Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present till 1-årig flicka

Letar du efter en bra present till en 1-årig tjej? Till en 1-årig tjej finns det massor av presenter att köpa! Här ska du få tips på fina leksaker och prylar som passar att ge i 1 års present till en flicka.

Letar du efter den perfekta presenten för en 1-årig flicka? Välj bland populära alternativ som aktivitetsleksaker, gosedjur, charmiga musikinstrument eller klossar. Böcker där hon blir huvudpersonen kan skapa magiska stunder, medan interaktiva gåvor som pussel och motorikleksaker i form av en regnbåge främjar hennes motoriska utveckling.

Vad är en bra present till en 1-årig flicka

Upplevelser

Familjefotografering

Varför inte ge 1-åringen och resten av familjen en gåva på barnets födelsedag. En familjefotografering är en trevlig upplevelse både för barn och vuxna.

Böcker och Lärande

Bästa sagan till en 1-årig flicka

Vill du köpa en bok som hon kommer älska och be att få höra hundratals gånger? Då är det någon av dessa böcker du ska köpa. Här fyller du i barnets namn när du beställer och så blir hon huvudpersonen i berättelsen.

Maxböckerna kan om och om igen

Max kaka är en underhållande och färgglad barnbok som kommer att förtrolla ditt barn. Boken berättar historien om Max och hans äventyr med hans älskade kaka. Tillsammans upplever de spännande och fantasifulla stunder som kommer att få ditt barn att skratta högt. Passar utmärkt 0-2 år, och faktiskt ännu längre än så. Finns även andra spännande berättelser.

barnbok Max kaka i present till barnet

Klassiska barnvisor

Denna bok med klassiska barnvisor är en perfekt resurs för att lära sig spela och sjunga välkända melodier tillsammans med ditt barn. Boken innehåller noter och texter till ett urval av de mest älskade barnvisorna, inklusive ”Bä bä vita lamm”, ”Lilla snigel” och ”Imse vimse spindel”.

Interaktiva och Motoriska Leksaker

Klossar

Ännu en rolig leksak till en 1-årig tjej. Ge dessa färgglada Hej Lönne byggklossar med 52 delar som en kreativ och pedagogisk 1-års present till den lilla tjejen.

Lära gå vagn

Små knattar arbetar inom transportbranschen. De har vigt sitt liv till att transportera ut saker i hemmet. En lära gå vagn är en fantastisk uppfinning som underlättar deras tillvaro. Nu blir det jätteenkelt att transportera duplot till badrummet, toalettpappret till kökslådan och smörgåsen till under soffan. Tänk så mycket mer hon ska hinna med att transportera ut om hon bara får utbyggda transportmöjligheter.

Kulbana aktivitetsleksak

Kulbanan är en spännande leksak som ger timmar av underhållning för barn. Passar utmärkt 0-2 år.

Sensoriska Leksaker som presenter

Dessa reseleksaker är perfekta för en 1-årig tjej att ha med sig på resor och äventyr.

Sparkbil i present till 1 årig tjej

En 1-årig dam kan behöva ett snyggt fordon att färdas i. Det går ännu lite långsamt att gå, men inom kort kommer hon förvandlas till racerförare.

Regnbåge

Denna Regnbåge är en träleksak som är perfekt för att främja motorisk utveckling hos 1-åriga tjejer.

Pussel till tjejen som fyller 1 år

Ge den här gulliga och färgglada pusselsatsen som 1 års present till den lilla tjejen.

Pop Up Djur i 1 års present

Denna interaktiva Pop Up Djur-leksak är perfekt för att överraska och underhålla en 1-årig tjej.

Dockor och Fantasilek som presenter

Gosedjur Elefant

Detta gosedjur i form av en elefant är en perfekt lekkamrat och tröstare för både barn och vuxna. Passar utmärkt 0-2 år!

Docka till 1 åring

Ge denna gulliga Rubens Barn mjuka docka Alma Kids som en förtjusande 1-års födelsedagspresent till den lilla tjejen. De finns även med andra hårfärger och kläder.

Dockvagn och docka till 1 åring

Ge den här bedårande Smallstuff dockvagnen i mjukt gult som en underbar 1-års present till den lilla tjejen.

Musik och Ljud

Sångpåse i 1 års present till en flicka

Denna söta sångpåse från Oskar & Ellen är en fantastisk leksak där man fångar upp en figur i taget. Varje figur representerar en känd barnvisa.

Piano

Ge detta vackra FSC-certifierade piano i grå som en tankeväckande och musikalisk 1-års gåva till den lilla tjejen.

Musik instrument Xylofon

Denna xylofon är ett underbart musikinstrument som kommer att inspirera barnets musikaliska kreativitet.

Musikinstrument som presenter till 1 åringar

Ge denna Filibabba leksaksresväska med instrument i fyra delar som en underbar och pedagogisk 1-års gåva till den lilla tjejen.

Fordon och Byggleksaker

Trä Sparkbil med barnets namn

En riktigt fin bil med barnets namn kommer bli en fantastisk gåva. Fantastiska presenter till 1 åringar.

Duplo bilar till barn 1 år

Dessa Duplo bilar är en spännande byggleksak för små barn.

Duplo grävmaskin är en bra present till en 1-årig tjej 1 års present till flicka

Biltransport i trä

Bilar är saker som små barn brukar älska. Den här biltransporten är gjord av trä och är väldigt robust och fin. Man får den dessutom graverad, så det är en väldigt personlig födelsedagspresent till henne.

Sagor och Fantasi

Pippi Långstrump – På Rymmen DVD

”Pippi Långstrump på rymmen” är en underbar film baserad på Astrid Lindgrens älskade karaktär Pippi Långstrump.

Bockarna Bruse sagopåse

Ge detta charmiga Oskar & Ellen sagopåse ”Bockarna Bruse” som en förtrollande och pedagogisk present till den lilla tjejen.

Aktivitets- och Utvecklingsleksaker

Stapelleksak rosa kaninhus BabyLand

Ge denna söta stapelbara kub med kaniner från Jabadabado som en rolig och pedagogisk födelsedagspresent till den lilla tjejen.

Janod Trälabyrint i 1 års present tjej

Ge denna charmiga Janod trälabirint med insektsmotiv som en spännande och pedagogisk 1-års gåva till den lilla tjejen.

Kreativa och Pedagogiska Gåvor

Docksäng

Denna vita docksäng är den perfekta platsen för din lilla älskade docka att vila och sova. Sängen är tillverkad av högkvalitativt trä och har en charmig design som passar perfekt i barnrummet.

Spis i 1 års present

1-åriga flickor tycker om att laga mat och behöver både matlagningssaker och en egen spis i födelsedagspresent. Ge denna charmiga Sebra leksakskök ”Blossom Pink” som en inspirerande och kreativ födelsedagspresent till den lilla tjejen.

Grytor till leksakskök

Ge detta underbara Jabadabado köksset ”Bon Appétit” som en fantasifull och pedagogisk 1-års present till den lilla tjejen.

Dekoration och Rumstillbehör

Barnmatta

Ge denna bedårande Little Dutch matta med båtmotiv som en mjuk och färgglad 1-års present till den lilla tjejen.

Posters djur för barn

Ge detta förtjusande ”Woodland Nursery” poster set med 6 motiv som en dekorativ och inspirerande födelsedagspresent till den lilla tjejen.

Zazu Vägglampa

Denna Zazu vägglampa är en perfekt ljuskälla för att skapa en lugn och behaglig atmosfär i barnkammaren. Vägglampan är utformad som en söt figur och ger ett mjukt och dämpat ljus som är perfekt för natttiden.

Wallstickers

Denna väggdekor i form av en cykeltur är en fantastiskt dekorativ detalj för barnrummet. Wallstickern skapar en livlig och lekfull atmosfär med sina färgglada djurkaraktärer som åker på cykel.

Bokhylla till barnets rum

En bokhylla till barnet är en bra födelsedagspresent. Här kan man förvara både kläder eller leksaker. Leksaker sprids lätt över hemmet, så det är bra med ett eget ställe att förvara dem på.

Sammanfattning

Att hitta den perfekta presenten till en 1-årig flicka kan vara en utmaning, men det finns många underbara alternativ som passar för denna speciella ålder. Från kreativa leksaker som stimulerar utvecklingen, som byggklossar och lära gå vagnar, till musikinstrument som uppmuntrar till rytm och rörelse. Gosedjur och dockor erbjuder tröst och följeslagare, medan interaktiva böcker och pussel bidrar till lärande på ett lekfullt sätt. Oavsett om du letar efter något pedagogiskt, underhållande, eller bara en fin gest, finns det en perfekt present för varje liten ettåring. Kom ihåg, det viktigaste är kärleken och omtanken som presenten förmedlar.

Tips på fortsatt läsning!

Jag hoppas att du fick riktigt bra present till en 1 årig flicka. Vill du ha fler tips kanske du kan hitta något här.

Present till 1-årig flicka
Rulla till toppen