Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Vill du hitta en bra julklapp till en händig pappa? Det finns faktiskt massor av roliga grejer man kan ge en händig pappa i julklapp.

En händig pappa skulle kunna ha glädje av t.ex. ficklampa, multiverktyg, verktygsbälte, minikylskåp för garaget eller ett beauty paket för händerna. Här kommer jag berätta mer om dessa julklappar och ge dig många andra julklappsidéer för en händig pappa. 

Vad är bra julklappar till en händig pappa?

Bra julklappar till en händig pappa

Multi verktyg från Black and Decker

Multiverktyg är alltid en bra present att ge en händig pappa i julklapp. Med den här kommer han både att kunna slipa, skära och såga. Det ingår lite olika blad och slippapper i paketet, så pappa kan köra igång redan på julaftonskvällen.

Multiverktyg är alltid en bra present att ge en händig pappa i julklapp

Ficklampa LED i julklapp till en händig pappa

Ge bort en ficklampa till pappa, det är sådant han behöver både inne, i garaget och en i bilen. De brukar inte kosta så mycket, men är riktigt användbara julklappar att ge en händig pappa.

CBD-olja 10%

Ge bort en gåva som visar din omtanke med CBG-olja från Natural Hemp Life. Den här presenten symboliserar din omsorg och är perfekt för att fira speciella tillfällen eller viktiga skeden i livet. Oljan är utvunnen från hampa och representerar ett unikt alternativ för de som föredrar naturliga produkter. Viktigt att notera är att användningen av sådana produkter alltid bör ske efter rådgivning med en professionell inom hälso- eller sjukvård.

Tors hammare Mjölner

Den kanske roligaste julklappen att ge din pappa är den här Mjölnerhammaren. Egentligen är det en verktygssats, men när man fäller ihop den så får man en Mjölner. Handtaget på den riktiga hammaren sticker ut och blir handtaget på Tors hammare och verktygslådan blir Mjölners huvud. Hur cool julklap är inte detta att ge en snickare eller en händig pappa?

Personliga strumpor

En kul present är ett par personliga strumpor. Den här modellen avbildar pappa som superhjälte.

Arbetsbänk hopfällbar

Ett hopfällbart snickarbord är också en fin present till en man.

ge bort en ihopfällbar arbetsbänk i present

Coca-cola minikyl

I garaget kommer pappa att uppskatta om han får ett minikylskåp, så han alltid har en kall läsk till hands.

Letar du julklappar till en ohändig pappa finns de här!

Verktyg i julklapp till händig pappa

Kanske finns det verktyg som din händiga pappa inte har redan? Här finns det multiverktyg, verktygslåda med skruvdragare, tumstock, multikniv, vattenpass, kit med skruvmejslar, borrar, multihylsa för att kunna skruva upp t.ex. krokar och vinkelskruvmejslar.

Verktygsvagn på hjul

En verktygsvagn på hjul är perfekt för den händige pappan. Den gör det enkelt att organisera och transportera verktyg runt i hemmet eller garaget.

verktygsvagn på hjul i present

Skruvdragare

En kvalitativ skruvdragare är ett måste i varje händig persons verktygssamling. Den underlättar alla typer av montering och reparationer i hemmet.

Skruvdragare från Black and Decker

Vattenpass

Ett vattenpass är en oumbärlig hjälpreda för den noggranna pappan. Det garanterar att alla projekt blir rakt och korrekt utförda.

digitalt vattenpass i present

Kniv multikniv Leatherman

En Leatherman multikniv är en mångsidig och praktisk gåva. Den innehåller flera olika verktyg som är användbara i många olika situationer.

multikniv i present

Tumstock

En tumstock är en klassisk och nyttig present. Den är idealisk för alla typer av mätningar och hantverksprojekt hemma.

Tumstock i present

Väska med borr

En väska med ett komplett set av borrar är en imponerande och användbar present. Den innehåller allt som behövs för borrningsuppgifter i olika material.

Väska med borrar

Multihylsa

Smart multihysla som gör det lätt att skruva i till exempel krokar i väggen. Smart pryl som han säkert inte har, även om han är händig.

multihylsa för att skruva

vinkelskruvmejsel

Vinkelskruvmejsel en annan superfiffig pryl. Hur många gånger har man inte önskat att man haft en sån här?

vinkelskruvmejsel att ge bort i present

Skruvmejselset

En bra present till en händig pappa är en bukett med skruvmejslar när han fyller år.

Polygrip tång

En polygrip är en supersmart tång som en händig pappa måste ha i verktygslådan.

Polygrip tång

Det finns många coola julklappar till en snickare, eller en pappa som är händig. Vad sägs om ett elektriskt måttband, verktyg för träsnideri, coola prylar han kan ha i jackfickan ifall något behöver fixas? Tycker han om att snickra hemma, ja då kanske han skulle ha glädje av en regelsökare eller en korslaser. Glöm för allt i världen inte skyddsutrustning! När han håller till i garaget och snickrar och jobbar då kan det vara praktiskt att ha en minikyl där, så han alltid har något kallt att dricka till hands.

Men även tillbehör till verktygen, så som väska till skruvdragaren, verktygsbälte, verktygsskåp, magnetiskt armband för att fästa skruvar och muttrar på för att ha dem lätt åtkomliga.

Verktygsskåp

Drömmen för en händig pappa är att få ett verktygsskåp som är låsbart.

verktygsskåp i present till händig

Magnetiskt armband

Ett magnetarmand kommer pappa också bli jätteglad för att få i present.

magnetiskt armband för snickare

Ge händig pappa presentkort på byggbutik i julklapp

Kanske inte en så oväntad julklapp, men om du ger pappa ett presentkort kan han köpa sig det han vill och behöver. Han kommer garanterat hitta en bra present då.

Kunskap

Du kan ge pappa nya kunskaper i julklapp. Det kan vara en bok om ett nytt område som du tror att han skulle kunna vara intresserad av. Ge honom en kurs eller verktyg som han kan behöva. En bra julklapp till händig pappa skulle kunna vara att han får lära sig silversmide eller något annat du tror att han skulle ha glädje av.

Lär dig Silversmide

Ge en kurs i silversmide där din pappa kan lära sig konsten att skapa vackra silverföremål. Det är en unik och kreativ present som utvecklar nya färdigheter.

Bok Lär dig konsten att lägga golv

En detaljerad bok om golvläggning är en utmärkt present. Den ger värdefulla tips och instruktioner för att lägga olika typer av golv.

bok lär dig konsten att lägga golv

Glasblåsning

En upplevelsepresent i glasblåsning är både unik och minnesvärd. Pappa får chansen att skapa egna glasföremål under professionell ledning.

Belysning i julklapp till händig pappa

Lite beroende på vad pappa brukar jobba med så kan han behöva olika belysning. En ficklampa brukar alltid komma väl till pass. Men om pappa mekar med bilen så kan det vara bra med ett sånt där lysrör man hänger i en krok. Det gör att han har händerna fria och kan skruva långt ner i motorn på bilen och ändå kan se vad han jobbar med. Om pappa brukar måla kan det vara bra att ha en strålkastarliknande belysning, så att han ser riktigt bra när han spacklar. Kanske är det skrivbordsbelysning han behöver om det är där han sitter och arbetar mest. Kanske skulle det vara bra att ha en mössa med belysning, för att kunna arbeta med fria händer även i mörkret.

Pannlampa

En pannlampa är perfekt för arbete där båda händerna behövs. Den är idealisk för allt från hemmafix till utomhusäventyr.

Mössa med lampa

En mössa med inbyggd lampa är en smart och praktisk present. Perfekt för kvällsarbete eller aktiviteter i mörker, håller pappa varm samtidigt som han ser vad han gör.

Nya arbetskläder

Det är säkert inte så ofta som pappa unnar sig nya arbetskläder. Varför inte ge pappa det i julklapp? Du kanske till och med kan brodera in hans namn eller något roligt budskap på byxorna?

Mobilskal i julklapp till händig pappa

Mobiltelefonskal för att skydda telefonen när din pappa jobbar. Det finns mobilskal som är vattentäta det är en bra julklapp till en händig pappa eller i julklapp till snickare osv. Men även ett mobilskal i riktigt trä kommer bli en uppskattad julklapp. En smart pryl att ge en händig pappa i julklapp är ett laddställ. Det är praktiskt att kunna lägga ifrån sig telefonen och den laddas, utan att man behöver pilla med laddsladden om han är smutsig om händerna när han kommer in.

Vattentäta mobiltelefonskal

Ett vattentätt skal skyddar pappas telefon i tuffa miljöer. Det är en tankeväckande present som visar omtanke om hans dagliga arbete.

Trådlös laddplatta

En trådlös laddplatta är en praktisk present. Pappa kan enkelt ladda sin telefon utan att hantera kablar, speciellt användbart om han har smutsiga händer.

Klocka i julklapp till snickare eller händig pappa

En väldigt cool julklapp att ge din händiga pappa eller kanske i julklapp till en snickare är den här snygga klockan. Läs mer och beställ

Ge din händiga pappa ett skönhetspaket till händerna

Det kanske är väldigt oväntad julklapp, men eftersom pappa är händig så händer det säkert ibland att han kommer in och är alldeles oljig om händerna. Då behöver pappa dels en rejäl scrub kräm, babyolja och tvål för att befria händerna från oljan. Efter att äntligen ha fått bort oljan från händerna behöver pappa någon mjukgörande hand kräm när de är röda och nariga efter tvätten. Vad passar bättre än att ge pappa den här presenten i en verktygslåda eller en murarhink?

Duschtvål

En enkel men nödvändig present är en bra duschtvål. Det hjälper pappa att rengöra och fräscha upp sig efter en lång arbetsdag.

duschtvål att ge bort i present

Verktygslåda

Istället för vanlig presentförpackning, ge pappas present i en snygg verktygslåda med innehåll av choklad.

Handkräm

En mjukgörande kräm är skönt att smörja in nariga händer med. Om man håller må att mecka eller snickra mycket blir händerna ofta väldig såriga av jobbet. Då är en handkräm en bra present.

Kanske en lyxig handkräm kommer att bli en uppskattad födelsedagspresent.

Adventskalender

När julen kommer finns det i år flera bra verktygskalendrar att välja mellan. Det kanske skulle kunna vara något för en händig pappa? Eller kanske föredrar han en tekaleder, chokladkalender eller några andra adventskalendrar för vuxna?

Relaterade frågor

Vad är en bra present till pappa? Bra presenter till pappa är en parfym, ballongflygning, en vinprenumeration, filosofiska whiskyglas, kalla stenar och en bok om skägg. Fler presenter till pappa hittar du här.

Vad är en bra present till pappa 50 år? Bra present till pappa 50 år er en övernattning i ufo, bäversafari, skoputsarlåda eller prenumeration på en tidning du vet att pappa gillar. Fler tips på present till en 50-årig man hittar du här.

Vad ska man ge i julklapp till honom som har allt? Om han redan har alla prylar han kan tänkas behöva så kanske det inte är så roligt att få ännu fler saker att hålla ordning på. Varför inge ge honom en korvkurs, vinprovning eller kanske ett kit för att göra egen ost. Fler julklappar till honom som har allt hittar du här.

Tips på fortsatt läsning:

Julklappar för den Händige Pappan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen