Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

50-Års Present Till Pappa

När pappa fyller 50 år är det en väldigt speciell dag, kanske du vill hitta någon lika speciell present att ge pappa?

Att hitta den perfekta 50 års presenten till pappa kan vara både roligt och minnesvärt. Överväg en retro spelkonsol för nostalgi, ett ölbryggningskit för den bryggintresserade, eller kanske en upplevelse som en helikoptertur eller gourmetmiddag. För den praktiska pappan är kökstillbehör som fina knivar eller en massagedyna perfekt. Glöm inte heller att kaffeälskande pappor kommer att uppskatta en presentlåda med kaffe.

Vad är egentligen en bra 50-årspresent till pappa?

Rolig 50-års present till pappa

När din pappa fyller 50 år vill du kanske ge bort något som både överraskar och roar. Roliga presenter kan lysa upp hans dag och skapa oförglömliga minnen. Oavsett om det är skämtartiklar eller en upplevelse som får honom att skratta, är målet att göra hans 50-årsdag extra speciell.

Superman porträtt av honom

En present som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till män är porträtt på dem. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha. Kanske är det Aqua Hero, Napoleon, Kung, Adelsman, eller kanske någon superhjälte. Sedan får man hem ett snyggt porträtt att hänga på väggen. Ge honom en riktig egobost och köp ett riktigt coolt porträtt.

Unik 50 års present till pappa

Att ge pappa en unik och rolig födelsedagspresent på 50-årsdagen är kanske inte så vanligt. Men varje kväll pappa stoppar fötterna i sina varma och mysiga tofflor kommer han att ha ett stort leeende på läpparna. Ge bort 50 års presenter som får honom att skratta.

Retro Spelkonsol

Överraska din pappa med en retro spelkonsol, komplett med klassiska spel från hans ungdom. Det är en rolig och nostalgisk present som tar honom tillbaka till barndomens spelstunder och erbjuder timmar av underhållning.

Teknik och Innovation i 50-års present

För den teknikintresserade pappan är den perfekta 50 års presenten något som ligger i framkant av dagens innovationer. Det kan vara allt från smarta hem-enheter till de senaste elektroniska prylarna som förenklar livet eller öppnar upp nya möjligheter för nöje och lärande.

Bärbar högtalare i 50 års present

Till pappa som tycker om att lyssna på musik är en bärbar högtalare en bra födelsedagspresent.

Smart Hem Assistent

En smart assistent som Google Home eller Amazon Echo för att göra hans hem mer uppkopplat och livet lite enklare.

Google home i present till tekninintresserad

Virtuell Verklighetsupplevelse

Boka en session på ett VR-center där han kan prova på allt från dykning med hajar till rymdresor, en upplevelse utöver det vanliga.

Kunskap & Personlig Utveckling

Ge din pappa en present som berikar hans sinne när han fyller 50. Kunskap och personlig utveckling i form av böcker, kurser eller föreläsningar kan inspirera och öppna nya dörrar. Det är gåvor som visar på djup omtanke och uppskattning av hans intressen och strävan efter att växa.

Workshop i Skrivande som 50 års present

En workshop eller kurs i kreativt skrivande som kan hjälpa honom att uttrycka sina tankar, idéer och historier.

Onlinekurs i Fotografering

En kurs som lär ut tekniker i både digital och analog fotografering, komposition och bildbehandling.

ge bort en fotokurs i present

Träsnideri

En praktisk 50 års present där han kan lära sig grunderna i träsnideri, en fantastisk kombination av konst och hantverk.

gör din egen dalahäst kit

Tidningsprenumeration i 50 års present

Om han älskar att läsa, kan en prenumeration på en tidning ge honom en ny tidning att se fram emot varje månad.

Språkkurs Online

Möjlighet att börja lära sig ett nytt språk eller fördjupa kunskaper i ett språk han redan har intresse för.

Äventyr och Upplevelser

Fira din pappas 50-årsdag genom att ge honom upplevelser han aldrig kommer att glömma. Äventyr och upplevelser som forsränning, bungyjump eller en ballongfärd erbjuder spänning och möjlighet att prova på något helt nytt, en perfekt present för den äventyrslystne.

Guidad stadsvandring i Gamla Stan

Utforska historiska Gamla Stan med en expertguide. Upptäck gömda pärlor och fascinerande historier bakom Stockholms äldsta kvarter. Perfekt kulturell upplevelse.

Bok 52 små äventyr med stora upplevelser

Inspirerande bok full av idéer för varje vecka. Perfekt för pappor som söker nya upplevelser och äventyr i vardagen.

Köttprovning för 2

Njut av en kväll med köttprovning. Lär er om olika köttsorter och smaker. En utsökt kulinarisk upplevelse för den matintresserade pappan.

Gratis stadsvandring i Stockholm

Upptäck Stockholm på nytt genom en kostnadsfri guidning. Perfekt för den historieintresserade eller för att bara njuta av staden.

Boosta ditt välmående med en matlagningskurs

Lär dig att laga hälsosam och närande mat. En matlagningskurs som fokuserar på välmående och glädjen i att laga mat.

Ducky Forsränning 

Ge dig ut på ett spännande äventyr med forsränning. En adrenalinfylld upplevelse i naturen som garanterat blir ett minnesvärt äventyr.

Prova på padel & squash

En perfekt present för sportälskaren. Ge möjligheten att prova på padel och squash, två roliga och fysiskt krävande racketsporter.

Lär dig göra Korv i 50 års present

En hands-on kurs i korvtillverkning. Lär dig grunderna i att göra egen korv från grunden. En kulinarisk och kreativ aktivitet.

ge bort en korvkurs i present

Överlevnadskurs

En kurs i överlevnadstekniker i naturen kan vara en spännande utmaning och ett äventyr.

Skärmflygning eller Paragliding

En adrenalinfylld upplevelse som erbjuder en fantastisk utsikt och frihetskänsla.

Mat och Dryck i 50-års present

För pappan som älskar att njuta av god mat och dryck, finns det inget bättre än en välvald present som tillfredsställer hans smaklökar. En whiskyprovning, gourmetmiddag eller ett köttprovningsevent kan vara den perfekta upplevelsen för att fira hans 50 år.

Gourmetmiddag med Stjärnkock

Ge din pappa en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga med en gourmetmiddag tillagad av en stjärnkock. En exklusiv middag med utsökta rätter och förstklassiga ingredienser kommer att bli en smakupplevelse han sent kommer att glömma.

Champagneprovning

Gillar pappa lyxig Champagne är det en champagneprovning du ska ge pappa i 50-årspresent. Här får han texta lyxiga sorter och lära sig mer om den ädla drycken.

Ölbryggningskit

För pappan som uppskattar ett gott öl, ge honom ett eget ölbryggningskit. Det är en rolig och interaktiv present där han kan experimentera med att brygga sitt eget öl hemma, vilket kan bli en ny spännande hobby.

Gourmetkryddor Set

Ett urval av exotiska kryddor för att experimentera med nya smaker i köket.

Whiskyprovning Hemma

Ett whiskyprovningssats med olika sorter för en smakrik kväll. Ge bort 50 års presenter som han verkligen gillar.

Hobby och Fritid

Hjälp din pappa att utforska nya eller befintliga intressen med presenter anpassade för hans hobbyer och fritidsaktiviteter. Det kan vara utrustning för golf, fiske, trädgårdsarbete eller målning. En välvald present inom detta område visar att du känner och värderar hans intressen.

Stjärnskådning Kit i 50 års present

Ett teleskop och en guide till stjärnhimlen för kvällar fyllda med stjärnskådning.

Modellbyggsats

En avancerad byggsats för att bygga t.ex. en historisk segelbåt, för den tålmodiga och detaljorienterade.

Digital Detox & Avkoppling

I en allt mer uppkopplad värld kan den bästa presenten vara en som uppmuntrar till digital detox och avkoppling. En spa-dag, yogaretreat eller bara en samling avkopplande musik och böcker kan hjälpa din pappa att koppla av och återladda när han fyller 50.

Retreat Helg för Digital Detox

En helg borta från all teknik på en lugnande retreat som erbjuder aktiviteter som yoga, meditation, och vandringar i naturen. Köp det i present till pappa på 50 års dagen!

Analogt Fotokamera Kit

Ett kit för analog fotografering, inklusive en vintage kamera och filmrullar, för att utforska fotografiets konst utan digital inblandning.

Böcker i Favoritgenren

En samling böcker inom en genre han älskar. Det kan vara allt från historiska romaner till science fiction. Att dyka in i en bok är en fantastisk form av digital detox.

Målarböcker för Vuxna

Målarböcker inte bara för avkoppling men också för att uttrycka kreativitet utan skärmens blå ljus. Köp den i present till pappa på 50 års dagen!

Akustisk Gitarr med Lektioner

En akustisk gitarr ackompanjerad av några inledande lektioner, perfekt för att utveckla en ny hobby bort från skärmar. Ge bort 50 års presenter som ger honom en ny hobby.

Prenumeration på Tidsskrift eller Magasin

Ett år av prenumeration på ett högkvalitativt tidsskrift eller magasin inom ett intresseområde han brinner för, vare sig det handlar om historia, meditation, vetenskap, konst eller trädgårdsskötsel.

Keramik eller Drejningskurs

En kurs i keramik eller drejning som erbjuder en praktisk och meditativ hobby bort från digitala distraktioner. Det är en bra 50 års gåva till en kreativ pappa.

upplevelsepresent en kurs i drejning

Trädgårdsverktyg och Planeringsbok

För pappan med gröna fingrar, ett set av trädgårdsverktyg och en vacker planeringsbok för att skissa och planera sin trädgård.

Stjärnkarta och Kompass för Nattvandringar

Utrustning för att ge sig ut i natten och lära sig navigera efter stjärnorna, en perfekt anledning att lämna telefonen hemma.

Ge Bort Hälsa och Välbefinnande

Att ge bort en present som främjar hälsa och välbefinnande är ett fantastiskt sätt att visa att du bryr dig. Det kan vara allt från ett medlemskap i gymmet, personlig träning, massage eller hälsosamma matlagningskurser. Dessa presenter bidrar till en bättre livskvalitet och är en kärleksfull påminnelse om att ta hand om sig själv.

Meditationskudde

En kvalitetskudde designad för meditation och djup avslappning. Köp den som present till pappa på 50 års dagen!

Personlig Tränare Sessioner

Några sessioner med en personlig tränare för att kickstarta en ny hälsorutin.

Personliga och unika presenter

När din pappa fyller 50 år är det ett utmärkt tillfälle att ge honom något personligt och unikt. Ett skräddarsytt porträtt, en bok fylld med familjefoton eller en specialdesignad artikel som speglar hans personlighet kan bli en mycket uppskattad och minnesvärd och bra 50 års present.

Komediupplevelsekväll i 50-års present till din pappa

Skratt är bästa medicinen, så varför inte ge din pappa en kväll fylld med skratt? Boka biljetter till en stand-up komedi show eller en humorföreställning. Det är en rolig och minnesvärd present som han säkerligen kommer att uppskatta.

Fiskeäventyr

För pappan som älskar natur och äventyr, överraska honom med ett fiskeäventyr i vildmarken. Denna upplevelse kombinerar spänningen av fiske med skönheten och lugnet i naturen, och erbjuder en chans att koppla av från vardagen.

flugfiskekurs i present

Golfweekend på Exklusiv Golfbana

Överraska din pappa med en golfweekend på en exklusiv golfbana. Detta är en perfekt getaway för avkoppling och sport. Han får njuta av spelet i vackra omgivningar och kanske även förbättra sitt handicap. En uppskattad present för golfentusiasten.

Vinprovning

För den vinintresserade pappan är en vinprovning på ett anrikt vineri en utmärkt present. Låt honom utforska olika sorters viner och lära sig om vinets historia och framställning. En smakrik och lärorik upplevelse som även erbjuder möjlighet till social samvaro.

Köra rally i present till pappa på 50 års dagen

Till den lite mer äventyrliga pappan är den här upplevelsen en bra 50-årspresent. Här får pappa både en rallylektion och få prova på att köra rally själv. En fartfylld 50-årspresent att ge pappa!

Helikoptertur i 50-års present till din pappa

Skänk din pappa en oförglömlig 50-års present med en helikoptertur. Detta äventyr erbjuder en spektakulär utsikt över stadens skyline och omgivningar, en perfekt kombination av spänning och skönhet. En unik upplevelse som garanterat blir ett minnesvärt äventyr.

Presentlåda med kaffe

Till pappa som gillar kaffe kanske du ska köpa en kaffelåda i present? Det här gåvokitet innehåller förutom kaffe även många godsaker som han kan äta till kaffet. Köp den som present till pappa på 50 års dagen!

Skämtartiklar och Roliga Gadgets

Ge din pappa en samling skämtartiklar eller roliga gadgets. Det kan vara allt från en skämtkudde, en rolig mössa, till en teknisk pryl med en humoristisk twist. En lättsam och underhållande present som visar på din lekfulla sida.

Presenter för Hemmet

Överväg att ge din pappa något som förskönar eller förenklar livet hemma när han fyller 50. Det kan vara en elegant inredningsdetalj, smarta köksredskap eller en bekväm fåtölj. Det är gåvor som varje dag påminner om din omsorg och kärlek.

Blommor

Skänk ett leende och fyll rummet med glädje genom att ge bort en bukett från Euroflorist. Varje blomma i denna livfulla bukett utstrålar positiv energi och lycka. Beställ nu och ge bort en explosion av färger och glädje till pappa!

Egen Designad Väggkonst

En tjänst där han kan skapa sin egen väggkonst genom att ladda upp personliga foton eller välja från en samling av konstverk. Riktigt dyr, men cool! Köp den som present till pappa på 50 års dagen om du har budget för det.

Exklusiv Te- eller Kaffebryggare

En högkvalitativ bryggare som tar hans morgonrutin till en ny nivå.

Hobby & Fritid

Att dyka djupare in i en befintlig hobby eller upptäcka en ny är en fantastisk presentidé för din 50-åriga pappa. Ge honom det han behöver för att ta hans hobby till nästa nivå eller introducera honom för en helt ny aktivitet som kan berika hans fritid.

Kastspö i 50-års present till din pappa

Oavsett om pappa är friluftstypen eller bara tycker om att göra roliga grejer ibland så är ett bra teleskopspö en bra 50 års present till pappa. Det här spöet levereras med en praktisk väska för förvaring.

Tält i present till pappa på 50 års dagen

Kanske skulle pappa tycka om att få ett tält? Han kanske skulle älska att komma ut i vildmarken, fiska, dricka lite goda öl och njuta av solnedgånen och nygrillad lax. Det här tältet är extra smart, eftersom det går så lätt att fälla upp. Perfekt för pappa som gillar friluftsliv.

Fina whiskyglas i 50-årspresent till pappa

Pappor brukar också bli glada för att få fina whiskyglas och kanske en flaska rökig whisky när han fyller 50 år. De här glasen kan du beställa med gravyr, vilket jag absolut tycker att du ska göra, så att det blir en väldigt personlig present till pappas 50-årsdag.

Skärbräda

Även en riktigt fin skärbräda i tjockt trä kommer bli en älskad födelsedagspresent om pappa gillar matlagning.

Knivar

Till en pappa som tycker om att laga mat kommer ett set med fina knivar bli en bra present. Att ha vassa knivar i köket är ett måste och Globalknivarna är kända för sin höga kvalité och snygga design. Det här är en 50-årspresent som pappa kommer bli mycket glad för att få.

Cocktail shaker set

En annan bra födelsedagspresent att ge sin pappa när han fyller år är ett fint cocktailset. Här kommer pappa att kunna blanda en mängd goda drinkar. Det är så vackert att pappa gärna har det ståendes framme.

Hem & Vardagslyx i present på 50 års dagen

Ge din pappa lite extra vardagslyx när han fyller 50. Det kan vara allt från högkvalitativa sängkläder, till en avancerad kaffemaskin eller lyxiga badprodukter. Det är detaljerna som gör livet lite skönare.

Badbalja i i 50-års present till din pappa

Om pappa inte har ett vanligt badkar kommer den här badbaljan för vuxna att bli mycket uppskattad. Trots att han inte har plats för ett badkar kan han ändå ta ett bad i bland och vika undan badbaljan när han är klar. En lyxig present som pappa kommer tycka om att spendera svala vinterkvällar i.

Massagedyna

En massagdyna som man sätter i fåtöljen eller på skribordsstolen är en lyxig födelsedagspresent som kan ge pappa massage varje dag, både på jobbet och på fritiden.

Saltlampa

Kanske vill du ge pappa något extra mysigt för hemmet när han fyller jämnt? Kanske en saltlampa med riktigt Himalayasalt kommer att ge ett mysigt sken i rummet.

Hot dog maker

En hot dog maker är en kul present att ge pappa oavsett om han tycker om att laga mat eller inte. En hot dog maker har han förmodligen inte redan, så därför passar den bra att ge en pappa som gillar matlagning. Men den passar också utmärkt att ge till pappan som inte tycker om att lagamat, eftersom han kan göra sig enkla middagar i den här. Hur smart som helst!

Kläder & Accessoarer

Elegant, bekvämt eller funktionellt – kläder och accessoarer är alltid uppskattade presenter. Välj något som passar din pappas stil och behov, oavsett om det är en klassisk klocka, ett par snygga skor eller en kvalitetsjacka som håller honom varm.

Klocka i 50-års present till din pappa

Att ge din pappa en elegant klocka på hans födelsedag är en tidlös gest av uppskattning. Det symboliserar inte bara stil, utan också de värdefulla ögonblick ni delar tillsammans.

Tröja i present till pappa

En praktisk present som pappor brukar tycka om att få är en fin tröja.

Kalsonger

En present som pappor alltid behöver är förstås nya kalsonger. Varför inte ge honom ett trepack extra fina kallingar från Björn Borg i 50-årspresent? Det kommer pappa garanterat bli glad för.

Jag hoppas att du hittat en fin, rolig och kärleksfull present till pappa på 50-årsdagen! Fler tips på bra presenter till pappa kan du hitta här.

Tips på fortsatt läsning


50-Års Present Till Pappa
Rulla till toppen