Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present till gamer – Idéer som sticker ut

Är du på jakt efter den perfekta presenten till en teknikentusiast? Vi har samlat en lista med både underhållande och praktiska presentidéer som garanterat kommer att glädja varje datanörd. Från kvicka och lekfulla gåvor som spelar på ord – till exempel ett ”mamma-kort” som en humoristisk vink till det tekniska moderkortet, till mer funktionella alternativ som en toppmodern mus, en ergonomisk gamingstol, eller kvalitativa högtalare som förhöjer datorupplevelsen. Oavsett om mottagaren är en inbiten gamer eller en datorprogrammerare, här finns något för alla.

Vad är en bra present till någon som är dataintresserad?

Bra presenter till en datanörd

Vad kan man ge i present till en dataintresserad tjej eller kille? Här har jag samlat några tips på bra gåvor. Det finns tex speciella kokböcker för gamers. Det är också viktigt att se till att de har tillräckligt med vätska när de sitter framför datorn. Många killar vill också ha ett gaming rum.

Använd humoristiska bilder och kort

Humoristiska bilder eller kort som relaterar till gaming eller programmering kan vara ett roligt och lättsamt sätt att ge en present. Det visar på kreativitet och personlig touch.

T-shirt

En T-shirt med ett favoritspel eller spelkaraktär är en personlig och uppskattad present som visar på intresse och omtanke för mottagarens passioner.

Presenter att ge bort till den Kreativa eller Produktiva

Adapt-A-Desk Vikbart Laptopbord

Ett vikbart laptopbord är en flexibel lösning för den som jobbar hemifrån eller studerar. Det anpassar sig efter olika sittställningar och platser, perfekt för den mobila livsstilen.

LCD Skriv- och Ritplatta 

Nästa present eller julklappstips är en LCD skriv- och ritplatta är en utmärkt gåva för både vuxna och barn. Den är idealisk för att anteckna, rita eller bara doodla, miljövänlig och extremt lättanvänd.

Podcast mikrofon set

Ett podcast mikrofon set är den perfekta presenten för den aspirerande podcastvärden eller Youtubern. Det erbjuder professionell ljudkvalitet som höjer produktionens standard och gör inspelningar kristallklara.

För den Spelintresserade

Gaming stol

En ergonomisk gamingstol är en investering i komfort och hälsa för den som spenderar långa timmar framför datorn, en tankeväckande och praktisk present.

Gaming dator

En ny gamingdator är en dröm julklapp för gamers. Sharkgaming erbjuder hjälp att hitta den perfekta datorn baserat på favoritspelen, en gåva som varje seriös gamer skulle älska.

Musmatta för gaming

En betydligt billigare present att ge bort är en kvalitetsmusmatta är grundläggande för en smidig spelupplevelse. Den ger precision och komfort för långa spelsessioner, en viktig detalj för varje gamer.

Musmatta för spelaren

För Hemmakontoret eller Studieplatsen

Hängmatta

Nästa present eller julklappstips är en fothängmatta att ha under skrivbordet. Det är en rolig och oväntad present som ökar komforten för långa timmar framför datorn, perfekt för den som älskar sina spelsessioner.

Skrivbord

Ett välplanerat skrivbord utformat för gamers erbjuder inte bara optimal spelkomfort utan också ordentlig organisering för all spelutrustning, en praktisk och uppskattad present.

Anteckningsbok i present till datorintresserad

En digital anteckningsbok som omvandlar handskrivna noteringar till digitala filer är perfekt för den teknikintresserade. Det kombinerar det traditionella med det moderna på ett innovativt sätt.

Gaming set

Ett komplett gaming set som inkluderar mus, tangentbord och hörlurar är den perfekta startkiten för den aspirerande eller etablerade gamern.

Gamingkit med tangentbord, hörluar, mus och musmatta

För den som Vill Ha Lite Skoj

Retro tv-spel

Nästa present eller julklappstips är ett retro TV-spel är en nostalgisk present som tar mottagaren tillbaka till spelens guldålder. Perfekt för den som uppskattar klassiska spelupplevelser.

Radiostyrd bil Super Mario

En radiostyrd bil med Super Mario-tema är en spännande present eller julklapp för fans av Mario-spelen. Den erbjuder interaktiv lek och en ny dimension av det klassiska spelet.

Super Mario Lego Startbana

En Super Mario Lego Startbana är en perfekt gåva för fans av både Lego och Nintendo. Den kombinerar kreativt byggande med digitalt spel, vilket ger dubbla nöjen.

TV-spels kalsonger en kul julklapp till gamer

Kalsonger med TV-spelstema är en rolig och personlig present. De erbjuder komfort samtidigt som de visar uppskattning för mottagarens hobby.

För den som Behöver En Paus

Dammsugarrobot

För den upptagna gamern är en dammsugarrobot en ovärderlig julklapp eller födelsedagspresent. Den håller spelområdet rent utan att mottagaren behöver avbryta sitt spelande, en perfekt kombination av nytta och nöje.

Linas matkasse för matlagningsintresserade

En prenumeration på Linas Matkasse är en genomtänkt gåva för den upptagna gamern. Det erbjuder enkla och snabba middagslösningar, perfekt för den som vill minimera tid borta från spelet.

Minikylskåp

Ett minikylskåp vid spelstationen är perfekt för att hålla drycker kalla under långa spelsessioner. Det är en lyxig och praktisk present som varje gamer skulle uppskatta.

Ett minikylskåp för 6 burkar läsk. Perfekt att ha framför datorn.

Kokbok för gamers nya recept för den matlagningsintresserade gamern

En kokbok speciellt framtagen för gamers är en rolig och unik presentidé. Den innehåller snabba och enkla recept för långa spelsessioner. Den gåva som både är användbar och underhållande present till matlagningsintresserade.

För Barnet eller den Blivande Programmeraren

Tidning Robot presenterar Minecraft

En prenumeration på en Minecraft-tidning är en perfekt present för den unga eller vuxna Minecraft-entusiasten. Den erbjuder tips, tricks och inspiration, en uppskattad källa till nöje och lärande.

 Tidning Robot presenterar Minecraft

Sittpuff

Nästa present eller julklappstips är en bekväm sittpuff. Det är en flexibel sittlösning för spelrummet. Den är perfekt för avslappnat spelande eller när man behöver en extra sittplats, en mångsidig och uppskattad gåva.

Bästa presenten till dataintresserat barn

Nästa present eller julklappstips är en appstyrd robot. Det är ett utmärkt sätt för barn att lära sig programmering på ett roligt och interaktivt sätt. Den inbyggda spellogiken och appkontrollen gör lärandet till ett äventyr.

Övriga Smarta och Praktiska Gåvor

Ge bort ett moderkort

I datorns innandöme hittar du moderkortet. Det är stället som kopplar ihop datorns komponenter. En rolig ordlek för datanördar; ”moderkort” tolkat som ett ”kort på mamma”. Att ha ett foto på sin mamma vid datorn är en personlig och hjärtlig present som kombinerar humor med värme.

Datortidning i julklapp

En prenumeration på en datortidning är en uppskattad gåva för teknikintresserade. Den håller mottagaren uppdaterad om de senaste trenderna och innovationerna inom IT-världen.

Prenumeration på någon datatidning kan också vara en bra present till en dataintresserad.

Present till datanörd som blir arg framför datorn

En stor entertangent är en rolig och praktisk present för någon som ofta blir frustrerad vid datorn. Fungerar som en stressavlastare och kan faktiskt användas som en fungerande tangent.

För Uppkoppling och Komfort från 699 kr

Spelmus från 699 kr

En högkvalitativ spelmus är oumbärlig för seriösa gamers. Den erbjuder precision och anpassningsbara inställningar för en förbättrad spelupplevelse.

 Det är viktigt att ha en bra spelmus. Den kan programmeras och ger då bättre spelresultat.

Moustrapper musmatta med handledsstöd

För att minska risken för handledsskador och öka komforten under långa datorpass.

Wi-Fi-förstärkare

Perfekt för att förbättra internetuppkopplingen hemma, särskilt viktigt för den som spelar online eller streamar mycket.

För Lärande och Utveckling

Böcker om datorhistoria eller programmeringsspråk

Ett perfekt julklappstips för den som inte bara älskar att koda utan också är intresserad av teknikens historia och framtid.

Online-kurser i programmering eller spelutveckling

En gåva som fortsätter att ge och hjälper mottagaren att utveckla sina färdigheter.

För Spel och Underhållning

Steam-presentkort

Låter mottagaren själv välja och köpa spel från världens största plattform för PC-spel.

Spelkonsol

Senaste generationens konsol, för den som gillar både PC- och konsolspel.

VR-headset

Erbjuder en helt ny spelupplevelse och öppnar upp en värld av virtuell verklighet.

För Arbetsplatsen

Ståskrivbord eller skrivbordskonverterare

För den som vill variera mellan att sitta och stå under arbetsdagen eller i sitt gaming rum kan det här skrivbordet vara en bra julklapp.

Belysning för skrivbordet

En kul julklapp som skapar en stämningsfull belysning och kan minska ögontrötthet.

För Personlig Stil

Teknikinspirerade smycken eller accessoarer

Till exempel halsband eller manschettknappar formade som datorkomponenter kan bli en kul julklapp.

Custom keycaps för tangentbord

Personliga och färgglada tangneter för att anpassa och piffa upp sitt mekaniska tangentbord.

För Smarta Hemmet

Appstyrd kaffemugg

En smart kaffemugg som gör att vanliga enheter kan styras via en app, idealisk för den teknikintresserade hemmafixaren.

Smart belysning

Ljuskällor som kan kontrolleras via en app eller röstassistenter, perfekt för att skapa rätt stämning för spel eller arbete.

Tips på fortsatt läsning

Dela gärna sidan!

Present till gamer – Idéer som sticker ut
Rulla till toppen