Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp 5-åring

Ska du hitta julklapp till en 5-åring, i så fall ska du få mina bästa tips för 2024 här.

Så vad är då en bra julklapp till en 5-åring 2024? En bra julklapp till en 5-åring är prinsess- och spindelmannenkläder, ficklampa, Bamsebyn, gitarr, lego och leksaker för att leka ute i snön. Bra julklappar till en 5-åring är även pysselsaker och gosedjur. Det är sådant som de tycker mycket om att få i julklapp. Om du fortsätter läsa ska du få fler bra julklappstips till en 5-åring!

Vad är en bra julklapp till en 5-åring?

Pysselkit till barnet

Färgpennor

Högkvalitativa och färgstarka färgpennor, idealiska för små konstnärer att utforska sin kreativitet. Bra att ha hemma när man har barn 5 år gamla.

Vattenfärg Faber Castell

Kvalitativa vattenfärger som ger vackra och ljusa färgtoner, utmärkt för unga konstnärer att experimentera med.

Pärlor pysselset armband

Ett kreativt set med färgglada pärlor för att designa och skapa egna unika armband är en bra gåva till barn 5 år.

Pärlor trä

Naturliga träpärlor för att skapa vackra och miljövänliga smycken, perfekt för små hantverkare 5 år gamla. Kostar ca 150 kr.

Pärlor Hama för pärlplattor

Färgglada och mångsidiga Hama-pärlor som är perfekta för att skapa detaljerade pärlplattor och figurer.

Stora pyssellådan

En omfattande pyssellåda fylld med en mängd olika material för oändliga timmar av kreativt skapande. En fin julklapp till barn!

Pysselkitgör din egen enhörning

Ett magiskt kit för att skapa en egen fantasifull enhörning, inspirerar till kreativ lek. Detta är en extra bra julklapp eftersom man först får kul med att göra den, men sedan kommer barnet älska att ha den som prydnad i sin hylla.

Play doh lera i julklapp till barn 5 år

Detta kit innehåller Play-Doh-lera samt roliga tillbehör som kakformar och pressar, vilket ger barn möjlighet att skapa och forma efter eget huvud.

Mattepyssel i julklapp till barn

Pysselböcker man målar, följer labyrinter och klistrar stickers i. Det finns också smarta pyssel till 5-åringar som ska ut och resa över julen.

Pussel och spel som julklapp till barn

Fia med knuff

”Fia med knuff” är inte bara underhållande utan också pedagogiskt, hjälper barnet att lära sig räkna och främjar socialt samarbete.

Fem myror lära sig läsa

Ett bra pedagogisk spel till en 5-åring där barnet lär sig bokstäver. Ett spel som kombinerar lek med lärande, perfekt för att introducera bokstäver och enkla ord på ett roligt sätt.

Memory

Ett klassiskt spel som är utmärkt för att träna och förbättra barnets minnesförmåga genom roliga och engagerande bilder.

Pussel

Ett mer utmanande pussel som visar en livlig scen med apor, perfekt för att utveckla tålamod och koncentration hos barn. En kul gåva för både barnet och föräldrarna.

Kreativa byggprojekt i julklapp till barn

Set för att bygga koja

Minns du hur roligt det var att bygga koja när du var barn. Man samlade ihop husets alla madrasser, täcken, kuddar och soffkuddar. Barn idag har det lite enklare! Med detta byggset bygger de snabbt ett ramverk. Allt man behöver göra sedan är att täcka kojan med lakan. Det här är en julklapp som alla barn i familjen kommer älska.

Tack Zap robot i julklapp till barn

Tack Zap robot är ett kul pyssel där barnet bygger sin egen robot. I setet ingår hammar, korkplatta, spikar och 45 olika robotdelar.

Lego

Ett LEGO-set baserat på den populära filmen Frozen. Det är perfekt för fans som vill återskapa scener eller skapa sina egna äventyr i Arendelle.

Utomhusleksaker och Vinteraktiviteter

Snöskulptursäck

En unik leksak för att skapa snöskulpturer, vilket uppmuntrar till kreativitet och konstnärlig uttrycksfullhet i vinterlandskapet.

Pulka

En klassisk vinterleksak som erbjuder timmar av glädje i backen, perfekt för både små och stora barn.

Snowracer

En snowracer är spännande julklapp till barn och ger fartfylld underhållning i backen, även om den kan vara tung att dra uppför.

Snöbollsgörare

Med en snöbollsgörare blir han eller hon kung i kvarteret. Ett roligt verktyg som hjälper till att skapa perfekta snöbollar, vilket gör vinterlekarna ännu roligare och mer engagerande.

Kul present att få för barn snöbollsgörare

Kreativa och Utbildande Leksaker

Snickarset i julklapp till barn

Ett kreativt verktygssätt som uppmuntrar barn att utforska och bygga, utmärkt för att utveckla finmotoriken och problemlösning. Passar barn 5 till 7 år.

Kulbana för barn

En rolig och utmanande leksak som kombinerar fysik och kreativitet, perfekt för att stimulera logiskt tänkande och konstruktionsförmåga. Passar barn 5 – 7 år.

Robot som följer linjer

En kul julklapp till barn över 5 år är den här söta roboten. Man ritar ett streck med en penna och så följer roboten strecket. Den här smarta roboten har sensorer som känner av vart linjen är och som ser till att roboten håller sig på rätt spår.

Robot hund

En interaktiv leksak som fungerar som ett husdjur, perfekt för att lära barn om ansvar och omsorg, samtidigt som den erbjuder lekfull underhållning. Kul julklapp när man är 5 år.

Musik och Konst för barn 5 år

Musikinstrument i väska

Ett paket med många musikinstrument är en julklapp som 5-åringen kommer älska. Ett mångsidigt paket med olika musikinstrument som är perfekta för att introducera barn till musikens värld och utforska olika ljud.

Trumma Jabadabado

En trumma är också en julklapp som barn älskar att få…men föräldrar är sällan lika glada för den gåvan. En rolig och spännande trumma som ger barn chansen att utforska rytmer och ljud, även om den kan vara högljudd för omgivningen.

Dockor och Gosedjur

Barbie Docka

Barbie-dockor är klassiska och erbjuder oändliga möjligheter för mode- och rollspelsaktiviteter.

Pippi Långstrump och Lilla Gubben

Pippi Långstrump och hennes häst inspirerade av Astrid Lindgrens berättelser uppmuntrar till äventyrlig och fantasifull lek.

Fladdermus

En fladdermus som gosedjur är en unik och spännande julklapp för en 5-åring. Dess mjuka material och kramvänliga storlek gör den till en perfekt lekkamrat.

Bamse byn dockhus

Världens snällaste och starkaste björn Bamse är en av 5-åringarnas favoriter. En Bamseby är en fin present att ge dem. Ett dockhus med temat Bamse, perfekt för fans av den snälla björnen och hans vänner.

Dockhus

Ett dockhus är en klassisk leksak som erbjuder en värld av kreativitet och fantasifull lek. Här är en ny och spännande variant av dockhuset.

Leksaker för Rollspel och Fantasi

Bowling set

Bowlingsetet erbjuder en rolig och interaktiv lek som hjälper barn att utveckla sin motorik och koordination.

Grytor

Ett set med grytor till barnens dockkök är perfekt för att imitera vuxenlivet och utveckla rollspelsförmåga.

Dockkök

Ett vackert och inbjudande dockkök där barnen kan leka och låtsas laga mat, utvecklar kreativa färdigheter.

Teservis

Det behövs också en liten teservis . Att få saker till det egna köket är saker som 5-åringar verkligen tycker om att leka med. En charmig teservis är idealisk för att anordna tebjudningar, stimulerar fantasi och sociala färdigheter.

Leksaksmat

En 5-åring kommer garanterat att bli glad för att få en massa mat att laga till. Realistisk leksaksmat uppmuntrar till kreativ kökslek och hjälper barn att lära sig om olika maträtter och ingredienser.

Böcker och lärande i julklapp

Astrid Lindgrens berättelser box

Den bästa julklappen till en 5-åring är nog den här fantastiska sagoskatten med massor av fina filmer av Astrid Lindgren. Filmer som gör en bra barndom. Berättelser som älskats av barn i flera generationer.

Findus flyttar ut

Varje morgon väcks Pettson av att Findus hoppar i sängen. Pettson blir tokig så Findus får välja på att sluta hoppa eller flytta ut. Findus påminner mycket om barn i den här åldern, så de kommer att känna igen sig.

Karius och Baktus

Boken om Karius och Baktus har lärt flera generationer barn att borsta tänderna. Barnet kommer inte längre vara motvillig att öppna munnen när det är dags att borsta tänderna.

Albert

Vill du ge 5-åringen en bra julklapp för kunskap? Då är Albert en bra present. Här kan man lära sig läsa och räkna, samtidigt som man leker och spelar. Albert är framtagen utifrån skolans läroplan, så appen kommer verkligen att ge ditt barn ett stort försprång med läsinlärningen. Kolla in deras hemsida för att läsa mer och se om de har några specialerbjudanden just nu.

Bästa boken till en 5-åring

Vill du hitta den bästa julklappen till 5-åringen? Här är den! Det är en bok där han eller hon blir huvudperson i boken. Det finns många fina sagor att välja mellan och när man beställer väljer man utseende, namn och kön på huvudpersonen, så att den blir lik 5-åringen. I vissa böcker finns det också plats för syskon och andra viktiga personer i barnets omgivning.

Upplevelser

Familjedag på sydpoolen

En heldag med simning och vattenlek som ger både motion och skoj för både barn och vuxna.

Familjefotografering

Ett sätt att föreviga familjens ögonblick och skapa värdefulla minnen som varar livet ut.

Junibacken Upplevelse

Ett årskort till Junibacken är en fantastisk gåva som erbjuder oändliga möjligheter att uppleva och återuppleva magin i Astrid Lindgrens värld.

Kläder och accessoarer till barn

Barnparaply som ändrar tryck

Ett paraply är en riktigt bra present! Oavsett årstid är paraplyer uppskattade. De kan både användas ute när det regnar och inne när det inte regnar.

Julpyjamas Crazy Julpyjamas

En festlig och bekväm pyjamas som passar perfekt för jullovsmyset och kvällslek.

Klänning Elsa

När den 5-åriga flickan har sett filmen Frost MÅSTE hon ha en ljusblå klänning och sjunga i falsett. Lika bra att köpa den samtidigt som filmen.

Ryggsäck med namn

En personlig och praktisk ryggsäck med barnets namn på, perfekt för förskola och utflykter. Fina klappar till både pojkar och flickor.

Inredning och dekoration

Bäddset prinsessa

Ett bäddset med en prinsessa i rosa klänning kommer en 5-årig flicka att älska att få i julklapp. En dröm för varje liten prinsessa, detta bäddset med prinsessmotiv bidrar till en magisk känsla i rummet. Det finns även påslakan att köpa till små pirater.

Discolampa roterande LED

En bra julklapp som de önskar sig är en discolampa. De brukar gilla att sjunga och dansa disco. En roterande discolampa skapar en festlig atmosfär i rummet och uppmuntrar till dans och musiklek.

Bilmatta Melissa och Doug

En fin matta är bra att ha i barnets rum. Det är kul att få en bilmatta med vägar att köra på. En bilmatta erbjuder en kreativ yta för lek med leksaksbilar och stimulerar fantasin.

Väggdekor giraff

En lekfull giraffväggdekor som ger barnrummet en glad och lekfull touch.

Nattlampa snöglob

Nattlampa i form av en snöglob är en jättefin julklapp att ge en 5-årig tjej eller kille. En charmig nattlampa som inte bara lyser upp rummet utan också fungerar som en dekorativ detalj.

Personlig porträtt

Hos Royalistik kan du hitta fantastiska porträtt. För att köpa ett laddar man bara upp ett foto och väljer om man vill ha en poster eller tavla. En jättekul present att ge 5-åringar i julklapp. Det finns olika porträtt som passar både pojkar och flickor. Tänk att ha en bild av sig själv som prins eller prinsessa!

Elektronik och datorspel

Nintendo Switch

En mångsidig och användarvänlig spelkonsol som är perfekt för yngre barn med familjevänliga spel.

Nintendo Switch DonkeyKong

Donkey Kong simmar, svingar sig fram, hoppar och surfar. Donkey Kong-spelet erbjuder spännande äventyr där karaktären simmar, svingar sig, hoppar och surfar genom olika banor.

Tips på fortsatt läsning

Julklapp 5-åring
Rulla till toppen