Bra Presenter

DÀr varje gÄva blir ett minnesvÀrt ögonblick!

Presenter för resenÀrer

ResenÀrer Àr alltid pÄ jakt efter nya Àventyr och upplevelser, sÄ varför inte ge dem en present som kan hjÀlpa dem att fÄ ut det mesta av deras resor?

Presenter för resenÀrer

HÀr Àr nÄgra förslag pÄ presenter som passar perfekt för resenÀrer

En resedagbok

En resedagbok Àr ett utmÀrkt sÀtt för resenÀrer att dokumentera sina Àventyr och hÄlla koll pÄ sina minnen. Det finns mÄnga olika stilar att vÀlja mellan, frÄn minimalistiska anteckningsböcker till mer detaljerade dagböcker med plats för bilder och kartor.

En kamera

En bra kamera Àr ett mÄste för att fÄnga alla minnen pÄ resan. Varför inte ge bort en systemkamera eller en actionkamera för att fÄnga alla Àventyr pÄ bÀsta sÀtt.

En reseguide

Ge bort en reseguide för en destination de drömmer om att besöka eller Àr pÄ vÀg att besöka. Det hjÀlper dem att planera deras resa och fÄ ut det mesta av deras tid pÄ plats.

ResvÀska

En hÄllbar och praktisk resvÀska Àr en present som alltid uppskattas av resenÀrer. Varför inte ge bort en vÀska med hjul som gör det lÀtt att manövrera i en trÄnga flygplats eller en ryggsÀck med mÄnga fack för att hÄlla ordning pÄ alla deras saker.

Första hjÀlpen kit

En första hjÀlpen kit med lÀkemedel och bandage Àr en viktig packning för resenÀrer. Varför inte ge bort en som Àr speciellt anpassad för resande, med mediciner mot jetlag, förkylningar och andra vanliga resrelaterade problem.

GPS-navigator

En GPS-navigator Àr ett utmÀrkt verktyg för resenÀrer som vill hÄlla koll pÄ sin position och hitta vÀgen. Varför inte ge bort en som ocksÄ fungerar som en kompass, ett altimeter och en termometer.

UV-sterilisator

En UV-sterilisator kan hjÀlpa resenÀrer att hÄlla sina saker bakteriefria, som telefoner, nycklar, och andra smÄ föremÄl. Perfekt för de som Àr noga med hygienen under sina resor.

MÄngsidiga reseklÀder

Plagg som kan omvandlas till flera olika klÀdesplagg, som en klÀnning som kan bÀras som en kjol eller en tröja som kan förvandlas till en scarf. Detta sparar utrymme och ger fler stilalternativ pÄ resan.

Kompakt hopfÀllbar cykel

För den aktiva resenÀren som gillar att utforska nya platser pÄ tvÄ hjul, Àr en kompakt hopfÀllbar cykel en fantastisk present. Den kan enkelt transporteras och anvÀnds för att ta sig runt i stÀder och pÄ landsbygden.

LÀttviktshÀngmatta

En lÀttviktshÀngmatta som Àr enkel att packa och sÀtta upp Àr perfekt för resenÀrer som Àlskar att njuta av naturen och kanske vill ta en tupplur mellan Àventyren.

Digital bagagevÄg

En digital bagagevÄg hjÀlper resenÀrer att hÄlla koll pÄ vikten av deras bagage och undvika överviktsavgifter pÄ flygplatsen. Den Àr liten och lÀtt att bÀra med sig.

Vattenreningsflaska

En vattenreningsflaska med inbyggt filter som gör det möjligt att dricka vatten frÄn nÀstan vilken kÀlla som helst. Perfekt för resenÀrer som gillar att vandra eller besöka avlÀgsna omrÄden.

Solcellsladdare

En solcellsladdare som gör det möjligt för resenÀrer att ladda sina elektroniska enheter nÀr de Àr ute och reser utan tillgÄng till elnÀtet. Perfekt för Àventyrsresor och camping.

Digital översÀttare

En liten enhet som kan översÀtta tal i realtid kan vara mycket anvÀndbar för resenÀrer som besöker lÀnder dÀr de inte talar sprÄket.

Multifunktionell fickkniv

En högkvalitativ fickkniv med flera funktioner, som skruvmejsel, sax, och flasköppnare, Àr en praktisk och kompakt present för resenÀrer som Àlskar att vara förberedda pÄ allt.

Personligt passfodral

Ett personligt passfodral för att skydda resenÀrens information frÄn stöld. Det kan ocksÄ ha extra fickor för boardingkort och kreditkort.

BÀrbar skrivare för fotografier

En liten, bÀrbar skrivare som kan kopplas till en smartphone för att direkt skriva ut minnen frÄn resan. Perfekt för resenÀrer som Àlskar att dokumentera sina Àventyr.

Elektronisk lÀsplatta

En lÀtt och kompakt elektronisk lÀsplatta med lÄng batteritid Àr perfekt för resenÀrer som gillar att lÀsa böcker pÄ resande fot utan att bÀra pÄ fysiska böcker.

En resebok

En bra resebok ger inspiration och ger tips om vart man ska resa, vad man ska se och göra, samt var man ska bo. Varför inte ge bort en bok om en specifik destination eller en samling med reseberÀttelser frÄn olika delar av vÀrlden. Det Àr en perfekt present för resenÀrer som Àlskar att drömma och planera sina nÀsta Àventyr. LÀs mer och bestÀll

En portabel laddare

En portabel laddare Àr en nödvÀndighet för resenÀrer, eftersom det hjÀlper dem att hÄlla deras elektroniska enheter igÄng under lÄnga resor. Varför inte ge bort en med hög kapacitet och flera USB-portar sÄ att de kan ladda flera enheter samtidigt. LÀs mer och bestÀll

Reseadapter

En resande adapter Àr en liten men viktig detalj för resenÀrer som besöker olika lÀnder. Varför inte ge bort en som Àr universell och kan anvÀndas i flera olika lÀnder för att undvika problem med kompatibilitet. LÀs mer och bestÀll

Resekudde

En kudde som Àr speciellt designad för resenÀrer kan hjÀlpa dem att sova bekvÀmt under lÄnga flygresor eller tÄgresor. Varför inte ge bort en som Àr upplÄsbar och kan anpassas efter deras personliga preferenser. Eller som har memoryform för högre komfort. LÀs mer och bestÀll

ResevÀckarklocka

En vÀckarklocka som Àr speciellt designad för resenÀrer kan hjÀlpa dem att hÄlla koll pÄ tidsskillnader och hÄlla koll pÄ deras scheman under resan. Varför inte ge bort en med en ficklampa och en alarmfunktion för extra bekvÀmlighet. LÀs mer och bestÀll

Resekaffebryggare

En kaffebryggare som Àr speciellt designad för resenÀrer kan hjÀlpa dem att fÄ en god kopp kaffe oavsett var de befinner sig. Varför inte ge bort en som Àr liten och enkel att anvÀnda, och som Àr utrustad med en termos för att hÄlla kaffet varmt. LÀs mer och bestÀll

Tips pÄ fortsatt lÀsning

Unika presenter frÄn olika delar av vÀrlden

Presenter för resenÀrer
Rulla till toppen