Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Letar du efter en fin, rolig eller lyxig 50-års present till en man när han fyller år? Många tycker att det är svårt att hitta bra presenter att ge en man, men det är det faktiskt inte! Jag har många presenttips i alla prisklasser som passar att ge i present till en 50 årig man beroende på din budget och vad han kan tänkas gilla.

Vad är en bra present till en 50 årig man? När du söker den perfekta 50-års presenten till en man, överväg en tidningsprenumeration för honom som älskar att läsa. En elegant klocka eller en fin plånbok är klassiska val. För äventyrslystna magnetfiskeutrustning eller en överlevnadskurs. Personliga presenter som ett unikt porträtt eller strumpor med eget foto ger en speciell touch. Matentusiasten kan glädjas åt en historisk matupplevelse eller en hot dog maker.

Vad är en bra present till en 50-årig man?

Musik och Konst

Vinylskivor eller kassetter

Om du vill överraska med en rolig present till man, tänk på något som tar honom tillbaka i tiden. Huvudsakligen något som låter honom njuta av musiken från hans yngre dagar. En resa nerför minnesbanan genom toner kan vara oslagbar!

Teater och middag

Att ge bort en dag med teater och middag i present till en 50-årig man kan vara en minnesvärd och uppskattad present. Det ger 50 åringen möjlighet att koppla av och njuta av en kväll med underhållning och god mat.

Teater och middag

Ge bort ett eget musikstycke

Beställ ett musikstycke komponerat endast för honom, inspirerat av hans personlighet och intressen. En melodisk hyllning till hans liv.

Privat konsert

Anordna en privat konsert med en lokal musiker hemma hos honom eller på en speciell plats. Perfekt för musikälskaren som uppskattar liveuppträdanden.

Historia och Släktforskning

Antikvitetsjaktsupplevelse

Spendera en dag på antikjakt med en expert. Perfekt för samlaren eller historieentusiasten som älskar att upptäcka unika skatter.

Upptäck din släkt

En DNA-test eller släktforskningstjänst som avslöjar hans rötter och familjehistoria. En resa i det förflutna som stärker familjebanden.

Personlig Utveckling och Lärande

Besök på mikrobryggeri

En möjlighet att lära sig brygga sitt öl på ett mikrobryggeri. En handgriplig och njutbar upplevelse som kanske avslutas med en egen brygd.

Äventyr och Upplevelser

Massage i 50 års present till en man

Att ge bort en massage i present till en 50-årig man kan vara ett bra val om han är i behov av avkoppling och stresslindring.

Massage

Virtuellt mordmysterium

Kanske 50 åringen skulle uppskatta att få komma ut en sväng och lösa ett virtuellt mordmysterium i staden där ni bor när han fyller år. Det är lite som att spela Cluedo. Man navigerar runt i staden och får ledtrådar vi en app.

Virtuellt mordmysterium

Flyg luftballong en rolig 50 års present till en man

Att flyga luftballong är en lyxig 50 års present till en man! Vem behöver en vanlig present när man kan ge bort en VIP-luftballongsfärd?!

Provflyg en Helikopter en unik och rolig upplevelse i present till 50 årig man

Om du vill att den 50-åriga mannen ska få känna på hur det är att flyga utan att behöva anstränga sig alls, då är provflygning i helikopter en utmärkt present! Detta är en upplevelse för personer som vill ha lite adrenalin och spänning i livet, men inte är sugna på att hoppa ur ett flygplan.

Airfield Speedtest med Hellcat Redeye upplevelse

Att ge en upplevelse som 50-års present till en man är ett fantastiskt sätt att fira denna milstolpe i livet. En rolig och spännande upplevelse kan vara en speedtest med muskelbil, där mottagaren får chansen att köra en kraftfull bil på en racerbana.

Wingsuit VR-Flight Upplevelse

Att ge bort en wingsuit-upplevelse till en 50-årig man är en garanterad hit och en rolig upplevelse, speciellt om han är trött på vardagslivet. Med Liveits wingsuit-VR kan han uppleva spänningen i att flyga genom luften som en riktig fågel, utan risken att faktiskt krascha ner på marken. Detta är perfekta 50 års presenter för den äventyrslystne mannen som inte vågar hoppa fallskärm.

Kurs i fäktning

För äventyraren, en kurs i fäktning. Lär sig fäktas som en riddare och dyk in i historiens kampkonster.

Mästerskapsrunda på en prestigefylld golfbana

En unik chans att spela på en exklusiv golfbana. En dröm för golfaren som uppskattar spel på högsta nivå.

golfkurs i present

Flygsimulatorupplevelse

Låt honom styra ett flygplan i en realistisk simulator. En spännande och adrenalinfylld upplevelse som tar honom till skyarna.

Zero Gravity-upplevelse

Upplev tyngdlöshet i en Zero Gravity-flygning, en nära rymdupplevelse här på jorden. För den ultimata äventyraren.

Fallskärmshoppning i 50 års present

Om du letar efter något lite mer utmanande kan du överväga en upplevelsepresent som en fallskärmshoppning, en dag på en racerbana. Eller kanske en kurs om öl är något han skulle tycka var rolig 50 års i present.

2 dagars överlevnadskurs

Hur skulle det kännas att klara av att överleva i vildmarken i flera dagar, utan några moderna bekvämligheter? Tänk dig en 50-åring som tar sig an denna utmaning med mod och hjälteliknande beslutsamhet. Med en överlevnadskurs som present kommer han att lära sig allt han behöver veta för att klara sig i naturen, från att tända en eld utan tändstickor till att hitta mat och bygga en skyddande bivack.

Mat och Dryck

Ginprovning

Att ge bort en ginprovning i present till en 50-årig man är som att ge en elefant en badmössa – oväntat men potentiellt fantastiskt! För den som uppskattar både god dryck och spännande smakupplevelser är detta den perfekta presenten. Under provningen kommer man att få lära sig allt från ginens historia till vilka kryddor och bär som används i tillverkningen. En rolig och lärorik aktivitet som definitivt kommer att göra mottagaren glad.

Smaka på historien – Vin och mat Upplevelse

En 50-årig man behöver lite spänning i sitt liv, och vad kan vara mer spännande än att smaka på historien? Denna upplevelse tar honom på en kulinarisk resa genom historien, där han får smaka på mat från olika tidsperioder.

Matupplevelse i 50 års present till en man

Det här är en upplevelse för två personer. Sveriges bästa kockar erbjuder en fantastisk matupplevelse för två personer. Det är en lyxig 50 års present, där han och någon mer person kan njuta av riktigt god mat.

Matupplevelse

Matlagningskurs i 50 års present till en man

Det här är en helkväll i matlagningen tecken. Här varvas teori med praktik. Ni lagar en härlig trerätters. Matlagningskursen finns i lite olika varianter beroende på vilken ort ni väljer. En lyxig 50 års present till en man!

Matlagningskurs

Glas med egen text

En annan rolig present till en 50 årig man är en personlig öl- eller vinglas med en rolig text. Det kan ge en rolig stund under festen och blir en kul souvenir att spara.

Absolut Home Cocktail Class Upplevelse

En annan rolig upplevelsepresent är en matlagningskurs eller en cocktailworkshop där han får lära sig blanda goda drinkar. Upplevelser är riktigt bra 50 års presenter.

Middag på ett roligt ställe

En middag på en ovanlig plats som i ett utsiktstorn, eller något annat oväntat ställe. Själv har jag haft picknick under ett paraply på en strand en gång, har man lovat så har man lovat, även om det regnar. En lyxig 50 års present till en man som garanterat kommer älska att åka på en liten utflykt.

Öl-provning

Gillar han öl så är en ölprovning en riktigt bra present. Här får han lära sig mer om hur man brygger öl och om ölets historia. Det finns inte mindre än nio olika inriktningar att välja mellan här. En bra present till en 50 åring man som tycker om öl.

Öl-provning

Linas matkasse

Att köpa fler saker till någon brukar som regel inte vara en så god idé. Men att få mat och dryck i present är något som de flesta brukar uppskatta.

 Linas matkasse

Hot dog maker en rolig 50 års present till en man

En hot dog maker kan vara en rolig och unik present till en man som blir 50 år. Det är en typ av elektriskt köksapparat som används för att tillaga och värma hot dogs på ett enkelt och bekvämt sätt.

Hot dog maker

Paella set i 50 års present till en man som gillar laga mat

Paella set är en present från företaget Coolstuff som kan användas som en present till en man som fyller 50 år. Det är ett komplett set för att laga paella, en spansk maträtt som består av ris, grönsaker, kött eller fisk och kryddor.

Paella set

Baileys praliner

Baileys tryfflar i tub är en god present till en man som firar 50 år. Chokladpralinerna är är fyllda med Baileys, en populär irisk likör. Pralinerna är gjorda av högkvalitativ choklad och ger en unik smakupplevelse med Baileys smak.

Baileys praliner

Prenumeration på en tidning

Till 50-åringen som gillar whisky tycker jag att du ska köpa en prenumeration på en tidning när han fyller år. Det är en tidning som fokuserar på allt som har med whisky att göra, från historia, tillverkning, smaker och olika märken.

Prenumeration på en whiskytidning

Whiskystenar i 50 års present till en man

Sagaform Whiskystenar är en present från företaget Bluebox som kan användas som en present till en man som fyller 50 år. Det är en set med stenar som används för att kyla ner whisky utan att späda ut smaken.

Personlig whisky- eller vinprovning hemma

En sommelier besöker hans hem för en exklusiv provning. En sofistikerad och njutningsfull upplevelse för finsmakaren.

Gourmetmiddag hemma

En kock skapar en exceptionell middag direkt i hans kök. En kulinarisk upplevelse som gör hans födelsedag minnesvärd och speciell.

Gastronomisk rundtur i staden

En guidad tur till stadens bästa matställen, från dolda pärlor till lyxrestauranger. En smakresa som tillfredsställer även den mest kräsna gourmanden.

Hobby och Fritid

Böcker med humor

Om du verkligen vill överraska din man med något speciellt, varför inte välja en rolig present till man som får 50 åringen att skratta högt? Ge honom en humoristisk bok, något som inte bara underhåller, utan också blir ett kärt minne i bokhyllan.

Stand-up show

Skratt verkligen lindrar själen. Om du söker en oslagbar rolig present till man, varför inte bjuda honom på en kväll fylld med skratt på en stand-up show? Det kan vara precis det pick-me-up han behöver för att lysa upp sin dag.

Gamla spel och leksaker

Om du söker en rolig present till man som väcker nostalgi, överväg gamla spel eller leksaker. En handkonsol för tv-spel är ett utmärkt sätt att påminna honom om de glada dagarna från barndomen och ge timmar av skoj!

Bio med middag

Alla älskar bio! Varför inte ge honom det och bjuda på en god middag när han fyller år? Det kommer garanterat bli en uppskattad 50 årspresent.

Bio med middag

Pussel i 50 års present till en man

Ett pussel kan vara en perfekt present till en 50-årig man som gillar att utmana sig själv och förbättra sin problemlösningsförmåga.

Spaweekend med padel en lyxig 50 års present till en man!

Här har vi en present som passar för en man med både sportintresse och en längtan efter en avkopplande helg. Med denna upplevelse får han möjligheten att spela padel, en sport som är en blandning av tennis och squash, och samtidigt njuta av en skön spaweekend.

Golfdag i present till 50 årig man

Ge en golfdag som upplevelse i en 50-års present till en man kan vara ett bra val oavsett om han är en van golfare eller precis tagit grönt kort. En golfdag ger 50 åringen möjlighet att spela golf på en fin bana, finslipa på sin teknik och få en minnesvärd dag.

Golfdag 

Magnetfiske är rolig att ge i 50 års present till en man

Ett set för magnetfiske kan vara ett bra val som 50-års present till en man som är intresserad av fiske eller utomhusaktiviteter. Magnetfiske är en annorlunda och rolig typ av fiske där man använder en magnet för att fånga metallföremål i vattnet. Det är ett spännande sätt att hitta ovanliga föremål och kan vara en rolig aktivitet att göra ensam eller tillsammans med vänner eller familj.

Med hjälp av en superstark magnet och en stark lina kan han börja magnetfiska.

En i 50 års present till en man

Att ge en bok om ett intressant ämne i present till en 50-årig man kan vara ett bra val om han är en bokälskare och gillar att lära sig nya saker.

FMJ Pistolskytte

Funderar du på vad du ska ge till den där 50-åringen som har allt? Vad sägs om att låta honom kanalisera sin inre John Wick med en spännande pistolskytte-upplevelse?

En fotografisk utflykt

Att ge en upplevelse som ”Naturfoto Morgon” i present till en 50-årig man kan vara ett bra val om han är intresserad av fotografering och naturen. Det ger 50 åringen möjlighet att utforska sin kreativa sida och fånga vackra naturbilder.

En fotografisk utflykt

Privat biografvisning

En exklusiv filmvisning i en privat biograf, komplett med popcorn och favoritfilmerna. Perfekt för filmälskaren som vill uppleva bio på ett nytt sätt.

Stjärnteleskop

Ett stjärnteleskop anpassat för hans specifika astronomiska intressen, komplett med en guide till natthimlen. En portal till universums underverk.

Privatlektion i konst

Oavsett om han är en designer, konstintresserad eller bara tycker om att måla så kan en personlig konstlektion med en känd konstnär. En möjlighet att utveckla sina färdigheter och dyka djupare in i konstens värld.

Hem och Trädgård

Blommor en bra 50 års present

Blommor är så klart den klassiska 50 års presenten som man ska ge honom. Denna fängslande bukett är en fantastisk mix av färger och texturer.

Värmeljushållare med egen text eller bild

Den här är en fin och personlig 50 års present till en man. Man kan nämligen välja egna texter och bilder att använda på värmeljushållaren. Denna värmeljushållare är tillverkad av glas och har en elegant design som skulle passa perfekt in i vilket hem som helst.

Badbalja i 50 års present till en man

Om han bara har en dusch hemma kan det vara lyxigt att få en badbalja att krypa ner i efter en kall vinterpromenad. En vikbar badbalja är en unik och lyxig 50 års present till en man!

Badbalja

Övervakningskamera i 50 års present till en man

En övervakningskamera kan vara ett bra val som 50-års present till en man. Det ger 50 åringen en möjlighet att övervaka sin bostad eller sitt företag när han inte är där och därmed känna sig säkrare och tryggare.

Övervakningskamera

Personlig 50 års present till en man

Nästa tips på 50 års present är till en man som har allt. Då kan en personlig present vara en bra idé när han fyller år. En personligt designad tröja med en humoristisk text eller en personlig skylt för hans man cave.

Dammsugarrobot en lyxig 50 års present

Gillar han inte att städa? En dammsugarrobot kanske är en bra idé. Att ge en dammsugarrobot i present till en man som fyller 50 år kan vara ett bra val.

Magnetiskt armband

Armband är populära 50 års presenter! Att ge ett magnetiskt armband i present till en man som fyller 50 år kan vara ett bra val. Detta armband är utrustat med 10 magneter som håller fast skruvar, bits och andra små verktyg.

Magnetiskt armband

Doftstickor i 50 års present till en man

Rituals doftstickor kan vara en fin present till en 50-årig man som gillar att skapa en trivsam atmosfär i hemmet. Dessa doftstickor är gjorda av naturliga ingredienser och finns i en mängd olika dofter, så det är lätt att hitta en som passar hans preferenser. En lyxig 50 års present till en man!

Arkitektritad trädgårdsplan

För den med gröna fingrar, en professionellt designad plan för trädgården av en landskapsarkitekt. En vision som blir verklighet i hans egen bakgård.

Antikt skrivbordsset

Ett vackert, antikt skrivbordsset för hemmakontoret. En elegant touch som för med sig historia och stil till hans arbetsplats.

Personliga presenter

Porträtt av hans husdjur

Detta husdjursporträtt är den perfekta presenten till en 50-årig man som älskar sina husdjur. Porträttet fångar på ett fantastiskt sätt skönheten och personligheten hos hans älskade djur.

Personlig mugg en rolig 50 års present till en man

Att ge en mugg med hjärtan och ditt ansikte på som 50-års present till en man kan låta lite udda, men tänk på det såhär: varför skulle inte en man vilja ha en mugg med dig och hjärtan på? Kanske är det precis vad han har letat efter utan att veta om det. Och vem vet, kanske blir det just den här muggen som gör att han aldrig mer missar sitt morgonkaffe igen.

Graverade skämtartiklar

Är du på jakt efter den perfekta roliga presenten till din man? Överväg en unik nyckelring med ett humoristiskt meddelande speciellt designat för 50 åringen. Det blir inte bara en praktisk gåva, utan också ett minne som får 50 åringen att le varje gång han ser den. En personlig present han kommer älska.

Handduk med namn

Handdukar med mottagarens namn på kan vara en unik och personlig present till en 50-årig man på hans födelsedag. Handdukar med namnet på är en present som visar att du har lagt tanke och omtanke i valet av present, och det är också en present som han kan använda och njuta av varje dag.

Handduk med namn

Weekendväska brun med gravyr

Ge bort en snygg weekendbag, det kommer han att uppskatta. Det är en praktisk och användbar present som han kommer att kunna använda ofta, oavsett om han reser för affärer eller för nöjes skull.

Weekendväska brun med gravyr 

Strumpor i 50 års present till en man

Letar du efter en unik och rolig present? Då skulle ett par strumpor med ditt eget foto kunna vara en idé att ge honom?

Superman porträtt av honom

En present som är riktigt bra till en 50 årig man och som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till män är porträtt på dem. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha.

Superman porträtt av honom

Skapa din egen bok

Sammanställ berättelser, bilder och minnen i en vackert designad bok. En hjärtevärmande och personlig present som berättar hans historia.

Mode och accessoarer

Parfym i 50 års present till en man

En parfym kan vara en lyxig gåva till 50 åringen på hans födelsedag. Parfym är en personlig present som visar att du har lagt tid och omtanke i att välja en present som passar hans smak och preferenser.

parfym i present till en man

Klocka i present till 50 årig man

En klocka är en tidlös present, och vad passar bättre än en Sandell Night Plus Brown Leather-klocka för att fira en man som fyller 50! Med en stilren design och högkvalitativt material är det den perfekta accessoaren för en man med stil.

Tröjor med skämtsamma budskap

Om du vill ge en minnesvärd och rolig present till man, tänk på en tröja med ett skämtsamt budskap. Något i stil med ”Jag är inte gammal, jag är vintage!” kan verkligen sätta ett leende på hans ansikte och göra hans dag extra speciell.

Roliga slipsar eller strumpor

Letar du efter en rolig present till man som kombinerar stil och humor? Vad sägs om modetillbehör som påminner om hans ungdomliga sida? Ett par strumpor med ett roligt foto av antingen honom eller dig kan verkligen bli pricken över i:et!

Tröja i 50 års present till en man

En stickad tröja är något som klär alla män och som alla använder ibland. Att ge en tröja i present till en man som fyller 50 år kan vara ett bra val. Här kan du hitta både lite mer lyxiga 50 års presenter och presenter som han kan använda till vardags. Det är en praktiska och användbara 50 års presenter, som han kan använda till vardags.

Fårskinnstofflor

Nästa tips på 50 års present är inte snygga kanske, men underbara att stoppa fötterna i kalla vinterkvällar. Att ge fårskinnstofflor i present till en man som fyller 50 år kan vara ett bra val. Fårskinnstofflor är mycket mjuka och varma.

Jag hoppas att du hittade en fin, lyxig eller rolig present till en 50 åring man!

Relaterade frågor

  1. Vad ger man en kille som fyller 50? Ge något som speglar hans intressen, som en upplevelse, samlarobjekt eller kvalitetswhisky.
  2. Hur mycket ska man ge i 50 års present? Beloppet beror på din relation till personen, men tänk på något mellan 500 till flera tusen kronor för nära relationer.
  3. Hur uppvakta 50 åring? En fest eller middag med nära och kära är alltid uppskattat, kompletterat med en personlig present.
  4. Vad ger man sin sambo i 50 års present? En romantisk resa eller en personlig gåva som en klocka eller ett smycke är populära val.
  5. Vad ger man till en 50 åring som har allt? En unik upplevelse, som en vinprovning eller en ballongflygning, ger minnen för livet.
  6. Vad kan man köpa till sin pappa som fyller 50 år? Klassiska presenter som en kvalitetspenna, en bok av favoritförfattaren eller en fin flaska vin passar bra.
  7. Vad ska man köpa till någon som har allt? En donation i personens namn till en hjärtefråga eller en handgjord gåva kan vara meningsfulla alternativ.

Tips på fortsatt läsning

Present till någon som gillar vin

50-Års present till man – MASSOR unika presentidéer
Rulla till toppen