Present till golfintresserad

Söker du efter en bra present till någon som är golfintresserad? Då har du kommit helt rätt! Här ska du få tips på bra presenter till en golfspelare.

Så vad är då en bra present till golfintresserade? Bra presenter att golfintresserade är golfbollar av god kvalité, peggar, avståndsmätare, golfklocka, frågespel på temat golf, en golfbok med etikettregler för golfare eller varför inte en lyxig golfweekend?

Men låt mig berätta mer!

Vad är en bra present till någon som är intresserad av golf?

Teknikprylar i present till golfintresserad

Avståndsmätare

Denna laseravståndsmätare har bra kvalité och kan mäta upp till 600 meter och har många smarta funktioner som golfare har nytta av.

  • Pin seeker mode – perfekt till golf
  • Target centre – perfekt till golf och jakt
  • Kan ställas in på både yards och meter

Läs mer och beställ

Golfklocka Garmin

Det finns även golfklockor som med hjälp av GPS samlar all information man kan tänkas behöva. Här hittar man både bankartor, vindhastighet och vindriktning. Som om inte detta vore nog får man även förslag på vilken klubba man ska använda baserat på hur långt man brukar slå med just den klubban.

Klockan kan även användas utanför banan.

Läs mer och beställ

Roliga spel i present till golfaren

Golf drickspel

Ett kul spel att plocka fram på festen. Här gäller det att, precis som på golfbanan, slå i bollen med så få slag som möjligt. Antalet slag som krävs avgör vem som får dricka nästa shot. Den som är duktig får dela ut många shots till sina vänner. Ett roligt partyspel att ge golfaren i present.

Läs mer och beställ

Golfspel för toaletten

En riktigt rolig present till någon som spelar golf är den här golfgreenen för toaletten. Här kan hon heller han sitta och putta, samtidigt som han eller hon går på toaletten. Varför sitta där overksam liksom? En kul present som kommer få din golfspelande vän att le lite extra.

Läs mer och beställ

Golf frågespel

Varför inte ge bort ett roligt frågespel till någon som älskar golf. Här finns frågor om allt som golfnörden behöver kunna. Det är till exempel frågor om golfutrustning, golfregler, golfbanor och kända golfspelare. Det är ett spel som passar bäst bland andra golfälskare och kanske kan tas med på golfresan eller till golfklubben.

Läs mer och beställ

Golfklubbor

Golfutrustning för små barn

Golf är ett spel för alla åldrar och det är viktigt att barnen indoktrineras tidigt. Så varför inte ge dem ett golfkit för att spela hemma på gräsmattan. Detta golfsetet passar bäst för de yngsta barnen.

Golfutrustningen innehåller tre olika klubbor så det går bra att vara flera när man spelar.

Läs mer och beställ

Golfutrustning för äldre barn

Till de lite äldre barnen finns det här golfsetet, det passar bättre i längd för barn mellan nio och tolv år. Golfsetet är tillverkat av grafit och stål vilket är bra eftersom de inte väger så mycket. Klubborna har bett bra grepp och perfekt present till någon ett barn som i framtiden kommer bli en professionell golfare.

Setet innehåller fyra bra golfklubbor (Driver (1-wood), en putter, 7-järn och 9-järn) samt en väska.

Läs mer och beställ

Upplevelser i present till golfälskare

Golfupplevelser är bra presenter att ge till en golfälskare. Även om hon eller han har spelat länge finns det alltid något att finputsa på när det gäller golfspelet. Det är roligt att får prova på andra banor än sin hemmabana. Så en bra present till golfälskaren är en golfweekend där hon eller han får bo på en vacker herrgård, äta god mat och spela på någon annan än sin hemmabana.

Golfdag med lektion och lunch

En golfdag med lektion är en present som både passar den som precis fått grönt kort eller den vana golfaren som vill finslipa sin teknik. Här kan man välja mellan några av landets vackrast golfbanor.

  • En heldag på en vacker golfbana
  • 50 minuters lektion
  • Njut av en härlig lunch före eller efter rundan

Läs mer och beställ

Hickorygolf i present till golfälskaren

Vill du ge golfaren en annorlunda upplevelse i present så är hickorygolf en fantastisk present. Hickorygolf är så som golf var tänkt att spelas. Här är skaften på klubborna tillverkade av hickoryträ. Det är ett träslag som är både hårt och elastiskt, men klubborna är inte lika förlåtande som dagens golfklubbor. Att spela hickorygolf är en spännande upplevelse att ge någon som älskar golf i present. All utrustning och instruktör ingår. Hon eller han kommer även få en liten gåva som minne från den här speciella dagen.

Läs mer och beställ

Golfweekend på herrgård

En lite lyxigare present att ge golfintresserade är den här upplevelsen som även inkluderar en natts vistelse på en vacker herrgård, med rogivande omgivningar, trerättersmiddag med vinpaket, generös frukostbuffé och golfrunda för två på en närbelägen golfbana.

Köksmästaren lagar en god trerättersmeny och herrgårdens sommelier hjälper till att ta fram passande vin till maten. På kvällen står något av de personligt inredda rummen till förfogande för en natts sömn. På morgonen dukar herrgården upp sin härliga frukostbuffé innan det är dags för hemresan.

Läs mer och beställ

Golfutrustning

Golfbollar

Denna golfboll, tillverkad i tre lager, kompromissar inte med kvalitet trots dess otroligt låga pris. De tre lagren gör att golfbollen får ett mjukare skal, vilket gör att den kan snurra och kontrolleras bättre i luften.

En golfboll med tre lager är ofta lite dyrare än de vanliga golfbollarna som har två lager. PGM har nu skapat en golfboll med tre lager till ett otroligt bra pris. Bra golfbollar behöver inte vara dyra!

Läs mer och beställ 

Peggar

Att välja rätt golfpegg har större betydelse än man kan tro faktiskt. Vilken längd och vilket material den innehåller kan vara avgörande. Träpeggen är den allra vanligaste och är den som används av alla proffs. Peggar av gummi eller plast har dock bättre hållbarhet. Peggar är sådant som går åt när man spelar golf, så att få en påse när man fyller år brukar vara uppskattat.

Läs mer och beställ

Multiverktyg för golf

Ett multiverktyg för att ha med sig på golfbanan är den perfekta presenten till alla golfare. Med det här fantastiska multiverktyget från Gentlemen’s Hardware kommer han eller hon alltid vara förberedd. Multiverktyget har ett vackert trähandtag och levereras i en fin presentförpackning.

Läs mer och beställ

Kul presenter till en golfare

Golfkudde

Hur rolig och charmig är inte den här kudden? Den är uv-resistent så den går även att använda på altanen om man nu inte skulle vilja ha den i soffan. En kul present att ge en golfälskande vän.

Läs mer och beställ

Rolig golfmugg

Det finns också muggar som passar bra ett ge en golfspelare i present. Nu kan hon eller han spela golf även på kontoret. I muggens öra sitter en liten golfklubba som man kan använda för att slå in bollen i hålet under muggen. Perfekt present att ge ge en golfnörd i present. Berättade jag förresten att man kan dricka kaffe ur muggen också?

Läs mer och beställ

Flasköppnare golfboll

En kul present att ge en kompis som gillar golf är en kapsylöppnare i form av en golfboll. Förutom att öppna öl med den så har den en kul funktion, nämligen att den håller räkningen på antalet ölflaskor som öppnats under kvällen. En kul present att ge sin golfintresserade kompis.

Läs mer och beställ

Golfare solceller

När din golfspelande kollega fyller år är det kul att ge honom eller henne den här lilla golfgubben att ha på sitt kontor. Den drivs av solceller och rör sig när den är uppladdad. En gullig liten golfgubbe att ha på skivbordet eller i fönstret på jobbet.

Läs mer och beställ

Bok för golfare

En illustrerad bok med hundratals tidlösa, roliga och underhållande råd till en golfare. Den innehåller allt från teknik till utrustning, men också goda råd för hur man ska uppföra sig på en golfbana. Det är råd om allt från klädsel till att inte skylla på sina klubbor när det blir fel på slaget. Golfspelaren får också råd om att inte göra golf till det enda samtalsämnet i sällskapslivet. Så många råd är giltiga än idag även om boken gavs ut 1925 första gången.

Läs mer och beställ

Personlig golf present

Vill du kanske hitta en personlig golfpresent? Då kanske en fickplunta blir en uppskattad gåva? Här kan du t.ex. gravera in datumet då hon eller han slog hole in one. Efter en runda på banan kanske man behöver fira eller ta en styrketår. Det är hur som helst en personlig golf present.

Läs mer och beställ

Praktiska presenter till en golfare

Golfparaply

Golfparaplyer är bra presenter att ge en golfare året runt. Golfare föredrar storskärmsgolfparaplyer, både med dubbel och enkel skärm. Golfparaplyerna är vindsäkra, så att de inte krängs ut och in när det stormar.

Läs mer och beställ

Vattentermos

Varma sommardagar är det lätt att bli uttorkad eftersom en golfspelare ju faktiskt vistas ute i gassande solsken under flera timmar. Så en bra present till någon som är golfintresserad är en fin vattentermos som faktiskt håller vattnet kallt under många timmar. Det är härligt att kunna ha riktigt kallt vatten att svalka av sig med de allra hetaste sommardagarna. Och att termosen är så snygg är ju heller inte någon nackdel.

Läs mer och beställ

Fotmassage efter en lång golfrunda

Efter en lång golfrunda kan en fotmassage komma väl till pass. Visste du att en golfrunda är ca 9 km lång, och efter en sådan promenad kan de verkligen vara skönt att få fötterna masserade. En fotmassage kommer bli en mycket uppskattad present till någon som är golfintresserad.

Läs mer och beställ

Magnetfiske

När golfrundan går riktigt dåligt finns det de golfare som kastar i sin klubba i vattenhindret. Till golfspelaren med ett dåligt humör är utrusning för magnetfiske riktigt bra extrautrustning att ha med i golfbagen. Då går det lätt att fiska upp golfklubban ur vattnet igen. Kanske hon eller han även kan hitta fler klubbor där.

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad är en bra present till en golfälskare? Bra presenter till en golfälskare är bra golfbollar, presentkort på golfshopen, en fin vattentermos att ha med på golfrundan eller kanske några fina överdrag att ha på golfklubborna.

Vad är en bra golfpresent till pappa? En bra golfpresent till pappa är en golfbana att ha i badrummet, fotmassage han kan använda efter en jobbig runda eller kanske han skulle vilja prova på hickorygolf.

Finns det personliga golfpresenter? Ja, en personlig golf present kan till exempel vara en fickplunta med golfmotiv där du även graverar in något. Eller ett smycke där du graverar in datumet då hon eller han gjorde hole-in-one.

Vad är bra golfprylar att ge i present? Bra golfprylar i present är golfbollar, peggar, avståndsmätare, eller varför inte ett presentkort i den lokala golfshoppen så att golfälskaren kan köpa nya golfskor, klubbor eller golfhandskar.

Vad finns det för personliga golfprylar att ge i present? Bra och personliga golfprylar att ge i present till en golfälskare är golfklockan med all information man behöver ute på banan, en fin golfmugg eller kanske en fickplunta med gravyr.

Roliga golfaccessoarer att ge bort i present? Roliga golfaccessoarer att ge bort i present är ett stort golfparaply eller en fin vattentermos att ha med ut på banan.

Vad finns det för roliga golfprylar att ge bort i present? Roliga golfprylar att ge bort i present kan vara en handduk att ha på golfvagnen, roliga överdrag att ha på klubborna eller kanske ett golfmugg för att kunna spela golf på arbetstid.