Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Hitta perfekta sista minuten presenter

Det är många datum man bör hålla ordning på och det är lätt hänt att man missar ibland. Har du glömt ert bröllopsdatum, mammas födelsedag, eller något annat viktigt? Ingen fara, det finns presenter som inte avslöjar för mottagaren att du glömt.

Sista minuten present 2024: Har du brist på tid men vill ändå ge en genomtänkt gåva? Här är några toppval som kommer att imponera utan att avslöja att de köptes i sista minuten:

  • Upplevelser: Överväg allt från en spännande helikoptertur till en avkopplande spa-dag.
  • Presentkort: Alltid uppskattat och kan köpas online i sista sekund.
  • Säsongsblommor: Ett snabbt, men personligt val som lyfter varje tillfälle.
  • Godis och choklad: Ett säkert kort som de flesta älskar.
  • Livsmedelshandel: Oväntade skatter väntar – kanske en gourmetost eller en flaska fint vin.
    Även om du är ute i sista minuten, finns det alltid sätt att visa att du bryr dig. Här kan du hitta den perfekta gåvan i sista stund.
Vad är en bra sista minuten present?

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse i sista minuten kan bli en mer personlig present. Det finns annorlunda upplevelser allt från att köra Porsche, Takvandringar, Pizzakryssningar, drejkurser, vinprovningar, köra segway och mycket annat.

Kurs i drejning

Vill du ge bort en unik och kreativ sista-minuten present? Då är en drejningsupplevelse en perfekt present för den som vill prova på något nytt och spännande.

Ost och vinprovning

En ost- och vinprovning är den perfekta sista-minuten presenten för mat- och dryckesentusiasten. Under denna upplevelse får mottagaren chansen att smaka på olika sorters ostar som kombineras med matchande viner. En expert kommer att guida genom provningen och berätta om ostarnas smaker, historia och ursprung.

ost och vinprovning

Kurs i att göra egen glass

En glasskurs är den perfekta sista-minuten presenten för den som älskar att laga mat och vill lära sig mer om att göra egen glass. Under denna upplevelse får mottagaren chansen att lära sig göra sin egen glass från grunden, med hjälp av en erfaren instruktör.

Teater och middag

En teatermiddag är den perfekta sista-minuten presenten för den som älskar både teater och god mat. Under denna upplevelse får mottagaren chansen att njuta av en härlig trerätters middag samtidigt som man tar del av en spännande teaterföreställning.

Danskurs

En dansupplevelse är den perfekta sista-minuten presenten för den som älskar att dansa eller vill prova på en ny dansstil. Under denna upplevelse får mottagaren chansen att lära sig grunderna i en dansstil, med hjälp av erfarna instruktörer.

Handgjorda gåvor

Om du har lite tid och talang kan en handgjord gåva vara ett personligt och uppskattat alternativ. Skapa en personlig tavla, skriv ett dikt, eller sticka en vacker halsduk.

Sticka något till honom eller henne

Att sticka något själv är den perfekta sista-minuten presenten för den som gillar handarbeten eller vill ge bort något personligt och unikt. Det finns många olika projekt att välja mellan, som exempelvis vantar, mössor, sjalar eller tröjor.

Måla en egen tavla

Att måla en tavla själv är den perfekta sista-minuten presenten för den som gillar konst eller vill ge bort något personligt och unikt.

Böcker och streamingtjänster

En bok är en klassisk och tidlös gåva som alltid är uppskattad. Välj en bok som passar mottagarens intressen, eller satsa på en bästsäljare som du tror att de kommer att tycka om.

Storytel talböcker

Att ge bort en Storytel prenumeration är den perfekta sista-minuten presenten för den som gillar att läsa eller lyssna på böcker. Med över 300 000 titlar att välja mellan finns det något för alla, oavsett om man gillar deckare, romantik eller fantasy.

storytel

Albert 3-16 år Matte, läsning & läxor


Att ge bort en prenumeration på Albert är den perfekta sista-minuten presenten för den som har barn eller är intresserad av att lära sig programmering. Hej Albert är en online-tjänst som lär ut programmering på ett lekfullt och pedagogiskt sätt, genom interaktiva spel och övningar.

Blommor och godis om du är ute i sista minuten

Ibland är det enklaste alternativet också det bästa. En vacker bukett blommor och en ask med läckra praliner är en säker vinnare när det gäller att hitta en present i sista minuten.

Blommor med blomsterbud

Blommor med blomsterbud är en utmärkt sista minuten present som kombinerar elegans och bekvämlighet. Perfekt när du behöver hitta den perfekta presenten snabbt. Mottagaren kommer garanterat att uppskatta den vackra gesten och den omsorgsfulla leveransen direkt till dörren.

Godisbox

Hemmamysboxen från Godisboxen är en perfekt sista minuten present för alla som älskar sötsaker. Boxen är fylld med ett urval av läckra godisar som skapar en mysig stund hemma.

Godisboxen hemmamys

Sista minuten present till barn och tonåringar

Är det till ett mindre barn du ska ge bort en sista minuten present? Då är mitt bästa tips att ge honom eller henne en nalle. Här hittar du några fina presenter att ge bort i sista stund.

Godisbox Kinderboxen

Godisbox för barn med godis och små böcker. Att ge bort Kinderboxen från Godisboxen.se är den perfekta sista-minuten presenten för den som älskar choklad och sötsaker. Denna box är fylld med olika sorter av Kinderchoklad och andra Kinderprodukter, såsom Kinder Bueno och Kinder Pingui.

färdig godisbox för barn

Kanin från Bukowski

Nallar brukar kunna beställas och få levererat i brevlådan på ett par dagar. Gullig kanin att ge ett barn i sista minuten present. Lite större livsmedelsbutiker brukar även ha en leksakshörna där du kan hitta nallar och lite småleksaker. Det brukar faktiskt inte vara högre pris att köpa en nalle där än i en leksaksaffär och det är ungefär samma utbud faktiskt. I matbutikens lekhörna kan du kanske också hitta målarböcker, slajm enklare legobyggsatser osv. När det gäller presenter till små barn är det mycket viktigt att slå in presenterna vackert. Det är nästan viktigare än vad själva innehållet i paketet är. Små barn älskar fina kartonger, papper och krulliga snören. De kommer inte märka att det var något du köpte på ICA på vägen till kalaset. Du kan kanske hitta några fler bra tips på sista minuten presenter till små på sidan med presenter för barnkalas.

Sätt in lite pengar i akier hos Avanza

Vill du inte ge bort pengar som slösas bort kan det också vara kul för mottagaren att få pengar i aktier. Det är ju en present som kommer växa med åren. Här kan du läsa mer om hur du startar ett aktiesparande åt henne eller honom.

Du kan hitta fler presenttips här

Hitta perfekta sista minuten presenter
Rulla till toppen