Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp 1,5 År: Hitta Gåvan Som Trollbinder

Att välja julklapp till en 1,5-åring kan vara enklare än du tror, eftersom barn i denna ålder generellt inte är kräsna och älskar nästan allt de får. För att ge dig lite vägledning har vi sammanställt några populära och uppskattade presentidéer som är både roliga och utvecklande.

Vad är en bra julklapp till en 1,5-åring? En perfekt julklapp kan vara något som stimulerar barnets utveckling och nyfikenhet. Leksaker som klättertrianglar, träcyklar, aktivitetskuber i trä, och pedagogiska pekböcker är utmärkta val som kombinerar nöje med inlärning.

julklapp 1 5 år
Vad är en bra julklapp till en 1,5-åring?

Motorik och Balans julklapp 1,5 år

Klättertriangel och rutschkana i julklapp 1-5 år

Denna klättertriangel och rutschkana är en perfekt julklapp till ett barn som är 1,5 år. Den är tillverkad av trä och är designad för att stimulera barnets motoriska färdigheter och styrka.

Aktivitetskub i trä för 1,5-åringar

Denna träleksak i form av en aktivitetskub är en fantastisk julklapp till ett barn som är 1,5 år. Kuben är utformad för att utveckla barnets motoriska färdigheter och stimulera deras sinnen.

aktivitets leksaker

Träcykel för 1,5- till 2-åringar

Denna träcykel är en perfekt julklapp till ett barn som är 1,5 år. Cykeln är tillverkad av trä och utformad för att hjälpa barnet att utveckla sina balans- och koordinationsfärdigheter. Du får den dessutom graverad med barnets namn.

Härliga dragdjur från Hape

Upptäck det roliga med dragdjur från Hape! Dessa högkvalitativa leksaker är både underhållande och pedagogiska, och finns i en mängd olika modeller lämpliga för barn upp till 2 år.

 drag leksaker

Kreativitet och Konstruktion för barn 1-2 år

Parkeringshus leksaker

Ett parkeringshus brukar kunna sysselsätta barnet länge. Det brukar vara väldigt kul att köra bilarna upp och ner. Det här har dessutom både tankstation och helikopterplatta.

bil leksaker

Micki leksakskök – Perfekt för små mästerkockar!

Detta leksakskök från Micki är det ultimata tillskottet till barnens lekutrustning. Ska du köpa en leksak de leker länge med är detta ett väldigt passande val.

 köks leksaker

Söta klossar i julklapp till 1,5 åring

Ge ditt 1,5-åriga barn en rolig och lärorik lekupplevelse med dessa vackra träklossar. Dessa klossar är speciellt utformade för att tilltala och inspirera till kreativitet och fantasi.

Utforska Duplo My First – Perfekt för små barns lek och inlärning!

Upptäck spännande lekmöjligheter med Duplo My First! Denna serie av byggklossar är speciellt utformad för små barn och erbjuder en säker och rolig lekupplevelse.

Stapelbara kuber med klossar 1,5 – 2 år

Ge ditt barn en stimulerande och rolig leksak med stapelbara kub med klossar från MedGravyr. Denna leksak är perfekt för att främja barnets motoriska färdigheter och problemlösningsförmåga.

Läsning och Språkinlärning

Min lilla pekbok för barn – Utforska de första 100 orden!

Upptäck världen med ditt barn genom denna charmiga pekbok. ”Min lilla pekbok – Första 100 orden” är en färgglad och interaktiv bok som introducerar de allra första orden.

Böcker 1,5 – 2 år

Den bästa boken du kan ge en 1,5-åring i julklapp är den här! Här kan du välja mellan olika berättelser där barnet som får boken också blir huvudperson i berättelsen. Luddeböckerna är också ett väldigt bra val.

Lek med Dockor och Figurer 1,5 – 2 år

Gosedjur

Överraska barnet med en gosig hundleksak från Nalleriet. Ge dem ett fint gosedjur, som kommer att bli en trogen följeslagare.

Gosedjur hund är en mysig present för barn att få i födelsedagspresent

Dockvagn

En dockvagn är en mångsidig leksak som inte bara kan användas för att transportera dockor utan även för att förflytta klossar mellan olika rum eller till och med för att transportera yngre syskon.

Babydocka – En mjuk och gosig trasdocka

Slutligen, ge din 1,5-åring en kärleksfull och gosig trasdocka som julklapp, perfekt för kramar och tröst.

Unika och Personliga Presenter

Unik julklapp till 1,5-åring

Ge en oförglömlig julklapp till ett barn som är 1,5 år med detta personliga porträtt.

Besök Junibacken

Ge en 1,5-åring en oförglömlig julklapp med upplevelse på Junibacken med denna julklapp som kommer att skapa minnen för livet.

Med dessa kreativa och omtyckta leksaker är du garanterad att ge en julklapp som både gläder och gynnar ditt barns utveckling.

Fortsatt läsning

Julklapp 1,5 År: Hitta Gåvan Som Trollbinder
Rulla till toppen