Påskpresenter till vuxna

När det är påsk brukar jag ge små presenter även till de vuxna i familjen. Här hittar du påskpresenterna som delas ut i år.

Är du 60 år och heter Patrik och råkar vara sambo med mig…sluta läsa här!

Det är är presenten som min sambo ska få. Just nu äter vi inte godis, så det är helt sockerfritt. Det fanns inte ägg att köpa i rätt så jag har slagit in det i silkespapper och cellofan istället. I “påskägget” finns en flaska vin, en påse saltade mandlar, doftpinnar, en äggtimer och ett par kalsonger.

Jag syr kalsonger till alla män och killar i familjen. Det började med att jag testade med att sy ett par och de blev väldigt uppskattade. Så jag har fortsatt att ge dem kalsonger till jul, födelsedagar och andra tillfällen. Att sy i enfärgat är ju rätt trist, då kan de lika gärna gå till Dressman och köpa sig enfärgade där. Jag syr alltid mönstrat. Ibland är det tyger som min yngsta dotter valt till sig själv. En gång var det ett rosa tyg med kor på som hon inte kunde leva utan. När tyget kom i brevlådan, då ville hon inte längre ha det. Det hade hunnit bli omodernt under veckan det tog att få hem det. Så min sambo har många rosa kalsonger med kor på.

Jag har även gett min dotters sambo några par. Men min dotter tycker inte riktigt om mitt val av tyger. Så när jag besöker tygaffärerna nu letar jag extra knasiga tyger, bara för att retas med henne. Det här är den kalsongkollektion jag håller på med just nu till alla män i familjen. Kameler!

Om dottern hade anat vad hennes sambo kommer att få i sitt påskägg, så skulle vi inte att få träffa honom i påsk. Hahaha!

Jag blev dock lite orolig för vad pappa ska hitta på…han trodde att det var ett par shorts han hade fått. Så ser ni en man klädd i kamelkalsonger ute på stan…japp, då är det min pappa.

Letar du efter påskpresenter till barn eller påskpresenter till mjölkallergiker så finns det andra inlägg om det. Du kan även läsa om presenttips inför våffeldagen.

Senaste inläggen

link to Present till 30-årig kille

Present till 30-årig kille

Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en parfym, en necessär, en pyjamas […]