Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present på 16-Årig Bröllopsdag – Fjäderbröllop

Att fira en 16-årig bröllopsdag, även kallad ”fjäderbröllop”, erbjuder en möjlighet att ge kreativa och unika gåvor som speglar kärlek och uppskattning. Denna artikel hjälper dig att hitta den perfekta gåvan för att fira detta speciella tillfälle. Här finner du olika presentidéer som symboliserar er kärlek och uppskattning för varandra, från vackra påfågelkaffekoppar till fluffiga duntäcken.

Viktiga slutsatser

  • Att ge bort en present på en 16-årig bröllopsdag, fjäderbröllop, är en betydelsefull gest som visar din uppskattning och kärlek under detta speciella tillfälle.
  • Välj en present som är både vacker och användbar, anpassad efter din partners behov och intressen, vilket kan variera från praktiska föremål till lyxiga upplevelser.
  • Några bra presentidéer inkluderar påfågelkaffekoppar, fluffiga duntäcken, handmålade vinglas med påfågelmotiv, en vacker kimono med påfåglar eller originella ryska dockor med fågelmotiv.

Hem- och Inredningspresenter när ni firar 16 år som gifta

Drömfångare i present på bröllopsdag

En inredningsdetalj som är väldigt populär just nu och som passar även på ett fjäderbröllop är drömfångaren. Det var indianerna som först skapade dem. De sägs fånga alla drömmar och de dåliga fångas i nätet, medans de fina drömmarna släpps igenom. I gryningen när solen lyser på drömfångaren löses de dåliga drömmarna upp. Även om man är skeptisk när det gäller funktionen är de vackra inredningsdetaljer.

Drömfångare

Kaffekoppar med fåglar

Ett presenttips till från Pip Studio är dessa söta kaffekoppar med fåglar på. Det är helt fantastiska att köpa till din man eller fru på en 16 årig bröllopsdag. Pip studio lyckas faktiskt med att inte få för mycket av det goda. De olika mönstren kompletterar bara varandra.

Dushdraperi med fåglar

Det här duschdraperiet är otroligt vackert, det föreställer två fåglar som sitter i ett blommande träd. En fin present att ge när ni firar ert fjäderbröllop.

Dushdraperi med fåglar

Tillbringare med fåglar

När man firar 16 årig bröllopsdag kan det också passa bra att köpa fina prylar till hemmet. Kanske den här vackra tillbringaren skulle passa bra hemma hos er? Praktiska saker brukar vara omtyckta gåvor på bröllopsdagar.

Lampa

Det här är en lampa som jag inte vet riktigt vad jag tycker om. På ett sätt är den ganska charmig, en höna som värper ett ägg. Men jag vet inte riktigt vart man skulle kunna placera en sådan lampa. Är du på jakt efter en verkligt unik gåva att ge din fru eller make när ni firar 16 årig bröllopdag är den i alla fall ett alternativ. En lampa som den här är verkligen något alla besökare kommer lägga märke till.

Adventskalender med fåglar

Är det runt advent som ni firar er bröllopsdag, då finns det en underbar adventskalender som också skulle kunna passa. Den här i rött, grönt och vitt med olika fågelmotiv.

Adventskalender med fåglar

Handmålat vinglas med en påfågel

Det är inte bara på kristallbröllop som det passar bra att ge bort vinglas i present. Det finns vackra glas även för fjäderbröllop. Det här vinglaset har en vacker, handmålad påfågel.

Handmålat vinglas med en påfågel

Fågel i plåt

När ni firar fjäderbröllop finns det även snygg inredning att köpa i present. Vad sägs som den här vackra fågeln i hamrad plåt? Kanske skulle den passa hemma hos er?

Personliga och Användbara Presenter på bröllopsdagar

Påfågel kaffekopp

En ovanligt vacker present att ge på ett fjäderbröllop är en fin påfågelkopp på fat. I en vacker kaffekopp kommer kaffet smaka änu bättre. Precis som ert äktenskap är den här koppen unik och anmärkningsvärd på alla sätt.

Duntäcke i present

Ett duntäcke är en vanlig present på ett fjäderbröllop. Det är härligt att krypa ner under ett fluffigt och varmt täcke. Ett duntäcke gör också att sängen ser mycket vackrare ut när man bäddar. I det här täcket är det dun blandat med gåsfjäder. Fjädrarna gör att täcket inte blir riktigt lika varmt. Köp täcket i present på en 16 årig bröllopsdag.

Söta muggar med ankor

En gullig och väldigt användbar present att ge på en 16 årig bröllopsdag är kaffemuggar med ankungar. En kul present att köpa till ett fjäderbröllop och de nykläckta ankungarna lämnar ingen oberörd.

Unika och Originella Presenter

Tavla med en påfågel

Kanske din man eller fru skulle tycka om att få en tavla i present på fjäderbröllopet? Kanske den här påfågeln med gula fjädrar kommer bli en bra present på er 16 åriga bröllopsdag?

Fjäderpenna

Vem drömmer inte om att skriva snyggt? Med en kalligrafipenna och mycket träning kan hans eller hennes dröm besannas. Det här setet innehåller förutom fjäderpennan, även bläckhorn. Pennan levereras i en vacker ask, så presentinslagningen blir ganska lätt för den här presenten. Beställ pennan i present till din man eller fru i present på ert fjäderbröllop, 16 åriga bröllopsdagen.

Fågelholk

Gillar din man eller fru appstyrda saker? Då har jag en bra idé på vad du kan ge på er bröllopsdag. Det här är en fågelholk där man kan följa händelsedutveckligen via en app i sin telefon. Bilderna man får är högupplösta och fågelholken har till och med ljudupptagning.

Fågelholk

Papegojor som sitter på en måne

Vill du inte ge din man eller fru en riktigt papegoja när ni firar fjäderbröllop skulle den här prydnadssaken kunna vara ett alternativ. Den föreställer två papegojor som sitter på en måne. Det är ett trevligt sätt att berätta för honom eller henne att du älskar honom eller henne.

Papegojor

Ryska dockor med fåglar

Det här är också en väldigt unik present att ge. Det är ryska dockor i form av olika fåglar. Du delar på dockorna och den minsta fågeln passar i den näst minsta osv. En originell present att ge din man eller fru när ni firar fjäderbröllop.

Ryska dockor med fåglar

Kläder och Accessoarer

Armband med fjäder

Har du inte så stor budget att handla för den här årsdagen? Då kanske ett snyggt armband i läder dekorerat med en fjäder är en present som passar i år? Alla bröllopsdagar måste inte firas med pompa och ståt, men en liten symbol för att markera att det är en 16 årig bröllopsdag är förstås alltid trevligt.

Armband

Kimono

Till din fru är en vacker kimono med påfåglar bli en omtyckt present på en 16 årig bröllopsdag. Det här är en kimono i hög kvalité. Den har fickor i sidorna. Den passar bra att ha både som klädesplagg och som morgonrock. Beställ den till din fru när ni firar fjäderbröllop.

Kimono

Vinterhalsduk

Gifte ni er under vinterhalvåret? Då är en halsduk från Wrendale Designs en jättefin present till din fru. Här är det rödhakar som sitter på en gren. En varm och mysig present som hon kommer ha glädje av under många år framöver. Köp den här om du vill ha en väldigt speciell present för er 16 åriga bröllopsdag.

Vinterhalsduk

Dunjacka i present på ett fjäderbröllop

Dunjackor är bra presenter att ge när ni firar fjäderbröllop. Det är ett användbart plagg som alla önskar att de hade när vintern kommer. Att få användbara saker på bröllopsdagar brukar vara uppskattat.

Dunjacka

Halsband med fågel

Smycken är klassiska presenter att ge på bröllopsdagen. Det finns riktigt vackra halsband även för ett fjäderbröllop. Vad gillar du den här kungsfiskaren av bärnsten, turkoser och silver? Jag tror att den kommer bli en omtyckt skatt i din frus smyckeskrin. Vill du beställa den till henne hittar du den hos Amazon.

Halsband med fågel

Paraply i present på fjäderbröllop

Det finns många gulliga presenter att köpa till en 16 årig bröllopsdag. Ett paraply med fåglar är en jättesöt gåva som passar både män så väl som kvinnor. Med ett fågleparaply kommer hon eller han garanterat synas i alla folksamlingar.

Halsband med fågel från Efva Attling

Detta eleganta ”Black Bird Necklace” från Efva Attling, tillverkat i silver, förenar modern design med klassisk elegans. Smycket, prytt med en svart fågel, symboliserar frihet och styrka. Smycken är uppskattade gåvor på bröllopsdagar.

Trädgård och Utomhus

Fågelbad

Det blir ett vackert blickfång i trädgården med ett elegant fågelbad. Det är kul om man kan locka in fåglarna så de finns där både sommar så väl som vinter. På vintern kan man ju mata dem, men på sommaren kan du kanske locka med ett fågelbad. Fåglar och andra djur gör att trädgården känns levande.

Fågelbad

Upplevelsebaserade Presenter

Stockholm vintertur

Att ge en upplevelse i present är ett unikt sätt att fira en speciell dag som fjäderbröllop, vilket är den 16:e årsdagen. Om paret är intresserade av vinteraktiviteter och äventyr, kan en vinterbåttur vara en perfekt present. Båten tar dig längs stadens kajer ut mot Fjäderholmarna som vi rundar innan färden går tillbaka in mot staden. Så om du vill ge en minnesvärd present till din make eller maka på er 16:e bröllopsdag, kan en vinterbåttur vara ett utmärkt val.

Slutligen, kom ihåg att det viktigaste är att presenten är väl vald med tanke på din man eller hustru och hans eller hennes personlighet. En personlig och genomtänkt present kommer alltid att uppskattas och visa kärlek och omtanke.

Relaterade frågor

Vad heter bröllopsdagar? Bröllopsdagar har olika namn så som gummibröllop, skifferbröllop, bronsbröllop, atombröllop osv. Klicka på länken för att läsa om alla bröllopsdagar.

Vad heter Bröllops åren? De olika bröllopsåren har olika namn så som pappersbröllop, bomullsbröllop, bärnstensbröllop, kristallbröllop, silverbröllop osv.

Hur många är är Sockerbröllop? En 6 årig bröllopsdag är sockerbröllop

Vad är 15 årig bröllopsdag? En 15 årig bröllopsdag kallas kristallbröllop. Det är då brukligt att ge varandra presenter av kristall för att fira dagen.

Vad kallas alla bröllopsdagar?

1 år Bomullsbröllop, 2 år Pappersbröllop, 3 år är Läderbröllop, 4 år är Fruktbröllop / Blomsterbröllop, 5 år är Träbröllop, 6 år är Sockerbröllop, 7 år är Yllebröllop, 8 år är Gummibröllop, 9 år är Linnebröllop, 10 år Tennbröllop.

11 år är Stålbröllop, 12 år är Sidenbröllop, 13 år är Spetsbröllop, 14 år är Elefenben, 15 år Kristallbröllop, 16 år är Fjäderbröllop, 17 år är Silkesbröllop, 18 år är Satinbröllop, 19 år är Galonbröllop, 20 år Porslinsbröllop.

21 år är Nylonbröllop, 22 år är Jutebröllop, 23 år är Hampabröllop, 24 år är Sammetsbröllop, 25 år Silverbröllop, 26 år är Korkbröllop, 27 år är Balsabröllop, 28 år är Masonitbröllop, 29 år är Plywoodbröllop, 30 år Pärlbröllop.

31 år är Mahognybröllop, 32 år är Granitbröllop, 33 år är Gnejsbröllop, 34 år är Skiffer bröllop, 35 år Korallbröllop, 36 år är Marmorbröllop, 37 år är Tegelbröllop, 38 årig bröllopsdag är Cementbröllop, 39 år är Grafitbröllop, 40 år Rubinbröllop.

41 år är Keramikbröllop, 42 år är Mässingsbröllop, 43 år är Plåtbröllop, 44 år är Nickelbröllop, 45 år Safirbröllop, 46 år är Blybröllop, 47 år är Kvicksilver, 48 år är Zinkbröllop, 49 år är Aluminium, 50 år Guldbröllop.

51 år är Krom bröllop, 52 år är Bronsbröllop, 53 år är Kopparbröllop, 54 år är Platinabröllop, 55 år Smaragdbröllop, 56 år är Volframbröllop, 57 år är Manganbröllop, 58 år är Bärnstensbröllop, 59 år är Akvamarin, 60 år Diamantbröllop.

61 år är Glasbröllop, 62 år är Topas bröllop, 63 år är Jadebröllop, 64 år är Emaljbröllop, 65 år är Krondiamantbröllop, 66 årig bröllopsdag är Uranbröllop, 67 år är Opalbröllop, 68 årig bröllopsdag är Granatbröllop, 69 år är Briljantbröllop, 70 år är Järnbröllop.

75 årig bröllopsdag är Atombröllop, 80 år är Platina bröllop, 85 årig bröllopsdag är Månstensbröllop eller Vinbröllop, 90 årig bröllopsdag är Stenbröllop, och 100 år är Kvadratbröllop.

Tips på fortsatt läsning

Bröllopsdagar

Presenter på 17 årig bröllopsdag


Present på 16-Årig Bröllopsdag – Fjäderbröllop
Rulla till toppen