present till 50 årig kvinna

Present till 50 årig kvinna

present till kvinna 50 år
present till kvinna 50 år

Letar du efter en present till en kvinna som fyller 50? När någon fyller jämt är det extra viktigt att det är en personlig present och att det finns lite tanke bakom presenten liksom. Här ska du få mina bästa presenttips till en 50 årig kvinna. Först några snabba tips för den som har riktigt bråttom: Spaweekend, bo i iglo, personligt smycke med någon fin text ingraverat eller teater och middag för två. Fortsätt gärna läsa för fler tips!

Vad har hon för intressen?

Börja med att utgå från hennes intressen. Det finns kanske något där som du kan ge henne i present?

Bra present till 50 årig kvinna

Systemkamera, guldsmycken, pärlsmycken, en personlig tavla, resa, kläder, parfym osv.

Vill du riktigt överraska henne, så ge henne istället en övernattning i UFO.

Personlig present till 50 årig kvinna

Du kan ju också ge bort presenter som är personliga för din del:

Ätbar present till 50 årig kvinna

Plocka ihop en presentkorg med lyxiga saker som du vet att hon gillar! Typ goda ostar, vin, lyxig choklad, någon finare kaffesort, frukt osv.

Har man lagt ner lite tanke bakom kan det bli väldigt personligt tycker jag. Ge henne ett presentkort på en trerätters middag med vin och efterrätt. Det är inget jättestort jobb att hitta bra recept, handla det som krävs och laga till. Men det brukar ändå bli väldigt uppskattat och väldigt personligt.

Gör ett fint presentkort med foton på att komma hem till dig på vinprovning, chokladprovning eller ostprovning. Dessa finns förstås att köpa som färdiga paket. Det är onekligen mycket bekvämare att köpa färdigt: vinprovning, chokladprovning eller öl och ostprovning, även om det inte blir riktigt lika personligt.

Ge bort ett hemma spa. Köp en fin presentkort och fyll med en mjuk handduk, badsalt och gör egna badbomber. Det är jättelätt att göra i fina muffinsformar med en doft som hon gillar.

Dåliga presenter till 50 årig kvinna

Ge inte bort prydnadssaker och annat som bara tar plats. Det är mycket bättre att få minnen (som en upplevelse eller en resa) eller sådant som man kan äta och dricka upp.

Present till en kvinna som redan har allt

Ge bort en personlig ordtavla: Börja med att skriva in de ord som bäst beskriver henne. Fyll på med fler ord kors och tvärs. Gör några av orden i färg! Fyll på med lite färger och symboler. Skriv sedan ut din tavla på skrivaren och rama in. Den här presenten är både väldigt personlig och kommer att bli jättesnygg.

En blomma, ett smycke och en flaska gott vin är en klassiker som funkar i alla lägen. Har hon redan allt så är det vettigt att inte ge henne fler prylar att fylla hemmet med.

Att fylla 50 år är stort

Att fylla 50 är stort! 50 år är halvvägs till 100. Det kan kännas hur stort som helst! Givetvis ska den här speciella dagen firas med extra fina 50 års presenter också! Men att hitta en present till kvinnan som fyller 50 kan vara ett problem eftersom man vill hitta den där extra fina presenten.

Man vill ju att det ska vara något lite extra, som hon har kvar hela livet. Det ska vara något personligt och fint. Det ska vara genomtänkt osv. Det är helt enkelt ganska svårt att hitta en 50-årspresent!

Om du inte har hittat något bra tips på present till den 50 åriga kvinna du ska uppvakta på den här sidan kanske du hittar någon bättre idé på någon av dessa sidor:
Leave a Comment