Påskpresenter till vuxna

När det är påsk brukar jag ge små presenter även till de vuxna i familjen. Här hittar du påskpresenterna som delas ut i år.

Är du 60 år och heter Patrik och råkar vara sambo med mig…sluta läsa här!

Vad är en bra påskpresent till vuxna?

Det är är presenten som min sambo ska få. Just nu äter vi inte godis, så det är helt sockerfritt. Det fanns inte ägg att köpa i rätt så jag har slagit in det i silkespapper och cellofan istället. I ”påskägget” finns en flaska vin, en påse saltade mandlar, doftpinnar, en äggtimer och ett par kalsonger.

Jag syr kalsonger till alla män och killar i familjen. Det började med att jag testade med att sy ett par och de blev väldigt uppskattade. Så jag har fortsatt att ge dem kalsonger till jul, födelsedagar och andra tillfällen. Att sy i enfärgat är ju rätt trist, då kan de lika gärna gå till Dressman och köpa sig enfärgade där. Jag syr alltid mönstrat. Ibland är det tyger som min yngsta dotter valt till sig själv. En gång var det ett rosa tyg med kor på som hon inte kunde leva utan. När tyget kom i brevlådan, då ville hon inte längre ha det. Det hade hunnit bli omodernt under veckan det tog att få hem det. Så min sambo har många rosa kalsonger med kor på.

Jag har även gett min dotters sambo några par. Men min dotter tycker inte riktigt om mitt val av tyger. Så när jag besöker tygaffärerna nu letar jag extra knasiga tyger, bara för att retas med henne. Det här är den kalsongkollektion jag håller på med just nu till alla män i familjen. Kameler!

Om dottern hade anat vad hennes sambo kommer att få i sitt påskägg, så skulle vi inte att få träffa honom i påsk. Hahaha!

Jag blev dock lite orolig för vad pappa ska hitta på…han trodde att det var ett par shorts han hade fått. Så ser ni en man klädd i kamelkalsonger ute på stan…japp, då är det min pappa.

Köpa påskpresenter till vuxna

Om du vill finns det förstås även färdiga påskpresenter att ge vuxna. Det finns påskägg fyllda med godis och verktyg. Vill du ge bort en annorlunda påskpresent kan aromaäggen vara det du söker. Den klassiska äggkokaren kan bli en bra påskpresent att stoppa i påskägget till någon som inte äter godis.

Snyggt Faberge ägg fyllt med godis.
Påskägg designat av Lasse Åberg fyllt med chokladgodis.
Färdigfyllt ägg fyllt med choklad i som är inslagna i papper.
Noble påskägg fyllt av choklad och godismix.
Aromaägg
Baileys Chokladägg
Ge bort en äggkokare i påskpresent.

Fortsatt läsning

Letar du efter påskpresenter till barn eller påskpresenter till mjölkallergiker så finns det andra inlägg om det. Du kan även läsa om presenttips inför våffeldagen.

 • Färdiga påskägg

  Färdiga påskägg

  Att köpa färdiga påskägg är mycket enklare än att plocka ihop dem själv. Många gånger blir det faktiskt mycket billigare också. Men vad finns det för bra påskägg att köpa? Bra påskägg kan vara påskägg med lite lyxigare godis, påskägg med godis och en liten leksak, påskägg med chilichoklad eller kanske chokladbomber för drickchoklad. Men […]

  Läs mer..


 • Påskpresent till barnbarn

  Påskpresent till barnbarn

  När det är påsk vill man ju ge sitt barnbarn något gott eller något fint i påskägget. Men vad ger man egentligen ett barnbarn i påskpresent när han är för liten för att äta godis? Vad ger man sitt barnbarn i påskpresent? Bra presenter att ge sitt barnbarn är små leksaker, kläder och annat som […]

  Läs mer..


 • Påskpresent till tonåring

  Påskpresent till tonåring

  När påsken närmar sig så vill nog alla ge sina barn något lite extra. Men när man har en tonåring i familjen är det inte lika enkelt att komma på bra presenter. Men vad kan man ge sin tonåring i påskpresent? Bra påskpresenter till en tonåring är godis, små hårsaker, inredningsprylar och praktiska saker som […]

  Läs mer..


Påskpresenter till vuxna
Rulla till toppen