Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Golf present – Present till golfintresserad

Söker du efter en bra present till någon som är golfintresserad? Är du osäker på vad som är en bra golf present? Då har du kommit helt rätt! Här ska du få tips på bra presenter till en golfspelare.

Så vad är då en bra present till golfintresserade? Bra presenter att golfintresserade är golfbollar av god kvalité, peggar, avståndsmätare, golfklocka, frågespel på temat golf, en golfbok med etikettregler för golfare eller varför inte en lyxig golfweekend?

Men låt mig berätta mer!

Vad är en bra present till någon som är intresserad av golf?

Teknikprylar i present till golfintresserad

Avståndsmätare

Denna laseravståndsmätare har bra kvalité och kan mäta upp till 600 meter och har många smarta funktioner som golfare har nytta av.

Roliga spel i present till golfaren

Golfspel för toaletten

En riktigt rolig present till någon som spelar golf är den här golfgreenen för toaletten. Här kan hon heller han sitta och putta, samtidigt som han eller hon går på toaletten. Varför sitta där overksam liksom? En kul present som kommer få din golfspelande vän att le lite extra.

Golfspel för toaletten golf present

Golf present nr 1 – golfklubbor

Golfklubba

En uppsättning Wilson Staff Golfklubbor är en perfekt present till en golfare. De kombinerar kvalitet och prestanda, vilket hjälper till att förbättra spelet på banan. En eftertraktad och uppskattad gåva för varje golfentusiast.

Golfutrustning för små barn

Golf är ett spel för alla åldrar och det är viktigt att barnen indoktrineras tidigt. Så varför inte ge dem ett golfkit för att spela hemma på gräsmattan. Detta golfsetet passar bäst för de yngsta barnen. Golfutrustningen innehåller tre olika klubbor så det går bra att vara flera när man spelar.

Upplevelser i present till golfälskare

Golfupplevelser är bra presenter att ge till en golfälskare. Även om hon eller han har spelat länge finns det alltid något att finputsa på när det gäller golfspelet. Det är roligt att får prova på andra banor än sin hemmabana. Så en bra present till golfälskaren är en golfweekend där hon eller han får bo på en vacker herrgård, äta god mat och spela på någon annan än sin hemmabana.

Golfdag med lektion och lunch

En golfdag med lektion är en present som både passar den som precis fått grönt kort eller den vana golfaren som vill finslipa sin teknik. Här kan man välja mellan några av landets vackrast golfbanor.

Golfdag med lektion och lunch golf present

Hickorygolf i present till golfälskaren

Vill du ge golfaren en annorlunda upplevelse i present så är hickorygolf en fantastisk present. Hickorygolf är så som golf var tänkt att spelas. Här är skaften på klubborna tillverkade av hickoryträ. Det är ett träslag som är både hårt och elastiskt, men klubborna är inte lika förlåtande som dagens golfklubbor. Att spela hickorygolf är en spännande upplevelse att ge någon som älskar golf i present. All utrustning och instruktör ingår. Hon eller han kommer även få en liten gåva som minne från den här speciella dagen.

Hickorygolf i present till golfälskaren

Virtuell golf på 120 olika banor

Ge golfentusiasten i ditt liv en spännande upplevelse med virtuell golf. Med denna present får de chansen att spela golf på världskända banor från komforten av sitt eget hem eller på en anläggning med avancerad teknologi. En unik och minnesvärd gåva för golfare.

golf present Virtuell golf på 120 olika banor

Golfweekend på herrgård

En lite lyxigare present att ge golfintresserade är den här upplevelsen som även inkluderar en natts vistelse på en vacker herrgård, med rogivande omgivningar, trerättersmiddag med vinpaket, generös frukostbuffé och golfrunda för två på en närbelägen golfbana. Köksmästaren lagar en god trerättersmeny och herrgårdens sommelier hjälper till att ta fram passande vin till maten. På kvällen står något av de personligt inredda rummen till förfogande för en natts sömn. På morgonen dukar herrgården upp sin härliga frukostbuffé innan det är dags för hemresan.

Golfweekend på herrgård

Golfutrustning

Golfhandduk med namn brodyr

Ge en personlig touch till golfspelarens utrustning med denna golfhandduk med namn. Den är tillverkad i mjukt frottématerial och kan anpassas med golfspelarens namn. En praktisk och personlig gåva som kommer vara uppskattad på golfbanan.

Greenlagare golf med gravyr

Ge golfaren i ditt liv en personlig touch på golfbanan med denna forkromade greenlagare. Med möjligheten att gravera golfaren namn eller ett budskap blir detta en minnesvärd present som gör deras golfrundor ännu mer speciella

Multiverktyg för golf

Ett multiverktyg för att ha med sig på golfbanan är den perfekta presenten till alla golfare. Med det här fantastiska multiverktyget kommer han eller hon alltid vara förberedd.

golf present Multiverktyg för golf

Kul presenter till en golfare

Grillverktyg golf

Överraska golfaren med dessa kreativa BBQ Golf Grillredskap. De kombinerar två passioner – golf och grillning. Med detta set får golfaren ett unikt sätt att hantera grillen med stil. En rolig och funktionell gåva för golffantaster med aptit för grillning.

Golfkudde

Ge golfaren en dekorativ touch med denna golfkudde från Zazzle. Kudden har en humoristisk design med golfrelaterat budskap och kommer att vara en rolig och funktionell tillskott till deras hem eller sovrum. Bunkern är säkert ett ställe hon eller han varit mycket i. En present som ger ett leende på läpparna.

Rolig golfmugg golf present med både klubba boll och hål

Det finns också muggar som passar bra ett ge en golfspelare i present. Nu kan hon eller han spela golf även på kontoret. I muggens öra sitter en liten golfklubba som man kan använda för att slå in bollen i hålet under muggen. Perfekt present att ge ge en golfnörd i present. Berättade jag förresten att man kan dricka kaffe ur muggen också?

rolig golfmugg golf present

Väckarklocka

Överraska golfaren i ditt liv med en praktisk och stilren golfvagn från [Länk till produkten]. Denna vagn är designad för att göra golfrundor smidigare och bekvämare. En perfekt present för att förbättra deras golfupplevelse på banan.

Bok för golfare

En illustrerad bok med hundratals tidlösa, roliga och underhållande råd till en golfare. Den innehåller allt från teknik till utrustning, men också goda råd för hur man ska uppföra sig på en golfbana. Det är råd om allt från klädsel till att inte skylla på sina klubbor när det blir fel på slaget. Golfspelaren får också råd om att inte göra golf till det enda samtalsämnet i sällskapslivet. Så många råd är giltiga än idag även om boken gavs ut 1925 första gången.

Bok för golfare

Roliga golfbollar

Detta golfpresentset är en idealisk gåva till golfentusiasten. Innehåller roliga golfbollar och tillbehör som lägger till humor på golfbanan. En perfekt kombination av nytta och nöje för varje golfrunda.

Vinset för golfaren

Ge din golfälskande vän en humoristisk touch med denna golfbollsöppnare och vinflasköppnare. Den är både praktisk och underhållande och kommer säkerligen bli ett samtalsämne vid golfforum och hemmafesterna. En rolig och funktionell gåva för golfentusiaster.

Personlig golf present

Vill du kanske hitta en personlig golfpresent? Då kanske en fickplunta blir en uppskattad gåva? Här kan du t.ex. gravera in datumet då hon eller han slog hole in one. Efter en runda på banan kanske man behöver fira eller ta en styrketår. Det är hur som helst en personlig golf present.

golf present Personlig golf present

En fickplunta till

Man kan ju inte spela golf dygnet runt, ibland kanske hon eller han vill ta sig något starkare. Det är trevligt att ha en snygg fickplunta att dricka ur.

Praktiska presenter till en golfare

Golfparaply en praktisk golf present

Golfparaplyer är bra presenter att ge en golfare året runt. Golfare föredrar storskärmsgolfparaplyer, både med dubbel och enkel skärm. Golfparaplyerna är vindsäkra, så att de inte krängs ut och in när det stormar.

Golfparaply

Vattentermos är ett måste på golfrundan

Varma sommardagar är det lätt att bli uttorkad eftersom en golfspelare ju faktiskt vistas ute i gassande solsken under flera timmar. Så en bra present till någon som är golfintresserad är en fin vattentermos som faktiskt håller vattnet kallt under många timmar. Det är härligt att kunna ha riktigt kallt vatten att svalka av sig med de allra hetaste sommardagarna. Och att termosen är så snygg är ju heller inte någon nackdel.

Fotmassage efter en lång golfrunda

Efter en lång golfrunda kan en fotmassage komma väl till pass. Visste du att en golfrunda är ca 9 km lång, och efter en sådan promenad kan de verkligen vara skönt att få fötterna masserade. En fotmassage kommer bli en mycket uppskattad present till någon som är golfintresserad.

Fotmassage efter en lång golfrunda

Magnetfiske golf present till sämre golfspelare

När golfrundan går riktigt dåligt finns det de golfare som kastar i sin klubba i vattenhindret. Till golfspelaren med ett dåligt humör är utrusning för magnetfiske riktigt bra extrautrustning att ha med i golfbagen. Då går det lätt att fiska upp golfklubban ur vattnet igen. Kanske hon eller han även kan hitta fler klubbor där.

golf present

FAQ – Presenter och Golfutrustning

Vad behöver en golfare? En golfare behöver grundläggande utrustning som golfklubbor, bollar, en golfvagn eller bärsele, golfskor, samt tillbehör som peggar och en puttmarkör.

Vad kan man köpa till en 70 åring? Till en 70-åring kan du köpa något som speglar deras intressen, som böcker, hantverksmaterial, trädgårdsutrustning, eller en upplevelse som en teaterbiljett.

Vad ska jag köpa till min pappa? Köp något som reflekterar din pappas hobbyer och intressen, som verktyg för ett hobbyprojekt, sportutrustning, eller en bok inom ett område han tycker om.

Vad köper man till en 75 årig man? För en 75-årig man kan du överväga praktiska presenter som bekväma kläder, tekniska hjälpmedel för hemmet, eller något för att njuta av en hobby.

Vad kan man ge en 80 åring i present? Till en 80-åring är det fint att ge något personligt och bekvämt, som en fotobok med familjebilder, en kvalitetsfilt, eller en prenumeration på en favorittidning.

Vad betyder S på golfklubba? ”S” på en golfklubba står för ”Stiff”, vilket betyder att klubban har en styvare skaftflex. Det passar spelare med en snabbare svinghastighet.

Får man ha två putters i bagen? Ja, du får ha två putters i bagen. Golfreglerna tillåter upp till 14 klubbor i bagen, oavsett vilken typ.

Måste man ha golfskor? Även om det inte är ett absolut krav, rekommenderas golfskor starkt för bättre grepp och stabilitet under spelet, särskilt på våta eller ojämna banor.

Tips på fortsatt läsning


Golf present – Present till golfintresserad
Rulla till toppen