Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Att hitta julklappar till en 20-årig kille – här är många bra tips! Snabba förslag inkluderar: parfym, biobiljetter, en snygg necessär och presentkort på kläder. Vill du ha fler tips på bra julklappar till en 20-årig kille? Fortsätt läsa!

Även om man som 20-åring anses vara vuxen är det roligt att bli lite bortskämd med fina julklappar. Det finns många bra idéer på julklappar till 20-åriga killar.

Vad är en bra julklapp till en 20-årig kille?

Pengar i julklapp till 20-årig kille

När är 20 har man precis blivit vuxen och börjar få ta eget ansvar och man får en helt ny självständighet. Som 20 åring har han kanske tagit studenten. Kanske är han på väg till högskolan och bor fortfarande kvar hemma. Eller så är han kanske på väg ut i arbetslivet. Det innebär att ekonom brukar vara väldigt skral och pengar är då alltid välkommet. Populära presenter är ett startpaket för att flytta hemifrån.

Roliga julklappar till en 20-årig kille

Några riktigt populära presenter som många köper och ger bort är prenumerationer, slack line och hoverboards. Kanske skulle den 20-åriga killen också tycka om att få det!

Viking porträtt av honom

En present som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till män är porträtt på dem. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha. Kanske är det Aqua Hero, Napoleon, Kung, Adelsman, eller kanske någon superhjälte. Sedan får man hem ett snyggt porträtt att hänga på väggen. Ge honom en riktig egobost och köp ett riktigt coolt porträtt. Läs mer och beställ

Ge bort en lina i present

Personliga strumpor till 20 årig kille

En kul julklapp till en 20 årig kille är ett par personliga strumpor.

Julklapp till 20-årig kille som bor kvar hemma

Om han fortfarande bor kvar hemma så är det dumt att fylla på hans rum allt för mycket. Det är bättre att ge honom en körlektion eller startpaket på körkort om han inte redan har tagit det.

Att samla saker tills han flyttar hemifrån är inte någon jättebra idé, om han inte har obegränsat med utrymme förstås. Men det är något man vanligtvis inte har. Så köp inte saker tills han flyttar hemifrån. Det kommer att ge enorma förvaringsproblem för honom.

Det kan också vara så att han vill göra om sitt rum för att det ska bli lite vuxnare. Med nytt täcke, överkast, nya gardiner och en tjockmatta kan man skapa en vuxnare känsla i rummet även om man bor hemma. Kanske har han vuxit ifrån lampor och liknande från sin tonårstid. 

Parfym i julklapp till 20-årig kille

Vill  du inte köpa presentkort på bio eller kläder så kanske du vill köpa en fin parfym? Här har jag några förslag på parfymer som passar 20-åriga killar: 

Jean Paul Gaultier

Det är också trevligt för en 20-årig kille att få en necessär fylld med fina schampon, balsam, tvål och någon body lotion. 

Presentkort i julklapp till 20-årig kille

Eller kanske en presentkorg med en flaska vin, en bra film, choklad och spa-prylar? Konsertbiljetter eller presentkort på någon databutik är ett annat alternativ på bra julklapp till tjugoåringen. 

Mysiga julklappar till en 20-årig kille

Gaming dator

Ska du köpa en gamingdator behöver du kanske lite hjälp? Hos Sharkgaming får du hjälp att välja en passande dator. Vet du vilket spel garmern spelar mest kan du surfa in på deras speldatorguide. För varje spel finns det tre datorförslag: datorer med tillräcklig kraft, dator till en seriös gamer, dator till den kompromisslösa gamern. Vet du precis vad du vill köpa kan du även konfigurera datorerna och välja vad de ska innehålla. Det här är så klart en present som en gamer kommer älska. Läs mer och beställ

Upplevelser utöver det vanliga

Eller varför inte en oförglömlig upplevelsepresent i form av fallskärmshopp, köra supersportbil eller ridning?

Ge julklapp till 20-årig kille som är intresserad av sport och träning

Tycker han om att träna eller sporta är det extra kul att få nya träningskäder, skor eller varför inte en väska för att frakta allt till och från träningen. Håller han på med någon speciell sport kanske han behöver utrustning för den. Kanske även en go-pro kamera för att filma när han sportar. 

Julklapp till 20-årig kille som tycker om att spela dataspel

Tycker han om att spela dataspel finns det en mängd tillbehör (och helst ett gaming rum) som kan vara bra att ha. För att spela behöver man ju en riktigt bra dator förstås (eftersom saker händer så snabbt i spelen så är det viktigt att datorn inte är slö, utan man ser vad som händer och den uppdateras snabbt), han behöver en bra stol, en riktigt bra gamingmus, musmatta och hörlurar med mikrofon på. Du kan hitta fler roliga presenter till en dataintresserad här. Läs mer och beställ

Kläder i julklapp till 20-årig kille

Om han fortfarande går i skolan är det förstås bra att få kläder eller presentkort på kläder. Det är något som 20-åriga killar sällan prioriterar att lägga pengar på själva. Vill du köpa kläder i julklapp till honom satsa på t-shirt, munkjacka, strumpor eller kalsonger. Byxor och andra åtsittande plagg är passformen mycket viktigare på. Så de är svårare att köpa till någon annan. Bättre att ge honom ett presentkort på kläder

Vad har han för fritidsaktiviteter?

Är han intresserad av att dyka kan det vara kul att få en dykardator, dykarkniv, simfenor, handskar eller undervattenshus till kameran. 

Om han brukar fiska finns det massor med tillbehör i form av drag, håv, fiskarlåda, olika sorters spön och rullar. 

Är han motorcykelintresserad kanske presentkort på hjälm eller ett par kraghandskar är bra att få. 

Många killar i 20 årsåldern tycker att det är kul att fota och filma. Kanske han skulle uppskatta att få en drönare i julklapp. 

Är han intresserad av friluftsliv kanske han skulle tycka om att få ett överlevnadskit från Bare Grylls, en kniv, sovsäck eller tält.

Tändstål
Vill man ut och vandra i vildmarken kan det vara bra att ha ett tält med sig. Det här tältet räcker för 4 personer.
Vill man ut och vandra i vildmarken kan det vara bra att ha ett tält med sig. Det här tältet räcker för 4 personer.

Fler bra julklappar till en 20-årig kille

Adventskalender

När julen närmar sig är det också trevligt att ge en adventskalender i present till honom. Även om han är 20 år kommer han att älska det. Det finns många adventskalendrar för vuxna. En 20-årig kille kanske önskar sig en adventskalender med fordon, adventskalender med choklad, eller någon annan adventskalender för vuxna.

Jag hoppas du har hittat många bra julklappstips för en 20-årig kille på den här sidan!

Tips på fortsatt läsning

 • 20-Års Present Tjej

  20-Års Present Tjej

  När du söker den perfekta presenten till en 20-årig tjej, dyker frågan upp: Vad glädjer, inspirerar och berikar en ung

  Läs mer..


 • Grattis 20 år text

  Grattis 20 år text

  När en speciell person i ditt liv korsar tröskeln till 20 år, är det en perfekt stund att visa din

  Läs mer..


 • 20-års present

  20-års present

  Att hitta den perfekta 20-års presenten kan vara utmanande eftersom många redan har det de behöver. Det kan vara svårt

  Läs mer..Julklapp Till 20-Årig Kille
Rulla till toppen