Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Fars Dag Present 2024

Senast updaterad 13 februari, 2024

Letar du efter en bra fars dag (10 november 2024) present till pappa? Vill du att din pappa ska få känna sig lite extra älskad och omtyckt det här året? Då har jag några tips.

Så vad är då en bra fars dag present? Ge pappa den traditionella slipsen, eller hitta något riktigt fint till pappa. Köp en present som gör att pappa känner sig omtyckt och extra uppmärksammad. Här hittar du många förslag på en bra present till pappa!

Vad är en bra present 2024?

Fars dag är en årlig högtid som firas till ära för pappor och fäder runt om i världen. Denna dag är till för att uppmärksamma och visa vår uppskattning för de fäder som har gjort skillnad i våra liv. Fars dag firas på olika datum i olika länder runt om i världen. I Sverige firas fars dag den andra söndagen i november varje år. I år 2024 är det fars dag söndag den 10 november.

Att hitta fars dag presenter är ofta lite knepigt, men här hittar du inspiration och jag hoppas du hittar något som just din pappa kommer gilla.

Köp en riktigt bra fars dag present till pappa 2024

Fars dag kan firas på olika sätt, beroende på ens familjetraditioner och kultur. Det kan vara en dag att spendera tid med sin far, bjuda honom på en god middag, ge honom en present eller visa vår uppskattning och kärlek på annat sätt. Fars dag firas söndagen 10 november 2024.

Fars dag är en viktig dag att fira för att visa uppskattning och tacksamhet för de fäder som finns i våra liv. Det är en dag som ger oss möjlighet att visa vårt stöd, kärlek och uppskattning till våra pappor och fäder, och det är ett tillfälle att ge tillbaka för allt de har gjort för oss. Visst är det roligt att ge presenter, när man vet med sig att man ger pappa den perfekta presenten som kommer göra honom varm om hjärtat under många månader eller år framåt.

Skärbräda med gravyr

En perfekt fars dag gåva är denna fantastiska skärbräda från Robert Welch Pebble. Denna skärbräda är både praktisk och stilren med sin eleganta design och högkvalitativa material. Tillverkad av premium ek och med en non-slip yta som gör att den ligger stadigt på bordet.

Bo i igloo

Köp en fin upplevelse i present! Kanske kan ni övernatta i igloo eller något annat spännande tillsammans. En unik och minnesvärd present till pappa på Fars dag är att ge honom möjligheten att bo i en igloo.

CBD-olja 10%

Ge bort en gåva som visar din omtanke med CBG-olja från Natural Hemp Life. Den här presenten symboliserar din omsorg och är perfekt för att fira speciella tillfällen eller viktiga skeden i livet. Oljan är utvunnen från hampa och representerar ett unikt alternativ för de som föredrar naturliga produkter. Viktigt att notera är att användningen av sådana produkter alltid bör ske efter rådgivning med en professionell inom hälso- eller sjukvård.

Hickory golf upplevelse

Ge pappa en minnesvärd fars dag genom att ge honom en runda med hickorygolf från Upplevelse.com. Med denna upplevelse får pappan chansen att spela golf på ett traditionellt sätt med hickoryklubbor och mjuka bollar.

Resa till London

Ge pappa minnesvärda upplevelser på fars dag, med en resa till London! Utforska den pulserande staden med allt den har att erbjuda, från ikoniska landmärken som Big Ben och Tower Bridge till museer och gallerier som British Museum och National Gallery.

Silversmide

En originell gåva är en upplevelse i silversmide från Upplevelse.com. Med denna upplevelse får pappan chansen att lära sig skapa sitt egna unika silverhalsband eller armband med hjälp av en erfaren silversmed. En annorlunda övereraskning att ge pappa i november.

The Red Hero – Personlig Tavla

Ge din pappa en personlig fars dag gåva med ”The Red Hero” från Royalistik. Denna unika och personliga tavla låter dig skapa en hjälteversion av din pappa med din egen personliga touch. Du väljer kläder, tillbehör och andra detaljer som gör tavlan unik och personlig.

Åka stridsbåt till militärö

Ge pappa en oförglömlig upplevelse på fars dag genom att ge honom en tur i en AKA-stridsbåt till en militäranläggning från Upplevelse.com. Med denna upplevelse får pappan möjlighet att uppleva hur det är att åka i en riktig militärstridsbåt. Under turen till en hemlig militäranläggning, kommer pappan att få se och lära sig om olika militärinstallationer och platser.

Svamphus

Den här presenten är perfekt till pappa på fars dag. Det är ett svamphus som kan användas för att odla egna svampar. Svamphuset är enkel att använda och kommer med allt som behövs för att odla egna svampar hemma.

Morgonrock superman

Kanske en fin morgonrock blir en bra fars dag överraskning till pappa? En rolig och praktisk present till pappa på Fars dag är en superhjälte-morgonrock. Denna morgonrock är inspirerad av en av hans favorit superhjältar och kommer att ge honom en chans att känna sig som en hjälte varje morgon. Låt onom veta att han är världens bästa pappa!

Badbalja för vuxna

En annorlunda present är en vikbar badbalja. Denna produkt gör det möjligt för pappan att koppla av och njuta av ett varmt bad hemma, oavsett om det finns ett badkar i hemmet eller inte.

Baka Polkagrisar

En rolig och annorlunda present att ge pappa i november är en upplevelse där han får lära sig att baka polkagrisar. Denna upplevelse från Upplevelse.com ger pappan chansen att prova på en ny hobby och samtidigt lära sig om polkagrisarnas historia och tillverkning.

Pussel

En rolig och kreativ present är ett pussel i regnbågsfärger. Detta pussel ger pappan en chans att slappna av och ha kul samtidigt som han utvecklar sin finmotorik och problemlösningsförmåga. Det är också en present som ger möjlighet till kreativitet och självutforskning.

Fotoalbum eller fotobok

Personligafars dag gåva kan varan fotobok eller ett fotoalbum där du samlar familjefoton och roliga minnen.

Snug rug hoodie

Den här presenten är perfekt present till pappa! Det är en Snug Rug Hoodie, en varm och mysig filt med en huva som man kan dra över huvudet för extra värme och komfort. Fars dag viras ju 12 november, då kommer denna hoodie väl till pass.

Lyxigt duntäcke

Ett lyxigt duntäcke är en uppskattat, och inte alls så dyrt som man kan tro. En present som pappan kan ha nytta av på lång sikt är ett duntäcke av hög kvalitet. Denna typ av present ger honom en chans att sova bättre och bekvämare genom att hålla honom varm och bekväm under natten.

Finest smile iq grå

Denna el-tandborste med sonisk teknik är en utmärkt present till din pappa. Med ett tryck på knappen kan din pappa uppleva den effektiva rengöringskraften och de många fördelarna med sonisk teknik. Det är enkelt att använda och ger ett bättre resultat än en vanlig manuell tandborste.

iPhone vantar

iPhonevantar är smart – man behöver inte ta av sig vantarna för att svara i telefonen. En present som pappan kan använda under den kalla vinterperioden är vantar som är kompatibla med mobiltelefoner. Dessa handskar är perfekta för att hålla händerna varma samtidigt som de kan använda sina mobiltelefoner utan att behöva ta av handskarna.

Doftljus Fig & Ginger Lily

Även om doftljus kanske inte är det första man tänker på när man letar efter en present till sin far, kan det vara en trevlig och avslappnande fars dag gåva. Doftljus finns i olika dofter, men en populär doft är fig ginger lily, vilket ger en frisk och uppfriskande doft som är perfekt för att skapa en avslappnad atmosfär i hemmet.

Vetevärmare hjärta

Ett värmehjärta som han kan värma sig på kalla vinterdagar. Denna varma och mjuka kudde kommer bli en perfekt present till pappa på fars dag. Kudden kan värmas i mikrovågsugnen och ger sedan en härlig värme under kalla höst- och vinterdagar.

Magnetfiske

För den som älskar utmaningar och spänning utomhus finns det ingen bättre present än Outlust magnetfiske set! Med denna present kan han dra upp allt från gamla cyklar till antika mynt från vattnet. Detta är en ultimata fars dag gåvan och väldigt trendig 2024.

Armband

Detta lädermagnetarmband är den perfekta fars dags-presenten! Med möjligheten att personifiera det med hans namn, blir det en unik och minnesvärd gåva. En stilfull accessoar som passar till alla tillfällen. Beställ nu och överraska din pappa!

Porträtt av honom

En present som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till män är porträtt på dem. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha. Kanske är det Aqua Hero, Napoleon, Kung, Adelsman, eller kanske någon superhjälte. Sedan får man hem ett snyggt porträtt att hänga på väggen. Ge honom en riktig egobost och köp ett riktigt coolt porträtt.

Nyckelring med egen text

Denna personliga lädernyckelring med egen text är den perfekta fars dag gåvorna ! Skräddarsy den med en speciell meddelande eller namn för en minnesvärd gåva som din pappa kommer att uppskatta. Beställ nu och överraska honom!

Personligt porträtt

Ge din pappa en personlig touch genom att ge honom en personligt porträtt från My Little Cherie. Det är en unik present som garanterat kommer att uppskattas. Ett personligt porträtt ger möjligheten att ha ett minne för livet och pryda hemmets väggar med något som är betydelsefullt.

Whisky stenar

Denna är bra presenter till pappa som gillar whisky. Det är en uppsättning med naturliga whiskystenar, som fungerar som en alternativ kylning för drycken. Istället för att använda isbitar, kan man använda dessa kylstenar som inte smälter och späder ut drycken.

Köra supersportbil

Ge pappa en tur i sin drömbil som present!Ge pappa en oförglömlig upplevelse på fars dag med en bankörning i en supersportbil. Med denna present får han möjligheten att själv sitta bakom ratten på en exklusiv bil och köra runt på en bana med högsta hastighet.

En personligt utformad kalender

En kalender med foton och personliga minnen kan vara en bra present för den som gillar att ha koll på sina aktiviteter och minnen. En kalender kan vara en bra idé att ge i present.

En personligt utformad kalender

Gör egen glass Upplevelse

Gör din egen glass upplevelse tillsammans. En perfekt present för pappa som gillar glass och att lära sig nya saker är en glasskurs. Under denna kurs får han möjlighet att lära sig grunderna i hur man gör egen glass och skapar sina egna smakkombinationer. En kul present till världens bästa pappa.

Dammsugare

Vill du göra pappa riktigt glad ska du köpa en dammsugare till honom. Ge din pappa en bekväm present som hjälper till att hålla huset rent. En robotdammsugare är en fantastisk present som kommer att spara honom tid och ansträngning.

Personlig Motorposter Bli Motorcykel Lastbil

Detta är en present som kan vara perfekt till pappa på fars dag. Det är en bild på pappas bil, MC, eller bil. Rama in den för en riktigt cool gåva till världens bästa pappa.

Personligt Porträtt

Ge pappa en personlig touch på hans väggdekoration med en Napoleon-tavla. Tavlan är gjord på kanvas och kan anpassas med din egen personliga text. Ge honom en unik present som han kan uppskatta för många år framöver.

Stridsflygsimulator

Överraska din pappa på fars dag med en spännande upplevelse han sent kommer att glömma! Ge honom en chans att uppleva spänningen och känslan av att flyga i en stridsflygplan över Stockholms vackra landskap.

Husdjursporträtt

En personlig tavla med en fin bild på ens husdjur kan vara en perfekta fars dag presenterna för en djurälskande pappa. Denna unika present ger möjlighet att framhäva och hylla ens fyrbenta vän och skapa ett minne som varar livet ut.

Helkroppsmassage upplevelse

En avkopplande massage kan vara en perfekt present till pappa på fars dag. En stund bort från vardagens stress och spänningar kan vara precis vad han behöver för att koppla av och njuta.

En helt vanlig massage kan också vara en fin fars dag present att få.

Hamburgerpress

Denna KitchPro hamburgerpress är den perfekta fars dags-presenten för den grillglada pappan. Med den kan han skapa perfekta hamburgare hemma. En praktisk och kul gåva som kommer att uppskattas! Beställ nu och ge honom verktyget för smaskiga måltider.

hamburgepress

Armband Spine Silver Efva Attling för män

Denna smyckesprodukt är en utmärkt present till pappa på fars dag. Smycket är tillverkat av silver och är stilfullt utformat med en ryggrad. Det är en unik och personlig gåva som kommer att göra din pappa känna sig speciell och uppskattad.

Kör Polaris Slingshot

Polaris Slingshot är en unik upplevelse som skulle göra en perfekt present. Detta trehjuliga fordon har en kraftfull motor och ger en riktig adrenalinrush när man kör det.

Grillset med namn

Detta grillset är en perfekt present till pappa på fars dag. Med detta set kan han laga mat på grillen som en proffs och imponera på gästerna. Setet innehåller allt som behövs för att grilla som en mästare, inklusive grilltång, grillspett och marinadpensel.

Fotografiska & fikabuffé

En upplevelsepresent är alltid en spännande och minnesvärd present. Ge pappa en chans att upptäcka en av Stockholms vackraste platser och besöka Fotografiska för en god fika och besöka utställningen.

Magnetiskt armband

Detta magnetiska armband med skruvfunktion är den perfekta fars dags-presenten för den händige pappan. Med dess praktiska magnetiska yta kan han hålla spikar, skruvar och andra verktyg nära till hands. En funktionell och uppskattad gåva! Beställ nu och underlätta hans arbete.

magnetiskt armband för snickare

Storpack fiskedrag

Att ge ett storpack fiskedrag på fars dag är en utmärkt gåva för fiskar-pappan. Med en mängd olika beten kan han njuta av mer tid vid vattnet och fånga större fiskar. En gåva som stärker hans passion!

T-shirt till världens bästa pappa

Denna T-shirt är en utmärkt present till pappa på fars dag. Den är enkel men samtidigt personlig med texten ”Till en fantastisk pappa” tryckt på framsidan. Det är en fin gest att visa uppskattning för allt som pappan gör och betyder för en. Låt honom få veta att han är världens bästa pappa!

Drönare med kamera

Pappa kanske drömmer om att få en drönare?En drönare med HD-kamera kan vara den perfekta fars dag-presenten för pappor som gillar teknik och fotografering. Med denna drönare kan pappa fånga fantastiska bilder och videor från luften och skapa minnen som varar för evigt.

Verktygskalender

Wera verktygskalender är den perfekta presenten för den handlingskraftiga pappan på fars dag. Varje lucka döljer högkvalitativa verktyg som gör varje dag till en överraskning och ger honom det han behöver. En praktisk och minnesvärd gåva! Beställ nu och ge honom verktyg för varje tillfälle. Fars dag firas ju 12 november och det är inte länge till han får börja öppna sin julklaender.

Personliga strumpor

Att ge fotostrumpor som gåva är en kreativ och personlig gåva. Med bilder på familjen eller minnen blir varje steg en värdig hyllning till honom. Eller varför inte strumpor där han själv är en superhjälte? Beställ nu och skapa en unik överraskning!

Virtuellt mordmysterium

Ge din pappa en spännande och annorlunda upplevelse på fars dag genom att ge honom en virtuell mordmysterium-upplevelse. Han kan spela det här spännande spelet hemifrån och samarbeta med andra deltagare för att lösa mordgåtan.

Tofflor på fars dag

Dessa eleganta tofflor med minnesskum och gummisula är en perfekt present till pappa på fars dag. Tofflorna ger både komfort och stil och är tillverkade av högkvalitativa material som kommer att hålla länge.

Chips med dippskålar

Chips- och dubbel dippskål från KitchPro är den perfekta fars dags-presenten för en snacksälskande pappa. Med den smarta designen kan han njuta av chips och dipp samtidigt. En praktisk och rolig gåva! Beställ nu och skapa mysiga stunder tillsammans.

Mugg med egen text

En personlig mugg är en klassisk och användbar present, och den här muggen med möjlighet att välja egen text är inget undantag. Med en personlig hälsning eller ett roligt citat (eller ”världens bästa pappa” text) kan muggen göra morgonkaffet ännu trevligare och ge ett leende på läpparna.

Handbok för pensionärer

En bra present till pappa på fars dag kan vara en handbok för pensionärer. Det är en bok som ger tips och råd om hur man kan göra pensionstiden så givande som möjligt. Boken innehåller bland annat information om pensionssystemet, hälsa och träning, resor, ekonomi och mycket mer.

Modellbygge Grand Prix Car

UGears U-9 Grand Prix Car är den ultimata fars dags-presenten för en pappa som uppskattar modellbyggande och bilar. Denna trämodellbil ger timmar av underhållning och är en imponerande dekorationsdetalj. Beställ nu och ge honom en utmaning och ett konstverk!

Värmesulor uppladdningsbara

Ge din pappa en varm och bekväm present till höst- och vintermånaderna med uppladdningsbara värmesulor! Sulorna håller fötterna varma i upp till sex timmar och kan enkelt laddas upp igen med den medföljande USB-kabeln. De är lätta att placera i alla typer av skor och har en mjuk och bekväm yta för maximal komfort.

Fågelmatare

Denna utomhusfågelmatare är den perfekta presenten att ge till pappa på fars dag. Den är idealisk för fågelälskare eller någon som vill göra sin trädgård mer inbjudande för småfåglar.

Escaperoom

Vill du ge pappa en spännande gåva? Det handlar om en spännande upplevelse i form av en ”mystery exit room”. I ett ”mystery exit room” får man klura på olika ledtrådar och lösa gåtor för att ta sig ut från rummet.

Rakset säkerhetshyvel och ställ

Till rakningen är det många som föredrar en säkerhetshyvel för en nära rakning. Denna traditionella säkerhetshyvel med tillhörande ställ kan vara en fin presentidé till pappa på fars dag. Hyveln har ett klassiskt utseende och ger en nära och effektiv rakning.

Till rakningen är det många som föredrar en säkerhetshyvel för en nära rakning.

Färskost set

Gör din egen färskost-set från Lékué är en perfekt fars dag present för en pappa med smak för matlagning. Med detta kit kan han skapa utsökta ostar hemma. En kreativ och kul gåva! Beställ nu och uppmuntra hans kulinariska äventyr.

gör din egen färskost kit

Skäggolja med lakrits

Till en pappa med skägg kan det vara roligt att ge lite olika skäggoljor till fars dag. Det här presentsetet är perfekt att ge till pappa på fars dag! Setet innehåller flera produkter för skäggvård, inklusive en skäggolja och skäggvax med doft av lakrits från Beard Monkey.

Fitbit Versa

Fitbit är en pulsklocka, träningskompis och PT, allt i ett. En smartklocka är en utmärkt present, och Fitbit Versa är ett utmärkt val. Med funktioner som pulsmätning, röstassistent och GPS kan din pappa enkelt hålla koll på sin hälsa och träning samtidigt som han kan hantera samtal, textmeddelanden och notiser direkt på klockan.

Överlevnadskit med allt man behöver

Kanske pappa skulle gilla att få ett överlevnadsset. En överlevnadskit kan vara en perfekt present till pappa på fars dag för den som gillar att utforska naturen eller vill ha ett säkerhetsnät i händelse av en nödsituation

Tändstål

Ett tändstål kan bli en bra present på fars dag till pappan som gillar friluftsliv. Tändstål är en praktisk och hållbar present som kan vara perfekt för pappor som gillar att vara ute i naturen eller älskar camping.

Ett tändstål kan bli en bra present på fars dag till pappan som gillar friluftsliv

Haupt Lakrits

Haupt Lakrits ”Svenskjavlar” är den ultimata fars dags-presenten för en lakritsälskande pappa. Denna svenskproducerade lakrits bjuder på en smakupplevelse som hyllar det svenska arvet. Ge honom en smak av Sverige! Beställ nu och låt honom njuta av en unik godisgåva.

lakrits svenskjävlar

Lyxig matlagning ute i naturen

Ge din pappa en minnesvärd present på fars dag genom att bjuda honom på en matlagningskurs utomhus! Han kommer att få lära sig att laga mat över öppen eld och samtidigt njuta av den vackra naturen. Detta är en unik upplevelse som passar för alla som älskar matlagning och äventyr.

Rafting forsränning

Denna upplevelsepresent är perfekt som en fars dags present till pappa som gillar utmaningar och äventyr. Upplevelsen innebär att man får prova på forsättning tillsammans med en erfaren guide, där man får känna på den spännande och adrenalinpumpande känslan av att ta sig nerför strömmande vatten.

Whiskyglas med gravyr

Whiskyglasen ”Old English Rose” i 2-pack är den perfekta fars dags-presenten för en whiskyälskande pappa. Med sitt eleganta design och personliga touch blir detta en gåva som han kommer att uppskatta. Beställ nu och låt honom njuta av sina favoritdrycker med stil.

Resemugg termosmugg med eget foto och text

Denna resemugg skulle göra en utmärkt fars dag-present till pappa. Den är både praktisk och personlig, med möjligheten att anpassa den med ett foto eller en design som är speciellt för honom. Varför inte skriva texten ”världens bästa pappa” på muggen?

Termosmugg är också en bra present att få. Den kan hålla kaffet varmt länge.

Mugg superman

En rolig och praktisk fars dag-present som kan passa för en pappa som gillar superhjältar är den här muggen med en logotyp från DC Comics superhjälte Superman.

Chokladprovning i hemmet

En chokladprovning hemma kan vara en utmärkt present till pappa på fars dag! Det är en upplevelse som garanterat kommer att tilltala alla chokladälskare där ute. Under chokladprovningen får man lära sig om chokladens historia, olika sorters choklad och hur man kan kombinera choklad med andra smaker.

Things I Love About Dad Fyll-i-bok

”Things I Love About Dad” är den perfekta fars dags-presenten för att uttrycka din kärlek och uppskattning. Denna fyll-i-bok låter dig personligt fylla i vad du älskar och beundrar med din pappa. Skapa en känslosam och minnesvärd gåva. Beställ nu och låt honom veta att han är världens bästa pappa och hur mycket han betyder för dig.

Rosling Factfulness : Tio knep som hjälper dig förstå världen

En spännande bok att njuta av framför brasan i vinter. Boken Factfulness är en utmärkt present till pappa på fars dag. Boken är skriven av den svenska professorn Hans Rosling och handlar om vikten av att se världen på ett korrekt och faktatungt sätt.

En spännande bok att njuta av framför brasan i vinter.

Fotmassage

Ge din pappa en avkopplande present med denna fantastiska fotmassager. Med Zenkuru kan han njuta av en professionell fotmassage hemma. Massagen hjälper till att minska stress och smärta i fötterna, och förbättrar blodcirkulationen.

Omelettjärn

KitchPro Omelette Maker är den ultimata gåvan till pappa som älskar frukost. Med denna smarta maskin kan han snabbt och enkelt skapa läckra omeletter. En praktisk och smakfull present som förenklar morgonen! Beställ nu och överraska honom med goda frukostar.

Cocktailprovning

Ge din pappa en annorlunda upplevelse i fars dags present med en cocktailprovning! Lär er om mixologi och provsmaka olika sorters cocktails tillsammans på en av stadens bästa cocktailbarer.

Mössa

Det dyker upp många smarta prylar 2024. Denna reflexmössa är den ultimata fars dags-presenten! Den kombinerar stil och säkerhet med sitt diskreta reflexmaterial. En praktisk gåva som håller din pappa säker och varm under vintermånaderna. Beställ nu och visa din omtanke!

Kelvin.36 Multiverktyg

Kelvin 36 Multiverktyg är den ultimata fars dags-presenten för den praktiskt lagda pappan. Detta allt-i-ett verktyg kombinerar 36 verktyg i en smart design. En gåva som kommer att underlätta hans DIY-projekt och göra honom redo för alla utmaningar. Beställ nu och ge honom verktyget för alla tillfällen.

Hot dog maker

En riktigt rolig pryl, som jag funderar på att ge min pappa på fars dag är den här hot dog makern där korvarna blir klara på ett kick. En hot dog maker kan vara en perfekt present till pappa. Det är en kul och praktisk köksmaskin som gör det enkelt och snabbt att göra sina egna korvar hemma.

Brusreducerande hörlurar

Detta är de mest fantastiska hörlurar jag provat. Bra ljud och otroligt bra brusreducering. Reser pappa mycket är det är en superbra present. Dessa trådlösa hörlurar med brusreducering är en perfekt fars dag-present för pappor som uppskattar högkvalitativ ljudkvalitet. Om du har budet för det tycker jag du ska ge pappa den här lyxiga presenten 2024.

Anteckningsmugg

Denna mugg med whiteboardpenna är en kreativ och praktisk presentidé. Låt din pappa skriva personliga meddelanden eller rita på muggen. En unik gåva som gör morgonkaffet ännu mer speciellt. Beställ nu och överraska honom med en kul present!

Gör ditt eget öl-kit

En annorlunda och rolig farsdag present är det här kittet för att göra eget öl. Denna produkt är en perfekt present till pappa på fars dag för den öl-entusiasten. Med hjälp av en brygg-kit kan han brygga sitt eget öl hemma. Det är en kul och kreativ present som också ger möjlighet att prova på att skapa något eget.

Toalettgolf

”Toilet Golf” är den roliga och avkopplande presenten till pappa. Med detta toalettgolfspel kan han träna sitt golfsving under badrumsbesöken. En underhållande gåva som ger honom skratt och färdigheter. Beställ nu och skapa humor i vardagen.

Pläd att ha i soffan

Det kan även vara mysigt att få en pläd att ha i soffan framför tvn. En varm och mysig filt är en utmärkt present till pappa på fars dag. Vintrarna brukar vara kalla och 2024 blir säkert inget undantag. Denna filt kan personifieras med en brodyr som gör den extra speciell.

Tidningsprenumeration Maritimt Magasin

Maritimt Magasin är en perfekt farsdagpresent för pappor som älskar båtliv och hav. Tidningen är fullpackad med artiklar och reportage om allt från seglingsturer till tekniska innovationer och nya båtmodeller.

IQ-lås

”Don’t Break the Bottle” är den perfekta presenten för pappa med en passion för pussel och utmaningar. Detta knepiga spel kräver skicklighet och tålamod för att öppna vinflaskan. En underhållande gåva som testar hans färdigheter. Beställ nu och ge honom en unik utmaning på fars dag.

KitchPro Pizzaugn

Överraska pappa på fars dag med en riktig godbit – en pizzaugn från KitchPro! Med denna produkt kan man laga goda och härligt krispiga pizzor som smakar precis som hos den lokala pizzerian. Låt vintern 2024 vara en enda lång pizza säsong.

Baileys Varm Choklad-pulver

Baileys varm chokladpulver är den ultimata presenten till pappa som älskar avkoppling. Denna lyxiga dryck erbjuder en smak av Baileys i varm choklad. En fantastisk gåva som ger honom mysiga stunder. Beställ nu och skäm bort honom med en söt överraskning!

Rallylektion upplevelse

Ge din pappa en adrenalinkick med en rallylektion! Låt honom uppleva spänningen bakom ratten på en rallybil och lära sig tekniker som att sladda och ta kurvor på ett säkert sätt. Han kommer att få en personlig instruktör och all nödvändig utrustning tillhandahålls på plats.

Chili Klaus presentlåda

Chili Klaus presentlåda är den perfekta gåvan för en pappa som älskar het och smakfull mat. Med en variation av chiliprodukter kan han krydda sina måltider och uppleva spännande smakupplevelser. Beställ nu och ge honom en smakrik överraskning!

Adventskalender för män 2024

Nu börjar det ju närma sig jul. Glöm inte att även pappor vill ha en adventskalender. Kanske en skönhetskalender för män, en adventskalender med Elivs Presley, en chokladkalener, en adventskalender med fröer eller någon av de andra adventskalendrarna för vuxna passar din pappa bättre. 2024 finns det många väldigt spännande att välja mellan.

Middag i mörker

Svartklubben-middagen är den perfekta presenten för pappa som älskar äventyr. Denna unika upplevelse bjuder på en spännande måltid i totalt mörker. En minnesvärd och annorlunda present som tar honom på en kulinarisk resa. Beställ nu och skapa spännande minnen tillsammans.

middag i mörker för två

Nacka Bryggeri med middag

Ge din pappa en upplevelse i present genom att ta honom på en bryggerivisning på Nacka Bryggeri. Han kommer få lära sig mer om bryggning och hur öl tillverkas samtidigt som han får smaka på olika ölsorter.

Relaterade frågor

När är fars dag? I Sverige är fars dag är andra söndagen i november. I år 2023 är det 12 november som det innfaller.

Vad ska man ge i fars dag present till nybliven pappa? Kanske en flaska fin whisky, en kartong choklad eller fina rakhyvlar. Fler bra tips på presenter till pappa kan du hitta här!

Vad ska man ge i present till en händig pappa? Fina presenter till en händig pappa är ett bra verktygsset, ficklampa eller en ny verktygslåda. Tips på julklappar till en händig pappa kan du hitta här.

Vad ska man ge mamma i mors dag present? En bra present att ge mamma på mors dag är ost och vinprovning, chokladbollar, biobiljetter eller något du själv gjort i slöjden. Fler tips på bra presenter att ge mamma hittar du här.

Vad är en bra present till en 30-årig kille? Bra presenter till en 30-årig kille är parfym, kläder, en kul upplevelse, en sportbil och en personlig present. Fler tips på bra presenter till en 30-årig kille hittar du här!

Vad ska jag ge en 40-årig man i present? En bra present till en 40-årig man är en vinprenumeration, en klocka, massage, multiverktyg eller ett överlevnadskit. Fler bra presenter till en 40-årig man hittar du här.

Vad ska jag köpa för present till en man som fyller 50 år? Bra presenter till en 50-årig man är en matlagningskurs, bäversafari, matkasse och att cykla dressin. Fler presenttips till en 50 årig man hittar du här.

Vad önskar sig en 60-årig man i födelsedagspresent? Till en 60-årig man är det bra att ge en övernattning i ufo, dörrmatta, tv-spel eller en kaffemugg. Mer tips på present till 60-årig man finns här.

Tips på fortsatt läsning

 • Mors Dag 2024 – Fira din mamma med den perfekta presenten

  Mors Dag 2024 – Fira din mamma med den perfekta presenten

  Senast updaterad 20 februari, 2024 Letar du efter en annorlunda, kul eller kärleksfull mors dag present? Anna Jarvis, den som kämpade för att etablera en speciell dag tillägnad mödrar, skulle uppskatta att du vill göra denna dag extra speciell. I år, 2024 infaller det den 26 maj. Jag hjälper dig gärna att hitta den perfekta…

  Läs mer..


 • Fars Dag Present 2024

  Fars Dag Present 2024

  Senast updaterad 13 februari, 2024 Letar du efter en bra fars dag (10 november 2024) present till pappa? Vill du att din pappa ska få känna sig lite extra älskad och omtyckt det här året? Då har jag några tips. Så vad är då en bra fars dag present? Ge pappa den traditionella slipsen, eller hitta…

  Läs mer..


 • Historien Bakom Fars dag

  Historien Bakom Fars dag

  Senast updaterad 4 november, 2023 Att fira våra föräldrar och visa uppskattning för deras omsorg och uppoffringar är en tradition som finns i många kulturer runt om i världen. I denna artikel ska vi djupdyka i historien och bakgrunden till en sådan högtid – Fars dag – och se hur denna tradition har utvecklats i…

  Läs mer..


Fars Dag Present 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen