Julklapp till 11 åring

Behöver du en julklapp till 11 åring?

En julklapp till 11 åring. Det är inte helt lätt har jag insett. Jag har konsulterat ett antal experter, både bland pedagoger och bland barnen själva. En högt önskad julklapp av en 11-åring är mobiltelefon av senaste modell. Det är något som de flesta familjer inte kan ge sina barn. Därför har jag samlat en hel del andra förslag här också som gör 11-åringar glada. 

julklapp till 11 åring godis brukar vara en uppskattad julklapp
julklapp till 11 åring godis brukar vara en uppskattad julklapp

När man är 11 år skiljer det mycket mellan mellan vad tjejer önskar sig och vad killar önskar sig. På den här sidan hittar du förslag på julklappar som passar båda. Det som verkar stå högst på alla önskelistor är en mobiltelefon av senaste modell. Det är något som de flesta familjer varken vill eller kan ge sina barn. Därför har jag samlat många andra förslag här, julklappar som både passar tjejer och killar. Jag vill hjälpa dig att hitta en julklapp till 11 åringar som inte kostar en förmögenhet men som de ändå blir glada av att få.

Men du kan även hitta fler förslag här:


Presentkort är en bra julklapp till 11 åring

Sista minuten present till mammas födelsedag Bjud henne på bio

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Upplevelse.com

En bra julklapp till de flesta 11-åringar är presentkort i olika former. Det kan t.ex. vara bio, kläder eller presentkort på mobilspel. Ska du ge bort biopresentkort kan det vara en kul idé att köpa en påse popcorn och slå in tillsammans med biobiljetterna.


Ge en 11 åring inredning i julklapp

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris och Coolstuff

Både killar och tjejer gilla att få ny inredning till sina rum. Det kan t.ex. vara en fin rymdtavla, plansch, någon fin lampa med Harry Potter eller varför inte en riktigt häftig väckarklocka.


Prylar som 11 åringar önskar sig i julklapp

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris, CDON och Coolstuff

En bra julklapp till 11 åring är powerbank, laddsladd, hörlurar, TV-spel: Just dance, Crash Bandycoot, mobilspel, kläder osv. Eller varför inte en bra film.

Den senaste modellen av iPhone verkar stå högst upp på alla barns önskelistor. Varför inte förnya den gamla som de redan har med ett nytt mobilskal istället. Att köpa den senaste mobiltelefonen till barnen är förmodligen väldigt få som vill eller har råd med. Eller en TV för telefonen.

Det kan också vara en kul idé med en candy grabber eller popcornmaskin.

Gillar han eller hon musik kan det vara en kul julklapp att få en skiva med idolen på. Kolla upp aktuella idoler…de kan växla varje vecka!


Aktiviteter

Istället för att få fler prylar kan du kanske ge 11-åringen aktiviteter i julklapp. Kanske kan hon eller han få ett nytt intresse genom den julklapp du ger. Det kan t.ex. vara en danskurs, badhuskort eller badmintonträning.


Spel

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris

Spel brukar ju vara en väldigt uppskattad julklapp av 11-åringar. Det kan vara både sällskapsspel som hela familjen kan samlas runt eller TV-spel. Ett spel som min 11-åriga dotter önskar sig är det här spelet the Game of Life. Man väljer sitt liv och yrkeskarriär. Väljer du att bli brandman, dataspelsutvecklare eller kanske veterinär? I slutet av spelet måste alla spelare betala sina skulder och räkna ihop sina förmögenheter. Spelaren med mest pengar vinner spelet.


Pengar i julklapp till 11 åring

Att få pengar är en uppskattad present i den här åldern. Det innebär trots all en viss frihet att själv kunna köpa sig det man vill ha.


Förbrukningsvaror

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Godis och godisboxar brukar vara en uppskattad julklapp

Du kan också ge 11 åringar förbrukningsvaror i julklapp så som dusch-saker, godis, en kalender med fina pennor.


Böcker och filmer

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON

Böcker och filmer som 11-åringar gillar är Harry Potter filmerna, Guinnes rekordbok och Hunger games.

bra julklappar till 11 åriga barn
bra julklappar till 11 åriga barn

Fortsatt läsning:

Kommentera gärna!