Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp 11 åring

Senast updaterad 14 februari, 2024

Behöver du en julklapp till 11-åring? Det är inte helt lätt har jag insett. Jag har konsulterat ett antal experter, både bland pedagoger och bland barnen själva.

Vad är en bra julklapp till 11-åring? En bra julklapp till en 11-åring är mobiltelefon, godis, TV-spel, stjärnkikare, elstötsspel och en sockervaddsmaksin. En 11-åring tycker också om att få en bra film eller bok i julklapp. Fler bra presenter till 11-åringar är smycken och inredning.

Vad är en bra julklapp till en 11-åring?

Men fortsätt gärna läsa så ska du få fler bra tips på julklappar till en 11-åring.

Bra julklappar till en 11-åring

Att hitta en bra julklapp till en 11-årig pojke eller tjej kan vara en utmaning, eftersom intressena ofta varierar i denna ålder. På denna sida finner du förslag på julklappar som är perfekta presenter för både killar och tjejer.

Även om en mobiltelefon av senaste modell ofta toppar önskelistorna, är det inte alltid ett alternativ som hela familjen kan eller vill välja. Därför har jag samlat en rad andra förslag på bra julklappar som passar 11 åringar. Målet är att hjälpa dig att ge bort en present till en 11-åring som inte bara är prisvärd, men som också kommer att uppskattas, oavsett om det är till en 11-årig pojke, tjej eller något som glädjer hela familjen.

Teknologi och Vetenskap

I detta avsnitt finner du den perfekta blandningen av spänning och kunskap, skräddarsydd för den teknikintresserade 11-åringen. Här öppnar sig en värld fylld med innovationer och vetenskapliga upptäckter, där varje julklapp är en inbjudan till äventyr och upptäckarlust. Genom att ge bort gåvor som kombinerar underhållning med lärande, väcks kreativitet och nyfikenhet hos både 11-åriga pojkar och tjejer.

Denna sektion är dedikerad till framtida genier, där de får möjlighet att utforska teknikens under och vetenskapens gränslösa värld. Varje presenterat alternativ är en möjlighet för 11-åringen att uppleva något nytt och spännande. Förbered dig på en resa där varje lekstund med dessa bra presenter blir en chans att lära och upptäcka. Välj en riktigt bra julklapp till 11-åringen som garanterat kommer att älska att utforska och skapa i sitt rum. Med dessa populära presenter kommer du hitta den perfekta presenten som passar för en 11 års ålder, och som kommer att älskas av hela familjen.

E-bokläsare

Ett bibliotek i fickformat som uppmuntrar till läsning och gör det enkelt att alltid ha en bok till hands.

Mobiltelefon

En mobiltelefon är ett fönster mot världen och ett viktigt verktyg för kommunikation och kunskapsinhämtning, vilket ger barn en känsla av frihet.

Robotbyggsats

Stimulerar kreativitet och problemlösningsförmåga samtidigt som barnet får en introduktion till programmering och robotik.

Airpods

Det här är en väldigt bra present att ge 11-åringen. Det kan faktiskt vara väldigt skönt att slippa höra varenda klipp som de tittar på.

Vindkraftverk experimentlåda

Denna låda uppmuntrar till vetenskapligt intresse och miljömedvetenhet genom att experimentera med förnybar energi.

Retro spelkonsol

Att ge en retro spelkonsol i julklapp är en nostalgisk och uppskattad gåva, perfekt för att återuppleva klassiska spel och dela minnen med familj och vänner.

Mobilskal

När man har köpt en dyr telefon till sitt barn, eller om han eller hon har fått ärva när vi vuxna bytt modell är det också viktigt att skydda telefonen mot repor, så skyddsglas och ett mobilskal är två riktigt bra investeringar som kommer göra att telefonen håller betydligt längre.

iPad

Att ge en iPad i present är en generös och mångsidig gåva, perfekt för underhållning, lärande och kreativa projekt, och uppskattad av alla åldersgrupper.

Powerbank

En powerbank är ett väldigt användbart tillbehör till telefonen. Eftersom ungdomar ofta håller på med telefonen nästan hela tiden blir de snabbt urladdade.

Drönare

Ett roligt sätt att utforska världen från ovan och lära sig om aerodynamik och fotografering.

Smartwatch för barn

Kombinerar teknik och stil, och hjälper barnet hålla koll på tid, steg och viktiga meddelanden.

VR-glasögon

En portal till virtuella världar fulla av äventyr och lärande. Perfekt för nyfikna barn som älskar teknik.

Inredning

Bland inredning hittar vi julklappar som inte bara är gåvor, utan magiska tillägg till en 11-årings personliga rymd. Varje föremål i denna samling har valts ut för att ge rummet en speciell känsla, vare sig det är en känsla av äventyr, drömmar eller bara ren och skär mysighet. Från stjärnprojektorer som förvandlar sovrummet till en glittrande galax, till sminkspeglar som lyser upp unga kreatörers ansikten, här finns något för varje ungt hjärta. Tänk dig känslan av att se sitt eget porträtt i en fantasifull stil, eller att vakna till en rymdinspirerad lampa. Dessa julklappar är mer än bara saker – de är en del av 11-åringens egna, unika värld. Låt oss dyka in i en värld där varje föremål berättar en historia och varje julklapp blir en del av barnets egna berättelse.

Ett porträtt av honom eller henne

En bra julklapp att ge en 11-åring är ett fint porträtt av honom eller henne. Royalistik har lite olika motiv du kan välja mellan, kanske vill hon eller han vara prins eller prinsessa eller varför inte baronessa?

Stjärnprojektor i julklapp till 11 åring

En rymdlampa är en fantastisk julklapp! Den förvandlar vilket rum som helst till en galax med stjärnor, månar och färgskiftande moln.

Lysande bok

En trendig boklampa som skapar mysig stämning och fungerar som nattlampa. Idealisk för läsälskare.

Lampa Harry Potter

En mångsidig och kul julklapp. Passar väl i barnrum och ger en mysig atmosfär.

Dobby samlarföremål

En detaljerad och charmig samlarfigur av Dobby från Harry Potter. Ett måste för samlare och fans av serien.

Vägghylla rund

En stilren och modern vägghylla. Perfekt för att ordna och visa upp favoritföremål i ett tonårsrum.

Sminkspegel med glödlampor

En elegant och praktisk sminkspegel, perfekt för unga som experimenterar med makeup och skönhet.

Rock On Hörlurshållare

Vill du ge en 11-åring en present som är cool inredning men som också är väldigt praktisk att ha, då passar den här hörlurshållaren bra.

Pusheen kuddar

Söta och gosiga kuddar med Pusheen-motiv. Perfekta för att ge en rolig och mysig känsla i rummet.

Bordslampa – Glaskupa med ljusslinga

En elegant lampa som skapar en mysig atmosfär med sitt mjuka och varma ljus. Idealisk för heminredning.

Flamingo lampa

En lekfull och färgstark lampa i flamingoform. Lägger till en rolig och exotisk touch i varje rum.

Ljusslinga trådslinga silver

En fin och stämningsfull ljusslinga som skapar en magisk atmosfär. Perfekt för att dekorera rummet.

Månlampa

En atmosfärskapande lampa som lyser upp rummet med ett mjukt månsken och väcker intresse för astronomi.

Nattlampa som ser ut som en måne

Kreativitet och Konst


I ”Kreativitet och Konst”-avsnittet presenteras en värld av färg, form och fantasi för den unga konstnären. Här hittar du allt som en 11-årig pojke eller tjej kan behöva för att inspirera och utmana sitt kreativa sinne. Varje föremål i denna samling är inte bara en perfekt present till en 11-åring, utan också en möjlighet att utforska, experimentera och uttrycka sig. Från 3D-pennor som omvandlar drömmar till verklighet, till målarböcker som inbjuder till fokus och kreativitet. Denna samling är en firande av ungas oändliga fantasi och förmåga att skapa personliga och unika konstverk. Varje gåva är ett steg mot att utforska och utveckla sina konstnärliga talanger, och varje skapelse är en del av deras resa att finna sin egen röst i en värld av möjligheter.

Temple Connection

Att ge ”SmartGames Temple Connection Dragon Edition” i julklapp är en fantastisk idé för pussel- och logikälskare. Spelet erbjuder 80 utmanande uppdrag på fem svårighetsnivåer, där spelaren bygger vägar och broar för att förbinda tempel i ett fängslande landskap. Detta spel utvecklar strategiskt tänkande och är perfekt för både nybörjare och erfarna spelare. Med sin gyllene drake som ger tips och medföljande lösningar, garanterar spelet timmar av underhållning och tankeutmaningar. En kreativ och stimulerande present som engagerar i att lösa detta uråldriga mysterium.

Vävstol

Att ge en väv med tillbehör är en inspirerande present som uppmuntrar kreativitet och handarbete. Den kan hjälpa mottagaren att utveckla nya färdigheter och utforska textil konst.

3D-pennor

Med 3D-pennor kan barn skapa tredimensionella konstverk, vilket stimulerar deras kreativitet och uppfinningsrikedom.

DIY – Drömfångare

Ett DIY Drömfångare-set är en kreativ och personlig present, perfekt för hantverksentusiaster att skapa sin egen unika drömfångare, och bidrar till en mysig atmosfär i hemmet.

Doftpennor

Roliga och doftande pennor för kreativt skrivande och ritande. Perfekt för konstnärliga barn.

Målarbok

Ett kreativt tidsfördriv som erbjuder lugn och ro. Perfekt för konstintresserade barn.

Pärlmix

Ett mångsidigt pysselset som inspirerar till kreativitet och design. Idealiskt för smyckestillverkning.

Pysselkitgör din egen enhörning

Ett kreativt kit för att skapa en unik enhörning. Perfekt för fantasifulla barn.

Målarbok Harry Potter

En magisk målarbok för Harry Potter-fans. Perfekt för kreativa stunder.

Garn blandade färger 12-pack

Ett färgglatt garnset för stickning och virkning. Perfekt för unga hantverkare.

Textilfärg 12 färger

Ett mångsidigt set för att måla på tyg. Perfekt för kreativa modeprojekt.

Virka djur bok

En inspirerande bok för att lära sig virka djur. Perfekt för unga hantverkare.

Akrylmålning set

Ett komplett målarset som uppmuntrar unga konstnärer att uttrycka sig och utveckla sin målarteknik.

Sy din egen enhörning

”Gift in a Tin – Sy Din Egen Enhörning” är en charmig och kreativ presentidé, perfekt för hantverksintresserade. Setet uppmuntrar till skapande och ger en personlig touch.

Fysisk Aktivitet

Denna samling av julklappar är en hyllning till rörelse, äventyr och fysisk utforskning. För den energiska och äventyrslystna 11-åringen erbjuder vi en värld av aktiviteter som inte bara bygger fysisk styrka och koordination, utan också främjar samarbetsförmåga och strategiskt tänkande. Genom att kombinera lek med fysisk träning skapar dessa gåvor en perfekt balans mellan nytta och nöje.

Pingis set

Ett portabelt pingisset som present är idealiskt för sportälskare. Det erbjuder flexibel underhållning och möjligheten att spela pingis var som helst, perfekt för gemenskap och fysisk aktivitet.

pingisset portabelt

Nerf Blasters

Att ge Nerf Blasters i present är en actionfylld överraskning, perfekt för lekfulla strider utomhus eller inomhus, och uppmuntrar till aktiv lek och gemenskap.

Snöbollsgörare

En snöbollsgörare är en rolig och praktisk present, perfekt för vinterlekar och skapar perfekt runda snöbollar snabbt och enkelt.

Kul present att få för barn snöbollsgörare

Pulka

Att ge bort en pulka som julklapp innebär timmar av utomhusglädje, perfekt för snöiga backar och vinteräventyr för alla åldrar.

Snöskulptursäck

Snöskulptursäcken är en unik present för kreativa vinteraktiviteter, möjliggör skapandet av imponerande snöskulpturer och underhållning i snön.

Snowboard

En snowboard är en spännande present för vintersportentusiaster, perfekt för att utforska backarna och utveckla snowboardingfärdigheter.

Skridskor

Skridskor som julklapp erbjuder möjligheten till glädjefyllda stunder på isen, lämpliga för både nybörjare och erfarna åkare.

Basketboll

Perfekt för att främja fysisk aktivitet, sportintresse och utveckla bollkänsla och förmågan att samarbeta.

Klättervägg

Ett utmanande och fysiskt aktivitetsalternativ som stimulerar styrka, strategi och äventyrslusta hos aktiva barn.

Skateboard

Det kan också vara kul att få prylar för att utföra aktiviteterna som t.ex. en skateboard och hjälm.

Spel

I spelvärlden väcks fantasi och strategi till liv på ett unikt sätt. Här finner vi en skattkista av spel som inte bara underhåller, utan också stimulerar unga sinnen att tänka kreativt och strategiskt. Varje spel är en ny resa in i en värld av äventyr, list och skratt. De ger en möjlighet för familjer att samlas och skapa minnen, samtidigt som de utmanar spelarnas taktiska färdigheter och problemlösningsförmåga. Dessa spel är inte bara tidsfördriv; de är portaler till fantastiska världar och erbjuder unga spelare chansen att bli hjältar, upptäckare och tänkare. Välkommen till en värld där varje spelrunda är en ny upptäckt och varje vinst är en gemensam triumf.

Harry Potter TP

Ett kreativt och underhållande spel med Harry Potter-tema. Perfekt för att utmana unga sinnen och fans av serien.

Blokus

Ett strategiskt brädspel där målet är att passa in alla sina pjäser på spelbrädet. Perfekt för taktikälskare.

Settlers of Catan

Ett populärt strategispel där spelare samlar resurser för att bygga bosättningar. Perfekt för unga strateger.

Exploding kittens

Ett humoristiskt kortspel med katter och explosiva överraskningar. Idealiskt för barn som älskar skoj och spänning.

Sheriffen av Nottingham

Sheriffen av Nottingham – här gäller det att få med sig alla sina varor in i staden. Kanske behöver du ljuga eller betala sheriffen en muta.

Ska vi slå vad

Roligt spel som kombinerar kunskapsfrågor och fysiska utmaningar. Perfekt för familjespelkvällar.

Den försvunna diamanten

Ett äventyrligt brädspel där spelarna letar efter dolda skatter. Klassiskt och spännande för alla åldrar.

Musik och Underhållning

Inom området ”Musik och Underhållning” finner vi en värld av upplevelser som fyller 11-åringars liv med glädje, kreativitet och äventyr. Här handlar det om att uppleva musikens kraft, lösa utmanande gåtor, och dyka in i spännande historier och spelvärldar. Varje element i denna kategori är sorgfälligt utvalt för att inspirera, engagera och förtrolla unga sinnen. Det är en plats där skärmar och spelbräden möts, där toner och rytmer får liv, och där varje pusselbit och spelrunda blir en del av ett större äventyr. Vi erbjuder upplevelser som överbryggar gränsen mellan verklighet och fantasi, och som ger unga möjligheten att utforska, lära och växa genom lek och nöje.

Pussel

Pussel i julklapp till 11 åring En julklapp som passar väldigt bra att ge en 11 åring är pussel. Kanske ett med katter, en sportbil, djur, eller blommor passar honom eller henne.

Gör din egen ukulele

Ett ”Gör Din Egen Ukulele”-set är en kreativ och lärorik julklapp för en 11-åring, som kombinerar musikskapande med hantverk och ger en personlig musikupplevelse.

Gör din egen ukulele

Keyboard

Ett underbart instrument för att utforska musikens värld och främja musikaliskt uttryck samt koordination.

Escape Room

Ett utmanande och spännande spel som kräver lagarbete, logiskt tänkande och skicklig problemlösning.

National Geographic 3D-pussel

Ett National Geographic 3D-pussel är en utbildande och underhållande present, perfekt för alla åldrar. Det främjar geografisk kunskap och erbjuder timmar av skapande nöje.

Spel med elstötar

Ett spännande och roligt sällskapsspel där snabbhet är nyckeln för att undvika elstötar.

Metallpussel

Att ge bort metallpussel är en utmärkt idé för de som älskar kluriga utmaningar. Detta eleganta och tankeväckande pusselset erbjuder timmar av problemlösning och kreativ underhållning.

Mary Poppins

En klassisk och tidlös film som trollbinder med sin musik och magi. Perfekt för familjefilmkvällar.

Alice i spegellandet

En fantasifull film som tar med barn på ett äventyr i en underbar värld. Utmärkt för unga drömmare.

Rubiks Kub 4×4 Master

En fantastisk leksak, som passar både barn, ungdomar och vuxna är Rubiks kub. Nu har det kommit en uppgradering på 4×4 rutor på varje sida.

Nintendo switch

Trots att den har blivit lite till åren är Nintendo Switch väldigt populära. De kan både kopplas till tvn, eller användas som handhållet spel.

Super Mario Odyssey

Häng med Mario och Cappy på ett nytt häftigt 3D-äventyr jorden runt. Super Mario samlar på månar för att starta luftskeppet och rädda prinsessan Peach.

Just Dance 2022

”Just Dance 2022” är ett fartfyllt och roligt dansspel som uppmuntrar till fysisk aktivitet och kreativitet. Perfekt för musik- och dansälskande barn.

Godis och ätbara julklappar

I avsnittet ”Godis och ätbara julklappar” hittar vi en värld av läckerheter och roliga köksprylar som garanterat kommer att förgylla varje 11-årings jul. Här kombineras nytta med nöje, och varje gåva bjuder in till gemensamma stunder av skapande och njutning. Perfekt för den unga godisälskaren eller för den som älskar att experimentera i köket. Låt julen bli en tid för kulinariska äventyr och mysiga fikastunder!

Presentlåda Japan

En Presentlåda Japan är en exklusiv och unik julklapp, perfekt för att uppleva japansk kultur genom smakrika delikatesser och fascinerande föremål, en resa i en låda.

Kokböcker eller bakböcker

Att ge bort kokböcker eller bakböcker som present är en underbar idé för matlagnings- och bakningsentusiaster, inspirerande till nya recept och kulinariska äventyr i köket.

Donut maker

Att ge bort en Donut maker som present är en rolig och unik idé, perfekt för den som älskar att baka och experimentera med sötsaker i köket.

Donut maker i present

Trillingnöt form

Att ge bort en form för att göra egna trillingnötter är en kreativ och personlig present, perfekt för chokladälskaren som vill prova på hemmagjord konfektyr.

Popcorn skål för micron

Ett roligt och praktiskt tillbehör för filmtittande. Perfekt för hemmakvällar.

Sockervaddsmaskin

En rolig köksapparat för att skapa egna sockervaddshem. Perfekt för festliga hemmaaktiviteter.

Mugg lamadjur

En charmig och unik mugg med ett sött lamadjursmotiv. Perfekt för att göra fikastunder extra roliga.

Enhörning som bajsar godis

En rolig och unik leksak som ger barn skratt. Perfekt för godisälskare.

Läsning och Lärande

I avsnittet ”Läsning och Lärande” öppnar vi dörrarna till en värld där kunskap och äventyr går hand i hand. För den vetgiriga 11-åringen erbjuder vi en skattkammare av böcker och lärandeverktyg som väcker nyfikenheten och vidgar vyerna. Här finns allt som behövs för att fördjupa sig i nya ämnen, utforska världen runtomkring och förlora sig i berättelser som väcker fantasin. Varje gåva i denna kategori är en biljett till resor i både tid och rum, en inbjudan till upptäcktsfärder i vetenskapens och litteraturens världar.

Bok om svenska hjältinnor

”Svenska Hjältinnor: 100 berättelser om smarta, starka, modiga kvinnor” är en inspirerande bok i present, perfekt för att upplysa och stärka unga läsare med historiska kvinnors liv och gärningar.

Jordglob

En upplysande och underhållande present som väcker barns intresse för geografi och olika kulturer världen över.

Mikroskop

Ett verktyg som väcker nyfikenhet och uppmuntrar till vetenskapligt utforskande. Perfekt för unga forskare.

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

”Miss Peregrines hem för besynnerliga barn” är en fängslande berättelse som blandar mysterium, äventyr och det övernaturliga. Perfekt för unga läsare som älskar spänning och fantasi.

Godnatt Mister Tom

”Godnatt Mister Tom” är en hjärtevärmande och gripande berättelse om kriget, vänskap och läkande. En djupt rörande bok som berör teman om familj, kärlek och tillhörighet.

Guinness Rekordbok

”Guinness World Records 2024” är en spännande samling av världsrekord. Perfekt för nyfikna barn och ungdomar som älskar fascinerande fakta och otroliga bedrifter.

Prenumeration på ljudböcker

Vill du ge 11-åringen en suverän julklapp? Då skulle jag rekommendera en prenumeration på ljudböcker. Storytel har ett stort utbud av både nya och gamla böcker.

Albert

Nästa julklapp jag vill rekommendera är en prenumeration på appen Albert. Här spelar och leker man in kunskapen. Det passar barn från 3-15 år, så det passar alla barn i familjen.

Byggsatser

I kapitlet ”Byggsatser” väcks kreativiteten och ingenjörskonsten till liv på ett spännande sätt för unga byggare. Här samlas en värld av konstruktion och design, där varje byggsats inte bara är en lek, utan en möjlighet att lära sig och utveckla färdigheter inom både konst och vetenskap. Dessa byggsatser bjuder in till timmar av koncentrerad och kreativ lek, där barnen får utforska och förverkliga sina egna idéer. Det är en plats där drömmar kan byggas, stycke för stycke, och där varje kreativ konstruktion blir en stolthet och en glädjekälla. Låt oss utforska och bygga en värld av möjligheter tillsammans!

Minecraft LEGO till 11 årig kille

En perfekt kombination av Minecrafts digitala kreativitet och LEGOs fysiska byggglädje, idealisk för kreativa unga byggmästare.

Lenoardo da Vinchi trämodeller

Tycker han eller hon om att bygga saker? Då är det här den perfekta julklappen. Här kan du välja mellan olika konstruktioner skapade utifrån Leonard da Vinchis skisser.

Kulbana

En kreativ leksak som kombinerar konst och vetenskap. Perfekt för framtida arkitekter och ingenjörer.

Lego Huset från Upp

LEGO Disney 100 – Huset från ’Upp’ med 598 delar är ett detaljrikt och fantasifullt byggset som inspirerar till kreativ lek.

Skönhet och accessoarer

I avsnittet ”Skönhet och accessoarer” dyker vi in i en värld där stil och personlig uttrycksfullhet står i centrum. Här finner vi noggrant utvalda föremål som inte bara tillför skönhet och elegans, utan också ger unga en chans att utforska och uttrycka sin egen identitet. Varje smycke, varje accessoar och skönhetsprodukt är en möjlighet för 11-åringar att utveckla sin stil och självkänsla.

Donut handduk

Att ge en Donut-handduk i present är en unik och lekfull gåva, perfekt för stranddagar eller badrummet, och tillför en rolig och färgstark touch till vardagen.

Mössa

Att ge bort en mössa som present är en omtänksam och praktisk gåva, perfekt för att hålla någon varm under kyliga dagar och samtidigt lägga till stil i vardagen.

Jultröja

En ”Crazy DreamHoodie” är en färgglad och rolig julklapp för barn, perfekt för att hålla sig varm under vintern samtidigt som den sprider festlig stämning.

Berlockarmband med eget foto eller text

Ett berlockarmband med personligt foto eller text är en unik och meningsfull present, perfekt för att bevara speciella minnen och stunder.

Banana Slippers

Banana Slippers är en rolig och originell julklapp, perfekta för att sprida glädje och skratt, samtidigt som de håller fötterna varma och bekväma.

Armband i julklapp till 11 årig kille

Ett snyggt och personligt läderarmband. Ett tidlöst och sofistikerat smycke för en ung man.

Dogtag silver

Ett stilrent och personligt silver dogtag. Perfekt för att ge en ung pojke en känsla av mognad och stil.

Ryggsäck

En praktisk och stilfull ryggsäck, perfekt för skolan eller utflykter. Passar en aktiv och trendmedveten 11-årig pojke.

Halsband Harry Potter

Ett magiskt halsband inspirerat av Harry Potter-serien. Perfekt för unga fans som vill bära en del av magin.

Green Tea Elisabeth Arden

En lätt och uppfriskande parfym. Perfekt för en ung tjej som börjar utforska världen av dofter.

Makeup box

En omfattande samling av makeup-produkter. Idealisk för unga som vill experimentera med olika sminkstilar.

Hårtillbehör

Ett set med diverse håraccessoarer. Perfekt för att skapa roliga och unika frisyrer.

Mascara

En högkvalitativ mascara för att framhäva ögonen. Idealisk för unga tjejer som vill förbättra sin makeup-rutin.

Olaplex shampo

Ett reparerande schampo som vårdar och stärker håret. Utmärkt för unga som vill ha starkt och hälsosamt hår.

Hårfön

En kraftfull och effektiv hårfön. Perfekt för snabb och enkel styling av hår.

Personliga och Unika Presenter

I kapitlet ”Personliga och Unika Presenter” öppnar vi skattkistan till gåvor som går rakt in i hjärtat och stannar där länge. Här handlar det om presenter som inte bara är saker, utan symboler för omtanke och kärlek. Varje gåva är noga utvald för att passa den unika personligheten hos en 11-åring, för att uppmuntra till nya intressen eller för att utveckla redan befintliga passioner.

Radiostyrd bil i julklapp till 11 årig kille

En spännande leksak som erbjuder fartfyllda äventyr och passar utmärkt för barn som har ett intresse för teknik.

Pengar i aktier

En långsiktig investering som kan växa över tid. Bra start för ungas framtida ekonomi.

Jultröja med LED

En festlig och ljusbelyst tröja som skapar extra julstämning. Perfekt för julfirande barn.

Dagbok

En dagbok erbjuder ett personligt utrymme för tankar och drömmar och uppmuntrar till skrivande och självreflektion.

Odla ditt eget bonsaiträd

Ett unikt sätt att lära om botanik och tålamod genom att odla och vårda ett eget bonsaiträd.

Stjärnkikare

Ett inspirerande verktyg för unga astronomiintresserade. Perfekt för att utforska stjärnhimlen och rymden.

Upplevelser

I avsnittet ”Upplevelser” lämnar vi den vanliga julklappstraditionen och ger oss in i en värld av äventyr och spänning. Här handlar det om att skapa minnen som varar längre än något materiellt. Från spännande aktiviteter som bowling och laserdome till mer unika upplevelser som spökvandringar och glassprovning, erbjuder vi ett utbud som får varje 11-årings hjärta att slå snabbare. Dessa upplevelser är perfekta för att föra familjer närmare varandra och ge barnen chansen att utforska, lära och skratta.

Bowling

Istället för att köpa saker i julklapp till en 11-åring kan det vara trevligt att ge bort en upplevelse.

Spökvandring

Nästa upplevelse som jag vill tipsa om är en spökvandring. Här får man följa med en guide till de mest skrämmande ställena, besöka mörka gränder, hemsökta källare och får höra det mest fasansfulla historierna. En hårresande julklapp att ge 11-åringen!

Glassprovning

En söt och spännande upplevelse där man får prova olika glassmaker. Perfekt för familjer som älskar att utforska nya smaker och ha kul tillsammans.

Trampolinpark

En energifull och rolig aktivitet för hela familjen. Här kan barn och vuxna hoppa, leka och utöva akrobatik i en säker och stimulerande miljö.

Laserdome

En actionfylld upplevelse där deltagare tävlar i lag genom att ”skjuta” varandra med lasers. Perfekt för spänningssökande barn och vuxna som älskar spel och äventyr.

ge bort en upplevelse utöver det vanliga Laserdome

Familjedag på sydpoolen

En dag fylld med simning och vattenlek. Sydpoolen erbjuder roliga vattenrutschbanor och bassänger som passar hela familjen för en dag av avkoppling och skoj.

När vi närmar oss slutet på vår utforskning av perfekta presenterna till 11-åringar, hoppas vi att du funnit inspiration och idéer på julklappar som passar just ditt barn. Oavsett om du letar efter den perfekta julklappen till en 11-årig kille eller en 11-årig tjej, finns det något för alla. Kanske behöver du även titta på alternativ för en julklapp till 12-åringar eller julklappar till 10-åringar? En presentkalender till barn kan också vara ett spännande sätt att förlänga glädjen genom hela december. Och för de barn som redan har allt, finns det alltid kreativa och unika julklappar som kan överraska och glädja. Kom ihåg att det viktigaste inte är själva gåvan, utan kärleken och omtanken som ligger bakom varje julklapp till barn. God jul och lycka till med din julklappsjakt!

Tips på fortsatt läsning

Julklappar till ett barnbarn

 • Roliga och kreativa presenter för en 11-årig tjej

  Roliga och kreativa presenter för en 11-årig tjej

  Senast updaterad 15 februari, 2024 Är du osäker på vad du ska ge en 11-årig tjej i present? Jag har samlat några av mina bästa presenttips efter att ha undersökt vad som brukar uppskattas. Låt mig hjälpa dig att välja en gåva som hon verkligen kommer att älska! Så vad önskar sig då en 11-årig…

  Läs mer..


 • Julklapp 11 åring

  Julklapp 11 åring

  Senast updaterad 14 februari, 2024 Behöver du en julklapp till 11-åring? Det är inte helt lätt har jag insett. Jag har konsulterat ett antal experter, både bland pedagoger och bland barnen själva. Vad är en bra julklapp till 11-åring? En bra julklapp till en 11-åring är mobiltelefon, godis, TV-spel, stjärnkikare, elstötsspel och en sockervaddsmaksin. En 11-åring…

  Läs mer..


 • Kreativa och Unika Julklappsidéer till en 11-årig Tjej

  Kreativa och Unika Julklappsidéer till en 11-årig Tjej

  Senast updaterad 24 november, 2023 Julen är runt hörnet och att hitta den perfekta presenten till dina kära kan vara en utmanande uppgift. Om du letar efter en julklapp till en 11-årig tjej har du tur! I den här artikeln kommer vi att ge dig kreativa och unika idéer för den perfekta julklappen som kommer…

  Läs mer..


Julklapp 11 åring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen