Julklapp till 1 åring

Julklapp till 1 åring? Vad önskar de sig?

Det är jättelätt att hitta bra julklapp till 1 åring. 1 åringar är inte alls kräsna och de kommer att älska de flesta julklappar. Här hittar du mina bästa förslag på julklappar till 1 åring: leksakståg, Pippidocka och plocklåda. Men fortsätt läs så ska du få fler tips på bra julklappar!

Julklapp till 1 åring inte bör innehålla smådelar

Det enda man behöver tänka på när det gäller 1 åringar är att de stoppar saker i munnen så leksakerna bör inte innehålla smådelar pga risken för kvävning. Så se till att julklapparna inte innehåller små delar. Leksaker som gör det brukar vara uppmärkta med “rekommenderas ej för barn under 3 år”. Men även om man inte hittar någon sådan märkning bör man använda sitt sunda förnuft. Med det sagt går vi vidare till leksakstipsen.

Julklappar till 1 åring
Julklappar till 1 åring

Bra leksaker att ge i julklapp till 1 åring

Söta julklappar

Söta julklappar som alltid uppskattas av 1 åringar är förstås gosedjur i alla former (kaninerklassiska björnar  eller hundar. Små djur, bilar och liknande som man drar efter sig i ett snöre.

Lite större julklappar till 1 åringar

  • Lite större julklappar som 1 åringar önskar sig är bilar att åka på och gå-vagn.
  • Ge 1 åringen julklappar för utelek som t.ex. en babypulka.

Andra bra julklappar till en 1 åring

Bra julklappar att ge andras barn i julklapp

Om det inte är dina egna barn kan det vara kul att ge 1 åringen musikinstrument i julklapp. Är det ditt eget barn vill du kanske vänta till 25-årsåldern med att introducera det.

Kläder mm att ge i julklapp till 1 åring

Det finns faktiskt bra kläder som du kan ge en 1 åring om du inte vill bygga så mycket på leksaksberget. Kläder uppskattas kanske inte så mycket av barnet, utan mer av föräldrarna.

En ryggsäck är alltid användbart. Har den sedan en fin figur på så brukar den bli mycket omtyckt av barnet också. Praktiskt att kunna packa alla sina saker inför dagis eller till utflykten.

Ge 1 åringen möbler i julklapp

Varför inte ge 1 åringen en egen fåtölj eller en liten bäddsoffa att ha framför tvn? Den kan användas under många år framåt. Eller kanske bord och stolar att ha i sitt rum. Det är ett väldigt bra sätt att få dem att stanna i sitt rum med alla matlagningslekar. Dockservisen behöver inte längre tas med ut till vardagsrummet för att bjuda föräldrarna på en kaffeslurk.

Fortsatt läsning:

Senaste inläggen

link to Present till 30-årig kille

Present till 30-årig kille

Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en parfym, en necessär, en pyjamas […]