Present till golfintresserad

Söker du efter en bra present till nÄgon som Àr golfintresserad? DÄ har du kommit helt rÀtt! HÀr ska du fÄ tips pÄ bra presenter till en golfspelare.

SÄ vad Àr dÄ en bra present till golfintresserade? Bra presenter att golfintresserade Àr golfbollar av god kvalité, peggar, avstÄndsmÀtare, golfklocka, frÄgespel pÄ temat golf, en golfbok med etikettregler för golfare eller varför inte en lyxig golfweekend?

Men lÄt mig berÀtta mer!

Vad Àr en bra present till nÄgon som Àr intresserad av golf?

Teknikprylar i present till golfintresserad

AvstÄndsmÀtare

Denna laseravstÄndsmÀtare har bra kvalité och kan mÀta upp till 600 meter och har mÄnga smarta funktioner som golfare har nytta av.

  • Pin seeker mode – perfekt till golf
  • Target centre – perfekt till golf och jakt
  • Kan stĂ€llas in pĂ„ bĂ„de yards och meter

LÀs mer och bestÀll

Golfklocka Garmin

Det finns Àven golfklockor som med hjÀlp av GPS samlar all information man kan tÀnkas behöva. HÀr hittar man bÄde bankartor, vindhastighet och vindriktning. Som om inte detta vore nog fÄr man Àven förslag pÄ vilken klubba man ska anvÀnda baserat pÄ hur lÄngt man brukar slÄ med just den klubban.

Klockan kan Àven anvÀndas utanför banan.

LÀs mer och bestÀll

Roliga spel i present till golfaren

Golf drickspel

Ett kul spel att plocka fram pÄ festen. HÀr gÀller det att, precis som pÄ golfbanan, slÄ i bollen med sÄ fÄ slag som möjligt. Antalet slag som krÀvs avgör vem som fÄr dricka nÀsta shot. Den som Àr duktig fÄr dela ut mÄnga shots till sina vÀnner. Ett roligt partyspel att ge golfaren i present.

LÀs mer och bestÀll

Golfspel för toaletten

En riktigt rolig present till nÄgon som spelar golf Àr den hÀr golfgreenen för toaletten. HÀr kan hon heller han sitta och putta, samtidigt som han eller hon gÄr pÄ toaletten. Varför sitta dÀr overksam liksom? En kul present som kommer fÄ din golfspelande vÀn att le lite extra.

LÀs mer och bestÀll

Golf frÄgespel

Varför inte ge bort ett roligt frÄgespel till nÄgon som Àlskar golf. HÀr finns frÄgor om allt som golfnörden behöver kunna. Det Àr till exempel frÄgor om golfutrustning, golfregler, golfbanor och kÀnda golfspelare. Det Àr ett spel som passar bÀst bland andra golfÀlskare och kanske kan tas med pÄ golfresan eller till golfklubben.

LÀs mer och bestÀll

Golfklubbor

Golfutrustning för smÄ barn

Golf Àr ett spel för alla Äldrar och det Àr viktigt att barnen indoktrineras tidigt. SÄ varför inte ge dem ett golfkit för att spela hemma pÄ grÀsmattan. Detta golfsetet passar bÀst för de yngsta barnen.

Golfutrustningen innehÄller tre olika klubbor sÄ det gÄr bra att vara flera nÀr man spelar.

LÀs mer och bestÀll

Golfutrustning för Àldre barn

Till de lite Àldre barnen finns det hÀr golfsetet, det passar bÀttre i lÀngd för barn mellan nio och tolv Är. Golfsetet Àr tillverkat av grafit och stÄl vilket Àr bra eftersom de inte vÀger sÄ mycket. Klubborna har bett bra grepp och perfekt present till nÄgon ett barn som i framtiden kommer bli en professionell golfare.

Setet innehÄller fyra bra golfklubbor (Driver (1-wood), en putter, 7-jÀrn och 9-jÀrn) samt en vÀska.

LÀs mer och bestÀll

Upplevelser i present till golfÀlskare

Golfupplevelser Ă€r bra presenter att ge till en golfĂ€lskare. Även om hon eller han har spelat lĂ€nge finns det alltid nĂ„got att finputsa pĂ„ nĂ€r det gĂ€ller golfspelet. Det Ă€r roligt att fĂ„r prova pĂ„ andra banor Ă€n sin hemmabana. SĂ„ en bra present till golfĂ€lskaren Ă€r en golfweekend dĂ€r hon eller han fĂ„r bo pĂ„ en vacker herrgĂ„rd, Ă€ta god mat och spela pĂ„ nĂ„gon annan Ă€n sin hemmabana.

Golfdag med lektion och lunch

En golfdag med lektion Àr en present som bÄde passar den som precis fÄtt grönt kort eller den vana golfaren som vill finslipa sin teknik. HÀr kan man vÀlja mellan nÄgra av landets vackrast golfbanor.

  • En heldag pĂ„ en vacker golfbana
  • 50 minuters lektion
  • Njut av en hĂ€rlig lunch före eller efter rundan

LÀs mer och bestÀll

Hickorygolf i present till golfÀlskaren

Vill du ge golfaren en annorlunda upplevelse i present sÄ Àr hickorygolf en fantastisk present. Hickorygolf Àr sÄ som golf var tÀnkt att spelas. HÀr Àr skaften pÄ klubborna tillverkade av hickorytrÀ. Det Àr ett trÀslag som Àr bÄde hÄrt och elastiskt, men klubborna Àr inte lika förlÄtande som dagens golfklubbor. Att spela hickorygolf Àr en spÀnnande upplevelse att ge nÄgon som Àlskar golf i present. All utrustning och instruktör ingÄr. Hon eller han kommer Àven fÄ en liten gÄva som minne frÄn den hÀr speciella dagen.

LÀs mer och bestÀll

Golfweekend pÄ herrgÄrd

En lite lyxigare present att ge golfintresserade Àr den hÀr upplevelsen som Àven inkluderar en natts vistelse pÄ en vacker herrgÄrd, med rogivande omgivningar, trerÀttersmiddag med vinpaket, generös frukostbuffé och golfrunda för tvÄ pÄ en nÀrbelÀgen golfbana.

KöksmÀstaren lagar en god trerÀttersmeny och herrgÄrdens sommelier hjÀlper till att ta fram passande vin till maten. PÄ kvÀllen stÄr nÄgot av de personligt inredda rummen till förfogande för en natts sömn. PÄ morgonen dukar herrgÄrden upp sin hÀrliga frukostbuffé innan det Àr dags för hemresan.

LÀs mer och bestÀll

Golfutrustning

Golfbollar

Denna golfboll, tillverkad i tre lager, kompromissar inte med kvalitet trots dess otroligt lÄga pris. De tre lagren gör att golfbollen fÄr ett mjukare skal, vilket gör att den kan snurra och kontrolleras bÀttre i luften.

En golfboll med tre lager Àr ofta lite dyrare Àn de vanliga golfbollarna som har tvÄ lager. PGM har nu skapat en golfboll med tre lager till ett otroligt bra pris. Bra golfbollar behöver inte vara dyra!

LÀs mer och bestÀll 

Peggar

Att vÀlja rÀtt golfpegg har större betydelse Àn man kan tro faktiskt. Vilken lÀngd och vilket material den innehÄller kan vara avgörande. TrÀpeggen Àr den allra vanligaste och Àr den som anvÀnds av alla proffs. Peggar av gummi eller plast har dock bÀttre hÄllbarhet. Peggar Àr sÄdant som gÄr Ät nÀr man spelar golf, sÄ att fÄ en pÄse nÀr man fyller Är brukar vara uppskattat.

LÀs mer och bestÀll

Multiverktyg för golf

Ett multiverktyg för att ha med sig pĂ„ golfbanan Ă€r den perfekta presenten till alla golfare. Med det hĂ€r fantastiska multiverktyget frĂ„n Gentlemen’s Hardware kommer han eller hon alltid vara förberedd. Multiverktyget har ett vackert trĂ€handtag och levereras i en fin presentförpackning.

LÀs mer och bestÀll

Kul presenter till en golfare

Golfkudde

Hur rolig och charmig Àr inte den hÀr kudden? Den Àr uv-resistent sÄ den gÄr Àven att anvÀnda pÄ altanen om man nu inte skulle vilja ha den i soffan. En kul present att ge en golfÀlskande vÀn.

LÀs mer och bestÀll

Rolig golfmugg

Det finns ocksÄ muggar som passar bra ett ge en golfspelare i present. Nu kan hon eller han spela golf Àven pÄ kontoret. I muggens öra sitter en liten golfklubba som man kan anvÀnda för att slÄ in bollen i hÄlet under muggen. Perfekt present att ge ge en golfnörd i present. BerÀttade jag förresten att man kan dricka kaffe ur muggen ocksÄ?

LÀs mer och bestÀll

Flasköppnare golfboll

En kul present att ge en kompis som gillar golf Àr en kapsylöppnare i form av en golfboll. Förutom att öppna öl med den sÄ har den en kul funktion, nÀmligen att den hÄller rÀkningen pÄ antalet ölflaskor som öppnats under kvÀllen. En kul present att ge sin golfintresserade kompis.

LÀs mer och bestÀll

Golfare solceller

NÀr din golfspelande kollega fyller Är Àr det kul att ge honom eller henne den hÀr lilla golfgubben att ha pÄ sitt kontor. Den drivs av solceller och rör sig nÀr den Àr uppladdad. En gullig liten golfgubbe att ha pÄ skivbordet eller i fönstret pÄ jobbet.

LÀs mer och bestÀll

Bok för golfare

En illustrerad bok med hundratals tidlösa, roliga och underhÄllande rÄd till en golfare. Den innehÄller allt frÄn teknik till utrustning, men ocksÄ goda rÄd för hur man ska uppföra sig pÄ en golfbana. Det Àr rÄd om allt frÄn klÀdsel till att inte skylla pÄ sina klubbor nÀr det blir fel pÄ slaget. Golfspelaren fÄr ocksÄ rÄd om att inte göra golf till det enda samtalsÀmnet i sÀllskapslivet. SÄ mÄnga rÄd Àr giltiga Àn idag Àven om boken gavs ut 1925 första gÄngen.

LÀs mer och bestÀll

Personlig golf present

Vill du kanske hitta en personlig golfpresent? DÄ kanske en fickplunta blir en uppskattad gÄva? HÀr kan du t.ex. gravera in datumet dÄ hon eller han slog hole in one. Efter en runda pÄ banan kanske man behöver fira eller ta en styrketÄr. Det Àr hur som helst en personlig golf present.

LÀs mer och bestÀll

Praktiska presenter till en golfare

Golfparaply

Golfparaplyer Àr bra presenter att ge en golfare Äret runt. Golfare föredrar storskÀrmsgolfparaplyer, bÄde med dubbel och enkel skÀrm. Golfparaplyerna Àr vindsÀkra, sÄ att de inte krÀngs ut och in nÀr det stormar.

LÀs mer och bestÀll

Vattentermos

Varma sommardagar Àr det lÀtt att bli uttorkad eftersom en golfspelare ju faktiskt vistas ute i gassande solsken under flera timmar. SÄ en bra present till nÄgon som Àr golfintresserad Àr en fin vattentermos som faktiskt hÄller vattnet kallt under mÄnga timmar. Det Àr hÀrligt att kunna ha riktigt kallt vatten att svalka av sig med de allra hetaste sommardagarna. Och att termosen Àr sÄ snygg Àr ju heller inte nÄgon nackdel.

LÀs mer och bestÀll

Fotmassage efter en lÄng golfrunda

Efter en lÄng golfrunda kan en fotmassage komma vÀl till pass. Visste du att en golfrunda Àr ca 9 km lÄng, och efter en sÄdan promenad kan de verkligen vara skönt att fÄ fötterna masserade. En fotmassage kommer bli en mycket uppskattad present till nÄgon som Àr golfintresserad.

LÀs mer och bestÀll

Magnetfiske

NÀr golfrundan gÄr riktigt dÄligt finns det de golfare som kastar i sin klubba i vattenhindret. Till golfspelaren med ett dÄligt humör Àr utrusning för magnetfiske riktigt bra extrautrustning att ha med i golfbagen. DÄ gÄr det lÀtt att fiska upp golfklubban ur vattnet igen. Kanske hon eller han Àven kan hitta fler klubbor dÀr.

LÀs mer och bestÀll

Relaterade frÄgor

Vad Àr en bra present till en golfÀlskare? Bra presenter till en golfÀlskare Àr bra golfbollar, presentkort pÄ golfshopen, en fin vattentermos att ha med pÄ golfrundan eller kanske nÄgra fina överdrag att ha pÄ golfklubborna.

Vad Àr en bra golfpresent till pappa? En bra golfpresent till pappa Àr en golfbana att ha i badrummet, fotmassage han kan anvÀnda efter en jobbig runda eller kanske han skulle vilja prova pÄ hickorygolf.

Finns det personliga golfpresenter? Ja, en personlig golf present kan till exempel vara en fickplunta med golfmotiv dÀr du Àven graverar in nÄgot. Eller ett smycke dÀr du graverar in datumet dÄ hon eller han gjorde hole-in-one.

Vad Àr bra golfprylar att ge i present? Bra golfprylar i present Àr golfbollar, peggar, avstÄndsmÀtare, eller varför inte ett presentkort i den lokala golfshoppen sÄ att golfÀlskaren kan köpa nya golfskor, klubbor eller golfhandskar.

Vad finns det för personliga golfprylar att ge i present? Bra och personliga golfprylar att ge i present till en golfÀlskare Àr golfklockan med all information man behöver ute pÄ banan, en fin golfmugg eller kanske en fickplunta med gravyr.

Roliga golfaccessoarer att ge bort i present? Roliga golfaccessoarer att ge bort i present Àr ett stort golfparaply eller en fin vattentermos att ha med ut pÄ banan.

Vad finns det för roliga golfprylar att ge bort i present? Roliga golfprylar att ge bort i present kan vara en handduk att ha pÄ golfvagnen, roliga överdrag att ha pÄ klubborna eller kanske ett golfmugg för att kunna spela golf pÄ arbetstid.

Tips pÄ fortsatt lÀsning