produkt och absolut inte något man hittar på Rusta eller ÖB. Vill du ge din vuxna dotter makeup kan det vara bra att ta en titt i hennes badrumsskåp. Köp exakt samma mascara igen. Det är en förbrukningsvara och det är alltid bra att få en ny. Lipgloss kan också bli uppskattade presenter.

En svart mascara går bra att ge en vuxen dotter i julklapp
En svart mascara går bra att ge en vuxen dotter i julklapp

Schampo, parfym och andra skönhetsprodukter

Att ge bort schampo, en fin tvål eller handkräm, ansiktskräm eller andra liknande produkter brukar vara uppskattat av vuxna döttrar. Varför inte ge henne en fin korg med olika spa-produkter i julklapp. Det kan t.ex. vara schampon, body scrub, badbomber, väldoftande body lotion eller små exklusiva tvålar.

Hudcreme med en doft av Yoghurt och mango från Body shop
Hudcreme med en doft av Yoghurt och mango från Body shop 
The Ritual of Sakura

Ge din vuxna dotter en parfym som du vet hon gillar. Parfym är ju något som många kvinnor och tjejer tycker om att få i julklapp.

Billiga julklappar till vuxen dotter

Att hitta billiga julklappar till en vuxen dotter är faktiskt inte så svårt. När de börjat jobba själva och inser pengars värde brukar de bli väldigt tacksamma och glada även för små och billiga julklappar och presenter. Bra idéer på billiga julklappar till vuxna döttrar är en skål godis, reflex när vintern kommer, badbomber eller en fin tvål.

En tvål är en trevlig present att få. Den doftar gott och är bra för huden.
Reflextofsar är en omtänksam julklapp att ge till en vuxen dotter.
Reflextofsar är en omtänksam julklapp att ge till en vuxen dotter.
 Ett paket med lyxiga badbomber är en mysig julklapp att ge en vuxen dotter.
Ett paket med lyxiga badbomber är en mysig julklapp att ge en vuxen dotter.
Dessa IQ-pussel är roliga små julklappar att ge en vuxen dotter. Hon kommer inte kunna slita sig!
Dessa IQ-pussel är roliga små julklappar att ge en vuxen dotter. Hon kommer inte kunna slita sig!
Doftljus är alltid uppskattade presenter

Myspresenter

Tofflor, Strorytel, badbomber, spa-mys eller en korg med spa-produkter för hemmabruk.

Har hon inget badkar så kommer hon att älska att få en badbalja för vuxna i julklapp.
En lyxig satinpyjamas passar bra att ge sin dotter i present
Till jul är det mysigt med en hel tomtesäck fylld med badbomber mysig present att ge en vuxen dotter.
Till jul är det mysigt med en hel tomtesäck fylld med badbomber
En lyxig morgonrock är en bra julklapp till en vuxen dotter. Nu växer hon ju inte lägre, så det går bra att köpa en riktigt exklusiv morgonrock till henne.
När det är jul är det mysigt att få lite lyxiga hudvårdsprodukter som t.ex. en ansiktsmask.
När det är jul är det mysigt att få lite lyxiga hudvårdsprodukter som t.ex. en ansiktsmask.
Ett ihopvikbart fotbad
Ett ihopvikbart fotbad

Busiga och roliga presenter till vuxen dotter

Att ge min vuxna dotter roliga och busiga julklappar är väldigt kul om du frågar mig. Några exempel på busiga och roliga julklappar och presenter jag har gett min vuxna dotter:

Bra julklapp till vuxen dotter tomte

Vi placerade en STOR tomte som vi hittat billigt på loppis utanför hennes ytterdörr, när vi visste att de var bortresta och vi själva hade ett vattentätt alibi. Tanken var att vi skulle starta en samling av trädgårdstomtar åt henne. Hon försökte undersöka och förhöra oss om vem som hade placerat tomten där. Vi nekade till att det var någon av oss. Det blev en lång utredning (där tomten enligt min dotter hotade att supa ihjäl sig eller begå självmord) innan hon fick klarhet i hur den hade hamnat utanför hennes dörr.

Förra året påstod min då 10-åriga dotter att hennes äldre syster önskade sig toapapper i julklapp. Jag ”gick på det” och gav henne en hel bal med toa-papper. Alla rullar var individuellt inslagna och försedda med ett rim. Att ge bort toapapper på det här sättet var väl investerade pengar. Föreställ er en fnissande 10-åring som tror att hon lurat mamma att ge storasyrran toapapper i julklapp och en mindre nöjd storasyster som får läsa 64 rim om toapapper och öppna omslagspappret på 64 rullar toapapper….kan ju tillägga att i år har storasyster berättat att hon INTE önskar sig mer toapapper.


Roliga diskhandskar

Roliga diskhandskar brukar vara en given succé när man köper present till en vuxen dotter. Diskhandskar är ju något man alltid behöver i hemmet. Men med ett par fina handskar blir disken och städningen mycket roligare.

Läs mer och beställ

julklapp till vuxen dotter städset
julklapp till vuxen dotter städset

En annan lite rolig julklapp jag gett min vuxna dotter är ett ”städ set”. Alla vet ju hur tråkigt det är att städa. Så jag köpte en fin hink i hennes favoritfärg rosa och matchande diskhandskar. Sedan fyllde jag hinken med rosévin, rosa godis, rosa disktrasor och skurmedel. Om man kan få lite vin och godis samtidigt som man städar går städningen lite lättare.

I år har jag en jätterolig bus julklapp på gång…jag lovar att berätta om den efter jul. Jag är rädd att min vuxna dotter också Googlar efter bra presenter innan jul. Så därför vågar jag inte avslöja den före jul. (Trodde jag…årets julklapp blev en stor besvikelse)

Vi återbrukade vår gamla brevlåda när vi bytte ut den. Med hjälp av papir mashé gjorde vi den till en drake. Dottern var inte jättenöjd med den presenten… men vi hade roligt när vi gjorde den i alla fall. 😉

Ge henne en julklapp som du gjort själv

julklapp till vuxen dotter necessär som du hjort själv

Kan du något hantverk, så som baka, svetsa, koka sylt, sy eller snickra – då kan du säkert hitta på någon fin julklapp till din dotter. En julklapp som ges med kärlek och omtanke är mycket roligare att få än en julklapp som ”bara” är köpt. Fundera över vad du kan för något! Kanske kan du komma på någon julklapp till din vuxna dotter som du gör själv.

Te med budskap

En julklapp som jag själv har gjort till min dotter är te med olika budskap. Jag köpte te i olika smaker och istället för tepåsarnas vanliga pappershandtag gjorde jag egna budskap. Det här är en julklapp som ger din dotter en fin och positiv start på dagen. Berätta för din dotter att hon är värdefull, att du älskar henne, varva gärna med lite tokiga och roliga meddelanden också. Har din vuxna dotter några yngre syskon så kommer de med glädje ta sig an uppgiften med att skriva knasiga meddelanden på te-etiketterna. Det kan förstås vara kul att ge henne en knasig temugg också.

Den här ska jag ge min vuxna dotter i julklapp om hennes lillasyster får bestämma.
Den här ska jag ge min vuxna dotter i julklapp om hennes lillasyster får bestämma – självklart med ett foto på lillsyran på!
Låt henne veta att kvinnor kan! Det är ett bra budskap att föra vidare till sina barn.

Smycken

Vill du ge din vuxna dotter smycken i julklapp så är det viktigt att du tittar och lägger märke till vilka smycken hon har på sig och brukar använda. Smycken är väldigt personliga grejer. Det är viktigt att de smycken du ger henne passar hennes stil och personlighet. Därför är det bra att utgå från de smycken hon brukar bära. Ta något i samma stil eller något från samma designer om du kan hitta det.

Kanske en smyckesstav där du graverar in ”älskad dotter” kan bli en älskad gåva?
Halsband från Efva Attling
Halsband från svenska Edblad

Upplevelse julklappar

Det finns gott om upplevelsejulklappar att köpa. Fotokurs, silversmide eller kanske en spaweekend som ni tillbringar tillsammans. Perfekta julklappar till en vuxen dotter.

Fotokurs, så hon lär sig sin systemkamera som bara blivit liggande.
Fotokurs, så hon lär sig sin systemkamera som bara blivit liggande.
Escaperoom  är en upplevelse hon sent kommer glömma
Kanske det skulle vara trevligt att åka på en spa-weekend tillsammans med henne.
Kanske det skulle vara trevligt att åka på en spa-weekend tillsammans med henne.
Ta med henne och lös lite mordgåtor tillsammans! Det kommer bli en unik julklapp.
Ta med henne och lös lite mordgåtor tillsammans! Det kommer bli en unik julklapp.
Det kan också vara roligt att åka iväg och prova på pistolskytte tillsammans med henne.
Det kan också vara roligt att åka iväg och prova på pistolskytte tillsammans med henne.

Böcker

Gillar din dotter att läsa? I så fall kan några bra böcker bli en lyckad julklapp till henne. Eller varför inte en årsprenumeration på Nextory. Då har hon obegränsat antal böcker i sin mobiltelefon under hela året.

En fantastisk bok av vår folkkäre författare Jonas Gardell
En fantastisk bok av vår folkkäre författare Jonas Gardell
De sju som såg är en spännande bok av Denise Rudberg.
De sju som såg är en spännande bok av Denise Rudberg.

Ge din vuxna dotter fina julklappar

Även vuxna döttrar önskar sig fina saker i julklapp. Det kan t.ex. vara mobilskal, en fin almanacka, en vacker temugg och några teer eller ett par enhörningstofflor.

Översättare AI Voice Translator

En fantastisk teknikpryl att ge bort i present eller julklapp är den här direktöversättaren. Den är perfekt när man är på semester och skolkunskaperna inte riktigt räcker till. Men en översättare går det både snabbt och enkelt att göra sig förstådd. Översättningen kan man få talad eller utskriven på skärmen. Aldrig mer kommer det vara besvärligt att fråga efter vägen! Det kommer vara lätt att beställa man utan att man får några obehagliga överraskningar. Översättaren är inte bara bra att ha med när man åker utomlands, utan är ett smidigt verktyg även i vardagen. Läs mer och beställ

En vuxen dotter vill säkert ha ett fint skal till sin mobiltelefon.
En vuxen dotter vill säkert ha ett fint skal till sin mobiltelefon.
Kanske en fin temugg med lite teer är en fin present till en vuxen dotter.
Kanske en fin temugg med lite teer är en fin present till en vuxen dotter.
Om du ger henne ett par knasiga tofflor kommer hon att le åt dem länge.
Om du ger henne ett par knasiga tofflor kommer hon att le åt dem länge.
Lyxiga badbomber
Tyngdtäcke Scandinavianrest

Aktier

Jag tycker att du ska ge din dotter aktier i julklapp. Det kan bli en spännande julklapp som ökar i värde över tiden. Det är också ett roligt och givande nytt intresse ifall hon inte redan är intresserad av investeringar kommer hon garanterat att bli det när hon ser hur hennes aktier ökar i värde. Saker i all ära, men behöver vi egentligen alla dessa prylar?

Att ge henne pengar till aktier är en bra present
Att ge henne pengar till aktier är en bra present om hon redan har allt hon behöver.

Intressen

Har din dotter något speciellt intresse kan du köpa presenter hon behöver för att hålla på med det. Intressen som ridning, foto, sy, blommor, att måla, spela tv-spel, spela golf eller flugfiske. Inom de flesta intressen krävs det en viss utrustning och tillbehör som är bra eller roliga att ha. Fundera över om du hittar något för det intresset som din dotter ägnar fritiden åt! Förutom prylar så kan du ju ge henne presentkort på en gryningsritt i Stockholm, kurs i naturfoto, så hon utvecklar sitt intresse eller en danskurs för henne och sambon.

En kurs i naturfotografering är en bra julklapp till en vuxen dotter.
En kurs i naturfotografering är en bra julklapp till en vuxen dotter.
Till dottern och hennes sambo kan det bli en fin julklapp med en danskurs.
Till dottern och hennes sambo kan det bli en fin julklapp med en danskurs.
Författarkväll
Burlesque privatlektion

Andra små julklappar

Julklappar måste inte alltid vara så dyra. Det går att hitta väldigt billiga julklappar som ändå visar stor omtanke om henne. Det kan vara en Muminmugg, en reflex att ha på jackan är hon går ut i vintermörkret, värmepåsar eller ett par glittriga vantar.

En fin värmekudde
Mugg med mumintrollen
Små lampor att fästa på kläderna istället för reflexer.

Spel

Julklapp till 8 åring hela familjen kan vara med och skapa

I vår familj brukar vi spela mycket spel tillsammans. Så det händer ofta att jag ger min vuxna dotter spel i julklapp. Senast jag köpte ett spel var det Sheriffen av Nottingham. Det var tydligen inte så mycket tävling sa mina arbetskamrater. (vi har inte hunnit provspela det ännu) Det är lite tråkigt med alla familjegräl som uppstår i samband med spel. Riktigt så allvarligt som inbjudan här intill visar blir det kanske aldrig…men nästan. Båda mina döttrar 12 och 25 kan bli väldigt sura på varandra. Om den yngsta förlorar börjar hon fråga om när storasysters tåg inte går hem snart. Så jag försöker köpa fredliga spel. Patiens är också ett väldigt bra spel. 🙂

Här är det nya spelet jag köpte. Vi har ännu inte hunnit spela det tillsammans. Men jag hoppas att det ska gå bra.
Här är det nya spelet jag köpte. Vi har ännu inte hunnit spela det tillsammans. Men jag hoppas att det ska gå bra.
Ett vanligt spel som Fia med Knuff kan få katastrof hemma hos oss och urarta till Fia med bråk.
Ett vanligt spel som Fia med Knuff kan få katastrof hemma hos oss och urarta till Fia med bråk.
Ska vi slå vad är också en källa till diskussion. Det finns juniorfrågor som minstingen
Ska vi slå vad är också en källa till diskussion. Det finns juniorfrågor som minstingen 12 år får. Den stora som är 25 tycker att det är orättvist och så är det igång!

Relaterade frågor

Vad ger man i present till en 25-årig tjej? En bra present till en 25-årig tjej är en tomte, en fin handväska, bokstavstavla, film, doftljus, väckarklocka eller ett smyckesljus. Fler tips på en bra present till en 25-årig tjej finns att hitta här.

Vad kan man ge för present till någon som precis tagit sitt körkort? Bra körkortspresenter är godisbilar, wounderbaum, navigator eller en rattumuff. Fler tips på körkortspresenter hittar du här.

Vad ger jag i present till en tjej som fyller 18 år? Bra presenter att ge en 18-årig tjej är en fin taklampa, duntäcke, färganalys, spa eller ett personligt smycke med gravyr. Fler presenter att ge en 18-årig tjej finns här.

Vad är en bra present till min flickvän? Bra presenter till en flickvän är inredning, en elektrisk tandborste, zombietomte, termosmugg eller en nagelackstork är bra presenter att ge sin flickvän. Fler fina presenter till flickvännen hittar du här.

Julklappar Till Vuxen Dotter
Rulla till toppen