Julklapp till händig pappa

Vill du hitta en bra julklapp till en händig pappa? Det finns faktiskt massor av roliga grejer man kan ge en händig pappa i julklapp. En händig pappa skulle kunna ha glädje av t.ex. ficklampa, multiverktyg, verktygsbälte, minikylskåp för garaget eller ett beauty paket för händerna. Här kommer jag berätta mer om dessa julklappar och ge dig många andra julklappsidéer för en händig pappa. 

Letar du julklappar till en ohändig pappa finns de här!

julklapp till händig pappa
Julklapp till händig pappa

Verktyg i julklapp till händig pappa

Kanske finns det verktyg som din händiga pappa inte har redan? Här finns det multiverktyg, verktygslåda med skruvdragare, tumstock, multikniv, vattenpass, kit med skruvmejslar, borrar, multihylsa för att kunna skruva upp t.ex. krokar och vinkelskruvmejslar.

Men även tillbehör till verktygen, så som väska till skruvdragaren, verktygsbälte, verktygsskåp, magnetiskt armband för att fästa skruvar och muttrar på för att ha dem lätt åtkomliga.

bra julklapp till händig pappa
bra julklapp till händig pappa

Ge händig pappa presentkort på byggbutik i julklapp

Kanske inte en så oväntad julklapp, men om du ger pappa ett presentkort kan han köpa sig det han vill och behöver. Han kommer garanterat hitta en bra present då.

Kunskap

Du kan ge pappa nya kunskaper i julklapp. Det kan vara en bok om ett nytt område som du tror att han skulle kunna vara intresserad av. Ge honom en kurs eller verktyg som han kan behöva. En bra julklapp till händig pappa skulle kunna vara att han får lära sig möbelsnickeri, silversmide eller något annat du tror att han skulle ha glädje av.

Belysning i julklapp till händig pappa

Lite beroende på vad pappa brukar jobba med så kan han behöva olika belysning. En ficklampa brukar alltid komma väl till pass. Men om pappa mekar med bilen så kan det vara bra med ett sånt där lysrör man hänger i en krok. Det gör att han har händerna fria och kan skruva långt ner i motorn på bilen och ändå kan se vad han jobbar med. Om pappa brukar måla kan det vara bra att ha en strålkastarliknande belysning, så att han ser riktigt bra när han spacklar. Kanske är det skrivbordsbelysning han behöver om det är där han sitter och arbetar mest. Kanske skulle det vara bra att ha en mössa med belysning, för att kunna arbeta med fria händer även i mörkret.

Kylskåp

Är pappa länge ute i garaget så kan det vara praktiskt med ett eget kylskåp där ute. Så att pappa kan ta en kall läsk när han behöver en paus i arbetet.

Rolig julklapp till händig pappa

Det finns även roliga julklappar till en händig pappa.

  • Det kan vara en mugg med ett personlig motiv och en egen text.

Nya arbetskläder

Det är säkert inte så ofta som pappa unnar sig nya arbetskläder. Varför inte ge pappa det i julklapp? Du kanske till och med kan brodera in hans namn eller något roligt budskap på jackan?

Mobilskal i julklapp till händig pappa

Mobiltelefonskal för att skydda telefonen när din pappa jobbar. Det finns mobilskal som är vattentäta. Eller kanske skulle din pappa bli gladare om han fick ett mobilskal med snickerimotiv från Zazzle.se.

Ge din händiga pappa ett skönhetspaket till händerna

Det kanske är väldigt oväntad julklapp, men eftersom pappa är händig så händer det säkert ibland att han kommer in och är alldeles oljig om händerna. Då behöver pappa dels en rejäl scrub kräm, babyolja och tvål för att befria händerna från oljan. Efter att äntligen ha fått bort oljan från händerna behöver pappa någon mjukgörande hand kräm när de är röda och nariga efter tvätten. Vad passar bättre än att ge pappa den här presenten i en verktygslåda eller en murarhink?

Hittade du inga bra förslag på den här sidan hittar du fler förslag här:

Senaste inläggen

link to Present till 30-årig kille

Present till 30-årig kille

Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en parfym, en necessär, en pyjamas […]