Julklapp Till 20-Årig Kille

Att hitta julklapp till en 20-årig kille – här hittar du många bra julklappstips! Några snabba tips är: parfym, biobiljetter, en snygg necessär och presentkort på kläder. Vill du ha fler julklappstips på bra julklapp till en 20-årig kille fortsätt gärna att läsa!  

Trots att man som 20 åring räknas som vuxen är det kul att bli lite bortskämd med fina julklappar. Det finns många bra tips på fina julklappar till 20-åriga killar. 

Vad är en bra julklapp till en 20-årig kille?

Pengar i julklapp till 20-årig kille

När är 20 har man precis blivit vuxen och börjar få ta eget ansvar och man får en helt ny självständighet. Som 20 åring har han kanske tagit studenten. Kanske är han på väg till högskolan och bor fortfarande kvar hemma. Eller så är han kanske på väg ut i arbetslivet. Det innebär att ekonom brukar vara väldigt skral och pengar är då alltid välkommet. 

Roliga julklappar till en 20-årig kille

Några riktigt populära presenter som många köper och ger bort är prenumerationer, slack line och hoverboards. Kanske skulle den 20-åriga killen också tycka om att få det!

Prenumeration på vin som kommer att levereras direkt hem till honom.
Väckarklocka med prickskytte
Vem har inte drömt om att kunna gå på lina?
Vem har inte drömt om att kunna gå på lina?
Hoverboards har blivit väldigt populära presenter.
Hoverboards har blivit väldigt populära presenter.

Julklapp till 20-årig kille som bor kvar hemma

Om han fortfarande bor kvar hemma så är det dumt att fylla på hans rum allt för mycket. Det är bättre att ge honom en körlektion eller startpaket på körkort om han inte redan har tagit det.

Att samla saker tills han flyttar hemifrån är inte någon jättebra idé, om han inte har obegränsat med utrymme förstås. Men det är något man vanligtvis inte har. Så köp inte saker tills han flyttar hemifrån. Det kommer att ge enorma förvaringsproblem för honom.

Det kan också vara så att han vill göra om sitt rum för att det ska bli lite vuxnare. Med nytt täcke, överkast, nya gardiner och en tjockmatta kan man skapa en vuxnare känsla i rummet även om man bor hemma. Kanske har han vuxit ifrån lampor och liknande från sin tonårstid. 

Parfym i julklapp till 20-årig kille

Vill  du inte köpa presentkort på bio eller kläder så kanske du vill köpa en fin parfym? Här har jag några förslag på parfymer som passar 20-åriga killar: 

Giorgio Armani 
Jean Paul Gaultier
Polo sport 

Det är också trevligt för en 20-årig kille att få en necessär fylld med fina schampon, balsam, tvål och någon body lotion. 

Presentkort i julklapp till 20-årig kille

Eller kanske en presentkorg med en flaska vin, en bra film, choklad och spa-prylar? Konsertbiljetter eller presentkort på någon databutik är ett annat alternativ på bra julklapp till tjugoåringen. 

Eller varför inte en oförglömlig upplevelsepresent i form av fallskärmshopp, köra supersportbil eller ridning?

Ge julklapp till 20-årig kille som är intresserad av sport och träning

Tycker han om att träna eller sporta är det extra kul att få nya träningskäder, skor eller varför inte en väska för att frakta allt till och från träningen. Håller han på med någon speciell sport kanske han behöver utrustning för den. Kanske även en go-pro kamera för att filma när han sportar. 

Bag att ta träningskläderna i
En snygg vattenflaska
Aktivitetsarmand

Julklapp till 20-årig kille som tycker om att spela dataspel

Tycker han om att spela dataspel finns det en mängdtillbehör som kan vara bra att ha. För att spela behöver man ju en riktigt bra dator förstås (eftersom saker händer så snabbt i spelen så är det viktigt att datorn inte är slö, utan man ser vad som händer och den upptaderas snabbt), han behöver en bra stol, en riktigt bra gameingmus, musmatta och hörlurar med mikrofon på. Du kan hitta fler roliga presenter till en dataintresserad här.

Läs mer och beställ

Kläder i julklapp till 20-årig kille

Om han fortfarande går i skolan är det förstås bra att få kläder eller presentkort på kläder. Det är något som 20-åriga killar sällan prioriterar att lägga pengar på själva. Vill du köpa kläder i julklapp till honom satsa på t-shirt, munkjacka, strumpor eller kalsonger. Byxor och andra åtsittande plagg är passformen mycket viktigare på. Så de är svårare att köpa till någon annan. Bättre att ge honom ett presentkort på kläder

Vad har han för fritidsaktiviteter?

Är han intresserad av att dyka kan det vara kul att få en dykardator, dykarkniv, simfenor, handskar eller undervattenshus till kameran. 

Om han brukar fiska finns det massor med tillbehör i form av drag, håv, fiskarlåda, olika sorters spön och rullar. 

Är han motorcykelintresserad kanske presentkort på hjälm eller ett par kraghandskar är bra att få. 

Många killar i 20 årsåldern tycker att det är kul att fota och filma. Kanske han skulle uppskatta att få en drönare i julklapp. 

Är han intresserad av friluftsliv kanske han skulle tycka om att få ett överlevnadskit från Bare Grylls, en kniv, sovsäck eller tält.

Ett överlevnadskit är ett måste för den friluftsintresserade killen
Tändstål
Sovsäck att ha för övernattning i tält. Den här sovsäcken passar för vår och höst.
Sovsäck att ha för övernattning i tält. Den här sovsäcken passar för vår och höst.
Vill man ut och vandra i vildmarken kan det vara bra att ha ett tält med sig. Det här tältet räcker för 4 personer.
Vill man ut och vandra i vildmarken kan det vara bra att ha ett tält med sig. Det här tältet räcker för 4 personer.

Jag hoppas du har hittat många bra julklappstips för en 20-årig kille på den här sidan! Skriv gärna i kommentarerna om du har fler idéer om vad en 20-årig kille önskar sig i julklapp!

Här kanske du kan hitta fler förslag på bra julklappar

 • 30 års present

  30 års present

  Letar du efter en 30-års present? Då har jag några bra tips som kan hjälpa dig med presentinköpet! Här kan du en rolig, fin, eller personlig 30 års present. Vad är en bra 30 års present? Bra 30 års present kan vara en pizzaugn, ett coolt smycke, öl-strumpor, en personlig tavla, gitarr, en superman morgonrock […]

  Läs mer..


 • 30-Års Present Tjej – Stor Present GUIDE Till 30-Åriga Tjejer

  30-Års Present Tjej – Stor Present GUIDE Till 30-Åriga Tjejer

  Letar du efter en 30-års present till en tjej? Jag har en hel del bra presenttips som jag tänkte berätta om här. Men vad är då en bra 30-års present till en tjej? En bra present till en 30-årig tjej är halsband, parfym, mysiga tofflor, en rolig väckarklocka som smiter iväg, lyxigt kroppsvårdskit, en pläd, […]

  Läs mer..


 • Present Till 25-Årig Tjej

  Present Till 25-Årig Tjej

  Ska du köpa present till en 25-årig tjej. Jag vet att det kan vara svårt, därför har jag undersökt vad som kan vara bra presenter att köpa till henne. Så vad är då en bra present till en 25-årig tjej? Bra presenter till henne är till exempel ett paket med godis, hörlurar, sushistrumpor, en bok […]

  Läs mer..


Julklapp Till 20-Årig Kille
Rulla till toppen