Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Påskpresenter barn – Ge bort godis och små gåvor

Vill du minska sockerintaget hos dina barn? Jag väljer att ge kreativa påskpresenter istället för bara godis. Det finns massor av alternativ till traditionellt godisfyllda påskägg. Påsken är ett perfekt tillfälle att överraska barnen med roliga och unika presenter. Här får du tips på allt från färdiga påskägg utan godis till perfekta gåvor för barn i alla åldrar. Utforska våra idéer för att göra påsken minnesvärd med presenter som barnen kommer att älska, oavsett ålder.

Bra påskpresenter till barnen?

Påskpresenter att ge barnen

Små påskkycklingar är alltid kul att få. När min äldsta dotter fick små kycklingar i sitt ägg blev de väldigt pussade och klappade. De fick faktiskt till och med ett eget fågelbo i påskägget när allt godis var uppätet. Små söta kycklingar brukar vara kul att få i sitt ägg. Eller kanske de skulle gilla ett stort ägg fyllt av chokladgodis. Läs också om årets alla nyheter bland påskäggen. Här hittar du både påskägg och annat smått och gott att stoppa i dem.

Låt oss ta en titt på några av de bästa påskpresenterna till barn!

Kreativt och Pyssel

Kakformar

Kakformar och kakskärare är en perfekt present till barn som gillar att baka och pyssla. Dessa påskformar innehåller söta figurer som kan användas för att skapa fantastiska påskkakor.

Kakformar

Påsk diamantmålningsset

BOYATONG påskdiamantmålningssetet är en spännande påskpresent för barn som älskar att skapa och utforska sin kreativitet. Kul saker att lägga i barnens påskägg.

Kakstämplar

Detta kakformset med påsktema är en utmärkt påskpresent till barn som tycker om att baka och laga mat. Setet innehåller kakskärare och kakstämplar i form av kycklingar och påskägg.

Påskpyssel att lägga i påskägget

Dessa hus är en kreativ och rolig påskpresent till barn. Detta påskägg kan vara en passande present till barn i olika åldrar, och en rolig familjeaktivitet att göra tillsammans under påsklovet.

Leksaker och Spel att ge som påskpresenter till barn

Kycklingleksaker 

Denna kycklingmusikleksak är en rolig och interaktiv påskpresent till en 1 eller 2-årig bebis. Leksaken är tillverkad av säkra material och är enkel att använda för små händer. När man trycker på kycklingens huvud spelar den musik och rör på sig, vilket kommer att underhålla och stimulera barnet.

Enhörning som bajsar påskägg

Visserligen fylld med godis, men den här enhörningen brukar barn älska att få i present. Så varför inte stoppa den i påskägget? När du trycker på svansen bajsar enhörningen ut ett påskägg till dig.

Enhörning som bajsar

Påskharar

Dessa påskharedockor från COCHIE är en söt present att ge till barn under påsken. Varje set innehåller två påskharar, som skapar en härlig påskstämning i rummet.

Påskharar

Minikaniner i påskpresent till barn

Dessa söta minikaniner i form av påskharen från Logbuch Verlag är en charmig present att ge till barn under påsken.

Minikaniner

Dinosaurieägg

Dessa växande dinosaurieägg är en spännande och annorlunda present att ge till barn under påsken. Varje ägg innehåller en slumpmässigt utvald dinosaurie som växer fram ur ägget när det placeras i vatten.

Dinosaurieägg

Enhörning påskägg utan godis

Dessa enhörningsleksaker i form av fyllda ägg från Sudatong är fantastisk present att ge till barn som älskar enhörningar.

Enhörningsägg

Fordon i påskpresenter till barn

Dessa fyllda påskägg utan godis, med bilar från Amazon är en utmärkt present att ge till bilälskande barn under påsken. Varje ägg innehåller en bil i en slumpmässig färg, så det finns alltid en överraskning för barnen att upptäcka.

Fordon i påskpresenter till barn

Burkspel i påskpresent till barn

Den här produkten, JOYIN Karneval Knockdown Spel, skulle vara en fantastisk påskpresent för barn. Det är ett roligt och utmanande spel där barnen kan utmana sina vänner och familj att träffa ner de olika målen med mjuka bollar.

Påskhare Lego

LEGO 40463 Påskhare leksak är en utmärkt påskpresent till barn. Denna påskhare-figur kommer med massor av detaljer och är rolig att bygga. Lego är uppskattade saker att lägga i påskägget.

Dockkläder i påskpresnter till barn

Baby Annabellägg är en fantastisk present till små flickor under påsken. Detta påskägg innehåller dockkläder och stickers.

Godis och Ätbart

Bananer i påskpresent till bebis

Vill man ge sin bebis en påskpresent som inte är godis har jag ett bra tips. Varför inte dekorerar bananerna lite påskigt. Bananer är något som bebisar brukar gilla och babyn får ändå något kul till påsk. Kanske bananer och en gosedjurskyckling kan bli en bra påskpresent till babyn.

Present till baby

Påskägg Lasse Åberg

Detta Lasse Åberg ägg från CoolStuff är en rolig och personlig present till barnen under påsken. Ägget är prytt med en vacker och färgglad illustration som föreställer Lasse Åbergs ikoniska figurer.

Påskägg Noble Egg med godis

Denna Noble Egg från CoolStuff är en perfekt present till barn under påsken. Ägget innehåller godis som barnen kommer att älska.

Noble Egg med godis

Stort godisägg fyllt med godis 

Detta Egg Royale ägg från CoolStuff är en härlig present att ge till barnen under påsken. Ägget innehåller en rad olika små överraskningar som kommer att glädja barnen.

Stort ägg fyllt med godis

Faberge ägg

Detta Fabergé-stil stora påskägg från CoolStuff är en fantastisk present till någon som älskar påsken och exklusiv design. Ägget är handmålat och prytt med vackra detaljer som verkligen sticker ut.

Faberge ägg

Plåtägg med påskgodis, 1,35 kg – Rosa

Ett snyggt ägg fyllt med godis är alltid trevligt att få.

Ägg med påskgodis

Det här blåa påskägget med godis är en perfekt present till barn under påsken. Påskägget innehåller en mix av godis i olika färger och smaker, som passar barn i olika åldrar.

Dekoration och Hem

Stor gosedjurskanin (80 cm)

Den söta gosedjuret Kanin Snurre från Bluebox är en perfekt påskpresent till barn som älskar mjuka leksaker att kramas med.

Ljusslinga med påskägg

Det finns även snygg inredning som passar att lägga i påskägget. En ljusslinga med ägg kanske passar små tjejer bra.

Ljusslinga

Upplevelser och Presentkort att lägga i påskägget

Presenter från coolstuff

Ett presentkort från CoolStuff är en utmärkt present att ge bort till barn under påsken, särskilt om man är osäker på vilken specifik present mottagaren skulle uppskatta mest.

Presentkort på Coolstuff

Presentkort på upplevelser

Ett presentkort från Upplevelse.com är en spännande och annorlunda påskpresent att ge till barnen. Med ett presentkort kan mottagaren välja bland ett brett utbud av roliga och minnesvärda upplevelser, såsom att prova på äventyrsbana, spa, chokladprovning, dans eller uppleva en spännande djurpark.

Presentkort på upplevelser

Presentkort Tidningskungen

Prenumeration på en tidning som hon eller han gillar eller ge bort ett presentkort och låt honom eller henne välja själv. Det är väldigt trevliga påskpresenter och de räcker hela året.

Presentkort Tidningskungen

Mode och Accessoarer

Påskpresent till tjejer

Denna ryggsäck med tillhörande pennfodral och flaskhållare kan vara en fantastisk påskpresent till barn som älskar att utforska världen.

Örhängen i påskpresent till barn

Dessa JO WISDOM örhängen i silver är en stilren och elegant present att ge till en tjej under påsken. Örhängena är tillverkade av högkvalitativt 925 sterlingsilver.

Örhängen

Påskkorgar och Temaägg

Påskkorgar för de minsta barnen

Påskkorgar med djurmotiv kan vara en utmärkt påskpresent till både 1- och 2-åringar. Dessa söta korgar är dekorerade med olika djurmotiv, vilket gör dem både extra och roliga. Korgarna kan fyllas med olika sorters godsaker som frukt eller russin, eller varför inte någon liten leksak eller bok som passar för åldern?

Påskägg med kyckling

Dessa fyllda ägg med djurfigurer från Amazon är en underbar present att ge till barn som älskar djur. Varje ägg innehåller en slumpmässigt utvald figur från en samling av 30 olika djur.

Sammanfattningsvis finns det många kreativa och roliga påskpresenter tillgängliga som kan ge barnen en oförglömlig påskupplevelse. Oavsett om du väljer traditionella ägg fyllda med leksaker, pyssel eller godis, eller om du satsar på mer oväntade presenter som upplevelser eller dekorationer, är det viktigaste att tänka på barnens intressen och personlighet när du väljer presenter. Genom att tänka utanför boxen och vara kreativ kan du ge barnen en påskupplevelse som de kommer att minnas i många år framöver. Vi hoppas att den här artikeln har inspirerat dig och gett dig idéer för presenter som dina barn kommer att älska. Glad påsk!

FAQ: Påskägg och Påskpresenter

Vad kan man fylla påskägg med till barn?
Påskägg till barn kan fyllas med småleksaker, pysselmaterial, serietidningar eller roliga aktivitetskort. Dessa alternativ uppmuntrar till lek och kreativitet.

Vad kan man ge i Påskpresent?
I Påskpresent kan man ge bort allt från vackra vårblommor och delikatesskorgar till personligt utvalda böcker eller hemgjorda godsaker. Det viktiga är tanken bakom.

Vad lägga i påskägget istället för godis?
Istället för godis kan påskägget innehålla hälsosamma snacks som nötter och torkad frukt, små pussel, bokmärken, eller varför inte en spännande skattjakt för barnen att lösa.

Vilken dag ger man barnen påskägg?
Barnen får oftast sina påskägg på påskafton, som är en traditionell dag för påskäggsjakt och firande med familjen.

Fler tips på presenter att lägga i påskäggen

Påskpresenter barn – Ge bort godis och små gåvor
Rulla till toppen