Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Fånga Påskglädjen med Dessa Färdiga Påskägg för 2024!

Är du nyfiken på årets påskägg 2024? Att köpa färdiga påskägg är mycket enklare än att plocka ihop dem själv. Många gånger blir det faktiskt mycket billigare också. Som påsken närmar sig är det vanligt att leta efter färdiga påskägg att ge som presenter. Färdiga ägg är en bekväm och enkel lösning för de som vill ge bort en påskpresent men som kanske inte har tid eller inspiration att sätta ihop egna påskkorgar eller påskägg.

Men vad finns det för bra påskägg att köpa 2024? Bra påskägg kan vara ägg med lite lyxigare godis, påskägg med godis och en liten leksak, ägg med chilichoklad eller kanske chokladbomber för drickchoklad.

Bland färdiga påskägg 2024, hittar du choklad, LOL, Baileys jordgubb osv

Men fortsätt läsa så ska du få veta allt om årets färdiga påskägg!

Fånga Påskglädjen med Dessa Färdiga Påskägg för 2024!

En fördel med färdiga påskäggen är att de ofta kommer i fina förpackningar, vilket gör dem till en attraktiv present att ge. Det finns också många olika storlekar att välja mellan, vilket gör det möjligt att hitta påskägg som passar både små och stora barn.

Påskägg med blandat godis

Den här färdiga varianten hos Bluebox innehåller en blått fyllt med en mängd olika påskgodisar för att önska en glad påsk. Innehållet består av bland annat mjölkchokladägg, chokladkakor, lakrits och andra godisar.

Påskägg med påskgodis

Stort guldägg med godis, 1,35 kg

Detta är ett färdigfyllt godisägg med en elegant guldig design. Ägget innehåller en blandning av olika sorters godis, som är perfekt för påskfirandet.

Stort guldägg med påskgodis, 1,35 kg

Chokladägg

Dessa ägg från Happy Easter Eggs innehåller choklad i form av små påskharar och -ägg, och är en fin present till påsk. Äggen är fyllda med mjölkchoklad som är gjord av högkvalitativ kakao. De väger bara 45 gram.

Chokladpåskägg

Dessa påskägg är fyllda med läcker choklad från Premiere Quadro. Varje ägg innehåller en mix av mjölkchoklad och vit choklad, som tillsammans skapar en underbar smakupplevelse. Äggen kommer i en fin förpackning som gör dem till en perfekt påskpresent till vuxna och barn. Dessa ägg väger bara 60 gram.

Chokladpåskägg 

15 Påskägg av choklad

Dessa ägg från ChocoPostcard är en perfekt påskpresent för chokladälskaren. Varje ägg är fyllt med 300 gram läcker mörk choklad och medföljer en söt postcard att skicka till någon speciell.

15 Påskägg av choklad

Baileys Strawberries & Cream Chokladägg

Ytterligare ett annorlunda ägg är det här Baileys ägget smaksatt med ljus choklad och jordgubbar. Detta ägg från CoolStuff innehåller en läcker chokladägg från Baileys med smak av jordgubb och grädde.

Baileys Strawberries & Cream Chokladägg

Plåtägg med påskgodisar, 1,35 kg – Rosa

Detta färdiga påskägg från Bluebox innehåller en rosa plåtlåda fylld med olika sorters godis. Med detta färdiga godisägg slipper du fundera på vad du ska köpa och kan istället fokusera på att njuta av påskhelgen.

Plåtägg med påskgodis, 1,35 kg - Rosa

Kinderägg

Tycker barnet om kinderägg? Då kan det här kinderägget bli den perfekta påskpresenten. Det här påskägget innehåller Kinderägg Maxi, vilket är den större versionen av den populära chokladgodisen Kinderägg.

Kinderägg

Färdigt enhörningsägg med godis

Detta färgglada påskägg är fyllt med söta godisar och små enhörningsfigurer, en magisk kombination som garanterat förtrollar barnens fantasi och smaklökar.

Färdigt påskägg med godis och dinosaurier

Ett äventyrligt dinosaurieägg packat med läckra godisar och coola dinosauriefigurer, perfekt för små upptäcktsresande med en kärlek till forntida varelser och sötsaker.

Godisfyllt påskägg, 1,35 kg – Grönt

Det gröna påskäggen från Bluebox är en perfekt present till den som älskar påskgodis. Ägget är fyllt med en härlig blandning av godis, inklusive choklad, lakrits och karameller.

Godisfyllt påskägg, 1,35 kg - Grönt

Copenhagen påskägg 2024

När vi firar påsk brukar det innebära massor av ägg, mat och godis. Det är är ett fint ägg som alla barn kommer att bli glada för att få. Det här påskäggodisägget get är fyllt med 750 gram vanligt smågodis, så som Dumle, Geisha osv.

Copenhagen påskägg 2023

Fabergé påskägg 2024

Ett påskägg utöver det vanliga är det här vackra Fabergéäggen. Påskägget innehåller 750 gram chokladägg. Detta påskägg hos Coolstuff är en riktig lyxig påskpresent, inspirerad av det klassiska Fabergé-ägget.

Fabergé påskägg 2023

Lasse Åberg påskägg 2024

Även vuxna gillar att få vara med på äggjakten. Ett ägg designat av Lasse Åberg fyllt med choklad av mörk choklad, mjölkchoklad och choklad fylld med hassenötskräm. De här äggen innehåller 300 gram choklad. Det här påskägget med motiv av Lasse Åberg är en perfekt present till den som älskar hans humor och karaktärer.

Noble ägg 2024

Godisägget från Noble Egg är fullproppat med 450 gram chokladägg och kakaotryffel. Det är ett ägg som passar perfekt för vuxna godisälskare. Noble Egg från Coolstuff är en stilig present att ge bort till påskfirarna. Ägget är tillverkat av tåligt och återvinningsbart papp och har en elegant guldfärgad yta som ger en lyxig känsla.

Noble påskägg 2023

Baileys Chokladägg

Påskägg med lyxiga Baileys Salted Caramel! Detta stora chokladägg är handdekorerat och har smak av den oslagbara kombon likör och saltkaramell. Perfekt som påskägg för vuxna chokladälskare! Detta påskägg från Baileys är en chokladälskares dröm.

Baileys Chokladägg

Stort plåtägg med godis, 1,35 kg – Lila

Detta påskägg hos Bluebox är ett stort lila påskägg som kommer fyllt med godis. Det är perfekt för alla som vill ge en påskpresent som innehåller något sött och gott. De innehåller en härlig blandning av olika godissorter, så det finns något för alla smaker.

Stort plåtägg med godis, 1,35 kg - Lila

Guinness påskägg 2024

Mörk choklad och mörk öl är en väldigt smakfull kombination. Detta stora chokladägg är smaksatt med Guinness-öl, och de små pralinerna är fyllda med en läcker kräm som också de smaksatts av ölet.

Guinness Chokladägg 2023

Chokladägg i kartong

Till påsk är det ju mysigt att köpa en äggkartong fylld med smaskiga chokladägg. Gott att bjuda på både vid påskbuffén och till äggjakten. De är en unik present för alla chokladälskare.

Chokladägg i kartong

Sammanfattningsvis finns det många olika färdiga påskägg 2024 att välja mellan och de är perfekta som en påskpresent till någon du tycker om. Oavsett vilken sorts påskägg man väljer är det viktigt att tänka på mottagarens smak och preferenser för att ge en present som verkligen uppskattas.

Relaterade frågor

Vilken dag får man påskägg? Traditionellt sett får man påskägg på påskdagen eller under påskhelgen. Men det kan också variera beroende på familjetraditioner och hur man firar påsk. Vissa familjer ger äggen redan på skärtorsdagen eller under påskveckan, medan andra väljer att ge dem som en del av påskfrukosten på påskdagen.

När får man påskägg 2024? Påskägg brukar traditionellt delas ut och öppnas på påskdagen, vilket infaller den 31 mars 2024. Så om du firar påsk i en familj eller en krets av vänner som ger varandra påskägg, kan du förvänta dig att få ditt påskägg på påskdagen.

Vilken dag letar man påskägg? Traditionellt sett brukar man leta påskägg på påskdagen, som infaller på söndagen den första helgen efter första fullmånen efter vårdagjämningen. Det kan dock variera beroende på tradition och familj, så det är upp till var och en att bestämma vilken dag man vill leta påskägg.

Tips på fortsatt läsning

Påskpresenter till barnen

Påskpresenter till vuxna

Påskpresent till barnbarn

Påskpresent till tonåring

Påsk-kalas


Fånga Påskglädjen med Dessa Färdiga Påskägg för 2024!
Rulla till toppen